DAGENS HYCKLERI?

Det stod Hand Linde (V) för idag när han under den utrikespolitiska debatten tog upp rättigheten att organisera fackföreningar och vara medlem i dess utan att trakasseras eller till och med utsättas för våld och tortyr. Hans Linde räknade upp ett stort antal länder som exempel men glömde att nämna Sverige.

Jag vill bara påminna Hans Linde om att i Sverige har vi fackförbund som inte tillåter att Sverigedemokrater är medlemmar i fackförbundet, som exempel kan nämnas Transportarbetarförbundet.

Kommer Hans Linde kritisera Transportarbetarförbundet eller är det bara hyckleri från Hans Linde och Vänsterpartiet när det uttalas från riksdagens talarstol?


Kommentarer
Postat av: Calle

Var det ngn. som konfronterade honom med sanningen, och påtalade missförhållandena i Sverige, direkt i debatten?

2012-02-15 @ 11:39:33
Postat av: Jenny

OT. Litet tillskott i Genusdebatten. Här är en man som gjordes om till flicka i späd ålder. Han blev så olycklig att han senare tog sitt liv. Han kände sig som "det" (hen) och det stod han inte ut med.

Låt inte genusprofeterna experimentera på samma sätt med våra barn.

http://wwwc.aftonbladet.se/nyheter/0011/13/david.html

2012-02-15 @ 11:46:10
Postat av: jägarn

Hans Linde är ett hycklande psykist vårdfall, dvs kommunist.

2012-02-15 @ 12:07:57
Postat av: Info

TILL JENNY: HELA HISTORIEN I KORTHETDu hittar hela historien i korthet hos Wikipedia:http://sv.wikipedia.org/wiki/David_ReimerBåde David och hans tvillingbror har nu begått självmord. Men i svensk statsfeminism och på otaliga, svenska, genusvetenskapliga institutioner lever de kvar som levande (om än falska) bevis för att könet bara är en social konstruktion.Lagen tvingar numera landets förskolor att tillämpa "genuspedagogik", innebärande att alla barn skall behandlas som könlösa intill dess att de själva "väljer", om de för tillfället ska vara pojkar eller fllickor. Eller - särskilt på RFSL:s förskola Egalia – ett tredje eller fjärde kön.2012-02-15 @ 12:24:26
Postat av: InfoSTOR JOURNALISTISK HÄNDELSE!Månadens nyhet: En av världens främsta, tungt prisbelönade journalister – expert på Sverigedemokraternas hat och främlingsrädsla – har värvats från Sydsvenskan till Expressen.”– Det är jättetråkigt. Niklas journalistik har betytt jättemycket för Sydsvenskan, säger Sydsvenskans chefredaktör Daniel Sandström.”http://www.resume.se/nyheter/media/2012/02/14/niklas-orrenius-till-expressen/”Niklas Orrenius , som skrivit tre böcker, har under flera års tid fått stor uppmärksamhet för sin omfattande bevakning av främlingsfientlighet och intolerans. Sedan 1997 har han varit anställd som politisk reporter på Sydsvenskan. Just nu är han aktuell med nya boken ´Sverige forever in my heart – reportage om rädsla, tolerans och migration´.”http://www.resume.se/nyheter/media/2012/01/21/jag-vill-beratta-om-varfor-folk-ar-radda-for-varandra/2012-02-15 @ 12:36:04
Postat av: Sven Dacke

Nu förstår jag vad som händer i Sverige.Företrädare för alla möjliga partier står i Riksdagens talarstol och hyllar den Arabiska våren.Och med den även Islamist övertagande av makten från en form av diktator till en annan diktatur.Och det är vad alla partier utom SD tycker är bra, och osökt kom jag att tänka på "Nya Moderaternas vallåt. Bygg en moské, baby....Ja, vi vet vad som väntar oss!2012-02-15 @ 13:07:07
URL: http://www.youtube.com/watch?v=Z4wX8_v001I
Postat av: Jenny

@info. Tack!

Jag får ont i magen när jag tänker på hur sjukt samhället har blivit. Jag anar dock ett ljus i mörkret, då dessa hjärntvättare börjar stöta på hårt motstånd...och motståndet växer!

2012-02-15 @ 13:08:18
Postat av: Tony Ingman

Klart att det är hyckleri, hyckleriet är nämligen

kommunisternas absolut största tillgång!

2012-02-15 @ 13:43:38
Postat av: Tony Ingman

Det är en stor förlust för oss, säger Sydsvenskans

chefsredaktör, att Niklas Orrenius gått över till

Expressen: Nåja, det är väl inte den enda förlust

som Sydsvenskan gör,bland annat gick dom 67 miljoner back förra året. Det är kanske så att

denne Orrenius är en av anledningar till att

tidningen går kräftgång,hycklande medarbetare är

ingen tillgång.Ska vi gissa på att Hr Orrenius kommer att bosätta sig i samma område i Stockholm som Jan Helin och

dom andra "vi gillar olika" figurerna,så långt från

enklaverna som möjligt?

2012-02-15 @ 14:04:55
Postat av: Gubben o Gumman

Fast håll med om att Linde är bra bränsle till den svenskvänliga rörelsen om än något lågoktanig.

Räcker med att titta på killen så tränger skrivklådan fram i fingrarna.

Samtidigt ger han uttrycket "Inte en siffra rätt" ett förvirrat ansikte.

Dom som missade "kön" skall vi vara rädda om.

Linde gör två mans arbete Helan o Halvans

2012-02-15 @ 14:19:15
Postat av: Gute

Det är bra när Hand Linde (V) får göra bort sig offentligt, det visar vilken skev syn kommunisterna har på demokrati, deras mörka historia går aldrig ur.

Skulle vara bra om någon kunde lägga upp den grodan på YouTube!

2012-02-15 @ 14:27:08
Postat av: Stefan A

Hans Linde behöver inte vända sig till utlandet för att hitta förtrycka av oliktänkande,men det är bekvämast så, blir obehagligt nära annars, å andra sidan brukar inte vänstern ha något emot lite förtryck bara det är åt "rätt håll".

MångfaldsMattsson på den lilla obeskyra stockholmstidningen anställer bara etniska svenskar som hatar SD, det är nog t.o.m. en förutsättning för att få jobbet.

2012-02-15 @ 14:30:56
Postat av: Fritte

Hittat på Avpixlat"Om man tar anmälda brott som begicks år 2007 ca 1.400.000 och dividerar siffran med antalet invandrare så har nästan varenda invandrare brutit mot lagen.Men summan ska läggas på Reinfeldts bord som är själva upphovsmannen till dessa brott!Ett bra sätt för brottsnbekämpning är att att ge de löneanställda fem kronor mer i timmen för varje mord, misshandel och våldtäkt för att inte tala om alla inbrott och rån som begås årligen, då skulle det bli liv i luckan på kapitalisterna när de ser hur deras pengar försvinner i en rasande takt!Då åkte säkert varenda brottsling ut ur landet med huvudet före?

2012-02-15 @ 14:36:48
Postat av: Ex occidente lux

Det vore bra, om vi kunde bilda en oberoende fackförening, som normalt funtade människor kunde ansluta sig till. Det vore ytterligare en spik i den socialdemokratiska likkistan.

2012-02-15 @ 15:03:54
Postat av: Tjadden

Spelar ingen roll om den här videon http://vimeo.com/15601506 stöter sig med svenska folkets idealbild i stort, men alla borde lyssna till denna kvinna hur hon bevisar att Marxism har blivit västvärldens religion.

Transport ingår i den sosialistiska idén att vår svenska traditioner av ärliga och redbara individer ska förkastas till förmån för kommunism!Det här gör att Sd är det enda parti som tillåter folket att få leva ett sunt och meningsfullt liv, som är själva anledningen till att vara partiets första sympatisör som vill stärka svenska folkets självförtroende att stå emot den kommunistiska socialism som Reinfeldt marknadsför som är stärkt av Marx vansinniga ideologi.

2012-02-15 @ 16:13:42
Postat av: Systemfel

"Fått nog av trakasserier och hot"En artikel angående vad som sker på Ölandhttp://oi40.tinypic.com/2j796e.jpg

2012-02-15 @ 16:39:21
URL: http://oi40.tinypic.com/2j796e.jpg
Postat av: Svensson

Både Hans Linde och Transport är med på den svarta listan, dom borde båda EU-anmällas.

2012-02-15 @ 16:42:24
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Alla människor är i grunden goda, kriminella är en produkt av samhället. Den egna kulturen är värdelös ,att hjälpa främmande för att de är sämre lottade är himmelskt,att detta går ut på att vi åsidosätter våra gamla är priset vi får vara beredd att betala. När det gäller himmelskt så är det inte sett ur kristet håll utan det utopiska riket byggt på detta Marxistiska tänkande. Lite ihoprafsat från denna norska dames föredrag som jag anbefaller,se Tjadden

2012-02-15 @ 17:48:34
Postat av: Göran Andersson

Efter att ha blankröstat under 20 år tog jag ett aktivt steg med att 2002 kryssa Allan Jönsson i Bjuv på valsedeln. (Det fanns plötsligt något att rösta på.) Jag tyckte att han måste vara en "bra karl" eftersom hans arbetskamrater ville ha honom till ombudsman. Detta godtog inte den politiskt korrekta svenska grenen av DDR. Han var ju sverigedemokrat.Om man öppnar sina ögon lite och ser sig omkring så ser vi DDR-mentaliteten runt omkring oss. De vuxna som röstar vågar inte tala om att de lagt sin röst på SD. Barnen kan ju sprida dessa fakta, med åtföljande represalier som följd.Så illa är det med demokratin i Sverige.

2012-02-15 @ 18:26:54
Postat av: Ugglan

Den där filuren Hans Linde är visst akterseglare har jag ryktesvägen hört.

2012-02-15 @ 18:42:26
Postat av: Hulda

Ugglan...

Troligen stämmer det. Det borde (normalt sett) göra honom till Islamkritisk. Men kommunism och förnuft har aldrig gått ihop....

2012-02-15 @ 19:19:16
Postat av: Sven Dacke

Thoralf: Det finns flera som inte är helt förtjusta i "Bananmannen" undrar om journalisten blit uthängd i Nyheterna 24"Sean Banan, alias komikern Sina Simadi, lovar att ”bananifiera” Sverige 2012. Det är att betrakta som ett rent hot, om budskapet bara vagt liknar människoföraktet i den nya filmen.

Postat av: Solidus

En historisk orientering är på plats.Marx lära stöddes av Benito Mussolino i hans uppdrag för tidningen Avanti (Framåt).Nationalsocialismen som den uttalas men förkortas Nazi av vänsterjournalister dvs. Socialister vill med detta mörka att Nazismen var Socialistiskt.Kommunismens lära om någon har läst den så får ni se att Marx tyckte att 10% av befolkningen måste dö i ett land där denna lära bedrivs. Fotnot: Vi är ca. 10% Sverigedenokrater i detta land, tänkvärt...Olof Palmes farfar som hette Olof Palme dog på de vitas sida dvs de borgerliga av en socialists kula i Tammerfors 1918.Historien upprepar sig, det är en cykel som alltid försöker nå balans och nu när vi har balanserade Socialkonservativa Sverigedenokrater kommit som budbärare av fakta så skall nästan 500.000 människor bespottas i sitt eget land.Skamligt!

2012-02-15 @ 20:10:28
Postat av: Magentan

För att ni inte ska missa signaturen A.M.:s högklassiga artikel på Avpixlat får ni en extra påminnelse här:Idag kan man läsa ett mycket sansat och otroligt välformulerat inlägg på Avpixlat av signaturen A.M. Det är ett genmäle till Maria Svelands hatartikel i DN men den ligger på en helt annan och avsevärt högre nivå än Svelands prestation - i alla avseenden. Här är ett litet smakprov:".. Den kvävande filten av rädsla för att säga fritt vad man tycker ligger redan tung över de som tvivlar på samhällsriktningen. Vilka konsekvenser får en avvikande åsikt? Om man vågar sig utanför den dikterade och snäva ramen för vad som får diskuteras i Sverige, vad händer? Kommer ens karriär påverkas, ens barn drabbas, kommer gatunivåns rättrogna PK-krigare klottra “Här bor en rasist!” på husets fasad?Det är ni som har makten Maria - din sida. Det är Reinfeldt, Ullenhag, Expo, Bonniers, Schibsted, SVT som har pengarna, megafonerna, maktmedlen. Det är ni som har absoluta anspråk på vad vi kan tillåtas tycka, vilka ord som bedöms farliga och tabu. Det är ni som inte tål motargument, ifrågasättande, skepsis inför en demografisk process utan historisk motstycke. Trots att många avigsidor och problem redan ligger i öppen dag vägrar ni acceptera den diskussion som i en fungerande demokrati skulle förts INNAN vi kastade oss in ett projekt som är nytt, experimentellt och därför äventyrligt."Läs den!

http://avpixlat.info/2012/02/15/du-skrammer-mig-maria-sveland/#more-10399

2012-02-15 @ 21:05:00
Postat av: Magentan

@SystemfelTack för din länk till Ölandsbladet.

Jag skickar den vidare till Avpixlat.

2012-02-15 @ 21:21:47
URL: http://oi40.tinypic.com/2j796e.jpg
Postat av: Tony Ingman

Svenskt fotskrapande för Araber är vidrig,och

slår ständigt nya rekord. Sverige har som bekant

förbundit sig att ta emot krigsskadade Libyer.

Sjukhuset i Simrishamn som både hade lediga salar

och personal fick uppdraget, men nu tycker dessa

libyer att Simrishamn är en alldeles för liten och

tråkig stad, och har begärt att bli förflyttade

till det mer spännande och mångkulturella Malmö.

Så nu får det redan överbelastade MAS husera dessa

tydligen inte allt för skadade figurer.

Nu får personalen från Simrishamn pendla eller

alternativt hyras in i Malmö.Välvilliga svenska

myndigheter har naturligtvis bockat och nickat

bifall till detta. Dom är kanske så pass återställda att dom kunde förpassas hem till Libyen direkt? Men den troliga tanken är väl att

sen stanna kvar i Malmö, som ju mer är som där hemma, och begära Svenskt med borgarskap.

Svenska myndigheter slår ständigt nya oslagbara

rekord i dumhet!

2012-02-16 @ 10:44:00
Postat av: chaussure timberland

La plus grande packs, qui ont une<a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="chaussure timberland">chaussure timberland</a>

capacité de plus de litres soixante-dix et ont <a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="timberland pas cher">timberland pas cher</a>

habituellement un certain nombre de caractéristiques particulières.

2012-03-03 @ 03:48:34
URL: http://www.chaussure-timberland.com
Postat av: chaussures puma

En fait, à cette taille,<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma pas cher">chaussures puma pas cher</a>

il ressemblait à une épée courte de plus<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma">chaussures puma</a>

qu'un couteau. La longueur de la lame est compensé <a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="puma pas cher">puma pas cher</a>

par la largeur de la lame - habituellement de un pouce et demi à deux pouces de largeur.

2012-03-03 @ 03:51:57
URL: http://www.chaussures-puma-pas-cher.net

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0