UPPDATERING INSAMLING

Pengarna fortsätter att komma in! Idag har det kommit in 2960 kronor på vårt konto för insamling till Gota Media kampanj. Det innebär att vi fått ihop 5760 kronor på tre dagar.

Ett stort tack till alla som satt in ett bidrag!Större än så blev inte rubrikerna i Barometern trots att det gjorts en anmälan av den kommentar som fanns i Ölandsbladet som jag tog upp i ett tidigare inlägg på bloggen. Det är skillnad på när jag hängdes ut av Barometern och Östran när jag raderat en kommentar.


Kommentarer
Postat av: Ex occidente lux

Kanonbra!

2012-01-11 @ 00:20:28
Postat av: Magnus S

Kom igen nu ni som ännu inte satt in. En hundring eller mer kan väl alla undvara för den goda saken.OP. Hämtat från verklighetens Sverige idag; Hörde igår tre pensionärer inne på Lidl samspråka då jag hastade förbi. De vågade inte vara ute kvällstid längre för då kunde de bli både nedslagna och rånade. De såg verkligen oroade ut inför samhällsutvecklingen. De om några borde ju se/märka skillnaden på nu mot förr. Stackars våra barn.

2012-01-11 @ 00:59:26
Postat av: Oraklet

Släng upp en websida om det med! Med nån slagkraftig adress som "nejtillkvarholmsbygget.nu" "stoppapehrsonsmygel.nu" (med anspelning på segelsällskapsresan och kommunpampen Janzons mygel) eller liknande - kostar inte mycket att slänga upp en sida. Man kan sätta upp små klisterlappar med adressen på på stan osv. - väldigt effektiv marknadsföring. Se till att tona ner SD i reklambladet, eller lägg det långt ner - så att folk inte instinktivt slänger bladet!

2012-01-11 @ 04:32:55
Postat av: Sven Dacke

Hur kan viktiga fakta om kamikazejournalisterna Martin Schibbye och Johan Persson, helt försvinna i Svenska media.Politiskt korrupta ( PK) kör ett högt spel, blir inte folket tvärförbannade när dom kan läsa på bloggar en helt annan sanning än vad gammaldags media förmedlar.Eller har PK sådan tur att dom flesta bara köper sitt Aftonblad /Expressen och tror blint att det är sant som står där.Det gäller all nyhetsinformation.Postat av: Karlskronabloggen

Bra jobbat med insamlingen! Jag satte in ett litet bidrag igår, så det bör synas på kontot idag!

2012-01-11 @ 06:44:48
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Sommaren med Vanja

OT : Kommentarsfunktionen stängdes väldigt snabbt på Expressens opinionsblogg,tydligen lite känsligt tema.

Fast inte är det så kul med kompisarna med brallorna nere på knävecken.

15 människor fick sätta livet till i clownernas insatts,hoppas dessa "Katynskogscowboys får chansen att lära sej flytande Etiopiska.En varm kram från Vanja speciellt till hjälten ifrån Blekinge....

2012-01-11 @ 07:10:32
Postat av: Sommaren med Vanja

Från säkra källor så kommer minst 2 polisanmälningar om hets mot folkgrupp, om inte en ursäkt för "Nyårsscoopet" framförs till skribenter, utpekad familj, samt Thor-alf Alfsson.

OBS inget hot det är ett löfte.

12 dagar kvar av tidfristen.Kramiz från Vanja von Wanker.P.s När du ändå skickar en slant till Alfsssons insamling,varför inte passa på att göra en anonym polisanmälan mot Gotha Media (Ölandsbladet),gällande ev hets mot folkgrupp,använd dina lagliga medel till kampen mot skitskallarna.

WWW.Polisen.seD.s Mycket bra civilkurage av anmälaren,någon djävla måtta på idiotin får det vara.

2012-01-11 @ 08:31:21
Postat av: Tony Ingman

Attention Attention, G&G återfunna,hittade dem

på kommentarsfälten på Avpixlat, i gammal god

form. När kommer ni hit?

2012-01-11 @ 08:33:56
Postat av: Sommaren med Vanja

Tony Ingman : Tror du "Notarien" delar din uppfattning måntro?Ingman vilket sexigt namn...

Kram Vanja

2012-01-11 @ 08:45:24
Postat av: Sommaren med Vanja

I Barometern idag står bla att Eketorpsborg skall byggas om,bygg då om borgen till ett nytt mediahus

Var passa fårskallar bättre,än på allvaret?

Enligt Barometern skall Biltema öppna i Kalmar vore det inte bättre att man la Biltema i Borgholm nära Kapelludens camping, där skall ju en del skrotbilar i behov av renovering rulla bla.

Tydligen har även någon hittat en "inbrottsvåg i bilar i Nybro men vad fan väger man med en sådan våg?Heta "hughs" från Vanja von Wanker

2012-01-11 @ 08:54:44
Postat av: Tony Ingman

Sommaren med vanja: Vet inte, men man kan ju alltid hoppas. Javisst är Ingman Sexigt!!

2012-01-11 @ 09:02:19
Postat av: Hacke

Förslag till marknadsförarna på Barometern:"Barometern - tidningen som gör skillnad"

2012-01-11 @ 09:25:13
Postat av: Ronny

Nu är den kände f.d medlem av Expo, och SD hataren David Baas igång igen, och gör ett stort reportage i Expressen. Varför tillåter SD just honom att intervjua, när hela hans jobb går ut på att göra vinklade och stark fientliga artiklar om SD !!??

2012-01-11 @ 10:10:11
Postat av: AWSvensson

Tankegångar från Media koncernen.

Så var det inte tänkt,här investeras stora belopp i att monopolisera mediautbudet och så kommer en liten sketen uppstickare som på en billig blogg uppviglar massorna mot oss bärare av den godkända sanningen. Som etablissemangets försvarare så känner vi oss hotade,om vi i fortsättningen ska kunna försvara etablissemanget så måste de återbetala via lagstiftning och hot om vite dessa missförhållanden.

2012-01-11 @ 10:33:25
Postat av: Sommaren med Vanja

AW Svensson : Kallar du bla Vanja billig, jag har alltid tagit rejält betalt.

2012-01-11 @ 10:46:01
Postat av: ola

Ha, ha, ha...

"Postat av: Tony Ingman

Attention Attention, G&G återfunna,hittade dem

på kommentarsfälten på Avpixlat, i gammal god

form. När kommer ni hit?"GoG finns ju redan här under signatyrenVanja von WankerHur var det nu? Är inte det tyska ordet "wanken" detsamma som runka på svensja?Jobba på Vanja - samma stil samma frenesi!

2012-01-11 @ 10:51:53
Postat av: Sommaren med Vanja

Ola : Du bist ein kleine Einstein,du macht mir pms kopfschmersen haben,gros "kyssen" aus Wanja.

Wie gros "Trabbi" has du? tihi

2012-01-11 @ 11:08:08
Postat av: Sommaren med Vanja

En big boat har kört på grund utanför Lökenäs(öland)

Polisen misstänker sjöfylleri,och det är klart med det mediaklimat, som råder i området, så är det ju inte lustigt om besättningen super till för att orka passera området,kallas för övrigt i sjökretsar numera för kleine Somalia coast El OK Corallo.

Även Buy Olandsblodet and hit new friends används numera flitigt bland sjöman.Vi får verkligen hoppas att det inte var en knall eller förlupen kula som fick styrman att släppa ratten på båten och hoppa upp i famnen på kapten Grogg von Hickenstropf.Resultatet kan ses på bild i bla "Elite" tidningen BarometernKram Vanja

2012-01-11 @ 11:24:42
Postat av: AWSvensson

Jag som trodde att Sommaren med Vanja var en nostalgisk gammal man som mindes tillbaka sitt 30-tal när han som nybliven konfirmand fick en klapp och puss på kinden av den nyss pensionerade vid namn Vanja föreståndaren för det ålderdomshem som han tillsammans med sin fromma moder besökte sommaren 33. Så fel man kan ha.

2012-01-11 @ 11:30:01
Postat av: Sommaren med Vanja

AW Svensson : Tror gör man i kyrkan,simmar gör man i vattnet,lurar sina kunder gör man på redaktionen.

2012-01-11 @ 11:40:16
Postat av: ola

Runk-Vanjas tyska är inte den bästa - men hon(hen?) försöker säga att "jag är en liten Einstein som förorsakar henne premenstruell huvudvärk - djupa kyssar från Vanja"

Avslutningsvis undrar hon(hen?) "hur stor är din Trabant?" (östtysk plastbil på två cylindrar och mekaniska bromsar). På detta kan jag blott svara: Mercedes 300 CE Sport. Auf Wiedersen,

Vanja, du försvann snabbt ur min backspegel.

Penisjämförelsen avslutad!

2012-01-11 @ 11:47:19
Postat av: Sommaren med Vanja

Ola : Känns serien Al Bundy väldigt tysk

Ang Tyskan så blir ingen dam från Hovmantorp ett språpkgeni genom att arbeta på Repebahn ett par år.

2012-01-11 @ 11:50:45
Postat av: ola

Jasså, Runk-Vanja, det var på Reeperbahn i Hamburg som du lärde dig den svenska som du till övermått praktiserar här hos Thoralf. Du tog efter dumma svenskars (DIE DUMMEN SCHWEDEN!) skitsnack och fyllepladder. Sådant går inte hem i de fina salongerna! Du är väl medveten om att kommonalrådsfrun, som du anvisade viss behandling, blev djupt KRÄNKT.

2012-01-11 @ 12:11:29
Postat av: AWSvensson

Vi som följt serien Hinsehäxan och fått en inblick i hur etablissemanget skyddade justitieministerns umgänge med prostituerade förstår att det var då de, nu för tiden så får verkligen riksdagsmän och i synnerhet från Sverigedemokraterna vara vaksamma så de inte förknippas med gamla luder,även om de avgått med "utgånget bäst före datum". Vem vet vilka rubriker detta kan leda till och framkalla en ny inkarnation.

2012-01-11 @ 12:15:32
Postat av: PRES STOP

Neues Buch: Schafft Sarrazin jetzt den Euro ab?Eurokrise statt Migrantenproblematik: Der umstrittene SPD-Politiker Thilo Sarrazin plant nach seinem Bestseller "Deutschland schafft sich ab" den nächsten Buchhit. Darin soll es laut einem Medienbericht um den Euro gehen. Mit seinen provokant formulierten Thesen über Migration hatte Thilo Sarrazin im Sommer 2010 eine deutschlandweite Ausländerdebatte angestoßen. Jetzt greift der Provokateur erneut zum Stift, das mediale Echo dürfte dieses Mal allerdings weniger heftig ausfallen. Der frühere Berliner Finanzsenator plant nach einem Bericht der Rheinischen Post im kommenden Sommer die Veröffentlichung eines neuen Buchs, das sich mit der Wirtschaftskrise und der Zukunft des Euros befassen soll. Sarrazin wolle «eine kritische Bestandsaufnahme des aktuellen Krisenmanagements der Bundesregierung vornehmen und ökonomische Lösungsvorschläge für eine stabile Währungsunion machen», heißt es in dem Artikel, der sich auf das persönliche Umfeld des 66-Jährigen beruft. Der Politiker bestätigte dem Blatt die Pläne, wollte sich allerdings noch nicht näher dazu äußern.

----------------------------

RunkVanja översätter

2012-01-11 @ 12:42:15
Postat av: Sommaren med Vanja

AW Svensson: Nu kanske fantasin skenade iväg lite

Vanja jobbade i en glasskiosk,kommer du inte ihåg när du köpte en glass av mej?

Kramiz Vanja

2012-01-11 @ 13:34:15
Postat av: Tony Ingman

Aftonbladet hycklar igen, idag gör man stort

reportage om våldtagna kvinnor i Kongo.

Varför,kan man undra? när man samtidigt skiter i

dom svenska kvinnor som blir våldtagna här?

Inte mycket trycksvärta offrade Aftonbladet på

den kvinna som blev grupp våldtagen av dom 11

invandrarslödder som förgrep sig på henne.

Inte fick hon beklaga sig i Webb Tv .

Typiskt A.B, när det gäller den grova brottsligheten åker dom till Thailand och gör

stora reportage om den, fast att den är lika grov

här i Sverige, som man förtiger eller förskönar.

När det gäller våldtäkter åker man till Kongo och

gråter över dem som råkar illa ut. Om man ser till

invånarantal sker lika många våldtäkter här i Sverige, men det lotsas Aftonbladet inte om, då

mörkar man. AB en verkligt ynklig tidning!

2012-01-11 @ 14:33:25
Postat av: AWSvensson

Tyvärr Vanja du måste misstagit dig,jag var inte född då.

2012-01-11 @ 15:07:34
Postat av: Sommaren med Vanja

AW Svensson : 1982 ?

2012-01-11 @ 15:39:21
Postat av: Ex occidente lux

To wank heter det på engelska. Det tyska verbet är wichsen.

2012-01-11 @ 16:56:17
Postat av: Magentan

Visst kan det vara mysigt med ett och annat skämt även på politiska bloggsajter - men när nivån blir för låg och frekvensen samtidigt för hög blir det bara dåligt. (Det är min åsikt.)

2012-01-11 @ 17:02:13
Postat av: Kalle

>MagentanHåller med idg fullständigt. Verkor som om några vill förstöra seriositet på Thoralf blogg. Det kyckas de bättre med än alla dessa internet-troll som brukar härja här.

2012-01-11 @ 17:24:20
Postat av: Stora Småland

Har Thoralfs blogg plötsligt blivit en sexblogg ?

2012-01-11 @ 17:26:02
Postat av: AWSvensson

Magentan,jag tar dig på orden och bötfäller mig genom att plussa på en 100 lapp till Thoralfs insamling.

2012-01-11 @ 17:26:16
Postat av: Lars-Inge

> MagentanInstämmer till fullo.

2012-01-11 @ 17:32:49
Postat av: Karlskronabloggen

Det är nog helt enkelt så att Thoralfs blogg börjar bli FÖR populär och vänstertrollen är inne och försöker förstöra så mycket de kan.Jag förstår ju att Thoralf själv inte har tid med att radera trollkommentarer som bara går ut på att minska förtroendet för hans blogg men kanske andra kan hjälpa till med detta?

2012-01-11 @ 18:46:39
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Lotta

500 kr insatt från mig och en god kamrat. Hoppas det flyter in mer pengar. Har inhandlat en app till min iPhone som är rätt kul att kolla av. Polisnytt heter den. Från i söndags kan man läsa: "På Media Markt i Kalmar har två kvinnor skickat ett barn ut ur butiken med en kartong innehållande ett batteri. Väktare har gripit kvinnorna. Polis till platsen. Gripandet hävt." Vilka hemska föräldrar det finns.2012-01-11 @ 18:57:22
Postat av: Hulda

Nu har jag sett reportagen på Tv4 och Rapport om begravningen av den mördade 15-åringen i Malmö.Förutom tragiken över en mördad människa, kommer funderingen över om det verkligen var i Malmö och inte någonstans i Mellanöstern som begravningen ägde rum....

2012-01-11 @ 19:51:23
Postat av: Magentan

@ DaCapo

Oj, jag har tydligen glömt att be dig om ursäkt för att jag läste ditt inlägg från 2012-01-08 kl 02:57:36 så slarvigt. Det var ju inte du som skulle lämna landet förstod jag sedan när jag läste Julia Caesars söndagskrönika.Som vanligt är hennes krönika mycket tänkvärd och som vanligt är även kommentarerna läsvärda. Denna lilla lista med presumtiva svenska nyord av signaturen "Utlandssvensk" är ett exempel:"Här kommer några gissningar om ord som möjligen kommer i en nära framtid:

- Yttrandefrihetscensor (upprätthåller rätt typ av yttrandefrihet)

- Valbefriad demokrati (En demokrati utan val)

- Uniform mångfald (En grupp som endast består av en typ av individer, t.ex. muslimer, men anses representera mångfald)

- Majoritetsminoritet (En grupp som är i minoritet men anses vara i majoritet)

- Lagligt brott (Ett brott som normalt är straffbart, men inte om det begås av vissa personer)"http://snaphanen.dk/2012/01/07/sondagskronika-isbrytarna/

2012-01-11 @ 19:52:02
Postat av: Fredrik

Djurtransporter till Turkiet!!Rapport nu ikväll visar den undermåliga och fruktansvärda djurhanteringen när man kör djuren till Turkiet.Sen skyfflas dom in i stora slakterier.

Man har smygfilmat och visar hur levande får hängs upp i ett bem med huvudet ner... Håll i er nu!MAN HALAL SLAKTAR ALLT! MAN SNITTAR DJUREN OCH TÖMMER DOM LEVANDE PÅ BLOD!!Ännu mer intressant är att man vågar visa det.Sen nr 2Flicka med romerskt ursprung har ej varit i skolan

på 3 år och familjen har anmälts.Men familjen frias pga av sin kulturella bakgrund och att man har andra seder????Sen från begravningståget i Malmö!

För jävligt att en 15 åring ska missta livet pga av politikers inkompetens. Men och åter men..Är det så här de ska se ut nu?En massa kistor på våra gator,flaggor och där sörjande ska skrika ut sitt vemod på gatorna?För mig känns de här väldigt olustigt och främmande måste jag säga.Men våra politiker bär ansvaret för hur de blivit!

Ur schengen nu! anställ tulltjänstemän och gör Sverige tryggt att leva i.Kriminella,vapen,droger och illegala förhavanden kan endast bekämpas med aktivt letande och agerande.2012-01-11 @ 20:04:02
Postat av: Magentan

Fredrik skrev: "Flicka med romerskt ursprung har ej varit i skolan på 3 år och familjen har anmälts.

Men familjen frias pga av sin kulturella bakgrund och att man har andra seder????"Detta är alltså ett typiskt "LAGLIGT BROTT" enligt nyord nr 5 på "Utlandssvenskens" lista ovan:"Lagligt brott" = Ett brott som normalt är straffbart, men inte om det begås av vissa personer.

2012-01-11 @ 20:21:36
Postat av: Stora Småland

Precis Hulda samma fundering hade jag , det smyginförs mer och mer seder från arabiska länder !

2012-01-11 @ 20:56:10
Postat av: Tony Ingman

Så var den 15 årige Irakiern som blev skjuten

ihjäl i nyår begravd, och hela svenska massmediakåren var på plats. Jo det är skillnad på

folk ock folk. Då den Svenska flickan Elin blev

våldtagen, dödad och skändad av en utländsk luspudel, då orkade inte murvlarna skriva ens en rad, det var en icke händelse i deras helsjuka

värld.

2012-01-11 @ 21:09:43
Postat av: Hulda

Fredrik...

Jag såg också på Rapport, men valde en annan kanal när de förvarnade om inslaget om djuren som fraktas till Turkiet. Jag är ändå uppväxt på landsbygden....Var finns alla djurrättsaktivister??Sedan till punkt 2:

Också en sak som man lyfter på ögonbrynen för. Gäller inte Svensk lag för alla i Sverige??

Har dessa Z/Romer speciella lagar? (Utöver vad som är mitt och ditt...)

2012-01-11 @ 22:02:04
Postat av: Lotta

Nu kan vi räkna med en uppsjö Syrier som kommer välla in i landet. Down, down, down we go....

2012-01-11 @ 22:07:16
Postat av: Lotta

Såg precis på nyheterna om begravningen i Malmö. Har man infört statsbegravningar nu? Hur kan man få tillåtelse att ockupera gatorna på det viset?

2012-01-11 @ 22:09:26
Postat av: Lotta

Chefsjuristen på Skolverket slår fast att vi nu skall göra allt vad som krävs för att anpassa oss efter de som vill bära slöjor och Niqab i skolan. Man tar sig för pannan. Jo, men läraren har rätt att vid vissa tillfällen säga till dessa tält att de skall ta av sig tälten. Jo, tjena när skulle detta ske? När isen fryser i helvetet?

2012-01-11 @ 22:14:13
Postat av: Fredrik

Tittade på rapport igen nu av en slump.

Man hade kortat ner inslaget om djurtransporternaVad tror ni var borta?

MASS HALAL SLAKTEN AV FÅR SÅ KLART!Tillfällighet? Jo men visst!!

Men till politiker och journalister som dagligen går in på denna blogg för de gör ni sen om de tar imot att erkänna så hoppas jag verkligen ni inser att rätt är rätt och fel är fel.Sen om de är en kulturell eller religiös yttring av människor med vit,brun,svart eller grön kulör

spelar liksom ingen roll.2012-01-11 @ 22:54:33
Postat av: Göran

Till alla journalister, sjuklöverpolitiker, stats, kommun och landstingstjänstemän/kvinnor, präster och andra godhetsapostlar:

Ni borde anmäla er själva till Lex Maria, Lex Sara, Jämo, DO, Temo och Säpo.

Varför?

För att ni varje sekund verbalt misshandlar, kränker och föraktar medborgare med icke politiskt korrekta åsikter.

Vidare åtalspunkter:

Egenmäktigt skattemedelsförfarande

Urkundsförfalskning

Åsiktsregistrering

Mörkning

Maskning

Sanningsförvanskning

Trolöshet mot huvudman

Koppleri

Bulvanverksamhet

Skyddande av brottsling

Förargelseväckning

Mutbrott

Eko-brott

Demokratimissbruk

Hets mot folkgrupp

Minoritetsförföljelse

Undanträngande av folkomröstning och det fria ordetGör åtminstone EN god gärning - anmäl er själva!2012-01-11 @ 23:58:01
Postat av: Sommaren med Vanja

Göran : Var har du fått tag i vänsterpartiets manual för medlemmar?

2012-01-12 @ 10:52:15
Postat av: Sommaren med Vanja

Fredrik : Man skulle nästan önska att någon satte "djurister" på Rapport(era) halva sanningen

2012-01-12 @ 10:54:19
Postat av: Birger-Zorro

Bäste Thoralf,

Det är väl skillnad.....

ÖB är kompisar till Barran! :)Suck; när ska dårskaperna i Sverige ta slut?

2012-01-12 @ 10:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0