SETT OCH HÖRT I RIKSDAGEN IDAG

Håkan Juholt skolkade från dagens votering i riksdagen. Gissningsvis ville han inte träffa det mediauppbåd som just nu jagar alla inflytelserika socialdemokrater. Undrar när Håkan Juholt kommer uppenbara sig i kammaren under en votering? Hur länge kan man kvitta ut den förre partiledaren.

Från den 1 januari har vi halverad krogmoms
. Detta har inte slagit igenom i riksdagens egen lunchrestaurang. Man kan faktiskt tro att momsen är höjd då man inte sänkt priset utan istället höjt priset från 76 kronor till 80 kronor. Undrar om någon från Alliansen kommer ta ansvarig person i örat? Men de kanske har anställt desto fler ;-)

Pratade idag med en moderat riksdagsman som ansåg att Sven-Olof Sällström
hade gjort väldigt bra ifrån sig i dagens debatt om arbetsmarknadspolitik. Han tyckte dessutom att vi (SD) tagit många strategiskt riktiga beslut som kommer gynna oss. Uppenbarligen hade många förväntat sig ett nytt Ny demokrati men man har uppenbarligen börjat omvärdera oss i korridorerna. I varje fall så har enskilda ledamöter från 7-klövern börjat göra det. De är självklart medvetna om hur svårt det är att komma in som helt nytt parti i Sveriges riksdag. Det känns givetvis väldigt bra att höra detta från en etablerad politiker, även om det bara sägs mellan fyra ögon. Gissningsvis är det just på det sättet som det pratas mellan andra riksdagspolitiker i 7-klövern.

För några år sedan körde man stora rubriker i media över hur slitet stadsdelen Herrgården i Malmö var.
Om jag inte minns fel var det då ett norskt fastighetsbolag som ägde fastigheterna. Det var mycket slitet med mögel och kackerlackor i var och varannan lägenhet. Skadegörelsen var stor i området och det kostade stora summor varje år. Då hette det i debatten att om man bara renoverade så skulle alla ta ansvar för sina lägenheter och fastigheter och då skulle också skadegörelsen och kostnaderna minska eller till och med upphöra. Idag har vi facit för denna argumentation. Enligt en riksdagspolitiker från Malmö blev det tvärtom. Tidigare var kostnaderna för skadegörelse ca 2 miljoner/år i Herrgården. Efter renoveringen uppgår dessa kostnader till 5-6 miljoner kronor/år. Vad skall man dra för slutsats av detta?

Uppenbarligen visste de norska fastighetsägarna något som inte Malmös politiker med Ilmar Reepalu i spetsen visste eller vågade erkänna.

Jag har idag ställt lite frågor till RUT (Riksdagens utredningstjänst
) när det gäller så kallade utanförskapsområden. Jag var nämligen igår på ett seminarium angående ”ekonomiska frizoner” eller ”Nystartszoner” som det också kallas av vissa politiker. Som de flesta vet handlar det bland annat om att ge skattelättnader, mindre pålagor för t.ex. så kallade utanförskapsområden. Något som Fredrik Reinfeldt och Alliansen sannolikt kommer föreslå under hösten eller kanske nästa år. Det kommer med andra ord att beröra Skatteutskottet och därför tänkte jag skaffa mig lite fakta genom RUT.

Till sist vill jag be om ursäkt för att jag inte hinner med att svara alla som skriver mail eller ringer
och lämnar meddelande på mobilen. Jag har helt enkelt haft fullt upp den senaste tiden. Så snart jag får tid skall jag backa tillbaka och försöka svara en del av de som hört av sig. Nu jobbar jag dessutom med material till vår informationsfolder och sedan är det även årsmötestider med allt vad det innebär.

 


Kommentarer
Postat av: Cavatus

Nu börjar det knorras i leden! 12 kommuner klagar på Migrationsverket för att de inte kan hantera anstormningen av flyktingar:http://t.co/HdwvYPwI

2012-01-25 @ 23:59:12
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Sommaren med Vanja

Läs gärna artikelen i Barometern om den "försvunna" kurdiska flickan jämför sedan hur kommunen hanterar dom ensamkommande "Lastbilsturisterna",som i en del fall är fd Polismän i 30 års åldern ev,om World Travellers uppgifter stämmer"? (Välkommen polisman Abdulah till klass 8 B Östra Funkaboskolan,detta kan om uppgifterna stämmer bli en verklighet).Exakt så agerar dom "klotgoda" stolpskotten,sedan babblar dom glatt på om rädslor gentemot människor från andra länder,och kladdar det på andra människor.

Slavhandel är väl förresten förbjuden i Sverige?Om man inte anmäler när en ung flicka försvinner så är man människofientlig,måtte den ansvarige sparkas på grått papper.Nu får väl Kalmar kommun kolla upp om det är flera flickor som är "försvunna" senaste 20 åren, uppenbarligen anmäls det inte när en elev helt plötsligt gått upp i rök,mycket märkligt beteende, höjden av feghet.

Att sedan "Blank-Andersson" skriver om det får väl anses som världens åttonde underverk.

Måste väl bli löneavdrag?Varma kramar från Vanja von Wanker.

2012-01-26 @ 00:07:39
Postat av: Magentan

Färska opinionssiffror från Novus Opinion.

2000 personer telefonintervjuade 27 december-23 januari.Reinfeldts moderater når som vanligt nya obegripliga höjder. Även MP och V går starkt framåt. SD fick en liten blygsam höjning. KD under strecket som vanligt.* Moderaterna 35,6 (+0,8)

* Socialdemokraterna 22,9 (-3,3)

* Miljöpartiet 12,1 (+1,1)

* Vänsterpartiet 7,6 (+1,2)

* Sverigedemokraterna 6,0 (+0,6)

* Folkpartiet 5,8 (+0,2)

* Centerpartiet 5,4 (-0,4)

* Kristdemokraterna 3,4 (-0,4)50,2 procent stöder alliansen står det i gammelmedia, men då räknar man med KD, som ligger under strecket.

Utan KD blir det 46,8 procent för Alliansen och 42,6 procent för de rödgröna. SD fortfarande vågmästare alltså.

2012-01-26 @ 00:25:00
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Endast AB och SVT rapporterar NOVUS med SD som frånvarande.Jag var inne på NOVUS hemsida, och fick en rejäl information..."om det vore val idag så skulle SD

erhålla 22 mandat. Alliansen får 171 mandat och de

rödgröna 156 mandat. SD skulle med dessa förändringar behålla sin vågmästarposition".Det värsta är väl att flykten från S gynnar kommunismen och miljötalibanerna.

Nu tror jag inte dessa växer mera, om nu sossarna

lyckas skapa en normal ledare, för då återvänder sannolikt de flesta "till fadershuset"...Men som sagt, nog är det lite väl tyst hos "våra

egna", som inte vill vara med och dela på kakan!När Mona "Muslim" var i farten, tippade jag S en 20

procentig del, och med hjälp av Jugholtaren blir det nog ett sådant resultat. NOVUS undesökning sträckte

sig mellan 27 december 2011 och 23 januari 2012. Och

detta genomfördes genom telefonkontakt!Andelen osäkra väljare var 11,1 %, och det förstår man sannerligen.Jag skrev och grattade dig Thoralf till din nya befattning, men det märkliga var att denna försvann

spårlöst efter att ha registrerats. Och inget skäll var det som sagt, ha, ha...(ja samma dag du meddelade detta)

2012-01-26 @ 01:04:55
Postat av: Magentan

"Sverigedemokraterna vill att bland annat att [sic!] flyktingar och judar lämnar landet."Detta befängda påstående fanns att läsa på sidan 6 i lokaltidningen "Mitt Danderyd" tisdagen den 24 januari. Ett exempel på alla de praktlögner om SD som sprids utan några som helst skrupler från de ansvariga, och tyvärr i stort sett även utan några åtgärder från SD.ALLT spridandet av dessa typiska och lömska lögner finns anledning att bekämpa, även från högsta SD-nivå. Det är hög tid att sätta ned foten. En dementi från tidningen och ett genmäle från SD i samma tidning är det minsta man kan kräva för denna praktlögn!http://epaper.mitti.se/edoris?tem=epaper_mida#Läs även i Avpixlat!

http://avpixlat.info/2012/01/26/sd-vill-att-flyktingar-och-judar-lamnar-landet/Tur för denna ljugande lokalblaska att Thoralf inte bor i Danderyd!

2012-01-26 @ 08:32:56
Postat av: Jörgen

Nyheterna idag på morgonen har präglats utav varsel och uppsägningar. Trots att det uppenbarligen inte finns jobb, så importerar vår regering det de kallar för arbetskraftsinvandring. Var f-n finns det behovet? Eller asylsökande lycksökare som kostar massor utav pengar. När ska dessa bidra till Sverige med skattepengar, när det inte ens finns jobb till Svenskarna? Visst är Sverige fantastiskt med sitt midsommar, den blomstertid nu kommer, outtömliga socialbidrag och jul med dans runt minareterna.

2012-01-26 @ 08:54:36
Postat av: Magentan

Härliga tider väntar i de nya arabiska "demokratierna"! Här är några typiska rubriker efter den av FN och västvärlden hyllade "arabiska våren":"Stora segrar för islamistpartier i Egyptens parlamentsval"

Det islamistiska Muslimska Brödraskapet och de strikt fundamentalistiska Salafisterna fick tillsammans över 70% i de Egyptiska valen."Islamister vann stort i Tunisien""FN oroad över utvecklingen i Libyen"

http://www.svd.se/nyheter/utrikes/fn-oro-over-utvecklingen-i-libyen_6798985.svd

2012-01-26 @ 09:22:07
Postat av: Rune

Jag har en liten fråga av ren nyfikenhet?

Om Mona Sahlin? Behöll hon sin riksdagsplats? Och om hon gjorde det, har hon i så fall hedrat Riksdagen med sin närvaro i år?

2012-01-26 @ 09:47:51
Postat av: AWSvensson

Från Merith Wagers blogg har hämtats detta brev som får ses som ett desperat rop från kommuner som utsatts för dumpning av Reinfeldts samhällsförstörare.

Postat av: AWSvensson

I tillägg till ovan noterar att inte ens kommunchefer vet att söker man asyl så är man asylsökande,har man skyddsbehov enligt definitionen av flykting så är man flykting.Så asylsökande flykting är ett hemmasnickrat begrepp.

2012-01-26 @ 10:00:02
Postat av: S-E Karlsson

Jojo men nu börjar man vakna upp i kommunerna ,känns j-----t skönt jag har alltid sagt att kommunerna har hamnat i ett ekorrhjul vilkt vi härmed har fått ett kvitto på !

2012-01-26 @ 10:17:14
Postat av: Tony Ingman

Som jag förutspådde, när väl sossarna kom fram til

att få fram en ny ledare, så blev det en från Stockholm.När Sverige en gång i tiden byggde upp

folkhemmet ,så var det en Skåning som ledare,

men idag tror man att all kunskap utgår från

huvudstaden, därför ser landet ut som det gör!

2012-01-26 @ 10:49:54
Postat av: Sommaren med Vanja

AW Svensson : När kommun chefer i pk Sverige skriver ett sådant brev, då är det kris på riktigt.

Nu är det väl inget som Lill Gahrton och Clownfeldt direkt bryr sej om för dom lever ju i en egen värld med egna intressen,dessvärre hamnar väl dessa breven i papperstuggen, och Crazyland tar ytterligare ett litet steg mot inbördeskrig.

Möjligtvis kanske breven hamnar i "Ugenda" eller hos Vilda Linda i Kvällsgodnatt Sverige.

2012-01-26 @ 10:51:27
Postat av: Sommaren med Vanja

OT: Enligt uppgifter från Steffe Levens stepMutti skall sonen ta över ratten till rodret i "Ein(s)teins parti"

Själva rodret kördes av för länge sedan för övrigt.

Man får för partiets del hoppas att Steffe inte räddar partiet från att någonsin komma tillbaka.

Elaka tungor talar redan om triss i tjofaderittan kaptener på Mega Titanic.

Är det inte lite vågat att utse Steffe ifall så blir fallet en 70-tals betonghäck från facket eller har man ont om kandidater?

Tydligen har man i VU bråttom ned till 15% för Einstein(s) parti,kanske hinner man dit redan valet2014.

Känns det inte lite som politruckernas "dödsdans"

2012-01-26 @ 11:02:13
Postat av: Thoralf Alfsson

RuneMona sahlin har lämnat riksdagen.

2012-01-26 @ 11:02:58
Postat av: Tony Ingman

Hörde rikspolischefen försöka förklara varför

det finns så många ouppklarade brott. Det gick

inte så bra, det tyckte till och med intervjuaren.

Man bryr sig inte ens om att höra av sig till

offren trots att dom kan ange var man kan finna

förövaren. Eller när AVPIXLAT vill hjälpa polisen

med namn på sådana som gömmer illegala flyktingar,

nej då vill man inte ha den hjälpen, för det är

inte humant. Man vill alltså inte ha hjälp med

att sätta dit brottslingar? Är det konstigt att

det ser ut som det gör.

2012-01-26 @ 11:06:08
Postat av: AWSvensson

Talar av egen erfarenhet,efter ett villainbrott så hade jag bilden klar för mig och kunde ha lämnat ett signalement på tjuven om nu polisen hade haft intresse av det . Fick alltså inte ens komma till en polis och lämna detta signalement på en person jag sett tre gånger på ett avstånd mindre än två meter. Hur f-n tro dessa lata inkompetenta oduglingar,vanja komplettera, att man kan lösa brott om man inte ta till sig spaningsuppslag.

2012-01-26 @ 11:16:23
Postat av: Ludvig

Sänkningen av krogmomsen är ju ett stort skämt. Det blir troligtvis inte många jobb av detta. Det hade varit mycket rejälare att rätta till lite av den orättfärdiga pensionärskatten

2012-01-26 @ 11:18:30
Postat av: Info

FÖRETAGSAMMA ”UNGDOMAR”RÅNADE GAMLA KVINNOR

Publicerat: kl 05:30 , Nyheter P4 Radio StockholmTvå bröder i tjugoårsåldern åtalas misstänkta för att ha överfallit och rånat elva äldre kvinnor i Stockholmsområdet. Det äldsta offret var en 92 år gammal kvinna.Enligt åtalet ska dom båda männen ha letat upp kvinnorna vid bankomater och sedan följt efter dom hem och rånat dom på pengar, smycken och andra värdesaker. I många fall har kvinnorna utsatts för våld. Båda männen nekar till brott. Det skriver Metro.”Översättning:”tjugoårsåldern” = 29 och 25 år gamla

”båda männen” från Stockholm =Aziz El Ouali Alami, född 1982, svensk medborgare
Mohamed-Said El Ouali Alami, född 1986, medborgarskap ej uppgivit(Stockholms tingsrätt, B 11805-11)

2012-01-26 @ 12:25:28
Postat av: Info

TUNGT VÄGANDE ASYLSKÄL”MOHAMMAD STRESSAD AV UTVISNING, FÅR FLYKTINGSTATUSDen unge Afghanen mådde finfint när han landade i Sverige. Han såg lite dåligt bara, sade han. När hans lögnhärva om härkomst och familjeförhållanden blev punkterad av Migrationsverket mådde han istället pyton - och får stanna.Afghanistan har som bekant ”befriats” av väpnad trupp från bl.a. Sverige. Därför tar Sverige föredömligt inte heller emot någon som påstår sig fly därifrån – om det är svensk militär man flyr ifrån hamnar man ju från askan i elden om man flyr till Sverige.Väl insatt i detta hävdade Mohammad Hossein Mohammad att han är underårig (någon legitimation har visserligen inte presenterats) och att familjen inte befinner sig i Afghanistan, utan i Iran. Av det skälet menar han att det inte finns någon i Afghanistan som kan ”ta hand” om honom. (Vilket det ju onekligen finns i Sverige.) De ”intyg” som uppvisades om detta med Iran visade sig snabbt vara förfalskade eller i övrigt meningslösa.”Domstolen anser sammanfattningsvis att Mohammad Hossein Mohammadis uppgifter om hans familjemedlemmars vistelseort inte kan läggas till grund för bedömningen. Därmed bedömer domstolen även att hans uppgifter om att han är hemmahörande i Ghazniprovinsen inte heller ska läggas till grund för bedömningen.— Han är inte att anse som flykting, alternativt eller övrig skyddsbehövande”Knivigt kan man tycka – vad göra? Norrköpingsläkaren Sanela Saskin löser problemet. Mohammad mår dåligt!”I sitt intyg uppger hon att han lider av ångest, rädslor och sömnsvårigheter, samt att han tackat nej till slutenvård. Hans dåliga psykiska mående bedöms vara en reaktion på ovisshet, otrygghet och hans livssituation och hon bedömer att han behöver trygghet och förutsägbarhet. Hon skriver vidare att han inte kan få hjälp av medicinering eftersom hans depressiva besvär och ångest är sekundära, d.v.s. en reaktion på den svåra stress han lever i. Av journalanteckningar från juni 2011 framgår att hans suicidrisk var svårbedömbar.”Att Mohammad i denna sin brist på ”förutsägbarhet” själv kan lösa problemet genom att helt enkelt acceptera migrationsverkets beslut och återvända till sin familj, var farao denna nu befinner sig, förespeglar inte domstolens ledamöter.Målet hade nummer UM 3659-11 och den eniga domstolen bestod av Rådmannen Patrik Alm, nämndemännen Omar Abdullahi, (Miljöpartiet), Henry Holmström och Viveca Rabbiners.”http://www.friatider.se/migrationsdomstolen-i-stockholm-mohammad-stressad-av-utvisning-far-flyktingsatus”ALI FANN JESUS OCH FÅR STANNAAli från Afghanistan vet inte hur gammal han är. Däremot har han i Sverige funnit Jesus. Han är dessutom nästan ett barn, har bott större delen av livet i Iran, är hazar, har bristande utbildningsbakgrund och saknar socialt nätverk i Afghanistan. Detta sammantaget gör att han får stanna.Ali hävdade först att han är född 1993 och bör betraktas som ensamkommande. Efter att Migrationsverket konfronterat honom har han ändrat sig och säger att han inte riktigt vet hur gammal han är. Migrationsverket har gett honom födelseåret 1990. Ali har bott större delen av sitt liv i Iran.”

2012-01-26 @ 12:30:08
Postat av: Kalle

Verkligheten i det nya sverige börjar hinna ikapp media!!!""Här hotas Efterlysts reporter

Ett team från TV3:s "Efterlyst" bevakade på onsdagen en rättegång i Stockholm. Men när fotografen och reportern stod utanför salen och filmade utsattes de för flera hot och handgripligheter.

- Stämningen var väldigt hotfull. De ville inte att vi skulle vara där, säger Johannes Jakobsson, redaktör på "Efterlyst" - och en av dem som blev hotade./.../ – Vi har gjort en polisanmälan i morse och pratat med den säkerhetsansvarige på tingsrätterna i Stockholm. Det är viktigt att markera i ett sådant här fall att sådant här inte är acceptabelt, säger Johannes Jakobsson."" till Expressen.Sådan är verkligheten för många i sverige av idag.

Postat av: S-E Karlsson

Jojo verkligheten börjar komma i kapp även vad det gäller journalister .

2012-01-26 @ 12:59:16
Postat av: Jägarn

Mopsén avslöjar historie förfalskning. http://mopsen.wordpress.com/

2012-01-26 @ 13:16:10
Postat av: Ex occidente lux

Intressant debattartikel i Sydsvenskan (jo, faktiskt!): Egypten blir nytt Pakistan.http://www.sydsvenskan.se/opinion/aktuellafragor/article1603569/Egypten-blir-nytt-Pakistan.html

2012-01-26 @ 13:43:37
Postat av: Ronny

Man skall väl inte vara elak, och önska någon annan olycka, men det var faktiskt skönt, att en Expomedarbetare på TV 3 Efterlyst, hotades och fick känna på lite mångfald! Kan dom ha.........:)

2012-01-26 @ 14:18:52
Postat av: Tony Ingman

Info: Om "Ali fann Jesus", då kan det gå käpprätt

åt h-- e när han hamnat i musselandet Sverige,om

några år är det en helt annan religion som gäller

här.

2012-01-26 @ 15:05:05
Postat av: Sven Dacke

Var är Sverige på väg.Stackars flyktingpojken blir av med sin fina Iphone på flyktingboendet.Tänk , här han delat ut tidningar eller något annat för att spara ihop pengar, och så är det någon oärlig Svensk som kanske snor den.Det är för djävligt. Hur ska detta sluta.

Hoppas grabben kontaktar Beatrice så det blir stopp på detta

Postat av: Sven Dacke

Var är Sverige på väg.Stackars flyktingpojken blir av med sin fina Iphone på flyktingboendet.Tänk , här han delat ut tidningar eller något annat för att spara ihop pengar, och så är det någon oärlig Svensk som kanske snor den.Det är för djävligt. Hur ska detta sluta.

Hoppas grabben kontaktar Beatrice så det blir stopp på detta

Postat av: Kalle

2012-01-26 @ 15:34:06
Postat av: Kalle

Har sverige valt en president eller en ny kung för landet??? Man kan börja undra över all uppståndelse över att de valt av en ny partledare i sossepartiet!!! Ett av andra politiska partier i sverige. Inte det största utan det näst största!!!Man kan ju börja undra över all denna mediabevakning det verkar som om allt annat står stilla i sverige utom rapporter om läget i egypten, syrien och andra länder bortistan.

2012-01-26 @ 15:39:27
Postat av: Lotta

@ThoralfSkrev följande inlägg under förra rubriken men du tycks missat det för jag fick inget svar?"Är det riktigt att man måste bekräfta att man skrivit på uppropet mot Gota Media? Har fått ett mail där man uppmanas klicka på en länk för att bekräfta sin påskrift? Är rätt skeptisk mot att klicka på länkar som skickas via mail och har aldrig behövt göra det förut vid liknande situation."

2012-01-26 @ 17:57:49
Postat av: Magnus S

Lotta@Nej det behöver du inte. Mitt namn kom med utan att jag kollat min inkorg.

2012-01-26 @ 18:00:56
Postat av: Mattias

Väntar med spänning på kvällens (förhoppningsvis) inlägg om Stefan Löfven som ny sossesänkare. Den mannen har ju haft ett och annat mindre trevligt uttalande om oss vanliga dödliga...

2012-01-26 @ 18:01:30
Postat av: Svensson

Nu kan man lägga till att Juholt även skolkar, ingen vacker CV den karln har :p

2012-01-26 @ 18:11:50
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Stora Småland

Den nye S-ledaren har ju också varit utplacerad som fosterbarn då kanske vi som tillhör vanvårdsutredningen och väntar på statens utlovade ersättnig kan få draghjälp ! Men nej han kommer nog istället arbeta för ännu fler invandrade i många fall analfabeter .

2012-01-26 @ 18:33:28
Postat av: Liljan

S och regeringen har kommit överens om europaktRegeringen har accepterat Socialdemokraternas krav för medverkan i EU:s europakt, även kallad finanspakt. Det skriver Socialdemokraterna ett pressmeddelande.Liljan (mitt första inlägg)

2012-01-26 @ 18:40:26
URL: http://di.se/
Postat av: Magentan

Välkommen Liljan!

2012-01-26 @ 19:23:13
Postat av: Tony Ingman

Skånska dagbladet,eller i skåne benämt "Bedeblaed"

bruka vara något sånär sansat, men har tydligen

en ledarskribent vid namn Martina Jarminder.

Jag vet inte om denna Jarminder slagit i huvudet hårt vid något tillfälle,hennes förvirrade försök

till avrättning av sajten Avpixlat, för att den

uppmanar folk att avslöja dem som gömmer illegala

flyktingar, är en förvirrad sörja av dom gamla

vanliga invektiven rassist främlingsfientlig bla bla bla. Inhumant osv. Att hon gör sig skyldig

till uppmaning av brott tycks hon inte begripa,

hon hasplar visserligen ur sig att svensk lag ska

följas, men det är ju precis det som Avpixlat gör

genom att uppmana till att ange dom som gömmer en brottsling. Dom är defaktu brottslingar när dom håller sig kvar i landet utan tillstånd. Läsarna

blir heller inte svaret skyldiga på hennes

förvirrade trams.

2012-01-26 @ 19:48:21
Postat av: Lotta

@Magnus S

Jo jag såg att mitt namn kom upp på listan, det var därför jag blev så förvånad över mailet där jag skulle bekräfta min påskrift genom att klicka på en länk. Jag kan inte påminna mig om att jag fick ett liknande mail förra gången jag skrev på en lista som denna.

2012-01-26 @ 20:00:13
Postat av: Skånepåg

@ Tony IngmanLägger in en länk till artikeln i Skånska Dagbladet. Har sällan sett att någon som denna Jarminder, som skivit artikeln, blir så totalt sågad som hon blir i kommentarerna.

Postat av: Sommaren med Vanja

OT : Hemutrustningslån kan du som är bidragssnabel

få..

Har du sedan ingen inkomst så får du sedvanligt

uppskov.

Får du aldrig ett jobb så slipper du betala

Fyller du 65 kan du också slippa återbetala.

Upp till 35000kr att köpa möbler för etcFrågan är då vad som är bidragssnabling?

Gäller FN:s definition eller den hemsnickrade?

Samhällslön,snubblainjobb,hemutrustningslån.

Undrar om Oskar och Kristina fick det?Vad får då Svenne Banan ut av detta ?-50-60% arbetslösa i vissa samhällsgrupper.

-75% av intagna på kåken är av jippie bakg.

-Sverige tvåa i världen i överfallsvåldtäkter.

-400 skolbränder 2000 uppeldade bilar/år

-Ett antal Tjofaderittan skolor varje år.

-Ett totalt skattetryck på minst 60% av ink.Sverige är sannolikt det största dårhuset i

världen som går under benämnigen nationalstatVarma kvällskramar från Vanja von Wanker.

2012-01-26 @ 20:52:17
Postat av: Stefan A

Lövet född i stockholm och uppväxt i ådalen, det kan ju inte gå fel...eller....det måste ju överbrygga motsättningarna mellan stad och landsbygd i det som finns kvar av det gamla vraket som kallas socialdemokraterna.....

2012-01-26 @ 20:54:20
Postat av: Repell

Det har ofta och länge gnällts på våra gamla Kungar om hur hemska de var som envåldshärskare, men en Kung var bra i det hänseendet, han var socialt lagd och hade hjärtat för svenska folket, detta kan man läsa om i boken "Gråkappans färder" alltså jag talar om Karl den XI, en sådan person som sossarnas partiledare, då skulle de förmodligen toppa listan i varenda opinionsmätning!

Och i Sd så skulle vi spränga 50% gränsen med råge, med en sådan partiledare!

2012-01-26 @ 21:14:43
Postat av: Pelle P

@ Repell.SD har en sådan partiledare som du skriver om,men det

har stora delar av svenska folket inte fattat än.

2012-01-26 @ 21:54:46
Postat av: OT

Det är glädjande att sossarna fått en ny ledare, vilket är nödvåndigt för att få en trovärdig opposition. Men vad viljha Stefan Löfven?En "Quick and Dirty" väg till valframgångar för sossarnas nya ledare är; Lyssna, lyd, lär "Nigel Farage hos Michael Coren": http://www.youtube.com/watch?v=3WvHW-BteSQOm du icke samarbetar med SD har du fått "svarte petter" och kommer få "dån dimpen" såsom hjulholtaren också fått. Du härmed delgiven dagens sanning.Låt denna låt vara din vägledning i ditt framtida gärning och stoppa lämmeltåget - to "Paint it Black": http://www.youtube.com/watch?v=n1zBG2TEjn4"I see a politician and I want him to explain

No colors anymore I want them to turn back

I see the girls walk by dressed in their xxxxx clothes

I have to turn my head until my darkness goesI see a line of girls and they're all wearing black

With no faces to my suprice, old times never come back

I see people turn their heads and quickly look away

Like a newborn baby it just happens ev'rydayI look inside myself and see my heart is turning blackI see my politician and I want him to explainMaybe then I'll not fade away and have to face the factsIt's not easy facing up when the whole political establishment going for itNo more will my green sea go turn a deeper blueI could not forsee this thing happening to us"P.S. Tänk också på att det kommer ta decenier innan vi litar på er sossar igen.

2012-01-26 @ 22:42:20
Postat av: Repell

Pelle PSäkert har han delvis sitt hjärta till svenska folket men....Han saknar karisma tyvärr, så han borde gå i en charmkurs, vilket skulle få fler att dras till Jimmy som partiledare, han är lite för fyrkantig, det fattas lite stake i honom för att kunna bjuda lite mer på sig själv.Det är nämligen så att många väljare, väljer efter person, ja du vet det där med personval som just handlar om utstrålning.

2012-01-27 @ 02:32:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0