VI & DOM

Nu är den stora beställningen till tryckeriet gjord för vårt informationsblad om Gota Medias planerade mediehus. Informationsbladet är även godkänt för utdelning av Posten och beställningen till Posten är också lagd.

Jag har ju lagt ut vissa delar av bladet på bloggen och det har gett många synpunkter. Allt ifrån rent redaktionella ändringar och helt nya synpunkter. Man kan likna det vid en remissrunda till mina läsare. Väldigt många av dessa ändringar och synpunkter har också genomförts. Därför vill jag tacka alla som engagerat sig i vårt informationsblad.

Jag vet inte om alla förstår hur mycket jobb som ligger bakom att skapa ett informationsblad men nu känns det bra. Det enda som återstår är att leverera informationsbladen till Posten. Sedan får vi se vilken effekt informationsbladet får.

I informationsbladet ingår givetvis också en del annan information och tips om intressanta sajter på nätet. En möjlighet att få mer information från oss i Kalmar finns självklart också.
VI & DOM
Konstitutionsutskottet har beslutat att fortsätta granskningen av statsrådet Erik Ullenhag och hans ”myter” på regeringens hemsida. Det skall bli väldigt intressant att se vad konstitutionsutskottet kommer fram till. Läs artikel.

När jag ser skylten VI & DOM kommer jag osökt in på hur det ser ut i riksdagen när det gäller kvittningssystemet. Vi har nu suttit i riksdagen under ca 17 månader utan att vi fått komma med i kvittningssystemet. Här kan vi verkligen prata om vi och dom. Vi sverigedemokrater får jobba med helt andra förutsättningar än andra partier.Ser Uppdrag Granskning med ena ögat.
Jag blir inte det minsta förvånad över hur det ser ut i vårt rättsystem. Kent Ekeroth har lämnat in motioner om just de straffrabatter som finns i det svenska rättssamhället. Så det är bara tacka Uppdrag Granskning för att man uppmärksammar detta. 7-klövern har svårt att agera i denna fråga utan att ge oss Sverigedemokrater rätt.

Nigel Farage har hållit ett anförande i EU-parlamentet.

 

Kommentarer
Postat av: Ludvig

Efter att sett Uppdrag Gransknig så undrar man hur åklagare tänker. Ju mer brott ju mer rabatt på straffen. Helt otroligt.

2012-02-16 @ 07:02:43
Postat av: Sven Dacke

OBS. Detta är ett reklaminslagAll makt utgår från folket!Men vet "folket" hur besluten kommer fram och hur många följer hur arbetet i Riksdagen sker.Och hur många vet vad Sverigedemokraterna gör i Riksdagen, förutom den falska bild som media sprider.Riksdagen har nu en överskådlig webbplats som på ett mycket användarvänligt sätt gör det möjligt att läsa eller följa debatter i kammaren.Något som många kommer att märka är den enorma mängd om rent "skitsnack" som framförs i talarstolen av allt för många politiker.Det är även skrämmande vilken otrolig arrogans vissa politiker visar mot Riksdagskollegor. Och sedan står dom och predikar om alla människors lika värde!Tack i alla fall till dom som gjort den nya webbplatsen, och lycka till med tittandet, ni som är politiskt intresserade från alla möjliga grupper.

Varför se debatter i förvrängd redigerad form när man kan se det "live" och i oredigerad form

2012-02-16 @ 07:37:26
URL: http://www.riksdagen.se/sv/
Postat av: Info

VI-OCH-DOM-TÄNKANDE I SVERIGES RÖDIO!Sveriges radios nyhetsredaktion toppar idag med att vänsterledaren Jonas Sjöstedt på egen hand ska inleda förhandlingar med den etiopiska regeringen för att få de båda världsberömda journalisterna och ”etiopiensvenskarna” Schibbye och Persson frigivna. Detta eftersom Alliansen inte gjort tillräckligt för att styra den etiopiska inrikespolitiken.En annan stor nyhet är att antalet saneringar av vägglöss och annan bostadsohyra stigit dramatiskt under senare år. Tusentals och åter tusentals svenska hem infekteras nu varje år av den sedan länge utrotade 1800-talsplågan huvud- och vägglöss.En expert från Anticimex har förklaringen:– VI reser mycket mer än förr.Vilka VI?– Jo, just VI. VI svenskar, Andersson, Pettersson och Lundström, reser mycket mer än förr.Vi, vi, vi… Typiskt exempel på vi-och-dom-tänkande. Har Sveriges Rödio blivit rasistiskt och nazistiskt?

2012-02-16 @ 07:48:21
Postat av: S-E Karlsson

På tal om bluffen med svininfluensan , har en god vän till åren vorden 81 år som tog detta bluffvaccin,med påföljd av att han nu sover på dagarna och är klarvaken på nätterna alltså har hans dygnsrytm helt och hållet bytt plats ! För d------t att släppa ut vaccin som inte är färdigtestat !

Här finns troligen ett väldigt stort mörkertal dvs många som inte talar om hur dom mår !

2012-02-16 @ 08:34:38
Postat av: Hulda

Info...

Visst är det märkligt. När vi Svenskar reser utomlands, då är det stora risker att vi får med vägglöss och kanske annat "spännande" med oss hem.Men om en resväska som varit i "vägglössland" i kanske 10 år och sedan kommer hit med en Nybyggares ägodelar, då verkar den vara alldeles säker från småkryp....

Märkligt, som alltid..

2012-02-16 @ 08:55:41
Postat av: Carlina11

Från sidan "Riksdag & Departement" ang Syrien:"Regeringen tänker också utnämna en särskild ambassadör med ansvar för kontakterna med den demokratiska oppositionen i landet.Friheten på nätet är den nya frontlinjen i kampen mellan demokrati och diktatur, sade Carl Bildt.- Vi bjuder därför in till en stor internationell konferens om detta i april, där vi bland annat tar initiativ till en europeisk strategi för frihet på nätet, sade utrikesministern."Ska denna frihet på nätet gälla även i Sverige kan man undra...Postat av: Anonym

Tänkbart scenario:Sverige tvingas in i EMU och euron då Reinfeldt skuldsätter Sverige i räddningsaktioner för att bl a rädda Grekland.Nör Syrien och Iran har tagits över av USA, Israel och Nato, så skapas en MENA-union. Ett arabförbund med EU som förebild.Därefter slås EU och Mena ihop till en samverkande Union med Euron som valuta.

Alla gränser tas bort. Då kan SD se sig om i invandringsfrågan.En världsregering, en världsvaluta, kontroll över världens handel.

Globalisterna och Bilderbergarnas agenda.

2012-02-16 @ 09:34:15
Postat av: Kalle på Spången

Tycker du ska skippa hänvisningar till Fria Tider, Avpixlat och Affes statistikblogg. Även om jag kan finna nöje att läsa dom och anser att de tillför en hel del så känns det ändå högst tveksamt att officiellt förknippa Sveigedemokraterna med dessa sidor.

2012-02-16 @ 19:10:18
Postat av: Funtaren

Kalle hann före.Nog för att FT kan hitta guldkorn ibland, men deras redaktionella material är definitivt inget SD skall sammankopplas med! Alltför ofta är det att betrakta som extremhöger. ALldeles nyligen tog de tex in en "nyhet" baserat på BNP (British National Party) som enda källa.Justera utskicket, snälla!

2012-02-16 @ 21:47:00
Postat av: Funtaren

Dock förstår jag inte varför Kalle har problem med att SD hänvisar till Avpixlat? Efter den där kuppen har de skött sig excellent. De hanterade kuppen på ett utmärkt sätt och har sedan dess hållit rent i kolumnerna. Den där BNP-nyheten dök exvis inte upp hos dem.

2012-02-16 @ 21:53:16
Postat av: Kalle på Spången

Jag gillar Avpixlat och tycker de fyller en vikig funktion. Jag sväljer dock inte allt okritiskt. Exempelvis ogillar jag starkt när man går ut med namn och personuppgifter på folk som ännu inte blivit dömda, vilket förekommer. Jag vill inte se att Sverigedemokraterna förknippas med ett sådant förhållningssätt.Därav mitt ställningstagande i frågan.

2012-02-17 @ 17:27:24
Postat av: chaussure timberland

La plus grande packs, qui ont une<a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="chaussure timberland">chaussure timberland</a>

capacité de plus de litres soixante-dix et ont <a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="timberland pas cher">timberland pas cher</a>

habituellement un certain nombre de caractéristiques particulières.

2012-03-03 @ 03:48:55
URL: http://www.chaussure-timberland.com
Postat av: chaussures puma

En fait, à cette taille,<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma pas cher">chaussures puma pas cher</a>

il ressemblait à une épée courte de plus<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma">chaussures puma</a>

qu'un couteau. La longueur de la lame est compensé <a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="puma pas cher">puma pas cher</a>

par la largeur de la lame - habituellement de un pouce et demi à deux pouces de largeur.

2012-03-03 @ 03:52:10
URL: http://www.chaussures-puma-pas-cher.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0