HUR MÅNGA TERRORISTER OCH ISLAMISTER FINNS DET I KALMAR?

Julia Caesar skriver om den uzbekiske imam som sköts i Strömsund för några dagar sedan. I SVT:s Rapport i torsdags antydde man att det kunde vara ett rasistbrott. Jag blir bara så trött på det politiskt korrekta samhället som tar varje litet halmstrå för att förtala oss som är kritiska till den massinvandring som pågår. Nu har kanske dessa pk-människor än en gång gjort bort sig. Nu skriver både Julis Caesar och Per Gudmundsson om den skjutne imamen som är en av interpol efterlyst terrorist som fått uppehållstillstånd i Sverige. Är det ännu en terrorist som verkar från Sverige.

Det som gör mig extra orolig är att Kalmar kommun tagit emot väldigt många från Uzbekistan under de senaste åren och Julia Caesar skriver att det finns verksamma uzbekiska imamer i Kalmar.

Jag har lite statistik över vilka som kommit till Kalmar mellan 2006-2009 och det borde göra många oroliga. Det rör sig om flera hundra från Uzbekistan, Azerbadjan och Georgien. Hur många av dessa är islamister? Finns det även terrorister?

Är det någon som har information om denna grupp i Kalmar får ni gärna komma med tips till mig.

För några veckor sedan kunde vi läsa att man på socialkontoret i Kalmar
hade fått börja anlita vakter på grund av att invandrare var aggressiva då det inte fick så mycket pengar som de ville och var vana vid. Läs artikel. Anledningen var att socialkontoret tagit över detta från Invandrarservice. Jag anade redan då ugglor i mossen. Nu har jag fått uppgifter om att Invandrarservice inte alls följde det regelsystem som gäller utan betalde ut stöd i en helt oförsvarlig omfattning och därför var socialkontoret tvungen att ta över detta. Med andra ord har chefen på Invandrarservice, Lars-Ove Angre inte klarat av sin uppgift och borde därmed ta konsekvenserna av detta. Men som vanligt mörkas detta inom den kommunala verksamheten. Det handlar givetvis även om att Migrationsverket ersättning slutar för väldigt många av dessa familjer och då är det bara Kalmar kommuns skattebetalare som får stå för notan. I artikeln nämns så mycket som 300 familjer och då kan nog var och en räkna ut att det handlar om många miljoner kronor varje månad. Om det sedan är islamister som bedriver och planerar terrorverksamhet eller imamer som predikar sin extremism skulle jag inte bli det minsta förvånad. Heja Kalmar!

Jan-Ingemar Lundström är en moderat politiker som ibland kommer med utspel när det gäller invandringspolitik.
Men han tar alltid avstånd från Sverigedemokraterna i offentliga sammanhang. Hur det i verkligheten är kan nog var och en gissa. Hyckleri brukar jag kalla det!

Hans senaste utspel handlar om det ensamkommande barn som dömdes för våldtäkt mot barn vilket jag avslöjade för ca en månad sedan. Enligt tips till bloggen har han blivit fått ta emot samtal från moderaternas gruppledare med flera som ”läxat” upp honom rejält och förbjudit honom att driva frågan vidare. Argumentet lär ha varit att man ”anmäler inte sina egna”. Ännu ett hyckleri och skyddande av sina ”kollegor”.

Nu har jag inte lagt detta åt sidan utan vi undersöker fortfarande detta och har fått mer information om vad som pågått. Det ensamkommande barnet har dessutom överklagat domen och därför kommer den upp i hovrätten. Då kan vi hoppas på att domen skärps men han kan lika gärna frias med tanke på hur det svenska rättsväsendet fungerar.

Det sätt som jag bemöttes i Kalmar kommunfullmäktige av ordförande Roger Kaliff (S) när jag tog upp denna dom gjorde mig rent ut sagt förbannad. När sedan media inte har följt upp detta på ett riktigt sätt utan istället haft ”gull i gull”reportage i Barometern från Horisont för att bättra på deras image blir man minst sagt upprörd. Ingen skall tro att de ansvariga på Kalmar kommun skall komma undan så lindrigt. Jag har som sagt saker i röret i detta ärende.

Alla andra partier i Kalmar ingår i den grupp som lägger locket på och mörkar allt negativt som uppstår tack vare den invandringspolitik och de avtal som finns med Migrationsverket. Sverigedemokraterna är det enda partiet som inte hycklar med sanningen.

 


Kommentarer
Postat av: SM811

Här finns bra info om islamist-imamen som blev skjuten.

http://swedenconfidential.wordpress.com/2012/02/22/uzbek-skjuten-i-stromsund-idag-skulle-mordas/

2012-02-25 @ 17:32:56
Postat av: Ex occidente lux

Tack för att Du jobbar på och inte ger Dig!

2012-02-25 @ 17:40:16
Postat av: Svensson

Sverige är Europas nya Mexiko, alla kriminella gömmer sig här.

2012-02-25 @ 18:42:32
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Info

LARS-OVE ANGRÉ, 57 ÅRhar dels titeln ”invandrarchef”, dels titeln ”flyktingsamordnare” och tillhör de 100 högst avlönade kommunanställda tjänstemännen i Kalmar.Enligt Angré är det naturligt att ta emot en aldrig sinande ström av invandrare från avlägsna länder och lika naturligt, att dessa inte får några arbeten utan måste försörjas med bidrag. Allt detta är en självklarhet i Lars-Oves värld. Här finns ett uttalande av Angré enligt Västra Götalands Nättidning 2011-12-05:”Sen december förra året har 84 nyanlända flyttat in till Kalmar, Nybro, Mörbylånga, Borgholm, Torsås och Emmaboda.Enligt den nya etableringsreformen ska arbetsförmedlingen hjälpa dem att komma in på arbetsmarknaden så fort som möjligt. Idag har den nyanlände två år på sig för att klara svenska för invandrare SFI, samhällsorientering, göra praktik och eventuellt hitta ett jobb. Men hittills har bara TVÅ stycken fått jobb, sommarjobb alltså. Lars Ove Angre är flyktingsamordnare i Kalmar kommun. Och han är inte förvånad att så få har fått jobb. Enligt honom, har man ställt orealistiska krav på de nyanlända. Vi kan bara se på oss själva, hur länge har vi gått i skolan, hur länge har vi utbildat oss, det tar tid. För det stora flertalet tror jag inte att de kommer att klara det inom två år, säger Lars Ove Angre.”Ja, låt oss se på oss själva – låt oss se på Lars-Ove. Hur länge har han gått i skolan? Vilka högre utbildningar har han bakom sig? Vilka är de meriter, som nu ger honom rätt att applådera svenskarnas allt snabbare självutplåning? Som gör honom humanare och godare och tolerantare än sina landsmän?Allt detta vore intressant att höra av er i kalmartrakten som vet hur det ligger till.

2012-02-25 @ 18:48:32
Postat av: Observer

Mediernas rapportering om imamen i Strömsund är den numera vanliga i den svenska mediavärlden.I vanlig ordning är den anpassad,riktad,faktautelämnande och filtrerad.Allt för den "goda" sakens skull.Världens diktaturer borde bjudas in på kurs hos några av tidningsdrakarna för att få lära sig hur massiv manipulation går till.

2012-02-25 @ 21:45:59
Postat av: Ateisten

Vi är många som är tacksamma för att du orkar kämpa!

Tack Thoralf!Och bara så du vet, du har min röst i nästa val!

2012-02-25 @ 21:47:00
Postat av: Gerhard

Tack för att du orka kämpa mot

Sverigesänkarpatrasket.Du har mitt fulla stöd.

2012-02-25 @ 21:52:25
Postat av: Janne på Hammarö

Du är helt klart Sveriges bäste politiker.

Tack för att du finns.

2012-02-25 @ 23:31:25
Postat av: Kalle

Den svenska polisen som mest intresserar sig för dialog har en mycket dålig uppklarningsprocent. Merit Wager visar på sin blogg att den finska polisen är mycket bättre på att klara upp brott.""Den finska polisen uppklarningsprocent från år 2009:Stöld 59 %

Snatteri 57 %

Rån 50 %

Grov misshandel 89 %

Lindrig misshandel 73 %

Dråp, mord 91 %

Försök till dråp, mord 98 %

Våldtäkt 74 % ""Källa: Merit Wager bloggDen svenska polisen bjuder numer buset på varm korv för att starta en dialog med dem. Desto fler poliser i sverige, desto sämre uppklarningsprocent!!! Snubblar dom över varandra i sin iver att föra en dialog med varm korv som lockbete??!!Länk till meritwager blogg. Hon skriver fortfarande på sin blogg.

Postat av: Carl

det kokar i folkhemmet och allt fler anar åt vilket håll framtiden lutar.var på bokrean och kollade lite vad som fanns, allt fler böcker om vapen och jag kollade lite förstrött i dom.till min förvåning var det mycket skrivet om hur militanta grupper i Nordirland och Grekland tillverkade egna eldhandvapen.

jag lade tillbaka böckerna och tänkte att de blir nog osålda.gick tillbaka till affärn, idag var det soprent och alla vapen böckerna var sålda!Gud bevare oss för vilket mardröm 7 klöverns kreatur har skapat med sin (V)an(S)innes politik under de senaste 20 åren som eskalerat till total kaoz under allians mot Sverige-mandat perioderna!

2012-02-26 @ 02:19:18
Postat av: Fredrik

Ta bara detta med denna bok och det som hänt.

Oavsett om man bränt dom med mening eller misstag så är ju dessa människor så långt ifrån mänskliga man kan komma.Såg på TVn igår hur springer som en galen hord längs gatorna och skriker.För en bok?

Man attackerar allt,även egna dör i denna masspsykos? Vad är detta för människor? Ser mer och mer hur våra gator fylls av dessa människor i pyjamas och total vägrar att anpassa sig efter västerlänska ideal,Säger inte att allt är bra men sämre än fundametalistisk ISLAM kan inget bli!Handen på hjärtat! Tål dom inte! Kommer aldrig vissa respekt för något som sprider så mycket hat,dårskap,okunskap och omänskliga värderingar.Dom har absolut inget att lära mig eller få mig att lyssna på.Dom står för något som jag skyr.Jag känner mig rent av kränkt som man och människa bara genom höra när folk säger att vi är alla lika.ALDRIG!Säg hellre att jag är mindre värd "Kafir" eller vad dom nu kallar det för. Tar det med stolthet och ett bevis på att man är normal.Är min skyldighet som svensk och demokrat att inte falla in i PKs förvridna bild av hur ett demokratiskt samhälle ska se ut.Skiter fullkomligt i hudfärg och ursprung men kommer du med en massa värderingar som är ren smörja så kommer jag personligen ta kraftigt avstånd genom att vissa mitt missnöje genom att rösta,skriva och tala med mina vänner,arbetskamrater,familj för att påvisa hur fel det är att låta sånt här slå rot i Sverige.Thoralf du gör ett jättejobb!

Går inte en dag utan att jag läser det du skriver.

Sen vet vi att rsten av media gör det med för nu vet dom om att ljuger,förskönar eller döljer saker i sina repotage så "poppar" det fram här och på övriga bloggar.Måste vara jobbigt som journalist eller politiker och se hur illa man sköter sitt jobb och att nu kan ALLA läsa om det.

Postat av: Tony Ingman

Frdrik: " Vad är detta för människor"

Jo det är resultatet av tusentals år av inavel

med kusingifte i många många led. Därför kan du se

hur idioterna med vansinne i blicken tömma magasin

efter magasin rätt upp i luften samtidigt som

man skriker ut sitt okontrollerade hat.

2012-02-26 @ 08:35:24
Postat av: jägarn

Sverige nybyggarland om 10 år, se filmen.

http://swedenconfidential.wordpress.com/2011/12/22/paradise-hotel-2010-den-romska-versionen/

2012-02-26 @ 08:37:47
Postat av: Åke, Västervik

I morgon, Mån är det KF i Västervik och då kommer det att bli hett...Mycket hett.....Dels en anordnad demonstration av föräldrar, elever o lärare mot de många många miljoner av nedskärningar som ska sparas in på skolan bl.a för att stävja ett enormt budgetundrskott, som snart är i 100 miljonersklassen för 2011 bara... Samtidigt ska SD:s motion upp om att SD vill säga upp avtalen med migrationsverket, som bl.a innebär att på sikt kunna spara åtskilliga miljoner....Pengar som verkligen behövs inom skolan bl.a Vi har också en arbetslöshet som är högre än riksgenomsnittet, och hög ungdomsarbetslöshet. I relation till allt detta så borde ju motionen bifallas. Men icke...Kommunstyrelsen föreslår att motionen avslås i sin helhet inför KF.Man beskyller SD för att sätta prislppar på folk, när vi vill stoppa invandringen? Vad gör dom själva när det ska sparas på våra egna barn och ungdomar? De styrande i kommunen sätter också prislappar indirekt och värderar våra egna barn och ungdomar som är vår framtid, verkligen lågt genom detta oansvariga agerande.men man hör, tack o lov, att det jäser av ilska bland allt flera som anser att SD har rätt!!!Till sist: Instämmer i all berömmelse o heder till Thoralf som verkligen står upp för rätt o fel i dessa sammanhang!! En bragdmedalj är på sin plats som "Årets Svensk" !

2012-02-26 @ 08:49:29
Postat av: SM811

Detta handlar också om invandrare fast här är det barn.Malmölärare erbjuds ghettobonus http://www.skolvarlden.se/artiklar/malm%C3%B6l%C3%A4rare-erbjuds-ghettobonusDet här sammanfattar bra hur det är..

"Lärarna på skolan blir sällan mål för elevernas våld, men de blir skadade när de avbryter deras slagsmål.

– Jag är aldrig rädd när jag går till jobbet. Aldrig! Jag har allt stöd från kollegorna, säger Antonia Travesset.

Eleverna ger var och en sin version av en av incidenterna och tavlan är full med orden ”knulla dig”, ”horunge”, ”jävla somal”.

– Den här dagen har varit för stökig. Det går för långt. Det tar för mycket energi. Man kan inte göra ett lika bra jobb när dagen har varit som den var för er."Sedan det sista av en annan lärare ..Catharina Winkle längst ned

"– I nuläget skulle jag aldrig vilja jobba någon annanstans, jag tror att det skulle bli tråkigt. Det är puls här från det att jag kommer till skolan och till dess jag kommer hem. Jag tycker att det är roligt att åka hit, säger hon."

2012-02-26 @ 09:02:36
Postat av: carl

man kan ju inte lita på sjukvården och myndigheter, nu väljer ansvariga på sjukhus, att riskera patienternas liv för att spara in på dyrare mediciner!http://sverigesradio.se/sida/gruppsida.aspx?programid=83&grupp=10974&artikel=4983679http://runelanestrand.wordpress.com/2012/02/25/annika-linde-tog-aldrig-sprutan/en betydelsefull kommentar:

"En tanke jag fick angående vaccineringen av unga svenska flickor mot livmoderhalscancer. Ingen säger ingen av de muslimska flickorna kommer att tillåtas ta dessa sprutor. Ponera att sprutorna “spetsats” med komponenter som försvårar graviditet? Ni kan själva fundera på fortsättningen av min tanke..Anders"

elvfing pratar med ansvarig och hon säger det "vänskapskorruption" mellan läkemedelsindustrin och ansvariga på myndigheter.http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=3164&artikel=4747181blir det en ny läkemedelsskadal när biverkningar uppstår hos alla svenska flickor när de fått vaccin mot livmodercancer?

2012-02-26 @ 09:33:06
Postat av: Hulda

Godmorgon!

En Jonathan Birdwell skriver på expressen.se om SD och deras anhängare idag.

Bla. skriver han: "Deras ideologi är naiv, splittrande och farlig."

Jag ser den meningen istället som en mycket klok sammanfattning av invandraranhängarnas ideologi och de senaste årens invandringspolitik.

För en rejäl splittring av vårt land, det är följden av en alltför stor invandring.

Den som inte inser det, är grovt naiv.

2012-02-26 @ 09:39:57
Postat av: Ludvig

Ett stort TACK till dej Thoralf.

2012-02-26 @ 09:46:19
Postat av: Carl

en tjej som redan fått svåra biverkningar och sitt liv förstörd:http://parnassen.wordpress.com/2012/02/21/jaqueline-17-ar-tog-sprutan-varnar-for-gardasil-radda-dottrarna/skall det verkligen vara så här i Sverige?vilka makter ligger bakom som verkar vilja utplåna Svenska folket, sakta men säkert?hoppas SD får 51 procent i nåt av valen få snart som möjligt så man kan känna sig tryggare efter 2014 ? 2018 ? 2022?men det blir väl valfusk som vanligt

2012-02-26 @ 09:48:50
Postat av: Gubben o Gumman

På fråga A svarar vi (KF)-2 (rubrik)När det gäller Moderaten så är det väl samvetet om vad som är rätt eller fel, som för honom bitsvis upp till medvetandets yta.

Vilket hedrar honom lite, men förhindrar inte Kalmars utveckling till en gangsterstad nämnvärt.Att delta aktivt i den social massakreringen av Kalmar måste ge en och annan sömnlös natt.

300 "bidragssnablande familjer än så länge måste ju svida i ett parti med arbetslinjen som utopi.Vakter vid utdelande av Kalmarbornas inbetalade pengar till skola vård och omnsorg talar ju sitt tydliga språk,våldet och destruktionens språk.

En politisk-psykopat kommer aldrig till insikt om detta,dom kulturer, ideologier som fått för mycket psykopater i ledande ställning går under så småningom.Socialismen är ett lysande exempel,denna schizofrena lära har gjort bla Kalmar till en korrumperad DDR replika utan hopp.Kalmar "holchaust-general" jobbar oförtrutet vidare i sin idioti för att göra staden till en rykande ruin på sikt, bokstavligen talat.

Berga Centrum tex kommer med all sannolikhet att brännas ned igen.

Du som har en annan uppfattning måste bokstavligen vara döv och blind.

Som vanligt sker detta med hjälp av dom rosa killarna i stadens politrukholkar, dom såkallade socialmördarna.Kalmar blir likt Malmö en stor stinkande hundskit.

Kalmar är i första steget av "Malmötrappan".

Mordbränder, etnisk, misshandel, personrån osv.Kalmar har exakt samma förutsättningar som Malmö och Södertälje för bli socialt destrukrerat.En inavlad sossemaffia påhejade av plåpnboksfyllande borgare,med noll i överlevnadsinstinkt.

Rekryteringen i bla Kalmar fotbollslag av kompletta dampskallar talar sitt tydliga språk.

Kalmars "elitdemonstrant" är ett annat lysande exempel på den totala inkompetensen.Kalmars befolkning har samma potenssial att vakna ur koman som tidigare nämnda städer dvs 0.

Möjligtvis när det är försent.Man kan bara hoppas att folket kommer ihåg/förstår vilka som ligger bakom det hela,och då visar sin uppskattning.

2012-02-26 @ 10:44:22
Postat av: Jonas

Det är skandal att Sverige släpper in terrorister och brottslingar som andra länder vill bli av med!

2012-02-26 @ 11:01:05
URL: http://www.realisten.se
Postat av: Sven Dacke

Nytt från ett Växjö, en stad i stor förändring med en stor väntad ström av Somalier, och jag tycker mig märka en ton av skräck från ledaredaktörenArtikeln går fortfarande att kommentera.Integrationen–en allvarlig utmaning !

-------------------------------------------

Regeringen och Miljöpartiet har träffat en överenskommelse i flyktingpolitiken, vilken bland annat kommer att innebära möjligheten för somalier i Sverige att återförenas med sina barn.Växjö är en stad i förändring. En stad som växer och utvecklas. Det är en kommun som myllrar av människor från hela världen. Det är en rikedom för vårt samhälle om vi har kunskaper och verktyg för att hantera mångfaldens utmaningar på rätt sätt.

( Vi ser hur det går för Malmö och Södertälje! )Vi står just nu inför vår kanske största integrationspolitiska utmaning hittills i kommunen.

Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Vid fredagens seminarium om Sverigedemokraterna deltog Birdwell,Lisa Bjurwald,Jonathan Lerman Expo.

Det var väl en fin objektiv besättning,tjofaderitan

Sannolikt har dessa Boljeviker insett att nätet kommer att rena Sveriges själ.Gaserna i magen börjar nu tillta av naturliga skäl.

Tittar man på Lisas kroppspråk vid folkuppfostran i bla SVT68, så närmare hon sej kålsoppestadiet dvs jalla-jalla.Gubben o Gumman tycker det verkar som Lisa har ett par skruvar lösa för övrigt.

Dock har vi haft fel förrut 1971 närmare bestämt.

Fast det är underbart att beskåda hennes oro,ja Lisa Internet räknade inte varken Lenin eller ledarna i mellanöstern med.I Sverige är det mest en organsationsfråga i den nya folkrörelsen,men det kommer så småningom.

Att gå från hjärntvätten om allas godhet till att damma av vikingagenerna tar några år.Om du är tveksam Lisa så ta en titt på skolvalen eller prata lite med unga svenska män.

När dessa samlat ihop sej och börjar gå ut vid SD /SDU möten på byn så blir det rocken roll.Samtidigt får man förstå politrukerna oro ,nätet samlar unga pursvenska diskriminerade män bla."Det är bara tjejer och utlänningar som gäller vid antagning till den utbildningen"

Citat :Student 2009"Vi runt 25 är Sveriges mest diskriminerade grupp"

Citat : Manligt affärsbiträde 2012.Detta kan betyda fläskläppar och förlust av tänder framgent med lite otur då för diktaturens kreatur.

Fast det får vi verkligen inte hoppas.Politiskt våld bör grävas ned med vänsterns oikofober.

2012-02-26 @ 11:40:01
Postat av: Sven Dacke

Fel i ovanstående inlägg.

Det var inte från Ledarredaktionen utan ett debattinlägg från en Kristdemokrat, men dom får nog byta namn snart till Krisdemokraterna.

Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Detta beslutet i riksdagen av M samt MP är den största enskilda orsaken till att SD kommer att växa framförallt i komunalvalen.

Inget talar emot det absolut inget.Kalmar får väl räkna med 1000 nya hjärnkirurger vart det lider.

Det förslaget lägger förmodligen snart Tjofaderittan Olle fram i KF i Kalmar.

Fast sedan är det tokadjö i allafall.Växjös kommunala partikarta kommer att ritas om rejält,precis som i Borlänge.KD:s killen är bara en plånboksfyllande oiokofob som kommer att få sina fiskar varma.

2012-02-26 @ 11:59:36
Postat av: Essendon

G&G

Klockan klämtar för Kulturmarxisterna! Inför stundande rättegångar av dessa självgoda sliskiga typer, kommer man man att höra "vi lydde bara order".

Tyvärr, för dessa är att Internet finns.

Internet glömmer inte...

2012-02-26 @ 12:12:45
Postat av: Hulda

Gubben &Gumman:...

Det är väl så med Birdwell, Lisa Bjurwald och Jonathan Lerman/ EXPO, att en viss sorts folk dras till varandra, så som det sägs att det som brukar ligga i en hög bakom ladugårdar, dras till sina likar.....

2012-02-26 @ 12:32:53
Postat av: HM

Jag undrar ändå jag om hur den här moderatens uttalanden i tidningen tas emot av partikollegorna. "Från den lokala partitoppen är beskedet att en anmälan mot Horisont inte kommer att uppskattas. Ett besked som Lundström accepterar men som samtidigt visar på just de tendenser han vänder sig emot."Sköter Sd korten rätt kan vi nog framöver förvänta oss avhopp från främst Moderaterna.Som den här bloggen från en fd moderat riksdagsman på Gotland som om man bortser från de obligatoriska bortviftandena och avfärdandena av Sd kan man undra vad han egentligen har att söka hos det Moderata Samlingspartiet? Länk: http://rolfknilssonmyblog.wordpress.com/2012/02/12/sverigedemokraterna-inte-socialkonservativa/Horison kommer nog hur som helst både att anmälas och granskas men däremot kan man tyvär förvänta sig att de som är anställda på socialstyrelsen för att utföra sådana här granskningar efter anmälningar kommer göra sitt bästa för att inte hitta missförhållanden i hur boendet fungerat.Konstigt att de anställda på Horisont ännu inte blivit uthängda på flashback

2012-02-26 @ 12:33:26
URL: http://ondiklinte.blogspot.com/
Postat av: Tony Ingman

Jimmy Åkessons nedplockning av Robert Aschberg

tål att höras. mer än en gång. Hans ideliga försök

att sätta Jimmy på det hala sket sig varje gång

han försökte. Hans tugg om 6-7 promille som invandrar till blev till slut komiskt, när han upprepat det 10 gånger.

Nej den intervjun var nog inte R.A nöjd med, att sen nästan alla in ringare stod på Jimmys sida gjorde väl inte saken bättre, så jag tror att det

kommer att dröja innan Jimmy Å, blir önskegäst i

hans program igen.

2012-02-26 @ 12:37:14
Postat av: AWSvensson

Det är alldeles uppenbart att Aschberg genomgått den något överreklamerade 2 minuterskursen i Expos regi hur man bemöter Sverigedemokraterna. Det nya var som nämnts att förringa massinvandringen genom att ange den i promille av Sveriges befolkning. Om vi i stället säger att det är en ökning med minst 10% årligen av muslimer så får väl tom Aschberg medge att det är en massinvandring av muslimer.Ser och förstår man inte skillnaden mellan halalslakt och älgjakt då tar man lätt på uppgiften att bemöta Sd, vilket hela hans argumentering tyder på .

Har lyssnat flera gånger,nog säger han nazist .

2012-02-26 @ 13:28:16
Postat av: Gubben o Gumman

Essedon : Man tycker ju att vänsternissar skulle tycka att det är lite långtråkigt när samma personer dyker upp i studion/seminariet varje gång.

Men det verkar inte bekymra tex "Funny" Lisa.

Där ligger "fulideologin" och sprattlar naket på studiobordet,f-n Ranelid släng dej i väggen hehe.Fast det är klart ingen av dessa plattfötter skulle ju kunna värja sej i en saklig faktabaserad diskussion med Sverigevänner.Sedan ligger det mesta på nätet vilket blir lite besvärande för dessa i framtiden.Dom sista "Kamikazekommunistern" får ta hela smällen

Detta fattar dom inte i sin dysfunktion.Dessa har ju givetsvis sett vad nätet gör runt om i världen med nöf nöffare."Plånbokspirater skolen strippas och ut ur riket med en välriktad 46:a förpassas, Nordkorea bliven deras nya hem"

2012-02-26 @ 13:30:15
Postat av: Repell

"SD:s anhängare stöder den demokratiska processen. En överväldigande majoritet tror på vikten av att rösta."Undrar hur våra ungdomar reagerar när det finns förespråkare som anser, att vårt politiska system är förkastligt och inte har med demokrati att göra och än mindre att rösta på något som väljarna sedermera inte får vara med i arbetet om, att delta i de politiskt fattade besluten, mer än att acceptera dem som våra egna förslag!T.ex det mest av folket accepterat förödande förslag var "1975" då våra folkvalda politiker fattade beslutet att Sverige ska bli ett mångetniskt samhälle!Detta år 1975 då valda politiker begick ett kollektivt landsförräderi och du och jag gav dem mandat för detta genom lagd röst!Vem finner det här som en typisk demokratifråga som är i sin ordning?Den demokratiska rösträtten är att ge bort väljarnas makt i osäkra politikers händer som kan göra vad som helst med sin vunna makt som vi har givit dem, då vi nu avsagt oss vår egen makt och inflytande, så bör vi egentligen enbart knipa käft, att komma efteråt och fodra att politikerna ska lyssna på oss, är i det närmaste en löjlig tanke eller hur Reinfeldt?2012-02-26 @ 16:52:37
Postat av: Svensson

Du är en klippa Thoralf, som kämpar på. Tack :)

2012-02-26 @ 16:53:09
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Berra

Thoralf, har skickat ett mess till dig på facebook.Mvh//B-G

2012-02-26 @ 16:58:55
URL: http://www.b-g.se
Postat av: Observer

@HM

Läsningen av domen i det s.k. Horisontfallet i Kalmar är en skildring av en personals oförmåga och naivitet i första hand.Frågan är om det inte också handlar om ren nonchalans.I domen beskrivs hur den tolvåriga flickan skolkar i dagar från sin skola.Dessa dagar tillbringar hon på Horisont.Där har man antingen noll koll alt. är medveten om att hon finns där, men agerar inte.Det finns ju en uppsjö med sätt att t.ex. ta kontakt med skolan för att ta reda på faktiska förhållanden t.ex.flickans totala skolsituation med eventuella problemställningar.Under flera månader visar personalen på en slapphet utan dess like.Någon/några kalmarbor/politiker bör anmäla berörd personal och föreståndare på Horisont för tjänstefel.Här har JO en riktig godbit att sätta tänderna i.

2012-02-26 @ 17:36:15
Postat av: Tony Ingman

Ja Robert Aschberg säger Nazist minst två gånger,

och sen nekar han till att ha sagt det, Sorgeligt,

Men som avgrundskommunist är han ju van vid att blåljuga, men här blir det för uppenbart.

2012-02-26 @ 18:13:22
Postat av: Essendon

O.T.Metall och Demokratin?Läs Robstens blogg om vad IF Metall sysslar med!

http://robsten.blogspot.com/2012/02/if-metall-och-demokratin.html

Minst sagt skrämmande läsning!

2012-02-26 @ 18:22:44
Postat av: HM

Observer - Om du tror jag på något sätt har den minsta förståelse för det som måste vara ren nonchalans från personalens på hemmet för ensamkommande flyktingbarns sida så tar du fel. Det är väl antagligen så att personalen har ansvar för de boende ensamkommande flyktingbarnen, deras väl och ve och inte besökande andra (verkliga) barn.Klart jag hoppas det blir anmält och utrett.

2012-02-26 @ 18:33:58
Postat av: Observer

@HM

Ledsen om jag uttryckte mig oklart.Vi tycker likadant i denna fråga.Alla frågetecken,det finns många,måste utredas.Det finns inga ursäkter för hanteringen av 12-åringens dagliga vistelse med kringaktiviteter på Horisont.

2012-02-26 @ 20:34:00
Postat av: Magentan

@ AWSvenssonNä, Svensson, den här gången snackar Aschberg faktiskt inte om nazister.Aschberg säger till Jimmie: "Nu fick du en ASSIST, nu får du göra målet här!"Ordet ASSIST betyder i olika sportsammanhang (vanligtvis ishockey & fotboll) ett uttryck för en MÅLGIVANDE PASSNING (enligt wikipedia).Jag är verkligen ingen vän av Aschberg, men här framgår det av SAMMANHANGET mycket tydligt och klart att Aschberg säger assist.Det är visserligen lätt att missuppfatta den första delen av meningen. Dels eftersom ordet EN kommer direkt före ordet ASSIST och bokstaven N då åker ihop med bokstaven A och det låter som nazist i stället för assist, samt dels för att man i både Aschbergs och svensk radios vänsterkretsar ALLTID brukar plocka in ordet nazist på ett eller annat sätt i samband med SD.Nu var det inte så den här gången, och Jimmie, som är fotbollsintresserad, hänger med på Aschbergs sportuttryck att han fick en assist, dvs en målgivande passning.

2012-02-26 @ 21:35:00
Postat av: Magnus

Man kan undra om Aschberg ältar om rasi.., förlåt assister när han intervjuar andra partiledare?

2012-02-27 @ 00:00:43
Postat av: Sebastian Karlsson

Muslimska terrorister vill vi givetvis inte ha i landet, men judiska och sionistiska terrorister som t ex öppet stödjer den judiska rasiststaten Israel, borde man inte som svensk nationalist oroas över dessa? Bland annat med tanke på deras inflytande över Sveriges opinionsbildande organ, lärosäten och juridiska instanser.

2012-02-27 @ 01:49:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0