SVENSKA KYRKAN KARTLÄGGER

Prästen och miljöpartisten Jonas Löhnn från Kalmar kartlägger församlingarnas resurser för att gömma flyktingar enligt en artikel i Östran. Att Jonas Löhnn ägnat sig åt att gömma illegala invandrare har nog varit känt sedan tidigare men att nu Svenska Kyrkan även kartlägger detta officielt är minst sagt anmärkningsvärt.


Kommentarer
Postat av: Magnus

De lurar sig själva i sin iver att engagera sig och känna godhet. Flykting är man inte om man får avvisingsbeslut i Sverige. Men det struntar man i, i sin godhetsiver. Fyy faan så naivt. Hur är man funtat då man lurar sig själv till att gömma lycksökare som dessutom ljuger?! Kan man inte engagera sig i den lokala idrottsföreningen i stället? Hur tänker folk?

2012-02-19 @ 01:12:11
Postat av: Dannie

Själv har jag gått ur tvångsanslutningen till kyrkan, jättebra sparar 6000/år. Undrrar hur klorofyllsniffande MP hade tänkt att ansluta islamisterna till kyrkan? Bloggen jag huserar på drivs av en f.d präst.Så här kommenterade han på avpixlat för 2 veckor sen kyrkans förljugenhet:Med ett före detta liv & leverne som prelat i "Salighetsverket" kan jag intyga att en präst inte kan avvika från det politiskt korrekta eller från den allmänna opinionen som sedan decennier kommit att bli Svenska kyrkans officiella bekännelse, eller annorlunda uttryckt: den rådande världsbilden som kommit att bli kyrkans bekännelse är det inte möjligt att avvika ifrån. Följden är att Domkapitel i respektive stift ingriper, varnar och eventuellt avsätter prästen.Alltför länge - ända tills år 1999 stod jag ut i "Salighetsverket" (=Svenska kyrkan). Det var inte möjligt att leva i kyrkan utan att själv bli skyldig till urkundsförfalskning; den rådande världsbilden innebär ju att Bibelns tro och lära måste kompromissas till förmån för världsbilden som råder och regerar i samhället. 1999 var året jag började med att inte längre vara kvar som prelat i kyrkan efter att jag tillskrivit Domkapitlet om att bli befriad från kyrkoherdetjänsten jag hade. Biskopen Lars Eckerdal sa mig att 'du kan ju inte leva på luft'. Faktum är att det har gått bra.Helena Edlund avviker från normaliteten och från vad som är möjligt att göra i Svenska kyrkan. Bra, Helena, kämpa på så länge du kan. Din tid är snart ute med det skrivande du ägnar dig åt. Välkommen ut i friheten. Tips: Se också till att begära ditt utträde ur denna urkundsförfalskande kyrka. Det enda du förlorar på saken är att du får mindre pension. Det är det värt. Själv var jag 58, och missade alltså sju års pensionspoäng. Lycka till Helena!

2012-02-19 @ 04:57:59
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: S-E Karlsson

Jo,jo sa finn , finka tuppen ,Röda Korset och Svenska Kyrkan blåser nog i samma trumpet när det gäller att gömma flyktingar ,är glad att jag lämnade kyrkan för ca 3 år sedan .

2012-02-19 @ 06:28:42
Postat av: Stefan A

Invånarantalet i medelkommunen i Sverige är 30 000 pers, och det finns 35 000 illegala invandrare, gissar man,kan vara mycket mera ingen vet,som försörjer sig på svartarbete och brott som drabbar urbefolkningen, sjuklöverna har förvandlat Sverige till en rövarkula.Man kan inte ha två asylsystem, ett statligt och ett privat, blir för övrigt orättvist mot invandrarna, de som invandrargömmarna bestämmer sig för att "hjälpa" kan hanka sig kvar, andra åker ut, märkligt att en präst tar sig friheten att spela Gud, kommer det inte att straffa sig när han kommer till himmelen?du ska inga andra gudar hava jämte mig heter det ju.

2012-02-19 @ 07:05:17
Postat av: Lille Kurt!

Javisst, och det var en av orsakerna till att jag och hustrun "susade" ut ur den svenska kyrkan som en "oljad blixt"! Andra orsaker var den f.d ärkebiskopen Hammar, biskopen "Koskenkorva" eller vad han nu heter och biskopen Eva Brunne!

2012-02-19 @ 07:32:32
Postat av: jägarn

Att svenska kyrkan samarbetar med det nazi tillvända islam är känt sedan länge. Islams mål judeutrotning är tydligen inget som stör.

2012-02-19 @ 07:52:52
Postat av: Svensson

Regeringen svek dom, något vi aldrig får glömma, läs mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/02/19/vi-far-aldrig-glomma-hur-regeringen-svek-dom-sjuka-svenskarna/

2012-02-19 @ 08:03:02
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: marc

uturkyrkan.se - Så lämnar du svenska kyrkan

2012-02-19 @ 08:41:50
Postat av: Anonym

uturkyrkan.se - Så lämnar du svenska kyrkan

2012-02-19 @ 08:47:52
Postat av: Anonym

uturkyrkan.se - Så lämnar du svenska kyrkan

2012-02-19 @ 08:49:32
Postat av: Herr D

"kyrkan har en människosyn som välkomnar alla" hah.Spindlar äter oftast upp de som blivit fångade i deras nät.

2012-02-19 @ 09:10:28
Postat av: Tony Ingman

"Kyrkan har ett jättestort förtroende "? Jaså! Hos

vem då? Den tiden är nog förbi käre pastorn!Det har

flummiga Biskopar långt ute till vänster sett till,

och präster som inte vågar ha egna åsikter, utan mesar med allt som sägs centralt. För att hitta lika stora hycklare får man vända sig till den

svenska journalistkåren, som ju också tror sig om

att vara dom nya godhets apostlarna.

2012-02-19 @ 09:16:55
Postat av: C.H

Skönt att man gått ur kyrkan.På tal om nåt annat så var det en lyckad kupp av medlemmarna på flashback att kuppa in Ranelid för att jävlas med eurovisions shlagern.Han höll på att spricka av stolhet.Kul

2012-02-19 @ 09:20:02
Postat av: Gert Hellström

Tur att man inte är medlem i svenska kyrkan längre.

2012-02-19 @ 09:24:28
Postat av: Dag Selander

Intygar Dannies inlägg om dsen f.d. prästen i Salighetsverket och kommentaren ovan.Du jobbar bra Thoralf och har min SD-röst.

2012-02-19 @ 09:56:28
URL: http://missionxp.webblogg.se/
Postat av: Funtaren

Många här har lämnat kyrkan. Jag har också haft sådana tankar, men jag är kvar. Jag vill nämligen inte att de skall lyckas med detta vänsterprojekt. Om alla vettiga människor går ur blir det till slut enbart vänsterpatrasket kvar, och de kan styra kyrkan oemotsagda.Jag är kvar i kyrkan för att kunna rösta på Fädernas Kyrka i kyrkovalen. Jag vill rekommendera övriga här att fundera på att gå med i kyrkan igen av denna anledning.

2012-02-19 @ 10:15:08
Postat av: Magentan

Här är senaste väljarbarometern från Sifo. 1 928 intervjuer har genomförts mellan 6 och 16 februari 2012.

Resultat i storleksordning:M: 32,9 % (+/-0)

S: 29,2 % (+4,6)

MP: 10,5 % (-1,3)

V: 6,7 % (-2,1)

FP: 6,5 % (+0,9)

C: 5,1 % (+0,6)

SD: 4,7 % (-2,2)

KD: 3,8 % (-0,4)Övriga: 0,8 % (+0,1)

Röstar blankt eller ej anger parti: 15,6 %Vad ska man tro om svenska väljare efter detta resultat?Det var ju ganska självklart att många S-väljare skulle vända tillbaka till sitt parti efter att Löfven ersatt Juholt, men att de flesta av tillbakavändarna skulle komma från SD hade åtminstone inte jag väntat mig. Jag trodde faktiskt att det i första hand skulle vara M, MP och V som skulle tappa väljare. MP och V har ju i och för sig tappat en del, men M:s stapel är exakt lika obegripligt hög.Vad som oroar mig mest är att denna undersökning har genomförts INNAN och UNDER den senaste stora turbulensen i Malmö. Borde inte hela svenska folket nu äntligen ha börjat inse att hela Sverige är på väg att bli som Malmö?Men tydligen älskar svenska folket situationen i Malmö, och längtar efter att få det likadant på sina egna hemorter. Eller också har PK-media lyckats med sina stora satsningar på att dölja "elefanten i rummet" och skylla laglösheten i Malmö på alla elaka svenskar i allmänhet och ännu elakare svenska arbetsgivare i synnerhet som inte omedelbart anställer alla våra nytillkomna "välutbildade och kreativa flyktingar" i samma takt som de väller in.Jag har också funderat ganska länge på om det var så lyckat med den nya definitionen av SD som ett socialkonservativt parti. Alla väljare på "högersidan" ser ju fullkomligt rött inför ordet "social" och alla väljare på "vänstersidan" ser rött inför ordet konservativ. SD riskerar alltså att missa väljare från bägge sidor.

2012-02-19 @ 10:18:22
Postat av: Observer

Löhnn,som vurmar för illegal invandring, sitter centralt placerad i stiftsstaden Växjö.

Att kartlägga hur man ska frondera mot svenskt rättsväsende,vi i kyrkan gillar inte beslutet/utslaget,sker uppenbarligen med stiftschefens d.v.s. biskopens medgivande.Hur han ser på rättsfrågor i största allmänhet skulle vara intressant att få veta.

2012-02-19 @ 10:31:20
Postat av: S-E Karlsson

Ranelidsduon fick min röst , har fått för mej att han är sveriges nye Vilhelm Moberg . Han verkar vara mer eller mindre SD.

2012-02-19 @ 11:04:47
Postat av: Lotta

Sitter och läser om det nya fina ordet vi nu skall ta till våra hjärtan: Hen? I Östran ställer man frågan till 5 personer om de tycker ordet är bra. Tre hön.., hm tre henar, henor ja vad kommer det heta, hen i pluralis? Hur som helst tyckte de att ordet var bra. Bra för vem? Jag kommer aldrig i hela livet använda detta töntord, påhittat av individer som uppenbarligen har problem med sin identitet, det har inte jag. En stilla försynt undran är ju vad man skall döpa alla dessa oskyldiga små barn till? Det kan ju inte gå med traditionellt manliga eller kvinnliga namn. Alla barn måste numera ha dubbelnamn som Sven-Anna eller kanske Kurt-Berit. Alla enkelnamn förbjuds härmed.

2012-02-19 @ 11:39:14
Postat av: Inte-en-till

"att nu Svenska Kyrkan även kartlägger detta officielt är minst sagt anmärkningsvärt."Kan bara hålla med. Gick ur kyrkan för ett antal år sedan p g a ekonomiska skäl (långvarig sjukdom). Har nu fått ordning på ekonomin och skulle gärna vilja gå med, men det tar emot, emot, emot...

2012-02-19 @ 11:58:34
Postat av: Lotta

OT/Läs om moderaternas regelbundna hemliga möten med socialdemokraterna. Det står att mötena har med rikets säkerhet att göra och att det vore förödande om dessa uppgifter kom till Sverigedemokraternas kännedom? Något att rikta närmare på föreslår jag.

Postat av: Göran Andersson

De som får avslag på sin asylansökan kan naturligtvis omhändertas på direkten och förpassas. Har de för avsikt att överklaga detta avvisningsbeslut så ser jag inget hinder till att internera dem. På så sätt skulle det inte finnas något klientel på lös drift.

2012-02-19 @ 12:20:21
Postat av: Kalle

""I Berlin har vänsterextrema grupper börjat utsättas för våldsattacker av kriminella invandrargäng. Nu håller vänstergruppernas världsbild på att vackla eftersom de inte längre angrips av nazister - utan av grupper som enligt deras ideologi alltid är att betrakta som "offer".""skriver Fria TiderNu har invandrare börjat visa sitt elaka fula tryne för Berlinarna. Vänster har helt tappat fotgreppet och inriktningen i sin ideologi nu när invandrarna attackerar vänstern. (Även i sverige)Lika kocko verkar svenska kyrkan vara som vill gömma illegala invandrare (muslimer). Läser de i kyrkan inte tidningar om hur kristna blir attackerade av muslimer och dödade i Egypten. Svenska kyrkan är nog inte läskunniga eller också fattar de inte med sina stora PK-glasögonSnart om inte redan har svenska kyrkan grävt sin egen grav. Fattar de inte att när de illegala invandrare och muslimerna är tillräckligt många så hänvisar de till demokratiska regler om att de är fler än 51 procent av befolkningen och de kristna kan slänga sig i väggen!!!Postat av: Tony Ingman

Svenska folket lägger ner enorm energi på vem som vinner en Schlagertävling, men är måttligt intresserad över att landet styrs rätt ner i avgrunden.

2012-02-19 @ 13:30:54
Postat av: pilinimi

Jag har skrivit det förut- jag är fortfarande med i svenska kyrkan för att jag sjunger i vår kyrkokör i Solna.

Senast i förra veckan fick jag höra en predikan som gick ut på att man skulle möta Islam med förståelse och att vi även skulle tillåta manlig omskärelse .

Dessutom skulle vi vara vaksamma på den rasism som råder i Malmö.

Jag kan inte röja min helt motsatta övertygelse,men jag kokar av ilska inombords.

Jag känner själv ett enormt förakt för dessa pk präster som tror att de är Gud själva!

2012-02-19 @ 13:50:45
Postat av: S-E Karlsson

Tony Ingman det är ju därför galorna arrangeras för att svenska folket ska tänka på annat !

2012-02-19 @ 14:46:27
Postat av: Hulda

pilinimi:...

Rasismen i Malmö, det måste väl vara den Muslimska rasismen mot stadens minskande grupp Judar, eller??

Judarna flyr Malmö sägs det..

Islam blir snart det som Nazismen som tur är inte blev i Sverige.

2012-02-19 @ 15:01:40
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlsson : Egentligen är det helt "fantastiskt " att man kan få ett helt folk att gå i strypkoppel samt lämna ifrån sej större delen av sin inkomst och låta sina kvinnor bli tafsade på /våldtagna med TV.Skulle tex Rikard Sjögräs i Dumlotteriet säga att folk skulle börja bygga stora gemensamma duschar i sitt kvarter skulle 2 miljoner svenskar gå ut med hammare och såg direkt.

2012-02-19 @ 15:33:10
Postat av: Åke, Västervik

...Kyrkan och dess företrädare är bara en hord av hycklare numera....Själv gick jag och polarna ur för mer än 20 år sedan,främst av skatteskäl, och dessutom tror jag inte alls på religioner och dess "Gudar" överhuvud taget, som bara används genom tiderna för att hålla vidskepligt folk i schack.

En viss profet har ju dessutom tydligen lyckats med att dupera en fruktansvärt stor folkmassa genom att nedteckna sina hallucinationer i Islams namn....

Se´n kan det ju finnas saker i just den kristna värdegrunden som är Ok, men det är f-n i mej ingen Gud som snackat om detta...Nej, då finns det andra saker att "tro" på istället som är mera realistiskt, åtminstone för egen del, som vart energin tar vägen när den lämnar kroppen, liv på andra planeter o andra intressanta saker, men det är nå´t annat det och platsar nog inte här.....:)

2012-02-19 @ 15:48:51
Postat av: Tony Ingman

S E Karlsson: Jo visst är det så, men det ursäktar

inte människor från att inte ta landets problem på

största allvar. Så lätt ska man inte låta sig duperas!

2012-02-19 @ 16:19:56
Postat av: sophia

@Funtaren;

Instämmer med dig, vi bör stanna kvar i kyrkan för att inte bereda plats för Islam. Ju mer Väst avkristnas desto större utrymme ges åt Islam. Att kunna lägga sin röst i kyrkovalet är också en anledning.

2012-02-19 @ 17:22:40
Postat av: BirgerZorro

Då är det väl dags att stoppa Lönn i finkan då!Det han gör är ju kriminellt! Nämen, så dum jag är; vi är ju i Sverige!!! :)

2012-02-19 @ 20:20:20
Postat av: Lotta

@Magentan

Blev också förvånad över att SD tappat så många röster till S. Är svenska folket verkligen så lättflyktiga att de byter parti endast för att S bytt partiledare? Politiken torde ju vara i stort sett densamma. 15 % av de tillfrågade ville inte svara så man får hoppas att det är flest SD:are i denna grupp.

2012-02-19 @ 21:40:21
Postat av: Göran Andersson

Lotta !Det kan vara så att dessa 15 % är just SDare. Vi lever ju under DDR-mentalitetens 7-klöverregim.

2012-02-19 @ 22:05:22
Postat av: Cavatus

Magentan! Se med förtröstan på den 15% som avstått. Många har börjat tvivla och vill inte utge vad de kan komma att rösta på i rädsla för att bli åsiktsregistrerade. Hur kan vi lita på att opinionsinstituten inte åsiktsregistrerar folk? Nej, just det, något sådant kan vi INTE lita på i det samhällsklimat vi har idag.Sedan har vi en stor grupp väljare som aldrig tillfrågas i opinionsundersökningarna. Det är de som idag är under 18 år och går i skolan. Om vi tänker på de skolval som avhållits så har ju SD rönt stora framgångar där. Dessa ungdomar kommer sannolikt att rösta SD i det "riktiga" valet då de fått smaka på mångkulturens baksidor redan i skolan.Och som jag skrev intervjuas aldrig dessa i opinionsundersökningar, vilket vi bör väga in i dessa pseudoundersökningar. Personligen tror jag att opinionsinstitutet (som sannolikt är anfrätta av samma politiska korrekthet som övrigt etablissemang) drar en lättnadens suck när folk inte vill uppge vad folk kommer att rösta på, för då slipper en potentiell SD-röstare att redovisas, till etablissemangets fromma.

2012-02-20 @ 12:08:02
URL: http://korta.nu/jc

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0