SVENSKT RÄTTSSYSTEMET ÄR EN PARODINär man läser denna artikel om en dom från USA i Expressen och domarens kommentar kommer jag ofrånkomligen på att tänka på den våldtäkt mot barn som begåtts på Kalmar kommuns boende för ensamkommande barn.

Något som för övrigt Barometern inte tycker har något nyhetsvärde överhuvudtaget. Vilket bara det är en stor skandal! Jag tycker personligen alla ansvariga på tidningen borde skämmas!

Vilket av de begångna brotten är värst? I min egen värld så är brottet i Kalmar flera gånger värre. Undrar vilket straff det hade blivit i USA?

I Sverige blev de en klapp på axeln från rättssystemet! På något annat sätt kan jag inte tolka Kalmar Tingsrätts utdömda påföljd mot Mustafa.Mustafa skall vara väldigt glad han inte begått brottet i USA.


SÖKES!

Jag söker någon med goda kunskaper i Photoshop eller liknande program.

Maila mig på [email protected]


Kommentarer
Postat av: Edward Ulfertz

Utan överdrift kan man säga att det verkar vara en viss skillnad mellan straffnivåerna mellan USA och Sverige.

2012-02-03 @ 12:52:45
Postat av: Gubben o Gumman

Polisen planerar "massgripande" i Malmö noterbart är att ordet "mass" används vid antalet 70.

Sedan skall dom ev gripna skurkarna till tingsrätten

Vad händer då AW Svensson?

2012-02-03 @ 13:09:07
Postat av: Hulda

G&G...

Ordet "mass" används olika. Aldrig i kombination med invandring, men däremot alltid om fler än en ska utvisas ur Sverige.

Så vad massgripanden verkligen innbeär ska bli intresant att se. Allt mellan 2 - 100 000 personer.

Som tur är kan alla hållas i samma lokaler, då kvinnor i de berörda grupperna endast får lämna hemmet under dagtid, under sträng kontroll...

2012-02-03 @ 13:16:57
Postat av: Da Capo

DAHENS PUDDINGAR

Detta är så "hot stuff", så att du måste trycka

på 'NO/NEJ' - ANNARS BLIR DET INGENTING.

http://tinyurl.com/7hc9ztg

http://youtu.be/tr3EJaPIX2M

2012-02-03 @ 13:34:31
Postat av: Nettan

Polisen ska sätta hårt emot hårt i gangsterstaden Malmö rapporteras det.Receptet är fler dialogpoliser meddelar välinformerade källor.

2012-02-03 @ 14:10:02
Postat av: Da Capo

Fingret slant...DAGENS PUDDINGARskall det förstås vara.

2012-02-03 @ 14:16:35
Postat av: Cavatus

Thoralt och övriga! Det torde väl finnas en orsak till att man söker sig till Sverige och inte USA (tänker på straffen för olika brott i de olika länderna)!

2012-02-03 @ 14:27:01
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: AWSvensson

Vad händer då undrar GoG ,jo då blir det massaker på rättvisan.

2012-02-03 @ 14:36:48
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Då kan vi förvänta os cirkus "Sillen"och "Brylcreme" Olsson" mfl.

Dom kanske redan bokat hotelrum i Malmö.

2012-02-03 @ 14:46:03
Postat av: M Pettersson

ThorAlf, gick SD med i den "breda uppgörelsen" enligt Ekot, att hemlighålla Stasiarkiven?

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4946270Eller vill media mörka fakta?

2012-02-03 @ 15:55:41
Postat av: ej pk

Svenskt rättsystem är bara ett stort skämt!!!

2012-02-03 @ 16:11:36
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Du skall lära dej begreppet "cirkulär" migration Billström, Romsson och Ylva deltar i Kunskapskanalens hjärntvätt(4 timmar) just nu, dvs resa över gränser i Eu och arbeta.

Hela tugget leds av "Zirka Nulla Ohonen"

Temat är givetvis den obefintliga arbetskraftsinvandringen som inte finns för att braighta högutbildade inte bosätter sej i Sverige.

Vem fan vill bosätta sej i comming Libanon 2

Detta fakta eller att jippiesvenskarna river bla Malmö är små problem i dessa människors värld.

Således förstår man inte vad problemen i Malmö kommer att betyda för deras egna politiska karriärer.Undrar hur mycket tex Mena gänget i Malmö arbetspendlar inom Eu?Åsas recept på att minska illegala invandrare är att göra dom legala,att ingen kommit på det förrut?

Säga vad man vill om V men det finns inget parti i Sverige som är duktigare på att plocka fram kompletta idioter än miljöpartiet.

Sedvanliga professor rödgök dagen till ära från Stockholms universitet tillika specialist på populistiska partier deltar i nöffandet,vilken tillfällighet.

"Dessa partier bryr sej inte så mycket åt den ekonomiska aspekten utan andra", vilka han syftar på får väl alla räkna ut själva.

Att han själv räknas in i pk har han förstått nämner det, vilket är bra då har det lilla fröet att det kanske är dags att packa väskorna ändå börjat gro.

Den dagen Sverige stänger hans och alla andra vänsterinflations professorers lönekonto har landet kommit långt

Vidare säger han att när populistiska partier är små är det mest träskallar som röstar på dom när dom växer blir det ett bredare spektra av väljare.

Vilka då rent logiskt borde bli träskallar?

Eller blir träskallarna från början smarta.

Måste varit mycket kontaktlim och brajja i ungdomen

Tydligen räcker inte det ideologiska förståndet sej så långt så att han hajjar att vanligt folk fått nog dessutom missade han nog Debatt igår.Skulle pengarna ta slut så trycker väl miljöpartiet nya som i Tyskland på 40-talet?.(plan B)

Vilket borde vara fullt möjligt i deras mentalsjukhuspolitik.Lill Gahrtons statement att det inte är värre i Malmö än Hässleholm med snart hela Sveriges poliskår på plats, måste väl ändå ses som veckans "MiljöBob"

Killen är ju sanslöst vrickad.

Jag tar ansvar för det jag tar ansvar för det, står killen och babblar om i riksdagen.

Fan han kan inte ta ansvar för att avlägsna en egen fotvårta.

Hur fan har överförmyndarnämnden missat detta stolpskott?,klarare fall för tvångsvård är väl svårt att hitta.

2012-02-03 @ 16:11:51
Postat av: Da Capo

Ett försök till svar till Cavatus och övriga.Till NyaSverige söker man sig därför att ingen annan stans i hela världen är förhållandena "så lika" som hemma, med ett tungt vägande undantag: ingen annan stans finns en likadan flat och idiotisk värdnation som man så ohämmat kan invadera och parasitera på och ingen annan stans i hela världen finns en sådan lättlurad, inbillsk, dum och av falsk godhet drypande ursprungsbefolkning som i NyaSverige. Till inget annat land i hela världen kan man skicka en pojke, klanens hopp och stolthet, för att bli omhändertagen och utbildad till kostnader som vida överstiger en Eton-skolgång. Så småningom skall denne utskickade emissarie också fungera som "ankare" för klanens egen inflyttning. I inget annat land i hela världen finns det en sådan landsförrädisk maktelit som i NyaSverige, vilken med medias och myndigheters hjälp, under ursprungsbefolkningens likgiltighet och ointresse, byter ut den inhemska befolkningen mot art- och kulturfrämmande människor från Mellanöstern och Afrika.

2012-02-03 @ 16:14:51
Postat av: Lassekolja

Thoralf, Du belyser en av anledningarna till att jag varje vardag mellan kl.18 & 19(varierar), tittar på "Cops", som går i TV6. Jag önskar att vår Polis hade samma resurser och uppträdde på samma korrekta men stentufft mot de brottslingar, som vägrar efterkomma polisernas direktiv. Biljakter avbryts inte, som i Sverige, när dom lite tillspetsat, kommer över 50km/tim!

Svenskt rättsväsende fungerade hyfsat när Sverige var ett homogent land men behöver göras om helt och hållet, d.v.s. anpassas till "Det Nya Sverige". Nu när vi har blivit mångkulturella bör straffen skärpas kraftigt mot våldtäkt m. rasistiskt motiv, utpressning (ex.-vis mot krogägare), hot mot vittnen, o.s.v.o.s.v. Polisen skall självklart tillåtas använda de medel, som dom anser sig behöva.

I stort sett inga begränsningar för Polisen!!!

Vi måste visa vem som bestämmer och vad som gäller i "Det nya Sverige"!!! Detta kan även förstärkas genom utvisning av hela familjer!!!

Postat av: Svensson

Usa straffar man sina fångar, I Sverige daltar man med sina fångar.

2012-02-03 @ 17:44:13
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Efterlysning: Regeringens näringspolitik.

Har någon hört talas om den.

2012-02-03 @ 18:28:16
Postat av: VoP

I USA överlämnas man till Department of Corrections efter utdömt straff, i Sverige är det kriminalvården.

Suger man på dom orden att tag så inser man att i Sverige döms man inte till ett straff, utan till vård. I

USA döms man till ett straff, det är skillnaden.

2012-02-03 @ 19:01:27
Postat av: BirgerZorro

Mustafa ska vara ännu gladare att det inte var min dotter; dansken fick ett lindrigt straff jämfört med det jag skulle döma ut..... :)

2012-02-03 @ 19:38:52
Postat av: SM811

Telefonsamtal med Ilmar Reepalu

http://petterssons.bloggsida.se/politik/telefonsamtal-med-ilmar-reepalu#comment-10989

2012-02-03 @ 23:17:41
Postat av: surkart

Lars Rosén efterlyser regeringens näringspolitik. Fråga "smilet" Lööf med sina 30-40 miljoner nybyggare! Tänk vad jobb dessa genererar; socialarbetare, arbetsförmedlare, advokater, tolkar och sist men inte minst poliser etc :)

2012-02-03 @ 23:55:54
Postat av: Göran

United States of America har en annan syn på vad som är brott och hur det begångna bör bestraffas.

Livstid på 281 år hade varit lagom för "Mustafa".

De andra "pöjkarna" på jailet hade nog dessutom hjälpt till att berika hans fängelsevardag.

Ibland "beskylls" Sverige för att vara ett "Amerkaälskande" land. Det måste vara Hollywoodfruarna som avses, deras rättssystem är vi ljusår ifrån.Vidare:

Vad händer med Östrans webbsida?

Andra gången nu på kort tid som man drabbas av "serverfel", vilket gör att alla kommentarer försvinner, bland annat.

Här anas ugglor i mossen.

Har censureliten på Gota Media tagit hela tidningen i örat? Man har ju faktiskt fått ur sig ett och annat mindre politiskt korrekt repotage på sistonde.

Barometern kontrar ju å andra sidan med total innehållslöshet. Tror inte det finns någon tidning i hela landet som är så menlös just nu.2012-02-04 @ 00:00:47
Postat av: Pierre D

http://vgnt.se/13-aring-tjej-valdtogs-av-facebookvan/Detta mål skulle vara bra att se utgången i om det även här kommer bli skyddstillsyn som fallet med den ensamkommande pedofilen i Kalmar!2012-02-04 @ 13:55:54
Postat av: jb

Sverige de kriminellas förlovande land. Det är så synd om alla kriminella de måste vi bara förstå, men brottsoffer de får skylla sig själv att de blir drabbade. Dom skall enbart acceptera att de blir mördade och våldtagna. För det är inte den kriminellas fel att han begår brott. Men det är alltid offrens fel att de blir drabbade.

2012-06-18 @ 12:36:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0