VEM HAR DE STORA PROBLEMEN

Det senaste året har det blåst snålt om den rödgröna oppositionen, fokus har givetvis varit på Socialdemokraterna och deras partiledarproblem. Därmed har Alliansen kunnat klara sig utan mediefokus. Nu står de rödgröna rustade med nya partiledare över hela linjen.

Om sanningen skall fram så är det i verkligheten Alliansen som har de absolut största problemen. Jag skulle faktiskt vilja säga att det är kris inom Alliansen eller en begynnande kris som riskerar att bli akut inom en snar framtid. Jag är övertygad om att opinionssiffrorna kommer svänga till det rödgrönas fördel innan sommaren.

Ett litet tecken på detta märker nog de flesta i utskottsarbetet i riksdagen. Antalet propositioner som kommer från riksdagen är väldigt lågt, historiskt lågt enligt erfarna politiker. Det tyder på en stor brist på idéer inom regeringen. När väl skatterna sänkts har det blivit idétorka.

Centerpartiet och Kristdemokraterna är de stora sorgebarnen. När det gäller Centerpartiet så är det först och främst Annie Lööf som det handlar om. Att utan någon som helst arbetslivserfarenhet har hon axlat ansvaret som både partiledare och näringslivsminister. I helgen fick vi en första signal om att det inte riktigt står rätt till med Annie Lööf när hon beklagade sig över sin och sin familjs livssituation. Annie Lööfs smekmånad är nu över och det är dags att leverera som näringslivsminister. Nu duger det inte längre med floskler, utan nu är det konkreta beslut som gäller. Det kan t.ex. handla om att ge besked till industrin om vår framtida energiförsörjning och då tänker jag inte på några ”väderkvarnar” utan nya kärnkraftverk. En annan fråga som snabbt kan hamna på regeringens bord igen kan vara SAAB och då kommer Annie Lööf ställas på prov.

Men det stora sorgebarnet för Alliansen är utan tvivel Kristdemokraterna. Sedan Göran Hägglund blivit återvald som partiledare pågår en uppstädning i det tysta inom partiet. Senaste offret är Mats Odell själv som lämnar som gruppledare i riksdagen.

För några dagar sedan var det återigen dags för ett nytt magplask av Göran Hägglund och hans nya partiledning när man i en debattartikel släppte kravet på tvångssterilisering vid könsbyte. Ännu en av Kristdemokraternas grundvärderingar som gick i graven.

”De har inte – vad vi vet – blivit överkörda av regeringen i frågan, efter en lång och tapper kamp. De har inte heller – vad vi vet – fått något annat i utbyte för att ge efter i den här frågan. Nej, de svenska kristdemokraterna tycker så här. De tycker att män ska föda barn. De tycker att kön är en social konstruktion, som skapas av juridiken. De tycker att en maka eller make i ett äktenskap ska kunna byta kön, utan samtycke från sin livskamrat. De bryr sig inte om att utreda hur ett barn upplever att bli född av en person som juridiskt sett är deras far. De har dessutom mage att hänvisa till kristen idétradition när de motiverar sin resa mot "det tredje könet". Som om halva könsbyten vore en del av ett kristet tankegods.”

Så beskrivs Kristdemokraterna i en kristen tidning. Jag tror inte att det lockar några nya väljare, snarare förlorar partiet ännu ett antal väljare som Göran Hägglund aldrig kommer kunna locka tillbaka. Frågan är var dessa väljare tar vägen. Det är inte omöjligt att en del av dessa kommer att välja Sverigedemokraterna i nästa val.

Personligen tror jag att det är möjligt att de rödgröna kan få egen majoritet i valet 2014.


Kommentarer
Postat av: Robin Shadowes

Med tanke på vilken katastrof Reinfeldt-regeringen har visat sig vara. Nu har han haft snart sex långa år på sig och Sverige mår sämre än under krigen på stormaktstiden. Jag tar hellre chansen med en rödgrön regering nästa gång. Reinfeldt och dom andra galningarna bara måste bort från makten till varje pris.

2012-02-21 @ 23:47:00
Postat av: Kalleman

Vad är detta för trams, klart att SD måste jobba för att öka sina mandat i riksdagen. Vi som röstboskap kan inte tänka oss något annat. Vem vill ha en röd/grön regering? Skulle vi inte ändra på de senaste 30 årens

misslyckade politik, det är ju det som står på agendan.Jobba på, även om det känns visset just för tillfället. Vi är många som söker en förändring till det nuvarande politiska styret.

2012-02-22 @ 00:12:23
Postat av: Gubben o Gumman

Fast det är rätt skojsigt med Centern som ersatt en Duracellkanin med en Turtles

Den förstnämnda drog ur bottenpluggen den andra får bada bottenfisk.

Annie kommer att underhålla hela Sverige under 4 år

Med Göran "killten" Hägglund drog Kristdemokraterna ut sista spiken och slog i den igen.

2012-02-22 @ 01:05:29
Postat av: Göran Andersson

Njaä, skulle inte förvåna mig om Moderaterna söker koalition med Socialdemokraterna. De är ju i Honeckers anda båda partierna. Gemensamt kanske de kan hitta på ännu värre elände än vad vi har. M säger ju sig vara ett arbetarparti. I sitt valfäsk 2014 kan de mycket väl kalla sig för sveriges enda socialistparti. Då blir väl S ett högerinternationalsocialistpartiÄr det bara SD (sverigeblocket) som ståndaktigt

går den raka vägen för att införa Demokrati i Sverige ? När detta väl är ett faktum så blir det två demokratier i världen.Olof Palme blev aldrig rysk gouvernör i Stockholm.

2012-02-22 @ 01:18:50
Postat av: Ludvig

Jag hoppas verkligen att vi slipper denna egoistregering innan den hinner förstöra allt vi byggt upp i detta land.

2012-02-22 @ 06:42:59
Postat av: Jenny

Vad skulle bli bättre med de rödgröna. Minns ni inte fastighetsskatten? Jag som tjänar lite har fått mer i plånboken, det har aldrig sossarna gjort för mig.

2012-02-22 @ 06:50:08
Postat av: Hulda

Det absolut sämsta alternativet efter valet 2014 är en Rödgrön regering.

Kommunister, Socialister, Elitfeminister, ännu värre invandrarkramare än nu och div. annat tveksamt folk i landets regering.....

Det bästa är ett starkt SD som kan påverka eller allra helst ingå i en borgelig regering så att tex. Ullenhag får ett mera lämpligt jobb.Tyvärr ingår nog Alliansen hellre en ohelig allians med Miljöpartiet om C och KD faller ur riksdagen än att de ens samtalar med SD....

2012-02-22 @ 07:10:52
Postat av: Johan

Som tur är är jag tämligen säker på att SD kommer vara vågmästare 2014..

2012-02-22 @ 07:23:11
Postat av: Jenny

@Hulda, jag håller med. Sjöstedt är livsfarlig, han skulle jobba snabbare för Sveriges undergång.

Det bästa vore väl att moderaterna började jobba för att förbättra för företagarna. Moderaterna får igenom sin skattepolitik och SD får igenom sin flyktigpolitik.

Företagen måste växa, så att vi klarar jobben! Vi kan absolut inte ta emot fler flyktingar, eftersom vi måste kunna hjälpa de svenskar som behöver.

De röd/gröna skulle förmodligen öka skattetrycket och vad skulle vi få för dessa pengar? Fler flyktingar förmodligen och dessutom tvingas gå ifrån hus och hem.

2012-02-22 @ 07:32:20
Postat av: jägarn

Kommer sörjan till makten så återkommer oskicket med att utnämna oanställningsbara sossar till chefer på offentliga företag och förvaltningar. Vilket medför att vi sjunker än mer ner i träsket. Att moderatern så kapitalt svikit Sverige är för mig en gåta. Brottsligheten frodas, hårfrisörskan är handlingsförlamad, försvaret som inte finns kostar enorma summor under den förvirrade vapenvägraren och landet invaderas av kriminella och lycksökarte från Afrika och arabvärlden. Varför delas det ut PUT till folk som inte behöver eller är kvalificerade för PUT? Varför duger inte det självklara TUT för flyktingar när det går bra med TUT i andra länder? När kommer invandringens kostnader upp på bordet? När kommer Stasi listorna upp på samma bord? Varför utvisas inte grovt kriminella? Varför dras inte medborgarskap in som delats ut på falska grunder? När upphör geschäftet med de ensamkommande barnen som varken är barn, flyktingar eller ensamma? Vad och vem/vilka skall försörja alla dessa somalier som väller in? Frågorna hopar sig och 7-klövern hukar, ljuger och mörkar.

2012-02-22 @ 07:45:11
Postat av: S-E Karlsson

Kristinebergs bostadsområde i Oskarshamn har haft ett möte om otryggheten i området , det som var det stora i sammanhanget var att många tyckte det var för dålig belysning i området , ingen sa något om grunden till rädslan ,dvs den stora mängden "pensionsräddare "som flyttat in ! När man äntligen fått chansen att reagera så är det ingen som törs säga något !

2012-02-22 @ 07:48:23
Postat av: Jenny

Hoppas på att Reinfeldt kommer att avgå. Han kan ju inte sitta hur länge som helst.

2012-02-22 @ 07:50:44
Postat av: Jenny

@jägaren, ja moderaterna svek förstår jag inte, heller. På 90- talet tvingade Bengt Westerberg dem att riva upp luciabesluten. Har alltid avskytt fp för detta.Reinfeldt försöker taktiskt att ta död på debatten med de rödgröna. Vad skall de säga emot vår generösa flyktingpolitik? Att Reinfeldt svike svenskarna skiter han i, bara han behåller makten. Jag tror att journalsterna knäckte regeringen när de vann 2009. Nu säger de allt som journalistpartiet vill höra.Moment 22.

Räddningen kanske kommer om M byter ledare till en som vill samarbeta med SD?

2012-02-22 @ 08:00:40
Postat av: Jenny

Förlåt stavfelen (skriver på iPad )

Menade när de vann 2006 (såklart)Ny krönika av Julia C

http://snaphanen.dk/2012/02/21/vad-driver-fredrik-reinfeldt/#more-114483

2012-02-22 @ 08:04:58
Postat av: Info

REGERINGEN KRÄVER LAGSTADGAD STYRELSEKVOTERINGhttp://www.va.se/nyheter/vi-vill-ha-en-forandring-i-aktiebolagslagen-67377Naturligtvis har samme s.k. partistrateg stort inflytande vad gäller att tillföra diverse ”genusvetenskapliga” projekt och ”jämställdhetssatsningar”, den ena absurdare än den andra, en aldrig sinande ström av nya miljoner. Den som bäst följt miljonrullningen är Tanja Bergkvist i många blogginlägg, t.ex. här:http://tanjabergkvist.wordpress.com/2010/11/14/iiiinte-80-miljoner-till/2012-02-22 @ 08:24:41
Postat av: Sven Dacke

Vart är vi på väg.Populärt program på TV men i övrigt fundera Svensken inte så mycket på den saken.Några korta nyheter från Växjö, staden som kämpar att bli ett nytt MalmöSnart väntas minst 400 somaliska barn återförenas med sina föräldrar som övergav dom och åkte före till Sverige.

Siffran 400 är en vild gissning, och kanske är den tredubbla.Undrar hur bostadsmarknaden i Växjö klarar av att får fram tillräckligt stora lägenheter enligt Svenska krav när familjen kanske består av 10-12 personer.

Totalt beräknas 30.000 nysvenskar komma, men siffran kan lika väl vara 130.000. Ingen som vet, och när det är prejudikat kommer flera etniska grupper med samma önskemål.Undrar om inte Sveriges immigration styrs av den mörka mannen i Moderaterna med ett namn som börjar på Wa. Ullenhag är troligen bara konferencier som presenterar programmet.http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/dna-tester-oppnar-for-aterforening%283154190%29.gmNio av elva Växjöskolor får kritik

Elever får inte alltid det stöd de behöver för att klara skolan. Oklarheter i bedömningen av barnens kunskaper.

De är två punkter som hamnar överst på skolinspektionens lista över kritik när Växjöskolorna granskas.

Undrar om det kommer att bli bättre eller sämre efter påfyllningen enligt föregående , och hur stor beredskap har kommunen, och finns det verkligen pengar

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/nio-av-elva-vaxjoskolor-far-kritik(3160072).gmUng kvinnor utsatta för hatbrott

Mia, 20, var på väg ner på stan och höll sin tjejdejt i handen.

Då blev de förolämpade och överfallna av ett ungdomsgäng.

Hon uppskattar att det handlar om ett ungdomsgäng på 10-15 personer, både tjejer och killar. Men hon har svårt att ge något signalement.

– Jag var för chockad för att kunna känna igen ansikten eller något sådant. Det enda jag vet är att en av dem var väldigt, väldigt lång och att en av killarna hade en sådan där halsduk som man oftast ser att tjejer ha runt huvudet, som sitter ihop hela vägen och som blir jättefluffig om man lindar den två varv runt halsen. Jag fastnade med nycklarna i den halsduken. Sedan fanns det också folk från deras gäng som filmade hela händelsen.http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/ung-kvinnor-utsatta-for-hatbrott(3161478).gmKraftig ökning av antalet anmälningar

2005 anmäldes 2 946 hatbrott

2010 anmäldes 5 139 hatbrott

Kronoberg hamnar på en sjunde plats, av 25, i riket. (40-47 hatbrott per 100 000 invånare)

Hatbrotten domineras av främlingsfientliga/rasistiska motiv (74 procent)

I 15 procent av anmälningarna 2010 identifierades ett homofobiskt, bifobiskt eller heterofobiskt motiv

Av samtliga identifierade hatbrott som anmäldes 2009 hade knappt en tiondel (8 procent)

personuppklarats, beräknat fram till den 31 mars 2011.

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/kraftig-okning-av-antalet-anmalningar(3161479).gmDet här var dom små problemen i Växjö, och nu till dom stora som engagerar samtliga innevånare.Kyrkoherde Åke Roxberg är transvestit

Som elvaåring begrep kyrkoherde Åke Roxberg att han inte var som alla andra. I hela sitt liv har han försökt trycka undan behovet att leva ut sin kvinnliga sida. Men nu finns hon, Ann-Christine - Åke Roxbergs alter ego.Undrar vad Växjös muslimer tycker om den saken, nu när Sv Kyrkan flörtar med Islam. För egen del gick jag ur Sv Kyrkan förra året så egentligen rör det inte mighttp://www.smp.se/nyheter/vaxjo/kyrkoherde-ake-roxberg-ar-transvestit(3160361).gmProtest mot rovdjurspolitiken

Lagom till att en varg tycks ha funnit sig tillrätta i Kronobergs östra delar manas till protester mot dagens rovdjurspolitik. Växjö är en av åtta platser i landet där det ska manifesteras.Varför är det så enorma diskussioner hur många vargar vi skall ha i Sverige, varför gäller inte öppna gränser och fri invandring för dessa djur som hör hemma här.http://www.smp.se/nyheter/kronoberg/protest-mot-rovdjurspolitiken(3161502).gm2012-02-22 @ 08:41:53
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Man kunde läsa i kvällspressen att Alliansen störs av " interna stridigheter " och att dessa " lamslår regeringen ". Var det inte Carl Bildt som talade om " rödgrön röra ". Även samme man sa att kronan var en " skvalpvaluta ". Är det inte på det viset att hela EU skvalpar??. Den som gräver en grop.............???.

2012-02-22 @ 08:55:44
Postat av: Sven Dacke

Välfärdskrisen Sverige har på kort tid blivit ett av världens mest avreglerande länder för välfärdstjänster.Det är en tillväxtbransch med bubbelvarning där riskkapitaljättarna utnyttjar ett politiskt vakuum med obefintlig kvalitetskontroll.Fram träder en hel sektor som sysselsätter tiotusentals anställda, men kontrolleras av ett fåtal bolag och där kvalitetskontrollen inte sällan är underordnad kostnadskontrollen.

Slående är också hur stor del av branschen som kontrolleras av stora nordiska private equity-bolag.För de slipade affärsmännen på EQT, IK Investment, Nordic Capital och Triton har företag inom äldreomsorg, sjukvård och skola blivit högt eftertraktade tillväxtbolag.Och det finns fler skäl till det. För det första talar den demografiska utvecklingen ett tydligt språk.Under de kommande fyrtio åren väntas utgifterna i Sverige för sjukvård öka med sanslösa 270 procent ( 270 % ökning ) . Tillväxten inom välfärdssektorn är alltså säker och samma sak gäller landstingens och kommunernas soliditet.Undrar vilken regering som kommer att få ta hand om denna "svartepetter"Moderaterna kämpan nog inte för återval 2014, dom har gjort sitt för denna gång.

Tack Fredrik

Postat av: Hacke

Rött eller blått har visat sig bli ett val mellan pest eller kolera. Hade faktiskt vissa förhoppningar på alliansen för sex år sedan även om dom inte fick min röst och aldrig kommer att få. Den är för alltid förankrad hos sd, enda hoppet för svensk framtid. Jag tror sd samlar väljare ganska brett numera, tycker mig märka att beröringsskräcken börjat avta alltmer ute hos folk i gemen och opinionssiffrorna vet vi ju av erfarenhet vad dom är värda. Skulle bli mycket förvånad och besviken om det inte handlar om tvåsiffrigt 2014.

2012-02-22 @ 09:36:30
Postat av: Anna T

Nä usch, efter allt man läser i tidningen och sedan läser bland många kommentarer här så flyttar jag nog helst från Sverige, ett för det mesta hemskt land med hjärtlösa idioter som bara bryr sig om sig själva.

2012-02-22 @ 09:40:03
URL: http://annatjernstroms.blogg.se/
Postat av: Tony Ingman

Fredik Reinfeldt i kissblöja, ganska festligt

fotomontage av den kontroversiella Exil Homo konstnären, som konstaterar att Reinfeldt

är ytterst ansvarig för åldringsvården,där gamla

tvingas ligga i nersölade blöjor

2012-02-22 @ 09:47:03
Postat av: Tony Ingman

Bilden finns i Expressen!

2012-02-22 @ 09:47:52
Postat av: Inte-en-till

Har läst intervjun med Lööf, som Thoralf länkar till. Det är inte mycket till självdistans centertjejen uppvisar:"Hon har också ett mål om att bli Sveriges första kvinnliga statsminister i framtiden."Ska bli intressant att se hur kortvarig hon blir!http://www.second-opinion.se/so/view/24462012-02-22 @ 09:55:01
Postat av: Calle

Kanske borde SD -ledningen göra ett medialt uttalande om var partiet står i frågan om lagändring vid könsbyten, så att missnöjda KD:are vet att vi finns och vad vi står för.Tillskriva de kristna tidningarna,frikyrkorna etc. för att ev. få ut budskapet.De flesta vet inte att det finns ett parti som står upp för sådana värderingar.

2012-02-22 @ 10:01:43
Postat av: Jenny

Ursch http://www.expressen.se/ledare/ann-charlotte-marteus/invandrardebatt-ska-vara-angslig/

2012-02-22 @ 10:23:46
Postat av: AWSvensson

I avsaknad av en sosseledare så har i brist på annat alliansen ,läs moderaterna och Reinfeldt blivit utnämnd till det minst dåliga,vilket återspeglats i oppionionsiffrorna och populariteten för Reinfeldt och M. Tiden fram till valet kommer att blotta de misstag som alliansen gjort,de har slagit sig till ro i tron att de är oövervinnliga och fört en oansvarig låt gå politik , ökad arbetlöshet,fler utförsäkrade,ökade kostnader för kommunerna i form av ekonomiskt bistånd,det var ju inte tänkt att svenskar arbetslösa skulle ha ekonomiskt bistånd,det var förbehållet våra pensionsräddare.I detta läget så kommer oppionsiffrorna för moderaterna och alliansen att störtdyka,frågan är om någon vettig moderat kan lyckas lägga om kursen eller står Sverige där likt lyxkryssaren utanför Italien,med en drogad kapten Harig.

2012-02-22 @ 10:40:14
Postat av: AWSvensson

Något som anknyter till min tidigare kommentar. Det akuta läget i Sverige har föranlett Julia Ceasar att frångå sin söndagskrönika .

Helt apropå ,GoG kan man beställa en psykiatriutredning i annat namn.

Postat av: Jenny

http://www.newsmill.se/artikel/2012/02/22/s-stoppar-vi-morden-p-kvinnorOm vi alla är "hen"....finns det några kvinnomord då? Skulle se snyggt ut i statistiken?

2012-02-22 @ 11:19:14
Postat av: Jenny

Merit Wager lägger av. Orkar inte skriva om miggorna längre :-(

http://meritwager.wordpress.com/2012/02/22/sista-texten-fran-en-migga-sista-texten-pa-asylomradet-manga-i-ansvarig-stallning-kan-andas-ut/#entry

2012-02-22 @ 11:37:43
Postat av: AWSvensson

Merith Wager har tröttnat på att stånga sig blodig i kampen att få våra mentalt retarderade ministrar att inse svindleriet och välfärdsstölden som är ett resultat av det minst sagt sinnessjuka asylhaveriet.

Min finkänslighet förbjuder mig att uttrycka det i skarpa ordalag.

2012-02-22 @ 11:39:21
Postat av: SM811

@Jenny

Jo en del har fått mer men pensionärerna har fått mindre. Det är ju det där med "relativt". Invandrare med ÄFS har fått uppräkning medan pensionerna har det inte. Alliansen är som jag ser det pensionärsfientliga partier.2012-02-22 @ 11:42:19
Postat av: Lotta

Nu skall man öppna nytt boende för "ensamkommande flyktingbarn" på Slöjdaregatan i Kalmar. 8 permanenta platser och 2 akutplatser. När får vi läsa om det första boendet på Boholmarna eller övriga skyddade enklaver där de (van)styrande själva bor?

2012-02-22 @ 11:50:13
Postat av: Sven Dacke

I samband med tjugoårsfirandet av Murens fall 2009 intervjuades Gauck av Sveriges Radio och fick frågor om de svenska Stasiagenterna. Han beskriver dem som ”synnerligen äckliga” och motiverar med att dessa helt frivilligt blev Stasilakejer.I kölvattnet på Birgitta Almgrens DDR-forskning har det blivit uppenbart att Rosenholzarkivet spelar en helt avgörande roll för att bringa klarhet om de svenska Stasiagenterna (äkta, påhittade, kanske ännu inte avslöjade). I riksdagen är man dock överens om att inte bry sig._________________________________________________Läs även kommentarerna

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Tänker du på någon speciell?

2012-02-22 @ 12:20:08
Postat av: AWSvensson

GoG ,inte "precis",bara en tanke som flög på mig.

2012-02-22 @ 12:47:35
Postat av: Kalle

Vänterna verkar ha åsikter om allt och alla! SD är tyst för det mesta. SD och Vänstern har exakt lika många valda ledamöter i riksdagen...19 st.Vad kan det bero på att vänstern visar sig mer än SD. Beror det på att Sd har blivit handlingsförlamat och saknar en riktig Ide-spruta som kan konsten att väcka medias intresse.

2012-02-22 @ 13:06:14
Postat av: S-E Karlsson

Anna T Ta ditt pick och pack och flytta till exempelvis Irak ellr Iran dom behöver nog asylsökande eftersom många flyttar till Sverige !

2012-02-22 @ 13:23:57
Postat av: S-E Karlsson

Nu ska ju kommunerna tvingas till att ta emot ensamkommande "barn" , det räcker tydligen inte att kommunerna får stå för anhöriginvandringens kostnader ! NU måste SD agera starkt , det är för tyst från SD:s håll , vi som stöttar tappar ju mer och mer lusten när inget konkret händer ! Det är fler med mej som undrar !

2012-02-22 @ 13:40:59
Postat av: Repell

Hitler var en urbota socialist, det finns det många bevis på, man kan lugnt accosiera hans regim med vårt Vänsterparti som också håller sig med brunskjortorna AFA som terroriserar samhället och angriper hederligt folk som sliter och släpar för att försörja mångkulturella individer ifrån omvärlden!

2012-02-22 @ 13:48:50
Postat av: Jenny

http://www.svd.se/naringsliv/jag-har-aldrig-sett-nagot-liknande_6870129.svd

Fusk Migrationsverket

2012-02-22 @ 15:03:40
Postat av: AWSvensson

Att det skulle bli ett omfattande fusk och bedrägerier när alliansen vett och brett skröt om arbetskraftsreformen kunde varenda människa begripa,nåja med undantag för de vise männen Reinfeldt,Ullenhag och Billström. Jå så höll jag på att glömma Annie Lööf,men hon har inte fattat det än.

2012-02-22 @ 15:28:29
Postat av: Nalli

Om Jacques Wallner.

Tänk om det hade varit en SD:are, jävla vilket liv det hade varit på Expo o AFA folket.Är det någon som vet om han har skrivit något illa om andra med tanke på att han själv sitter i ett glashus.

Postat av: AWSvensson

Nu ska väl ändå svensk välfärd blomstra,så många pensionräddare på en gång gör väl att Annie Lööf blir alldeles till sig i byxerer.

Postat av: Svensson

Moderaterna är ett en-fråge-partie. Vi Svenskar har hört Reinfeldt gorma om sin invandring, så vi mår illa.

2012-02-22 @ 17:32:26
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: hummelstadskarin

Så har man alltså fått tyst på Merith Wager! Det var verkligen mycket illa. Vi skall nog inte hoppas att besvikna KD-väljare kommer över till SD - man har skrämt upp dem.

2012-02-22 @ 17:47:16
Postat av: Steffe

Om det nu är dåligt med motioner i riksdagen så kanske det vore bra om SD tog tillfället i akt och gjorde sig lite mer hörda. Tyvärr så hör man inte så mycket ifrån SD mellan valen och när man hör något så är det bara om invandrarfrågan. Det finns ju så mycket andra bra punkter på partiprogrammet som är värda att ta upp så att fler människor kommer till insikt om att SD är så mycket mer än bara ett enfrågeparti (som jag tyvärr tror att många uppfattar SD som).

2012-02-23 @ 03:13:10
Postat av: nils G

SD måste prioritera Sverige. SD måste fortsätta att ligga i mitten på den politiska höger vänster skalan... Samt ha en begåvad invandringspolitik. Det är farligt om SD blir kapat av sionister vars främsta mål är att stödja Israelisk ockupation och illdåd in absurdum...Det tjänar inte Sverige på...Sd måste prioritera Sverige idag...

2012-04-08 @ 16:19:18
Postat av: Nils G

Vad gäller politiken så tror jag inte på rödgrön majoritet efter nästa val. I valrörelserna så får mindre partier mycket större möjlighet att komma fram och det gynnar SD. Sd har dessutom verkligheten på sin sida.Massarbetslöshet, bostadsbrist, brottslighet löses inte med fler Somalier i Sverige...

2012-04-08 @ 16:25:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0