NEJ, NEJ, NEJ

Vi ser nu en socialdemokratisk fars utspelas för öppen ridå. Ledarskapet är minst sagt svagt och man tycks inte ens vara enig om formerna över hur en ny partiledare skall utses. Samtidigt passar alla tänkbara kandidater på att säga nej, nej och återigen nej. Finns det överhuvudtaget någon inom Socialdemokraterna som vill bli partiledare. Senast hittade man Håkan Juholt från "landet" men vem skall man hitta denna gång.

NEJ kan ju också betyda Nils-Erik Johansson, en före detta medarbetare till mig på Silverdalens Pappersbruk på 80-90-talet.47+29=76 > Arabiska våren

Med 76 procent av väljarstödet för muslimska brödraskapet, islamister/salafister öppnar nu parlamentet i Egypten. Den som tror på en arabisk vår idag måste vara en sann optimist. Lyssna på vilka galna förslag som de redan kommit med i dagens Studio Ett.Undrar vart alla tagit vägen som spådde en demokratisk utveckling i Egypten med flera andra länder i regionen.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har jag "ramlat på uppgifter som är rena dynamiten"! Kan jag få dessa uppgifter bekräftade lovar jag ett blogginlägg som kommer få väldigt stor uppmärksamhet.


Kommentarer
Postat av: Niklas

Egypten är redan halvvägs till stenåldern. Tycker nästan synd om den egyptiska befolkningen då de är så obildade så man häpnar.

2012-01-24 @ 00:45:53
Postat av: Magnus S

Jag vill inte ha islamisering i Sverige som i "demokratin" Egypten mm. Är jag rasist då? Förmodligen i landet Sverige JA. Jag håller en vidrig människosyn och fiskar i grumliga vatten då jag varnar min omgivning att inte rösta på sjuklövern som vill mitt folk och land illa. Jag tillhör en mörk kraft tydligen som har en dunkel och dold/vidrig agenda som gör skillnad på folk och folk? Jag vilseleder folk med lögner tydligen.. Skrämmande läsning!? Jag trodde jag var god.. När jag läser pressen inser jag hur mitt hjärta har lurat mig. Jag är ond!? Hur blev jag det? När jag värnar mitt folks existens.

2012-01-24 @ 01:55:51
Postat av: Ellen

Det här vore väl något för SD att ta upp!!http://snaphanen.dk/2012/01/22/sondagskronika-ekon-fran-forntiden/#comment_startTeodora Emerentia

Posted: 23 January 2012 - 02:22 - Reply@Anders SwenssonFd lagmannen vid Uppsala Tingsrätt Erik Lempert ledde den sk Försörjningskravsutredningen. Denna tillsattes av regeringen Reinfeldt i februari 2008 och den 1 december samma år lämnades betänkandet till migrationsminister Tobias Billström.http://www.regeringen.se/sb/d/11216/a/116656” Utredningen föreslår att Sverige – i likhet med övriga EU-länder – ska införa ett försörjningskrav som villkor för anhöriginvandring. Försörjningskravet innebär två saker. För det första ska den som vill få hit sina anhöriga arbeta eller på annat sätt kunna försörja sig själv. För det andra ska han eller hon ha en bostad som är tillräckligt stor för hela familjen. Försörjningskravet tar sikte på anhöriga till tredjelandsmedborgare (dvs. medborgare i land utanför EU, EES och Schweiz) och till statslösa. ”Varför har inte de förslagna åtgärderna införts. Var det bara ett spel för gallerierna?Erik Lempert ledde även den utredning som föreslog ett begränsande av den stora flyktingströmmen till Sverige av kosovoalbaner i början av 90-talet.

Uppdrag Granskning http://svt.se/2.60765/tillbaka_till_kosovo

SVERIGE FICK I BÖRJAN av 1990-talet en flyktingpolitik som blev en av de mest restriktiva i Europa.

Det drabbade alltså i synnerhet den stora gruppen kosovoalbaner men förändringen består än idag. Det visas i en statlig utredning från januari 2006.

Där kunde man visa att Sverige tillhör de länder i Europa som ger lägst andel flyktingar asyl enligt 1951 års flyktingkonvention.

Det var Erik Lempert som ledde utredningen. Han var expeditionschef på kulturdepartementet mellan åren 1986 och 1995.

- Sverige har legat, jag vill säga generande snävt, när det gäller att titta på vilka som ska falla under FN:s flyktingkonvention, säger han.Dags att omsätta betänkandet Försörjningskrav vid anhöriginvandring i handling!!!2012-01-24 @ 04:22:25
Postat av: Sven Dacke

Det är inte bara kvinnor och män som blir våldtagna.I dag är hela Sverige våldtaget.Vilka är ansvariga för det?

Är det några som skall ställas till svars för det 2012?

2012-01-24 @ 06:53:13
Postat av: Hulda

Nu ska det tydligen bli Somalisk "återföreningsfest" i Falköping. 200 - 250 barn(?) kan komma att återförenas med sina föräldrar(?) där.

Tur att man inte bor där....

2012-01-24 @ 07:38:28
Postat av: InfoSVEN DACKE: ”VEM SKA STÄLLAS TILL SVARS?”Tja, det är så många, att de inte ens går att räkna upp. Om man ska peka på någon av de mest inflytelserika just för ögonblicket, så kan man ju alltid erinra sig den bildade man, som tillbringade sin semester förra året med att läsa deckare av Camillla Läckberg.Deckardrottningen som ”skriver som Nicke Lilltroll pratar”. ”Personerna är stereotypa och ganska ointressanta och Mellberg är en sådan överdriven parodi på allt vad inkompetenta polischefer heter att det mest blir fjantigt.”Inte bara EN deckare av denna ytlighetens mångmiljonärska nöjde han sig med – han lyckades klämma hela fyra stycken!Just nu firar Sverige det s.k. Strindbergsåret. Varför passade han inte på att läsa några böcker av Strindberg i stället för Läckberg-deckare? Jaså – han hade aldrig hört talas om August Strindberg… Då förstår vi.Vem är denna viktiga man? Gissa själva – här är några av hans uttalanden om Sverige:• ”Att det finns en grupp som skulle kunna definieras som svenskar – - – visar sig väldigt ofta vara svårt att försvara.” (Mannen i riksdagen 10/12 2010.)• ”Jag är en typisk svensk. Min farfarsfar var frukten av en romans mellan en färgad amerikansk cirkusartist [loppcirkusdirektör] och ett lettiskt hembiträde. Det är svenskt. Blandat.” (Mannen inför M-stämman i Västerås 27-30/8 2009.)• ”Ursvenskt är bara barbariet. Resten av utvecklingen har kommit utifrån.´ Det var statsminister Fredrik Reinfeldts lakoniska slutsats efter ett besök i invandrartäta Ronna i Södertälje på onsdagen. Det första utländska besöket som statsminister gick till Finland. Det första inhemska gick till assyrier-syrianerna i Södertälje.” (Nyhetsartikel i DN 15/11 2006.)• ”Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande på ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant [t.ex. terroristattentat, överfall på oliktänkande] händer.” (Mannen i Helsingsborgs Dagblad 2010-09-14.)• ”Nyheter i korthet: Polisen betraktar bombdådet i Stockholm som ett terrordåd. Statsminister Fredrik Reinfeldt är OROLIG FÖR ÖKAD FRÄMLINGSFIENTLIGHET och vädjar om tålamod.” (Avanza Banks hemsida 2010-12-13.)

2012-01-24 @ 07:44:51
Postat av: Sven Dacke

Härligt Hulda.Vi har blivit lovade Somliska återföreningar även i Växjö.Hoppas nu att stadens "Starka man Bo Frank" inte börjar klaga igen som han gjorde tidigare att Växjö inte fick 35 miljoner som invandrarna kostadePostat av: Hulda

Lena Mellin skriver (återigen) om Sossarnas kris på Aftonbladets hemsida. Idag om att hotet från Vänstern och Miljöpartiet är stort. Sossarnas väljare vandrar tydligen dit.

MEN att SD ökat och ganska säkert tagit över många (S)väljare - nej om det är det tyyssst....Samma om de händelser som ledde fram till Juholts avgång. En av de tre händelser som han själv tydligen uppgivit, är Agendadebatten där han och Ohly uteblev.

Allt för att de inte ville stå på samma sida som Jimmie Åkesson.

Men den händelsen är det tyst om när man skriver eller gör Tv-inslag om de misstag som ledde fram till lördagens dramatik i Oskarshamn..

Allt för att tiga ihjäl SD. Men ingen kommer att lyckas...

2012-01-24 @ 07:57:59
Postat av: Stefan A

Du är inte ensam Magnus S, vi är väl en 3-400 000 genomonda enl. fulmedia och politiska motståndare och proffstyckare. Trodde människohandel var straffbart, men den kommunala människohandeln fortsätter med oförminskad styrka, med ständigt gråtande kommunalråd...buhuu..vi får inga pengar..buhuu..pengarna räcker inte..buhuu..vi vill ha mera..mera...mera ur statens till synes outsinliga skattekista när det gäller vissa saker.

2012-01-24 @ 08:01:21
Postat av: Ex occidente lux

Bäste Thoralf! Eftersom ingen sosse verkar vilja bli partiledare i sitt eget parti, kunde Du väl erbjuda Dig att överta partiledarskapet för att återföra partiet till sina stolta rötter från bl.a. Per-Albin Hanssons tid.Om sossepartiet mot förmodan inte skulle vilja acceptera Ditt generösa erbjudande, får Du kanske lite massmedial uppmärksamhet i alla fall!

2012-01-24 @ 09:21:18
Postat av: Jägarn

Islamister och salafister, sån skit importerar sjuklövern, de till och med låter slöddret bygga moskéer på svensk mark. Den mark som våra förfäder offrat sitt blod för.

2012-01-24 @ 09:26:32
Postat av: SM811

Kent Ekeroth stod i Riksdagen och varnade för detta men blev nästan hånad av sju(k)klövern.

Bara att gratulera Kent och SD till ännu en seger över de verklighetsfrånvända fåntrattarna i sju(k)klövern.

2012-01-24 @ 09:56:06
Postat av: AWSvensson

Säga vad man vill om Juholt ,humor saknar han inte. Att utlysa en presskonferens strax för midnatt en fredagskväll när Södermalmsjournalisterna korkat upp och börjat häva i sig av starkvarorna ,något de all hast fick avbryta för att något så när nyktra bege sig till Oskarshamn dagen efter, i dubbel bemärkelse.Det är humor på högsta nivå.Det är väl bara i landet Naivien som man trott att demokrati enligt västerländsk syn skulle infinna sig i dessa islamtrogna länder. Islam och vår syn på demokrati är oförenliga som sunt förnuft och miljöpartist.

2012-01-24 @ 10:55:37
Postat av: W Tomén

Läser om Renfield’s syndrom på Wikipedia.http://en.wikipedia.org/wiki/Clinical_vampirismKan sjukdomen vara ärftlig?

Kan en kannibalisk farfarsfarfarsfar vara en genetisk förklaring till blodtörst i efterkommande generationer?

2012-01-24 @ 11:32:01
Postat av: Repell

Apropå sossarnas förfall, som kan göra Sverige till en enpartistat med Moderaterna vid rodret?7 klöverns har ju en samstämmig invandrarpolitik som självklart gör att minst 7 av dem är ett hot mot rikets säkerhet, att sedan göra Moderaterna till envåldshärskande parti, tack vare att det finns bara Sd kvar som oppositionparti, men tyvärr i ett kritiskt läge som ett litet parti ännu och har ingenting att sätta emot för stunden.Ponera att M nu blivit totalt herre på täppan, där inte några motkrafter existerar" de övriga partierna har ingenting att sätta emot och M kan föra vilken politik som helst och förmodligen med stöd av Islam som självklart har fått igenom sina Sharialagar, jag kan garantera att då har vi också ett inbördeskrig i full gång, någonting annat är otänkbart.Nu är frågan, om vad som än händer med våra politiska partier så kommer ett inbördeskrig till stånd, trots att vi tror att den breda massan är för mångkulturen, men så är inte fallet det finns t.ex den syrianska grupperingen som vill att vi ska kasta ut alla muslimer ifrån Sverige, förmodligen finns det fler grupperingar som äger samma åsikt och samtidigt vill den större delen av befolkningen avveckla mångkulturen oavsett vilket folkslag vi är i landet.Vi själva gillar inte muslimerna och det behöver man inte vara nationell för att ha den åsikten, felet är att merparten av svenskarna förstår inte vilket parti de ska rösta på som stödjer deras åsikt om mångkulturen, när de har fått i sinnet att EU bestämmer över Sveriges politik, som de delvis gör också, som gör Sverige till ett utomparlementariskt lydrike! Som Reinfeldt har accepterat och följer därför EU minsta vink!Och det sistnämnda bör Sd ha med i sitt valprogram 2014, med orden "hur länge ska svenska folket acceptera Sverige som ett lydrike under EU,s befäl"

2012-01-24 @ 12:17:17
Postat av: Sommaren med Vanja

Repell : Tänk om försäljningen av blodpudding är skyhög i Täby?

2012-01-24 @ 12:47:10
Postat av: Sommaren med Vanja

OT : Den totala innavlen i svensk media ligger på bordet och sprattlar för fullt.

En avgående medarbetare verksam i en annan bransch,blir lite putt på journalistskrået,som med all rätt omskrivit den totala inkompetensen.

Denna clown ger då en kollega en intervju enkom.

Detta förvandlas till ett scoop?

Polaren Tomas skriver grattis till scoopet på sin blogg,vilket scoop?

Inkompetens ihop med sandlådebeteende kan väl inte vara något scoop,det är ju så långt därifrån man kan komma i en frisk värld.

Redaktionshjälten blir nu föremål för intevjuer av kollegor på intervju personens samt den egna fortfarande delvis gemensamma arbetsplatsen.Lägger man sedan till att föremålet för scoopet hade dåligt stöd i hela landet samt i det egna partiet så är "Kalle Anka scoopet" uppfunnet på riktigt.

Hela rörelsen inklusive "stalldrängar", och dess efterblivna polare på andra politbyråer lever i någon form av dysfunktionell verklighet.Mest patetiskt är "polaren Per" som nu insett att den hästen han satsat på snubblat och brutit benet.

Denna arkitekt av den totala idiotin tar nu bladet från munnen i ett annat försök till lokal nyhetsförmedling,grenen "Per" satt på, och som skulle burit högre upp mot himmelen, har nu sågat av sej självt.Nu väntar vi bara på att kompisarna i "röda rummet" ger denna scooptomte årets journalistpris 2012.

Priset kan vi för övrigt döpa om till "Sammahallapriset"

Ty detta "fulscoop" bör vara svårslaget.Man förstår vilka clowner hela detta partigäng är när man springer och frågar ett träskpäron, som jäser "gutt" i försäkringsbranschen, om han vill ta över rodret eller ger Kongogråterskan som tackat nej 29 gånger ytterligare en chans att tacka njet.

Vem grät för "Greta" i Mariannelund?Det socialdemokratiska partiet är så slut ett parti kan bli,och som Alfssson skrev snart börjar "plånbokskannibalismnen" på allvar.Titlar man bör undvika :Fd chefredaktör

Fd partiledare

Fd påläggskalv på väg mot "Miljöholm"Kramiz från Vanja som ler sitt värsta grymma vargleende,när tarmavslut får sin slutliga belöning.

2012-01-24 @ 14:24:04
Postat av: MartinA

"Undrar vart alla tagit vägen som spådde en demokratisk utveckling i Egypten med flera andra länder i regionen."Demokrati betyder folkstyre och ingenting annat. Detta är särskilt viktigt att komma ihåg här i sverige eftersom nästintill hela den mediopolitiska klassen söker omdefiniera det till någonting annat.Sen får vi se vad som händer i Egyptien.

2012-01-24 @ 14:25:56
Postat av: Sommaren med Vanja

OT : På Rimsmedsvägen har någon brutit upp källarföråd och eldat....

Kanske det ligger något i danska polistidningen synpunkter?

Vi kanske skall fråga Helan o Halvan?

2012-01-24 @ 16:09:51
Postat av: Karlskronabloggen

Lite "Off Topic" men Henrik Rydström har ju varit aktuell i denna blogg många gånger! Det blev ett kort uppehåll som bloggare för igår körde han igång på Dagens Nyheter.http://www.dn.se/blogg/rydstrom/

2012-01-24 @ 16:35:44
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Skånepåg

@ MartinAGenom ett demokratiskt förfaringssätt har man i princip röstat fram en teokrati i Egypten. Skall bli mycket itressant att följa vad det månde bli i detta och andra länder i Nordafrika.

2012-01-24 @ 16:57:37
Postat av: Svensson

Sossarna kommer hyra in en ledare från ett bemanningsbolag.Nyfiken på dina uppgifter som är rena "Dynamiten"

2012-01-24 @ 19:02:39
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Fredrik

Såg att regeringen vill ge Mona Sahlin topp jobb inom FN? Hon lyckas inte med att betala för sina räkningar,bil,kronofogde osv osv men duger till ett jobb där? Sanslöst vilken svåger politik det är inom dessa politiker.Sen av ren nyfikenhet så blir man förundrad över att så "många" inom S ej vill ställa upp som partiledare? Kan de vara att då får man ju helt enkelt jobba,granskas och stå till svars för det man gör! Alla har lik i garderoben men när man i 40 år framställt sif som de rättfärdige och alla andra är sämre så är de väl svårt att ställa sig i rampljuset för det skulle ju medföra att dom är de största myglarna av oss alla.Läste att Johan.P ansåg att de var en massa sabotörer inom partiet för dom visade sitt missnöje öppet!? Ja de är ju en demokrati vi lever i och det är sunt att säga vad man tycker!

2012-01-24 @ 19:13:14
Postat av: Tony Ingman

Fredrik: Ja det är märkligt, nog måste det finnas

tusentals kandidater, som är bättre skickade än

Sahlinskan till internationella uppdrag. Ryggkliandet bland politikerna är vidrig!

2012-01-24 @ 19:29:27
Postat av: Tony Ingman

Nu sällar sig Putin och Ryssland till dom ledare

som utdömt mass invandringen, bla annat kommer man

att ställa hårda krav på att den som invandrar ska lära sig Ryska språket.

Fredrik Reinfeldt ock hans gäng är väl dom enda

som inte ser några som helst problem. Tänk att

det finns så många ledare i världen som inte

begriper hur fantastisk mångkulturen är!

det är tydligen bara Fredrik som har hand om förståndet!

2012-01-24 @ 19:48:57
Postat av: MartinA

Valet i Egyptien gör Egyptien mer demokratiskt, ej mindre.

OM de som nu vunnit valet använder sin vinst för att upphäva den demokratiska proceduren så kan vi DÅ säga att Egyptien blivit mindre demokratiskt.Att grupper med värderingar som jag tycker är motbjudande vinner ett val och låter sina värderingar styra lagstiftningen har inte med demokrati eller icke demokrati att göra.

2012-01-24 @ 20:50:40
Postat av: KURIOSA

Att el-priserna är höga och i stigande i Sveriges land beror på ökad elförbrukning borta i Kina.Kina förbränner kol för att generera elektricitet.Därför stor efterfrågan på kol på världsmarknaden med ty ökande priser.Vårt söta systerland Danmark förbränner också i stor utstäckning kol för att generera allt dyrare elektricitet.Sverge och Danmark tillhör samma el-marknad. När elpriset stiger i Danmark, måste det höja i Sverige.Detta kallas globalisering.Västliga vindar är förhärskande, varför skorstensröken från de danska koleldade kraftverken plägar blåsa in över södra delen av Sveriges land.Dessa luftföroreningar höjer i någon mån antalet på i lungcancer insjuknande svenskar, både de nya och de ganla, ända upp i Tranås - Kalmar trakten, så att det sannolikt blir både dyrare och svårre för mig att på lasarettet få åtgärdat mina hämoroider.Tack gode kinaman för det - pling - plong!

Och drottning Ingrid också!Mina rövsmärtor beror således på att också Hong-Chong har skaffat sig platt-TV och ny elektrisk riskokare.Vad har Estonia med detta att göra?Det gäller att kunna se sammanhangen!

2012-01-24 @ 20:51:19
Postat av: Skånepåg

OTEn totalsågning av Skolverkets makalösa och fega beslut beträffande bärande av burqa och niqab i lektionssalarna. Genom att vältra över ansvaret för detta på lärarna, riskerar man inte sin "goda" PK status.

Postat av: Stefan A

G W mer eller mindre avrättade polischef Gökblad mf.i kvällens avsnitt av veckans brott,Kling och Klang var mera arkivarier än poliser numera, en skandalös dålig uppklarning av de sk. miljonbrotten(vardagsbrotten), skylldes bl.a. på de låga straffen, därför blev det inga utredningar,inte ens när brottsoffren serverade gärningsmannen på ett fat. De låga straffen går de ju att ändra på.

2012-01-24 @ 23:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0