NYBYGGARKOMMUNEN BORGHOLM

Idag har det kommit in hela 5350 kronor till vår insamling. Det är helt fantastiskt!! Nu är totalsumman 13 360 kronor. Ett stort tack till alla!

Undrar hur mycket pengar som måste komma in innan det har något nyhetsvärde för Barometern och Östran ;-)Jag hörde i veckan att pk-maffian trycker på Ölandsbladet om deras rapportering om ”asylantförläggningarna” i Borgholm. Tidningen har rapporterat lite för mycket om vad som händer och sker i Borgholm och Köpingsvik.

Uppenbarligen lyssnar man inte på det örat utan tidningen fortsätter att rapportera. Idag finns en hel sida av hur en kvinnlig busschaufför och två kvinnliga butiksbiträden upplever sin situation. Jag kan lova att det är en bedrövlig beskrivning av verkligheten för många i Borgholm. Tyvärr finns inte artiklarna på nätet.

Här kommer ett antal citat från artikeln om dessa tre kvinnor.

”Dagliga trakasserier, hot, bråk och otryggt på jobbet – nu har de tröttnat och fått nog!”

”Att ständigt bli hotad kan göra vem som helst paranoid. Och hör jag en gång till att de på Lundegård säger att det är lugnt så skriker jag rätt ut, för det är inte lugnt”

”Det är mycket värre än förra året. Då var det en hel del tjafs, nu är det mycket mer aggresivt och fler hot. Man måste hela tiden vara på sin vakt”

”Ska det gå så långt att man tvingas byta jobb, ska man behöva känna sig otrygg under hela arbetspasset.”

”Jag är inte rasist, däremot reagerar jag på vad de från Lundegård gör. De knycker allt och när man säger ifrån blir man genast omringad av tio personer som uppträder hotfullt”

”Lena berättar om dagliga snatterier, uppbrutna förpackningar, halvt urdrugna mejeriprodukter, barn ogenerat matade med smågodis direkt från godishyllan.”

”Tyvärr måste man kolla alla som kommer från Lundegård”

”Dessutom ifrågasätter de Lundegårds och Kapelluddens ja till Migrationsverket. Hur tänker de? Tänker de bara på pengar? Tänker de något på hur vi andra har det? Ska vi ha det så här varje år?

Det är en sorglig bild över hur det ser ut i Borgholm och Köpingsvik. Jag är också övertygad om att kvinnorna inte överdriver det minsta, utan snarare är det nog precis tvärtom. Media har ju alltid som vana att tona ner alla problem med asylanter och invandrare.

Nu kan man ju hoppas att ansvariga politiker i Borgholms kommun vaknar till och försöker förändra situationen. Det vill säga minska på trycket i Borgholm där det finns ca 600 asylsökande. Men när man läser artikeln med en intervju av det centerpartistiska kommunalrådet Lisbeth Lennartsson blir man minst sagt mörkrädd. Eller vad sägs om följande från denna märkliga kvinna.Det är bara en liten klick som förstör för andra, säger Lisbeth Lennartsson. Är hon fullständigt dum i huvudet? Vi kan ju dagligen läsa om snatterier, stölder, bråk, hot och det är förmodligen bara en liten del av vad som i verkligheten utspelas i Borgholm och på de båda förläggningarna som når media. Det handlar inte om en liten klick! Det handlar om väldigt många människor.

Ändå kan det verklighetsfrånvända centerpartistiska kommunalråd stå och säga att ”Borgholm kan ta emot fler asylsökande”. Hon ser inga hinder för än fler asylsökande till Borgholm med omnejd.  Anledningen är att Borgholm har 250 000 invånare under juli månad. Vill hon ha 250000 asylsökande till Borgholm? Har hon mist förståndet? Vem röstar på Centerpartiet i nästa kommunval i Borgholm?

Hon menar att det handlar om att personer utnyttjar systemet på samma sätt som många svenskar gjorde i sjukförsäkringssystemet!  Man tror inte sina öron när hon blandar äpplen och päron.

Hur hon nu kan lyckas urskulda alla dessa asylsökandes beteende med att många svenskar emigrerade från Sverige för 100-150 år sedan är för mig en gåta. Men har man inga andra argument så får man väl plocka fram de mest korkade argumenten för att slippa se verkligheten i vitögat.

Annie Lööfs visioner om 30 miljoner invandrare till nybyggarlandet Sverige har uppenbarligen gjort stort intryck på centerpartiets kommunalråd i Borgholm. På mig gör hon däremot inget intryck utan framstår istället som Sveriges mest naiva och verklighetsfrånvända kommunalråd. Som dessutom inte bryr sig om sina kommuninvånare och försöker skydda dem från brottslighet och ge dem en trygghet i sin vardag!

Rött kort till Lisbeth Lennartsson och Centerpartiet!

UPPDATERING!

Kommunalrådets uttalande finns ny på nätet. Läs artikel.

Notera också att Ölandsbladet inte tillåter kommentarer på artikeln. Undrar vilken ursäkt man har för att stänga denna möjlighet? Omtanke om Lisbeth Lennartsson eller undvikande av sanningens ord från allmänheten.

Allt för att bevara myterna?


Kommentarer
Postat av: Pelle P

Om det nu är en liten klick som förstör ryktet för den stora klicken så är det väl inget problem för den stora klicken att göra något åt problemet eller peka ut dom för polisen. Eller så kan

Lisbeth Lennartsson husera dom hemma hos sig,det är ju bara en liten klick.

2012-01-12 @ 23:10:51
Postat av: Pelle P

Och glöm för allt i världen inte att läsa detta.http://meritwager.wordpress.com/2012/01/11/har-du-varit-i-det-land/

2012-01-12 @ 23:13:17
Postat av: alf

Vad kan man förvänta sig av dessa nybyggare? Det tar kanske några månader att ställa om sig från en kultur till en annan.http://funnypicturecrazy.info/2007/09/28/welcome-to-romania/

2012-01-12 @ 23:22:27
Postat av: ola

meritwager:Har ni varit i det land där de blåögda bor

där er chans att lura folket är förbannat stor

om ni bara köper pass

som är svenska: ”alas!”

kan ni ta er till landet en masse.

- - - - -

Välkommna skall ni vara!

Ta för er bara!

Här har vi råd minsann,

ty vi har den ljuvligaste människosyn;

det hurrar vi trefaldigt för:

ULLENHAG, ULLENHAG, ULLENHAAAG!.

2012-01-12 @ 23:41:10
Postat av: Magentan

Kalle skrev i förra inlägget: "Vad som skrämmer mig är att flera SD riksdagsledamöter inte ens verkar ha någon sajt."Men Kalle, just det är väl det minsta vi behöver bekymra oss om. Det finns alldeles tillräckligt med SD-vänliga bloggar på nätet, bland annat Avpixlat, den största och mest kända av våra svenska politiska bloggar. Och så har vi ju Thoralfs eminenta blogg här, som får reklam och växer varje gång han har retat upp de lättretade företrädarna för vissa blaskor i hans del av landet.Jag tycker problemet snarare är det motsatta: Hur ska vi få den enorma majoriteten (ca 90%) av väljarna som finns UTANFÖR nätet att upptäcka det verkliga SD? Hur ska vi få SD att gå från ett okänt (eller ökänt) parti till ett känt parti hos dessa? Hur ska dessa få en chans att ta in någon kunskap om det VERKLIGA SD i de täta SD-hatiska och förljugna PK-dimmor som sprids över dem 24/7/365 från radio, TV och papperstidningar (plus att det presenteras en ny SD-hatbok varannan månad ungefär som med automatik lovordas i recensionerna)?Men jag håller med dig om att det börjar bli bråttom. Tiden går fort och det är helt meningslöst att försöka lätta på de kompakta dimmorna ett par månader före valdagen. Det tar minst ett år för Medelsvensson att våga öppna ögonen och försöka se klart genom den intensiva påverkan från etablissemanget.

2012-01-12 @ 23:44:29
Postat av: Kalle

Vänsterpartiet är bättre på IT än vad SD är. De verkar vara mer entusisatiska för sin vänsterpolitik.Vi har ett problem som bara har spretande sajter åt olika håll. Det minsta man kan begära av SD:s riksdagledamöter att de visar mer entusiasm för sin SD politik och är med ute på nätet.""Många droppar vatten urholkar en sten"" Trägen vinner i längden trotsn allt motstånd från PK-maffian (Alliansen+S+MP+V. Förklaring för dem som tittar in och inte vet vad PK-maffian är för något)2012-01-12 @ 23:58:59
Postat av: ola

@ Kalle och Magentan

Jag lyssnade härförleden i radio på Jonas Sjöstedt

och tänkte: Herregud, tänk om Åkesson hade kunnat göra ett sådant framträdande och föreslå så vettiga saker inför offentligheten. SD-toppen med ett av oss alla känt undantag tycks vara helt passiviserade. Inga utspel,ingenting spektakulärt,

inga konkreta vardagspolitiska aktioner. Man kunde ju kört fram problemet med tandvården och hur patienterna blir hämmningslöst uppskörtade, man kunde ha gett sig på inkassobolagen som misshandlar folk och kronofogden inte minst, som trakasserar svenskarna, därför att de alla känner skam för att ha fått kronofogden på halsen och därför kan kronofogden i fånvaro av insyn fortsätta att trakassera alla de som oförskyllt har blivit skuldsatta. Varför ger man sig inte på kostnaderna för det "statsbegravningsliknande" liktåget i Mamalmö häromdagen. Det är nästan så att man saknar

golddiggern och svikare Petzell och hans frejdiga

och oseriösa gåpåarstil på sin tid i kammaren.2012-01-13 @ 00:27:56
Postat av: Niklas

Du frågade Thoralf och jag svarar: Ja, de är helt dumma i huvudet. Tyvärr =(.

2012-01-13 @ 00:59:49
Postat av: Helene

Till de 94,7 % korkskallar som röstade på "byfånen" och Alliansen, samt de rödgröna vill jag säga: ni ska ha ett sjuhelvetes tack!! Jag antar att det är så ni vill att Sverige ska se ut? När ska ni vakna?

2012-01-13 @ 01:15:37
Postat av: Magentan

@ Ola

Håller med om att det verkligen är hög tid nu för en artikel av Jimmie Åkesson i någon av de större tidningarna. En artikel i stil med den berömda i Aftonbladet (se länk).Det finns väldigt många öppna mål just nu för SD och många bollar att sparka in, så det kan knappast vara svårt att hitta aktuella ämnen. Svårigheterna ligger väl i att få in artiklarna.

Frågan är om SD har gjort några försök.Man kan i alla fall konstatera att Jimmies gamla artikel i Aftonbladet hittills har blivit mer sann för varje år som har gått.

Men det är helt klart dags för några nya!http://www.aftonbladet.se/debatt/debattamnen/politik/article12049791.ab

2012-01-13 @ 01:20:53
Postat av: Kalle

>OlaIbland tycker jag nästan att SD skall ta tillbaka Petzäll. Han har ju stor erfarenhat nu av missbruk och kan tillföra SD mycket från den fronten.Nu verkar det som att SD för att vara alla till lags kickar ut alla utsående och spektakulära personer ut ur SD. När SD har gjort det som nu tillräckligt länge så får man ett utslätat parti utan personligheter somk kan dra till sig intresset för SD:s politik..Att vara alla till lags slutar med att man inte har några vänner i slutänden. Tycker nog att SD har bugat alltför djupt för PK-maffian och media!!!

2012-01-13 @ 01:33:56
Postat av: Magnus S

Hoppas Borgholmsborna nu går man ur huse och gör något drastiskt. Nog är nog för satan!

2012-01-13 @ 02:36:31
Postat av: Gulmund

@ola och Kalle

Varför tiger riksdags-SD? Kan det vara så att själva inträdandet i riksdagshuset (dvs den fysiska miljön) räcker för att suga musten ur en människa? Att miljön i sig är ett monster som man inte utan att dö kan gå fram och klappa?Och angående "en klick" :

"It is just a few bad apples who destroy for the other five percent"

2012-01-13 @ 03:37:53
Postat av: Sommaren med Vanja

Magnus S : När du skriver drastiskt avser du väl tex en sittstrejk i "Bettans" jordgubbsland el ev ett nedgrävande av räkskal i samma land,med en veritabel kattinvasion som följd.

Tänk på att skriva mjukt och lättförståligt ty många äro dom efterblivna inom media och politiken.Det finns nog en överhängande risk att "Benny Bollträ" gör rent hus på "Patronbladet",man kan ju inte tollerera vilka sanningar som helst.

Vem vet ansvarige "dödgrävare" kanske får en umpa röd som översta lyktan på ett trafikljus.Insamlingen är kanooon ,tänk vilken potenssial det finns bland Sverigevänner att skänka medel för att kringå 68 vänsterns mediamonopol, hur nu detta har blivit möjligt i en såkallad demokrati.15 "loppor" insamlade på ett par dagar.

När kommer första "lakanet"

Tänk om Avpixlat hakade på då kunde Alfsson förmodligen starta en egen info tidning,vad väntar ni på "Get going lads"?När det gäller mediamonopolet, så tänk på vilket satans liv det blev när ett par asfaltsbolag spelade lite under täcket med prisättningen för ett par år sedan.

Jämför det med ägarstrukturen inom svensk mediaHar för mej att "TotaMedia" handlar lite mediaföretag med Bröderna Donkey,så att multikulti står högt i kurs är väl troligt.Sannolikt har fru Konradsen varit på samma kurs som "Lövet"hos Expo,förresten har ni tänkt på likheten mellan "Lövet" och den legendariske filmskådisen Georg Formby,som spelade in filmer under namnet flygmalajen,både utseende och leendet är klockrent...Nästa gång ett riksdagsparti handlar leksaker till sina kollegor kanske man skall satsa på en ukelele till "Lövet"En sak är säker att när "Satans man" kopplar dyngspridaren efter traktorn i Borgholmsområdet och drar ett par varv på strategiska platser,då har invasionverket seriösa problem.Är du anställd inom media, så skall "Satans man" tolkas som ett Ölänskt utryck, och inget annat.

Följ alltid ev ledtexter.Sveriges enda Sverigevänkiga parti får nog ha folk redo till stolarna i Borgholm, Oskarshamn samt Mönsterås,ty berikningen har börjat ta fart på allvar i dessa tidigare skyddade miljöer.

Rätt var det är får Svenne Banan fingrar och tår till 20 på dessa orter.I Oskarshamn tex börjar den trevliga traditionen personrån uppträda på gator och torg,så snart får väl den "prinskorvsfingrade" "starke mannen" seriösa problem i tur står Centerns starke man i Mönsterås

Ty saliga äro containerpyromanerna, amen.För övrigt är "dagens färg" till alla humorbefriade stofiler grå, imorgon en ny färg gissa vilken?Stora kramar från Vanja von Wanker

(Alltid morgonpigg och nyfiken på nya upptåg)

2012-01-13 @ 06:29:37
Postat av: Sommaren med Vanja

Obs "Konradsen" är kodat och saknar personlig identitet,skall ses symboliskt och ej sättas i samband med övrig text.

2012-01-13 @ 06:47:09
Postat av: S-E Karlsson

År 2010 hade Hörselskadade i länet sin länsträff på Klintagården på Öland då var denna Lisbeth Lennartsson inbjuden för att berätta om Öland , herre djävlar vad skit hon slängde på SD !

2012-01-13 @ 07:17:33
Postat av: S-E Karlsson

PS: Hon sa inte ordagrant SD men det var inte svårt att räkna ut vilket parti hon menade med ord som främlingsfientlighet och rasism !

God morgon .

2012-01-13 @ 07:32:26
Postat av: Sven Dacke

Hinner Sverigedemokraterna få ut information om verkligheten i Sverige till allmänheten innan valet.Svar nej.Troligen kommer lagar mot att skriva fakta om verkligheten, att klassas som rasistisk propaganda och lagar skrivs om som stoppar regimkritiska bloggar.Gamla DDR kommer i skuggan av detta att framstå som en av världens stora demokratier.Var är ledarna för 3 av dom 4 största partierna?

( störst enligt opinionsundersökningar)Fredrik Rainfelt, Håkan Juholt, Jimmi Åkesson.Har dom överlämnat spelplanen helt i händerna på Kommunisterna, och låter dom spela färdigt?

2012-01-13 @ 07:56:04
Postat av: Hulda

Centern har helt tappat kontakten med verkligheten.

Annie Lööf,s drömmar om att Sverige på sikt ska ha 40 miljoner innevånare är bland det mest naiva vi sett på länge.

Centern som inte för så länge sedan stod upp för Sverige och framför allt för oss på landsbygden.

Nu verkar det som Lööf,s märkliga drömmar och Federley/Ursula som styr Centern.

Detta måste vara ett tacksamt tillfälle för SD att ta mängder med väljare från Centern.

Det var många år sedan som jag slutade att rösta på dem.....

2012-01-13 @ 07:56:16
Postat av: Sommaren med Vanja

S-E Karlsson : Samma sak gjorde "Jerry Kriminalbowski" vid sitt föredrag i Kunskapskanalen igår,slängde lite skit på "Ett visst" parti som "Jerry" utryckte sej.Dom politiskt korrekta är livrädda för den växande folkrörelsen Sverigedemokraterna,annars skulle man inte göra så,man har helt enkelt fått ett litet spöke i päronet.

Aftonbladets reporter visade bla prov på det igår när han skrev om Avpixlat.

Vem vet en dag kanske man får "äta" upp lite fulbus.

2012-01-13 @ 07:57:45
Postat av: Pierre D

Inte nog med detta utan nu ska tydligen kommunen ta in fler ensamkommande män i tveksam ålder och hysa dessa i en del av Borgholms sjukhus lokaler, märkligt att det kan finnas hur mycket pengar som helst till dessa individer.Vidare så här tydligen några yngre flickor i Borgholm känt sig antastade /förföljda av asylsökanden vilket man inte kan läsa i tidningarna.Lisbeth Lennartsson kan nog börja fundera på var hon ska arbeta 2014 för hon ska då rakt inte sitta kvar i Borgholm efter alla vansinniga uttalanden hon gjort under årens lopp , vården behöver ju kompetent personal så där platsar hon inte med sin utbildning som undersköterska.

2012-01-13 @ 08:00:05
Postat av: Ceasar Andersson

"Det är bara en liten klick som förstör för andra, säger Lisbeth Lennartsson."Hon menar antagligen den lilla del av befolkningen som arbetar som politiker och som förstör så mycket för oss andra med sina beslut. Den lilla klicken av idioter!

2012-01-13 @ 08:03:12
Postat av: Pierre D40-åring förstörde brevlådor i BorgholmÖland i dag 07:42 | Uppdaterad i dag 07:50Barometern visar verkligen upp de riktigt grova kriminella , inte ett ord om problemen med asylsökanden så vem vill ens ta i tidningen med tång ???http://www.barometern.se/nyheter/oland/40-aring-forstorde-brevlador-i-borgholm%283109229%29.gm2012-01-13 @ 08:58:22
Postat av: Urban Jakobsson

Jag tycker Akesson ar alldeles for snall i sina debatter,det finns mycket starkare argument att ta till nar han debaterar,argument som dem aldrig kan svara pa for att det ar ren fakta,han maste ga pa hardare typ Janne Josefson stil.

2012-01-13 @ 09:09:03
Postat av: Ronny

Det är sådana här nyheter som allmänheten skall få, som när Nyhter P4 Jönköping lyckades få till det ang. massvåldtäkten i Mariennelund. "Jag är inte rädd för flyktingarna, men de unga nazisterna är jag rädd för, säger Birgitta Johansson, som jobbar i Centrumhuset och som även representerar Röda Korset". Snyggt jobbat, Radio Jönköping !!!

Ni som bor österut, kanske vet lite om vad som händer i detta fallet, av PK media, allt mer mörkande......

2012-01-13 @ 09:09:06
Postat av: Magnus Andreasson

Lisbeth Lennartsson har faktiskt rätt när hon säger att det bara är en liten klick som förstör för andra.

Det är bara det att hon inte förstår att den lilla klicken är 7-klöverpolitiker.

2012-01-13 @ 09:38:51
Postat av: Tjadden

Tok Sverige har inga gränser för att förvandla allt av värde till sopor både fysiskt och mentalt.Nog har man förr i tiden hört av tyskar hur dumma svenskarna är av en slags hatkärlek med en hel del avundsjuka.Men nu kan man höra varthelst man reser i världen vilka idioter svenskarna är som skänker bort sitt land till omvärlden.Javisst, nästan alla storföretag ägs eller delägs av utlänningar Livsmedelindustrin är inte svensk längre t.ex Holland äger ICA o.s.v.

2012-01-13 @ 09:56:00
Postat av: S-E Karlsson

H G Strömer säger på sin blogg att han oroar sej mest för SD , tror nån det att han gör det han ser väl framför sej SDs kommande framstormning valåret 2014 ! Hepp !

2012-01-13 @ 10:00:27
Postat av: Da Capo

NU SKALL DET BLI HÄXPROCESS I NYA SVERIGE

- hela "folkgruppen" Afrikas Urbefolkning har sig själv ovetande blivit kränkt av en svart/vit bild föreställande en svart afrikan, en sk neger, till och med en efterlyst sk "husneger", försedd med fingerade bojor, som i Lund blev hittad i en kopieringsapparat och som blev spridd i något antal exemplar i något korkat, studentikost sammanhang. Minsann, det skall bli fängelse, utlovar kammaråklagare Mathias Karlsson.Från den inledande rättegånge:

"Dan Park iklädd gröna kamouflagekläder och tonade pilotglasögon verkade inte vara bekymrad över att vara åtalad för förtal och hets mot folkgrupp."http://www.sydsvenskan.se/lund/article1600935/Atal-for-hets-mot-folkgrupp.html

http://www.skanskan.se/article/20110908/LUND/709079954/-/flera-brott-misstanks-efter-slavauktion

2012-01-13 @ 10:06:00
Postat av: Sommaren med Vanja

Pierre D : Katrina Igor och Pjoters riksnyheter idag- Innebandyklubb fula i munnen

- Krogbåt uppbrunnen (mordbrand)

- USA soldater som beteer sej väldigt dumt på bild.I samma anda rapporterar dom lokala hjältarna om brevlådemördaren.Nog tycker man att det i världen/Sverige/Borgholm borde finnas mera prioiterade nyheter att förmedla.Man hjärntvättar in att svensk lärarutbildning är kass,men det kanske är lärarutbildningen på journalisthögskolan som avses.?

2012-01-13 @ 10:09:26
Postat av: AWSvensson

Jag vet att jag har en annan inställning när det gäller att jobba fram till valet. Eftersom valet avgörs de sista veckorna så gäller att ha färskt krut dags datum. Under tiden jobbar verkligheten typ Lundegård oavbrutet för Sverigedemokraterna.Ta fasta på dylika oegentligheter och sprid till personer i omgivningen.Jag har i min profession under 20 års tid fört diskussion om den havererade asylhanteringen ,från att folk har varit avaktande så märks idag en helt annan inställning och vilja att diskutera. Knappast någon urskuldar sig med "jag är inte rasist men" utan nu är det snarare "det motsatta ,om prioriterad omvårdnad av våra äldre är rasism då är jag rasist" När det gäller Jimmies framtoning så är den i nuläget vad som krävs för att visa att Sverigedemokrater är prydliga välartade ,välutbildade något som går hem i alla led. Så sätt igång,börja med att engagera er i partiet,besök årsmötena och se vad ni kan göra för partiet,sen i slutspurten då har verkligheten sått och det är bara till att skörda.

2012-01-13 @ 10:33:00
Postat av: DA CAPO

NU SKALL DET BLI HÄXPROCESS I NYA SVERIGE

- hela “folkgruppen” Afrikas Urbefolkning – ungefär en sjundedel av jordens befolkningä – har sig själv ovetande blivit kränkt av en svart/vit bild föreställande en svart afrikan, en sk neger – på bilden ifråga till och med en “efterlyst sk husneger” försedd med fingerade bojor, som i Lund eller Malmö blev hittad i en kopieringsapparat och som i Lund i något korkat studentsammanhang blev spridd i något antal exemplar.Minsann, det skall bli fängelse, utlovar kammaråklagare Mathias Karlsson.Från den inledande domstolsföehandlingen:

“Dan Park iklädd gröna kamouflagekläder och tonade pilotglasögon verkade inte vara bekymrad över att vara åtalad för förtal och hets mot folkgrupp”http://www.sydsvenskan.se/lund/article1600935/Atal-for-hets-mot-folkgr upp.html

http://www.skanskan.se/article/20110908/LUND/709079954/-/flera-brott-m isstanks-efter-slavauktion

2012-01-13 @ 10:50:36
Postat av: DA CAPOVAR NU INTE TRAMSIG, ALFSSON!

2012-01-13 @ 10:53:52
Postat av: DA CAPO

Så länge orden finns i Svenska Akademiens Ordbok

och inte användes i kränkande tilltal och likn. utan i helt neuralt sammanhang, kan ingen förbjuda användandet av dem. Tankefrihet råder faktiskt fortfarande och även frihet att i citerande syfte

vokalt återgiva ifrågavarande tankeinnehåll.

Spela inte med i den fascistoida maktelitens elaka spel!

2012-01-13 @ 11:07:23
Postat av: S-E Karlsson

Da Capo , jasså man är tramsig för att man är rädd om sitt fosterland ? Vänta tills du blir pensionär och det tas tillbaka av pensionen till att ta emot analfabeter och arbetslösa , få se vad du säger då !

2012-01-13 @ 11:10:57
Postat av: DA CAPO

Ni som undrar över vad Thoralf censurerade, kan om ni gitter klicka vidare till SNAPHANEN.DK,

där samma inlägg finnes.http://snaphanen.dk/2012/01/11/politibetjenten-og-racismeparagraffen/?replytocom=170974#respond

2012-01-13 @ 11:15:01
Postat av: AWSvensson

Da Capo ,ha lite förståelse för den uppståndelse det banala som skrevs på denna blogg väckte före nyår,när man tog minsta stavelse bokstavligt och satte igång denna mediahysteri. Ska man ifrågasätta media så måste man ha ryggen fri och då gäller det tyvärr att vi som skriver inte i onödan medverkar till att utlösa sådan hysteri.

2012-01-13 @ 11:32:02
Postat av: Tjadden

S-E karlssonJag håller med dig, vi som är pensionärer och plus 70 dessutom har lärt oss av vår livserfarenhet och säkert varit med om det mesta och träffat på oförlåtligt mycket dumt folk, alldeles för en stund sedan ringde min barndomsvän upp mig och ville höra med mig om vad slags folk det är som ständigt skriver inlägg och kommentarer och framförallt hur vet de att de har rätt i vad de skriver om?Och mitt svar blev, det skrivs mycket i spekulativt syfte för att skapa debatt och han inflikade direkt men på den där Thoralfs blogg är inte mycket till att vara ett debattforum utan snarare en styrning i vad vi ska tycka och tänka.Vad anser du om hans resonemang S-E.

2012-01-13 @ 11:39:25
Postat av: Magentan

@ AWSvenssonSå du hyser den optimistiska tron att dagens opinionssiffror hastigt och lustigt ändrar sig som genom ett trollslag veckan före valet? Jag undrar vad det skulle det vara för "färskt krut dags datum" som SD då plötsligt skulle lyckas prångla ut till massorna och som dessa skulle ta till sitt hjärta och åstadkomma en helomvändning i siffrorna så där på några dagar?Även 7-klöverns partier kommer vid den tiden att ha väldigt gott om "krut" plus väldigt mycket pengar samt väldigt mycket hjälp av en enig SD-fientlig massmedia för att åstadkomma motsatsen.Just tiden före valet är dessutom alla SD-fientliga aktivister mycket väl förberedda och inställda på att ta hand om och se till att eventuella SD-utskick spårlöst försvinner.

2012-01-13 @ 11:48:41
Postat av: SF

Låt ölänningarna ha sina pensionsräddande kulturberikande nybyggare & framförallt låt dem ha sina "godhjärtade" politiker...Ölänningarna har ju själva röstat fram dem så varför gnäller de? Ha det så trevligt, efterblivet naiva svenskar...

2012-01-13 @ 11:59:10
Postat av: Tjadden

MagentanJust precis är vad som händer och guld till den som kan hitta på ett koncept hur vi bäst kan övertyga folk om "att 7 klövern är en blandad kompott av motståndsmän mot svenskt sunt bondförstånd" att man måste så först för att kunna skörda, de är helt övertygade om att svenska folket är fortfarande så dumt, så vad de än sår för någonting så är de valets segerherrar.Men Sd är den faktorn som kan kullkasta deras planer och just av den anledningen ska partiet dras i smutsen med påhittade rövarhistorier och jag tror att vi måste förklara det här för folket så ofta vi hinner, alltså metodiken är att omtala varför vi finns till som parti och verkligen inte är ett parti som hatar svenska folket som Reinfeldt och co gör!

2012-01-13 @ 12:04:32
Postat av: AWSvensson

Magentan,vad får dig att tro att dagens opinionssiffror förbli statiska fram till valet?

2012-01-13 @ 12:14:46
Postat av: Tjadden

Något helt annat som jag hittade på Avpixlat.Det handlar om den ökande brottsligheten och en del tycker att Reinfeldt personligen ska stå till svars för de brott som begås som känns rätt och riktigt.Ett förslag som skulle gälla alla kategorier av politiker som har en post i samhället vore ju att varenda politiker hade ett ansvarsområde som de ska återge varje brott som begås i det och samtidigt ge ett förslag om vilka åtgärder som behövs för att dessa brott inte ska upprepas igen!Det här kallar jag för aktiv politik, politiker ska delta även med att vara brottsbekämpare tycker jag iaf och skickar bollen till dig Thoralf och får höra vad du anser om det här?

2012-01-13 @ 12:18:12
Postat av: Tjadden

AWSvenssonläser du illa, hon har ju förklarat vilken faktor det handlar om som ett hinder för att vi ska tro att våra opinionssiffror ska raka i höjden?

2012-01-13 @ 12:23:50
Postat av: AWSvensson

"Så du hyser den optimistiska tron att dagens opinionssiffror hastigt och lustigt ändrar sig som genom ett trollslag veckan före valet"?

Är inte detta detsamma som att dagens oppionsiffror är statiska fram till valet.

2012-01-13 @ 12:25:49
Postat av: Thoralf Alfsson

DA CAPOFörklara gärna för mig vad jag har censurerat

2012-01-13 @ 12:30:30
Postat av: Wimarg

Någon tycker att fler SD:are borde ut på nätet.

Vad hjälper det de personer som inte läser på nätsajterna?

Satt vid ett bord häromdagen men 3 kvinnor, 2 män då vi kom in på invandringen. De visste ingenting absolut ingenting. De undrade vart jag hade läst detta och jag berättade att det finns en uppsjö med information på nätet om man bara vill veta. Svaret var att de inte brukade läsa så mycket på Internet, de hade varken tid eller intresse av att sitta och surfa på nätet. De undrade också hur jag var säker på om det var sant det jag läste?

Jag sa att det är mera sanning där än det du läser i kvällstidningarna och att jag ansåg det är min plikt att ta reda på eftersom jag har barn och barnbarn som ska ta över efter mig. Dom ska inte kunna anklaga mig för att jag inte gjort något, de ska kunna säga att, mamma gjorde i alla fall så gott hon kunde.Det jag skulle vilja ha är en SD Tidning, det tror jag skulle vara väldigt bra. Många kommer i så falla att läsa den men ingen skull erkänna det :-)

2012-01-13 @ 12:33:14
Postat av: Magentan

@AWSvensson.

Bland annat pga att siffrorna enligt min åsikt har varit alltför statiska alltför länge nu, vilket tyder på att SD:s budskap fortfarande inte har gått fram till väljarna, utan att dessa alltjämt går på etablissemangets förtal av SD och mörkande av verkligheten.Beträffande vikten av att visa att sverigedemokraterna är prydliga och välartade osv som du skrev ovan, är min mening följande:Chanserna för en SD-representant att få säga några ord i radio eller TV är så sällsynta att varje sådant tillfälle att få ut SD:s budskap samt leverera fakta och aktuella korrekta siffror till lyssnare och tittare måste tillvaratas och utnyttjas till max.Därför tycker inte jag att det viktigaste vid dessa sällsynta tillfällen är att till varje pris vara så himla artig och älskvärd och försöka ge uttömmande svar på den aktuella journalistens s k "frågor"!

Huvudsyftet med frågorna är nämligen i stort sett alltid att på ett eller annat sätt göra bort SD-representanten. Eftersom frågorna oftast är maskerade anklagelse, så leder varje försök till artiga svar snarare till att SD:aren trasslar in sig och hamnar i en slags försvarsställning och aldrig hinner få ut de viktiga budskapen till folket.Man ska alltid på förhand ha bestämt sig för vad som för tillfället är viktig och aktuell SD-information till lyssnarna/tittarna och sedan se till att FÅ UR SIG DETTA VIKTIGA.IGNORERA FRÅGORNA - LEVERERA SD:s BUDSKAP SAMT KORREKTA FAKTA!Detta kan man göra utan att uttrycka sig som en ohyfsad buse.2012-01-13 @ 12:40:09
Postat av: allemand

@Magentan, du vet att jag tycker att du har helt rätt och det står jag fast vid. Tänk efter, när var det sist vi hörde från SD i officiella sammanhang?Att tro på sista månaderna kommer inte att funka eftersom då kommer 7-klövern att satsa hur mycket som helst för att skymma SD. För att inte tala om vad de kommer att satsa på skolorna, det kommer inte att finnes en gräns för den satsningen.Någon skrev ovan något som är signifikativt för hela grejen att h*n pratat med några som ej brukar Internet.Enligt mig verkar SD-toppen ha dragit sig tillbaka och sitter nöjd med läget, tyvärr.2012-01-13 @ 12:58:18
Postat av: AWSvensson

Vilket företag som ska lansera en produkt om två och ett halv år lägger ner miljontals kronor i annonser i dag för att den dag lanseringen ska till stå utan likvider. Här gäller det att successivt väcka nyfikenheten för vad SD kan åstadkomma för att tillrättalägga alla dessa problem och orättvisor som blir allt mer uppenbara för stora delar av befolkningen,vilka är en konsekvens av 7 klöverns förda politik.

2012-01-13 @ 12:58:34
Postat av: S-E Karlsson

" Tjadden" är han verkligen en vän ??

Det får räcka som svar .

Mvh.

2012-01-13 @ 13:03:43
Postat av: Tjadden

WimargHär har du en läsning som berör alla som står upp för Sverige och svenska folket, även om jag är Sd så prenumererar jag på denna tidning för att hålla mig med sejour med samma sanning som Sd för!http://www.nationellidag.se/start/default.asp2012-01-13 @ 13:09:30
Postat av: S-E Karlsson

Jag blev bedrövligt arg efter att ha läst Lisbeth Lennartssons uttalande i Ölandsposten , hon kör med det urvattnade argumentet att svenskarna snattar också , men vad säger att vi ska importera fler snattare ? Det blir väl inget bättre av ?

2012-01-13 @ 13:13:21
Postat av: Tjadden

S-E karlssonHan är en politisk novis och därför sitt utlåtande som inte orkar att angagera sig och röstar tyvärr på sossarna lokalt och på Sd till riksdagen efter en viss övertalning. Du ska veta att han är lika indoktrinerad av vänstersmörjan som genomsnittsbefolkningen.

2012-01-13 @ 13:15:52
Postat av: Tjadden

S-E Karlssondu ska veta att jag har jobbat med svensk och utländsk invandringsungdom och tyvärr så för en del av våra svenska ungar detta resonemang "att kan dem så kan jag"

Det här är svaret jag ger när helst gamla tanter kommer med kommentaren att "svenskarna kan minsann de också" efter att man skyllt på den ökande kriminaliteten i samhället som tyvärr ökar i takt med massinvandringen.

2012-01-13 @ 13:24:35
Postat av: Magentan

AWSvensson skrev: "Här gäller det att successivt väcka nyfikenheten för vad SD kan åstadkomma..."Det går jag gärna med på, men för att något ska ske "successivt" fordras ju att man börjar så smått i god tid innan, därför bör det vara dags att starta lite med detta "successiva" nu.

2012-01-13 @ 13:25:37
Postat av: S-E Karlsson

" Tjadden" absolut rätt resonerat .

2012-01-13 @ 13:27:21
Postat av: Sommaren med Vanja

S-E Karlsson : Maila Bettan och fråga om vakter skall finnas i butikerna i sommar med.

2012-01-13 @ 13:28:19
Postat av: Sommaren med Vanja

Tjadden : Den ökar inte förrutom våldet mellan unga män samt våld mot ensamstående kvinnor och en viss ökning av mord/skjutningar, inte om man lyssnade igår på Kunskapskanalen med "Jerry Kriminobowski"

2012-01-13 @ 13:31:06
Postat av: Helene

Thoralf

Hur gick det för SD i valet när det gäller Ölandsrösterna? Skulle vara intressant att se om de själva har röstat igenom det vi ser i Borgholm idag.

2012-01-13 @ 13:50:43
Postat av: dille

Så har då problemen hopat sig så till den grad för Juholt att Kjell Olof Feldt låtit upp sin röst och kommit med krav och antydan om att Juholt orsakar dålig stämning i riksdagsgruppen.En sista spik i mästerlögnarens likkista? I vart fall ser det nu ut som om SD riskerar att mista ytterligare en prominent valarbetare.

http://di.se/Default.aspx?pid=255821__ArticlePageProvider&epslanguage=sv&referrer=http%3A%2F%2Fwww.google.se%2Furl%3Fsa%3Dt%26rct%3Dj%26q%3Djuholt%26source%3Dnewssearch%26cd%3D6%26ved%3D0CEQQqQIwBQ%26url%3Dhttp%253A%252F%252Fdi.se%252FArtiklar%252F2012%252F1%252F13%252F255821%252FKjell-Olof-Feldt%252F%26ctbm%3Dnws%26ei%3DhiMQT-_DLuf74QTL4_HhAw%26usg%3DAFQjCNGRboyKjQRklaQe2d

2012-01-13 @ 13:51:59
Postat av: S-E Karlsson

" Vanja" tack för tipset , mycket möjligt att jag gör jag har inget att fölora !

2012-01-13 @ 14:30:34
Postat av: Lars-Inge

Boende får själv dela ut posten eftersom brevbärarna hela tiden utsätts för eskalerande hot och trakasserier. Har nu nått en gräns att man vägrar att vistas i området. En början på "övertagande" av basala samhällsfunktioner av "mussemaffian"?P.S. Även jag har skickat in en slant.

Postat av: Calle

@ Thoralf

Som sign. JB Doe påpekade häromdagen, är detta utskick som vi hjälps åt att finansiera, ett gyllene tillfälle att informera Kalmar kommuns invånare om sanningen, genom att upplysa om din blogg och ev. Avpixlat.Kanske bra att även dom boende på Öland får denna info., om pengarna skulle räcka?

2012-01-13 @ 14:44:15
Postat av: Calle

@ Ronny

Ställ frågan till Birgitta Johansson, om hon tror att offret för denna grupp-kulturberikning tycker detsamma.

Kanske denna Birgitta, som inte räds "flyktingarna" kan tänka sig att deltaga i nästa "festlighet" som avhålles på förläggningen.

2012-01-13 @ 14:52:50
Postat av: Lars

Thoralf kan du inte starta en insamling för ett muslimfritt Sverige.

26.000 kr kommer när du drar igång! Jag är en fattig pensionär men jag ger det sista jag har.

2012-01-13 @ 15:00:10
Postat av: Jägarn

Miljöpartist fast för fräcka våldtäkter

Förgrep sig på handikappad kvinna - togs på bar gärning.

I slaskmedia är det tyst. Men om ...........

http://www.friatider.se/miljopartist-fast-for-fracka-valdtakter

2012-01-13 @ 15:00:39
Postat av: Stefan K

Borgholm är alltså en ort man ska akta sig för att semestra i? Synd, för vi i kompisgänget var där varje sommar mellan 90-95.

Vi hade tänkt göra en "reunion" och återvända dit tillsammans med respektive och barn i sommar.

Nu tänker jag istället sprida budskapet till samma kompisgäng och deras familjer, att vi alla ska välja en annan plats för vår återsamling.

2012-01-13 @ 15:26:31
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Hulda

Får nog hålla med AWSvensson.

Håll grytan sjudande nu och låt den koka för fullt närmare valet.

Jobba alla med påverkan på grannar, jobbarkompisar, släktingar, kommentarer på nätet osv.

Tyvärr jobbar också verkligheter för SD. Vad tror ni alla de som bor i Borgholm väljer att rösta på när de är själva i valbåset?

Vad tror ni att brottsoffer väljer på valdagen 2014?

Låt grytan sjuda nu men koka för fullt i lagom tid före valet....

2012-01-13 @ 15:52:48
Postat av: Kalle

Liknande den vedervärdiga utvecklingen Ni fått i Kalmar län på senare tid har invandrartäta Södertälje haft under närmare 30 (trettio) ÅÅÅRRR. Befolkningen har inte på något röstat för att stoppa invandringen under alla dessa år. Södertäljeborna har troget röstat på Sossarna som importerat ännu mer invandrare.Tro för guds skull INTE att ni i Kalmar län kan lösa problemet med invandringen i ett nafs. Det gällde att börja redan igår. I morgon är det för sent.(På senare år har SD kommit in i KF men det vekar vara för sent. SD gör tyvärr inga större avtryck i KF politiken.)

2012-01-13 @ 16:30:47
Postat av: Svensson

Importen måste upphöra, vi får vända oss till importrådet, se om dom kan hjälpa oss.

2012-01-13 @ 16:56:44
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Da Capo

DETTA ÄR NÄSTAN KOMIK!Apropå Thoralfs förfrågan kl 12:30:30Ja, Toralf, jag skall gärna förklara. Hade jag varit dum och vulgär, skulle jag ha besvarat din fråga med uppmaningen: "Spela inte dum nu,T!"

Nu gör jag inte det, därför att jag varken är dum eller vulgär - men framför allt därför att jag har höga tankar om dig och därför att jag anser att du är mer respekt värd än någonsin någon av den politiska och journalistiska pöbel som du har som motståndare i Kalmar - från Akinder och vidare ner genom alfabetet till S som i Sax och till W som i Wickbom. Inkludera gärna kommunalrådet i listan, vad var det nu han hette?Nu kommer emellertid komiken. - DU, av alla, vill jag säga i anklagande ton, - har sålede fallit till föga för idiotien omkring oss! - Du har avstått från din suveränitet och applicerat ett automatiskt filter, som fångar upp vissa ord och uttryck i ett blogginlägg och förhindrar att detta läsarinlägg blir infört på bloggsidan.Ett sådant ord, som jag använde två gånger i mitt inlägga, som jag 10:09-10:20 två gånger efter varandra försökte få infört, var det skändliga ordet XXXXX. Mitt inlägg var informativt och föranlett av ett tilkännagivande, som jag just hade avlyssnat i den svensk ljugradion (som nu har 3.5 miljoner lyssnare varje dag, vilket måste föranledas av den falska charmflickan Paskalidous framträdande i "klarspråksprogrammet" RingP1) och som även hade direkt anknytning till SNAPHANENS inlägg i förrgår betitlat 'Politibetjenten og racismeparagraffen', som handlade om § 26 b i den danska Brottsbalken. Klicka dig till SNAPHANEN.DK, där kan du läsa inlägget som du "gick miste om"!Komiken ytterligare förhöjes av att SNAPHANEN själv idag - efter det att jag klockan 10:36 hade placerat mitt blygsamma inlägg hos SNAPHANEN, 2½ timme senare, går ut ganska stort i samma ämne "Skarp og god satire: Belønning og fængselskrav".Så fungerar god och FRI journalistik, helt till skillnad mot vad de inavlade och islamofila blaskorna i till exempel Kalmar kan åstadkomma.http://snaphanen.dk/2012/01/11/politibetjenten-og-racismeparagraffen/

http://snaphanen.dk/2012/01/13/skarp-og-god-satire-belonning-og-faengselskrav/

2012-01-13 @ 17:18:09
Postat av: Lars-Inge

@ Da CapoJag har vid några tillfällen senaste tiden även misslyckats med att publicera mina inlägg. Detta har även skett tidigare under åren. Ibland har jag hamnat på någon sida där jag skulle verifiera vissa bokstäver. Då jag någon timme senare har försökt publicera samma inlägg har det gått bra. Du har inte tänkt tanken, att det kan vara "något fel som temporärt är trasigt" och att det kan vara något sådant?

My 10 cents!

2012-01-13 @ 17:34:11
Postat av: Thoralf Alfsson

Da CapoTyvärr har jag varit tvungen att inför en del filter då vissa personer gör allt för att sabotera bloggen.Tyvärr får jag inte automatiskt ett meddelande när någon kommentar fastnar i något av mina införda filter. Då skulle jag på ett enklare sätt kunna granska och godkänna kommentarer i efterhand. Nu upptäcker jag kanske inte dessa kommentarer om det kommer in många kommentarer under en kortare tid.Som du säkert är medveten om kan det ord som du använt kombineras med diverse andra ord och då blir det inte särskilt trevligt.Jag tror säkert att du förstår om du tänker efter varför jag gör som jag gör. Media jagar mig ständigt efter minsta halmstrå för att kunna angripa mig.Det handlar inte om censur utan om att hålla vissa individer borta som anbart vill ställa till med jävelskap.Hoppas att du förstår!2012-01-13 @ 18:09:17
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Nu är det väl så, att dagens media tystar SD på sitt sätt. Endast när det sker inbördes trätan och av media

provocerade lögner, som media har julafton på.Inte ens genmälen tas upp, därför är det viktigt att

vi enskilda agerar för vår kommuns bästa, genom att

självständigt producera material.Att det sedan finns "lomhörda" för vår politik är väl en självklarhet. Oavsett vad som händer, kommer aldrig "deras parti" att utraderas.Jag har konstaterat att många pensionärer ej har en dator, ej heller är de intresserade av "sådana nymodigheter".En rikstidning som sprids, med tillägg av kommunalt internt material, är sannolikt det för intressets skull det som motiverar en äldre. Kanske en tv-kanal

som visar verkligheten, slår ut PK media att ändra inriktning. Men det kostar "multom" att genomföra, och än så länge finns ej dessa mynt, om inte Thoralf

fortsätter med sin vädjan. Pengar finns ju tydligen hos de som vill ha en förändring...:)Allt det jag erhåller från KF går till produktion av

material för distribution av verklighet som tystas i min kommun.Nu gäller det ju också att bekämpa media med alla medel...

2012-01-13 @ 18:28:35
Postat av: Da CapoTill fullo!Jag är fullt medveten om att din situation inte är den lättaste. Tillsvidare - på sätt och vis - 'är det du mot världen' - men du är inte ensam - dina allierade är otaliga.

Men alla vi saknar fler av din kaliber!

Låt dig inte förtröttas! Vi samfällt står för politisk sanning, ärlighet, god vilja, logik, konsekvens och förnuft.

2012-01-13 @ 18:30:50
Postat av: Kalle

>Leif Tore Åhlin SD ArvikaMedia jagar SD och försöker skandalisera SD så mycket det går. Når de gjort det så utesluter ofta SD-ledningen personen som sticker ut med sin personlighet eller ideer. SD fullföljer sedan med att utesluta SD-medlemen. Man kan säga att SD går alltför mycket i pressens ärenden, tyvärr. Istället borde SD-ledningen backa upp sin medlem så mycket de kan istället för att buga för media så nästan ryggen går av.Med brist på uppbackning i SD sprider sig en räddhågsenhet inmom SD. Vågar inte tala med media för sedan kommer SD-ledningen och sticker kniven i ryggen.KAN det bero på att SD är så tysta i sina Kommunfullmäktige???Mer djäklar anamma i valda i ALLA SD-led!!!

2012-01-13 @ 19:06:15
Postat av: Karlskronabloggen

Grymt bra jobbat med insamlingen Thoralf! Hoppas du håller oss underrättade dag för dag hur mycket som flyter in!Fantastiskt att du lyckats skramla ihop över 13000 kronor på fyra dagar och jag känner mig stolt över att ha varit en av alla läsare som bidragit!

2012-01-13 @ 19:12:10
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Ronny

SKRÄCK I LUND EFTER ÖVERFALL, står det i Aftonbladet. Och en LÅNG artikel följer, där småflicker har blivit antastade. Men AB patetiska s.k. journalister, Joachim Kerpen och Pelle Tagesson lyckas med konststycket att BARA nämna detta signalament. " En av gångerna, den första, var gärningsmannen enbart klädd i tröja och kalsonger. I övriga fall har han haft byxor."

Vilket yrke passar på dessa gummiryggar.........:)2012-01-13 @ 19:17:12
Postat av: Ex occidente lux

Jag tror att de flesta väljare har tillgång till internet. De som inte har det, går troligen inte att påverka på annat sätt heller. Alla mina bekanta upp till åttio års ålder, använder dagligen internet. En mycket liten minoritet använder aldrig internet. Min 96-åriga mor läser dagligen olika internationella nyhetssajter på nätet. Alla som är kritiska till den nuvarande invandringspolitiken vet att t.ex. Avpixlat finns.

2012-01-13 @ 20:25:32
Postat av: Magentan

AWSvensson skrev: "Vilket företag som ska lansera en produkt om två och ett halv år lägger ner miljontals kronor i annonser i dag för att den dag lanseringen ska till stå utan likvider?"Jag tycker liknelsen haltar betänkligt. Att bedriva politisk information och sprida upplysningar om vad som KONTINUERLIGT sker i vårt land är inte alls samma sak som att lansera en ny produkt på marknaden.Tiden närmast valet dränks väljarna i propaganda från alla partier med mängder av påståenden och frikostiga löften för framtiden. Då är det alldeles för sent för SD att försöka komma med upplysningar om vad som sker och har skett i verklighetens Sverige de senaste åren (eller rättare sagt decennierna). Denna information behövs NU, så väljarna får en chans att öppna sina ögon och själva kunna se och på rätt sätt bedöma händelser och avslöja mörkanden och de dagliga lögnerna under tiden fram till valet, istället för att gapa och snällt svälja allt som kommer från radio, TV och tidningarna.Citat av Bengt Westerbergs uttalande 11-05-06 då han av allas vår Ullenhag utsågs till regeringens utredare och ledare för att intensifiera "arbetet mot främlingsfientlighet och intolerans":

"Skolan är en arena där jag tror man kan göra en hel del därför att där möter man alla människor, man möter unga människor i ett formbart skede i deras liv då de inte har bildat sig färdiga uppfattningar."Som Allemand påpekar så är detta ett tydligt exempel på både elevernas och föräldrarnas behov av information om kommande DDR-satsningar i våra skolor.

2012-01-13 @ 20:29:14
Postat av: Magentan

Ex occidente lux skriver: "Jag tror att de flesta väljare har tillgång till internet. De som inte har det, går troligen inte att påverka på annat sätt heller."De flesta väljare har givetvis tillgång till internet i dagens Sverige, men (som jag har skrivit hundra gånger tidigare) de använder INTE nätet till att söka efter politisk info. Om de hade gjort det skulle Avpixlat inte ligga på plats nr 70 i ranking-listan utan på plats nr 1.2012-01-13 @ 22:33:27
Postat av: Pelle P

Sitter & nostalgiläser Kurt Lundgrens blogg då jag hittade detta inlägg,jag kom osökt att tänka på mängden flyktingar till kommuner & Centerns önskan om några tiotals millioner invånare till i Sverige.

Detta är 4 år sedan.Citat."I Daily Mail läser jag att engelsmännen inte förstår att uppskatta invandringen; de tycker att det börjar bli little crowdy, trångt alltså, med ett befolkningstal på 393 personer per kvadratkilometer.För att hjälpa engelsmännen kan vi då rikta om invandrarströmmen till Sverige för vi har gott om plats.Faktum är att om vi hade samma invånarantal som England/kvadratkilometer skulle vi ha ca 175 miljoner invånare; vi hamnar då i ungefär samma härad som Belgien och Holland och där är väl inte särskilt trångt.En gång när det regnade for jag och min kompis i bil genom den belgiska landsbygden, vi såg inte en människa. Var är alla belgare frågade jag?Dom sitter inne och äter choklad svarade min lätt genèverdruckne medpassagerare från baksätet.Vi hade inhandlat denna genéver i Holland.Sverige kan alltså lätt och utan svårighet ta emot 166 miljoner fler människor, sätt igång.Och vi kan gå ännu längre : för att uppnå samma invånarantal per kvadratkilometer som Malta skulle vi behöva vara 523 614 000 invånare - då vore vi större än både USA och hela EU.Problemet med folk är att de klumpar ihop sig, alla skall ju bo i London, vilket innebär att om 20 år kommer hela södra England att vara ett enda enormt sammanhängande storstadsområde kallat Greater London.Utrymmesligan, efter Daily Mail:Inv/kvadratkilometerMalta, 1 274

Holland, 393

England, 390

Belgien, 341

Tyskland, 232

Italien, 195

Luxemburg, 177

Tjeckien, 129

Danmark, 126

Polen, 118

Portugal, 114

Frankrike, 111

Sverige, 22När ni ser dessa siffror förstår ni vad EU-solidariteten kommer att kräva av oss; det överbefolkade Europa behöver vårt stora land som en asylreserv för enorma flyktingströmmar, som ett jakt- och fritidsområde, därför in med varg och vildsvin - med den nya konstitutionen på plats har vi gett upp allt.Tror ni ens i er vildaste fantasi att jämtgubben får sitta ostörd med snusprillan under läppen, med alla dessa fjäll, dessa naturrikedomar till sin disposition - två pers per kvadratkilometer däruppe i norr - tider skola stunda, EU-tider."http://kurtlundgren.webblogg.se/2008/january/nya-fakta-sverige-har-plats-for-500-miljoner-invan.html#comment

2012-01-13 @ 22:40:28
Postat av: Magentan

Jag själv skrev: " ... ett tydligt exempel på både elevernas och föräldrarnas behov av information om kommande DDR-satsningar i våra skolor."Ska naturligtvis vara:

... behov av information om REGERINGENS kommande DDR-satsningar i våra skolor.2012-01-13 @ 23:08:44
Postat av: Magentan

En politiker häktades i går, på sannolika skäl misstänkt för våldtäkt, alternativt sexuellt utnyttjande av person i beroendeställning vid tre tillfällen. Det kan man läsa i Aftonblaskan.Eftersom det INTE var en SD-politiker, står det givetvis INGENTING i AB om partitillhörigheten.

Jag slipper alltså länka till AB, men ni kan läsa allt om detta på Fria Tider:http://www.friatider.se/miljopartist-fast-for-fracka-valdtakter

2012-01-13 @ 23:34:39
Postat av: PierreDTerrorgripen i Thailand hade svenskt passhttp://www.svd.se/nyheter/utrikes/varnar-for-terrordad-i-bangkok_6768613.svdHur många är det nu som burit svenska pass och tagits för terrorbrott runt om i världen?Att Sverige sätts på kartan som ett näste för terrorister är väl inget oväntat och snart gäller väl passen för att komma ut från landet !2012-01-14 @ 00:22:14
Postat av: Birger-Zorro

Jodå; Lisbeth Lennart ÄR dum i huvudet. Men det gäller även övriga politiker i Borgholm. Stolpskott hela högen, om ni frågar mig.... :)

2012-01-14 @ 01:11:17
Postat av: Magnus S

"Hoppas Borgholmsborna nu går man ur huse och gör något drastiskt. Nog är nog för satan!/Magnus"" När du skriver drastiskt avser du väl tex en sittstrejk i "Bettans" jordgubbsland el ev ett nedgrävande av räkskal i samma land,med en veritabel kattinvasion som följd.

Tänk på att skriva mjukt och lättförståligt ty många äro dom efterblivna inom media och politiken"/Sommaren med Wanja.Jag har höga tankar om Ölänningar och Borgholmsbor samt pursvenskar. Min mamma är från norra Öland. När jag skrev drastiskt menade jag drastiskt ur svenska drag inte anarki. Att gå samman och tåga mot kommunhuset t ex, Att starta namninsamlingar, ett öppet brev till Lundegård/Kapelludden. Jag vet inte riktigt hur jag menade. Mest att markera och skapa folkopinion att nu får det banne mig vara nog med PK. Det är så jag förväntar mig att svenskar i landet Sverige agerar när något är uppåt väggarna.Sommaren med Wanja ligger som vhs i någon garderob på övervåningen by the way. Så jag tycker detta alias är mycket trevligt utan att för den delen uppmuntra till en massa följetångar ;).Attans jag kan inte bli kvitt Mikael Wiehs låt som spelas i radion stup i kvarten.., jag måste minnas hennes namn eller nått. Attans!2012-01-14 @ 02:29:29
Postat av: Sommaren med Vanja

Magnus S : Det tar sej mordbrännaren frågan är bara om Magnus kommer med slangen och släcker ,trevligt att du sparar på dokumäntärfilmer :=)

2012-01-14 @ 04:13:59
Postat av: S-E Karlsson

" Pelle P" det är nog där Annie Lööf har fått tipset , hon vurmar ju för att Sverige kan ta emot 40 miljoner nya invandrare !

2012-01-14 @ 08:29:07
Postat av: Sommaren med Vanja

"sa"

2012-01-14 @ 08:37:29
Postat av: Ludvig

Ja uttalandet från Lundegård verkade inte vara så sanningsenligt precis, det är nog pengar som gäller. Lisbeth Lennartsson brukar göra huvudlösa utspel så det förvånar inte.

2012-01-14 @ 08:57:00
Postat av: Tony Ingman

Det är bra att det flyter in pengar till ett angeläget projekt! Detta är ändå en lokal fråga.

Hur mycket pengar hade flutit in om SD centralt

hade bestämt sig för att starta upp någon form

av mediainformation som når ut till det sovande

folket?

2012-01-14 @ 09:03:58
Postat av: Karlskronabloggen

@ Tony IngmanOm Sverigedemokraterna kunde få ut information om en sådan insamling via artiklar på Avpixlat tror jag de skulle få in rejält med med pengar till ett sådant samhällsutskick med information.Enda gången SD fått ut sådan information var väl innan valet då SD-kuriren kom i alla brevlådor och inte räknades som reklam utan samhällsutskick.Fast eftersom det stod att den kom från SD gick den nog tyvärr direkt till pappersinsamlingen hos de flesta svenskar.

2012-01-14 @ 09:23:41
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Jägarn

Tänk om .............http://www.friatider.se/kd-kvinna-utreds-av-aklagare

2012-01-14 @ 09:45:27
Postat av: Da Capo

Mångkulturella företaget EAT Food Factory i JordbroI det "idylliska" Nya Sverige köper och äter man oreflekterat snörgåsar och sallader med god aptit - SALLADER och mackor som är tillverkade av slavarbetare i "nångkulturella fabriker".

Arbetslinjen gäller och alla ansvariga, som själva i huvudsak också är kulturberikare, ljuger som hästar springer i trav. Fan, vad de kan ljuga allihopa! Och vilka hycklande svin de svenska köparna av salladsprodukterna är: COOP, lidel, SAS, SJ.........

Hela svineriet får skyllas på idioten Reinfeldt med kompisar.Hur är det med dig Thoralf, äter OCKSÅ du sådana SALLADER eller sådana läckra SMÖRGÅSAR, när du sitter på Stockholmsplanet?Lyssna absolut på dagens KONFLIKT-program!

http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=1300&grupp=9035&artikel=4905764

2012-01-14 @ 10:05:41
Postat av: S-E Karlsson

Sände ytterligare en liten slant igår !

2012-01-14 @ 10:17:31
Postat av: PierreD

Här har vi lite av vad invandringen skapar som tydligen migrationsverket inte vill begripa.http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2679297/tre-pojkar-nerslagna-och-ranade-av-gangSer man nu till vad för floskler som skrivs i Ölandsbladet så undrar man om migrationsverket tror vi svenskar år så urbota dumma så vi går på deras dravel.Förra året hade de en liknande information vilken gjorde att folk blev mer förbannade då inget stämde .http://www.olandsbladet.se/index.php?id=18564&placid=3&template=De som nu känner sig förföljda och kränkta ska tydligen inte få känna sig så som arbetande svenskar utan bara finna sig i vad Staten tycker i sann DDR-anda.600 asylsökande lycksökare i en liten stad som Borgholm är helt vansinnigt.2012-01-14 @ 11:15:21
Postat av: Lotta

Angående Lisbeth Lennartsson (C) utspel. Det är så löjligt att åter komma dragandes med jämförelsen med utvandringen från Sverige till USA på 1800-talet. Är inte politikern mer skolad än att hon vet att det är som att jämföra äpplen med päron? Hur många av utvandrarna fick livstidsförsörjning i det nya landet? Fattigdom är är inte heller något asylskäl vad jag vet. Sista meningen är rent rasistisk: "Och även svenskar snattar....". För det första är det nu inte några svenskar som bor på Lundegård och trycker upp affärsinnehavare mot väggen för att underlätta för tjuvaktiga kvinnor att stjäla vad de vill ha i affärerna i Borgholm. Lek sedan med tanken om att någon i samband med Hagamannes våldtäkter skrivit "Och även invandrare våldtar ....". Vilket liv det skulle bli.

2012-01-14 @ 13:16:10
Postat av: Lars-Inge

OT

Here we go again. Mordförsök i Malmö i natt.Postat av: Lars-Inge

Mer OTTerromisstänkt med svenskt pass anhållen i Thailand. Har kopplingar till terrororganisationen Hizbollah i Libanon.Postat av: S-E Karlsson

Dags att döpa om L.L. i Borgholm till Beirut , hon är så djävla bombad !

2012-01-14 @ 19:06:50
Postat av: S-E Karlsson

" : Regeringen föreslår i höst att ledamöterna i styrelsen för 7:e AP-fonden som förvaltar pensionspengar ,måste ha kunskaper i kapitalförvaltning " ! Aha , är det därför som pensionerna bara går baklänges ??

2012-01-15 @ 11:02:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0