GÅVA PÅ 3000 KRONOR

Igår blev jag officiellt ordinarie ledamot av Skatteutskottet och idag var första mötet. Inga upphetsande beslut, bara ett enda ärende där alla partier var helt eniga. Av ärendeplaneringen framgår det att det blir en mjukstart för mig, vilket kan vara väldigt skönt. Men det kan snart ändras! Nu är det väl så att en sittande regering blir allt mer passiv på skatteområdet ju närmare man kommer ett val, om det då inte gäller skattesänkningar.

Socialdemokraterna har nu utsett Stefan Löfven till partiledare
. Ännu en gång har man gått över huvudet på partiets medlemmar. På mig känns det som att VU har haft panik med att utse en ny partiledare. Nu har stora grävardrevet satt igång emot Stefan Löfven! Den som har pinsamma uppgifter om den nye partiledaren kan säkert räkna med att få en rejäl summa pengar från kvällstidningarna. Det ska bli intressant att se vad dessa slaskjournalister lyckas leta fram under de närmaste veckorna. Alla har skelett i garderoben, även Stefan Löfven. Frågan är bara vilka skelett som ramlar ut. Tyvärr kommer även hans familj granskas på samma sätt.

Jag vet själv att Stefan Löfven har varit inblandad i Nordkalk/Storugns kamp på Gotland för att få öppna ett nytt dagbrott för att bryta kalksten. Något som miljövänner säkert inte gillar.

Att han dessutom förespråkar kärnkraft är ju intressant om han skall samarbeta med Miljöpartiet och Vänsterpartiet. Jag kan redan se dusterna framför mig med Jonas Sjöstedt och Åsa Romson/Gustav Fridolin.

En person har idag skänkt hela 3000 kronor till vår insamling av pengar till informationskampanjen om Gota Media. Jag bockar och bugar inför denna gåva!!

När det gäller informationskampanjen håller jag på att få tillstånd att använda skisser och bilder som andra har upphovsrätten till. Bland annat arkitekten Dorte Mandrup, Kalmar kommun och Kalmar läns museum. Har än så länge inte fått klartecken från någon.


Kommentarer
Postat av: OT

"Nu har stora grävardrevet satt igång emot Stefan Löfven!"Den meningen får en arm människa att undra om inte..."Rödare kan ingen vara,

Än Reinfeldts lilla skara,

DDR göms undan i himlafästet,

kommunister har infiltrerat nästet.Reinfeldt sina trogna vårdar,

Uti Täbys helga gårdar,

Över dem Han sig förbarmar,

Bär dem uppå fadersarmarVad Han tar och vad Han giver,

Samme uisling Han förbliver,

Och Hans mål är blott det ena,

svenskens undergång allena"Psalm 248 - Tryggare kan ingen vara: http://www.youtube.com/watch?v=8A98i0ihExc

2012-01-26 @ 23:24:19
Postat av: Sommaren med Vanja

När det gäller "svetsaren" så hann han inte i kläderna förrän det kom att vi måste jobba för allas lika värde , och att vi inte i landet tar tillvara på allas kunskap mera utbildning....läs kostnader

Det är väl odiskutabelt vilka som avses?Einsteins parti har alltså gått från 50% till snart 20% av väljarna, delvis för att Svenne Banan tröttnat lite mycket på vinstlotternas bidrag till samhället.

Då säger karln detta det första han gör?En snabbstart kan tyckas i att fortsätta partiets hopplösa nedgång, eller tror han att han får några röster på ett sådant uttalande.Istället för en flygande start gör "svetsaren" ett så kallat sjunkande krokben.Man får intrycket att Sverige begåvats av ytterligare en kille, som tror att Sverige skall byggas på analfabetism mm.Einsteins parti hade behövt en "bottenplugg" istället för ytterligare en nybyggarebabblare.Ett par lik som ramlar ur garderoben, så rasar partiet ned till 15%, och plånbokskannibalismen tar fart på allvar bland kvarvarande i tjofadeittangänget..Detta har dom brighta i Einsteins parti insett sedan 5 år tillbaka minst,och tackar nej till partiledarejobbet gång efter gång.Hade det inte varit för ett totalförstört Sverige sedan starten 1975, så hade man nästan tyckt synd om detta parti.Vanja ler ett illmarigt leende.

2012-01-26 @ 23:33:06
Postat av: Peter

Jag kommenterade här att jag sätter mitt liv på att Juholt tvingades bort så fort han sa nej till eurosamarbetet.Nu kovänder S och säger ja till europakten.All denna uppståndelse med Juholt var bara till för att få bort honom för Juholt vägrade gå med i europakten.

Mediadrevet visar att de styrs av den globala bankeliten som indirekt äger massmedia och styr dem via sina organ TT, CFR m fl.

2012-01-27 @ 00:12:38
Postat av: OT

Detta är Sverige! Kanske värt att tänka på?"This is Sparta" - http://www.youtube.com/watch?v=QkWS9PiXekE

2012-01-27 @ 00:23:52
Postat av: Robin Shadowes

Läste om Löfven på FT. En kommentar länkade till ett inlägg på Flashback. SL verkar vara en väldigt obehaglig and osympatisk person. Ljugholt framstår numer som rena scouten jämfört med SL. Han är kompis med Aschberg och varm vän av Expo. Han är öppen SD- och mer subtil Sverige-hatare. Han ligger bakom uteslutningar av SD:are från facken.

Det är väl inte särskilt sannolikt att han kommer bli statsminister 2014. Däremot kan det mycket väl hända att 32:an dumpar mupparna och tar med sossarna i en koalition, eftersom SL är varm förespråkare av euro-pakten precis som 32:an själv. Med tanke på hans hat mo oliktänkande i allmänhet och SD i synnerhet, så är det inte omöjligt att det inrättas ett Minisann efter 2014. Då kan vi nog se frameot mer organiserad förföljelse och förtryck med tanke på hans kopplingar till Expo och i sin tur deras kopplingar till AFA. På Fb fruktade man även att hans inflytande skulle leda till kagstiftning mot "näthatare" och förbud mot "rasistiska" organisationer.

2012-01-27 @ 01:57:16
Postat av: Da Capo

Intressanta 'fakta' som Robin S presenterar. Herr Löfven har hittills för mig varit en nolla långt där borta - ett namn bara. Herr Löfvens anknytning - enligt rykte - till miniGestapo EXPO och den svenske, judiske Heinrich-Mueller-efterföljaren, han som är Robban med hela, korkade, svenska folket, ter sig aningen hotfullt. Att sedan ett regelrätt sanningsministerium så småning upprättas för att administrera allt åsiktsförtryck och all tankeofrihet framstår som följdriktigt. Kanske man kan hitta en kosmetolog eller tom. en annan hårfrisörska att förestå denna tankeofrihetsinstitution.

Ni har väl alla läst om den fällande domen i Lund igår mot skämtaren Dan Park? Man omnämner inte numera en melaminmaxad man XXXXX (börjar på n och slutar på r) och hänger på honom kedjor och kallar honom slav.

Du dumme svensk, du skall SKÄMMAS, därför att det på 1700-talet fanns en svensk slavhandlarkaptrn vid namn Abraham Brink. Hela svensk folket blir genom honom insyltat i slavhandeln - tom. bli ni allihopa nästan medskyldiga till Auschwitch och judeutrotningen. KÄNN SKULD!

2012-01-27 @ 06:41:21
Postat av: Stora Småland

Jojo sa finn ,finka tuppen igår läste jag någonstans att det var ca 130 som blir utan jobb i Kalmar län , det är mycket värre än så i en av lokaltidningarna idag så är det 330 st ! Men något stopp på den så kallade arbetskraftsinvandringen skrevs det inget om det borde väl vara den första åtgärden ?

2012-01-27 @ 07:04:26
Postat av: Peter

Löfven har samarbetetat med Expo och har uteslutit Sverigedemokrater från facket. Att han dessutom är för EU-pakten går honom till en hemsk människa i mina ögon.Så jag håller med Robin Shadowes ovan till 100 procent.

2012-01-27 @ 08:05:09
Postat av: Ex occidente lux

Lövis kommer illa kvickt att "upptäcka" att kärnkraft är väldigt farligt. Dessutom ett hot mot jämställdheten, eftersom de flesta kärnkraftstekniker är män.

2012-01-27 @ 08:15:42
Postat av: Observerar

Från SVT-Text 27/1 2012:

Angående Stefan Löfven:

"VU-ledamoten Palm: Han är ren som snö"Kommentar:

Färgen ser ut som vitt, men innehållet kan var bedrägligt färgat!2012-01-27 @ 09:07:48
Postat av: Observerar

En LO-snubbe med kopplingar till Expo

och nu högst upp i sossetoppen.

Ingen bra medicin för att bota ohälsa!Läs kritiskt om Expo:

http://expomakt.wordpress.com/

2012-01-27 @ 09:15:50
Postat av: Stefan A

Lövet behöver en komma ihåglista för att vara journalisterna till lags och det kan jag hjälpa till med: nummer ett förstås..ta avstånd från SD,privat näringsliv består bara av giriga skurkar, offentlig versamhet består bara av oskälviska änglar och är ett under av effektivitet,mångkulturen är en gudagåva, arbetskraftsbristen är enorm,vi behöver importera hela afrikat om inte välfärden skall gå under,kärnkraft är ond,vindkraft är god och det enda vi behöver,världsamvetet skall förbjuda all vapenexport särskilt till det krigiska norge,sjuklövern måste hålla samman mot de 350 000 onda som röstade på SD,plus en massa annat som PK kommer att kräva.....

2012-01-27 @ 09:23:17
Postat av: Lotta

Nu går det även livat till på Kapelluddens camping.

Postat av: AWSvensson

http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/650330-stefan-lofven-vi-kan-aldrig-acceptera-sdhttp://www.ifmetall.se/ifmetall/home/home.nsf/LUUnique/E9EC9A1A41237506C125771600236A46?OpenDocumenthttp://varjager.wordpress.com/2012/01/26/stefan-lofven-finansierar-och-samarbetar-med-extremistiska-expo/Lite smått och gott ,vad vi kan förvänta oss.

2012-01-27 @ 10:11:41
Postat av: Skånepåg

OTRockband som anses vara sverigedemokrater portas från att spela i konsert på Gotland.Ynkedom!

Postat av: Da Capo

Usch och tvi!

Die Partei - die Partei!Partiet har gett oss allt.

Sol och vind, generöst,

där Partiet var, där var vi,

där var livet. Vad vi är,

har vi blivit genom Partiet.

Aldrig har Partiet svikit oss,

när världen nästan frös till is,

höll oss varma gjorde Partiet.

Skyddar oss gör massornas

moder, Partiet - vi bärs av,

dess mäktiga arm.AWSvenssons första länk (nyheter24) förflyttar tanken 7o år tillbaka i tiden. Allt går igen.http://tinyurl.com/nachrichten24Hell dig, Löfven!

2012-01-27 @ 12:18:23
Postat av: Repell

Stefan LöfvenJag lyssnar på direktsändningen på SVT1 och lyssnade på Stefans politiska retorik som är de gamla vanlig sosse flosklerna om människors lika värde o.s.v.Egentligen är det gammal skåpmat som får betongsossarna att jubla, trots att resultatet av de gamla vanliga tjatet är misslyckad politik, för att få väljarna med sig.

2012-01-27 @ 12:31:05
Postat av: Anonym

Sommaren med VanjaSossarnas nya partiledare är fortfarande en stor beundrare av Olof Palme och därmed så vet vi på förhand att han lär ta efter O.P. invandringspolitik och stöttar Regimen Reinfeldt!

2012-01-27 @ 12:37:52
Postat av: Ex occidente lux

Da Capo: ja, en enfaldigare refräng på ett partis kampsång än det östtyska kommunstpartiets, SED (Sozialistische Einheitspartei Deutschlands), får man sannerligen leta länge efter! "I Lenins anda, sammansvetsat av Stalin! Partiet, partiet - det har alltid rätt!". Ja, kyss mej i sittorganet!http://www.youtube.com/watch?v=RYU40R2qrWs

2012-01-27 @ 13:19:24
Postat av: Da Capo

Ex occidente lux!Pampigt, pampigt.

I synnerhet slutklämmen:Den som försvarar mänskligheten

har alltid rätt,

ty ur Lenins ande och sammansvetsat

av Stalin, växer partiet, partiet, partiet.Låt oss gå ytterligare bara drygt tio år tillbaka

i tiden - pampigheten var inte mindre då.http://youtu.be/HmDixtbIzOwÄr herr Löfven djurvän - gillar han hundar?När får vi följa herr Löfven och hans parti,

parti, parti till graven?

2012-01-27 @ 14:14:09
Postat av: ObserverarMed här förlegade retoriken kan den nye S-ledaren bli ett nytt sänke för sitt parti!

http://www.ifmetall.se/ifmetall/home/home.nsf/LUUnique/E9EC9A1A41237506C125771600236A46?OpenDocument2012-01-27 @ 14:14:37
Postat av: Ronny

Underligt, i Sverige, med den stora skara av utländska läkare som verkar här. Artikel igår i Kvällsposten. Förvånande att Sverige utarmar fattiga länder på just det dom behöver, utbildade sjukvårdare, samtidigt som man av någon underlig anledning skurit ned på läkarutbildningen här. Är det så att Sverige utför en systematisk "braindrain" från andra länder? Detta måste ju vara satt i system, och gynnar verkligen inte 3-världen, om nu makthavarna tror det.........

2012-01-27 @ 14:20:33
Postat av: Sommaren med Vanja

Det verkar onekligen som att "svetsaren" är lite retro.

Talar mycket om rötter, men har som vanligt förträngt sina egna, patetiskt.

Warzava ghettot och Katynskogen är bara myter....

Det verkar som Einsteins parti har starkare förträngningsmekanismer än intagna på stormavdelningen inom en sluten avd i psykriatrin.Enligt tidningsuppgifter är detta ett tredjehandsval wow ,"svetsaren" kände att han skulle ställa upp,vilket han förmodligen kommer att ångra

Fast en miljon på banken är aldrig fel eller två tre....

Idag handlar det nog mest om att roffa åt sej så många skatteslavskronor det bara går innan botten nås bland dessa "Visslingar".

Det är väl osäkert om nybyggarbabbling är ett framgångsrecept,när det ser ut som det gör i Sverige mycket tack vare "svetsarens" parti.

Det är ju mycket därför som Einsteins parti sjunker fortare än en gråsten,verkar som en ny "Mona" är på plats .Känns nästan som en ny "Betongfjolle" är på plats.

"Svetsaren" säger sej vara feminist i sann populistisk anda,vad bra då kan han ju börja med att ta itu med att Sverige är tvåa i överfallsvåldtäktsligan.

Så får han se vad för rötter han hittar där...

En "obduktion" av allas lika värde, speciellt pursvenska våldtäktsoffer eller ensamstående med barn kan vara att föreslå för detta eminenta snille.Fy f-n vad Clownfeldt och gänget måste skratta åt dessa stackars plattfötter i deras dödsdans.Pjäsen/komedin från 50% till 15% i hundrafemtio knyck fortsätter.

Medverkande: Göran Mona Håkan Stefan mfl.Musik : Kylskåpsorkestern Syd.

2012-01-27 @ 14:45:47
Postat av: Stora Småland

330 personer utan jobb i Kalmar län , men det är nog ingen fara vi har ju invandrarna som ju sägs ska rädda jobben i Sverige iallafall har man det som argument när man nästan vill helöppna gränserna ! Herre Gud vad man ställt till det i Sverige !

2012-01-27 @ 15:31:03
Postat av: Svensson

Hög invandring ger alltid en höjning av skatten.

2012-01-27 @ 17:27:51
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Utlandssvensk

@Robin ShadowesJa, Minisann kommer nog. Men du är väldigt optimistisk som tror att de kommer att tillåta ett val innan något liknande implementeras. Det finns ingenting alls som hidrar sjuklövern från att när som helst göra en "bred överenskommelse" som ytterligare undegräver yttrandefriheten och gör det ännu svårare för SD och deras representanter att verka. Min gissning är att det redan finns utarbetade planer och att man bara väntar på en lämplig ursäkt, t.ex ett politisk motiverat våldsdåd.Om det blir ett val 2014 kommer det att vara allt annat än "free and fair"......2012-01-27 @ 18:26:04
Postat av: Robin Shadowes

@Utlandssvensk. Jag har på andra bloggar redan uttryckt att jag är ytterst tveksam om det blir något mer val någonsin. Något kommer att hända, kanske något liknade Mumbai. Men det kommer inte vara "på riktigt", utan en false flag operation. Att CIA kommer vara inblandade är helt säkert, att Mossad också kommer ha ett finger med i spelet är mer än troligt. Då har 32:an den ursäkt han behöver för att utlysa martial law. Folk kommer gripas, totrteras och avrättas. Sådana som är mycket frispråkiga på internet lär försvinna spårlöst. I samband med martial law, så kommer man driva igenom en massa nya lagar så att man kan ta kontroll över internet. SD kommer att förbjudas och man kommer hänvisa till nationell säkerhet. Sedan har dom fått sin polisstat, just den dom eftersträvar och alltid har aftersträvat. Du kanske klarar dig tillfälligt eftersom du inte bor i Sverige. Men glöm aldrig att det kallas för New World Order. Det kommer ifatt er snart nog. För det är i år NWO kommer bli fullt implementerad.

2012-01-27 @ 18:58:52
Postat av: Info

STEFAN LÖFVÉN OCH SVERIGEDEMOKRATERNAJag antar, att Sverigedemokraterna känner till Stefan Löfvéns Sd-hat:”KLARTEXT OM SVERIGEDEMOKRATERNA I FÖRSTAMAJTALIF Metalls förbundsordförande Stefan Löfven gick i sina förstamajtal [2010] i Vårgårda, Trollhättan och Vänersborg till hårt angrepp på de rasistiska tendenserna i samhället.– Att dela in människor efter hudfärg, religion eller något annat är så lågt man kan sjunka. Vi måste prata klartext: Sverigedemokraterna härstammar i rakt nedstigande led från nazistiska och rasistiska organisationer och partier, sa Stefan Löfven och citerade Olof Palme: ”Det finns inte vi och dom – det finns bara vi!”– Sverigedemokraterna är inte vilket parti som helst, utan ett parti som står för något vi aldrig kan acceptera, sa Stefan Löfven.”http://www.ifmetall.se/ifmetall/home/home.nsf/LUUnique/E9EC9A1A41237506C125771600236A46?OpenDocument

2012-01-27 @ 19:07:26
Postat av: Gute

När jag får veta att detta sker på min ö vill jag bara spy,- http://avpixlat.info/2012/01/27/rockband-petas-fran-konsert-sdare-medlem/#comment-422376780 - alla kommentarer är överflödiga.

Efter det här fiaskot så ska behöriga personer sägas upp från sina tjänster, vi vill INTE veta av sådana kommunistfasoner....nu är jag och många fler riktigt förbannade och jag väljer att inte skriva mer!!

2012-01-27 @ 19:12:58
Postat av: Gute

Det är nog årets mediatabbe, jag kan rapportera från after job stället jag sitter på, och många är riktigt förbannade!! - http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=94&artikel=4934122

2012-01-27 @ 19:37:18
Postat av: Da Capo

Robin S: nyp dej i armen. Nu låter du önsketänkandet

rusa iväg med dig! - Din skisserade utveckling blir aktuell först framemot 2020 - dessförinnan måste mer MENA- och SoS- (south of Sahara)folk importeras. Segheten i Löfven-Sverige är stor. Nöden måste ges möjlighet att upplevas av fler.

2012-01-27 @ 19:47:50
Postat av: Utlandssvensk

@Robin S,

Ja, den som lever får se....Men det kan vara relevant att läsa på lite om riksdagshusbranden i Tyskland. Denna ledde direkt till Nazisternas maktövertagande genom att man helt enkelt förbjöd kommunistpartiet och deras stolar i parlamentet blev tomma. Än idag är det en öppen fråga vem som verkligen låg bakom branden.Någon som tror att Reinfeldt INTE skulle ta chansen att eliminera SD om en lämplig ursäkt dök upp? Tillsammans med Löfven känns det som att vägen mot diktatur ligger närmast vidöppen i Sverige....

2012-01-27 @ 20:42:19
Postat av: Tony Ingman

Ja i dag hyllar man Raol Wallenberg för hans insatser med att rädda judar under kriget, och

det var han ju värd.

Men idag flyr Judar från Sverige, när man trakasseras av muslimer, men det är visst inte lika

intressant att tala om. Detta vet myndigheterna om,

men man bryr sig inte.

2012-01-27 @ 20:45:15
Postat av: Utlandssvensk

Dagens inlägg från landets största Moderatblogg:De IQ-befriades parti"Det är bland de med lägst IQ som Sverigedemokraterna kan hitta sina väljare, om man skall tro på en kanadensisk undersökning. Gäller det som gäller i Kanada även i Sverige så är det förmodligen redan så, att den genomsnittlige Sverigedemokratiska väljaren är underbegåvad, har lägre intelligens och mycket väl kan anses vara lite dum i huvudet…"http://nyheter24.se/blogg/tokmoderaten/Nog kan man känna lukten av 30-tal i dagens svenska debatt....2012-01-27 @ 21:00:31
Postat av: surkart

Du är en hjälte Alfsson, som enträget arbetar vidare. Lyfter i kväll på hatten för dig. Känns skönt få lite inside information från riksdagen efter mediahypen och valet av ny sosseledare.

2012-01-27 @ 21:06:56
Postat av: J B Doe

@UtlandssvenskJa, det är verkligen illa om SD-väljare lider av de 4 fel som Moderatbloggen räknar upp:

1.De hör till dem som har lägst IQ

2. De är underbegåvade

3. De har lägre intelligens

4. De kan anses vara lite dumma i huvudet

2012-01-27 @ 23:33:58
Postat av: Sommaren med Vanja

J B DOE :5 Dom klättrar i trädRiktiga "untermenschen"

2012-01-28 @ 00:04:04
Postat av: apropå riksdagshusbranden

Adolf och Hermann hade SA + litet SS bakom ryggen - jämförelsevis är mini-GESTAPO=EXPO samt AFA i Sverige som en flock frisläppta babianer från aphuset på Skansen. Ock vad kan 32:an ställa upp med? Det importerade MENA- och SoS-slöddret är ännu inte rekryterbart.

2012-01-28 @ 01:10:19
Postat av: Utlandssvensk

@apropå riksdagshusbrandenTja, det finns heller inget motstånd i Sverige. De tyska kommunisterna var ganska hårdförda och rimligt välorganiserade. det finns ingen som helst motsvarighet till detta i dagens Sverige.Om Reinfeldt lyckas driva igenom ny lagstiftning som t.ex försvårar för SD att verka och/eller inskränker yttrandefriheten lär det inte bli mer motstånd än vanligt, dvs. i bästa fall en del upprörda kommentarer anonymt på internet. Se bara på förslaget om att avlägsna partistödet för "tomma stolar". Detta är uppenbarligen riktat direkt mot SD och inte har det blivit våldsamma upplopp.... Räkna med lagstiftning som gör det omöjligt att donera pengar anonymt inom kort. Sen finns det massor av andra möjliga lösningar för att underminera SD ekonomiskt. I Belgien införde man regler som

1. Förbjöd partier att ta emot bidrag från någon annan än staten

2. Stoppade landets "främlingsfientliga" parti från att få statsbidrag.Något liknande kan lätt införas i Sverige. Tror du att det blir upplopp då? Knappast.....Bloggarna kan de i princip stänga ner när de vill med hjälp av befintlig lagstiftning. Nästan alla SD vänliga bloggar skulle kunna åtalas under HMF lagstiftningen. Sannolikt räcker det med att man burar in några framstående skribenter för att resten ska tystna. Man kan även enkelt utöka HMF lagen genom att lägga till nya "grupper" som det är förbjudet att "visa missaktning" mot. Ett möjligt alternativ är att man lägger till "politiskt aktiva inom demokratiska partier" och sen i förarbetena anger att med "demokratiskt parti" menas ett parti som "står upp för alla människors lika värde".

2012-01-28 @ 01:47:03
Postat av: Magentan

Tony Ingman skrev: Men idag flyr Judar från Sverige när man trakasseras av muslimer, men det är visst inte lika intressant att tala om.Jodå, men det är istället SD och de "svenska ungdomarna" som beskylls för att trakassera och förfölja judarna i Malmö!Minister Ullenhag har nämligen den dåliga smaken att utnyttja Förintelsedagen för att sprida falsk proganda mot Sverigedemokraterna! I både Vestmanlands Läns Tidning samt Gefle Dagblad finns Ullenhags vidriga propagandaartikel.Hur lågt kan en medlem av vår svenska regering sänka sig?http://vlt.se/asikter/debatt/1.1521630-fp-vi-har-ett-gemensamt-ansvar-att-saga-ifran-mot-intoleransen

http://gd.se/ledare/debatt/1.4325596-glom-aldrig-forintelsen?headlineDate=20111220

http://avpixlat.info/2012/01/27/erik-ullenhag-ljuger-om-svenska-ungdomars-antisemitism/

2012-01-28 @ 01:47:58
Postat av: Sommaren med Vanja

Vanja talar i klartext,när det gäller Mytotjenkos smetande av problemen i Malmö så är det av samma dignitet som den nedtrampade valsedeln på valdagen

Fruktansvärt dumma tilltag,som sent skall glömmas.

Här har Mytotjenko gått över alla anständiga gränser

Hoppas att SD kan trycka upp det i plytet på honom 1400 gånger i riksdagen helidiot är snällt skrivet.När det gäller problematiken i Malmö tänker Vanja inte bry sin hjärna med det mera.Varför då undrar AW Svensson,jo dom berörda i Malmö har goda kontakt möjligheter med stora media intressen,man skulle utan problem kunna dra igång ett drev utan dess like.

Detta sker inte så varför bry sej överhuvudtaget.

Orsaken till att inte så sker stavas pengar.

Då är det enklare att mobba SD, och fortsätta att bli rikast på kyrkogården,snacka om "internvisslingar"

Någon "deal" i just detta ärende måste ju vara gjort, ett folkslag förföljs ju för f-n.Faktum är att detta tigande från en del mediabolag är lite som när Ryssen stannade tanksen framför Warzavaghettot, och lät tyskarna härja fritt.

Jämförelsen haltar givetvis rejält men det är samma attityd.Giriga människofientliga mobbare passar bäst på soptippen.Obs är du i mediabranshen eller bara allmänt bakom flötet, så är en del namn ändrade.

2012-01-28 @ 03:47:02
Postat av: Sven Dacke

Socialnämnden vill ha nära en miljon kronor av MigrationsverketI skrivelsen heter det att "socialnämndens uppfattning är att Migrationsverket, då de inte tar konsekvenser och verkställer de beslut de fattar, visar stor brist på barnperspektiv. Socialnämnden vill därför uppmana Migrationsverket att ta konsekvenserna av egna beslut eller att återuppta utredningen gällande medborgarens ansökan om uppehållstillstånd".

- Skrivelsen är skickad, men vi har ännu inte fått den besvarad, säger Anna Flinck.Läs hela på länken hur Staten smiter från ansvar

Postat av: apropå riksdagshusbranden

En bra och insiktsfull redovisning av Utlandssvensk

som jag oavsiktligt lyckades provocera fram.

Tack för den.

Det gäller att kunna se den leda verkligheten i vitögat. Ingenting förvränga. Ingenting förtiga.

2012-01-28 @ 07:35:58
Postat av: Jörgen

Thoralf.

Du bör kanske länka till ditt inlägg om namninsamlingen i dina efterföljande inlägg. Vi dina läsare, tappar tråden.

Ett litet tips, bara :)

2012-01-28 @ 08:03:31
Postat av: Tony Ingman

Vad har då Tokmoderaten för recept på alla "högutb.

Somalier, som, likt Egyptens gräshoppor invaderar

landet, är det Moderaternas nya kärnväljare?

2012-01-28 @ 10:02:29
Postat av: En SD sympatisör

Saxat från Fria Tider....Vänsterväljare har lägre IQ

Publicerat 20 september 2011 kl 23:10Forskning. Socialdemokraterna och Vänsterpartiet har starkast stöd i kommuner där invånarnas intelligensnivå gravt understiger snittet i Sverige. Samtidigt lockar Moderaterna flest väljare i de kommuner som har Sveriges smartaste befolkning. Sverigedemokraterna sticker ut genom att ha lika starkt väljarstöd i både de dummaste och smartaste kommunerna.2012-01-28 @ 10:13:38
Postat av: Tony Ingman

Kränkningsindustrin skördar nya triumfer i och

med att konstnären Dan Park tvingas betala skadestånd till en Afrikan i Lund, efter ett

fotomontage. Vad fan har denne Neger att göra

i ett land där både åsiktfrihet och yttrandefrihet

råder? Är han lika mån om att utverka skadestånd

till dem som dagligen kränks av hans stam,till

exempel flickor som förnedras, äldre människor

som rånas och misshandlas, beteenden som hör hemma

i forntiden? Nej det är han säkert inte! Själv

känner jag mig väldigt kränkt av parasitererande

figurer som har som mål att leva gott på andras

uppoffringar,var någonstans kan jag utverka

skadestånd?

2012-01-28 @ 10:39:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0