MASSUTVANDRINGJavisst, men då var Sveriges befolkning endast ca 4 miljoner.Den tråkiga sanningen är att det är ett utflyttningsnetto om ca -7000 personer som är födda i Sverige. Medan det är ett inflyttningsnetto på över 50 000 personer för personer ej födda i Sverige. Det är alltså samma trend för riket som vi sett under ett antal år i invandringstäta städer som Malmö och Södertälje där svenskar byts ut mot invandrargrupper.

Nu är det samma trend för hela riket! PK-samhället jublar över denna trend!

Förklaring kanske är den Merit Wager anger i följande intervju.


Kommentarer
Postat av: Calle

Mycket bra, lugn och sansad intervju. Men så var det ju finsk radio som gjorde den. Denna intervju borde HELA riksdagen lyssna på.

2012-02-21 @ 09:11:04
Postat av: Hacke

Och när får vi höra ett liknande sakligt och initierat inslag i svenska DDR-radion?

Det är först i jämförelse med andra länder som man till fullo förstår hur skrämmande illa det är ställt med demokratin och yttrandefriheten i detta land.

2012-02-21 @ 09:24:24
Postat av: Lille Kurt!

Inga problem, hära!

Barnen flyttade utomlands för 20 år sedan!

Jag och hustrun följer efter med pensioner och samtliga tillgångar. Det kommer inte ens att bli en gammal svensk "ettöring" över till Abdullah, Ahmed, Muhhammad och "Balkan Boys", ledsen Reinfeldt!

2012-02-21 @ 10:05:24
Postat av: Jörgen

Alla är hjärtligt välkomna till världens största gratis hotell Sverige. Det finns bara en hake! Det är inte du och jag som bjudit in "gästerna".

Postat av: Jenny

http://www.dn.se/kultur-noje/debatt-essa/vanstern-vagrar-att-tala-om-hela-verklighetenKunde inte SD - föra en slags statistik på vilka som emmigrerar?Jag tror att det är välutbildade svenskar (läkare & ingenjörer) och det säger ganska mycket om Sveriges framtid. Kan vara ett bra argument i debatten.

2012-02-21 @ 11:05:16
Postat av: Hulda

Jenny:...

Intressant frågeställning. Vi får hoppas att den duktiga "Affes statistikblogg" tar i ämnet.

2012-02-21 @ 11:22:05
Postat av: Nalli

Nyherna24.

Därför är åklagaren knäpptyst "Media är första statsmakten"

”Och vi vet ju alla att det som skrivs i tidningarna inte alltid

är helt sant, säger Jan-Eric Nyman”Då kan man läsa Avpixlat så får man reda på sanningen.

Detta skrev jag i kommentaren på nyheter24.

Postat av: En SD sympatisör

Personer födda i Sverige och skattebetalare flyttar ut och bidragstagare flyttar in.

2012-02-21 @ 11:27:20
Postat av: Info

MEN DESTO FLER INVANDRARE – AV HÖGRE KVALITETOm man skall vara litet sarkastisk, så kan man ju säga, att landsflykten av ”pursvenskar” mer än väl uppvägs av inströmningen av utlänningar, som enligt uppgift uppifrån tillför landet mera framstående kvaliteter.Ett aktuellt exempel:”Tankar för dagen” är ett vardagligen (två gånger) återkommande program i Sveriges radios P1. En ytterst noggrant framselekterad skara tänkare har där fått Sveriges radios förtroende och godkänt-stämpel för att oemotsagda lära lyssnarna ute i stugorna att tänka och tycka rätt.Det rör sig alltså om en handfull mycket betydelsefulla människor.Den här veckan har vi bl.a. äran att undervisas två morgnar och kvällar av ingen mindre än CARLOS ROJAS.Sveriges radio presenterar honom på sin hemsida: ”Carlos Rojas är initiativtagare till Miljardprogrammet – en satsning för att skapa förändring i miljonprogram och liknande områden. Han har tidigare drivit tidningen Gringo och varit krönikör ibland [= i bland] annat Metro och Aftonbladet och startat en handfull företag.”Handfull företag. Hur många verkställande direktör-titlar har han för närvarande? Fem? Tio? Fler än vilken bortkommen svenne som helst, i alla händelser. En stor entreprenör, en stor förebild, med andra ord.En helt annan uppfattning av hans person hade sign. ”mr darcy” på forumet Passagen Debatt för några år sen:”Han kallar sig för blatte och svenskfödda för svennar. Säger att han inte pratat något annat än spanska hemma, eftersom hans pappa var spanjor. - - - Rojas talar målande om hur bra det är i förorten. Men ser vi på t ex Rosengård så har vi en arbetslöshet på kanske 90 procent i vissa delar av området. Rojas menar att det beror på rasism. Samma typ av rasism som han själv velat undvika genom att lägga till sin mammas flicknamn efter sitt andra namn. - - -Han ondgör sig i en krönika över sin svensklärare som försökte få honom att ´skriva enligt en mall´. Han förstår fortfarande inte att det var hon som hade rätt och han som hade fel. Hur i hela fridens namn ska en människa kunna bli accepterad om han gör allt för att sticka ut och kränka det som är viktigt - språket.Visst utvecklas språket och det är inte fel att spränga in ord som dissar, spela mangas, jao m m. Problemet är bara att veta när det är okej. Skriver man, som Rojas, i Aftonbladet för en publik med allt från Elsa Svensson, 82, i Skene till Ina Laakso, 36, i Storuman - så kan du inte hålla på med knåparmojs, romani eller något annat minoritetsspråk. Du bör skriva på begriplig svenska och någorlunda korrekt.”Är det någon som tror, att mr darcy någonsin skulle tillåtas yttra ett enda ord i Sveriges rödio?

2012-02-21 @ 11:43:29
Postat av: AWSvensson

Det som sker i smått sker som bekant i stort. Vad är det man söker eller möjligen flyr ifrån. När ska alla mytomaner inse att verkligheten kommer som en tsunami och PK folket fattar ingenting.

Postat av: Jenny

Det är inte bara invandringspolitiken som driver ut svenskarna, utan i allra högsta grad skattepolitiken. "överklass safari " säger väl allt om den svenska mentaliteten? Den mentalitet/avundsjukan, att det är fult att vara ambitiös och driva företag och faktiskt tjäna pengar, är huvudorsaken till många problem som vi har idag.Välutbildade, ambitiösa människor flyttar ut och in kommer bidragstagre. Sverige är ett djupt socialistiskt land, människor förblindas av avundsjukan och har inte förmågan att se sambanden. Staten fixas inga jobb, den skall bara skapa förutsättningar för nya företag att blidas, växa och inte sätta krokben på småföretagarna.

Människor arbetar för att få det bättre, i första hand för den egna familjen, men det lyfter även hela samhället, då det skapar nya jobb, mer intäkter till staten osv.Jag kommer aldrig att få maken att rösta på SD eftersom han ogillar sossepolitik och sliter halvt ihjäl sig med sitt företag. Tror att det är fel att ni röstar med S och V i skattefrågor -ni skulle vinna många fler röster på en företagsvänlig politik!2012-02-21 @ 12:18:21
Postat av: Alle

Och här har vi så fler länder som likt Sverige naturligtvis enbart berikas av invandringstsunamin kommandes ur det överbefolkade samt islamifierade Mellanöstern:

-------------------------------http://au.news.yahoo.com/a/-/newshome/12972568/teen-gang-charged-over-train-terror/ - Nyhets-video från idag om ett tonårsgäng från den snart helmuslimska förorten Lakemba (Sydney, Australien) med tillhörande moské och allt, gripna för att under 6 veckor bedrivit diverse terror mot lokaltågpassagerare. Hmm, jag tycker det känns rätt bekant in a spooky way...

http://en.wikipedia.org/wiki/Lakemba_Mosquehttp://au.news.yahoo.com/sa/latest/a/-/latest/12964805/husband-killed-wife-in-front-of-300-guests-court-told/ - Adelaide idag: Zialloh Abrahimzadeh knivhögg sin (f.d.) fru till döds inför 300 gästerhttp://en.wikipedia.org/wiki/2005_Cronulla_riots - 2005 Cronulla riot: här gav sig MENA-folket på frivilliga strandlivräddarehttp://www.theaustralian.com.au/national-affairs/how-i-lost-faith-in-multiculturalism/story-fn59niix-1226031793805 - En till samtliga våra politiker samt framförallt kulturarbetare och journalister starkt rekommenderad läsvärd artikel (april 2011) av fd. multikultaren Greg Sheridan i landets klart STÖRSTA tidning "The Australian"http://en.wikipedia.org/wiki/Gangs_in_Australia - Olika (etniska) gäng i Australien genom tiderna (the aussies verkar underligt nog lida av en total brist på grovt kriminella gäng med skandinaviskt ursprung - men vad kan då en sådan flagrant och iögonenfallande underrepresentation egentligen ha för bevekelsegrund!? Man ställer sig gärna den frågan...)

2012-02-21 @ 13:07:30
Postat av: Alle

Och nu väntas pga DNA-tester (kostnader enabrt för detta?) upp till 30000 (!!!) somaliska barn ankomma Sverige de nästa två åren.

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/dna-tester-oppnar-for-aterforening%283154190%29.gmGud bevare Sverige - för svenskarna själva!

2012-02-21 @ 13:37:45
Postat av: Kalle

Först tar vi emot invandrare till Sverige. Ger dem mat , lägenheter och allt annat som behövs. De tackar oss svenskar med våld och bråk. De vill ha mer av pursvenskarna.SR radio Stockholm skriver:

""Det var den 13 januari i år som huvudskyddsombudet bussföretaget Keolis införde skyddsstopp på busslinjerna 514 och 179. Stoppet innebar att förarna inte behövde kontrollera resenärernas biljetter under vissa sträckor.

Anledningen till stoppet var att hotet och våldet mot bussförarna ökat och enligt fackförbundet Kommunal får förarna ta emot allt från hot och spottloskor till slag och sparkar"" skriver SR radio Stockholm.Busslinjerna går genom invandrartäta stadsdelar norr om Stockholm. Invandrarna har slagits bokstavligen för sin självpåtagna rätt att åka gratis på bussarna. Övriga pursvenskar får betala fullt pris. Hade ni väntat er något annat!!!Nu vill regeringen införa skattefria zoner för företagare i dessa invandrartäta områden. De svenska områderna får så klart betala full skatt.Pursvensken måste alltid betala fullt pris i slutänden för den galna invandrarpolitiken.Nu för att sverige skall ha råd med allt detta så vill regeringen Reinfeldt höja pensionsålder för full pension till 75 år.Pursvensken måste betala all denna galna invandringspolitik.Medelsvensken fattar inget av det rån han blivit utsatt för av de svenska statsmakterna.

Medelsvensken går trött och röstar på det parti som han och hans förfäder alltid har gjort. Helt utan tanke på sin egen eller sveriges nuvarande situation.Rösta på Sverigedemokraterna istället för ett bättre och mänskligare samhälle.Ge regeringen Reinfeldt en stor spark därbak för han klåttrar på mitteni svensk politik tillsammans med de andra.SD är de enda som sticker ut hakan och vill bevara sverige utan en massa tärande invandrare!!!Länk till den eländiga situationen i Sverige på SR radio Stockholm.Postat av: Tony Ingman

Info: Men vcad Carlos Rojas inte talar om, det är

att han själv åkte dit för bidragsfusk för några år sedan, men det är väl inte lika trevligt att prata om, men han platsar bra i gänget som lever på andra.

2012-02-21 @ 15:24:12
Postat av: Sven Dacke

På den svenska ambassaden Addis Abeba förbereder man sig inför den stora tillströmmen av äranden genom att bland annat bygga ut ambassaden för att klara av trycket av 30.000 barn som skall till Sverige.Hoppas dom får jobb på Expressen, SMP eller andra dagstidningarHoppas dom hinner hit till vi firar Sveriges nationaldag så blir det mera "färgglatt" firande

Postat av: Lassekolja

Jag tror inte heller att svenska(pur-) analfabeter flyttar ut och afrikanska hjärnkirurger flyttar in, det är nog bara Ullnhag som tror!Den 14:e myten?

Postat av: Tony Ingman

Sveriges egen godhets jesus Fredrik Reinfeldt menar

att Sverige ska förbli ett öppet land, med öppna

svängdörrar för all världens lycksökare, som finner det bättre att invadera det svenska välfärds-systemet och leva på andra utan motprestation, än att stanna hemma och bygga upp

sina egna länder. Men han erkänner samtidigt att

detta skapar problem, jo det har vi ju märkt, och

även varnat för. Men som den store statsman han tror sig om att vara, behöver han ju inte nedlåta

sig till att lyssna till vad folket tycker, dom

skall ju som bekant bara betala och hålla käften.

Ja så talar en uppblåst despot, som tillsammans

med sin kärring drar in mellan 250-300 tusen

kalla varje månad plus fria reser fri mat.

Så nu vet ni det alla ni som faller offer för rån

Mord våldtäkter och all annan jävelskap som en

okontrollerad invandring för med sig,ert väl och ve

har ingen som helst betydelse när han ska leka

Europas Godhets Jesus. Sorglig figur!

2012-02-21 @ 16:02:42
Postat av: Inte-en-till

"Den tråkiga sanningen är att det är ett utflyttningsnetto om ca -7000 personer som är födda i Sverige. "Det intressanta vore ju att få veta hur många av dessa som är svenskar. Svensk är man inte nödvändigtvis bara för att man är född i Sverige. Men de invandrare man vill bli av med är sannolikt de som stannar kvar (så länge de kan leva på oss andra) och omvänt, det vill säga de invandrare som det är något med flyttar antagligen gärna tillbaka när bättre villkor uppstår i hemlandet."Medan det är ett inflyttningsnetto på över 50 000 personer för personer ej födda i Sverige."Mycket allvarligt. Pensionärer som har råd flyttar till solen. Yngre som är i karriären flyttar p g a bättre villkor utomlands. Frågan är om de kommer att flytta tillbaka när Reinfeldt har förvandlat hela Sverige till ett gangster-Sverige (jfr gangsterstaden Malmö).

2012-02-21 @ 17:06:37
Postat av: Svensson

Deras dåliga försök att skönmåla invandringen med falska uppgifter, gör mig illamående.

Stör du dig på hur frånvarande våran statsminister är, läs då mer här http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2012/02/21/tystnaden-ar-total/

2012-02-21 @ 17:46:56
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: S-E Karlsson

Var i dag in på COOP Blomstermåla och pratade då med en av töserna där om hur det var i dagsläget med de pensionsräddare som hade nallat och ställt till bråk där , jo då sa hon det hade blivit lugnare

efter uppmärksamheten i media , förmodligen blev väl "bråkstakarna " förflyttade till någon annan ort i Sverige som får glädje av dom .

2012-02-21 @ 19:26:52
Postat av: alf

@ Inte-en-till

Min grannes katta fick 5 kalvar i förrfjol, i fjol fick hon 6 fölungar. I år skall han visst försöka få henne att kitsla i garaget, hela familjen behöver varsin ny bil.

2012-02-21 @ 20:05:58
Postat av: Stefan A

650 000 för en parkeringsplats i fjollträsk, nu förstår man plötsligt varför MP är så starka där, de har inte råd med bilar helt enkelt.

2012-02-21 @ 20:47:06
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Nu tror jag att majoriteten av utvandring består av

pensionärer av båda slagen. Sedan har vi de välutbildade ungdomarna som lockas av större inkomster än de någonsin skulle erhålla här.Att våldet i Sverige har väl också sitt bidrag.Och så påstås det att arbetslösheten sjunker. Månde det vara en kompakt förtidspensionering av ynglingar

upp till 30 vårar tro!? Jag kommer också lämna båten

dock lämnar jag flaggan till er

2012-02-21 @ 22:02:29
Postat av: Misslyckande

Varför spekulera?http://22misslyckande.wordpress.com/02 Invandringens haveri

03 Invandrare arbetslösa pension 65

04 330.000 pension – 420.000 jobb – 800.000 invandrare 2020

05 96.467 invandrat – 51.179 utvandrat 2011

06 553.000 utvandrat – 937.465 PUT sedan 1995

07 600.000 har arbete – 1.3 miljoner PUT

08 Myten 100.000 jobb

09 Antalet jobb per 1000 invånare 16-64 år

10 137.000 unga arbetslösa – 218.000 arbetslösa invandrare – 105.000 anhöriginvandrare

11 60.000 årliga anställningar

12 Sökande: 690.000 Platser: 80.000

13 200.000 sysselsatta – 375.000 PUT 2006-2010

14 Arbetslösa invandrare antalet timmar

15 Tar flyktingar 7-10 år att få jobb

16 Flyktingar utnyttjas mot lönedumpningar

17 Lönedumpningar med gästarbetare

18 Sanningen om papperslösa

19 Invandringens agenda- 12.000 lön?

20 Mångfald är global konkurrens

21 330.000 i bostadskö2012-02-26 @ 19:55:00
URL: http://22misslyckande.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0