NÅGRA REFLEKTIONER

”I veckan är det partiledardebatt och ännu en rond i slå på varandra utan att lyssna på den andre. Elakt så behöver inte debatten ske i samma sal utan går bra med förinspelade tal och repliker.”

Så skrev en socialdemokrat häromdagen på sin blogg. Visst var farhågorna stora för just detta och efter att jag lyssnat partiledardebatten är jag beredd att instämma.

Den som tror på sagor har flera partiledare att välja på. Vissa lovar guld och gröna skogar andra håller sig till verkligheten.

Jimmie Åkesson gjorde även denna gång en lugn och stark insats. Jag skulle dock önska att han angrep våra politiska motståndare tuffare i vissa lägen. Det hettade till lite grann när Göran Hägglund tog replik och ännu en gång rabblade sina floskler. Så vi jag ha Jimmie lite oftare.

När Göran Hägglund sa att ”600 000 invandrare varje dag släpar sig till jobbet” då kunde jag verkligen se ditt framför mina ögon. Jag har hört mer än en arbetsgivare berätta hur personer som anvisats genom arbetsförmedlingen kommer några dagar men sedan uteblir. Det kanske är jobbigt att ”släpa sig till jobbet”.

Jimmie Åkesson tog upp situationen i Malmö i sitt anförande. Tyvärr tog inte Fredrik Reinfeldt, Annie Lööf, Jan Björklund och Håkan Juholt replik på Jimmie.

I dagens DI fanns en artikel om att priserna på villor och bostadsrätter sjunkit i stora delar av landet. Mest av allt har priserna sjunkit i Malmö. Analytikerna har en hel rad av analyser varför det varit ett prisras på ca 8 procent på bostadsrätter och 6 procent på villor. Det stora utbudet sägs vara orsaken.

Min egen analys är att många vill flytta från Malmö men betydligt färre vill flytta till Malmö. Kan det möjligen bero på den situation som Jimmie Åkesson tog upp i sitt anförande idag. Givetvis tog inte DI upp denna tänkbara orsak i sin artikel. Det är väl bara en svartmålning som Gustaf Fridolin sa under debatten.

En väldigt bra insändare i Ölandsbladet idag med anledning av kommunalrådet Lisbeth Lennartssons uttalande angående problemen med asylsökande.

"När du säger att det är en liten klick som förstör för andra så skulle jag vilja veta mer om vad du definierar som ”liten klick”? Jag uppskattar att det är runt 40-50 personer av de asylsökande som beter sig illa, kanske fler men inte mindre än så. Det motsvarar nästan 10 procent av dem som är här och jag tycker att 10 procent är ganska mycket faktiskt. Tror du själv att 10 procent av turisterna, alltså i runda slängar 25000 personer snattar här under semestern? I samma volym? I sådana fall borde affärerna vara helt uttömda på mycket kort tid. Även om jag räknar ner antalet till 20 personer så att det blir runt 5 procent så är det fortfarande en rätt stor del. Eller menar du att det inte är några problem att vi ska vi ha 250 000 asylsökande och 10 676 permanentboende invånare (31/12 2010 i Borgholms Kommun) året om?"

Läs hela insändaren.


Vår insamling har nu nått drygt 19 000 kronor.


Kommentarer
Postat av: Arvid Bengtsson

SD borde ta upp och driva en annan fråga också, nämligen de uppenbara kopplingar, på personnivå, som finns mellan moderaternas ledning och olika vårdbolag, som tjänar stora pengar bl.a. på massinvandringen. Detta är verkligen något att gräva i och skulle bli en rejäl belastning för M. SD måste angripa invandringspolitiken från flera håll och att ställa frågan om det förekommer korruption skadar aldrig.

2012-01-18 @ 23:19:23
Postat av: En SD sympatisör

Håller med dig Thoralf om att Jimmie Å borde tuffa till sig i debatterna. Han var mer på hugget i början av sin riksdagsdebut.

2012-01-18 @ 23:32:26
Postat av: Magentan

@Arvid Bengtsson

Bra påpekande Arvid! Detta har jag också funderat över.

2012-01-18 @ 23:38:14
Postat av: Jonas

@Arvid BengtssonMycket intressant synpunkt!

2012-01-18 @ 23:39:29
Postat av: Magentan

Angående islamiseringen av Sverige så hittade jag följande berättigade undran på Twitter:"Förklara på ett enkelt sätt varför Sverige skall genomlida medeltiden två gånger?"

2012-01-18 @ 23:47:16
Postat av: Göran

Orkar man genomlida partiledardebatten så förstår man genast varför landet ser ut som det gör.

Karaktärs och ryggradslösa fån utan mål eller mening flyttar verbalt runt skattebetalarnas pengar mellan respektive vansinnesprojekt i mångmiljardklassen.

Statsministern såg mest ut som en ledsen cockerspanielvalp, stundom bröstade han upp sig som den landsfader han försöker vara och galde "jag vet vad som är bäst för Sverige i alla lägen". Gäsp.

Skolmajoren försökte finta Ljugholt men sprang hela tiden offside eftersom Kebabhåkan hade lämnat både öron och hjärna på Domus i Oskarshamn. Gäsp.

Pastorn vaknade till vid lycksökardebatten annars var det mest avbön och amen. Gäsp.

Rödhättan från Värnamo ÄR ett stort flinande skämt, kommentarer överflödiga. Dubbelgäsp.

Miljömuppen bör genast uppsöka sin husläkare och sin gamle geografilärare, pojken kan omöjligt tro att han befinner sig i Sverige. Dubbelgäsp.

Om Rödhättan och Miljömuppen är framtidens politiker så skall jag per omgående sälja min återstående själ till Jimmie Åkesson för en spänn. Härmed uppmanas hela pursvenska delen av landets befolkning att göra likaledes.

Ljugholt försökte gå på offensiven, har dock för mycket obehag i trunken, sköt därför hela tiden missriktade högerskott som oftast hamnade på läktaren. Gäsp.

Vänsterpatriarken vill på sed(V)anligt maner skänka dina skattepengar till allt och alla samtidigt. Min fågelholk i äppelträdet på baksidan har större karisma. Dubbelgäsp.Jimmie Åkesson slogs ensam mot alla fåntrattar och han gjorde det med bravur.

Med små retoriska vinklingar träffar han ofta mitt i prick, synd bara att Svensson glor ytterst lite på partiledardebatter och begriper ännu mindre.

Jimmie utstrålar elegans, bildning och drivkraft.

I mina ögon växer han i rollen vid varje framträdande och är den ende partiledare som vi alldeles vanliga svennar kan känna någon slags tillhörighet med. Dessutom bär han på karaktär, dialekten är en frisk fläkt i dessa sammanhang där alla andra monotomt och med likadana uttryckslösa tonfall gläfser på.

Bra Jimmie!Även Thoralf syntes i rutan några sekundsnabba sekvenser, han såg betydligt piggare ut än många andra ledamöter.

2012-01-18 @ 23:58:49
Postat av: SD

Håller med Thoralf. Jimmie behöver få ett mycket tuffare uttal, han behöver inte nödvändigtvis gå till hårdare angrepp.Han har det där och visar det ibland, framförallt i media. Normalt håller man en "aggressivare" nivå i parlamentet men en lugnare nivå i media. Jimmie gör tvärtom och tyvärr det är inte bra. Petzäll var en förlust i det avseendet, han behärskade detta till fullo.Även fler behöver fram, var tog Almguist vägen. Även Lång anser jag vara behaglig, Borg look-a-like. Ekeroth ett steg tillbaka, men han syns väl så bra för han har en god arbetskapacitet.Det finns ingen anledning att gå in i mitten och mjuka i det talade ordet. Ogillar vänstersvängen i retoriken. Social politik visst, men inte med andras sjuka världsbild tack.Mer fokus på hårda frågor, ifrågasätt systemet. Utmana Reinfeldt i ett antal frågor från höger (han är liberal = vänster).Väljarna är inte dumma. Det är det största misstaget man kan göra som politiker!2012-01-19 @ 00:17:40
Postat av: Sommaren med Vanja

Svenne Banan drar säkert från Malmö så fort han kan och har möjlighet till.

Om 10-15 år kommer flyttlassen att gå till våra grannländer,där massor med "svenska bostadsrättsföreningar kommer att ploppa upp.Redan idag har polis och myndigheter tappat kontrollen,att inte "Lill Gahrton mfl förstår är deras problem,ty vi lever inte i samma världar.

Faktum är att större delen av sjuklövers politikerna både på riks och kommunal nivå skulle passa bra på Dramaten med sitt skådespeleri.

Dessa clowner kommer att stå och babbla samma fnoskler under fullt inbördeskrig.

Att ett modernt land kan drabbas av så egoistiska och verklighetsfrämmande riksdagsmän på 40 år är helt sanslöst.

Dessa har redan sålt både sej själva och Sverige utan att ha några skruppler för det.

Lyssna på "Smilet" "Vi behöver IT tekniker och utbildade gruvarbetare eller Ljugholt "En "massa läkare kör taxi",jaså var då någonstans?

En sak är säker att några av "Smilets" arbetskraftsinvandrare kommer inte ifrån Mena länderna iallafall,som översvämmar en gammal fin nation.

Dessa sorgliga politiker kan vi inte räkna med.

Dom står ju för f-n och ljuger Svensson rakt upp i ansiktet , senast idag kom en tidning på Clownfeldt med att dra valser om Sveriges "förträffliga" ekonomi

Fast det var inget som bekymrade detta stolpslott ett dugg.

Dessa så kallade politiker sitter bara av sin tid i makten, för stålar ,och en fet pension.

Någon annan orsak till detta paranoida ljugande finns inte, ty intelligensen är det inget störtre fel på hos dom flesta av dessa "landsskövlare"

Låt tex "Lill Gahrton" bli volontärpolis i Rosengård, eller frivillig brevbärare i uniform i Seved, så kanske han håller klaffen sedan,barnrumpa är snällt skrivet.

Detta skulle "Lill Gahrton" må bra av.

OBS jobbar du i mediabranschen skall detta inte tolkas bokstavlingen utan bildlikt).Den nya Boljevik snubben är en tröttsam f-n.

Med honom traskar V rätt ned i källaren det räcker inte med att vara helgonförklarad i kladdig klubben.

Partiet är snart nere och snurrar runt riksdagsspärren,kom ihåg var ni läste det först.

Kom ihåg att det stora "feministpartiet", bland allt annat V-Tomtarna skall dela ut, har gott om damer som skulle kunna slå den snubbe med hästlängder.

Under parollen "Allt åt alla" kommer vänsterpariet att vandra rätt ner i källaren med Jonas,sjungade "Då går vi ner i vår källare..."

Fast så är det när dom förklädda mulliga mansgrisarna får "böka" på.Godnatt från Vanja von Wanker

P.s Händerna på täcket.2012-01-19 @ 00:20:33
Postat av: Birger-Zorro

Haha! Ölandsbladet har stängt av kommentarsfältet; varför blir jag inte förvånad? :)

2012-01-19 @ 00:24:53
Postat av: Da Vinci

Danskt Klarspråkhttp://youtu.be/CB063m9aF-g

2012-01-19 @ 03:00:08
Postat av: S-E Karlsson

Busschaufförskans insändare i Ölandsbladet kändes verkligen skön att läsa ! Klarspråk !

2012-01-19 @ 05:21:31
Postat av: Stefan A

Tycker detsamma som Thoralf, Åkesson för snäll främst mot Reinfeldt, som får någonting föraktfullt i rösta så fort han diskuterar med Å,att man inte tar replik på Å beror på att man är livrädda att diskutera invandringen i ordalag som inte hörts i denna sal sedan ny demokratis dagar, man har bara floskler att komma med, sedan kan man gott sluta med applåderna blir av naturliga skäl de två största partierna som får mest.

2012-01-19 @ 07:11:07
Postat av: Info

EN ”LITEN KLICK” UTEBLIREn annan ”liten klick”, som är så obetydlig, att man helst inte bör nämna den alls, är alla åtalade och vittnen, som numera inte inställer sig till utlysta rättegångar.Sveriges radio rapporterar idag:”Antalet inställda rättegångar på grund av att åtalade eller vittnen inte dyker upp fortsätter öka i landet. Enligt Domstolsverkets siffror är det en ökning med över 75 procent jämfört med för fem år sedan. Det är också vanligt att tingsrätten inte lyckas få tag på personer och delge att de måste infinna sig. - - -Närmare 19 500 planerade brottmålsförhandlingar i svensk tingsrätt fick skjutas upp förra året, en ökning totalt på drygt 500 jämfört med året innan. Enligt Domstolsverkets statistik är orsaken allt oftare att kallade vittnen eller åtalade uteblir. Förra året var detta anledningen till att närmare 2 200 rättegångar fick skjutas upp, jämfört med drygt 1 200 fem år tidigare, alltså en ökning med över 75 procent.”Från min egen ungdom minns jag, att INGA rättegångar alls fick ställas in, att inga domare hotades, att inga kompisar till de åtalade satt och hånskrattade i rättssalen. Men eftersom utvecklingen går framåt, som vi alla vet, så måste förstås det nuvarande tillståndet innebära någon typ av förbättring, som vi har att tacka våra omtänksamma politiker för.I Malmö beror de många dödsskjutningarna som bekant på elaka vapen. Vad beror de inställda rättegångarna på?Domstolsverkets generaldirektör, Barbro Thorblad förklarar:”Om du jämför med hur det kanske såg ut för femtio år sedan så är folk mycket rörligare numera, det byts adress oftare. Så det behöver inte alltid vara en illvilja bakom att man inte kommer.”Varför inte lägga ned Domstolsverket? Sharialagar tillämpas ju redan i viss mån i Sverige.

2012-01-19 @ 07:29:34
Postat av: Cavatus

Hallå alla Kalmarbor! Uppdrag Granskning börjar en ny granskning. Medborgarna ska få skicka in klagomål på kommunalråd som liknar Svinarparn i teveserien, alltså kommunalråd som kör över och är maktfullkomliga.Vore det inte lämpligt att skriva dit och be dem granska Johan Persson och Gotaaffären? Annars kan nu ju ta upp arvodesaffären? Det vore toppen och hela Sverige fick nys om detta och inte bara vi som läser Thoralfs blogg. Jag har inget emot att låta Persson schavottera i riksmedia. Har ni?Så, någon därnere, sätt fart! Vi väntar med spänning på ett teveinslag från er kommun!

2012-01-19 @ 09:16:49
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Fredrik

Dagens BarometernSåg nu på barometerns hemsida att 8 barn bara är försvunna ur skolbänkarna. en 15 årig tjej vid namn fatima tror jag hon hette nämdes.Ska vara fullt repotage i tidningsupplagan står det.Hoppas dom har med hur många av dessa 8 är flickor och vilken ålder.Hoppas dom har med om dom är svenska medborgare.Sanslöst hur media har blundat för denna jävla skitkultur i 20 år!Den kulturen skall förbjudas!Ingen politiker eller journalist har haft civilkurage att granska utan man låter det bara fortgå!?Sen vill jag påpeka att Vänstern nya ledare har sagt att " alla religiösa friskolor ska bort" Låter mycket vettigt måste jag säga.Men inte är de nån som kallar honom för rasist?2012-01-19 @ 09:52:19
Postat av: Ex occidente lux

Cavatus förslag var mycket bra. Instämmer tillfullo.

2012-01-19 @ 09:53:49
Postat av: Hacke

Mönstret i riksdagen börjar bli tydligt. Reinfeldt vägrar konstant ta replik på Åkesson. Här har han sin överman. Oftast får Hägglund gå ut och göra "skitjobbet" hos Alliansen. För skitjobb måste det vara att inför hela svenska folket bli avklädd av en briljant Åkesson.

Det var rent njutbart när han sågade Alliansens svenskdiskriminerande "jobbskapande" åtgärder för invandrare inför förhoppningsvis många tv-tittare och en klart tilltufsad Hägglund.

2012-01-19 @ 10:05:23
Postat av: boj

Valresultat 2010 Borgholm kommen: C25,38%, SD 1,95%. Som man bäddar får man ligga.En stor del av Annie Lööfs 30 milj. nybyggare ryms väl på öland så centerns expriment torde nog börja där med hjälp av kommunalrådet Lennartsson.

2012-01-19 @ 10:21:59
Postat av: Ludvig

Lyssnade på riksdagsdebatten i P1 i går. Åkesson skötte sig som vanligt bra. Men vår statsminister är väl det ynkligaste man kan lyssna till, har mycket lite att säga mer än skryt om den egna förträffligheten. Konstigt att det inte har gått upp för svenska folket.

2012-01-19 @ 10:37:27
Postat av: Tjadden

Så här tycker en kulturberikare om svenskar.CITATKeomaDaily Mails läsare består mestadels av "White trash" så deras åsikter är ju ganska oväsentliga. Precis som de flesta som läser Fria tider är de inavlade puckon som inte förtjänar något annat är ett nackskott.

2012-01-19 @ 10:44:40
Postat av: Tony Ingman

Läste en ledarkommentar från det stora geniet

Jonas Duveborn, där han recenserar partiledarnas

framträdande i riksdagen. När han så kommer till

Jimmy Åkesson, så kan han ju naturligtvis inte

avhålla sig från en spydig kommentar som vanligt,

han sa att Jimmy "gottade sig i våld och elände".

Så det är att gotta sig, om man tar upp problemen

i en stad, där fem mord inträffat på några månader.

Enligt denne Duveborn hade det då varit bättre att

ägna sig åt samma snömos som övriga PK politiker

och lotsas som ingeting. Kan vilka stolpskott som

helst bli ledarskribenter idag? Ja tydligen!

2012-01-19 @ 10:45:58
Postat av: AWSvensson

Har Reinfeldt drabbats av Palme syndromet. Som den store statsman han tro sig vara så är Sverige och svenskarna alldeles för litet och banalt att slösa tid på. I takt med ökade opinionssiffror och popularitet så stiger detta honom åt huvudet,att då ifrågasätta hans sätt att sköta landet resulterar i denna arrogans och övertro på sin egen betydelse vilket visade sig i svaren till Juholt som var riktigt otrevliga. Nej för Reinfeldt så gäller det att gå till historien som den som räddade Europa,att få träffa Merkel det är grejer de till skillnad mot uppkäftiga snorvalpar i riksdagen. Hut brukar gå hem.

2012-01-19 @ 10:47:39
Postat av: Lennart

INGRID CARLQVIST

Journalist, författare och rättskämpe

Har börjat att skriv igen.

Läsvärt.

2012-01-19 @ 11:28:27
URL: http://inteutanminasoner.wordpress.com/
Postat av: Sommaren med Vanja

AW Svensson : Bra inlägg Clownfeldt är som en uppblåst knölgroda,tänk när han spricker.

Vilken ödör det blir.

Tydligen skall uppdrag straffspark ha temat kommun akuten Svensson vad heter den kommunen som hade en massa kineser på plats ett tag?

Uppdrag straffspark är lika underbara varje gång ett inslag om myglande kommunalpolitiker/tjänstemän enligt gammal välkänd mall.Ett mediadrev en gång om året en månad skulle möjligtvis få dessa politiska pottsorkar att börja tänka om förmågan finns,tyvärr hänger skylten pengar mellan öronen inomskärs på dom flesta av dessa plånboksfantaster.

Reportaget om legala taxibilar föder ju tanken om hur det ser ut i svartaxirörelsen över hela landet,fast det blir väl lite för bra att granska.

Lite besvärande är det ju att dom busiga exemplen i programet har namn som Yamal,Amir.

Här är uppdrag straffspark något på spåret fy fy fy.Lokalt har redaktionshjälten "Blank-Andersen" efter 40 år upptäckt av flickor av utrikiskt påprå försvinner från skolan hurra,även här rekommenderas ett riksdrev en månad om året om man skall få någon effekt.Ta även en titt på Barometerns reportage om en indisk krog som är försenad bla .

Tycka till undersökningen har ett alternativ som heter övrig mat ev kanske svensk husmanskost skulle varit ett passande namn, fast då hade väl någon känt sej diskriminerad,nåväl 50% har klickat där i allafall.Hjätarna på riks o lokal redaktionsnivå harvar vidare i sin röda "insjö" under parollen visst kommer muren tillbaka, Stasi är inte död har bara en paus.Varma kramar från Vera von Wanker

2012-01-19 @ 12:07:44
Postat av: Sommaren med Vanja

OT : I morgonens tv-soffa satt bla "Manne" Greidar och en tokbabblande rödhöna från Aftonladets ledarsida, och dryftade Ljugholt och hans framtid.

Granska meningen VU inom S kommer att disskutera om mediabilden av Ljugholt går att ändra.

"Manne"= Stor röd rund näsa och ett plommonstop likt GB:s glassgubbe.Lägg sedan till att 70% av journalistkåren röstar vänster (15% på vänsterpartiet kommunisterna)

Se gärna Svenska journalistförbundets medlemsundersökning ang medlemmarnas politiska sympatier om du tror detta är mumbo jambo talking.

Där är huvudförklaringen förklaringen till alla syltryggars agerande inom sjuklövern.

För penningar flyttar man sitt land sakta 200 år tillbaka.På redaktioner runt om i Sverige sitter skruvade politiska idealister och sänker sitt fosterland.

Sedan 40 år handlar all politik om att fylla plånboken och skaffa en fet pension.Där är Sveriges socialistiska öde.

Skall Sverige räddas från att invaderas av bidragssnablar, samt att kompetenta människor får komma på plats inom politiken måste vänsterfolket bort från redaktionerna, annars består demokraturen.Så länge svenska folket inte förstår vidden av 68 vänstern mediaokupation sedan 40, år så är det landet svårräddat minst sagt.På tennisspråk skulle man kunna säga att dessa tjofaderittanskruvade personerna har fördel....

2012-01-19 @ 12:27:10
Postat av: Sommaren med Vanja

OT : Lägg märke till att problematiken med krogar går att kommnetera men inte dom flickor som försvinner från skolorna bla i Kalmar.

Varför är det så Anders Blank mfl, detta är inget rättsfall som av någon anledning går att kommentera i Östran men inte i Barometern.

Döp om Barometern till "Svenska Mad" istället.Stora kramar till alla "redaktionshjältar" från Vanja von Wanker

2012-01-19 @ 12:34:08
Postat av: Kalle

Endast Dialogpoliser i Sverige???DN skriver:

""Regeringens miljardregn över rättsväsendet har fortfarande inte lett till att polisen löser fler av de anmälda brotten. Inte ens 3 av 100 stölder och inbrott klaras upp./.../Sämst på att lösa brott är polismyndigheterna i Stockholms län och Skåne""

Skrev DNPoliserna är sämst på att lösa brott i Stockholms Län och Skåne. Det är två invandrartäta landsdelar. Beror det dåliga resultatet på att invandrarna sliter upp och visar "rasistkortet" när de blir misstänkta för något brottsligt!!!

Postat av: Observer

Ölandsbladet har varit en intressant läsning sedan förra veckan.Där lär vi oss följande:Migrationsverkets representanter på flyktingförläggningen Lundegård uppvisar i tidningen en överlägsen attityd mot folk som upplever problem mede de asylsökandes brottslighet.

Kommunalrådet Lennartsson (C) d.v.s. nybyggarpartiet är politiskt korrekt så det stänker

och polisrepresentanterna är inte mycket bättre. Brottsligheten bland

hundratusentals sommarturister på Öland är minsann något högre än den bland ca.n 600 asylsökande meddelas det läsarna.Hur är det med proportionalitetsberäkningsförmågan hos myndigheten undrar man.Trots,enligt kommunalrådets och Migrationsverkets uppfattnigar, de boendes, de bussåkandes och de butiksanställdas överdrifter om bråk,rädsla,hot och stölder och obefogade rädsla,så kommer polisen att förstärka bemanningen på ön under januari.detta är de facto ett erkännande av en hög brottslighetsfrekvens på lilla Öland speciellt i borgholmsområdet där Lundegård av en slump ligger.Men det beror ju inte på asylmottagandet inte får de fastboende veta.Varför behövs då en polisförstärkning under januari månad då knappast en endaste turist finns på ön?Den frågan ställs inte till kommunalrådet eller Migrationsverket och polisen måste vara politiskt korrekt.Så det kan bli när sanningen vrängs.

2012-01-19 @ 13:47:15
Postat av: S-E Karlsson

Japp , Borgholm kommun SD 1,95 valet 2010 .

Borgholm kommun SD 19,50 valet 2014 !

Är säkert ingen omöjlighet så som det är tillställt i den kommunen !

2012-01-19 @ 16:23:09
Postat av: Stefan A

De här taxichaffisarna i uppdrag granskning är säkert hedersmedlemmar i svenska transportarbetarförbundet, uppfyller väl helt och hållet deras sk. värdegrund.

2012-01-19 @ 17:18:49
Postat av: Svensson

600 000 släpar sig till jobben, tack vare det har vi nu över 1 miljon arbetslösa, han kanske skulle ha nämnt det också.

2012-01-19 @ 19:15:39
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tjadden

SE KarlssonDet finns många platser som knappt sett en invandrare och helt plötsligt väller det in en hord av dem, de svenskar som blir utsatta lär nog också rösta på Sd 2014Min bror i Dalarna och bor i en liten by längs Dalälven, där undrade folk på trakten att det är väl ingen fara med invandrarna.

Så sa man enda fram till valet 2010 och som ett trollslag blev byinvånarna varse att invandrarna är nog inte något vidare att ha, vilket syntes i valresultatet.

Men byprästen beklagade sig över att så många bybor hade röstat på Sd och Nd.Så nog finns det folk som börjar att vakna runtom i landet när invandrarna gör entré.

2012-01-19 @ 19:43:24
Postat av: Ex occidente lux

Tja, byprästen hade väl IQ=hattnumret.

2012-01-19 @ 21:01:26
Postat av: S-E Karlsson

Har det aldrig blåst förut så lär det väl göra det till valet 2014 när SD lär rusa fram som en orkan !

2012-01-19 @ 21:22:31
Postat av: VoP

När Hägglund påpekade för Jimmie att han inte nämnde alla 600.000 invandrare som går till jobbet varje dag? skulle Jimmie, som svar, tackat ALLA som går till jobbet varje dag och sagt att han tog avstånd från Hägglunds vi och dom tänk.

2012-01-19 @ 21:48:28
Postat av: Magentan

Äntligen kom det en sådan där belysande och klar artikel igen från Jimmie Åkesson och Co! Den finns att läsa i SvD och har titeln "Europakten ger oss inget tillbaka"!http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/europakten-ger-oss-inget-tillbaka_6781079.svd#disqus_thread

2012-01-20 @ 00:26:00
Postat av: Helena

Här kan man gå in och rösta:

http://www.sydsvenskan.se/sverige/article562911/Neger-anvandes-som-signalement.html

2012-01-20 @ 08:13:51
Postat av: Tjadden

Reinfeldt stöttar en ideologisk diktatur som ger bevis på, att han själv umgås med diktatorns planer för Sverige, att göra vårt land till ett Islamskt lydrike!

2012-01-20 @ 10:02:54
Postat av: Tjadden

Det går ett ryckte om att man har funnit ett stort oljefält i norra Somalien och det handlar om miljarder fat olja att kunna utvinna?Någon som kan bekräfta det här?

2012-01-20 @ 10:08:10
Postat av: Ceasar Andersson

Med tanke på det mönstret som upprepas från framförallt statsministern så bör Åkesson påtala att de antagligen inte kommer att begära replik.Replikskiftet innebär ju att debatt uppstår varvid svenska folket således får en ökad chans till ställningstagande.Kom upp nu Reinfeldt.. Ta åtminstone svenska folkets farhågor på allvar.. du kan tom få låna en tång om det känns bättre!

2012-01-20 @ 10:20:28
Postat av: Tony Ingman

Reinfeldt tycks vara väldigt angelägen att skyffla

in Sverige i Europakten, och Lyssnar gärna till

Angela Merkels Lockrop om att få med Sverige i

pakten, naturligtvis på Svenskt maner utan att få

något i utbyte. När han nu så gärna vill lysa ihop

med den tanten ,kunde han ju även lyssna till vad hon säger om den misslyckade mång kulturismen,

men då är han väldigt lomhörd.

2012-01-20 @ 10:53:26
Postat av: KallePå Sverigedemokraternas hemsida finns följande att läsa bland annat:""Efter att partiet [SD] har avverkat ett och ett halvt år av mandatperioden har Sverigedemokraterna efter en tids utvärdering beslutat att göra en del förändringar av talespersoner i riksdagsutskotten.Thoralf Alfsson från Kalmar är ny ledamot i skatteutskottet.""Grattis Thoralf!!!

Postat av: Sommaren med Vanja

Stort grattis till den ordinarie platsen i skatteutskottet Thor-alf, Vanja hoppar och vinkar av förtjusning.

Äntligen en kille som behärskar Algebra på rätt plats

2012-01-20 @ 13:37:32
Postat av: Magnus S

Jättegrattis! Bara det inte inkräktar på din bloggtid bara..,

2012-01-20 @ 17:37:28
Postat av: Sommaren med Vanja

Magnus S : Det finns säkert två som gärna hjälper till.....

2012-01-20 @ 18:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0