GÅRDAGENS HYCKLERI

Ännu ett exempel på Hans Lindes (V) hyckleri från riksdagens talarstol kan vi läsa om i dagens Barometern.Läs artikel.

Min uppfattning är att nu har Transportarbetarförbundet gett sig på fel person. Det skall bli mycket intressant att följa detta fall och givetvis kommer Maria få allt stöd vi kan ge från Sverigedemokraterna i Kalmar län.

Kommentarer
Postat av: S-E Karlsson

Bra att vi stöder Maria ! Hoppas LO får s--t !

2012-02-16 @ 09:01:46
Postat av: Hulda

Där har nog Transport j-ats med fel person...

Stöd henne och Transport får en rejäl spark på smalbenet..!

Ett opolitiskt Fack kommer på sikt, men det tar tid. Händelser som detta skyndar på processen.

2012-02-16 @ 09:24:22
Postat av: haha

Som loffe sa,nu har dom skitit i det blå skåpet.

2012-02-16 @ 09:31:44
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Det är bara att konstatera att denna kvinna/tjej har mer " stake " i sig än många män. Stå på dig Maria. Du är ett föredöme.

2012-02-16 @ 09:44:47
Postat av: J B Doe

Off Topic:

I dagens Barometern finns en insändare från "Arg tolvåring" som ogillar det fula konstmuseet man byggt mitt i Stadsparken, vilket han/hon beskriver som en svart ful låda. Undrar om Barometern tar till sig insändarens slutkläm: "Nästa gång något ska byggas, lyssna på medborgarna!"

Ser fram mot Thoralfs info-broschyr. Den kommer att slå ner som en bomb!

2012-02-16 @ 09:48:25
Postat av: Observer

Den politiska mobbningen av SD,från politiker av alla sorter,från fackföreningar och från medier av alla de slag ,är är ett exempel på en icke fungerande demokrati.Samma mobbningsrepresentanter kan sedan gråta krokodiltårar över repressivitet i åsiktfrågor i andra länder.Dubbelmoralen i vissa kretsar är numera upphöjd till närmast religiösa höjder.

2012-02-16 @ 10:18:59
Postat av: AWSvensson

Ja då har den kommit siffran vi alla väntat på. Förut har det antytts att vi skulle begåvats med 1500 somalier som en följd av ett domslut (dumstrut) att de behövde inte identifieras det räckta med DNA. Jo 30000 är den siffra Migrationsverket har uppskattat ,då gäller det bara det uppdämda, när nyheten att Sverige åter förlorat vettet så kommer flyktingsmugglarna att leverera somalier i tusental som mer än gärna vill ta del av den skattefinansierade välfärden,missförstå mig inte,alltså skatter från den arbetande hårt beskattade svensken.

2012-02-16 @ 10:25:28
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Arbetskraftsundersökningen från SCB visar att ca 600000 utrikes födda inte går till jobbet varje dag. Man behöver inte vara mattematiker för att inse att här ligger en tickande bomb, dvs framtida bostadsbidrag.

2012-02-16 @ 10:35:24
Postat av: Hulda

Kan vi hjälpa Maria Cimini i hennes kamp mot Transport?

Tex. genom en pengainsättning på det konto som nu används till informationsbladet?

Demokrati måste vi kämpa för varje dag.

Dumhet måste vi kämpa mot varje minut...

Översitteri måste vi kämpa mot varje sekund..

2012-02-16 @ 10:39:53
Postat av: allemand

Klart att det skall vara en tjej som agerar. SD toppen borde lära sig den läxan och se till att plocka in mer tjejer på högre positioner.Inte för att de är tjejer utan för att de finns en hel hoper duktiga tjejer i bakgrunden som inte får komma fram. Orsaken är för många tunga manliga bakdelar i vägen. Ta inte åt dig Thoralf.

2012-02-16 @ 10:41:20
Postat av: Stefan A

Bra och modigt gjort av Maria att driva saken till sin spets,för hur försvarar man sig mot anklagelser om att inte respektera sådana svepande saker som "allas lika värde". Nu får fackpamparna chansen och förklara vad det verkligen betyder,ska bli intressant......

2012-02-16 @ 10:52:24
Postat av: alf

"– Det gäller bland annat människors lika värde och rätt, säger partiets tredje vice ordförande, Martin Viredius som kommenterar saken i förbundets egen tidning Transportarbetaren."Jag tycker Maria skall be Martin Viredius om hjälp att driva sin sak.

Han verkar vara duktig på det där om alla människors lika värde!

2012-02-16 @ 11:07:01
Postat av: Magentan

BEVIS FÖR FALSKA OCH FELAKTIGA PÅSTÅENDEN

Citat från artikeln:

"Det gäller bland annat människors lika värde och rätt, säger partiets tredje vice ordförande, Martin Viredius som kommenterar saken i förbundets egen tidning Transportarbetaren."

[...]

"Det här handlar om omvärldens fördomar mot SD som främlingsfientligt, vilka är helt felaktiga. Jag har själv italiensk-amerikanska rötter och vet hur det är att bli trakasserad för sin härkomst, och min pojkvän är dessutom etiopier, säger hon" (Maria Cimini).Ovanstående två repliker från Martin Viredius respektive Maria Cimini kan vara guld värda!

I inledningen av Sverigedemokraternas Principprogram av den 8 maj 2005 står nämligen:Citat: "Helt central för oss är också FN:s deklaration om de mänskliga fri- och rättigheterna. Partiet tar starkt avstånd ifrån diskriminering av människor på grundval av kön, religiös och politisk tillhörighet eller etnisk bakgrund".Detta borde vara ett tillräckligt starkt juridiskt BEVIS för att Martin Viredius och samtliga övriga olika fackordförandes falska, felaktiga påståenden om SD som "främlingsfientliga" och annat trams om "värderingskrockar" inte är något annat än just FALSKA OCH FELAKTIGA PÅSTÅENDEN!

2012-02-16 @ 11:13:35
Postat av: En SD sympatisör

Fackföreningar utesluter SD-medlemmar men välkomnar personer som illegalt uppehåller sig i landet att bli medlemmar.

2012-02-16 @ 11:14:21
Postat av: InfoOCKSÅ SVENSKA KOMIKERPARTIET TAR AVSTÅND!Att Svenska Sjupartiet och Svenska Journalistpartiet förenas i sin avsky för etniska svenskar i allmänhet och för Sverigedemokraterna i synnerhet visste vi. Men till de förstnämnda ansluter sig också en annan gruppering – Svenska Komiker.Detta kanske inte alla har varit medvetna om. Se här:http://www.sverigedemokraterna.de/svenska-komiker-tar-avstand-fran-sverigedemokraterna/• Magnus Betnér

• Nour El-Refai

• Soran Ismail

• Robert Gustafsson

• Mårten Anderssonoch många (så gott som alla) andra.Expo Utbildning, statsfinansierad, oikofobisk propagandastiftelse: ”Ta fajten mot Sverigedemokraterna”2012-02-16 @ 11:30:18
Postat av: allemand

@Info, de rödaste av de röda.

2012-02-16 @ 12:19:47
Postat av: AWSvensson

Barometern har nu kartlagt de skyldiga till Bergabranden. I marxistisk anda så är det svenska samhället som är skuld till det inträffade. Att det i själva verket är en följd av en sedan länge havererad invandring av personer med främmande kulturer och där samhällets resurser på grund av anstormningen av problem inte mäktat med att infria dessa BMW suktares önskemål.Denna besvikelse resulterar i denna brand som Barometern hänför till svenskens fel.

2012-02-16 @ 12:26:19
Postat av: Lotta

@InfoVilka var komikerna? Ser bara en hoper namn från klubben av inbördes beundran?

2012-02-16 @ 12:38:58
Postat av: Calle

Hoppas nu att SD centralt och på riksplanet agerar, och går in och stöttar och hjälper Maria Cimini på alla sätt.Uteslutningar på dessa grunder har ju skett förut, och kan inte betraktas som lokala företeelser. För att väcka den sovande befolkningen måste SD-ledningen ta upp såna här frågor, så dom får publicitet och blir allmänt kända.

2012-02-16 @ 13:06:48
Postat av: Lassekolja

Bravo Maria! Sverige är tillräckligt sovjetinspirerat och behöver sannerligen ingen förstärkning av LO. Jag avser hela PK-köret.

Märkligt att LO gnäller över förlorade medlemmar, när dom själva uppenbarligen inte vill ha alla medlemmar!?

Postat av: Robin Shadowes

@Info. Vem bryr sig om Sveriges o-roligaste "komiker"? Gustafsson har väl gjort enstaka roliga grejor men hans glansdagar ligger bakom honom nu. Hoppas han får äta upp sin Mustafa-sketch för övrigt.

2012-02-16 @ 14:58:03
Postat av: Steffe

Nidbilden av SD som meningsmotståndarna gärna förmedlar är att SD är rasitiskt. Skönt om det här kan drivas till sin spets och en gång för alla klara ut vad som verkligen gäller. Hoppas inte det blir förlikning utan går hela vägen. Men i vanlig mening så lär det väl tystas ner i media när det inte blir det utfallet som önskas.

2012-02-16 @ 15:44:51
Postat av: Kalle

Såg Statsrådens frågestund på Kunskapskanalen i eftermiddags. SD ställde en endaste fråga under den timmen. Var det allt vi hade att komma med??? Får vi inte ställa flera frågor under den "roliga" timmen??? Är vi utmobbade av riksdagens andra ledamöter???Trodde nog att vi skulle var uppkäftigare i riksdagen än vad vi är!!! Verkar nästan som om SD i riksdagen gett upp innan mandatperioden gått ut!!!.

2012-02-16 @ 17:11:36
Postat av: Lassekolja

Transportarbetareförbundet förnekar sig inte. 1988 behövde vi hjälp av avd. i Göteborg. Efter ca 1år undrade vi varför inget hände. Vi fick förklaringen när det kom fram att "vår ombudsman" från Transport hellre satt på Åby-travet och åt och drack gratis tillsammans med åkaren, som då var hästägare. Behöver jag tala om att vi lämnade facket allihop 22chaufförer?!

Postat av: MakingBacon

En fackförening skall ta vara på sina medlemmars fackliga frågor. Marias politiska engagemang skall inte påverka hennes fackliga medlemsskap.Utesluter facket medlemmar som begår brott, för brott är väl inte något som facket accepterar?

2012-02-16 @ 18:03:06
Postat av: Svensson

Stå på er SD, ni kommer att vinna :)

2012-02-16 @ 18:03:49
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Fredrik

Detta måste du rota lite i Thoralf!

Nu ska vi skuldbelägga svensken för att dom ej får mer pengar än vilken socialbidragstagare i övrigt.Att skriva en sån här artikel och inte ens våga ha ett kommentarsfält eller föra en debatt visar på hur man vill ge oss övriga skuldkänslor.Man har lägenhet,pengar får man,sjukvård,tandvård, osv osv men klart som fan de är vårt fel.När jag var tonåring så kom dom kronofogden o tog de mesta för mina föräldrar pga av inget jobb och dåligt skött ekonomi. INTE FAN BRÄNDE JAG NER ETT HELT KÖPCENTRUM FÖR DET!!??

Postat av: igor

Intressant att Barometern idag använder sig av benämningar som "helsvensk" för att beskriva personerna som brände ner stora delar av Berga Centrum. Det var inte länge sedan man var "rasist" om man använde sådana ord och beskrivningar.Jag undrar dock var Barometern lägger i begreppet, det framgår inte riktigt. Om man skall använda sådana beskrivningar borde man då också inte tala om vad det är man menar.Artikeln får i vanliga mening inte kommenteras av allmänheten, risk föreligger väll att vi då igen tycker fel och sådant där.

2012-02-16 @ 19:07:20
Postat av: Observer

Kalmartidningen Barometern har idag i en stor artikel en s.k. analys av mordbranden mot ett köpcentrum,Berga.Det är bara socio-ekonomiska parametrar som skapat de unga mordbrännarna enligt tidningen.Det är de sedvanliga förklaringarna som förs fram med brist på pengar som den stora förklaringen.Den ligger bakom utanförskap,känsla av maktlöshet,frustration och avsaknad av en plats i samhället.Någon bedömning av peronligheterna som eldat i övrigt orkar/vill man inte göra.Vad Barometerns skribent inte tycks känna till är att det finns ingen social automatik som säger att dåliga inkomster eller s.k. utanförskap leder till att man bränner ner byggnader.Vi har i Sverige bostadsområden som präglas av låg sysselsättning,dåliga skolresultat och låga inkomster.Från dessa rapporteras aldrig om mordbränder eller om attacker mot polis,ambulans och brandkår.Här finns fortfarande den värdegrund som är självklar i det flesta samhällen över hela världen.Denna värdegrund håller vi på att tappa sedan ett antal år tillbaka.Det är dags för självrannsakan inom många läger,det visar inte minst Barometerns artikel idag.Vi lär dock få vänta på en sådan diskussion.Istället kommer landets skötsamma människor,polis och rättsväsen att i vanlig ordning anklagas och skuldbeläggas.Det är ju dessa nämnda bl.a. som är orsaken till att Berga Köpcentrum brann i Kalmar.Denna advokatyr ägnar sig Kalmars största lokaltidning åt.

2012-02-16 @ 19:09:50
Postat av: Magentan

Kent Ekeroth har skrivit en bra artikel om vansinnigheterna med de nya prioriteringarna för ansökningar till polisutbildningen. Den publicerades i Göteborgs-Posten idag och det finns möjligheter att kommentera.Se vidare:http://www.gp.se/nyheter/debatt/1.860584-agna-i-stallet-energin-at-att-bekampa-brott?ref=fb2012-02-16 @ 19:30:45
Postat av: SDare

Märkliga regler. Du ska ha godkänd inkomst. Socialbidrag godkännes inte. Men godkänns ändå eftersom socialen och invandrarservice har förtur??

Postat av: alf

@igor

Trots allt var det starkt gjort av "Barometern" att inte vitpixla!

2012-02-16 @ 19:42:37
Postat av: Gubben o Gumman

igor (schysst namna): Barometern vill med detta säga kom inte hit och säg att det bara var ytlänningar.

Möjligen glömde man bort att en av stjärnorna försökt tända på förskolan Monte Cavallo,för övrigt en klassiker där Gubben och Gumman första barn gick runt 1870 ca.Även här får man förmoda att dom socioekonomiska aspekter spelar in till 100%.

Ansvaret ligger helt på samhället helt klart.

Vilket är helt rätt vissa delar av samhället har ansvaret för detta dom så kallade kocko bellon.Citat Dansk Politii tidning ang berikareområden "Barnsligt förtjusta i att anlägga brand"

Fast dom vet väl inte om socioekonomiska aspekter? Dessa korkade danska poliser?Ps. Är det någon som har beg vinterdäck till en T-Ford modell 1905 Deluxe turbo?

2012-02-16 @ 20:37:08
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Du som har starka nerver och mycket valium hemma kan försöka ta en titt på Kunskapskanalens pjat pjat idag om rasism mm.

Medverkande Daniel Pohl Lisa Bjurwald mfl.....

Lägg märke till debattledarens styrande frågor sk Boljevikssparvar som han serverar gänget without fairplay/brain.

Sverigedemokraterna var inte så värst populära.Verkligen ett opartiskt program från SVT68.

Kommer man att sända ett program om dom ekonomiska aspekerna på svensk invasionspolitik också?

Får vi se ett program om "deprogramering" av vänstervåldsverkare också?Säg upp din TV licens omgående,svider bra

2012-02-16 @ 20:50:41
Postat av: Tjadden

Bli inte chockad över våra förtjusande invandrare hur de fungerar i brottets tjänst.http://avpixlat.info/2012/01/09/orgie-i-pk-brottslighet-pa-twitter/

2012-02-16 @ 21:02:58
Postat av: Thoralf Alfsson

KalleVi hade utsett minst två frågeställare vid vårt gruppmöte och beslutat vem som skulle vara prioriterad frågeställare.Sedan kan vi inte göra något mer. Det talmannen och hans medarbetare som styr vem som får ställa frågor. När alla 8 partier ställer så går nästan halva tiden åt till de prioriterade talarna från varje parti. Sedan kan man bara hoppas på att få fler frågeställare ena gången går det, andra gånger blir det inte så. Kom dessutom ihåg att vi är ett av de minsta partierna i riksdagen och det styr också hur många som får ställa frågor.

2012-02-16 @ 23:18:15
Postat av: Göran

Dala-Demokraten, Ulf Lundén:

"De främlingsfientliga tycks inte förstå att begreppet människans lika värde omfattar även dem själva. Att det även är för deras skull som vi så kallade politiskt korrekta personer också envisas med att stå upp för ett öppet demokratiskt samhälle"Detta måste vara bland de absolut mest motsägelsefulla textrader jag läst på länge.

Bor verkligen Ulf Lundén och jag i samma land?

Karln påstår alltså att han mot sin vilja värnar om alla parter samtidigt som han tycker att icke politiskt korrekta människor hör hemma bland de främlingsfientliga. Han tycker dessutom att det är i demokratisk ordning.

Dock har han ju rätt i att vi har en utbredd främlingsfientlighet i landet, den riktar sig mot svenskar med svenska föräldrar i rakt nedstigande led och kallas svenskfientlighet.

Svenskfientligheten har övergått i svenskhat och stöds av politiker och journalister som gömmer sig bakom just "rätten till ett öppet demokratiskt samhälle".Sverige är lika demokratiskt som Kina.

Istället för med pansarvagnar överkörda studenter på himmelska fridens torg så har vi LO.

Se bara på fallet Maria Cimini.

Vi har bara olika syn på hur man motar bort oliktänkande.Under tiden fortsätter Reinfeldt att på skattebetalarnas bekostnad flyga runt i EU och skriva på nya bindande dokument som skyndar på förfallet i vår härliga demokratistat, ivrigt påhejad av sina adepter i sjuklövern.2012-02-17 @ 00:14:43
Postat av: Göran

Dala-Demokraten, Ulf Lundén:

"De främlingsfientliga tycks inte förstå att begreppet människans lika värde omfattar även dem själva. Att det även är för deras skull som vi så kallade politiskt korrekta personer också envisas med att stå upp för ett öppet demokratiskt samhälle"Detta måste vara bland de absolut mest motsägelsefulla textrader jag läst på länge.

Bor verkligen Ulf Lundén och jag i samma land?

Karln påstår alltså att han mot sin vilja värnar om alla parter samtidigt som han tycker att icke politiskt korrekta människor hör hemma bland de främlingsfientliga. Han tycker dessutom att det är i demokratisk ordning.

Dock har han ju rätt i att vi har en utbredd främlingsfientlighet i landet, den riktar sig mot svenskar med svenska föräldrar i rakt nedstigande led och kallas svenskfientlighet.

Svenskfientligheten har övergått i svenskhat och stöds av politiker och journalister som gömmer sig bakom just "rätten till ett öppet demokratiskt samhälle".Sverige är lika demokratiskt som Kina.

Istället för med pansarvagnar överkörda studenter på himmelska fridens torg så har vi LO.

Se bara på fallet Maria Cimini.

Vi har bara olika syn på hur man motar bort oliktänkande.Under tiden fortsätter Reinfeldt att på skattebetalarnas bekostnad flyga runt i EU och skriva på nya bindande dokument som skyndar på förfallet i vår härliga demokratistat, ivrigt påhejad av sina adepter i sjuklövern.2012-02-17 @ 00:34:58
Postat av: S-E Karlsson

Åtta nyanställda på Migrationsverket i Högsby ,

ett statligt företag som drivs med våra skattpengar 34 anställda av vilka endast ett fåtal bor och betalar skatt i Högsby kommun , stora pengar går kommunens näsa förbi ! Horribelt !

2012-02-17 @ 04:51:46
Postat av: Gert Hellström

Äntligen någon som vågar ta striden .

2012-02-19 @ 09:30:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0