ISLAM ÄR HARAM

När jag ser vissa saker som bekräftar den smygislamisering som pågår av det svenska samhället blir jag mycket upprörd. Idag fick jag ett mail från en person boende i Västervik som under en tid sett hur matsedeln för förskolorna ser ut i Västerviks kommun. Fläskkött,  blandfärs eller fläsk som borde tillhöra raggmunk finns inte på matsedeln utan på var och varannan dag kan man läsa (nöt). Varför?


Se länk till VT

Är fläskkött haram för ansvariga på förskolorna i Västerviks kommun?

Undrar vad weinerkorven är gjord på? Är det nötwienerkorv?

För mig är islam haram och något som måste bekämpas!

Det är en religion och en kultur som förgiftar vårt samhälle och flyttar oss närmare medeltiden. Inte längre ifrån!

Dessa båda inslag från dagens Studio ett lyssnade jag på i bilen. Jag måste säga att dessa inslag är väldigt talande för varför jag är Sverigedemokrat och inte Vänsterpartist (kommunist). Jag rekommenderar alla att lyssna på detta.

Kom ihåg att Christina Höj Larsen är riksdagsledamot för Vänsterpartiet och är feminist som gappar i högan sky i andra sammanhang. Nu till och med kritiserar hon sin kollega i riksdagen Amineh Kakabaveh när hon använder sunt förnuft.

Att sedan höra Christina Höj Larsen anse att segregerade badtider är bra för integrationen så blir jag minst sagt beklämd. Vilket hyckleri!

Jag trodde dessutom inte mina öron när jag fick höra att Erik Almqvist satt i studion. Att Erik dessutom är en klippa i mediala sammanhang råder det ingen tvekan om när man lyssnar på Erik. Jag applåderade Erik i bilen!
Det är dags för ett folkuppror mot den utveckling som vår sovande statsminister och hans regering tillåter i vårt land med stöd av de rödgröna. Jag säger som Magnus Uggla. "Jag mår illa ............."

Dessutom lyssnade jag också på Människor och tro i bilen. Där handlade det bland annat om omskärelse. Enligt programmet utförs det ca 3000 omskärelser varje år i Sverige som är religöst/kulturellt betingade. Dessutom ökar det lavinartat om man skall tolka dessa siffror. Det är bara för skattebetalarna att betala för dessa operationer.
Jag har med andra ord fått min beskärda del av islam idag och jag ser inte en enda ljusglimt när jag hör företrädare för denna religion. Det är lika nattsvart i Sverige som den arabiska våren som tar Mellersta Östern tillbaka till medeltiden eller kanske ännu längre tillbaka. Utvecklingen har gått i baklås och det kan vi tacka islam för. När sedan den politiska korrektheten lägger all energi på att bekämpa Sverigedemokraterna så kan bara resultatet bli en katastrof. Men katastrofer har ju med jämna mellanrum inträffat i världshistorien.

Jag kommer då göra allt för att det inträffar någon under min levnadstid!

Att någon kallar mig för islamofob ser jag som något mycket positivt och uppskattande. Ett bättre omdöme kan jag inte få!

Nu är det helg och jag behöver verkligen något stärkande för att lugna ner mina sinnen!

Trevlig Helg alla mina läsare!  Ni blir bara fler och fler!


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Lyssnade på programmet,beklämmande att höra denna vänsterpartist så fort argumenten tröt så kom det anspelningar på påstådda nedsättande antaganden som inte återfinns i Sverigedemokraternas partiprogram.

Kontentan,antingen får de egna badtider eller så får de inte bada alls,männens villkor alltså. Vore det lite tåga i lagstiftarna så gör man klart för dessa män att de befinner sig i Sverige och inskränkningar i människor rätt att röra sig fritt ska betraktas som frihetsberövande och innebära fängelse. Inga eftergifter och undfallenhet för detta medeltida hjärnspöke.

2012-01-20 @ 19:09:38
Postat av: AWSvensson

Lite koriusa i skuggan av islamiseringen.

Postat av: AWSvensson

Klicka på nr 4 .

2012-01-20 @ 19:20:07
Postat av: Karlskronabloggen

Kan bara hålla med dig Thoralf!SKRÄMMANDE är just det rätta ordet!

2012-01-20 @ 19:23:43
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Lotta

@AW SvenssonTack för länken. Kunde inte låta bli att läsa några av de andra artiklarna som det stänker Måddans nybyggare om.

Postat av: Rune

Låt oss alla vara islamofober eller åtminstonde islamoskeptiker!

Nu en annan sak. Jag talade i dag med en person om en liten lustighet. Vår käre statsminister gav för några år sedan ut ett litterärt mästerverk under titeln "Det sovande folket".

Hon påstod att boken är utrensad från biblioteken och går ej heller att få tag på i handeln.

"Men det är väl inte möjligt" sa jag då. "Det är väl bara att beställa från ett annat bibliotek då?"

"Nej det går inte, den är helt borta"!

Jag har nu kollat på mitt biblioteks hemsida och på Bokbörsen och mycket riktigt. Den finns inte!

Det här blir ju lite kusligt. Har Moderaterna skaffat sig så stor makt att de kan gå in på biblioteken och rensa bort böcker som de skäms för?

Att de har köpt rent på antikvariaten det kan man kanske förstå. Men biblioteken?

Men som tur är, om man nu skall säga så, så finns boken utlagd på nätet, om man vill läsa.

Den lär vara ett riktigt dåligt verk som inte är värdigt en statsminister.

2012-01-20 @ 19:35:56
Postat av: AWSvensson

Har inte världen uppfattat den reinkarnation som GoG har genomlevt .

Postat av: Arvid Bengtsson

@Rune. Ja Reinfeldt "Det sovande folket" finns på nätet. Skrevs av Reinfeldt när denna var riksdagsman, och visar i all önskvärd, och skrämmande tydlighet, vad som rör sig i den mannens huvud. Det är en bok som SD:s riksdagsledamöter borde läsa, och sedan citera i riksdagen och fråga "statsministern" om han fortfarande står bakom den. Vore ganska förödande för honom. Ett tips till Thoralf.

2012-01-20 @ 19:57:54
Postat av: Erik

Enligt realisten.se har de stackars asylsökande i Mariannelund varit i farten igen tydligen, denna gången dråpförsök. Förmodligen beror beteendet enbart på socioekonomiska egenskaper och den svenska strukturella rasismen. Undrar varför inte lokaltidningarna skriver om händelsen?

2012-01-20 @ 19:59:42
Postat av: Söder

Om en svensk man låser in sin fru och barn skulle samhället reagera med hela sin arsenal. Kvinnan och barnen skulle få skyddat boende, mannen skulle inte få umgängesrått med barnen och han skulle med största sannolikhet åtalas. När en man ifrån en ohederlig kultur gör det samma skall det lirkas och förhandlas med mannen. Kvinnan får viss frihet som villkoras för att mannen skall acceptera det som är självklart för svenska kvinnor.

Feministerna skiter i invandrar kvinnor. Egentligen är invandrar kvinnornas situation bara till bekymmer för dessa salongsbolsjeviker.

Att peta i getingboet kan vara farligt. Bättre att strida för kvinnliga styrelseplatser som är ett JÄTTE viktigt problem.

2012-01-20 @ 20:27:40
Postat av: Sommaren med Vanja

AW Svensson : Dessa två gynnare så långt borta och ändå så närvarande.

2012-01-20 @ 20:37:12
Postat av: Fredrik

Lyssnade på debatten och man blir skrämd hur indoktrinerade dessa vänsterpartister är.

Man raljerar om SD och vill inte inse hur illa det är ställt och hur de låter när man vägrar inse att De röda blocket och feminismen har gjort de möjligt för dessa kulturer att frodas i vårt land.Hoppas verkligen hon skäms!

Såg även

Korrspondenterna idag.

Kvinnor i afghanistan

Ja hoppas verkligen dessa vänster människor tittade och där man beskrev att 90% av landets alla kvinnor blir utsatta för grovt våld och man säljer dem mot :getter,kameler,mat och opium.Skäms politiker,journalister och övriga delen av svenska folket som håller tyst och låter denna kultur frodas i ett land som kommit så långt med detta vi kallar jämnställdhet!

2012-01-20 @ 20:55:58
Postat av: Wikktor

Jag har jobbad på olika arbetsplatser och där måste Svenska anpassa sig efter Islam istället för tvärtom. Det känns som om Svenskar är fångar i sitt eget land.

2012-01-20 @ 20:58:34
Postat av: wikktor

Förvånad över att så många som har flytt diktatur,kommunism blir Socialdemokrater och Kommunister efter några år vistelse i Sverige.

2012-01-20 @ 21:07:50
Postat av: alf

Det är synd att muslimerna fått det där med omskärelse om bakfoten. Det är inte förskinnet på muslimska gossar som skall bort. Det är kulpåsen.

2012-01-20 @ 21:11:36
Postat av: Pelle P

En ny myt har skapats i Mariannelund. Fantastisk förläggning med otroligt anpassningsbara ungdomar.http://www.hoglandsnytt.se/nyheter/anhallen-for-drapforsok-i-mariannelund/

2012-01-20 @ 21:19:41
Postat av: Stefan A

Undrar om jag hörde rätt på TV;n Finland beviljade 169 av 3000 asylansökningar, jämför det med Sveriges svängdörrar....

2012-01-20 @ 21:28:37
Postat av: Ronny

Den här smygislamiseringen håller ICA bl.a på med i stor skala, då nästan hela deras kycklingsortiment är halalslaktat. Det står lite kryptiskt på påsarna, " Godkänd Halalslaktat". När skall varuhuskedjorna och övriga, även affärerna skriva på tydliga skyltar att varan är Halalslaktat. Skall det vara så jä..la svårt att att skylta med det?

2012-01-20 @ 21:39:14
Postat av: Krister

Trevlig helg på dig Thoralf, du är verkligen värd något något stärkande för du skriver så enkelt och

rakt på sak.

2012-01-20 @ 22:02:42
Postat av: Da Capo -- aktiv antiislamist

INTERVJU MED SARRAZINDen intervjuande journalisten från 'Welt Online' frågar Sarrazin: - Vad är det som gör så många så upprörda?Sarrazin: - Det är fariséernas vrede. Jag uttrycker eller skriver något, som många tänker, men inte vågar säga. Farisén är en person som redan vet något, men som tänker i fasta mönster och som absolut inte vågar ta risken att ifrågasätta. Han

vill inte ställa frågor, eftersom dessa kan leda till oönskade slutsatser. På så sätt kan han fortsätta att ostört leva sitt liv som farisé.http://www.document.no/2012/01/sarrazin-pisker-fariseerne-til-raseri/

2012-01-20 @ 22:07:02
Postat av: surkart

Skriver under på dina känslor till hundra procent. Islam är haram för mig, den var bra!

2012-01-20 @ 22:38:19
Postat av: Anonym

Skriver under på dina känslor till hundra procent. Islam är haram för mig, den var bra!

2012-01-20 @ 22:40:10
Postat av: Pelle P

Juholt lägger av. Enligt en inte helt tillförlitlig källa,men ändå.http://www.aftonbladet.se/nyheter/article14245531.ab

2012-01-20 @ 22:55:50
Postat av: SM811

Vad säger alla grisuppfödare när inte deras kött längre anses ätbart?

2012-01-20 @ 23:04:30
Postat av: MiaH

Heltokigt det där...om maten som serveras på skolor och daghem här i landet inte passar vissa får de väl gå hem och äta. Det är ju inte vi som ska behöva ändra våra matvanor för dem! Jag tror inte att vi skulle få fläskstek i deras land om vi kom dit. Och det är verkligen inte lätt att köpa kyckling nuförtiden, man får lusläsa på förpackningarna.

2012-01-20 @ 23:12:28
Postat av: God Helg

Finns det:"Islamofob?

-Javisst!!!"T-shirts att köpa nånstans?

2012-01-20 @ 23:21:24
Postat av: Sommaren med Vanja

En "utrikisk" religion styr matsedeln i svenska skolor

Samtidigt står vänster/högetomtar och överlägset säger att islamiseringen är en myt.

Djur som får halsen avskurna befolkar våra frysdiskar

Samtidigt står vänster/högertomtar och säger.....

Sverige måste vara det land där idiotin samt religionsfriheten dansar schizofrentango med varandra i mytomangropen.Vanja ruskar på huvudet

2012-01-20 @ 23:38:07
Postat av: Ceasar Andersson

Tack själv Thoralf!Det gäller att koppla bort eländet emellanåt för att orka i det långa loppet.Trevlig helg önskas Er alla

2012-01-20 @ 23:49:35
Postat av: Vanjas omskurne halvbroder

"Sverige måste vara det land där idiotin samt religionsfriheten dansar schizofren tango med varandra i mytomangropen."Landet heter KRETINOSTAN.

2012-01-21 @ 00:21:06
Postat av: OT

S är numera också "haram" för svenska väljare!Och var läste ni det först om inte på Thoralfs blogg, närmare bestämt 2008-07-17!!! Jämför det med andra mediakanlers mediokra analyser.Eddie meduza hade rätt - Sju Idioter: http://www.youtube.com/watch?v=_h_m0dpQsxE"SDs enträgna arbete, trots tystnad, skymf, hot och våld har gett resultat. Fler och fler kommer att engagera sig hos SD medans S m.fl. kommer att sakta men säkert bli partier ingen svensk längre vill ha med att göra.Vad är det då som hänt? Jo följande:1) etablerade partier har inte lyssnat på folket2) etablerade partier har haft ~25 år på sig att ändra sig, då signalen gavs av folket när Ny demokrati röstades in i riksdagen.1) och 2) gör att de etablerade partiernas trovärdighet är 0 i vitala frågor. När sedan farhågorna från ~25 år sedan, besannas en efter en, finns det bara en väg för de etablerade partierna och det är att försvinna och bli en historisk notis om hur illa det kan gå om ett folk inte noga bevakar sina demokratiskt valda och sina fri och rättigheter.Massmedia har ett mycket stort ansvar i detta att folket inte har kunnat bevaka sina valda. För detta bör de straffas mycket hårt, genom att t.ex. dra in det massmediala skattestödet och kanske till och med utdöma stora skadestånd för att täcka de enorma ekonimska förluster som vi drabbats av.

2008-07-17 @ 13:05:18"

2012-01-21 @ 00:52:12
Postat av: Kung Fy

Primo: Tack för en fantastisk blogg som når väldigt många människor.2:o

Kan inte rå för att jag ofta tänker tanken på vad vi skulle kunna göra av all den energi som nu läggs ner på debatten om invandringen och dess konsekvenser?

För egen del kan jag bara säga att våra politiker inte bara förstört vårt land utan även stora delar av mitt liv.

Som riktigt ung var Sverige mitt allt, min stolthet.

For jag utomlands på semester kunde jag stolt säga att jag var svensk och blev uppskattad för det.

Kunde också nästan 100-procentigt känna igen en svensk om jag träffade en.

Allt är förstört, nedgjort, trampat i smutsen.Tror att det är fler än jag som idag mår riktigt, riktigt dåligt.

2012-01-21 @ 00:58:52
Postat av: OT

Eddie meduza - socialdemokraterna: http://www.youtube.com/watch?v=5c3ON6V3Bs8Notera den skånska dialekten! Visst var han en "profet"?Då jag, trot eller ej, gillat sossarna en gång i tiden, så uppmanar jag för femtielfte gången sossarna - Samarbeta med SD eller försvinn från den politiska kartan.Och då jag stoltserar med att behandla alla lika så får Rainfeldt en slev också. Eddie Nilsson - Reinfeldt, din dumma javla idiot: http://www.youtube.com/watch?v=TLURinHvq0M

2012-01-21 @ 01:15:27
Postat av: Sommaren med Vanja

Frågan man ställer sej är vad dessa människor som ger efter för denna utveckling flera hundra år bakåt tror att dom uppnår,ett "riksMalmö" kanske?

Dessa måste ha bråttom till ett nytt Libanon.

Dessa blir ju "jagade" av både sina landsmän och gästernaBara att konstaterar att en stort antal boende personer i Sverige har hamnat i fel land,någon annan slutsats går inte att dra efter att ha lyssnat på dessa inslag i radion,haram hit och haram dit.Varför "haramar" man sej inte hem igen, när Sverige är ett sådant "ludersamhälle" bla?

Styrningen av kvinnan är otäck minst sagt lyssna på den unga tjejen som blir slagen.

Vad gör du som är av dom goda för henne?

Vad gör du journalist för henne?

Nej då är det bättre att ösa in 25-30åriga "lastbilsturister", som betalat 15000 dollar för att komma till Dumistan

Fast dom "goda" är väl trötta på den 300-åriga freden i Sverige och vill ha lite "action"När den stora "massan" får klart för sej vad som pågår så har SD minst 50% av rösterna.I framtiden måste svenska politiker och journalister blir föremål för forskning av andra länder.Landet är svårt sjukt i vänsteridioti.

2012-01-21 @ 02:12:21
Postat av: Stora Småland

" SM811" Grisuppfödarna är väl som bönder i allmänhet , dom gillar invandrare som kan jobba till en billig penning .

2012-01-21 @ 06:59:52
Postat av: Hulda

När man anser sig måste specificera att det ingår nötkött i skolmaten i en Svensk skola, då är det illa. Troligen är det ännu värre än så.

Maten som serveras är säkert "halal"-mat.

Många ynkryggar till kommunpolitiker har accepterat andra seder än våra och gynnar i och med det grovt djurplågeri.Fläskkött är gott och nyttigt..!!

2012-01-21 @ 08:58:23
Postat av: Jörgen

Pang staden Malmö.Postat av: Tony Ingman

Att det finns politiska ynkryggar som faller

undan för det barbariska Islam vet vi ju,men

var finns djurens rätt och andra organissati-

oner som säger sig värna om djurens väl?

Har någon sett en demonstration av dessa typer

som vänder sig emot att man skär halsen av

levande kreatur så att dom får förblöda?

Nej då håller dom truten ,dom som annars gör

livet till ett helvete för dem som sysslat med

päls djursuppfödning, och med olika metoder

förstör så mycket dom kan. Det politisk korrekta

hyckleriet är ganska utbrett i samhället.

2012-01-21 @ 10:18:02
Postat av: Tjadden

Det är svårt att få folk att förstå att Islam är en politisk ideologi, värre i vissa stycken, än den Adolf skrev.Att leda sitt folk med en avgrundsdiktatur som muslimerna vill ha i Sverige, väcker hatkänslor hos många väljare och den som står i skottgluggen för detta hat är Fredrik Reinfeldt!

2012-01-21 @ 10:27:20
Postat av: Tony Ingman

I går dömdes en Kosovoalban till livstids fängelse för en massaker som utfördes i Kosovo under

balkan kriget. Förövaren som vistats i Sverige

( Var annars) blev även dömd att betala skadestånd

till 10 anhöriga på mellan 150-200.000. Frågan är

vem ska betala detta? Är det månne svenne banans

plånbok, den outtömliga, som ska stå för denna

kostnad, för ett brott som utfördes i ett annat

land, i ett krig som vi knappast hade med att göra?

För när det gäller Svenskt rättsväsende förvånar

inget längre!

2012-01-21 @ 10:36:36
Postat av: Da Capo

"DOM HATAR OSS"

'DOWNLOAD' (ingenting annat!) ett PDF-särtryck

ur den tyska tidningen

JUNGE FREIHEIT Nr. 3/12 från den 13. januari

2012 med en intervju med Nigel Farage (+++++).

http://www.2shared.com/document/fhGIeKWa/S_12_JF_03-12_Hintergrund.html

2012-01-21 @ 11:16:58
Postat av: Lotta

OT/ Verkar som om många tror att (L)ju(g)holt kommer kasta in handduken idag. Jag tror nu inte att han ensam är ansvarig för S dåliga siffror. Den nedåtgående spiralen tror jag inleddes av Måna Muslim. (L)ju(g)holts myglande satte bara lite extra fart på spiralen. Det som är bekymmersamt är att många väljare lämnar S för att gå över till att stödja Alliansen. Orsaken till det tror jag bland annat är att Alliansen slog an den rätta strängen hos svenska folket. Strängen kallas missunnsamhet. Missunnsamhet som består av att man som knegare vill sätta åt alla arbetslösa som man "vet" hellre ligger hemma på soffan och lyfter bidrag än att jobba. Alla hypokondriker som ljuger och myglar om att de är sjuka för att slippa arbeta är ytterligare en grupp som kan sättas åt och jagas med blåslampa.

Postat av: J B Doe

Eftersom muhammedaner är så noga med vilket kött de kan äta, så borde de vara lika noga med vilka grönsaker de äter. Faktum är ju att grönsaksodlingar ofta gödslas med avföring i fast och flytande form från grisar. Detta borde göra det omöjligt för en rättroende muslim att äta dem. Vi bör alla hjälpa muslimer att få reda på detta, så gör vi dem en stor tjänst.

2012-01-21 @ 11:50:27
Postat av: Stefan

Trevlig helg Thoralf! Tur det finns såna som du som kämpar för en framtid för Sverige.

2012-01-21 @ 12:14:06
Postat av: Svensson

Jag kommer att tänka på låten Tell us the truth med Sham-69. Den borde spelas på hög volym inne hos regeringen. Matbespisningen tycks ha köpt in ett stort parti med Nötter, eftersom den återkommer typ varannan dag på matsedeln.

2012-01-21 @ 13:11:36
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Gute

Ha en trevlig helg du också!

Jag m.fl är verkligen imponerad av din kämpaglöd, och modet att våga säga det som vanligt folk bara tänker.

Om fler politiker hade varit som du, så skulle vi inte ha dessa förslummade förorter i våra städer bl.a.

Sverigedemokraterna kommer att bli det tredje största partiet vid valet 2014, väljarna börjar inse att det måste till en förändring!

2012-01-21 @ 13:34:33
Postat av: dille

Ganska snart ska Juholt tillkännage sin avgång vid en presskonferens. En av fadäserna som föranlett detta är att han vägrade debattera med SD.

Helt i linje med de regler som PK dikterat vägrade JUholt och Ohly att medverka i partiledardebatten därför att de skulle placeras bredvid Åkesson.

Men därigenom fick ju S heller ingen möjlighet att föra ut sin politik, vilket anses vara en tung orsak till att S fallit som en sten i opinionen.

Hetsen mot SD har alltså slagit mycket, mycket hårdare mot S och Juholt än mot SD.

SD är för övrigt nu i uppgång i opinionen. Hetsen hjälpte inte PK. Det är därför troligt att PK kommer att moderera sin hållning mot SD. För fram till nu har man ju inte haft något för all sin propaganda mot SD. Ingenting för ett berg av lögner och smutskastning.

2012-01-21 @ 13:49:40
Postat av: Christian

I så fall är även jag islamofob.

2012-01-21 @ 14:41:59
Postat av: Hulda

Thoralf:... Visst blir vi som läser bloggen fler och fler. När vårt land förvandlas till något som vi inte önskat och förfallet bara blir större och större, reagerar vi.

När man inte får tycka att Sveriges förfall är fel, när politiker förföljs och hotas, när skolbarn hjärntvättas av EXPO/STASI reagerar vi.Därför läser vi din blogg och andra liknande bloggar, kommenterar dumheterna där det går, stödjer insamlingen här och äter Svenskt gott och nyttigt fläskkött....

2012-01-21 @ 14:51:57
Postat av: Anonym

Fast detta är dock inte unikt för islam

Inom judendomen finns också omskärelse och kosher

2012-01-21 @ 15:44:56
Postat av: Hulda

Dille... Undrar om undanflykten i Agendadebatten kommer att bli ett av de händelser som kommer att debatteras nu när han har avgått.

Eller kommer den debatten att glömmas bort. Allt för att förringa SD,s påverkan i politiken.

Faktum kvarstår, SD påverkar....

2012-01-21 @ 15:47:20
Postat av: Tony Ingman

Malmös store man Ilmar Repalu tyckte inte det

fanns någon annan utväg för Håkan Juholt än att

avgå. Men hans egna misslyckanden, dom talar han

tyst om! Han har väl ännu fler skelett i bagaget

än vad Juholt har. Med den utveckling som hans

stad gått mot, så borde han ligga lågt med snacket.

2012-01-21 @ 17:02:12
Postat av: Ali

Du som man Toralf gör dig löjlig när du påstår att Islam förtrycker kvinnor!

Om du hade sagt Islam våldför sig på både män och kvinnor då hade du fått min respekt,men att vara sentimental för tjejers skull är bara löjligt!

Trod du verkligen alla dessa miljoner muslimska män världen över valt sin livsstil själva?

Tror du verkligen en nyfödd pojke i Malmö föds till Allah-älskare?

Kärringarna inom Islam är mkt väre när det gäller förtryck och upprätthållande av skadliga normer och beteenden än vad dom gamla männen är,det kan jag ge mitt liv på!

Men ensidiga osakliga stofiler som Thoralf är lika imbecilla som muslimerna dom bekämpar!

Tack för mig...

2012-01-21 @ 21:14:13
Postat av: Robin Shadowes

@Ali. På somrarna går dina trosfränder omlring i shorts och t-shirts och liknande medan era kvinnor ser ut som svarta spöken. T o m små-tjejerna är invirade även om dom inte döljer ansiktet och händerna. Enligt vittnesmål jag läst så är det varmt så in i helvete sär inne i tälten. Denna klädsel är delvis rekommenderad i koranen och mer specificerad i haditherna. Så nog har det med islam att göra och om inte det är förtryck så vet jag inte vad som är. Ni kan gå omkring och chilla medan dom nästan förgås inne i sina mobila saunas.

2012-01-22 @ 01:08:25
Postat av: Sommaren med Vanja

Ali : Tjofaderittan äggsoppa och lingonris

2012-01-22 @ 10:48:47
Postat av: N. Roheda

@Ali, nämn ett land, islamskt, som inte styrs av män & har demokrati? Jag väntar inte så länge........ Sagor=religion ska inte styra folket det ska sunt förnuft göra i en demokrati, som just nu är det bästa sättet att styra en samling människor.

2012-01-22 @ 11:34:25
Postat av: Fredrik

"För mig är islam haram och något som måste bekämpas!Det är en religion och en kultur som förgiftar vårt samhälle och flyttar oss närmare medeltiden. Inte längre ifrån!"Ja, herregud. Ett sådant utbrott är förstås fullt motiverat när en förskola gör något så vansinnigt som att ANGE VAD MATEN INNEHÅLLER! Vad blir nästa steg – fullskalig halalslakt på blonda kvinnor?

2012-01-22 @ 16:57:29
Postat av: Sommaren med Vanja

Fredrik : När du har kommit igenom grundkursen i bloggeri, så kanske du kommer på att det inte handlar om innehållsdeklaration,utan en religiöst styrd matsedel.

Spela dum kan du göra någon annanstans föreslagsvis på SSU.

När det gäller "blonda kvinnor" är du lite på spåret dessa väljs ut som våldtäktsoffer vid överfallsvåldtäkter där Sverige är världstvåa men det bekymrar väl inte dej Fredde?

Nästa gång kan det vara någon kvinnlig bekant till dej om du/ni har otur.

Vilken religion tror du är vanligast bland överfallsvåldtäkarna?

2012-01-22 @ 19:08:35
Postat av: Fredrik

Sommaren med Vanja: En religiöst styrd matsedel där det bland annat serveras wienerkorv?Om du anser att ordet "nöt" på en förskolas matsedel är ett tecken på islamiseringen av samhället, så är det inte särskilt svårt att hitta motsvarande tecken på i stort sett vad som helst. Är det inte till exempel väldigt obehagligt med alla Govindas-restauranger som tillåts öppna överallt – en tilltagande harekrishnisering, månne?Att invandrare är överrepresenterade i våldtäktsstatistiken vet jag, men du får gärna visa mig statistik där det framgår att blonda (eller svenska) kvinnor "väljs ut" som offer.För övrigt tillhör jag (och du?) en grupp som är väldigt mycket mer överrepresenterad när det gäller sexualbrott än vad gruppen invandrare är. Men att vi män begår nästan 100 procent av de brotten är inget som bekymrar dig?

2012-01-22 @ 20:06:02
Postat av: Sommaren med Vanja

Fredrik : Statistiken du efterlyser får inte föras i Sverige,du får titta på Oslopolisens sammanställning ang förövare/brottsoffer, sedan får du använda sannolikhetskalkylen.Tyvärr tyder ditt inlägg på att du är för korkad för att klara av det.

Kan du inte läsa innantill så är det ditt problem,diskutera med någon som är faktaresistent ger inget,dom redan kända dimråderna från vänsterfolket, som som ställt till eländet är mest patetiska att läsa.

Vi får hoppas statistik tas fram i framtiden för det hoppas du väl?Det är länge sedan denna bloggen passerade det stadiet av argumentation du använder modell 1 timmas Expokurs.Du kan inte blanda antal med grupp huller ombuller överep innebär att en grupp är överep.

Enligt (Läs noga nu om du är media-anställd) samt tex professor "Jerry" är den gruppen män med utlänsk härkomst.

Det har inget med fördelning av tex kön i brottsstatistiken att göra, ser likadant ut i dom flesta länder förutom Sverige, och ett fåtal andra som är totalförstörda av socialister sedan 1970talet.Om du inte vill förstå att det är skillnad på överep och "statistisk" brottslighet i dom flesta länder så är det ditt problemJämförelsen män kvinnor är skrattretande tex ,lågt.

Wienerkorv?

Tror du Einstein åt Winerkorv?Professor "Jerry avslutade bla sitt anförande inför psykologer med att: Våld mellan unga män ,och våld mot ensamstående kvinnor med barn är ett stort samhällsproblem,så vad du tycker är totalt egalt.

Det är inte förbjudet att vara korkad i Sverige.Polisresurser från hela södra Sverige är kommenderade till MalmöNivån du håller är lite för låg kanske någon annan vill "terrapia" med dej och ditt skräpprat.

Här håller vi oss till fakta och inte mumbo jambo snack,det får du snacka på bokafeet "Kladdholken"På TV4 Fakta sändes nyss från Saudiarabien: 15 kvinnor brändes inne 50 skadades när dom inte fick lämna en brinnande byggnad för religionspolisen, dom hade fel huvudbonad.

Där skulle du må bra av att bo Fredrik, så kan vi snacka sedan.

Kvinnoförtryckare som dej tar Vanja avstånd ifrån schas.

2012-01-22 @ 21:16:50
Postat av: Sommaren med Vanja

"Enligt BRÅ"

2012-01-22 @ 21:18:39
Postat av: Fredrik

Sommaren med Vanja: Förlåt, men jag förstår inte ett ord av vad du skriver.Jag tycker hur som helst att du ska vara tacksam över att du själv fått komma till Sverige, att du fått lära dig hjälplig svenska via SFI osv. För du är väl invandrare?

2012-01-22 @ 21:29:57
Postat av: Skånepåg

Tjena Fredde!Tycker att du skall ringa till skolbespisningen i Västervik och be dom nästa vecka ersätta "nöt" med "fläsk". Vad tror du att du får för svar?

2012-01-22 @ 21:34:17
Postat av: Sommaren med Vanja

Fredrik : Kommer du ihåg vad Janne "Loffe" Karlsson sa till Italienaren i filmen Göta kanal?

2012-01-22 @ 21:34:22
Postat av: Skånepåg

Heheheh.Första gången jag skrattat sjuhelsiskes riktigt i kväll när någon frågar G&G: "För du är väl invandrare?"2012-01-22 @ 21:40:28
Postat av: Fredrik

Skånepåg: Varför skulle jag, och varför skulle de?Antingen väljer man Thoralfs synsätt, och ser det hela som ett krig där minsta lilla anpassning till islam är ett steg på vägen mot sharialagar. Eller så ser man mer avslappnat på det hela och märker hur lätt det är att leva sida vid sida om man bara vill.I matsedeln ovan handlar det om att man använder nötfärs istället för blandfärs i maten, något som barnen inte ens lär märka. Visst hade man kunnat laga två versioner, en med blandfärs och en med nötfärs, men det antar jag att du inte vill lägga dina skattepengar på.Och om du inte tycker att muslimer alls har rätt att få mat i skolan som uppfyller deras önskemål – ska då samma princip gälla för vegetarianer? Allergiker?

2012-01-22 @ 21:49:15
Postat av: Skånepåg

Fredde!OK, vi förstår att du inte förstår. Dina jämförelser säger alllt!

2012-01-22 @ 22:04:12
Postat av: Fredrik

Förklara för mig istället, Skånepåg.I vilken omfattning tycker du att skolorna ska anpassa maten till de tre grupperna muslimer, vegetarianer och allergiker? Motivera gärna ditt svar.

2012-01-22 @ 22:06:58
Postat av: Sommaren med Vanja

1 Flygplatsen

2 Sjävkostnadspris

3 Fri mat

2012-01-22 @ 23:25:15
Postat av: Thoralf Alfsson

FredrikEnligt mitt sätt mycket enkelt.Allergiker.Vegeterianer och muslimer har självvalt sina kostvanor och därmed får de anpassa sig till vad som bjuds. Det som inte passar på matsedeln får de helt enkelt avstå. Det fungerade väldigt bra under min tid i grundskolan och på gymnasiet.

2012-01-22 @ 23:36:01
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Ett grattis till din nya befattning, Thoralf!

Ordning och reda - löning på fred´a...fixa nu till pensionärernas underskott. Vi saknar 4,3 % för de gångna två åren.Och naturligtvis alla de övriga gippon med pensionerna där GP (S) är en av skurkarna. Kör hårt, livet är kort...2012-01-22 @ 23:51:24
Postat av: Fredrik

Thoralf: När det debatteras halalslakt är det viktigt för dig att djuren inte lider. Men när ungdomar väljer att helt avstå från kött för att de inte vill bidra till djurens stressiga tillvaro i köttindustrin – då vill du krångla till deras liv rejält genom att inte servera vegetarisk mat i skolan.Ett tips: Tänk först, skriv sen.

2012-01-23 @ 07:03:38
Postat av: Sommaren med Vanja

Fredrik : Din cowboylicens är indragen

2012-01-23 @ 10:20:38
Postat av: Skånepåg

@ Sommaren med VanjaJapp, skotthål i bägge stövlarna!

2012-01-23 @ 10:25:20
Postat av: N. Roheda

Fredrik, ja antingen väljar man att avstå från kött helt, vilket inte många gör ännu, eller så tar man det näst näst bästa alternativet, för miljön skull, griskött. Skulle Alla icke muslimer gå över till nötkött DÅ har vi ett jätte problem. Vi har sedan urminnes tider ätit gris i Sverige, varför ska vi på 10 år ändra på det? Sjukdom är en sak (Islam går det att bota) & religion/sagor en annan.

2012-01-23 @ 12:45:08
Postat av: Fredrik

N. Roheda: Varför målar du upp scenarion som aldrig någonsin kommer att bli aktuella?"Skulle Alla icke muslimer gå över till nötkött..." Har du sett några som helst tecken på att detta skulle vara på gång?"Vi har sedan urminnes tider ätit gris i Sverige, varför ska vi på 10 år ändra på det?" Nej, precis. Varför skulle vi ändra på det?

2012-01-23 @ 19:09:36
Postat av: N. Roheda

Fredrik har du inte läst matsedeln? Barn äter lunch 5 dagar av 7 i en skola som har slutat servera gris. Du förstår inte, har du inte fått din SFI bonus?

2012-01-24 @ 11:41:36
Postat av: Fredrik

N. Roheda: Du ser en förskola där den förändrade matsedeln är ett steg på vägen mot ett muslimskt Sverige.Jag ser en förskola som visst serverar griskött (wienerkorv, någon?) och där man kommit fram till att det är praktiskt och mest ekonomiskt att välja nötfärs framför blandfärs i de färsbaserade rätterna. Barnen lär inte märka någon skillnad, maten blir en aning nyttigare (åtminstone mer fettsnål) och alla är nöjda och glada. Blandfärs består för övrigt vanligen av 70% nötfärs, så skillnaden är inte direkt hårresande.Varför betraktar du en liten matsedel på en förskola som en del av ett muslimskt korståg? Prova att prata med en muslim någon gång eller rentav lära känna en – de bits inte! :)

2012-01-24 @ 19:31:48
Postat av: N. Roheda

Fredrik: Du ser ingen större skillnad på dagens matsedel, & det gäller inte bara förskolan i Västervik,men du har inte läst länken. Blandfärs förresten består oftast av hälften gris. Jag har för övrigt många muslimska "bekanta" Men ingen av dessa har ett bra argument för att inte äta gris. Bara "har jag inte ätit gris förut på 40 år, varför börja nu" samma argument har jag när jag kör bil utan bälte........ eller varfö ska vi ändra matsedeln NU när vi haft gris som bas sedan tusen år tillbaka, gris är för övrigt mycket bättre än nöt med avseende på miljön. (men det är en annan historia) Om alla offentliga inrättningar slutar med griskött försvinner en hel del av grisuppfödarna, som redan idag har problem pga hårdare djurskyddslagar än andra länder. Det finns heller inget belägg för att det skulle bli fettsnålare, fetthalten i en grisskinka är nästan noll om man tar bort yttersta kanten, försök det med en entrecote?

2012-01-25 @ 10:32:25
Postat av: micke

Fredrik: Du borde veta att det är fullständigt meningslöst att försöka ta nån form av debatt med den sortens människor, de har alltid så övertygande argument och tydlig bevisning på att de har rätt.som te.x: bläddra INTE vidare i västervik kommuns matsedlar. För då skull man ju kunna se att det serveras SKINK-stek, ärtsoppa MED FLÄSK, FALUKORV (innehåller fläskfärs) ,Lingongryta (innehåller fläskkött)Så, kära "jag är inte alls rasist, jag bara berättar sanningen"-människor. Ni har allt som oftast en tendens till att plocka obetydliga detaljer ur sitt sammanhang, blåsa upp dem till bibliska proportioner och kalla dem för absoluta sanningar.Källkritik, vad är det bra för?2012-01-26 @ 09:45:12
Postat av: micke

är denna tråd låst för vidare kommentarer?

2012-01-26 @ 10:12:28
Postat av: N. Roheda

micke, "Du borde veta att det är fullständigt meningslöst att försöka ta nån form av debatt med den sortens människor, de har alltid så övertygande argument och tydlig bevisning på att de har rätt." Har du rätt?

"Så, kära "jag är inte alls rasist, jag bara berättar sanningen"-människor. Ni har allt som oftast en tendens till att plocka obetydliga detaljer ur sitt sammanhang, blåsa upp dem till bibliska proportioner och kalla dem för absoluta sanningar." Berättar du sanningen?

"Källkritik, vad är det bra för?" Ja det kan man undra, det betyder att man ska kontrollera att det är som det står, & det är sant att matsedeln numera består av mestadels NÖTKKÖTT. Inget konstigt med det, det är ett fritt val? & som jag skrev tidigare, jag har ett flertal muslimska vänner som jag tycker om. Men inte ska man behöva göra en dyrare matsedel därför? Själv tycker jag att blandfärs är godare, också. nöff nöff2012-01-26 @ 17:55:22
Postat av: SuperKafir

Varför låter muslimerna inte judarna även sköta deras talan i Israel frågan?

Dom är ju överens kring "renandet" av pojkar!

Islamisters syn på "renhet och omskärelse är skrämmande:

-Islamic law say women are "unclean" and inferior to men.Women have menstruation, which make them "unclean".

"Unclean" things are inferior to "clean" things,so women are also inferior but men still want to have sex with these "unclean" things, which makes them also "unclean"

2012-01-28 @ 10:13:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0