ETT MYCKET GENERÖST BIDRAG TILL GOTA MEDIA KAMPANJEN

En person ej boende inom Kalmar kommun har skänkt hela 5000 kronor till vår kampanj för att stoppa Gota Medias planer på ett mediehus vid Systraströmmen. Fantastiskt! Insamling har då nått över 32 000 kronor. Ett stort tack!

Den bild som framträder just nu i Kalmar är att det finns en väldigt stor opinion mot mediehuset. Våra företrädare i Kalmar som tar upp ämnet i olika sammanhang får en uppfattning att det är väldigt få som stödjer Gota Medias projekt. Det skall bli mycket intressant att se reaktionerna på vårt informationsblad som kommer distribueras till ca 31 500 hushåll i Kalmar kommun.

En första provtryckning levererades igår och den kommer granskas och diskuteras under vårt årsmöte imorgon söndag innan vi lägger den stora beställningen på 30 000 exemplar.

Här kommer ett litet smakprov från informationsbladet som tar upp det historiska perspektivet.

 


Kommentarer
Postat av: Sven Dacke

På tal om försvar men i en annan form.Vi som är lite äldre och gjorde militärtjänst när "Polska tavelförsäljare" kartlade var bland annat våra stridspiloter bodde, och när vi med skarpladdade vapen övervakade militära ammnunitionsförråden när en stöldvåg gick över Sverige. ¨'Inte bara handeldvapen utan betydligt mera "högpotenta" saker, som knappast vanliga gangster har användning av, blir inte förvånade över en artikel i Smålandsposten, av vilken jag gör ett kortare utdrag. Hela artikeln finns på länken."Kriminella och missnöjd personal hot mot försvaret

VÄXJÖ i går 06:44 | Uppdaterad i går 06:51Kriminella har försökt få information om Försvarsmaktens vapen och planerade övningar.

Men även insiderhotet bedöms öka. Försvarsmakten varnar för att missnöjd personal vill hämnas på sin arbetsgivare.Detta framgår av Försvarsmaktens nya hotbildsbeskrivning som Smålandsposten tagit del av. Rapporten kommer från säkerhets- och samverkanssektionen i Malmö där Kronobergs län ingår.

Kriminalitet är den mest påtagliga säkerhetshotande verksamheten eftersom terroristhotet mot Försvarsmakten är lågt, två på en femgradig skala.

”Kriminell underrättelseinhämtning har konstaterats i form av telefonsamtal till förläggningar, vaktlokaler och till personal i övrigt inom Försvarsmakten. Syftet med samtalen bedöms vara att utröna var övningar i fält bedrivs, omfattning och förekomst av vapen”, står det i rapporten.

Hemvärnsmän är en grupp som pekas ut som intressant för kriminella grupperingar. läs mera på länken.En kommentar till artikeln.Undrar hur våra försvarspolitiker läser rapporten.

Förmodligen kopplar dom hotet mot grupper som Black Cobra, Hells Angels med mera.Troligen ett visst hot, men jag anser utan att vara politiker eller expert att den allmänna "flumifieringen" av försvaret och inte minst polisen med sänkta intagningskrav kommer att köra dessa organisationer i botten, och det kanske är meningen!Undra om Svenska politiker ser "Sleeper Cell" som ett hot.

Vad har alla dessa "ensamkommande" yngre män för uppgift egentligen utom att belasta den sociala välfärden.Är det någon som funderat på detta?Postat av: Lotta

Östrans artikel går fortfarande kommentera om än som vanligt i förmodererad form. Man kan undra varför Östran inte använder Barometerns bild med den pyttelilla glasbyggnaden? Inser man månne hur missvisande den är eller tror man att folk på nätet som ser bilden kommer reagera på ett för Barometern negativt sätt?

Postat av: Ölands södra udde

http://avpixlat.info/2012/02/11/ordningsvakter-pa-bibliotek/#more-10273

2012-02-11 @ 14:43:53
Postat av: Kurtan

@Sven Dacke,Beträffande Sveriges mer och mer förtvinade försvar.Har undrat över om en viss islamist i Sveriges riksdag Wa...i "arbeit macht frei" partiet, möjligen har tillgång till hemliga försvarshandlingar som t.ex. vapendepåer som är utspridda i Sverige ?!Undrar var hans lojalitet egentligen ligger hos Sverige eller islam ?!MVH

2012-02-11 @ 15:02:36
Postat av: carl

tack till dig, som gav 5000 kr till insamlingen. fantastiskt att nån sverigevänlig har så gott hjärta och bra ekonomi och råg i ryggen.

verkligen bra gjort.

2012-02-11 @ 16:39:10
Postat av: S-E Karlsson

Biståndsminister Gunilla Karlsson säger att biståndet till 4 afrikanska länders statskassor skall dras in , nästan en miljard kronor , då finns det pengar att slanta ut men att ge de vanvårdade barnhemsbarnen och fosterhemsbarnen den ersättning som utlovats , det dras i långbänk ! Ändå bra att hon tänkt om i detta ärende !

2012-02-11 @ 17:46:58
Postat av: Skånepåg

OTÄr det fler än jag som har problem med att komma in på det nybildade Svenska Tryckfrihetssällskapets hemsida? Funckade OK för någon dag seda. Hackat eller?

2012-02-11 @ 17:52:31
URL: http://www.tryckfrihet.com
Postat av: Svensson

Regeringens arbetslinje med billig arbetskraft kommer att sänka Sverige, jobben kommer bli dåligt utförda, om dom ens blir utförda.

2012-02-11 @ 18:12:03
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Prospektet synes professionellt upplagt av det man kan se på bilden. Hoppas den får det genomslag i opinionen både för Kalmars vidkommande ,att få knäppa Barometern och Johan Perssons regim på näsan blir ju extra bonus .

2012-02-11 @ 18:43:26
Postat av: Nadacomprene

@LAJag kan inte heller komma in på tryckfrihet.com

2012-02-11 @ 18:54:39
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Med tanke vilka som gripits enligt tidningsuppgifter för stölder på Kalmars krogar,så måste man nog säga att Simon Karlsson på Östran inte direkt ser "elefanten" som smyger omkring i krogvärlden.Apropå elefanter så missa inte Affes karrikatyrdär han sågar SVT68 och Belinda längs med fotknölarna på Avpixlat.

Skön snyting mitt mellan ögonen på "Röda armen"

Respekt.

2012-02-11 @ 20:10:11
Postat av: Stefan A

går åt flera elefanter än det finns i hela afrikat när "eliten" ska diskutera malmös problem....

Postat av: Ex occidente lux

Kanske idé att lägga ut informatiosbladet som pdf, innan den stora tryckningen sker. Många bra synpunkter kan tas tillvara då. Jag låter själv många andra läsa igenom mina alster. Man får jättemånga bra synpunkter och undrar varför man inte tänkt på detta själv.

2012-02-11 @ 20:37:36
Postat av: Nalli

Tryckfrihetssällskapet.Det gick bra att komma in på deras hemsida den 11/2-12 Kl 20.45

2012-02-11 @ 20:50:51
URL: http://tryckfrihet.com
Postat av: Gubben o Gumman

Tryckfrihetssällskapet är Sveriges nya publicistklubb,respekt. Dessa är hjältar i ordets rätta bemärkelse avskedade bespottade av plattfötterna dom kladdiga.

Bra om man kan bygga upp sin verksamhet på IQ rent spel och Svenskvänlighet.Blir ganska cool när "elefanterna" marscherar på led över gränsen i norra Sverige på väg mot Murmansk.

Då skall Gubben o Gumman vinka till "Röda armen",och vinka med svenska flaggan, och dom insamlade a-kassekorten.

Den arbetsfria tillvaron är ni väl unnade ta väl vara på lyxlivet i öst.Skulle du träffa på någon Clamydia journalist med elefantsyndrom, fråga då honom/henne när Sovjet/Ryssland avskaffade nationalstaten.

Lämna gärna ett bidrag till en burk Ritalin till vederbörande.

2012-02-11 @ 21:20:15
Postat av: Helene

Ett stort, stort tack till dig som skänkte 5 000 kronor till kampanjen mot Gota Medias byggplaner. Fantastiskt gjort!

2012-02-11 @ 22:58:47
Postat av: Funtaren

Snyggt jobbat, mr 5000!

2012-02-11 @ 23:03:20
Postat av: timotej

barometern är en skit tidning man vet inte om det är sant det dom skriver eller inte skriver i dag har jag sakt upp min prenumation på barometern.

man får förlitar sig på av pixlat och toralf

2012-02-12 @ 01:12:24
Postat av: G Upp

Sven Dacke skrev :

'Undra om Svenska politiker ser "Sleeper Cell" som ett hot.

Vad har alla dessa "ensamkommande" yngre män för uppgift egentligen utom att belasta den sociala välfärden.'Jag har noterat att grupper om 20-30 män i åldern 20-30 år placeras ut på ett stort antal platser i landet. Mestadels från Afghanistan, verkar det.

Dom släpps inte ned med fallskärm, utan transporteras in med en organisation som myndigheterna noggrannt och närmast frenetiskt bygger upp, understött av ett ohämmat användande av ordet "barn" (även ordet "minderåriga" har jag sett förekomma, med Billströms namn under)

2012-02-12 @ 04:47:14
Postat av: Martin

Sista meningen; det heter "ta ansvar" inte "hålla ansvar".

2012-02-12 @ 08:29:10
Postat av: Tony Ingman

Facit från en Lördags kväll i Ilmar Repalus Malmö,

ni vet den mångkulturella gangsterstaden:

En fullbordad våldtäkt, personrån med misshandel, där flera ger sig på ensam man, plus en massa stölder av mobiltelefoner från barn.

Det är suveränt med mångkultur!

2012-02-12 @ 09:34:22
Postat av: Dille

Vad var det vi sa? Ja nu har faktiskt Mona Sahlin offentligt gett uttryck för vad så många SD-anhängare tycker och tänker.

”Sedan har det funnits en del av mig, som... och den förvånade mig, där jag också kände lite... men vad trodde dom då? Trodde dom att det var så enkelt, trodde dom att det skulle bli så bra? Trodde dom att det bara var att byta en person så skulle allt lösa sig? "

Så öppet uttrycker sig Sahlin om sitt parti.

Men samtidigt: så länge socialdemokraterna fortsätter med sin destruktiva invandringspolitik så kommer partiet att krympa.

Socialdemokratiska väljare bör besinna sitt ansvar för s och inse att en röst på SD är enda sättet att få socialdemokraterna att ändra sin invandringspolitik.

Mona inser att partiets politik är fel, men ger ingen diagnos och inser uppenbarligen inte att det är invandringspolitiken som orsakat katastrofen för partiet.

Så alla sossar, stöd SD så att S tillfrisknar så snart som möjligt.

2012-02-12 @ 09:36:04
Postat av: Lotta

Jag vill också rikta ett stort tack till dig givmilda person som skänkt 5000 för att stoppa Gota Medias skrytbygge. Suveränt gjort och återigen tusen tack.

2012-02-12 @ 10:15:40
Postat av: Pierre D

Barometern är nog det sämsta man kan hitta , inte ens en faktaruta klarar de av att skriva utan SD ska mörkas.http://www.barometern.se/nyheter/oland/ytterligare-en-lamnar-partiet%283147804%29.gm#disqus_threadSer man till faktarutan så skulle de räkna SD som opolitiskt parti , mandaten finns hos en vilde men tillhör fortfarande partiet.Mediahuset, har det redovisats minskningarna i tidningsupplagor då dessa ska drabba även detta län hårt?Hur ska det finansieras om ingen längre köper tidningar utan ser sina nyheter på internet?Jag anser att Kalmar kommun bör vänta ut denna förstörelse av stadskärnan och inte låta kartellverksamheten inom tidningsutgivning styra .

2012-02-12 @ 10:24:09
Postat av: Lotta

OT/ Julia Caesars söndagskrönika om det onämnbara i-ordet.

Postat av: chaussure timberland

La plus grande packs, qui ont une<a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="chaussure timberland">chaussure timberland</a>

capacité de plus de litres soixante-dix et ont <a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="timberland pas cher">timberland pas cher</a>

habituellement un certain nombre de caractéristiques particulières.

2012-03-03 @ 03:50:15
URL: http://www.chaussure-timberland.com
Postat av: chaussures puma

En fait, à cette taille,<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma pas cher">chaussures puma pas cher</a>

il ressemblait à une épée courte de plus<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma">chaussures puma</a>

qu'un couteau. La longueur de la lame est compensé <a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="puma pas cher">puma pas cher</a>

par la largeur de la lame - habituellement de un pouce et demi à deux pouces de largeur.

2012-03-03 @ 03:53:06
URL: http://www.chaussures-puma-pas-cher.net
Postat av: Tiffany silve

curl excess hair or just lift your hair outwards.African-American tresses are very coarse and hard to make,

2012-04-13 @ 08:30:28
URL: http://www.uktiffanyjewelrysale.org.uk/
Postat av: Tiffany co Earnail

but nevertheless with the perfect cheap ghd intended for African-American tresses, you are able to straighten aggressive tresses within a few minutes.

Postat av: tiffany earring

Unfortunately, next ceramic flat irons own improved, are available for lots of other great features which might transform your coarse head of hair into not only on without delay,

Postat av: GHD Deluxe Midnight Collection

along with straight nice hair of which style smooth plus glittery.

2012-04-13 @ 08:33:18
URL: http://www.cheapghdstraightenersuk.org/
Postat av: discount handbags

ghd straighteners: All the hair straightners with regards to African-American wild hair own one thing in common,

2012-04-13 @ 08:33:50
URL: http://www.cutebagssale.net/
Postat av: birkin bags

they will be among the the best quality and come considering the very best boasts, that you can see in wild hair clubs.

2012-04-13 @ 08:34:21
URL: http://www.perfectbirkin.com/
Postat av: Marc Jacobs Tote

Funny, I was discussing this thing with my older sister the other day, now I'll have one particular much more argument in my hand when it'll appear to confrontation when once more.

Postat av: Coach Handbags Outlet

Thank you for your well-thought content. I'm really at perform proper now! So I ought to go off with no reading through all I'd like. But, I place your web site on my RSS feed in order that I can read mor

2012-05-31 @ 11:40:43
URL: http://www.guccibagsoutlet2030.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0