TOTALT MÖRKER

Inte heller idag skriver Barometern om våldtäkten mot ett barn på boendet för ensamkommande barn.

Klipp från nybildade Tryckfrihetssällskapet.


Kommentarer
Postat av: Åke, Västervik

...det bevisar ju bara vilken människosyn Barometerns ledning besitter....När den här stackars uttnytjade tjejen en dag blir vuxen, så hoppas jag att någon berättar för henne på vilket sätt media mfl "verkligen" uttryckte sitt stöd för henne och hennes nära o kära!! Det minsta allmänheten f.ö kan och borde göra är ju att sluta prenumerera på en sådan hycklarblaska i ren protest för att visa sitt stöd och ogillande över det som sker och inte sker!

2012-02-02 @ 08:13:34
Postat av: Lotta

@Thoralf

Kalmar ligger nog utanför Barometerns spridningsområde skall du se. Det var svaret jag fick som anledning till att man inte skrev om massvåldtäkten i Mariannelund.

2012-02-02 @ 08:14:23
Postat av: Jörgen

Alla som bor eller bott i Malmö känner till denna sanning. Det räcker att gå en runda på stadens "loppmarknader" för att förstå. Helt nya "lopp varor" till kompispris.

Väldigt bra skrivet av förbannad Malmöbo

Postat av: Sven Dacke

Föreståndaren på boendet för ensamkommande flyktingbarn, där en 12-årig flicka kunde träffa och ha sex med sin äldre pojkvän, anser att man gjort vad man kunnat för att hindra den olagliga relationen.Och i Ölandsbladet.se

Flera av borgholmsbibliotekets datorer ska under en tid använts för porrsurfning av personer placerade på Migrationsverkets inhyrda förläggning i Lundegård. Vid minst ett tillfälle ska en yngre man gått från cybersex till handling, det vill säga onanerat inför öppen ridå.

Postat av: Staffan Sundqvist

Socialnämndens ordförande Roger Carlsson MÅSTE vara helt slut i huvudet.... Det går dessutom inte att kommentera Östrans artikel. Undrar varför...

2012-02-02 @ 08:49:00
Postat av: Pierre D

Jag läste på Östran :Socialnämndens ordförande Roger Holmberg ger sitt fulla stöd till Ola Svensson och personalen på Horisont.– Jag tycker att de har agerat på ett föredömligt sätt. De har reagerat direkt, tagit tag i problemet och infört nya rutiner. Som jag förstår det har man också förklarat för flickan och pojken att de inte får ha sexuellt umgänge, vilket de bedyrat att de inte har.*Men sen när erkänner en brottsling frivilligt kan man fråga sig, ska så naiva människor sitta på platser likt denna ???http://old.ostran.se/nyheter/kalmar/naer_vi_fraagade_om_de_hade_sex_saa_nekade_hanHur många brottslingar talar sanning ! Foliehatten är tydligen på konstant då det inte gäller ursprungsbefolkningen i detta land.Fler intressanta saker man kan läsa är att invandrarfamiljer med socialbidrag nu är arga efter att de nu kontrolleras efter samma normer som övriga befolkningen , läser man här så blir man mörkrädd och undrar hur mycket som betalats ut innan utan närmare kontroll.http://old.ostran.se/ostran/nyheter/kalmar/upproert_efter_oekad_kontroll_av_bidragFortsätt ditt goda arbete Thoralf .

2012-02-02 @ 08:50:15
Postat av: S-E Karlsson

Så här ligger det till vad det gäller mej och lokalpressen , hustrun vill ha en tidning för att kunna följa vad som händer på familjesidan annars skulle jag sagt upp abonnemanget inom tre röda sekunder !

2012-02-02 @ 08:59:20
Postat av: Sven Dacke

I dag är det återigen dags för Stadsministerns frågestund kl 14 i Riksdagen. Sänds på SVT ForumUndra just vilka spännande frågor som kommer upp. Kanske om han anser att 0,1 % är marknadsmässig ränta, eller vad han tycker om KU anmälan från SDVar lugna, det kommer inte, men säkert är V Sjöstedt i farten som vanligt2012-02-02 @ 09:09:00
URL: http://svt.se/2.59808/svt_forum
Postat av: AWSvensson

För att återknyta till föregående inlägg med reportern som svamlar å de grövsta.

Journalisten har en agenda med sitt reportage nämligen att hos allmänheten väcka sympatier för dessa illegala immigranter. Att då kalla dessa illegala omöjliggör syftet att sälja in dessa sympatier,ordet flykting som ger bilden av svältande personer och barn med flugor i ögonen bidrar starkt till att väcka sympatier. Att man därigenom vilseleder och direkt ljuger har mindre betydelse eftersom ändamålet helgar medlen.

De som såg uppdrag granskning om utbetalningar till personer som mist jobb pga konkurser inser att det här landets byråkrater infiltrerats av idioter,personer som varken har logik eller kompetens för att sköta sin uppgift. Tyvärr detta är nog en vanlig företeelse i samhället och bekräftar tesen om att det här landet har nått sin välfärdstopp för flera år sedan. Det var roligt så länge det varade.

2012-02-02 @ 10:01:14
Postat av: Hulda

Det pågår ett lågintensivt "nätkrig" om sanningen med massinvandringen. På bloggar, diskussionssidor på nätet och vissa förbisläppta inringare i Ring P1 kommer rätt fakta ut. Gammelmedia försöker att hålla emot och inser inte att de har tappat greppet.

Men sanningen är svårstoppad....

2012-02-02 @ 10:17:42
Postat av: Åke Malmros

Skicka in era frågor till Sveriges Radios chatt:

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=49418872012-02-02 @ 10:49:48
Postat av: Magentan

S-E Karlsson skriver: "hustrun vill ha en tidning för att kunna följa vad som händer på familjesidan ..."Haha, Jag känner igen mig. Det ville jag också innan vi sa upp vår 25-åriga prenumeration. Men eftersom jag minst en gång per vecka ändå besöker biblioteket, och de har tidningarna där, gick jag med lite knorrande med på uppsägningen.Nu har jag klarat mig bra utan både tidning och familjesidan i snart 15 år. Slutade för längesedan läsa den på biblioteket också. Det finns så oändligt mycket mer att hämta på nätet för att vidga vyerna!

2012-02-02 @ 10:57:16
Postat av: Observer

På Invandrarservice i Kalmar har man varit så generös med socialbidrag att när socialförvaltningen i staden tar över och gör korrekta biståndsbedömningar enligt SOL så blir klienterna arga. Åtminstone de som seglat omkring i Invandrarservice gräddfil.På hemmet Horisont räcker det med att man svarar nekande på en fråga om man har sexuellt umgänge med en 12-åring för att personalen ska vara nöjd.F.ö. är en kärleksrelation mellan en 17-åring och en 12-åring ngt bisarr för att uttrycka det milt.Har man ingen handledning på Horisont för att få rådgivning när man saknar egenkompetens?Finns det ingen i personalen som har egna barn t.ex.döttrar i 10-12årsåldern?Till detta kommer naturligtvis frågeställningen på hur man från både politiker- och tjänstemannahåll ser på flickors rättigheter.De svajiga svaren från dessa i ortens lokaltidningar väcker faktiskt en del obehagliga frågeställningar.

2012-02-02 @ 11:01:38
Postat av: Nalli

Succé för Tryckfrihetssällskapet första möte.

Mycket läsvärt.På Ingrids Bloggsida/Kommentarer var det en som frågade varför kan man inte göra några kommentarer på artiklarna på Expos hemsida ?2012-02-02 @ 11:34:14
URL: http://inteutanminasoner.wordpress.com/
Postat av: Tony Ingman

Har ni Funderat på att säga upp Prenumerationen på

Barometern? Det enda språk dom förstår!

2012-02-02 @ 11:36:00
Postat av: Hasse L

Det är helt hopplöst att kunna kommentera en artikel I Barometern om den inte är PK-riktigt.

Barometern måste vara en av Sveriges störst "skittidningar"

2012-02-02 @ 12:04:54
Postat av: Barrrtil

Japp! Barran duger inte ens till tändning utav öppna spisen. Konstigt att miljönissarna inte skriker, när någon producerar materiel som försurar vår miljö.

2012-02-02 @ 12:22:34
Postat av: Robin Shadowes

"Kalmar ligger nog utanför Barometerns spridningsområde skall du se. Det var svaret jag fick som anledning till att man inte skrev om massvåldtäkten i Mariannelund."Vad synd. Då kan dom ju inte heller skriva om upploppet på den egyptiska fotbollsstadion eller dödsskjutningarna i Malmö.

2012-02-02 @ 14:01:06
Postat av: Kurtan

Föreslår att Barometern byter namn till Termometern, vi vet ju alla vart man sticker upp den....MVH

2012-02-02 @ 14:08:31
Postat av: alf

Säga vad man vill om Barometern, men de tar ju upp de stora problem här i världen.

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/uberstora-bajskorvar-uppror(3135045).gm

2012-02-02 @ 14:43:54
Postat av: Tony Ingman

Det är mycket som är extremt enligt kvällsblaskorna, vi har extrema somrar, vi har extrema vintrar, extrema sportresultat, fast det

enda som är extremt, ja det får man inte nämna,

fast dom flesta vet vad jag menar.

2012-02-02 @ 15:09:29
Postat av: Åke

2012-02-02 @ 17:05:16
Postat av: Svensson

Barometern är lite som Kalle Anka, man skrattar åt deras nyheter.

2012-02-02 @ 17:06:24
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Åke, Västervik

Gå in på denna länk beträffande kvällens TV-debatt...blir nog "hett" så att snön smälter som är på väg....

Postat av: Hulda

Kurtan...

"Termometern"... Det var bra!

Men nu får vi samla oss inför kvällens "Debatt" i SVT.

2012-02-02 @ 17:35:29
Postat av: Kurtan

Min debatt i SVT Debatt inställd

"Hulda,Tackar...men tyvärr så vågar de "nyttiga idioterna" inte genomföra debatten tydligen...hmmmKanske för att "troll" spricker som bekant i ljuset ?!Från Kent's blogg:

http://kentekeroth.se/Postat den 2 februari, 2012 av kentekerothFick nyss beskedet att debatten om illegala invandrare i SVT Debatt ikväll ställs in. Enligt SVT-redaktionen p.g.a. att debatten om våldet i Malmö ”svällt”.2012-02-02 @ 17:44:13
Postat av: Sommaren med Vanja

Åke i V-vik : I min något studionegativa kommentar om kvällens kommedi,glömde jag påtala att att Kalle Larsson förmodligen dyker upp,känns väl ganska säkert nu.

Således en avbrytande programledare en avbrytande plånboksberikande clown, och 98% vänsterplattfötter.

Dvs "fairplaygänget el schizofreno"" spelar vänsterteater igen.

Framstående andra skådespelare i den genren : Straffsparken Josefsson, professor Jerry, Elias Eliasson Hårfager Reidar,samt även nu professor nöt som hyllar Svetsaren med tanke på samhällskritiken denna kille levererer så behöver han minst en skruvmejsel.Glöm inte och ta er blodtryckssänkande medicin i god tid innan sändning,när dom Sverigefientliga populistiska godhetsfnosklerna börjar hoppa ur munnen likt pencilinflyende gonokocker.Programmet kan med största sannolikhet läggas till samlingen/arkivet för framtida programforskare när dom skall åskådligöra hur DDR flyttade lite norrut i tv världen.Bäst genomslag vore om SD :s representanter lämnade studion om Kalle Larsson dyker, dvs göra en OhlyWesterbergareJuholtare.Helt enkelt visa att man inte sitter i samma studio som Sverigefientliga krafter dessutom är ju asylgruppen opolitisk så i deras foliehattslag skall inte sitta någon retarderad vänstertomte och rapa sin dynga, rent logiskt eller hur Ewa Hamilton?

Både asylgruppen och SVT68 är ju grymt opolitiska.Varma kramar från Vanja von Wanker

2012-02-02 @ 18:22:14
Postat av: Hacke

Barometerns nya "taktik" att mörka helt öppet måste väl förhoppningsvis betyda början till slutet för denna avart till nyhetsförmedlare. En form av blånekande som bara små barn brukar ta till när dom trängts in i ett hörn.

Jag trodde i min enfald att det åtminstone var vuxna människor, om än hycklare, som går under benämningen "journalister".

2012-02-02 @ 19:52:20
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Det hade SVT räknat ut fint. Det gäller att inte ge sanningen ett finger, när SD avslöjar...

2012-02-02 @ 20:00:51
Postat av: World Traveller

Jag kommenterade Asylgruppen Lunds pahopp pa Bjorn Soder och Kent Ekeroth pa SvtDebatt och efter att som vanligt blivit kallad 'ackel' 'framlingsfientlig' 'rasist' 'nazist' och allt det sedvanliga saa svarade jag saa haer:'Om man tycker illa om nedskarningarna inom aldringsvarden, nedlaggningarna av vaara sjukhus, valdtaekterna pa svenska flickor, nedbrunna skolor, stenkastning pa raddningspersonal och oroar sig for vaara barn och barnbarns framtid i ett alltmera islamiserat, korrupt och valdsamt samhalle saa ar man alltsa rasist.Vad ar ni "godhetsapostlar" da for nanting? Ni som skyddar valdtaektsmaen, mordare och terrorister.Den dan vi faar kryssa i pa skattesedeln om vi vill forsorja en massa araber och afrikaner och betala skatt till terrorist-organisationer via SIDA/U-hjalpen saa kan NI kryssa JA och jag och andra som vill slippa kan kryssa NEJ.

Det kanske inte ar lika roligt da naer ni sjalva maste betala for kalaset era arbetsskygga bidragslevande parasiter.'Da blev jag blockerad fran att nagonsin mer fa kommentera pa SvtDebatt.Visst ar det en harlig demokrati med yttrandefrihet vi lever i. Fega, ynkliga, slemmiga PK-iter.

2012-02-02 @ 20:13:21
Postat av: Hulda

Debatt: Var fanns Illmar Repalu? Hans partikollega? Var fanns Beatrice Ask?

Varför fegade de ur...

Man lider med pappan till den dödade 15-åringen, men varför behövde han tolk?? Han var ju Svensk medborgare...En väldigt meningslös debatt om Malmö - man bara nuddade vid det verkliga problemet.

SD-killen var saklig, men vågade tyvärr inte säga ifrån.

2012-02-02 @ 22:46:32
Postat av: Lotta

@HuldaHåller med men har ytterligare en fråga. Tydligen hade de bott åtta år i Tyskland, av vilket skäl är de då i Sverige?

2012-02-02 @ 22:55:07
Postat av: Hulda

Lotta...

Tror att han sa att det var bättre här. Lite osäker då jag var fokuserad på ämnet han var där för.

Men tanken kommer automatiskt: Kan han prata Tyska..??

2012-02-02 @ 23:19:38
Postat av: Magentan

Jag tittar aldrig på SVT:s hysteriskt gapiga och vänsterstyrda debatter och att döma av kommentarerna på Avpixlat efter kvällens debatt gjorde jag ingen förlust denna gången heller.Efter att ni har läst gårdagens rejäla ögonöppnare av "Förbannad Malmöbo" på Avpixlat, som Jörgen här ovan rekommenderar,

http://avpixlat.info/2012/02/01/oppet-brev-till-malmos-politiker-polis-och-myndigheter/#more-9417ska ni absolut läsa artikeln på Newsmill av säkerhetsexperten Olle Fjordgren, "Därför drabbar gängvåldet Malmö".Tyvärr kan man inte komma in på Newsmill just nu av någon anledning, så jag kan inte direktlänka, men här är några citat från artikeln:"Gängverksamheten i Malmö har inget att göra med utanförskap, trasiga familjer, taskig utsikt från balkongen eller annat. Det har att göra med territoriell uppdelning av staden för att skaffa sig affärsfördelar när det gäller langning av alkohol och droger, försäljning av smuggelcigaretter och vapen, trafficking, prostitution, utpressning, indrivning och annat som denna typ av ”affärsrörelse” arbetar med. Kriminella gäng är big business och inget annat.

För vi skall inte glömma en sak - Kriminalitet är inte ett socialt tillstånd, det är ett frivilligt val.

Det finns ingen som tvingar någon att bli yrkeskriminell - det är ett vägval som alla andra."

[...]

"Idag har polisen mer pengar, mer personal och mer resurser än någonsin tidigare. Konsekvensen av detta är tyvärr att de aldrig har löst så få brott som nu. Vi måste få tillbaka en poliskultur som återigen helt enkelt innebär att polisen faktiskt skall göra det jobb som man får betalt för."

[...]

"Gängkriminaliteten är här för att stanna, vi har bjudit in den genom ignorans, lättja och i

vissa fall ren dumhet. Hur allvarligt den kommer att påverka livet i Malmö och hur långt den tillåts sprida sina tentakler i resten av landet bestämmer vi själva nästa gång vi går till val."

2012-02-03 @ 00:06:29
Postat av: Gubben o Gumman

Vilken fin planering SVT68 har 22 minuter om en svensk stortstad, som för övrigt snart exploderar därefter 22 minuter med tidigare SVT68 promotade ADHD vänstern och deras hatbuss.

Ungefär samma sätt att visa på problem som med vovvebajset i Barometern, samma samhällsintresse

Fast hela Sverige ser ju att dessa psykopater behöver låsas in, så det får väl ändå anses som positivt.Viljan till integration och SFI kan väl halta lite på en del håll om man säger så.

Politiskt tillsatta polisen är för gulliga att beskåda halleduttande.Ilskan i Malmö bland befolkningen börjar nu nå kokpunkten, och snart får Balten och Einsteins parti stå till svars ,denna processen sköter sej helt självt bara att slå upp en kopp kaffe på läktaren och beskåda,folk är arga nu i Malmö i Kalmar kanske imorgon?

Dessvärre är det ju så att en del av Tellus befolkning praktiserar öga för öga, och det sträcker sej ju ända till permannent andningsuppehåll.

En försmak av skräcken har tydligen kommit till soc i Kalmar eftersom man har vakter,dessa skall väl garantera tryggheten,om det finns några gemensamma nämnare mellan Malmö och soc i Kalmar är väl oklart?Kanske skulle sjuklöverns politiker i Kalmar åka på studiebesök till den spännande staden Malmö.

Fast dom som deltog i Debatt tyckte nog att spänningen övergått till terror och skräck,iallafall kändes det så som tittare.Politikerna är nu så rädda att dom inte vågar komma till studion,snart kommer första livvaktsbegäran i Malmöområdet,enklast är ju bara att packa väskorna och dra.Hela Sverige är en stor förnekelse säger en kille i studiopubliken, så fortsätter hela studion att förneka orsaken till Malmös lite småjobbiga situation?,fast det får väl inte bli för häftigt på en gång,för eller senare så måste ju orsaken fram och åtgärdas.Alla förstår nu att situationen i Malmö är ohållbar och det gäller hela Sverige säger man i programet

Clownfeldt är nog lite byxis just nu och det skall han vara för hans korthus kommer att falla ihop med Malmö,men det talar vi inte om för honom.

Vi bjuder på den hemlisen.

2012-02-03 @ 00:39:18
Postat av: Robin Shadowes

@WT. Tyckte ditt inlägg var så bra att jag postade det på min wall på Fejjan. Givetvis kopierade jag det med din nick så ingen tror att jag hittade på det själv.

2012-02-03 @ 00:42:46
Postat av: Gubben o Gumman

Vafan Robin har du snott World Travellers inlägg :=)

2012-02-03 @ 01:15:18
Postat av: Observerar

Blogginnehavaren, d.v.s Thoralf tillika Riksdagsledamot för SD, står på folkets sida medan Sju-Klövern inte kan sägas göra detsamma.

Då borde, tycker man, media gå in och tvåla till Sju-Klövern så det tjuter om det!

Media och i detta fall tidningen Barometern, har missuppfattat sin roll och får då betraktas som folkets fiende.Således bör Tidningen Barometern och andra medialögnare, bojkottas av läsare och annonsörer!

Svinhugg går igen!

2012-02-03 @ 03:36:55
Postat av: Robin Shadowes

Snott och snott. vem som helst kan väl räkna ut vem som har skrivit det.

2012-02-03 @ 05:59:49
Postat av: Ludvig

Det är många år sedan jag slutade att prenumerera på Barometern.

2012-02-03 @ 06:44:18
Postat av: S-E Karlsson

Fegt av Reepalu att inte ställa upp i Debatt igår kväll ! Uruselt ! SD ville ställa upp men fick inte .

2012-02-03 @ 07:00:46
Postat av: Stefan A

Thoralf borde motionera i riksdagen att medlemmar i SD borde slippa tv-avgift då inte SVT/SR längre är opolitiska utan öppet och ogenerat fientliga mot Sverigedemokraterna.

2012-02-03 @ 09:11:59
Postat av: World Traveller

@ Robin ShadowesDu ar mycket vaelkommen att anvaenda min kommentar. Jag kanske snart har en riktigt intressant historia att beratta om en "svensk" haer i getherdarnas land. Tyvarr har vi lite vael mycket att gora pa jobbet (en kollega svaart skadad pa sjukhus efter en attack) men jag ska forsoka luska lite om den haer "svensken".

2012-02-03 @ 10:10:56
Postat av: AWSvensson

Vi kan nu konstatera det tredje miraklet,först var det Jesus uppståndelse ,sen Bob Ewings återkomst och nu GoG . Såg inte debatten i TV då jag anser det meningslöst,men om jag fattat det rätt så var det inte självbekännelsens kväll när alla med armarna i skyn medgav att de bidragit till Malmös undergång och nu sökte förlåtelse. Nej fel har väl ingen gjort enligt de ansvariga ,det får väl ses som force majeure.

2012-02-03 @ 10:29:25
Postat av: Da Capo

"De mest förödande sammandrabbningarna i framtiden kommer troligen att uppstå genom ett växelspel mellan västerländsk arrogans, islamisk intolerans och kinesisk självsäkerhet."

[The Clash of Civilizations? 1996]Thomas Nydahl skriver om Samuel P. Huntington på snaphanen.dk

http://snaphanen.dk/2012/02/03/hovedpersonerne-blev-vaek/

2012-02-03 @ 10:34:48
Postat av: Jörgen

Tur att någon har fattat att barn är barn och inget för discokaj.

Postat av: chaussure timberland

La plus grande packs, qui ont une<a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="chaussure timberland">chaussure timberland</a>

capacité de plus de litres soixante-dix et ont <a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="timberland pas cher">timberland pas cher</a>

habituellement un certain nombre de caractéristiques particulières.

2012-03-03 @ 03:47:50
URL: http://www.chaussure-timberland.com
Postat av: chaussures puma

En fait, à cette taille,<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma pas cher">chaussures puma pas cher</a>

il ressemblait à une épée courte de plus<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma">chaussures puma</a>

qu'un couteau. La longueur de la lame est compensé <a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="puma pas cher">puma pas cher</a>

par la largeur de la lame - habituellement de un pouce et demi à deux pouces de largeur.

2012-03-03 @ 03:51:25
URL: http://www.chaussures-puma-pas-cher.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0