INGET NYHETSVÄRDE

Jobbar just nu lite för mycket för att hinna med att skriva några längre blogginlägg men efter en lång dag imorgon räknar jag med att det lugnar ner sig lite. Då är huvuddelen av driftsättning på mejeriet avklarad.

Även idag har det kommit in 2250 kronor i vår insamling. Det innebär att vi fått in 8010 kronor. Frågan är om vi når 10000 kronor innan helgen. Då har det gått över förväntan och ansvariga på Barometern som säkert följer min insamling med stort intresse borde börja fundera på varför så många människor engagerar sig och skänker så mycket pengar till detta ändamål.

Jag hade givetvis förväntat mig att någon journalist skulle ha kontaktat mig och ställt lite frågor om insamlingen och sedan skrivit några rader i tidningen. Men tyvärr har ingen hört av sig. Tydligen har det inget nyhetsvärde hos Barometern och Östran ;-)

Anders Blank skriver idag om Kalmar kommunstyrelses beslut att öka antalet ensamkommande barn till Kalmar. Men som vanligt utelämnar han en hel rad fakta som borde intresserat tidningens läsare. Jag tänker inte skriva mer om detta förrän jag talat med vår ”observatör” på plats under ks-mötet. Det finns en hel del ”matnyttigt” att skriva om i detta ärende men det kommer om några dagar.


Kommentarer
Postat av: Värmlänning

Sådärja 200:- påväg från Värmland :)

2012-01-12 @ 00:06:17
Postat av: Magnus S

Det värmer att det varit sådan god uppslutning från norr till söder till insamlingen.

2012-01-12 @ 01:03:36
Postat av: Magentan

"SD dåliga på Facebook" skrev signaturen 'Kalle' i en kommentar här den 4 januari och hänvisade till en artikel i DN (se länk nedan).Men om man läser lite längre ned i artikeln ser man att Jimmie Åkesson är överlägset störst på Facebook bland våra svenska politiker. Åkessons sida har drygt 23.000 gilla-markeringar jämfört med tvåan Håkan Juholt på 14.000.Citat från DN-artikeln: "De enskilda politikernas popularitet på Facebook varierar stort. Här finns allt från dem som ännu inte värvat en enda person i sitt nätverk, till listans dominanter med SD-ledaren Jimmie Åkesson som etta (drygt 23.000 anhängare) och S-ledaren Håkan Juholt med drygt 14.000 som tvåa..."Det var väl inte så mycket att klaga över Kalle?http://www.dn.se/ekonomi/politikerna-som-ar-storst-pa-facebook

2012-01-12 @ 01:09:36
Postat av: Kalle

Vad som skrämmer mig är att flera SD riksdagsledamöter inte ens verkar ha någon sajt.

Lite slappt av SD.Vänstern verkar vara mer aktiva på nätet i sin helhet med sina 100 procent än vad SD är med sina 79 procent.Mig bekymrar det för snart har det gått halvtid på manadatperioden!Ligger vi i SD fortfarande i startgroparna???2012-01-12 @ 01:19:46
Postat av: Magnus S

Politiker häktad för bilstöld. Han var uppenbarligen inte Sverigedemokrat det förstår man tydligt av den otydliga artikeln.Skickar också med en länk om den stackars utsatta vänsterpartisten Uulf i O-Hamn;http://www.nyheterna.net/nyheter/oskarshamn/ulf_vill_slippa_rasistiska_brev

Postat av: dille

Kalle säger att det snart gått halvtid av mandatperioden.

I Verkligheten är det så att om precis en vecka (den 19 januari) så har det gått en tredjedel (ett år och fyra månader).

En tredjedel av första mandatperioden skulle normalt rikta medias uppmärksamhet mot vilket parti som helst. Men när det gäller SD så har PK-media en helt annan nyhetsvärdering, en absurd, en pervers nyhetsvärdering som går ut på att tiga om SD. Och när man inte tiger så föredrar pk väldigt ofta at sprida lögner.

Men det är ytterligare ett skäl att spräcka barometerns monopol genom att möjliggöra ett utskick med lite sannfärdig information....

Ja även mitt bidrag kommer.

Och när vi tänker tillbaka så har den här tiden varit mycket lyckosam:

1. Partiet fortsätter att växa i sin organisation

2. Det har inte fallit samman och opinionen är stabilt växande

3. Nu har till och med sossechefen i Malmö gett SD rätt

4. Och att ta strid med PK-media... Något så stort kunde ingen drömma om för bara ett år sedan.Så grattis SD!

2012-01-12 @ 02:25:26
Postat av: Fredrik

Är bara pinsamt när man ser o läser om hur socialdemokratin har blivit?Ja hade jag varit socialdemokratisk ung kvinna så hade jag krävt en förklaring och ursäkt. "kränkt"Läs vad professor: sten levander tycker.

finns flera intressanta länkar.Men åter: Socialdemokratin är inte ens ett parti längre för Sverige och en modern civilsation.

Postat av: Fredrik

En legitim fråga måste ju vara vad alla flickor är ibland de ensamkommande barnen? Tänk till nu politiker och journalister!

2012-01-12 @ 06:57:15
Postat av: Hulda

Fredrik...

Man skickar inte iväg den kommande "barnfabriken" utan någon kontroll. Islams kvinnoförtryck bygger ju på att kontrollera kvinnornas sexualitet.

Tänk om de får barn med fel kille, vilken skandal för HELA släkten.

Är killen på det också Kristen..KATASTROF..

Därav även detta fruktansvärda med kvinnlig omskärelse. Allt för att hindra kvinnor/flickor att vilja ha sex. Delar av könsorganet skärs bort med rakblad och resten sys nästan helt igen.Att några procent av flickorna dör av ingreppet, tja, det får man räkna med..Som någon skrev på en blogg för några år sedan: Familjens "heder" sitter mellan benen på kvinnorna - märkligt....

Märkligt är också var Feministiskt Initsiativ finns. Har någon hört något från dem..????

2012-01-12 @ 07:31:08
Postat av: Hacke

Ja, fulmedia nyhetsvärdering börjar alltmer likna ett skämt. Efter att ha lyssnat på P1 morgon inklusive Ekot tror man att man kommit in på en blandning av Radioteatern och ett sponsringsorgan för svensk flyktingindustri. Snyfthistoren och utvisningshotade "Mattias" är svårslaget men ändå bara ett av hundratals liknande. Och som alltid när någon inte uppfyller kraven för flyktingskäl dominerar detta hela morgonens nyhetssändningar och uppföljningar. Svensk media äcklar mig.

2012-01-12 @ 08:02:25
Postat av: Info

TILL HULDA: FEMINISTISKT INITIATIV OCH OMSKÄRELSE AV KVINNOREn framträdande företrädare för Feministiskt initiativ, medicindoktoranden ROYA HAKIMNIA, har under sina föreläsningar om islamsk kultur i medicinskt hänseende inga andra synpunkter än att”Afrikaner exempelvis klumpas ihop [av svenska läkare] och framställs som om de kom från samma land och är man intresserad av dem eller av exempelvis asiater är det bara för att studera deras gener, säger Roya Hakimnia. Hon upptäckte dessutom att svenska heterosexuella patienter alltid står i fokus för texten och att en stereotyp bild av den invandrade patienten förmedlas.”http://www.ergo.nu/nyheter/20101103-fest-och-allvar-pa-uppsala-prideROYA HAKIMNIA driver den svenskofoba och heterofoba bloggen ”Intersektionalen – feminism socialism antirasism”.

2012-01-12 @ 08:04:06
Postat av: Stefan Månsson

De ägnar sig åt sin huvudsakliga sysselsättning_

"blygdläpparnas bekännelse".Ofattbart! Hade jag varit med i "Feministiskt initiativ" hade jag skämts ögonen ur mig...

2012-01-12 @ 08:08:38
Postat av: Sven Dacke

Etniska grupper från Mellanöstern och Afrika har högre intelligens än Svenskar!Något som jag snart kommer att bevisa men först några rader till er som kallar er journalister och smygläser här när den som betalar er lön inte ser på.Den ”loppcirkus” ni är del av, med Cirkusdirektör Rainfelt och domptör Sclingman kommer att innebära enorma förändringar för landet. Kanske något ni tycker det är bra, beroende på om ni gått den ”röda” journalistutbildningen eller har andra ideal.

George Orwell's novell 1984 verkar användas som lärobok och inte som skräck science fiction, tillsammans med kända utryck från tredje riket som ” Arbeit macht frei!Att ni måste tänka på att få en lön förstår jag, men har ni någon gång vaknat en natt och funderat på hur era barn och barnbarn kommer att få det i ”det nya Sverige”OK, då lämnar vi den delen, och förmodligen fattar ni inte i alla fall.Svensken har betydligt lägre intelligens än exempelvis Irakier.I Avpixlat och Fria tider samt några dagstidningar kunde ni i går läsa om dom som säljer sina pass, inte 1 gång, inte 5 gånger , utan enligt tidigare artiklar upp till 20 gånger och Polisen utfärdar nya utan vidare problem.Hur var det nu med att ”Svensken” är mindre intelligent?Problemet med detta är att Merit Wager, den bloggare som har mest kontakt med folk ”inifrån” Imigrationsverket, och ofta beskriver den fruktansvärda vekligheten i denna organisation.Om ni vill kan ni läsa på länken, men personer med högt blodtryck och dåligt hjärta avrådes från detta av hälsoskäl.Tillbaka till det där med intelligens.

För 4år sedan skrev Merit ( Finlandssvensk ) om det hela med sålda pass, och ingenting har hänt. Inte minsta lilla tillstymmelse till förbättring.

Inte nog med att dessa människor plockar av oss skjortan, till ich med byxorna, utan även nu hela vårt gemensamma land.! Och vi betalar till och med för det med ”våra” pengar.

Svensken är dummare än dom flesta,!Förslag till Motion i Riksdagen för Sverigedemokraterna,(för något annat parti bryr sig troligen inte så länge ”Svensken” fortsätter betala skatt.)Sverige skall ändra omedelbart passlagar till samma som Finland.Det innebär i korthet och nu kommer jag att klippa lite text som Merit Wager publicerade 2007I Finland registreras förkomna pass genast och spärras dessutom över Schengens yttre gräns. I Finland går det absolut inte att få ut tre, sex, 12 nya pass när man påstår att man tappat eller blivit bestulen på sitt pass!

Det blir polisundersökning eftersom man inser, till skillnad från i Sverige, att det med största sannolikhet ligger brott och bedrägeri bakom det hela – ingen normal människa tappar sex eller 12 pass!

I Finland ses dessutom passet som en viktig värdehandling som ska förvaras som en sådan och därmed är det endast 5.000 pass som är förkomna mot en kvarts miljon i Sverige ( detta var 2007).

När det i Finland konstaterats att man försökt få ut pass på falska grunder så avslås ansökan om nytt pass. Man får helt enkelt inget nytt pass.Detta skrevs 2007 och i Sverige är det bara hämta ut nya pass, och om det skall fortsätta så förslår jag att passhanteringen läggs ut på ICA så att man kan rationalisera och köpa cigaretter och nytt pass samtidigt.Förmodligen har dom smygläsande journalisterna inte orkat hänga med så här långt, men om ni gjort detta, varför gör ni ingenting mot detta eller andra vansinniga saker som ni vet men inte ”vågar” skriva om.Inte underligt att Finland har så mycket mindre så kallade flyktingar än Sverige, men dom är förmodligen mera rasister.

Observera att nu fick jag även med det populära ordet rasist.Om någon exempelvis ”Pursvensk” skulle uppleva texten som rasistisks så häng inte Thoralf, för han har inget med detta inlägg att göraHälsningar från svensk med anor från Sverige, Tyskland, Polen.2012-01-12 @ 08:28:40
URL: http://meritwager.wordpress.com/
Postat av: Sommaren med Vanja

God morgon alla "nallebjörnar"o "pussgurkor",nu har Centerns och regeringens nya stjärnskott Annie varit i TV ang sänkningen av krogmomsen.

Magplask som vanligt,men vad gör väl det.Företagarna som intervjuas har oftast inte sänkt priserna,vilket skulle ge flera gäster och flera jobb till en enligt Annie en utvald kategori .

Att priserna inte skulle sänkas i någon större omfattning kunde förmodligen till och med AW Svensson räkna ut :=)

"Krogbanschen är ofta invandrarungdomars första steg in i arbetslivet" slut citat.

Pengarna är alltså "öronmärkta" för diskriminering av svenska ungdomar.

Alla skall väl konkurera pålika vilkor?

Så tycker 32:an mfl att det är märkligt att SD är stora i skolvalen,visst e det "tonstigt"

"Som man bäddar får man driva cirkusen"5,4 miljarder per år skall Svenne och Svea Banan ytterligare betala för koloniseringen av sitt fosterland,Stina och Olle Banan får fortsätta att bo hemma ev vara arbetslösa eller kanske skala bananer i Norge.Den som lägger en röst på sjuklövern är det uppriktigt synd om,en sådan här dag känns det extra bra att inte vara en 89 procentare.Det känns på något sätt helt rätt i en moders hjärta att rösten 2010 hamnade på SverigedemokraternaDom föräldrar som sätter sina barn i andra hand i sitt eget land är det mycket synd om.

Idiotin i Sverige är fullständig, och total.5.4 miljarder/år i stort sett rakt ner i krogägarnas fickor under "toktänket" att invandrarungdomar skall få jobb,svenska skattebetalare skall alltså betala för att invandrarungdomar skall arbeta?

Vilken gediget ekonomiskt klurig ide.

Fick alla sjuköver politiker mattematik lektionerna utbytta mot roliga timmen konstant?Annie hänvisar glatt leende till Finland, och undersökningar,som tydligen visar att hon har fel,men vad gör det i Annies värld....Arkitekterna bakom detta förslag borde skjutas på en skottkärra till Bunkeflostrand, och där bli en naturlig del av den lokala konserveringsindustrin där.(OBS Symbolisk text skall ej tolkas bokstavligen hjälp gärna ev efterblivna arbetskamrater att förstå symboliken))Detta är inte politik det är ren och grisskär diskriminering,så ber man Svenne Banan i andra änden att inte på bostadsmarknad arbetsmarknad ägna sej åt diskriminering,kan nog bli "lätt" svårt.Enda möjliga "positiva" sett med något subjektiva ögon är att SD får flera pursvenska ungdomsröster 2014,heja SDU ta aldrig efter SSU, då kan du bli en bidragspredikande gnu.

Du står visserligen stadigt på jorden med dina breda fötter, men slår ofta i huvudet för du inte ser skogen för alla bidragsträden i Sveriges många och rikliga skogar.Stora varma kramar från Vanja(Hoppar över efternamnet idag annars får dom gamla grå stofilerna så mycket att re med mentalt,dessutom blir AW Svensson utfattig på kuppen och ola:s Thorett slår ut i full blom, och han börjar skriva runda fula ord)

2012-01-12 @ 08:33:30
Postat av: Inte-en-till

"Anders Blank skriver idag om Kalmar kommunstyrelses beslut att öka antalet ensamkommande barn till Kalmar."Nu gick det lite väl fort, Thoralf.Det heter "så kallade ensamkommande".

2012-01-12 @ 09:28:02
Postat av: Ex occidente lux

Jaha, då var det ytterligare ett mord i Malmö onsdag kväll. Idag ska jag betala diverse fakturor, då blir det 500 till Thoralfs insamling oxå. Många har det knalt om kosing i januari efter julens utsvävningar. I slutet på månaden kan det nog komma en del ytterligare. Vore kul om insamlingen kommer upp i tjugotusen och sedan partiet lägger på en slant. Då blir det drag under galoscherna i Kalmar!

2012-01-12 @ 09:42:14
Postat av: AWSvenssonSom morgonpigge Vanja redan dryftat så fick jag igång hjärtverksamheten när jag i vanlig ordning aktiverar TV:n och möts av detta imbecilla ansiktsuttryck adresserat av Annie Lööf. Vi står inför en stor utmaning,en mening hon börjar varje anförande med,något vi får leva med så länge hon får tillträde till debatten. Detta betyder i klarspråk ,"jag har ingen lösning,knappt att jag fattar frågan". Hur kan man tillsätta en näringsminister vars enda samröre med företagande är att vederbörande kommer från Värnamotrakten och lever i tron att där har de lyckats integrera somalier och irakier och andra muslimer. Det heter ju, det man inte vet har man inte ont av.

2012-01-12 @ 10:13:19
Postat av: Info

NU RECENSERAS SYDSVENSKANS ANTIRASISTISKA BOK MOT SDFörfattare: Sydsvenskans stjärnreporter NIKLAS ORRENIUS: ”1990 brändes flyktingförläggningen i Kimstad, utanför hans gamla hemort Motala ned. Det fick den unge Niklas Orrenius att börja fundera över det oerhörda agg som riktades mot flyktingarna och var det kom ifrån.”http://www.kristianstadsbladet.se/kultur/article1598039/Viljan-att-se-hela-bilden.html”Kristianstadsbladets Ingela Rutberg läser övertygande reportage om främlingsrädsla och tolerans, och funderar över varför skildringarna hemifrån är de starkaste.”

2012-01-12 @ 10:20:26
Postat av: Sommaren med Vanja

Skulle man kunna sammanfatta det som att "Blanken" skriver det mesta utom det väsentliga.?

Dvs miljonkostnaden för svenska skattebetalare?

World Travellers inlägg om sin "kompis" skulle kanske få lite mera utrymme på bloggen.

I ett friskt land hade uppgifterna legat på första sidan i samtlig press.

Det är märkligt att en del blinda ekorrar aldrig hittar en nöt.När ändå herr Svensson fått av sej sin blågula nattluva , så kan han få ännu bättre fart på Gammeldanskblodomloppet (maratonlopp?), genom att besöka bloggen Expo exponerat ett bra embryo till ett stort "träd",bara att fylla på i det oändliga ned till 1968 ungefär.

Vilket "Trädipedia" det kan bli

Bloggen ligger helt rätt, skall bara utökas enormt.Slängkyssar från Vanja till alla "femhundringar"

2012-01-12 @ 10:37:48
Postat av: Sommaren med Vanja

Stefan Månsson : Vi får hoppas att ola är i sin särskilda skOla idag,långt ifrån bloggvärlden :=)

2012-01-12 @ 10:41:20
Postat av: Kalle

>DilleDu missade ordet "snart". Tiden går fort.

2012-01-12 @ 11:07:08
Postat av: Sommaren med Vanja

OT : Vid Vänsterpartiets senaste riksspeed-dating valdes Nybrosonen? "Kaj Kavring" in i partistyrelsenMan måste ändå gratulera Kaj till att ha mått sina drömmars mål,hur mindre bra dom ev än är.

Dessutom är Kajan så ung att hen kanske kommer på bättre tankar vart det lider om behovet skulle dyka upp som gubben ur lådan.Kanske Kaj tar med sej en 10 liters Nordsjö rödfärg till sin nya färglöse överkucku.

Måla är utvecklande fråga bara kulturmarxisterna.Jag tycker "Juanita de la Hojja" skulle varit ett bättre val, hon har ju ofta röd klädsel,vilket är bra för då syns man tex i trafiken och framförallt i politiken.

Historiskt får man nog backa ända ned till Bofinken Lundgren för att hitta något liknande kille som inte hittar till färgbutiken.Ifall Vänsterpartiet skall tillbaka till sina dansdagar förlåt glannsdagar med "Gydruuun", så får man nog kontakta ett bemanningsföretag.På sin blogg berättar Kaj även att han sysslar med politik,vilket kan vara lämpligt, om ej ett i dessa sammanhang nödvändigt krav såklart.Jättegrattis till Kaj från Vanja

2012-01-12 @ 11:28:35
Postat av: Hulda

INFO 08.04...

Vanligt politiskt korrekt svammel från Fi-representanten. Vad annat är att vänta....Tänk om de någon gång skulle ta och ryta till mot ett kvinnoförtryck som miljoner kvinnor lider av över stora delar av världen..

Men det är säkert viktigare att kämpa för att kvinnor i Sverige som EVENTUELLT får någon procent lägre lön än männen blir kompenserade..

2012-01-12 @ 11:36:04
Postat av: Hulda

Nu har det gått ett litet men välment bidrag till insamlingen från landet mellan Vänern och Vättern.

Dumhet måste alltid bekämpas!

2012-01-12 @ 11:45:20
Postat av: Ex occidente lux

Dödsskjutningen i Malmö har nu visat sig vara självmord.

2012-01-12 @ 13:21:07
Postat av: Tony Ingman

Alla skolelever som tvingas uppleva dom utklädda spöken som bär slöja eller niqab tycker jag skall

kontra med att tex bära tröjor med ett stort kors

både fram och bak,vi har väl religionsfrihet, är

det inte det som dom politiskt korrekta svamlarna

av båda könen brukar hävda? Fast då blir det väl ett jävla liv på åsiktsmaskinerna.

2012-01-12 @ 14:42:28
Postat av: LarsHej Thoralf!

Pengar kommer, det känns sköt att min surt förvärvade pensionspeng kan göra lite nytta läser din blogg dagligen det har blivit ett nyttigt gift, tänk om alla panshisar kunde göra lika då skulle SD få en rejäl spark uppåt.2012-01-12 @ 14:48:12
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Som pensionär konstaterar jag ett "tjuveri" på 7,3 %

de två senaste åren. Nu har det aviserats om att "vi" skall återgäldas ca 3 % under 2012. Ett antal miljarder som staten också erhöll i överskott lämnas till en sänkning av krogmomsen!"Varen glada" pensionärer nu, för nu kan ni besöka krogarna och se hur era övriga ca 4 % går upp i rök. Detta är ytterst väl planlagt, för att en totalt värdelös regering vill ha pensionerna placerade bakom strecket för bidrag, och för att visa glädjen över att kunna bistå med slantar till den lurade fattiga församlingen. Nu har även "barbaren" konstaterat, att någon sänkning av skatten kommer ej att ske under 2013. Och vi i SD tjatar om en likartad skatt för en pensionär, utan åtgärd. Snart är detta glömt och gömt bland andra bekymmer.Vem minnes då ej tjuveriet under hela 90-talet, där änkorna var de som fick mest stryk. Och en hel månadslön försvann helt spårlöst för de övriga!

Vem minnes ej hur Göran Persson S under 2001 "lånade" 258 miljarder ur ATP fonderna, för att återbetalas "krona för krona".

Men som han sedermera sa "den som är satt i skuld,

är aldrig fri"!

Skulle inte en återbetalning av dessa stulna miljarderna kunnat trygga de 7,3 %, som skruvades bort under 2010-11?

Och pensionärerna har nöjt sig med att dessa pengarna kommer aldrig att återgå. Svensken är nog

ganska korkad, så länge han/hon lever. Pengar de ärligt avsatt ur sin lön under en lång, lång tid.Men så återkommer ett nytt valår, mutandet med en sänkning av skatten kommer att ske. Pensionärerna får åter ett hopp om att återfå alla de stulna pensionspengarna, kanske ända sedan 90-talet om inte

dessa har blivit bortgallrade av "naturliga skäl", under denna tiden.Så fortsätter styrandet av eländet, då den "svagsinte" svensken fortsätter sitt "kretslopp" med att till slut få bidrag för sin försörjning. Och anledningen är att "det sovande folket" fortsätter tro på ett "generöst omhändertagande" intill tidens ände.

Jag undrar enbart nu, när passerar fattigpensionären

1 miljon strecket för att erhålla bidrag till sin försörjning och överlevnad!?Nu skall jag skriva en motion till KF...2012-01-12 @ 14:51:59
Postat av: Mogge, Norrköping

Sänder ett bidrag den 25/1.

2012-01-12 @ 15:28:21
Postat av: Stora Småland

Rapport från Fågelfors : Exempel modern sitter i fullmäktige för (S)och sonen är journalist på lokaltidningen , undra på att man inte får in något inlägg om nasistklottret på skolan i Fågelfors !

2012-01-12 @ 15:35:24
Postat av: Mattias

Litet bidrag från på väg Skåne. Tack Thoralf för det fina arbete du utför!

2012-01-12 @ 15:48:19
Postat av: blågul

200 insatta från Västerbotten!

2012-01-12 @ 17:24:46
Postat av: Sommaren med Vanja

Tony Ingman : Man skulle nästan kunna tänka sej att religionsfriheten var tänkt för en och annan Jehovas el Filadelfia,frågan är om det planerades för 1-5 miljoner moslimer?

2012-01-12 @ 17:41:06
Postat av: Svensson

Du gör ett bra jobb Thoralf, du är en hjälte i mina ögon :)

2012-01-12 @ 18:40:11
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: SH. Vimmerby

Skickat 600kr.

Fortsätt med det fina arbete du gör!!

2012-01-12 @ 19:05:23
Postat av: Sommaren med Vanja

Ojoj nu börjar insamlingen ta fart rejält Vanja älskar alla goa "Gubbor o Gummor" i vårt avlånga land,med eller utan humor eller tänder :=)

Nu blir nog Thor-alf jätteglad, hurra.

2012-01-12 @ 19:12:20
Postat av: Karlskronabloggen

Härligt att läsa att redan så mycket pengar kommit in på tre dagar och jag har själv skickat ett litet bidrag!Jag förstår helt varför varken Östran eller Barometern skriver om insamlingen eftersom den handlar om att motverka Gota Medias storslagna planer på ett mediahus!I Karlskrona hade Gota Media lika storslagna planer på ett mediahus vid busstorget i centrala Karlskrona, men det "bidde bara en tumme" så de flyttade i stället till andra gamla lokaler.Även i Karlskrona ägs båda lokaltidningarna BLT och Sydöstran av Gota Media och de har nu t o m slagit ihop sina webbsajter till en gemensam och försöker ta betalt för att man ska få läsa artiklarna på webben, vilket givetvis är dömt att misslyckas.

2012-01-12 @ 19:14:33
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Nisse Hult

500:- insatt i kampen mot Gota Media.

2012-01-12 @ 20:21:09
Postat av: Fredrik

Hur ska detta gynna integration??

Kan ingen sund journalist eller politiker ställa den frågan? Den bästa måste väl vara att gå i en kommunal skola och lära sig hur det funkar här?

Träffa nya människor, se att man i denna delen av världen kan som kvinna vara fri från detta religiösa slaveriMen där har vi ju det! Man vill inte bara!

Man vill inte vara en del av ett civiliserat samhälle där man o kvinna är lika innför lagen.Man ges därför rätt "pga av vår feghet" att indirekt vägra intigrera sig i samhället.Vi bara anpassar oss...integration i vad?

Hur kan detta gynna de stora hela som vi kallar multikulti? tänk till nu politiker och journalister.

Postat av: Fredrik

Hur ska detta gynna integration??

Kan ingen sund journalist eller politiker ställa den frågan? Den bästa måste väl vara att gå i en kommunal skola och lära sig hur det funkar här?

Träffa nya människor, se att man i denna delen av världen kan som kvinna vara fri från detta religiösa slaveriMen där har vi ju det! Man vill inte bara!

Man vill inte vara en del av ett civiliserat samhälle där man o kvinna är lika innför lagen.Man ges därför rätt "pga av vår feghet" att indirekt vägra intigrera sig i samhället.Vi bara anpassar oss...integration i vad?

Hur kan detta gynna de stora hela som vi kallar multikulti? tänk till nu politiker och journalister.

Postat av: Tony Ingman

Något som jag saknar här på bloggen är att man

aldrig ser att någon från SD s ledning besöker

den! Lite uppskattande ord och ryggdunk till en

kollega som trots allt lägger ner mycket jobb på

att synliggöra hur skenhelighetens apostlar inom

7 klövern myglar och jobbar mot pursvensken.

Nu vet inte jag om Thoralf får det berömmet

när man träffas i Riksdagen. Annars skärpning tack!

2012-01-12 @ 21:10:12
Postat av: Helene

Tusen tack alla ni goa människor som, trots att ni inte bor i kalmar, ändå skänker pengar till kampanjen som ska försöka stoppa detta vansinnesbygge! Ni är guld värda allihop.

2012-01-12 @ 22:12:13
Postat av: SLind

500:- från Västmanland har nog nått ert bankgiro nu, lycka till!

2012-01-13 @ 09:28:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0