MÅNGA ÖGONÖPPNARE?

Johan Perssons spännande mönsterstad Malmö har begåvats med ännu ett mord. Nu utreder rikskrim hela åtta mord i Malmö. Ett sorgligt rekord! Jag väntar på att Johan Persson skall kommentera sin åsikt om Malmö på sin blogg men det är nog att hoppas på för mycket. Läs Johans tankar.

Kalmars egen kärleksängel Alexander Louhichi har skickat mig ett personligt brev.
Brevet har han nu även publicerat på sin blogg. Jag orkade inte läsa allt men jag undrar hur det står till med vår kärleksängel i Kalmar. Kärleksängeln har mycket att lära och bör nog framförallt lära sig mer om SD innan han försöker mästra någon inom SD. Inläggen på hans blogg blir mer och mer märkliga, milt uttryckt. Jag är oroad!

Jag tycker att Kalmars kärleksängel skulle åka ner till Malmö och försöka mäkla fred bland alla invandrare i Sveriges mest ”spännande” stad. I Kalmar har vi ju bara mordbrännare.

Bråken på Migrationsverkets förläggningar på Öland fortsätter.
Campingägaren Per-Einar Tuvesson påstår i ett inslag i Smålandsnytt att den 35-åring som misstänks för mordförsök är psykiskt sjuk. Ett ganska häftigt påstående som han sannolikt inte har några belägg för. Men det passar kanske bra in som en ursäkt för det som hänt. De flesta asylsökande har sällan några ID-handlingar att då någon skulle ha med sig utlåtande om att vara psykiskt sjuk när man söker asyl är nog uteslutet. Det skulle vara om den gratis sjukvården för papperslösa lockar. Läs artikel Ölandsbladet.

På dagens ledarsida i Barometern signerad Lars Anders Johansson
som tycks ha fått nytt förtroende när Alice T fick lämna tidningen kan man läsa följande.

”Den grupp som längtar tillbaka
till 1970- och 1980-talens Sverige krymper för varje dag. En icke försumbar del av dessa röstar dessutom numera på Sverigedemokraterna. De flesta svenskar tycker att det är positivt att det finns fler tv-kanaler än två, och att man inte längre är hänvisad till tre statliga modeller vid köp av telefon. Belackarna av dagens valfrihet glömmer ofta hur det samhälle i själva verket såg ut, som de påstår sig längta tillbaka till.”

Där hoppades han säkert på några poäng hos Barometerns ledning men enligt min mening visar det bara på två saker. Först att han är ännu en politiskt korrekt ledarskribent som dessutom är rent ut sagt dum i huvudet. Med såna motståndare behöver man inte vara oroliga. Ännu en person som skall samsas med övriga medarbetare i sandlådan på Barometern.

Jag vill bara påminna Lars Anders Johansson om resultaten från t.ex. skolvalen, det räcker.

Egentligen hade jag tänkt skriva några rader om den negativa medlemsutvecklingen för LO.
Det hänger givetvis ihop med den negativa utvecklingen för Socialdemokraterna. Idag har vi hört flera höga socialdemokrater analysera detta. Det vi däremot inte fick höra var kopplingen till Sverigedemokraterna. Eller rättare sagt hur LO-facket ser på Sverigedemokrater och partiets sympatisörer. Att många av de som skulle kunna vara medlemmar inom något LO-förbund också är SD-sympatisörer. Hur fackförbundet Transport behandlar Sverigedemokrater har vi sett exempel på flera gånger.

Jag är övertygad om att LO-förbundens sätt att behandla Sverigedemokrater är en faktor till varför antalet medlemmar minskade med 12000 personer under 2011. Men den analysen delar nog ingen inom LO eller Socialdemokraterna.

 

 


Kommentarer
Postat av: Dumle

2012-01-03 @ 22:27:51
Postat av: Jimmy

Antalet besökare på Louhichi's blogg har krympt markant under de sista två månaderna, men ikväll och imorgon synes en nästan lika markant ökning.

2012-01-03 @ 22:35:10
Postat av: Jimmy

För övrigt anser jag att Alexander har en hel del bra poänger i de första meningarna i tredje stycket.

2012-01-03 @ 22:41:30
Postat av: Henrik

Det som är typiskt för totalindoktrinerade PK-troll är den skeva "logik" som de försöker trycka ut till massorna.-"Du är SD-sympatisör, då får du inte:

1. Gilla Zlatan

2. Äta kebab

3. Ha kompisar, familj eller arbetskamrater som är invandrare"

2012-01-03 @ 22:42:23
Postat av: Jimmy

"i den första meningen i tredje stycket", skulle det stå, skrev fel. Mvh

2012-01-03 @ 22:43:14
Postat av: Dumle

Önskar fortsätta den intressanta diskussionen med signaturen Renen, som faktiskt hör ihop med situationen i t.ex. Malmö.Först tackar jag för ett mer utvecklande svar ( gäller Thoralfs förra postning). Det är glädjande att du faktiskt inte kopplar ihop kritik mot invandringspolitiken med begrepp som rasism eller främlingsfientlighet. Tyvärr är du en i raden som inte kan se skogen för alla träden. Det omfattande våldet, kriminaliteten, hedersförtrycket m.m från vissa invandrargrupper är oförklarligt för dig och svaren du anger handlar uteslutande om socioekonomiska faktorer. Redan 2005 gjorde Mauricio Rojas en Brå-rapport som visar att skillnaderna i brottslighet mellan olika invandrargrupper har sin grund i kulturarvet. Det handlar alltså mer om vilka värderingar och beteenden din omgivning bär med sig från hemlandet. Att många invandrare från Mellanöstern och Nordafrika misslyckas i skolan, aldrig tar sig in på arbetsmarknaden och är överrepresenterade i våldbrottslighet och sexualbrott är ingen slump. Traditioner av hårda studier är obefintlig i dessa områden, liksom närvaron av ett utvecklat utbildningssystem annpassat för ett modernt kunskapssamhälle. Hur man agerar i motgång är också viktigt. Är våld acceptabelt som konfliktlösningsmetod? Hur skall flickor och kvinnor bete sig, alltså kvinnosynen?Det är av stort intresse vilka som begår brott, inte bara vilken individ, utan vilka gemensamma nämnare gärningsmännen har. I Oslo har under tre år alla överfallsvåldtäkter begåtts av icke-europeiska gärningsmän (läs muslimer). Detta är av enorm betydelse om man skall kunna arbeta fram effektiva motåtgärder för att stoppa olika typer av brott. Att det är afghaner som misstänks för gruppvåldtäkten i Mariannelund är ingen slump. Män av muslimsk bakgrund är otroligt överrepresenterade vid överfallsvåldtäkter även i Sverige. Är orsakerna till detta inte viktigt?Om nu även du anser att den förda invandringspolitiken varit dålig, men att SD-s förslag till förändringar är ännu sämre, måste du väl ha fler idéer om förbättringar än att låta alla bidragstagare exempelvis plocka skräp som motprestation. Hur skulle segregeringen upphöra på grund av detta?Fortsätt gärna att häng på Thoralfs sida. Det finns ett ordspråk som heter att man blir som man umgås:)Mvh Dumle

2012-01-03 @ 22:58:40
Postat av: EssendonSossarna och LO-förbunden har beteenden som påminner om fågeln "Struthio camelus", denna som vi i vardagen kallar för struts.

Vid fara sticker strutsen huvudet i sanden och hoppas därmed att faran försvinner.Om inte Sosse och LO mjukar upp sig för SD, diskret eller markant, blir dessa uppätna av SD.Sug på den alla sossar och LO-pampar!

2012-01-03 @ 22:58:41
Postat av: Leffe

2 tv-kanaler är i alla fall bättre än dessa politikers drömsamhälle, där fick man bara rösta på ett parti.

2012-01-03 @ 23:22:10
Postat av: Knutsson

"...dum i huvudet", sa Bull

"dum som en viss minister", sa Bill

"...dummare", sa Bull

"Aha, ni menar Barometerjohansson och Ullenhag", sa Måns.

2012-01-04 @ 00:08:21
Postat av: Kalle

Från Newsmill:

""När ”vanligt folk” vill att fler brott ska utredas så kommer alltså regeringen istället med nya möjligheter att låta bli att utreda brott.""

skriver Magnus Lindgren, är forskare och f.d. polis som sedan cirka fyra år arbetar som generalsekreterare för den oberoende stiftelsen Tryggare Sverige.På detta neddragande och nedslående sätt behandlar Regeringen Reinfeldt den ökade brottsligheten.Länk till artikeln i Newsmill

Postat av: OT

@RenenFör att hänga på vad Dumle ovan säger, så har du i tidigare inlägg skrivit bl.a. detta"Hopplösheten, utanförskapet och segregationen etc. skapar klimatet i förorterna...Gängens frammarsch i vårt land är ett helt naturligt resultat av den politik som förs i Sverige idag. Samhället har inget att erbjuda, i gängen finns iaf möjligheten att vara någon, om så bara en kriminell skitstövel. Pengar finns det hur mycket som helst att hämta genom narkotikahandel och indrivningar och det är ju mer än vad samhället kan erbjuda..."Detta är pseudo vetenskap från någon socionom kursbok, jag skall berätta varför.Många av oss svenskar har genom våra släktingar direkta vittnesmål på att detta inte stämmer.I slutet av 1800-talet och början av 1900-talet var det både hopplöshet och utanförskap, ja t.o.m. ren svält/undernäring, alltså en betydligt värre situation än vad våra förorters invånare har idag.Ändå ledde detta inte till:A) Stenkastning mot brandkår och ambulansB) Uppeldade skolorC) GruppvåldtäkterD) ...Vad som däremot hände var följande:1) Folk emigrerade bl.a. till U.S.A med stor framgång2) Hyresgästföreningen bildades3) Socialdemokraterna bildades (visserligen har det senare visat sig att detta parti efter ett litet förspel, har gruppvåldtagit hela svenska folket, men det är ju som att jämföra äpplen med päron)4) ...Renen kan du förklara denna skillnad?

2012-01-04 @ 02:18:39
Postat av: Sven Dacke

Norden är ett av de få områden på jorden som har i utsikt att skapa ett hållbart samhälle. Vi har energin, vi har utrymmet, vi har kunskapen. Övriga med samma potential är t ex Australien, Nya Zealand, Canada och med sin nuvarande politik även Japan.Japan vägrar att ta in arbetskraft, trots en befolkning som minskar snabbare än den svenska. Trots detta klättrar landet, tillsammans med de övrigt nämnda, i HDI enligt FN:s prognos medans Sverige sjunker som en sten. Kan du förklara det?

Postat av: Henke

Per-Einar Tuvesson äger inte campingen, han är bara anställd. Ägare är Mikael? Henning, går numera lokalt under benämningen "Henning penning..."/Henke

2012-01-04 @ 08:09:48
Postat av: Lotta

@Dumle och OT

Mycket bra inlägg av er båda. Vill hänga på med att ta upp de hemlösa i Kalmar som Renen tar upp i ett tidigare inlägg. Hur många av dessa kastar sten på räddningstjänst och ambulans- polispersonal? Hur många av de hemlösa är ute och rånar och misshandlar? Osv, osv. Jag menar, du använder utanförskap och fattigdom som ursäkt för ovan nämnda beteenden men hur förklarar du då bristen av gruppen hemlösa i statistiken bland de som sysslar med ovan angivna brottslighet?

2012-01-04 @ 08:29:32
Postat av: Dille

Mordvågen i Malmö har fått PK-pressen att hyckla förvåning och faktiskt rapportera om det skedda.

Även våldet på sjukhusen rapporteras. DN:s rubriker idag: Våld och hot mot akutpersonal ökar. en annan: ”Ett hårdare klimat.” Flera sjuksköterskor har skadats. Många mottagningar har tvingats anlita väktare och installera övervakningskameror. Personal har mottagit sparkar och slag

Justitieminister inser plötsligt att vapenlagarna måste skärpas. Och PK-tomten Sarnecki vill införa hårdare vapenkontroll.

Det är bara Johan Persson som är nöjd, bara starke Johan som vill förvandla Kalmar till ett nytt Malmö.

Tänk att han kan vara så enfaldig. När andra PK-nissar fjärmar sig från många PK-lögner klamrar sig Persson som en dåre fast vid det sjunkande skeppet.

2012-01-04 @ 09:11:31
Postat av: Stefan K

När man läser Lars Anders Johannson inser man att svenska journalister inte begripit ett dugg om vad allt handlar om.

Varför börja tjafsa om tv-kanaler och telefonmärken?Som du skriver Thoralf. Med sådana journalister är det inte svårt att förstå gammelmedias kommande död.

2012-01-04 @ 09:23:52
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Tony Ingman

Det sades först att den 15 åring som blev mördad

i Malmö på nyårsnatten var okänd i kriminella

kretsar. Det var skitsnack, han utreddes för sex

olika brott, men var tydligen inte straffmyndig

då det begav sig.

2012-01-04 @ 09:25:58
Postat av: Anonym

Hej Thoralf!

Skickade detta till Jonatan Holgersson på BarometernHej Jonatan !varför kan man inte kommentera artikeln om lundegård ?

Även tidigare artiklar om Lundegård går inte att kommentera.Storyn om polackerna går ju att kommentera,så också andra artiklar

Osar lite censur verkar det som,även om ämnet är känsligt så borde det väl vara intressant

för er att veta hur era läsare reagerar på dessa händelser som utspelar sig på Lundegård.Mvh Lars Petersson

HelsingborgFick detta svar

Hej!Vi har inte kommentarer till artiklar som rör brott. Något annat handlar det inte om.Här kan du läsa våra riktlinjer för läsarkommentarer:http://www.barometern.se/om_barometern_ot/lasarkommentarer-pa-barometernse%28734533%29.gmSkickade detta svaret

Om man inte kan kommentera artiklar som rör brott ,medan andra artiklar går utmärkt att kommentera så är det censur anser jag.

" tyck vad du vill så länge du tycker som oss "

Den blöta PK-filten som du och dina kolleger har virat runt skallen är så ogenomtränglig så ni märker inte ens när ni censurerar .Gummiryggar som du och dina kolleger har jag enbart förakt för.

Mvh Lars Pettersson

HelsingborgSkall detta månne vara det nya sättet att försöka stoppa kritiska kommentarer.

Ingen chans till att kommentera artiklar som rör brott,i så fall blir det inte mycket att skriva om för barometern.

Ha en bra dag ThoralfMvh Lars2012-01-04 @ 09:31:06
Postat av: Stora Småland

Det går heller inte att kommentera snatterierna i COOP affären i Blomstermåla där har migverket varit tvugna att placera en väktare ! Har mailat till ansvarig journalist om detta !

2012-01-04 @ 09:46:12
Postat av: Anonym

2012-01-04 @ 10:03:14
Postat av: Gunnar

Inget nytt - bara det gamla vanliga tugget .

men det gäller att anpassa sig.http://youtu.be/xYAm9Gv-Zcc

2012-01-04 @ 10:06:01
Postat av: Sven

Det är skrämmande vilket hat du har till invandrare. Det som är ännu mer skrämmande är att såna som du sitter i riksdagen, men det som lugnar mig är att veta att ni närsomhelst är borta och glömda...

2012-01-04 @ 10:09:21
Postat av: Ceasar Andersson

Befinner mig nu på plats i Kalmar och konstaterar att de intryck man slås av på plats är sorgliga.Vi frukosten precis har jag för första gången bläddrat i lokaltidningen barometern och läser om att skattepengar genom migrationsverket går till att utrusta lokalbutik med väktarpersonal mot boenden från asylboenden.Det är så fullständigt bisarrt att läsa om detta så jag liknelsen med barnboken "Kejsarens nya kläder" känns som en västanfläkt jämfört med detta..Trots allt handlade den berättelsen inte om att låtsas som det regnar gällande våld, stöld, brott etc etc.. den handlade enkom om att ingen vågade följa sin egen övertygelse i att kejsaren var naken..Väl inne på hotellrummet sitter experter från sydsvenskan och ska analysera varför Malmö ser ut som det gör.. Det handlar om klass, det handlar om gängbildningar, för mkt vapen, droger, lätt att tjäna sig en hacka på brott bla bla bla.. men det handlar inte om etnicitet.. absolut inte.OK.. nu till arbetet.. man vill ju inte missa att bidra till mer plåster till det självhatande styret!

2012-01-04 @ 10:11:49
Postat av: Stora Småland

De,du Sven det får du nog äta upp i september 2014 !

2012-01-04 @ 10:38:04
Postat av: Lars-Inge

> SvenDet är således så i din begränsade värld, att när någon tar upp och beskriver verkligheten så kallar du detta för hat. Det är ju så att det är du själv som är den hatiske, när du attackerar den som har mod att beskriva den verklighet som du inte själv har förmågan att förtså. Rikta ditt hat mot de som håller på att ödelägga vårt land och inte en sanningssägande "budbärare".

2012-01-04 @ 10:46:29
Postat av: Jörgen

Det är väldigt kul att kika på tidningars historia. Expressen kunde ju 1993. Vad är problemet idag?

Postat av: AWSvensson

Att ha en annan åsikt i migrationsfrågan än Cecilia Malmström innebär att man är främlingsfientlig,detta gäller nationer som enskilda. Att det skulle finnas argument mot den sinnessjuka svenska asylhanteringen kan hon inte förstå,med tanke på att hon är folkpartist så förstår vi det också. Några hundra bärplockare som tillfälligt besöker Sverige klumpas ihop med Spaniens behov av fruktplockare och resulterar i 100000 tals. Utländska läkare på våra vårdcentraler skulle skapa alibi för några miljoner analfabeter som belastar samhället livslångt med försöjningstöd. Nej Ullenhag och Malmström exemplifiera die dummen Schweden några som man driver gäck med.

Postat av: Lotta

@SvenDen yttersta handling man kan ta till för att visa hat mot någon medmänniska är att mörda denne enligt min mening. Nu har det på kort tid varit åtta (8) mord i Malmö. Vore intressant att få höra din synpunkt om detta hat.

2012-01-04 @ 12:12:34
Postat av: AWSvenssonI morse satt en dam i TV och antydde att hon tyckte Jimmie Åkesson var så tråkig i sina anförande att hon slumrade.Vin i stor mängd gör att man blir dåsig,det är allmänt känt.Hämtat från bloggen Rädda Sverige nu."Sverige har ett av världens läskigaste och odugligaste medier

Som dessutom inte sällan består av pundare och aktiva alkoholister. Jag såg just en fullständigt söndersupen makt-journalist på TV, och det förvånar mig om inte 99,99% av det svenska folket ser vad jag ser.

- Kvinnan är fullständigt och totalt söndersupen, och kan knappt prata; sluddrar."

2012-01-04 @ 12:57:46
Postat av: Calle

@ Sven

Hur du kan få det till "hat mot invandrare" när ngn. beskriver sanningen och verkligheten i samhället är svårförståeligt. Att beskriva kriminella handlingar och vilka som ligger bakom är väl naturligt. Att det sedan i många fall ÄR invandrade kriminella som är skyldiga till brott, skall du väl lasta dom för, och inte Thoralf.

Eller tillhör du dom som tycker att t.o.m. sanningen är rasistisk, och därför inte bör användas?I så fall skall du inte läsa här eller Avpixlat, utan på Aftonbladet och Expressen!

2012-01-04 @ 13:34:36
Postat av: Ateisten

Aha!

Så enligt Lars Anders Johansson är det somaliska och afganska analfabeter vi har att tacka för att vi kan se Viasat Sport och CNN...Tänkte aldrig på det.

2012-01-04 @ 13:56:35
Postat av: Kalle

SD dåliga på Facebook""DN.se har gått igenom riksdagens samtliga 349 ledamöter samt regeringens 24 ministrar och undersökt deras närvaro och aktivitet på nätverkssajten Facebook. Resultatet visar att Facebook har blivit en del av den politiska vardagen för en överväldigande majoritet /.../Störst närvaro har Vänsterpartiet. 100 procent av de 19 riksdagsledamöterna har en sida och/eller profil på sajten. Lägst andel har Sverigedemokraterna men även där är deltagandet utbrett – 79 procent av partiets ledamöter (15 av 19) finns med."" skrev DNNåot att tänka på för ledningen i SD. Tiden går och snart är det val igen!!! (Åren går fortare än man tror.)Länk till artikeln

Postat av: Ex occidente lux

Mata inte trollen - då spricker de.Medlemskap i LO är totalt bortkastade pengar. A-kassan kan man vara med i ändå. För övrigt anser jag att A-kassan borde integreras i Försäkringskassan.Varför startar inte SD en egen fackförening? Många som är missnöjda med LO skulle gå med.Ullenhag har även publicerat sitt svammelsurium i sossetidningen Frankfurter Rundschau. Tydligen råder nyhetstorka i vårt södra grannland.http://www.fr-online.de/meinung/gastbeitrag--vision-von-einer-offenen-gesellschaft,1472602,11371438.html

2012-01-04 @ 14:16:32
Postat av: åsa

ja i kalmar har vi bara Svenska mordbrännare

2012-01-04 @ 14:44:44
Postat av: OT

@Ex occidente lux: "Mata inte trollen - då spricker de."Jag tycker du har fel där. Renen bl.a. talar i samma termer som våra sjuklöver politiker, så det är väl alldeles utmärkt om vi här kan föra en öppen diskussion med denna person.Jag skulle även drista mig till att gå så långt att jag skulle ändra min ståndpunkt i en fråga om denne Ren kom med utmärkta argument med påbyggda fakta.T.ex. så håller jag helt med Renen när denne säger följande - "Gängens frammarsch i vårt land är ett helt naturligt resultat av den politik som förs i Sverige idag."Det jag däremot inte håller med om är den underförstådda som Renen anser vara orsaken till varför den förda politiken inte fungerar - utanförskap o.s.v.Jag säger istället direkt att om man får ett väljarunderlag bestående av 75% talibaner så påverkar det ett samhälle som Sverige oerhört. Vilket inses lätt.I dag visar dessutom praktiska fullskaliga experiment att t.o.m. den sammansättning som finns i Sverige i dag är tillräcklig för att vara obehagligt nära omvälvande förändringar. Det inses lätt genom att se det långt framskridna experimenten i mönster städerna Södertälje och Malmö.

2012-01-04 @ 15:24:10
Postat av: Karlskronabloggen

@ SvenDet är väl ingen här som är hatisk mot invandrare. Det är ju den förda invandringspolitiken vi kritiserar!@ ThoralfHelt rätt att ta upp Skolval 2010, där har Sverigedemokraterna med hänsyn till resultateten enorm potential med fyra årgångar nya förstagångsväljare 2014!

2012-01-04 @ 15:34:42
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: matspp

@åsaOch?

2012-01-04 @ 16:00:57
Postat av: Magnus

På nytt har en äldre person utsatts för rån i sitt hem.Den här gången blev en 89-årig man i Teckomatorp av med både en bärbar dator och en mobiltelefon sedan två kvinnor tagit sig in i lägenheten på tisdagseftermiddagen.De knackade på, ville låna penna och papper. Mannen var godtrogen nog att släppa in de båda och under tiden i hans lägenhet lyckades man lägga beslag på värdesakerna.Polis var snabbt på plats, men några spår efter förövarna fann man inte. De beskrivs vara mellan 16-18 år, av utländsk härkomst, lätt mörkhyade och snyggt klädda.

Postat av: Magnus

På nytt har en äldre person utsatts för rån i sitt hem.Den här gången blev en 89-årig man i Teckomatorp av med både en bärbar dator och en mobiltelefon sedan två kvinnor tagit sig in i lägenheten på tisdagseftermiddagen.De knackade på, ville låna penna och papper. Mannen var godtrogen nog att släppa in de båda och under tiden i hans lägenhet lyckades man lägga beslag på värdesakerna.Polis var snabbt på plats, men några spår efter förövarna fann man inte. De beskrivs vara mellan 16-18 år, av utländsk härkomst, lätt mörkhyade och snyggt klädda.Postat av: Putte

@åsaHar ni? Var det inte så att 7 av de 10 mordbrännarna i Berga Centrum var invadrare?

2012-01-04 @ 16:47:28
Postat av: Lotta

Åsa har säkert en dunderbra anledning till relevansen att ta upp mordbrännarna i Kalmar under denna rubrik. Väntar med spänning.

2012-01-04 @ 16:48:26
Postat av: Lassekolja

Vadå två TV-kanaler? Det räcker väl med en!? + en radiokanal, bara jag slipper mångkulturmorden i Malmö och övriga storstäder!!!

Postat av: Ex occidente lux

@ OT: Jag tänkte inte på någon särskild debattör, utan mera på rent spam och provokativa inlägg som inte har med en konstruktiv debatt att göra. Fortsätt Du gärna att debattera med Renen. Hoppas Du lyckas övertyga honom med Dina argument!

2012-01-04 @ 17:57:31
Postat av: Da Capo

"Jetzt sind "die dummen Schweden" wieder daran, oder

Auch fuer die Doofheiten in und aus Schweden

gibt's keine grenzen."Ullenhag skämmer ut ALLIANCEN och sig själv, men

denna gång originellt nog i Tyskland.

Två Tyska dagstidningar har kunnat stoltsera med

Ullenhags inavlade gästkrönika betitlad

Vision om ett öppet samhälle

dels berlintidningen bz

http://www.berliner-zeitung.de/meinung/gastbeitrag--vision-von-einer-offenen-gesellschaft,10808020,11371438.html

http://www.berliner-zeitung.de/meinung/gastbeitrag--vision-von-einer-offenen-gesellschaft,10808020,11371438,item,1.htmdels den multikulti-vänliga och islamkramande

Frankfurter Rundschau

http://www.fr-online.de/meinung/gastbeitrag--vision-von-einer-offenen-gesellschaft,1472602,11371438.htmlSANNOLIKT är ULLENHAGS TRAMSERIER ett FÖRSPEL till

ett SENARE ÖPPNA-ALLA-GRÄNSER FÄLTTÅG mot EU

av CECILIA MALMSTRÖM.

----------------------------------------------------

AVPIXLAT har som alla nu vet uppmärksammat evenemanget:

Erik Ullenhag svamlar i tysk media

331 kommentarer

http://avpixlat.info/2012/01/03/erik-ullenhag-svamlar-i-tysk-media/

----------------------

Även i ett pressmeddelande från Regeringskansliet svamlas det:

http://www.regeringen.se/sb/d/15561/a/183574signaturen 'nollttan' på AVPIXLAT skriver:

"den som undertecknat pressmeddelandet heter Lena Hallerby och bor på samma adress som Christer Hallerby, så det torde rimligtvis föreligga någon form av släktskap. Det har ju skrivits en del i pressen om politisk inavel i maktens korridorer så... Christer Hallerby (statssekreterare i Integrations- och jämställdhetsdepartementet) framförde år 1994 i SvD åsikten att "vi svenskar knappast kan hävda en exklusiv rätt till ett av Europas mest glesbefolkade områden".

Det är skrämmande att vi nu har en person i den politiska toppen som under en lång tid har anammat åsikten att vi svenskar i princip inte har rätt till vårt territorium. Hallerby-duon peppar nog varandra till verbala hjältedåd för att stödja Ullenhag med floskler till mytspräckandet.

Jag har för mig att Christer Hallerby även har/hade? en uppgift att reglera flödet ur det ymnighetshorn som Allmänna Arvsfonden utgör för vissa prioriterade kategorier i samhället." [EXPO?]

[Lena Hallerby är pressekreterare hos Ullenhag, 070-301 47 90, [email protected]

"Jag tror på det mångkulturella samhället... Jag tycker det 'främmande' är spännande... Vi svenskar kan "knappast hävda en exklusiv rätt till ett av Europas mest glesbefolkade områden".

Så skrev Christer Hallerby, då statssekreterare (fp) på kulturdepartementet i SvD den 3/6 -94.

Sveriges framtid skall tydligen avgöras i den trängre familjekretsen.]

---------------------------

Europas främsta antimultikulti och invandringskritiska blogg

POLITICALLY INKORREKT, http://www.pi-news.net

sammanfattade de Hallerbyska/Ullenhagska VISIONERNA med:

... ein einziges Sammelsurium von Floskeln, Lügen und Täuschungen.

152 kommentarer

http://www.pi-news.net/2012/01/die-visionen-von-schwedens-integrationsminister/

----------------------

Den som vill avnjuta Ullenhag in persona kan pröva

http://youtu.be/ZQZZ5w1eQEE

där quasi-ministern försöker uttalar sig om the Migrant Integration Policy Index (MIPEX: www.mipex.eu)och NyaSveriges immigration och integrationspolitik.

2012-01-04 @ 18:10:57
Postat av: Heh

skriver från hjärtat nu och menar det: Finns inget att kommentera längre hos dig Thoralf, du sjunker lägre och lägre och är inget annat än en hobbypolitiker som gillar att lura 15åringar. Skäms.

2012-01-04 @ 18:39:19
Postat av: Svensson

Jag vill att vi stärker upp gränsen mellan Malmö och Danmark, så våra galna dödsskjutningar i Sverige inte sprids över till Danmark.

2012-01-04 @ 18:45:22
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Putte

Sven Sven Sven, skitsnacksakrobat som känns igen!Heh Heh Heh, gäller dig med!

2012-01-04 @ 19:01:56
Postat av: Lars-Inge

> Heh"gillar att lura 15åringar"Något som åtminstone du tycks vara bra på, med hänsyn till ditt tvärsäkra påstående. Att du sedan inte fattar vad Alfsson skriver och avsett för vuxna personer, är en naturligtvis en ren konsekvens av detta.

2012-01-04 @ 19:12:11
Postat av: Nalli

Thoralf Alfsson skrift i dag om Barometerns ledning.

Först att han är ännu en politiskt korrekt ledarskribent som dessutom är rent ut sagt dum i huvudet. Med såna motståndare behöver man inte vara oroliga.(Det är kanske sådana idioter som man ska vara orolig över)

2012-01-04 @ 19:20:50
Postat av: åsa

Putte

nu var det ju så att det var svenskar som tände på.

2012-01-04 @ 19:26:27
Postat av: Hah

Skriver från hjärtat nu och menar det: Det finns inget att hoppas på. Dumheten är för spridd och okunnigheten och likgiltigheten för allmän i landet. En enstaka ärlig och rakryggad politiker kan inget göra, en sådan som Thoralf skulle krävas för varje parti i varje kommun. Drygt 2300 ärliga personligheter således - en omöjlighet att skrapa fram. Inte ens en Thoralf i varje kommun - 290 st - kan uppbringas. Det finns inget hopp. Bittert att tvingas inse. Ju förr landet därför går åt helvete, ekonomiskt och/eller civil-rättsligt desto bättre. Kanske kan något gott skapas på ruinerna, sedan biståndsparasiterna har givit sig iväg till bättre jaktmarker.

2012-01-04 @ 19:27:51
Postat av: åsa

vad är det inte du förstår? Thoralf skrev att i kalmar finns det bara mordbrännare och jag påpekade att det fanns svenska mordbrännare,är det svårt att förstå och oj vad förvånad jag blir när lilla LOtta kommer in och kommenterar.

2012-01-04 @ 19:28:50
Postat av: Lar-Inge

> ÅsaNej lilla Åsa, du skrev inte att det "fanns svenska mordbrännare". Du skrev att det "fanns BARA svenska mordbrännare". Det är enligt vad jag sett i massmedia 10 st som är inblandade, varav 7 st är utlänningar och tydligen dina kompisar eftersom du anser dig veta mer än polisen.

2012-01-04 @ 19:40:15
Postat av: åsa

Lar-inge

.

Ja det fanns invandrare som är åtalade för anstiftan till mordbrand men det var fortfarande svenskar som tände på.2. Och nej det är inte mina vänner om dom inte har en gammal kärring till vän

2012-01-04 @ 19:56:15
Postat av: Lars-Inge

> ÅsaWhite trash som umgås med utlänningarna måste ju bevisa att man inte står sina förebilder efter. Eller hur?Var nu inte blyg, en gammal kärring till vän duger säkert åt testosteronstinna hanar tillhörande den aktuella kategorin.

2012-01-04 @ 20:07:34
Postat av: åsa

lars-ingeWhite trash? Ska vi ner i sandlådan å leka? Riktigt mogen gubbe. Tack det tar jag som en komplimang från sådana som dig.

Jag orkar inte gå igenom och försvara mig för dig.

Bara för att man inte tycker som er så måste man ha invandravänner? Man kan inte bara vara en vanlig svensk som inte håller med era åsikter?

2012-01-04 @ 20:14:50
Postat av: Magentan

Vår nuvarande alliansregering fullföljer de tidigare vänsterregeringarnas ambitioner att i ökande omfattning skyffla in VÅRA SKATTEPENGAR i den gigantiska och mer eller mindre ljusskygga invandringsindustrin.Mängder av skrupelfria och samvetslösa människor tjänar miljoner av VÅRA SKATTEPENGAR på denna lukrativa och snabbt växande industri. Ett exempel är alla de som öppnar mottagningshem för "flyktingar" och s.k. "ensamkommande barn", där regeringen Reinfeldt öser in VÅRA SKATTEPENGAR för vidare befordran till hemmens ägare och deras olika SKATTEPARADIS ute i världen. Så har vi därtill alla jobbcoachers, etableringslotsar, terapeuter, tolkar, asylhandläggare, migrationsdomstolar, socionomer, advokater, gode män, etc etc.En typ av alla de nyetablerade företag vars ägare vill vara med och sluka VÅRA SKATTEPENGAR gjordes reklam för i Svenska Dagbladet dagen före julafton i form av en debattartikel skriven av två kvinnliga företagsledare och titulerad "Den svenska förorten är en modell för tillväxt".Signaturen "Allra underdånigast" (som även har en intelligent och ambitiös blogg med samma namn) genomskådade emellertid "falsariet" och skrev en insändare till Avpixlat med sensationella avslöjanden som jag verkligen rekommenderar för läsning. Den börjar enligt följande:"Den 23 december publicerades en artikel på SvD Brännpunkt som sjunger mångkulturens lov, och då specifikt brottstyngda och bidragsberoende förorter såsom Fisksätra, Botkyrka, Bergsjön och Rosengård.

Det är inte särskilt intressant att analysera innehållet, då det är samma floskler och snömos som vi hört otaliga gånger förut. Möjligtvis kan man konstatera att det som före 2006 oftast var tydligt präglat med vänsterklyschor om solidaritet och mångfald numera blivit tydligt präglat med moderatklyschor om de fantastiska marknadsmöjligheterna [...] Det intressanta är istället vilka som skrivit artikeln och varför..."Och den avslutas så här:

"Debattartikeln i SvD är inget annat än en illa maskerad annons. Man tillkännager sitt inträde på den lukrativa och av skattepengar översköljda mångfaldsindustrin. ..."

"Målgruppen är makthavare inom offentlig förvaltning, politik och kultur samt ängsliga företagsledningar som man nu hoppas ska kasta sig på telefon och beställa dyra workshops. Vi andra kommer att få betala det, antingen via skattsedeln eller som uppskörtade konsumenterLänk till den kompletta insändaren av "Allra underdånigast":

http://avpixlat.info/2011/12/27/insandare-mangfaldsbizniz/#more-6292Länk till den s.k. debattartikeln i Svenska Dagbladet:

http://www.svd.se/opinion/brannpunkt/fororterna-ar-en-ekonomisk-tillgang_6724993.svd

2012-01-04 @ 20:15:13
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Med anledning av våra ungdomars röstbenägenhet. Att

lägga märke till är att att flertal skolor ej godkände SD närvaro:http://avpixlat.info/2011/12/31/hur-ljus-ar-sverigedemokraternas-framtid/Sov gott - ni SD hatare...

2012-01-04 @ 20:18:16
Postat av: Lars-Inge

> ÅsaHar man någonting innanför pannbenet så förstår man med lätthet, att med "white trash" så avser jag de som du påstår tände på. Detta är i och för sig egentligen oväsenligt, eftersom såväl white trash som utlänningar är inblandade och inte BARA svenskar som du lögnaktigt påstod inledninsvis.

2012-01-04 @ 20:26:39
Postat av: Putt

Undrar om inte åsa är en renko, för hon skriver ungefär som renen.

2012-01-04 @ 20:35:31
Postat av: Cavatus

Ge inte upp, Thoralf! Du ska vet att vi är många som stödjer dig fullt ut. Jag kryssade dig på valsedeln och med din blogg är du en föredömlig politiker och ett "pain in the ass" på hela etablissemanget. Härligt!Gå till min länk och läs. Där kan man ju inte dölja att Ulventotts myt om invandrares korrelation med brott krossas på stuberten. Eftersom det är migrationsverket som måste bekosta vakten i konsumbutiken kan ju vilken dåre som helst begripa att det är dessa nybyggare som förstör och stjäl i butiken, även om det inte skrivs ut i texten. Hur korkad kan en journalist vara egentligen. Åka slalom för att undvika att skriva sanningen i klartext. Jag skulle må dåligt av att göra ett sådant dåligt jobb.http://www.barometern.se/nyheter/monsteras/vakt-ska-minska-snatterier(3098090).gm

2012-01-04 @ 20:39:50
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Lars-Inge

OTNu måste man ha fått hjärnsläpp på Barometern, eftersom man ger en någorlunda hyfsad bild av verkligheten och moralen hos tydligen åtskilliga av de s.k. flyktingarna.

Postat av: Lars-Inge

Sorry Cavatus, våra kommentarer överlappade varandra.

2012-01-04 @ 20:44:20
Postat av: Erik

http://www.dn.se/nyheter/politik/rodgron-majoritet-bland-ungaNågon som blir förvånad över att man "glömt" vad SD fick i denna opinionsundersökning?

2012-01-04 @ 20:56:20
Postat av: Tony Ingman

Alla använder Karlssons klister utom jag, för jag

är en Ås(n)a. Är en gammal reklamslogan, som

passar bra till en person här, med ett likartat

namn.

2012-01-04 @ 21:00:08
Postat av: åsa

lars inge

jag har inte kommit med något ljug. Det var svenskar som tände på och invandrare som är anklagade för anstiftan.det är inget ljug med det.putt

tyvärr så måste jag göra dig ledsen

2012-01-04 @ 21:03:35
Postat av: surkart

Håller med Thoralf. Antingen är karln dum i huvudet, eller så gör han sig dum i huvudet! Jag undrar ofta när nu multikultiivrarna är så många och måste ha oändligt med resurser till förfogande, att de inte kan prestera bättre argumentation!? Att jämföra antalet tv-kanaler på 70-talet med massinvandringens konsekvenser nu idag ger ju utan tvekan byfånestatus!

2012-01-04 @ 21:20:07
Postat av: Lars-Inge

> ÅsaNu skall du inte försöka att snacka bort fakta. Det finns inget domslut och vi vet inte hur det hela slutar. Då låtsasa fortfarande inte om ditt lögnaktiga påstående om "BARA svenska mordbrännare". Mellan anstiftan och den som håller i tändstickan är det ur kriminell synpunkt f.ö. en hårfin skillnad. Är man inblandad så är man. Och förresten du som tycks vara insatt inom det här området, vem/vilka var det som tände på de andra 14 (?) "misslyckade" gångerna innan det tog sig rejält och varför var kärleksängeln Louhichi så intresserad av det som skedde och besökte Berga med Kalmartidningarnas journalister i släptåg?Tror inte att du är en gammal kärring som du påstår, eftersom du slingrar dig rätt så bra.

2012-01-04 @ 21:21:34
Postat av: Fredrik

Vi ser hur media brottas med hur dom ska förklara de dödliga våldet i våra förorter och sen då: MALMÖ,upplopp,GROV kriminalitet.Lokalt:mordförsök,snatteri till inhyrandet av vakter för att de inte ska urarta på flyktingförläggningar och i våra affärer.Vad är det som händer? Måste vara legitimt att som vanlig Svensson att känna ett förakt,rädsla och bitterhet över att människor som kommer hit och fått bli medborgare skiter fullkomligt i våra värderingar och bara ser ner på hela systemet genom att totalt bryta mot det och agera som man gör i dessa länder,kulturer man säger man flyr ifrån!? Hur går de ihop?Men kan man det så vill man nog gärna även komma över vårt generösa socialsystem som man kan livnära sig och hela familjer på men vi får ju inte säga så..vi svenskar,vi vet men man slår i oss med hammare o spik frenetiskt att då är man rasist och det vill ju ingen bli kallad för.Värsta jag hört har idag är reportern som säger:

Stackars alla invandrare som kommer till malmö och får se och utsättas för detta våld!??Vi då? svenskar som aldrig sett maken till mänskligt förfall,avskyvärda kulturella handlingar där man våltar i gäng,gifter bort barn,dödar sina anhöriga o snackar om heder... vi då? Vi som finner detta så främmande och olustigt och försöker förstå varför media och politiker försöker trycka ner detta i halsen på oss och att detta är inte sant,fobi och bra för Sverige för vi behöver arbetskraft?Varför denna illvilja mot sitt eget land och befolkning?Finner en viss stolthet att inte svälja o hålla käften när överheten talar! Hoppas de finns fler än jag 2014 som tänker rösta rätt.Titta på Egypten idag... är de någon som verkligen tror på att demokrati ska växa fram ur detta?

Inte ens de som skriver om den arabiska våren och dess framfart tror inte på de dom rappoterar om.Men att återge kalla fakta utan att ta ställning för eller imot är nåt svenska politiker eller media måste lära sig. Var visst nån i Barometern idag som kallade SD för bakåtsträvare med en text som är så fjantigt att man kan inte mer än att skratta åt den dåliga journalistiken.Men det pyr i de svenska folkhemmetVänta bara när de politiker och journalister som av ren rädsla att bli utslängda i kylan inte längre kan knyta näven i fickan utan måste bara få ur sig den ilska över att bli belagd med en politikst korrekt munkavel.Lyssna på detta och sätt in detta i vilket sammanhang somhelst i de politiska och mediala

demokratiska Sverige.Postat av: Ex occidente lux

@ Lars-Inge: Ja, kanske en magdansös?

2012-01-04 @ 21:30:11
Postat av: Jörgen

Lagom är bäst:)

2012-01-04 @ 21:30:45
URL: http://www.youtube.com/watch?v=P5_Msrdg3Hk
Postat av: Åsa

lars inge

Det är ju det som är så roligt att jag snackar inte bort något.Säger bara vad som står i polisrapporten som har stått i tidningen.

Jag är en vanlig svensson som handlar i berga varje dag så man både hör och ser vad som händer där uppe.

2012-01-04 @ 21:58:53
Postat av: Lars Petersson

Åsa

Kan inte en invandrare vara svensk då ?

Är han inte det så är han förmodligen illegalt i landet och då skall han omedelbart förpassas ut ur landet.

Svårare än så är det inte.

Håller med Lars-Inge

Finns inget domslut så ingen vet hur det slutar , förutom du då.

2012-01-04 @ 22:02:33
Postat av: Hah

Skriver från hjärtat nu och menar det: Vi vet att om inte hundratusentals personer hade varit anställda inom det "invandringsindustriella komplexet", det som Magentan exemplifierar ovan, med ett helt meningslöst daddande av afganska och somaliska asylanter, så hade det funnits tillräckligt med personer/personal för att ta hand om åldriga pursvenskar med vårdbehov. Men det upplevs förstås som finare och mera spännande och exotiskt att städa åt ensamkommande skäggiga små parasitbarn, än att ta hand om farmor och farfar.

Dumheten i detta land är gränslös.

2012-01-04 @ 22:06:27
Postat av: Lars Petersson

Åsa

Kan inte en invandrare vara svensk då ?

Är han inte det så är han förmodligen illegalt i landet och då skall han omedelbart förpassas ut ur landet.

Svårare än så är det inte.

Håller med Lars-Inge

Finns inget domslut så ingen vet hur det slutar , förutom du då.

2012-01-04 @ 22:07:48
Postat av: åsa

lars petersson

Jo det är klart att dom kan vara svenska men enligt många här inne som kommenterar är man ju inte svensk rätt man är född i sverige eller har svenskt medborgarskap så när jag har skrivit att jag är en svensson så menar jag att jag inte är någon invandrare.

Vart har jag sagt hur det slutar? Kopiera gärna den kommentaren så jag få se den.

2012-01-04 @ 22:33:34
Postat av: OT

@surkart: "Jag undrar ofta när nu multikultiivrarna är så många och måste ha oändligt med resurser till förfogande, att de inte kan prestera bättre argumentation!?"Sök inte mer, jag har svaret.“It is difficult to get a man to understand something, when his salary depends upon his not understanding it.” - Upton Sinclair

2012-01-04 @ 22:40:36
Postat av: OT

Medans Reinfeldt och de 94% funderar, låt skrattet förlänga livet.Martin Ljung - En Ansökan Om Att Finnas: http://www.youtube.com/watch?v=sJ9kZLJtEac

2012-01-04 @ 23:01:32
Postat av: OT

Medans sjuklövern sover, låt skrattet förlänga livet.I sann Jonathan Swift anda presenterar jag detta.Definition ::= Harrisburg <=> Malmö, Södertälje, Vimmerby, ...; Kärnkraften <=> MassinvandringenOm sannolikhet: http://www.youtube.com/watch?v=FjuhW-4tyEI

2012-01-04 @ 23:14:53
Postat av: CitadellNedan ett klipp från Acpixlat - lysande slutsats."Det är för mycket gnäll på invandrare, de beter sig som de gör p.g.a sitt ursprung och deras erfarenheter från hemlandet och det är ett axiom. Det går inte att ändra på utan vi får leva med detta.

Saken är den att svenska folket har röstat fram en regim - som dessutom har lierat sig med partier som vill krafigt öka invandringen från länder med stora problem.

Alltså igen, svenska folket har valt detta och får möjligheten i nästa val 2014 säga ifrån om denna urveckling är acceptabel i Sverige även i framtiden.

Fram till dess får vi helt enkelt ha det så här med ökande trend i brottssammanhang, vi har Malmö som en trendsättare för hur det snart ser ut i större delen av Sverige. Samhället kommer att segregeras eftersom svenskar kommer att undvika problemområden, inte minst för deras barns skull, det ser vi redan idag - speciellt då politiker och journalister som vill mångkultur men undviker densamma i sitt privatliv men behöver den för sin personliga politiska eller journalistiska framgång.

Så var glad - bortse från att flyktingförläggningar måste bevakas, att skotten susr kring öronen i Malmö och att migrationsverket får betala för att vakta butikskedjor och annat.

För det valde svenska folket i förra valet, och även om det var dumt så är det valet ett faktum! ""

2012-01-05 @ 08:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0