TRÄNGDA SOCIALDEMOKRATER

Allt mer pekar på att Håkan Juholts tid som partiledare närmar sig slutet. Han har max ett par månader på sig att vända opinionstrenden. Men med tanke på hur hans partivänner i toppen kastar ”skit” blir det nog en omöjlig uppgift. Håkan Juholt är redan syndabocken och kommer sannolikt förbli en syndabock. Det är så praktiskt att ha någon att skylla på.

Vad händer när syndabocken lämnat in sin avskedsansökan? Undrar om man överhuvudtaget tänkt så långt inom ”rörelsen”?

Socialdemokraternas stora problem är Moderaterna och Sverigedemokraterna. Dessa båda partier har krympt det politiska utrymmet för Socialdemokraterna till ett minimum. Något som jag tror att de själva ännu inte fattat. Mona Sahlins aldrig, aldrig någonsin…..  kommer man inte runt i en handvändning.

Inser inte det socialdemokratiska partiet att den politiska spelplanen har förändrats kommer deras kräftgång bara att fortsätta. Vem skall bli ny partiledare? Vilka tunga namn finns det? Thomas Bodström? Margot Wahlström? I riksdagen ser jag inga starka kandidater bland de drygt 100 riksdagsledamöterna.

Den enda logiska svängen som Socialdemokraterna kan ta är att närma sig SD men det är givetvis omöjligt för en stor del av partiets politiker. Vad återstår? Jo, att man inser att man kommer vara ett parti som kan tappa hälften av sina ledamöter i riksdagen vid valet 2014.

Sverigedemokraterna skall erövra många av dessa mandat!KRIMINELLA FLYKTINGAR

Intressant artikel i Barometern

Kommentarer
Postat av: Henrik

Sossarnas problem är att de inte hittar en enda kandidat som inte är en myglare och fifflare.

Intelligens och logik är något de motarbetat under så många år, då floskler och ideologi har gått före sunt förnuft.

Nu när Mudderutterna tagit över valboskapen så finns det ingen väg framåt. Deras starkaste väljarstöd ligger hos alla bidragstagare.

"Parasiter, förena eder!"

2012-01-03 @ 00:10:36
Postat av: surkart

En hel del sossar tycks ha flytt till Mp och vänstern som nu utövar kannibalism på sosseriet. Gäller för Sd att fånga upp en del av dessa! Potentialen för Sd lär nog ligga hos besvikna arbetare och lågavlönade inom offentlig sektor som ser att jobben och bostäderna i allt större om fattning ska gå till invandrare!

2012-01-03 @ 00:32:30
Postat av: Ja

SD har tagit rösterna ifrån S? Snarare V som har tagit rösterna.

2012-01-03 @ 01:01:08
Postat av: matspp

Någon måste våga att sätta stopp för den systematiska inavel som dominerar S. Den bästa strategin för S top kandidater är också anpasslighet och konformism där man socialiseras till att följa de etablerade tankesätten inom partiet.Håller man sig väl med andra kan man få en hyfsad karriär genom kompis stöd och slippa krav på att göra något framstående.Det säger sig själv att detta inte är god grund för varken kreativitet eller nytänkande.Men varför gråta över spilld mjölk nu när sossarnas storhetstid är över? Kanske över för alltid till och med? Fällda på eget grepp som deras store ledare OP startade.

2012-01-03 @ 01:41:54
Postat av: Dille

"Den enda logiska svängen som Socialdemokraterna kan ta är att närma sig SD men det är givetvis omöjligt för en stor del av partiets politiker. Vad återstår?" skriver Thoralf.

Jag kanske är naiv, men tror att SD kan stötta den stora massan av oppositionella socialdemokrater. Stötta dem, ge dem mod och råg i ryggen att välja bort politiker som inte representerar folkviljan.

2012-01-03 @ 04:10:30
Postat av: Karlskronabloggen

En grupp ledande socialdemokrater, bl a Karlskronas tidiigare kommunalråd Mats Johansson kräver nu ett stopp på kritiken mot Håkan Juholt. BLT/Sydöstran har en artikel om detta påhttp://www.bltsydostran.se/nyheter/TT_inrikes/kraver-stopp-for-juholtkritik(3095868).gmSjälvklart borde han avgått eller blivit avsatt för länge sedan, men problemet är nog att socialdemokraterna inte har någon lämplig kandidat som vill ta över jobbet.

2012-01-03 @ 06:19:09
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Citadell 8

Hejsan Thoralf.

Bry dig inte om ournalister - de har drabbats indirekt yrkesförbud - och blir av med sina arbeten om de inte förhärligar den oansvariga massinvandringen. Morden i Malmö bara ökar SD;s antal anhängare och det är presedistinerat att det kommer att öka ytterligare relaterat till antalet invandrare från MENA länderna.

Men se upp för kommande valfusk - PK-världen kommer att göra allt för att sådant oskick skall kunna påverka ett bra resultat för SD 2014.

2012-01-03 @ 06:36:08
Postat av: zigge

När Tobleronemona avslöjade sig själv och socialdemokratin,öppnades ögonen på många,när sen Ljuholt ville mera var det kört för S.

Det finns inte någon marknadsstrateg som kan ändra på detta,och förlåtturnén visade sig vara helt fel.

Sopa upp resterna och lägg dom i tunnan,låt tiden göra jobbet.

2012-01-03 @ 07:27:04
Postat av: Hulda

Det är flera partier som närvarar vid den utdragna bodelningen efter (S). Troligen samtliga. SD har lika stor chans som de övriga. Men störst möjlighet till mera väljare finns nog hos de som kommer att rösta för första gången i nästa val.De har upplevt det mångkulturella misslyckandet genom hela sitt liv. Kanske blivit utsatt för brottslighet av en "Nybyggare" eller känner någon drabbad.

2012-01-03 @ 07:59:41
Postat av: Gunnar

SKULLE SD GITTA TA ETT

SÅDANT INITIATIV?¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

http://denkorteavis.dk/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

2012-01-03 @ 08:03:18
Postat av: Johan S

Nu har tydligen Barometern blivit rasister. Deras artiklar där man knyter samman flyktingar man ökad brottslighet är ett solklart exempel på rasism, hoppas nån anmäler dem.

2012-01-03 @ 08:21:28
Postat av: Renen

Polis hyser vedervärdig rasistisk åsikt!"Traditionellt kan man se att när man blandar

etniska grupper på ett flyktingboende är tendensen

att problematiken ökar",

säger Ola Bråve på polisen i Borgholm.

2012-01-03 @ 08:22:33
Postat av: Sven Dacke

Robert Aschbergs fiender

Som kommunist och bakgrund inom extremvänstern som aktiv maoist och tidigare medlem i KFML (Kommunistiska Förbundet Marxist-Leninisterna) och med judiskt påbrå ser Robert Aschberg många fiender. Både konservativa, nationalistiska och nazistiska röreser och dess medlemmar är hans fiender.

Citatet från Expressen ”en röst på SD är en röst på brottslingar” visar på Roberts mentala fiendskap.Mera info om man läser samtliga länkade sidor på http://expomakt.wordpress.com/2012-01-03 @ 08:39:03
URL: http://expomakt.wordpress.com/gudfadern/
Postat av: Hacke

"Nicklas Gorton säger att det inte är bra att placera människor med olika religiös åskådning som grannar."Nej, det har vi sannerligen blivit varse och det i betydligt större sammanhang än på en flyktingförläggning.2012-01-03 @ 08:56:05
Postat av: Skånepåg

Polisen kapitulerar och blir hånad av de "fiiina nybyggarna".AWSvensson, du får hålla ordning nu när både GoG och vi (jag o gräbban) tar time out.Postat av: Jörgen

Bra att polisen säger som det är och att Barran vågat, om än lite. Men t.o.m Renen fick nu upp åtminstone ena ögat.

2012-01-03 @ 09:11:46
Postat av: Renen

Jag ber nu den som postar inlägg med mitt nic att sluta med det. Jag skulle aldrig få för mig att göra något likande mot någon av er, man gör inte så. Stå för era åsikter så ska jag stå för mina.

/Renen

2012-01-03 @ 09:29:42
Postat av: Rune

Är det någon som har tänkt på vad tyst det blev efter Maud Olofsson? Ingen landshövdingestol, ingen generaldirektörsplats eller liknande. Eller har jag missat nåt?

Det är ju som att hon har försvunnit i en fallucka och aldrig funnits. Hon har sedan efterträtts som partiledare och minister av en oerfaren ung flicka som inte kan någonting och som inte gör något större väsen av sig. Vad säger detta om Centern? Tycks mig som att det endast återstår lite blå rök av detta parti.

Och Socialdemokraternas ståtliga byggnad håller på att falla samman som en gammal lada, i ett dammoln, och vi kan gå fram och betrakta en hög med ruttna bräder som en gång var en så fin byggnad.

2012-01-03 @ 09:33:21
Postat av: AWSvensson

Som Johan S antyder ,det som gäller i smått gäller i allr högsta grad i stort .

"Nicklas Gorton säger att det inte är bra att placera människor med olika religiös åskådning som grannar.

– Traditionellt kan man se att när man blandar etniska grupper på ett flyktingboende är tendensen att problematiken ökar, säger Ola Bråve"Skånepåg ,I do my very best.

2012-01-03 @ 09:38:11
Postat av: AWSvensson

Sorry,det var Hacke jag menade.

2012-01-03 @ 09:39:09
Postat av: Tjadden

den som levet får se om EXPO kan få alla SD uteslutna ur fackföreningen som är på tapeten skrivet av en tvättäkta Stalinist!http://avpixlat.info/2012/01/03/uteslut-sdare-ur-facket/

2012-01-03 @ 09:45:14
Postat av: Tony Ingman

Det mest sanningenliga man kunnat läsa i våra

dagstidningar dom senaste åren har varit dödsannonserna, fast dom har ju å andra sidan

inte tidningarna själva satt ihop. Därför

är det ju ett framsteg, om än litet, när en tidning

som barometern i dag, Aftonbladet igår vågar påpeka att det förekommer utländsk brottslighet.

I Aftonbladets fall med fullständigt namn och bild.

Undrar om det var ett felsteg i AB, isåfall får

väl den journalisten endast syssla med att tömma

papperskorgar i fortsättningen?

2012-01-03 @ 09:52:48
Postat av: Thoralf Alfsson

RenenAtt du står för dina åsikter är en sanning med modifikation då du använder en dynamisk IP-adress.De enda som brukar använda detta är det som inte vågar stå för sina åsikter. Det vill säga internettroll!!I princip anser jag inte att ett internettroll skall ha någon uppfattning om andra jäklas eller inte. Uppträder man som internettroll får man också räkna med att bli behandlad som ett internettroll.Jag ger alla full integritet på bloggen och lämnar inte ut några IP-nummer. Om det inte finns ett domstolsbeslut/åklagarbeslut på detta.Att jag som bloggägare skulle sitta och skydda internettroll är helt främmande för mig. Däremot alla andra kommer jag ge all integritet som jag kan. Det vet alla som känner mig och alla de personer som kontaktat mig via mail/telefon eller personligen.

2012-01-03 @ 09:57:59
Postat av: Tjadden

Renen

"Jag ber nu den som postar inlägg med mitt nic att sluta med det. Jag skulle aldrig få för mig att göra något likande mot någon av er, man gör inte så. Stå för era åsikter så ska jag stå för mina.

/RenenDu har höga tankar om dig själv! Vilken vettig människa skulle vilja efterlikna dig?

2012-01-03 @ 09:59:59
Postat av: Tony Ingman

Rune: Men å andra sidan så gick ju snattran på Maud Olofsson när det begavs sig, så att det räcker

tio år framåt. Hon kommer nog att få sin belöning,

det är på det området som politiker är som

effektivast, när det gäller att belöna varandra.

2012-01-03 @ 10:02:18
Postat av: Renen

@ Tony Ingman

Men det finns väl inte en enda person i Sverige som tror, att det inte finns kriminella bland nysvenskarna. Hur kan ni fått för er det? Och igen, är det inte illa nog att brottsligheten är så pass hög som den är? Spelar det ngn roll VEM som begår brotten?

2012-01-03 @ 10:04:54
Postat av: Renen

@ Tjadden

Tja du, säg det.

Tackar iaf Thoralf för mycket snabb respons efter vårt samtal.

2012-01-03 @ 10:09:20
Postat av: Rune

Postat av: Tony Ingman

Rune: "Men å andra sidan så gick ju snattran på Maud Olofsson när det begavs sig, så att det räcker"

-------------------

Jovisst snattrade hon. Men sen blev det tvärtyst. Så brukar det inte gå till. Jag anar begravda hundar?2012-01-03 @ 11:05:25
Postat av: Anonym

Det finns säkert potentiellt sätt många tänkbara ledare för socialdemokraterna. Frågan är vem av dem som vill ta den person som tar jobbet att köpa biljetten på den Titanic resa de ger sig ut på. De lever fortfarande i en värld där de är ett 40% parti som skall styra landet. Att inte nå upp till det är ett misslyckande. Vem exakt av dem vill ta det jobbet där förväntningarna, troligen, aldrig kommer att uppfyllas? Det är inte konstigt att alla "högdjuren" alltid har någotannat att göra när det är dags att leda.Precis som att det vanligen pågår lite högerkanibalism till M, som sedan val efter val räddas av stödröstande på på minipartierna - fan vet varför, så har nu S+MP+V råkat i samma båt, det finns ingen att ta väljer av förutom varandra.Vem vill vara kapten för den skutan?

2012-01-03 @ 11:42:13
Postat av: Kalle

Approå upploppet under natten i Rinkeby, invandrartät stadsdel i Stockholm.SR Stockholm:

""En bilbrand, stenkastning och upprorisk stämning rådde under måndagskvällen utanför Rinkeby skola. 12 polispatruller och en helikopter tillkallades men höll sig på avstånd från oroligheterna.""skrev SR Stockholm.Finns det endast Dialogpoliser i Sverige nuförtiden som lägger benen på ryggen vid lite uppkäftighet. Vart har de riktiga poliserna tagit vägen. Har de utvandrat från sverige när de ser vart Sverige är på väg.Under Nyårshelgen anfölls en polispatrull i Hosvsjö i Södertälje. Också en invandrartät stadsdel fast i Södertälje. De fick också lägga benen på ryggen. Nu säger Södertäljepolisen att de har ett år på sig att planera för nästa nyårsafton. Med den inställning som polisen i sverige numer har så kan de hålla på att planera i TIO år det blir i varje fall ingen förbättring. Polisen är Lagens förlängda arm med regeringens godkännande.Vänta er ingen förbättring med sjuklövern vid rodret på skeppet Svea som närmar sig avgrunden.

Postat av: Dumle

Renen@

Under en tid har jag följt dina inlägg på bloggen och den bild som framträder är bilden av en självgod människa utan minsta substans i sina inlägg. Du ser dig själv som den vita riddaren i kamp mot ondskans makter. Att vilja minska antalet mottagna invandrare är tydligen höjden av rasism i dina ögon. Vilka konsekvenser en förd politik har är tydligen helt oväsentligt. Jag skall försöka ge dig en annan bild. Problemet i dagens Sverige är i mina och andra SD-ares ögon segregationen och dess avigsidor. Detta uppkommer pga att antalet invandrare varit för stort och att dessa invandrare bildat egna enklaver där de fullständigt dominerar samhället. Skolan får ingen integrerande effekt när antalet elever med invandrarbakgrund når 50-95%! Det sociala trycket på unga tjejer och killar att fortsätta anpassa sig till kulturella normer från MellanÖstern och Nordafrika är i princip lika stort i Rinkeby och Tensta som i deras hemländer. Brottsligheten i dessa områden är skyhög och svensk lag har till viss del upphört att gälla. Rättssamhället har krackelerat och kriminella gäng styr. Att vittna mot dessa är otänkbart för boende i området och även för många i övriga Sverige. Att drömmen för många av de unga är att bli yrkeskrimenella gynnar knappast målet att gå ur skolan med godkända betyg. Att blir respekterad går INTE genom en skötsam skolgång.

Denna utveckling har börjat i storstäderna och nu spritt sig till allt fler medelstora och mindre städer i Sverige. Det finns mängder med statistik och undersökningar som bekräftar ovanstånde utveckling. SD vill vända denna negativa utveckling och återigen skapa ett tryggt samhälle för mig och mina barn.

Vad är din lösning? Att bara leverara floskler och kritik av andras idéer är lätt. Vad är dina konstruktiva lösningar? Är ditt recept att fortsätta som tidigare och satsa på kvantitet istället för kvalitét i mottagandet? Är detta en human invandringspolitik? Inte i mina ögon. Nu har du din chans att framföra dina överlägsna lösningar för ett bättre Sverige. Vi är nog många som är nyfikna.Mvh Dumle

2012-01-03 @ 12:11:21
Postat av: Magentan

"Renen" undrar: "Spelar det ngn roll VEM som begår brotten?"Det kan diskuteras, men vad som definitivt spelar stor roll är att brotten av invandrarna begås här i Sverige, mot svenskar. Dessutom i stor utsträckning mot SVENSKA BARN under 18 år!Se vidare:

http://avpixlat.info/2012/01/03/personranen-okar-risk-for-rasism/2012-01-03 @ 12:12:57
Postat av: urban jakobsson

Knappt man tror det ar sant,dem skriver ut att det finns kriminella flyktingar,tror jag ska bli religos

2012-01-03 @ 12:13:33
Postat av: Inge Sandén

Om man förnekar verkligheten,hittar man inga lösningar.

Skriver idag Lars Stjernkvist sossarnas f.d. partisekreterare ang partiledarekrisen.

Tycker det passar bra in på de senaste kommentarerna på denna blogg.

Tänker på de alias som debatterat mot SD.

Man tillstår att det finns problem,men inga lösningar.

Sverigedemokraterna är det enda parti,som har realistiska lösningar,på de problem som alla normala svenskar ser med sina egna ögon varje dag.

Våra motståndare tycker att det räcker med att visa detta genom att tända ljus och lägga ut blommer och deltaga i demonstrationer mot våldet.

När man så gjort och känner att man visat sin PK-godhet,fortsätter dödandet och våldet som vanligt nästa lördag.

Malmö är ett talande exempel på att det är så.

2012-01-03 @ 12:13:39
Postat av: Calle

Instämmer i, med vad Hacke och AW Svensson skriver.

Detta var min första reflexion när jag läste artikeln.

Svårare än så är det inte att förstå. Det som inte fungerar i det lilla sammanhanget, fungerar ej heller i samhället för övrigt.

2012-01-03 @ 12:33:00
Postat av: AWSvensson

Är det några som ser likheten mellan Renen och Ullenhag,förutom att Ullenhag är en minister,visserligen Fp men ändå.

Postat av: Jörgen

Ännu en skjuten i framtidsstaden Malmö

Postat av: Inge Sandén

Detta hade jag inte läst,när jag skrev min kommentar ang.det ökande våldet.

Luciano Astudillo tidigare S-politiker,tar initiativ till en manifestation mot våld och illegala vapen i Malmö.

Den ska ske på Gustav Adolfs torg kl.17 på fredag.Alla som tror att detta är en bra lösning på problemen i Malmö,räcker upp en hand.

Åter ett talande bevis på,man ser problemen,men har inga lösningar.

Skulle inte bli förvånad om manifestationen slutar med att deltagarna går till platsen där 15-åringen mördades,tänderljus och lägger ut blommor.

Dödandet fortsätter som vanligt i Malmö.

Om manifestationen skall ha någon verkan står ju hoppet till att alla deltagarna nu kommer med realistiska lösningar på Malmös problem.

Dom naiva räcker upp handen som tror att nu skall problemen en gång för alla lösas.

Det finns två sortes godhet.

PK-godheten den ena.

Verklighetsgodheten den andra.

Vilken av dessa två löser problemen?

2012-01-03 @ 13:46:49
Postat av: Tony Ingman

Hur länge ska statsministern gömma sig ifrån

att kommentera dom enorma problem som hans slappa

invandringspolitik ger avtryck av i t.ex. Malmö.

Hade han haft något vett i dom övre regionerna

hade han stannat upp vansinnet, och försökt att styra upp den enorma brottlighet som blivit följden

av hans dårskap. Internationellt sett är det som

sker dagligen i Malmö pinsamt, men det borde vara än mer pinsamt för Sverige som land, när huvudlösa

beslut tas på löpande band.

2012-01-03 @ 13:47:52
Postat av: Sven Dacke

LUCIANO ASTUDILLO OM GATUVÅLD på NewsmillMalmös dödsskjutningar och gängkrig måste få ett slut.Obs artikeln gå inte att kommentera, för när den kom upp så var det intensiv kritik av Alliansens politik, och då stängdes kommentar möjligheten.Fri debatt a la Sweden.

Pratar man inte om ett problem finns det inte!Postat av: SM811

@Renen

Du skriver "Spelar det ngn roll VEM som begår brotten?"

Att du inte begriper att det har betydelse vittnar om att du saknar konsekvenstänkande.

2012-01-03 @ 14:38:00
Postat av: Renen

@ Dumle

”… Du ser dig själv som den vita riddaren i kamp mot ondskans makter. Att vilja minska antalet mottagna invandrare är tydligen höjden av rasism i dina ögon.”Först några klargöranden om mig, men tanke på att du tror du vet vem jag är och vad jag står för. Det gör du bevisligen inte.

Jag ser inte er som röstar på SD som onda människor.

Att vilja minska antalet mottagna invandrare är inte rasism.

Jag ser mig inte överlägsen NÅGON. Alla är människor; vissa bra, vissa mindre bra.”Problemet i dagens Sverige är i mina och andra SD-ares ögon segregationen och dess avigsidor…”Så är det, men det beror ju inte på något annat än en värdelöst förd politik i vårt land. En politik som glömmer bort en rätt stor del av medborgarna. Alliansen med Reinfeldt i spetsen har ökat klyftorna i samhället, de rika blir allt rikare och de fattiga allt fattigare, segregationen ökar, med det ökar även problemen.”Brottsligheten i dessa områden är skyhög och svensk lag har till viss del upphört att gälla. Rättssamhället har krackelerat...”Beror detta på att områdena är fulla av invandrare? Nej det beror åter igen på utanförskapet och segregationen, är det kul att ses som paria, snyltare och en svulst på samhällskroppen när det inte finns arbete, när lönen kommer utav bidrag?

Hopplösheten, utanförskapet och segregationen etc. skapar klimatet i förorterna. Regeringsföreträdarna skiter i vilket, man behöver inte bry sig med 55000 i månaden. Man behöver ju inte ens besöka områdena.

Gängens frammarsch i vårt land är ett helt naturligt resultat av den politik som förs i Sverige idag. Samhället har inget att erbjuda, i gängen finns iaf möjligheten att vara någon, om så bara en kriminell skitstövel. Pengar finns det hur mycket som helst att hämta genom narkotikahandel och indrivningar och det är ju mer än vad samhället kan erbjuda.Nej, invandringspolitiken som förs i vårt land idag är inte human, den skulle dock bli värre med SD´s politik. Fler skulle exkluderas. Så gör man inte som ett av världens rikaste länder. Självklart har jag inte någon universallösning på Sveriges integrations problem. Men en bra början kan ju vara att se alla som resurser istället för problem. Då arbetsmarknaden ser ut som den gör kanske man inte kan garantera alla riktiga jobb, men någon form av motprestation borde man kräva av alla som idag lever på bidrag, om så bara att plocka skräp eller liknande. Jag tror verkligen att dem allra flesta vill göra rätt för sig.

/Renen

2012-01-03 @ 14:42:05
Postat av: Jörgen

Nu tycker jag om Renen lite.

Det var många kloka ord.

2012-01-03 @ 14:54:13
Postat av: SM811

@Renen

"Nej, invandringspolitiken som förs i vårt land idag är inte human, den skulle dock bli värre med SD´s politik."

http://sverigedemokraterna.se/vara-asikter/vara-viktigaste-fragor/ansvarsfull-invandringspolitik/

Vad är det du tycker blir värre med SD invandrarpolitik?

2012-01-03 @ 15:24:40
Postat av: Lassekolja

För en vecka sedan kunde man i Aftonblaskan läsa att förtroendet för Jimmie Åkesson var lägst bland alla nio partiledarna och högst förtroende hade Reinfeldt. För mig säger det mer om väljarna än om Åkesson. Visst är det märkligt att den ende partiledaren, som har kurage nog att våga säga sanningen om hur Sverige egentligen ser ut, belönas med det lägsta förtroendet. Snacka om att skjuta på budbäraren!!!

Postat av: Inge Sandén

Det verkar på mig som om Renen tagit till sig lite av SD,s politik.Han är ej längre så hatisk mot SD-are och deras kommentarer,som han var i de första kommentarerna jag läste.

Vi strävar tydligen mot samma mål,men har olika åsikter om hur målen skall nås.

Nu är vi inte heller onda längre,vilka framsteg man kan nå om tonläget ändras.

För min del avslutar jag gärna debatten med att säga.

Sverigedemokraternas genombrottsår 2002 berodde uteslutande på att fler och fler svenskar frågade sig.

Varför gör ni inget åt det misslyckade beslutet som togs 1975.

Vi som var aktiva då i arbetslivet ägde inte tankar,att 2010 fanns det ett invandraghetto i varje stad och större samhälle.

VI trodde bl.a.att vi skulle hjälpa människor i nöd.

Sverigedemokraterna växer för varje dag p.g.a.att inget blivit som sades,utan problemen bara växer och växer och det är endast SD som har lösningarna på problemen.

PK-iterna utlyser manifestationer mot sin egna misstag och vägrar erkänna att något har gått snett i det fina Sverige,som våra förfäder startade en gång upp.

Med risk att bli långrandig avslutar jag med.

Sverigedemokraterna har ett uns ansvar för det som vi alla ser ha skett med vårt land sedan 1975.

Vi är ett resultat av onda krafter som vill förstöra vårt land och dom stavas "vänsterintellektuellmarksistiskkulturelit".Dom har bytt sida då dom inte lyckades med att omstörta samhället med sin kommunistiska tro.

Dessa femtekollonare kramar nu en lära som heter islam och renens högste ledare likaså.

Före islams inträde på svensk kristen mark var det lungt och fridfullt land.

Musslimerna i vårt land måste hjälpa till att reformera den islamska läran precis som dom kristna gjort,i annat fall ökar motsättningarna i stället för att minska,som varje normal människa förstår.

Man kan inte döda i Guds namn,det blir det första musslimerna skall skriva under om vi skall kunna leva tillsammans.

2012-01-03 @ 15:51:41
Postat av: Ceasar Andersson

@RenenDu skriver:"Så är det, men det beror ju inte på något annat än en värdelöst förd politik i vårt land. En politik som glömmer bort en rätt stor del av medborgarna. Alliansen med Reinfeldt i spetsen har ökat klyftorna i samhället, de rika blir allt rikare och de fattiga allt fattigare, segregationen ökar, med det ökar även problemen."Eftersom jag får förmoda att du vill behålla den mängd invandrare Sverige tar emot och dessutom behålla typen av invandring som Sverige tar emot undrar jag vad du tycker man ska göra?Eftersom många som anländer till Sverige inte har vare sig den kulturella erfarenheten som krävs, inte heller heller bildning tillräcklig ej heller svenska som språklig grund heller hur tänker du? Är det genom att transferera ännu mer pengar mellan de som arbetar till de som inte gör det?Hur skall du minska klyftorna mellan analfabeter och högskoleutbildade svenska akademiker genom att se dem som resurser?Om mitt företag har en strid ström av anställda som ideligen hamnar på "bänken" så är givetvis en av de viktigaste och första åtgärderna att reglera mängd efter förmåga att anpassa och åtgärda existerande utmaningar/problem!När det gäller brottslighet så är det ett mer mångfacetterat problem än att hänvisa till i detta fallet alliansens politik, då det inte alls bara handlar om ekonomiska faktorer.Den som inte har måste läras sig att kämpa inom spelets regler, den som bryter mot detta har förverkat sin rätt till sin chans i vårt samhälle.Många av de invandrare som kommer till Sverige kommer ifrån länder som varit allt annat än framgångsrika i att skapa sammanhållning och solidaritet mellan människor. Väl på plats i Sverige är det tyvärr inte så att man automatiskt lägger av med sina ev. olater och således krävs en modest invandring såklart från länder med stor skillnad i levnadsvillkor/kultur än vår.Matchning till vårt land och våra förutsättningar är lika viktigt för ett land som för ett företags överlevnad.Med det sagt så finns det absolut ingenting som blir bättre med ngn procents högre transferering från hög till låg inkomsttagare. Det spelar absolut ingen roll om vi har en Socialdemokrati vid makten eller en borglighet.De är båda totalt blinda i praktisk handling till såväl demografi/kriminalitet/matchning

2012-01-03 @ 16:01:31
Postat av: AWSvensson

Renen har du lust att kyssa invandrarnas fötter,

2012-01-03 @ 16:29:41
Postat av: AWSvensson

Postat av: Stora Småland

S måste ta tillbaka Mona så att SD får fler röster ! Hon är och har varit vår bästa valarbetare .

2012-01-03 @ 16:38:59
Postat av: Kalle

Ytterligare mord i Malmö. Mitt på ljusan dag.Nu börjar polisens och politikernas meningslösa blablablavals igen. Känns meningslöst. Våldet har tagit över Malmö vad än de blundande politikerna säger.Gillar politikerna den här utvecklingen eftersom de INTE sätter ned foten i bland annat riksdagen och säger att nu banne mig får det vara nog. Knivlagen har blivit ett meningslöst skämt. Skjutvapen cirkulerar och används.Politikerna tiger still och låtsas som om inget hänt.Dags att trycka upp statminister Reinfeldt i riksdagens talarstol och kräva ett svar av vad den mesen gör för Sverige mer än att importera våld.

Postat av: Tony Ingman

Du Renen, ditt snack om segregation är märklig,

det finns massvis med invandrare som knappt hunnit

innanför gränserna innan man är ute och begår

brottslighet av varierande slag.Vem tvingar dom

att packa in sig i getton likt Rosengård, om inte

dom själva? Säger man sig fly från krig och elände,

blir mottagna med öppen famn och vidöppna gränser,

bostad ordnad,, med hyran betald, pengar och röra

sig med, så borde det kanske kunna ställas lite krav på dom själva. Det är inte försvarbart att människor som bott i landet i tiotalas år ska behöva tolk för att göra sig förstådd. Fast det är

väl en uträkning med det också, kan man inte Svenska, så får man inget jobb, och får man inte jobb får man leva på Socialbidrag och kriminalitet. Dock har du ett rätt när du säger

att myndigheters värdelösa politik, men betänk då

att denna värdelösa politik har pågått i minst 25 år med både röda och blå makthavare. Att då inte stanna upp vansinnet, och försöka bringa ordning

i detta kaos, tyder kanske på att det är en medveten handling från myndigheterna.

Och det är väl just det som SD vill, att strama upp

insläppet, och bringa ordning. Inte att kasta ut

alla invandrare såsom högröstade belackare kräker ur sig i tid och otid.

,2012-01-03 @ 17:10:25
Postat av: Motvall

Hejsan Thoralf

Du är ju allt som oftast ansatt av en man i Kalmar, Alexander Louhichi. Så jag hoppas att du inte tycker illa vara om nedan inlägg direkt till denna man;

"Motvall

Jag tror nog att Thoralf kan svara för sig själv, men dina ”teser” och annat är bara dina egna alster och har ett syfte, det begriper vi klart och fullt.

Glöm inte att du själv sa att ca 1800 kommentarer på din site var negativa mot dina åsikter, det var 90 % det. Och inte är det främlingsfientlighet eller rasism

det handlar om alls.Det handlar om ordning och reda och respekt för Sverige och dess lagar samt att själv ordna sin utkomst – inget annat.

Det handlar om att uppfostra sina barn korrekt så att de inte bränner upp hela stadsdelar eller bilar heller för den delen.

Det handlar om att inga barn skall få sina mobiltelefoner stulna eller bli bötlagda av krininella element.

Det handlar om man skall kunna gå säker iMalmö utan skottsäker väst och hjälm. Och annars också för den delen.

Det handlar om att att våra gamla skall ha en fantastiskt sista tid och inte i brist på pengar få självdö i sterila korridorer.

Det handlar om att alla kvinnor i Sverige skall kunna åka taxi och gå hem ifred även om de är lite på röken.

Det handlar om att inte ljuga!!!

Det handlar om att ha respekt för Sverige och dess invånare.Jag kan inte se att någon av ovan saker är på minsta sätt fientliga mot någon sann grupp eller ärlig människa.

Men ovan saker är fientliga mot ALLA som inte kan uppföra sig i ett modernt svensk samhälle. Givetvis.Och det är det som Thoralf Alfsson verkar för, det är bara att kritiskt läsa hans alster så står det klart att han är en ganska vänlig man med sunda åsikter utan en dold agenda.

För den dolda agendan är det värsta som finns – eller hur."""""Lycka nu till med 2012.2012-01-03 @ 17:27:58
Postat av: Anonym

An www.pi-news.net/kontakt/Jetzt sind "die dummen Schweden" wieder daran.

oder

Die Doofheiten in und aus Schweden kennt keine Grenzen!Bild von dem Wahrheitsminister

http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcS-a5lTpS1APa-Ap_OC0GcWoeXi69XbOovfyPYLooXBJETTxUt56q2YfZn9-----------------------------------------------

Schwedischer Quasi-Minister Ullenhag sucht jetst Stütze in einer deutschen Zeitung für seine stupide Visionen für eine erfolgreiche Integration.Jetzt Deutschland - und dann wahrscheinlich den Rest der EU und danach die ganze Welt. Die Ullenhagsche leere Worte über "Integration" in Form eines unerreichbaren Vision wurde in einem Artikel mit dem Titel "Vision einer offenen Gesellschaft" in der deutschen Tageszeitung BZ vom 30 Dezember 2011 veröffentlicht.

Teil 1

http://www.berliner-zeitung.de/meinung/gastbeitrag--vision-von-einer-offenen-gesellschaft,10808020,11371438.html

Teil 2

http://www.berliner-zeitung.de/meinung/gastbeitrag--vision-von-einer-offenen-gesellschaft,10808020,11371438,item,1.htm

- - - - -In einer Pressemitteilung - "Erik Ullenhag über eine offene und tolerante Europa" - sagt er:"In eine wachsende Zahl von europäischen Ländern haben fremdenfeindlichen Parteien mehr Unterstützung gewonnen. Und vielleicht noch ernster - sie werden erlaubt die politische Landkarte zu verändern. Europa ist in den letzten zehn Jahren zu mehr Introvertiertheit verändert worden und hat mehr von gegen die Umwelt geschlossene Grenzen gekriegt. Dieser Trend muss gebrochen werden. Europa hat eine fürsorgliche Verantwortung sich für Menschen in die Flucht zu kümmern. Die Probleme der Integration lösen wir nicht dadurch, dass wir Europas Grenzen dicht machen oder uns das Gedankengut rechter Parteien zu eigen machen."

http://www.regeringen.se/sb/d/15561/a/183574Dies ist seine zweite Fauxpas in kurzer Zeit. Zuletzt war es seine ausgelachte "13 Mythen über Immigation/Einwanderung nach Schweden".

http://www.regeringen.se/sb/d/2279/a/181576?setEnableCookies=truehttp://avpixlat.info/2011/12/29/invandrares-synpunkter-pa-regeringenserik-ullenhags-%E2%80%9D13-natmyter%E2%80%9D/

2012-01-03 @ 17:32:42
Postat av: Magentan

Jag tycker att ALLA här ska läsa nedanstående skildring från en mamma vars son blev knivrånad för tre månader sedan av invandrarkillar. Alltså ett numera vanligt typiskt hatrån på svenska barn.Kommentar av sign Irene idag ca kl 13:30:"Jag har viss insikt i detta problem - min son (svensk) blev rånad av "multikulti" för 3 (tre) månader sedan. Han blev av med kontanter, mobiltelefon, bankkort, mm mm, i ett grovt rån med kniv. Idag skriver vi den 3 januari 2012 och polisen har hållit ETT personligt förhör med honom. Efter upprepade påstötningar och mycket tjat.Dessutom har ärendet flyttats mellan 6-7 olika utredare - och idag vet vi inte vem som utreder, eller om det utreds överhuvudtaget. Inte heller har vi fått information om vare sig nedläggning - eller om utredningen går framåt.Till saken hör att polisen fått uppgifter om var det handlats på bankkortet, vilka nummer som ringts från sonens telefon, osv osv. Dessa uppgifter har lämnats av mig efter att jag kollat upp saker o ting. Det tog mig 6-7 dagar att ta fram dessa uppgifter. Tro nu inte att polisen blir tacksam - tvärtom, jag kan med fog påstå att de tycker att jag är en "mycket" besvärlig mamma.Eftersom vi inte har några poliser i ordets rätta bemärkelse, har jag ställt ett antal - för polisen - mycket besvärande frågor.

1. Varför togs det inte fingeravtryck på sonens plånbok som hanterades en lång stund?

2. Var för spåras inte hans telefon som har GPS inbyggt? (EN ny LG-telefon)

3. Varför kontrollrings inte de tel nr som jag lämnat? Och där jag för övrigt fick samtal tillbaka...

4. Varför får dessa ligister hållas? Är inte min son lika mycket värd? Gillar vi inte olika i det här landet?

5. Varför åtalas inte den restaurangägare som lämnar ut pengar på ett stulet kort?

Kommentar från polis i just den frågan är häpnadsväckande. När jag säger "hur kan en mörkhyad invandrare av arabiskt ursprung få handla på ett bankkort där man väldigt tydligt förstår att kortlämnaren inte är svensk?" sägen polismannen " han kan ju vara adopterad"...

Mig veterligen skulle ingen arab kunna heta "christian", eftersom det står för allt som de avskyr.Nåväl, det har gått TRE månader. Sonen sover fortfarande inte om nätterna, lampor lyser dygnet runt, ett stort basebollträ ligger på hatthyllan innanför hans dörr. Han går inte gärna ut efter mörkrets inbrott, kompisar följer honom hem.Tro nu inte att vi bor i en stor stad, nej vi bor i en småstad i södra Sverige - ett tag till. Uppsagda lägenheter, nytt liv där såren kanske läker. Vi kommer aldrig mer att bo i närheten av invandrartäta orter.Inte heller är vår familj unik, detta händer varje vecka, ibland dagligen i denna kommun. Gamla spottas det på, flickor kallas för "svennehoror", knivrån hör till vardagen, misshandel, inbrott, våldtäkter. Tänk så det kan bli med "olika"!Vi kommer aldrig mer att rösta vare sig rött eller blått. Däremot kommer vi att beväpna oss."http://avpixlat.info/2012/01/03/personranen-okar-risk-for-rasism/

2012-01-03 @ 17:50:07
Postat av: Putte

Den största "flyktinggruppen" just nu och den som ökat skyhögt är bosnier. Kan någon upplysa mig vad det pågår för krig i Bosnien just nu? Kanske Renen kan bidra med upplysningar om varför svenska löntagare ska tvingas försörja 100-tusentals som saknar asylskäl? Det är knappast en mänsklig rättighet att bli försörjd av svenska löntagare och det är heller ingen mänsklig rättighet att asylfuskare och illegala invandrare ska kunna tvinga sig kvar i landet med hjälp av landsförrädare från 7-klövern. Sedan snacket om alla människors lika värde. Asylsnyltande illegala invandrare får gratis sjuk- och tandvård, det får inte svenskar och legala invandrare. Så var det med det lika värdet!

2012-01-03 @ 18:09:54
Postat av: Svensson

Kan det vara några Socialdemokrater som kastar skit på Juholt , på order från Moderaterna. Sen får dom betalt, eller lovade en bra position i Moderaterna. Verkar ju vara konstigt, att några Socialdemokrater vill förstöra för sitt egna parti.

2012-01-03 @ 18:23:46
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lassekolja

Tyskarna skrattar tydligen gott åt Myt-Erik. Förra gången dom skrattade var åt hans tretton myter, skriver tysken ovan!

Pinsamt för oss svenskar men bra att tyskarna blir varnade för dom svenska galenskaparna.

Postat av: Stora Småland

Det var bra skrivet "Putte" närmare sanningen går inte att komma ,mvh.

2012-01-03 @ 18:31:50
Postat av: Tjadden

Mångkultur är en enda stor mental störning på heĺa vår befolkning med denna mentala kulturkrock!Se vad renen åstadkommer som störd utan att veta vilka som ligger bakom denna störning.

2012-01-03 @ 19:48:17
Postat av: Lotta

Nu baske mig har Beatrice Ask lovat att ta i med "hårdhanskarna" i gansterstaden Malmö efter fem (5) mord under kort tid. Vad skall hon göra då undrar vän av ordning? Kalla in nationalgardet? Nej för tusan, det blir vapenamnesti. Hur naiv får man bli? Hur många vapen tror man att man skall få in? Tror verkligen de naiva politikerna i 7-klövern att alla kriminella i Malmö kommer rusa till polisstationerna för att lämna in sina illegala vapen? Man tar sig för pannan och suckar djupt.

2012-01-03 @ 20:04:02
Postat av: Hulda

Undrar vad ansvariga tänker idag efter ännu ett mord med skjutvapen i Malmö.

Troligen händer INGENTING.

Det enda som kan förändra situationen i Malmö är att SD får majoritet i nästa kommunalval....

2012-01-03 @ 20:07:46
Postat av: Magnus Andreasson

I Barometern:

"Nicklas Gorton säger att det inte är bra att placera människor med olika religiös åskådning som grannar."Jaså det var intressant, varför har de då placerat muslimer bland svenskar?http://www.barometern.se/nyheter/oland/polisen-kan-se-en-okad-brottslighet(3096636).gm

2012-01-03 @ 20:18:48
Postat av: Putte

Beatrice Ask är en fd hårsfrisörska, vad har du för förväntningar på henne, Lotta?

2012-01-03 @ 20:25:33
Postat av: Ex occidente lux

Jag läste Ullenhags imbecilla dravel i Berliner Zeitung för en stund sedan. Där kan man givitvis kommentera, i motsats till svenska tidningar och kommentarerna var inte nådiga!I Tagesspiegel, som av många anses vara den ledande dagstidningen i den tyska huvudstaden (tendens vänsterliberal), läste jag strax därpå att - håll i er - jultomten hade mördats av fanatiska islamister!!!!En tjugofyraårig man i Tadzjikistans huvudstad Dusjanbe hade klätt ut sig till jultomte för att överraska sin familj. Han överfölls då av en pöbel på trettiotalet fanatiska islamister som mördade honom med ett otal knivhugg.http://www.tagesspiegel.de/politik/tadschikistan-erstochen-wegen-eines-kostuems/6016344.html

2012-01-03 @ 20:29:52
Postat av: Ex occidente lux

Jag ska kanske tillägga, att mordet på jultomten berodde på, att islamisterna ansåg att denne var en symbol för den kristna religionen!Hundratusentals personer med denna värdegrund importeras årligen till Europa.

2012-01-03 @ 20:38:25
Postat av: Ugglan

Var Margot Wallström står politiskt idag vet vi inte. Det sista jag hörde från välinformerade källor var, att när hon bodde i Sverige så jagade hon efter en lägenhet på Östermalm som betraktas som den finaste stadsdelen i Sthlm innerstad. Annars är väl Margot mest känd för att ha flyttat socialdepartemenet från Stockholm till Karlstad. Det behövs inte så mycket för att bli världsstjärna i dagens Sverige. Margot Wallström är utan tvekan Sveriges mest överskattade politiker.Thomas Bodström är en nolla som inte behöver kommenteras närmare. Tillhör den inavlade sosseadeln, som utan politiska meriter blir erbjuden vilka poster som helst inom sosseriet.Håkan Juholt är en psykologisk gåta. Jag begriper mig inte på karln. Bara det att han har givit namn till ett nytt begrepp inom politiken. Man talar nu om att göra en "Juholtare". Dvs. Juholt säger en sak endera dagen för att nästa dag ta tillbaka hela skiten.

Håkan Juholt saknar helikopterperspektiv (han saknar den mentala kapaciteten för det) och tillsammans med en obefintlig analysverksamhet på det Juholtska huvudkontoret så framstår han som en triggerglad cowboy som skjuter från höfden. Han har uppenbarligen inga problem med med att säga precis vad som helst som låter bra vid en viss tidpunkt utan att fundera på vad det är han egentligen säger i det stora perspektivet. Begreppet konsekvensanalys existerar inte hos Håkan Juholt. Han säger bara det som faller honom in och som han på en halv nanosekunds övervägande tycker låter bra.Håkan Juholt är en bra talare det kan ingen ta ifrån honom. Han har en väldigt bra talarröst och när han får måla upp en färgsprakande vision från en talarstol är han lysande. Men där tar det abrupt slut. Bakom den fina tavlan finns...inget. Håkan Juholt är som smink. Det ser bra ut men verkligheten är fortfarande verkligheten under alla sminklager. The PhotoShop Master Håkan "Rembrandt" Juholt kladdar med fingerfärg men hur mycket han än kladdar förändras inte verkligheten som vi lever i. Mellan Håkan Juholts kladderi och verkligheten saknas det koppling.2012-01-03 @ 20:39:09
Postat av: Solidus

Det är så här början på slutet ser ut för en demokrati. "Slutet" är väldigt nära eftersom Justitieministern i det här landet tyvärr ej har rätt kvalifikationer för sitt arbete. Inget ont om hårfrisörskor de får höra mycket skvaller men några högskolepoäng i juridik kunde väl vara minimikravet.

2012-01-03 @ 20:42:52
Postat av: Karlskronabloggen

@ UgglanBra analys av Håkan Juholt i det inlägget som jag delar till absolut hundra procent!

2012-01-03 @ 20:50:36
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Stora Småland

" Putte" dom borde inte vara större än på snabbköpskassörskan Mona Sahlin !

2012-01-03 @ 21:43:09
Postat av: matspp

@Renen

Invandringens påverkan på svensk ekonomi är inte glädjande:

http://varjager.wordpress.com/2011/07/06/myter-om-invandringens-kostnader/Räknar försiktigt så kostar oss invandringen 300 miljarder årligen:

http://klartexten.wordpress.com/2010/09/16/invandringens-pris-100-300-miljarderar/.Reinfeldt är en politiker som i många stycken föraktar människor:

http://sverigeidag.wordpress.com/2011/03/14/fredrik-reinfeldt-ar-sveriges-varsta-extremist/Tar du notan?

2012-01-03 @ 22:16:05
Postat av: Robin Shadowes

@Rune. Maud skulle visst bli rådgivare åt Hitlery Clinton. Om det blivit av eller inte vet jag ej.

2012-01-03 @ 22:18:00
Postat av: Da Capo

Det var glädjande!Tipset till POLITICALLY INCORRECT i Tyskland, som återgava ovan 2012-01-03 @ 17:32:42, har redan resulterat i ett inslag som inledes sålunda:"Sveriges integrationsminister Erik Ullenhag (39, foto), försöker sprida sin visdom om invandring och integration också i Tyskland. I Berliner Zeitung författade han förliden fredag ett gästbidrag, i hopp om att också övriga Europa skall anamma Sveriges extrema invandringsmodell. Hans bidrag är ett enda sammelsurium av bedrägliga floskler och lögner."77 kommentarer på 90 minuter.http://www.pi-news.net/2012/01/die-visionen-von-schwedens-integrationsminister/

2012-01-03 @ 22:19:22
Postat av: Da Capo

kommentar nr 5 av "vaksamma ögat"

sammanfattar det hela väl med kommentaren:"In der Tat ein Dummkopf zum kotzen."

ca=

'Sannerligen ett dumhuvud att spy på!"Aldrig har kanske Ullenhag fått så på nöten som han nu riskerar att få av klarseende tyskar.

22 timmar kommentartid återstår.

2012-01-03 @ 22:30:31
Postat av: Putte

Stora Småland hi hi, näe det förstås. Jag som trodde att det bara var vi SD-sympatisörer som var lågutbildade. :-) Det hävdar ju i alla fall våra massmedier.

2012-01-04 @ 05:26:38
Postat av: Renen

@ Inge Sandén

Nja, att jag skulle ha tagit till mig av SD´s politik tror jag inte. Ni gör det allt för lätt genom att leta syndabockar till alla elände som händer i vårt land hos invandrargrupper. Situationen är inte skapad av dem, den kan vi tacka våra politiker för. Sen har vi det här med islam, och där är ni ute och cyklar helt. För vi är inte hotade av Islam på något vis. Islamister kommer inte att försöka ta över vårt land. Ska vi inte ha religionsfrihet längre?

Nej att döda i Guds namn är naturligtvis fel, men det problemet tror jag inte vi sett värst mycket av i Sverige. Men det är ingen skillnad på mord och mord, alla är lika illa.

_________________________________________________Lämnar den här sidan några dagar nu, för mycket att göra. Men vi ses snart igen...

// Renen

2012-01-04 @ 08:16:29
Postat av: Solidus

Bäste Renen, Ingen letar efter syndabockar. Vi frälsta vet redan vilka de är och med ett konstruktivt och sanningssägande parti som Sd i Riksdagen så kan man äntligen andas lite "ren" luft.Tänk om fler fick upp ögonen för vilket dynamiskt parti Sverigedemokraterna är och fick sanningen serverad i dagstidningen så gör alla dessa bloggar att politik engagerar allt fler medborgare.Mina 5 barn skall växa upp i ett land som de skall vara rädda om inte vara rädda för.När jag läser dina inlägg så känner jag mig väldigt ensam sedan Einstein dog

2012-01-04 @ 15:31:41
Postat av: Stora Småland

"Renen" det hoppas jag inte , möjligen hörs !

2012-01-04 @ 16:09:47
Postat av: Svensson , Svensson

Lite OT men måste fråga: OM Gubben o Gumman fått internetförbud alt. tagit time out?? ;-)

2012-01-04 @ 18:21:58
Postat av: Cavatus

Ge inte upp, Thoralf! Du ska vet att vi är många som stödjer dig fullt ut. Jag kryssade dig på valsedeln och med din blogg är du en föredömlig politiker och ett "pain in the ass" på hela etablissemanget. Härligt!Gå till min länk och läs. Där kan man ju inte dölja att Ulventotts myt om invandrares korrelation med brott krossas på stuberten. Eftersom det är migrationsverket som måste bekosta vakten i konsumbutiken kan ju vilken dåre som helst begripa att det är dessa nybyggare som förstör och stjäl i butiken, även om det inte skrivs ut i texten. Hur korkad kan en journalist vara egentligen. Åka slalom för att undvika att skriva sanningen i klartext. Jag skulle må dåligt av att göra ett sådant dåligt jobb.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0