BAROMETERN RULLAR UT RÖDA MATTAN

I dagens tidning av Barometern gör man ett stort nummer av att det inte har något som helst med etnicitet att sju av tio inblandade i mordbranden vid Bergacentrum. Givetvis har man talat med Sveriges egen Bagdad Bob på detta område, Jerzy Sarnecki. Tyvärr framgår inte detta av den artikel som finns på nätet.

”Skillnader i brottslighet mellan invandrare, invandrares barn och svenskar kan till större delen förklaras av skillnader i resurser”, skriver forskarna Jerzy Sarnecki och Ryszard Szulkin i en debattartikel.”

Ge dem var sin häftig BMW, iphone och rejält med fickpengar sedan slutar dessa uppenbarligen med brottslighet.

Artikeln är en traditionell pk-artikel där det är samhället som har skulden till brottsligheten och att rättssystemet även dömer dessa individer till fängelse i högre utsträckning. Med andra ord det svenska rättsystemet är rasistiskt enligt Barometerns artikel.

Rasmus Jeppsson heter artikelförfattaren på Barometern och jag spår honom en lysande karriär på Barometern.

Imorgon, fredag kommer domarna mot de tio inblandade i mordbranden i Bergacentrum och nu har Barometern rullat ut den röda mattan för dessa mordbrännare genom sin artikel. De har inte fått en rättvis rättegång vid Kalmar tingsrätt, speciellt inte om flera döms till fängelsestraff eller ungdomsvård. 
Sedan är det nämligen kommunalrådet Johan Perssons fel att de brände ner halva köpcentrumet om man skall tolka Rasmus Jeppssons artikel och slutsatser. Samhället har inte fjäskat tillräckligt och ställt alldeles för höga krav på dessa ungdomar. Vilka krav som ställts är dock väldigt oklart.

Roligt att Maria Cimini får ett sådant stöd i kommentarerna på Barometerns artikel som jag länkar till i mitt förra inlägg.
Till och med de förtroendevalda fackliga företrädarna borde väl begripa att man har valt fel spår.


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

Skön sågning av foliehatten på Barometern,kan det vara så kansek att denna unga man haft föräldrar med socialistiska värderingar .

Kanske har någon släkting rent av jobbat på Barometern?Rent allmänt kan man väl säga att inhalering av kontaktlim är ett satans gissel,under ruset kan man till och med få se grisar flyga.Vi skall väl ha lite förståelse ändå, Barometern är ju trots allt en socialistisk tidning.

Örnie Plattfot måste hålla den röda fanan högt.

Alliansen Boljeviker/kapitalister är oslagbar.Givetvis kan det självklart inte vara den som tänt på som bär skulden eller anstiftat, eller försökt tända på Monte Cavallo,men vänta detta är ju farliga personer märkligt.Sedan undrar man på vilket sätt etnisiteten spelar in för är det någon annans fel att någon tänt på/anstiftat,så bör det ju mörkas i vanlig ordning.Sedan kan det ju vara lite vanskligt att skriva vilken skit som helst,eftersom många Kalmarbor säkert har en del funderingar om bränder.

Dessutom kommer ju ett info blad där tidningen figurerar, snart i brevlådorna .

Vilket vi hoppas på blir en trevlig tradition ända tills Barometern går lika bra som tex Kristianstabladet.1907-års folket skall förpassas till a-kassekön precis som den östtyske borgmästaren som numera staplar backar på ett bryggerilager.

2012-02-17 @ 03:11:23
Postat av: kalle

Är inte han Jeppson väldigt lik Blanken?

Är de syskon? Total avsaknad av hår.

Blanken och Flinten kanske? Det nya radarparet på Barran?Nu vet jag inte om hyckleri och avsaknad av hår har något samband, men jag är väldigt glad att jag har både håret och förståndet i behåll.

2012-02-17 @ 08:47:32
Postat av: Tony Ingman

Ja det vanliga pladdret om socioekonomiska orsaker

till den meningslösa brottslighet som idioterna

visar upp torgförs av den etablerade pk maffian.

Man kan ju då inte låta bli att undra över vad dessa tyckare har för förklaring till hur alla

dom utmärglade vrak som kom hit efter kriget från

koncentrationslägren i Polen och Tyskland, hur kunde det bli dugliga människor av dessa? Dom

hade ju förlorat precis allt, till och med alla sina anhöriga. Men ändå blev många av dem företagsledare, köpmän författare, professorer

och duktiga arbetstagare i samhället. Inte brände

dom ner hela statsdelar, trots att dom blivit

offer för obeskrivlig kränkning och förnedring.

Men så var dom hellre inte, till skillnad från dom

som kommer idag ondsinta människor!Får dessa kriminella element varsin BMW idag, så

vill dom ha en Ferrari i morgon.

Men vad dom hade behövt, är en spark i baken ut

från landets gränser.

2012-02-17 @ 08:54:43
Postat av: jägarn

Alla gillar mångkulturen, så länge man själv slipper ta del av den.

2012-02-17 @ 08:56:46
Postat av: J B Doe

Märkligt att de fattiga statarnas barn på sin tid inte brände ner halva Svrige.

2012-02-17 @ 10:24:42
Postat av: Olle

Helsvensk bakgrund skriver Barometern? är det med PK-manér även de som är födda i Sverige, fast med utländska föräldrar?

2012-02-17 @ 11:57:05
Postat av: BirgerZorro

Vad det ytterst handlar är enbart ett hat mot oss svenskar och de svenska värderingarna. Endast ett fåtal av invandrarna är seriöst intresserad av att integreras i det svenska samhället!!!

2012-02-17 @ 15:00:10
Postat av: Gubben o Gumman

J B Doe : Intressant frågeställning vad tror Jeppson?

2012-02-17 @ 15:36:35
Postat av: chaussures puma

En fait, à cette taille,<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma pas cher">chaussures puma pas cher</a>

il ressemblait à une épée courte de plus<a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="chaussures puma">chaussures puma</a>

qu'un couteau. La longueur de la lame est compensé <a href="http://www.chaussures-puma-pas-cher.net" title="puma pas cher">puma pas cher</a>

par la largeur de la lame - habituellement de un pouce et demi à deux pouces de largeur.

2012-03-03 @ 03:39:36
URL: http://www.chaussures-puma-pas-cher.net
Postat av: chaussure timberland

La plus grande packs, qui ont une<a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="chaussure timberland">chaussure timberland</a>

capacité de plus de litres soixante-dix et ont <a href="http://www.chaussure-timberland.com" title="timberland pas cher">timberland pas cher</a>

habituellement un certain nombre de caractéristiques particulières.

2012-03-03 @ 03:46:35
URL: http://www.chaussure-timberland.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0