36 PROCENT GLÖMS BORT

Idag är det torka. Känner bara en stor jäkla trötthet! Några veckor på en varm och solig plats skulle inte göra ont. Eller ett halvår.

Inte minst när man läser vad alla politiskt korrekta skriver.

Får en statssekreterare vara så inkompetent? Läs artikel.

”Av somalier som deltar i etableringsreformen har 41 procent någon form av grundskoleutbildning, 14 procent gymnasial och nio procent eftergymnasial.”

Sedan ställer man sig ju frågan varför övriga 36 procent inte redovisas av statssekreteraren. Enligt min mening finns det bara ett sannolikt svar. Det handlar om kvinnor som inte har gått någon utbildning överhuvudtaget.

Det måste skapas jobb för outbildade! Vilka jobb hade statssekreteraren tänkt sig? Första åtgärden borde vara att stoppa arbetskraftsinvandringen av helt okvalificerad arbetskraft. Skall minimilönerna sänkas med 50 procent? Då kommer det säkert skapas ett och annat jobb för dessa grupper.

Vitbok och locket på när det gäller Stasi.
Hur kan man kalla det vitbok? När det handlar om mörkning med rikets ”säkerhet” som ursäkt. När något kallas för vitbok skall det i mina ögon betraktas med allra största skepsis. Även om det är regeringen som är författaren.

Min trötthet blir bara större och större.

Det svenska folket fortsätter att tro på de politiskt korrekta om man skall tro opinionsundersökningarna. Uppvaknandet lär bli lika mardrömslikt för svenska folket som det blivit för det grekiska folket. Men då är det som sagt var redan för sent.

I Grekland höjs pensionsåldern från 50 till 60. I Sverige höjs den från 65 till 75.  


Kommentarer
Postat av: PK

Jag tycker du bör reagera på den oerhört luddigt formulerade "någon form av grundskoleutbildning". Det låter som i princip vilken form av "utbildning" som helst rymms här, t.ex. Söndagsskola i ett år där man lärt sig räkna lite med stenar. Gymnasial- och eftergymnasial utbildning håller självklart lika standard som i Sverige, eller?Problemet för SD som är socialister är att det inte kommer gå att vara socialistiskt med- och försörja hela Afrika. Socialismen i Sverige kommer få ett mycket abrupt slut när sjukvård, tandvård, utbildning, kriminalkostnader osv ska betalas för folkgrupper med medel-IQ 68 (källa Wikipedia).Dock oerhört tack för att du försöker TA.

2012-02-13 @ 23:59:54
Postat av: OT

Är detta början på slutet för det offentliga pyramidspelet som kallas pension?"Var det 75 år?...Naturligvis kender den svenske statsminister til disse tal.

Hvorfor mon han ikke siger dem højt og fortæller svenskerne,

at de må arbejde, til de segner, fordi en enorm og hastigt voksende

gruppe mennesker med rødder i den tredje verden må forsørges

af Sveriges oprindelige indbyggere?": http://blogs.jp.dk/setfrahoejre/2012/02/10/var-det-75-ar/I så fall arma oss i Armfeldt land, men lugn och fin du gamle pensionär för i Mogadondalen får du frid.”Sverige i en nära framtid. Men ett Sverige utan åldringsvård och utan pensionärer. Den nya Sverige styrs nämligen av den nya överklassen; byråkraterna. Och de har beslutat, i full demokratisk ordning som innebär att det är de själva som stiftat lagarna, att gamla icke-produktiva människor ska avlivas. Byråkraterna själva är självklart undantagna terminering, och lever gott och lyxigt långt efter avslutad administrativ tjänst. Bonusen för en framgångsrik administrativ karriär är att få ingå i ett jaktlag där gamla uttjänta ickebyråkrater jagas och sövs ned med Mogadon innan sluttermineringen.”[1][1] Mogadondalen av Anderz Harning: http://www.sambiblioteket.se/boktips/boktipsbarnochungdom.41.html?url=2138174332%2Fsambiblioteket%2Findex.php%3Fb%3D30%26showTip%3D2481&sv.url=12.844c1b1117ab7fc003800016811

2012-02-14 @ 00:06:07
Postat av: Notarien

Om "sysselsättning" och "gå till jobbet" är lika med en timme i veckan så förstår jag vad "någon form av grundskoleutbildning" betyder!

2012-02-14 @ 00:20:00
Postat av: Carl

om man skulle tänka tillbaka 20 år och hur Sverige var då. ingen skulle tro att det skulle vara så illa med svenska samhället om nån då, varnat för hur det skulle bli år 2012.Ny Demokrati varnade , men de överröstades av 7 klöverns kreatur och media redan då.troligen är det planerat sedan länge att de skall göra Kaoz av Sverige för att lätt kunna sälja ut och ta landets alla tillgångar.

och göra Kaoz av Svenskarna som så gärna lyder och tiger still.fast det kokar av ilska, och folk börjar prata sig samman och vill rösta bort 7 klöverns tentakler i varje verksamhet.förr eller senare kommer det sovande folket att vakna.det som sker i Grekland sker i Sverige också fast med sakta tillvänjning, och Svenskarna är så lydiga och indoktrineras av media så de vill inte se verkligheten.skulle "Nisse i Hökarängen" protestera tvingas man till bestraffning av PK-folket som infiltrerat fackförbund, myndigheter, företagsledningar, frivillig organisationer, ja allt.

2012-02-14 @ 00:53:15
Postat av: Magentan”Av somalier som deltar i etableringsreformen har 41 procent någon form av grundskoleutbildning, 14 procent gymnasial och nio procent eftergymnasial.”Det är alltså regissören och konstnärlige ledaren samt numera statssekreterare Jasenko Selimovic som har skrivit detta i sin artikel i tidningen Dalademokraten.Många kloka ord om honom och hans besök i Dalarnas Borlänge finns att läsa på nedanstående länk, där allas vår Julia Caesar berättar om besöket samt citerar de trösterika ord som Dalarnas landshövding ansåg sig föranlåten att uttala när statsekreterare Selimovic sagt sitt:Citat: " 'Man ska komma ihåg att oavsett om de är analfabeter så har de samma talang som andra. Det finns lika många talanger hos dem som hos oss. Vill man så kan man, och det gäller att hitta på vägar att utbilda och få folk i arbete', säger Landshövdingen."http://snaphanen.dk/2012/01/14/sondagskronika-statssekreteraren/Ja, Gud bevare oss, säger jag.2012-02-14 @ 01:10:42
Postat av: robban

tja sfi är väl någon form av utbildning :) med lite god vilja är den till och med gymnasial beroende vem som håller i trådarna

2012-02-14 @ 01:13:34
Postat av: Magnus

SD tiger eller tystas i etern och media. Förutom Thoralf förstås här på sin blogg som gör ett fantastiskt ståndaktigt jobb.Nu måste det hända något på bred front.Flygblad är ett beprövat kort som kostar pengar, mod och tid. Vi har varit två pers i stort som har täckt min ort på drygt 26 000 i en herrans massa år. Har det någon nämnvärd effekt? Ja en liten men långsam del. Aldrig har vi mötts av fientlighet. Tvärt om.Att ständigt vara påpasslig bland tidningskommentarerna är också en grej som jag tror på marginellt, på sikt. Men nu försöker de ju strypa den yttringsfriheten också. Där är jag dock mycket flitig och har varit i flera år. Långsam effekt dock men den kommer.Snacka i fikarummet har ingen större effekt vill jag personligen påtala. Men kör på ändå. Folk får tycka att jag är jobbig.Att säga upp sin tidningsprenumeration och att sluta köpa kvällspress. Ja, det tror jag på, på sikt.Andra förslag på Sverigevänlig opinionsbildning?

2012-02-14 @ 02:31:00
Postat av: Magnus

Samtidigt får man ju gratis draghjälp av den svenskfientliga kulturmarxistiska kultureliten inom massmedia och BarometernLottas svenskhat i synnerhet som har som enda agenda att inte sluta förrän allt nordiskt blont är utblandat och borta. Måtte vi hinna före till målsnöret före henne och hennes gelikar. Det gör vi om vi väcker folket. Men det måste ske nu.

2012-02-14 @ 02:50:47
Postat av: Jag igen

Det handlar inte enbart om vad Thoralf och Jimmie kan göra med hjälp av din röst. Thoralf går på knäna. Det handlar om vad vi kan göra tillsammans. Så ser landet ut om vi skall ro det i land. En röst räcker inte, vi måste kavla upp skjortärmarna. Finns det några ytterligare förslag?

2012-02-14 @ 03:18:49
Postat av: S-E Karlsson

Morrn,morrn ta det lungt Thoralf vad du gör så du inte går "i väggen" , vad skulle vi i Kalmar län göra utan dej ? Hoppas att fler vaknar !

2012-02-14 @ 05:45:42
Postat av: Henrik A

hmm... Är du säker på att det inte är 59 procent som saknar grundskoleutbildning? Om det är 14 av de 41 procenten som har grundskoleutbildning som också har gymnasial utbildning...

2012-02-14 @ 06:50:56
Postat av: Essendon

@Magnus

Undvik även att besöka dom värsta PK-skadade tidningarna på nätet,

ex. Aftonbladet, Expressen, Dagens Nyheter, Göteborgs-Posten och Sydsvenskan.

Klickande på dessa genererar pengar, vilket man inte dessa skall unna!

2012-02-14 @ 07:05:49
Postat av: Lippi

Har sagt det förr till ThorAlf, han måste lyfta blicken och försöka förstå vad som händer i världen och vilka som verkligen drar i trådarna.

Många har vaknat upp, och då tänker jag inte på dem som hänger på Avpixlat.

2012-02-14 @ 07:19:37
Postat av: Stefan A

Man kan inte annat än imponeras av sådana som Selimovic mf. som på procenten när kan av personer som inte kan svenska och inte vet ett smack om svenskt utbildningssystem utläsa vilken utbildning de har, hur bär han sig åt? är han synsk? Och detta tjat om "höga trösklar", detta gäller ju i allra högsta grad även svenskar, det vet alla som försökt söka jobb i annat yrke än de varit versamma i,brukar stå 100 före med erfarenhet från just det yrket,så det är inget exklusivt för invandrare.En del av de som "flytt" undan krig och förödelse har tydligen kommit hit för att "hämnas" enl. Selimovic, dessa kan ju åka hem igen, måste finnas gränser för "gästfriheten", man kan hoppas att de allt flera svenskarna i fas tre kommer att hämnas på den nuvarande regeringen genom att rösta bort denna.

2012-02-14 @ 07:29:13
Postat av: Hulda

Kamelskötar-utbildning, halalslaktar-kurs steg 1, omskärar-kurs steg 1 och 2 och vapenkurs steg 1 på en AK-47 är utbildningar som ingen arbetsgivare har nytta av i Sverige (får man hoppas...).

2012-02-14 @ 07:30:28
Postat av: Sven Dacke

Het debatt i Daldemokraten, och mest intensivt är det i kommentarsfältet."De högljudda och ständigt närvarande nätrasisterna i olika nyanser av brunt fick ny näring i veckan efter min artikel som uppmanade folk att manifestera mot rasism, främlingsfientlighet och fördomar på stora torget i Falun i lördags."Postat av: Sven Dacke

Skrämmande artikel av Göran Greider profeten med rötter i den rödaste jorden."Också Sverigedemokraterna är en maktens murbräcka, trots allt deras tal om att de slår ur underläge. Sverigedemokraternas främsta uppgift är att slå sönder arbetarklass och löntagare i svenskar och invandrare och hindra människor från att se var den verkliga övermakten finns. Det är Sverigedemokraterna som nu garanterar en borgerlig ordning i riksdagen.Ikväll ska jag i alla fall till Ludvika. Jag ska prata i Lillkyrkan (och Björn Héden sjunga). Jag ska prata om en bok jag skrev för några år sedan, som heter ”Det måste finnas en väg ut ur det här samhället”. Den handlar om den krisande kapitalismen och den galopperande ojämlikhet som föder rasism och politisk apati och bidrar till att dölja ödesfrågor om klimat och miljö.Göran Greider

Postat av: Info

MALMÖ ÄR EN LUGN OCH TRYGG STADhttp://www.skanskan.se/article/20120214/MALMO/120219927/1004/-/antal-personsran-tillbaka-pa-rekordnivaAtt påstå, att inte Malmö är en trygg och harmonisk stad är, enligt vad jag hört och läst många gånger på senare tid, bara att odla ett rasistiskt (sverigedemokratiskt) "vi-och-dom-tänkande".

2012-02-14 @ 08:14:04
Postat av: Info

VAD SÄGER KVINNOFÖRBUNDET?Ovan citerar sign. Sven Dacke Göran Greider – i hans egenskap av representant för Arbetarrörelsens manliga medlemmar. Vad säger då Socialdemokratiska Kvinnoförbundet i samma ämne?Jag kom att tänka på ett pressmeddelande för ett tag sen. Sossekvinnorna skriver där om Sverigedemokraterna:”– Sverigedemokraterna tillhör dem som förlöjligar den som har en annan uppfattning och som nedvärderar motståndarnas kunskaper. De får det att framstå som misstänkt att bejaka mångfald. De vet precis hur man gör för att skapa osäkerhet och skuldkänsla, en typisk härskarteknik.”http://www.socialdemokraterna.se/webben-for-alla/S-kvinnor/S-kvinnor/Aktuellt/Pressmeddelanden/33-harskartekniker--inte-bara-fem-Morgonbris-har-hela-listan/2012-02-14 @ 08:55:48
Postat av: Sven Dacke

Just nu i Sveriges propaganda radio.Trots att en statlig utredning kommit fram till att papperslösa ska få samma vård som alla andra i Sverige har regeringen inte kunnat fatta något beslut i frågan. P1-morgon har besökt en av de hemliga vårdcentraler där frivilliga hjälper papperlösa som behöver hjälp med allt från öroninflammation till ångest. Reportage av Annika H Eriksson.Något som inte framgår av programmet är vad det är för människor som kallas "papperslösa", är det för att dom släng pass och andra identitetshandlingar."Rasistiska" Finland håller på och inför en lag som ger straff till arbetsgivare som anställer illegala eller papperslösaVarför denna skillnad mellan Nordiska länder?Postat av: Magentan

SLUTA GNÄLLA I BORLÄNGE! Det är ju precis lika illa i resten av landet!

Detta är statssekreterarens tydliga budskap med sin artikel i tidningen Dala-Demokraten.Statssekreteraren skriver: "Låt mig först påpeka att utbildningsgraden för invandrare som har kommit på senaste tiden till Dalarna inte skiljer sig från resten av landet."Kan det uttryckas tydligare?

2012-02-14 @ 09:07:58
Postat av: Stefan K

Europa är i kris, en ekonomisk sådan.

Arbetslösheten växer, välfärden krackelerar och idag kan vi läsa att sex EU-länders kreditbetyg sänkts och ytterligare tre länder varnats.

Samtidigt vill Sveriges regering, för att inte tala om den röd/gröna oppositionen, importera arbetskraft utifrån för att inte tala om den enorma skara arbetslösa som anländer från Afrika och Asien.

Jag vill inte verka negativ, men med denna politik ser jag bara ett stort svart moln ovanför huvudet.

Hur länge tillåter man att bubblan blåses alt större innan den spricker?

2012-02-14 @ 09:17:19
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Info

SVEN DACKE: ANG. "PAPPERSLÖSA"I den här lilla julbetraktelsen hittar ni en förklaring av det skrämmande uttrycket "barn som lever gömda":http://parnassen.wordpress.com/2011/12/12/67-procent-utlandsfodda-gar-pa-socialbidrag-ar-jag-rasist-svar-till-jocke/#comment-13093

2012-02-14 @ 09:17:56
Postat av: Bosse

Att ordna jobb till dessa analfabeter är omöjligt i ett utvecklat samhälle som Sverige, i alla fall om det skall gälla riktiga jobb och inte påhittade. Jag tror de flesta i Sverige, även politikerna, inser detta. Vi skulle ge dem och många fler en bättre framtid om vi satt i hjälpen i deras närområde.

2012-02-14 @ 09:27:55
Postat av: Tony Ingman

På dom flesta dagstidningarna brukar det mer än dels räcka med en ledarskribent, men på den lilla

oansenliga tidningen Ystads Allehanda finns där tre

desinformatörer, nämligen Jonas Duveborn,

Petter Birgersson,Och Mattias Karlsson. Idag försöker den sistnämnde på att försöka att förklara

att invandringen inte alls kostar tiotals miljarder, och det har han ju rätt i, för man bör nog lägga till en nolla till. Sen orerar han om

att det är näst intill omöjlig att räkna ut vad en människa kostar i Livet? Ja men om det gäller en

invandrare som inte kommer in i produktionen, och

som då tvingas leva på socialbidrag, så har väl

socialbyråerna koll på vad man betalar ut till

vederbörande! Så hur svårt kan det vara herr

Karlsson? Det är ju inga problem att räkna ut om

till exempel pensionärer får några sketna kronor

i ökning på pensionen, då går det bra att räkna ut

hur mycket det belastar samhällsekonomin! Men när

det gäller den heliga invandringen är det hur svårt

som helst. Undrar. Hur räknar man måntro ut hur

invandraren är en stor tillgång för landet,den myt

som ledaskribenter ofta kör?

2012-02-14 @ 09:28:37
Postat av: Magentan

Avpixlat meddelar att:

"Nu ska de kriminella ligistgängen i Seved, tillsammans med sina fränder i Rosengård, erbjudas gräddfiler till arbetspraktik i ett försök att stävja brottsligheten.

Det är Rotary distrikt 2390 som ställer 175 praktikplatser hos diverse arbetsgivare till förfogande för ungdomar mellan 18-24 från de så kallade utsatta områdena Seved och Rosengård. Dessutom står 50 mentorer redo att ta sig an ungdomarna, som sägs ha en “viss utsikt” att få jobb efter praktiken.

Detta samtidigt som den generella arbetslösheten för ungdomar i Sverige är skyhög och många tvingas utomlands, bland annat till Norge, för att få ett jobb."I det digra kommentarsfältet under artikeln hittade jag denna härligt realistiska kommentar av "Katarina Broman":"Lycka till med det LOL. Ni kan ändå inte matcha vad dom tjänar nu. Vanlig knegarlön räcker inte till en "kokainsläde" (BMW)."http://avpixlat.info/2012/02/13/det-ska-lona-sig-att-vara-kriminell/#more-10398

2012-02-14 @ 09:48:02
Postat av: jägarn

"Kommentarsfunktionen är stängd " Dalademokraten.

Behövs det sägar något ytterligare om tillståndet i media?

2012-02-14 @ 10:24:37
Postat av: AWSvensson

Visst det känns motigt att jobba i motvind, men kom ihåg att mot dumheter kämpar även gudarna förgäves.

Fast tröstar dig med att när natten kommer har du under dagen kämpat mot just den dumheten som genomsyrar landet. Hur känns det då för dessa som mot bättre vetande ändå gör sitt yttersta för att bevara denna dumhet ,att veta att man ljugit och bedragit sitt eget folk kan knappast göra sömnen behagligare,eller är de för dumma för att begripa det.

2012-02-14 @ 11:10:03
Postat av: Sven Dacke

Direktsändning från Riksdagen på SVT Play ( Forum) kl 13.0013:00 Riksdagen: Interpellationsdebatter DIREKT

Bland annat om ökade klyftor i samhället och utrikes födda och jobben. Finansminister Anders Borg (M) deltar.Tänk om han kommer att berätta sanningen!!!!!!!!

2012-02-14 @ 11:21:39
URL: http://svt.se/2.59808/svt_forum
Postat av: Calle

Förstår att Thoralf känner det motigt ibland, trots det hästjobb han gör.Betr. de olika procenttalen, så börjar jag bli mer och mer besviken på dom 94 % som inte bryr sig.

2012-02-14 @ 11:43:03
Postat av: Kalle

Kalla Vitboken om stasi för Svartbok istället. Den ger kalla kårar!!!

2012-02-14 @ 11:45:16
Postat av: jägarn

Sjuklöverns nybyggare, just nu bygger de upp taxi i Malmö. Polis grep i går 23-årige Khalil Khayzarane misstänkt för delaktighet i det så kallade taximordet på 31-årige Alex Akbar Ghara Mohammadi i Malmö den 24 november förra året.

Khalil Khayzarane har tidigare figurerat i utredningen, men trots att åklagaren den 22 december förra året begärde honom häktad drog han dagen därpå tillbaka sitt yrkande och Khalil Khayzarane försattes på fri fot. Den 13 januari förlades han med reseförbud.Sedan den 11 januari sitter 40-årige Haitham El Heish häktad för mordet. Han omhäktades senast den 9 januari. Därutöver är 43-årige Saleh Hadri häktad i sin frånvaro misstänkt för mord. Polisen misstänker att han har lyckats lämna landet och håller sig gömd utomlands.32-årige Ahmad Mahra och 25-årige Mohammad Jihad är misstänkta för medhjälp till mord.Alex Akbar Ghara Mohammadi var ledare för det kriminella gänget Brödraskapet och har varit misstänkt för inblandning i flera av de skottlossningar som drabbat Malmö de senaste åren. Han sköts ihjäl inne på ett taxikontor på Volframgatan i Malmö.

2012-02-14 @ 12:28:30
Postat av: Karl

Att tillåta arbetskraftsinvandring är rena galenskapen när vi redan har ett abetskraftöverskott på 400 000 personer.

2012-02-14 @ 13:12:42
Postat av: Magentan

"Bosse" skrev: "Att ordna jobb till dessa analfabeter är omöjligt i ett utvecklat samhälle som Sverige."Javisst, men detta har inte våra 7-klöverpolitiker fattat. Det har ännu inte gått upp för dem att Sveriges produktion sedan länge är automatiserad och att all personalkrävande industri utlokaliserades till lågprisländerna för flera decennier sedan.Jag tror inte ens de har förstått att man inte använder så många spadar nu för tiden eftersom det finns grävmaskiner istället.

2012-02-14 @ 13:29:46
Postat av: Nalli

Vissa tjata om att SD centralt inte gör något, de behöver inte göra något, det gör våra tjära invandrare,

se bara i Malmö som dom arbetar för SD.

2012-02-14 @ 14:39:29
Postat av: AWSvensson

Tänk vad politik är enkelt,i varje fall får man den uppfattningen när man från och till lyssnat på dagens debatt i riksdagen. Som Julia Ceasar påpekat nämn aldrig L-ordet, och tillägg "bara alla får ett jobb de kan leva på så är allt frid och fröjd",lätt som en plätt.

2012-02-14 @ 15:20:26
Postat av: adfaf

”Av somalier som deltar i etableringsreformen har 41 procent någon form av grundskoleutbildning, 14 procent gymnasial och nio procent eftergymnasial.”Två viktiga formuleringar som bör penetreras:1) "som deltar i etableringsreformen"

Hur många deltar inte i den här "reformen"? Och vilken utbildningsprofil har de (är de nobelpristagare eller analfabeter vid spisen iklädda burka)?2) "någon form av grundskoleutbildning"

Ta fram ett spann: lägsta antal sammanlagda tid i grundskola - högsta antal sammanlagda tid i grundskola.Märk väl att uttalandet inte säger någonting om andelen analfabeter som ska berika oss. Man är långt ifrån automatiskt läs- och skrivkunnig bara för att man har "någon form av grundskoleutbildning".

2012-02-14 @ 16:18:01
Postat av: Svensson

Alltid har folk klagat om det har varit hög arbetslöshet, nu klagas det knappt alls, vart har dessa människor tagit vägen ?

2012-02-14 @ 17:24:18
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Gubben o Gumman

Undrar om Svenne Banan förstår att pensionen i Sverige skall avskaffas stegvis först med frivilligt arbete till 75 sedan till tvång.

Godtar Sveriges befolkning detta är det bara att idiotförklara större delen.

Ser man inte sambandet mellan 600000-900000 Jippiesvenskar på bidrag i enklaver, så finns det absolut inget hopp någonstans.

Risken är väl att Europas multikultiivrare lurar Clownfeldt att ta täten i det totala människofientliga skatteslaveriet slutfas.Så behöver man bara ändra lagen om aktiv dödshjälp också,så är Sverige en fullgod hybrid till det "glada" 1940-talet i Tyskland.

(Ledtext till medianställda "glada" skall inte tolkas bokstavligen)

Ryska Röda armen våldtog miljontals tyska damer/flickor,Sverige är två i överfallsvåldtäktsligan i världen?

Tyskarna hade slavarbetare som fick jobba ihjäl sej

Vad är skillnaden?,maten?Hade politikerna skippat (s)ocialismen kunde varje svensk gått i pension vid 45 år med hela färgfemman i bagaget.

2012-02-14 @ 17:53:02
Postat av: Lena

Det kan ju faktiskt vara så att vi går samma öde som Grekland till mötes. Att alla försök att skapa kaos är planerade, likt "chockdoktrinen" Sedan är det ju enkelt att sänka löner och höja pensioner

2012-02-14 @ 19:36:17
Postat av: Gubben o Gumman

Hipp hipp hurra nu skall svenska myndigheter MUST SÄPO mfl sammarbeta angående terrorist.

"Det är bra om man kan prata med varandra" säger Beatrice Tragedi,strålande.Panik hos professor rödgök Vrako Stöllberg

"Detta är livsfarligt att inte ha en myndighet med översyn",här gäller det att snabbt få fram nya politrukiska styrpinnar,jämmer och elände.Undrar om terroism är livsfarligt

2012-02-14 @ 19:49:40
Postat av: Gubben o Gumman

Efter en förmodad storm från halalfantaster så släpper SVT68 fram Halalslakteriet med bedövning.

Man tom nämner halal men betonar att koscher slakt är förbjuden.Imorgon skall Träskil Erlandsson och en vänsterrödgök debattera detta,men förlåt hade det inte varit lämpligt med en Sverigedemokrat i morgonsoffan?Partiet har ju sagt ifrån ang detta djurplågeri sedan länge,vänsterpartiet skall dom representera muslimerna då eller?Sparka Ewa Hamilton

2012-02-14 @ 19:55:32
Postat av: Gubben o Gumman

Svenska stadsobligationer extremt populära utomlands

Hehe heheh hehhe.

Propaganda budskap: Sverige är stormrikt med högt kreditbetyg,kan igen skicka över resultaten för dom nationella proven i svenska skolan till dessa köpare.

Good luck with your Swedish statepapers

2012-02-14 @ 20:00:07
Postat av: Gubben o Gumman

Claes Elfsberg tar nu det stora steget ifrån Rapport till Aktuellt ,respekt slutord : Sanna nyheter får ni alltid från Sveriges televison,hehe hahhahehhe heee.

Jo tjenare.

2012-02-14 @ 20:02:17
Postat av: Åke Malmros

http://www.blocket.se/goteborg/Stor_Rum_i_Molndal_38373442.htm?ca=15&w=1Någon som vill bli sambo med en mytoman?7

2012-02-14 @ 21:21:17
Postat av: Nostradamus_i_norr

Lena Breitner skriver om STASI och DDR på http://tankaromib.wordpress.com/ Hon gör en vederhäftig analys med anledning av att bl a Sveriges Riksdag beslutat att inte överlämna de så kallade Rosenholtzakterna: "Genom att överföra nordiska Rosenholzkort till Stasiarkivet i Tyskland kan vi få en belysning om i hur hög grad Stasi hade verksamhet i de olika länderna. Den politiska viljan finns tyvärr inte för att göra denna belysning. Jag är numera personligen övertygad om att infiltrationen i politiska partier är en delorsak till den politiska oviljan till ökad öppenhet om Stasis verksamhet i Norden under kalla kriget."Det är i stora drag den uppfattning som jag har haft sedan debatten startade. Det är antagligen alltför många journalister, politiker och myndighetschefer eller andra höga företrädare för samhället som har "haft fingrarna i syltburken" DDR. Om detta skulle komma till allmänhetens kännedom skulle det kunna ställa till oreda i samhället genom att det så viktiga och fundamentala "kittet", d v s förtroendet, på vilket högskattesamhällen av Skandinavisk typ bygger, kunna komma att rubbas. Hos en del människor skulle tilltron till myndigheter minska, det dåliga förtroendet för politiker skulle minska ännu mer och för journalistkåren skulle det vara katastrofalt eftersom personer bland dessa jämte (s)- och (v)-politiker torde vara dem som är allra mest insyltade. Därför har man i Sverige och över blockgränserna, d v s mellan Alliansen och (s) och kanske med (v) kommit överens om att det bästa är att "låta locket ligga på". Politiker från (sd) och (mp) har troligtvis inte varit involverade i denna smutsiga byk eftersom (mp) bildades 1981 och (sd) 1988.

2012-02-14 @ 22:20:02
Postat av: Kerstin

http://www.expressen.se/kronikorer/ulf-nilson/ulf-nilson-om-fler-borjade-jobba-tidigare-skulle-sverige-fa-hogre-bnp/

2012-02-14 @ 23:42:03
Postat av: Göran

Så var det då dags igen.

Ur dagens Barometern:

"Startskott för storsatsning - 28 miljoner pumpas in i tre projekt som ska utveckla industrier"

Projektledare Ingalill Johansson:

"-Om du heter Muhammed eller Fatima blir du ofta inte ens kallad på intervju. Vi tänker nu snappa upp ideér som företag har, bygga upp en kravprofil och sedan matcha det med utrikes födda arbetslösa."Vad säger den pursvenske industriekonomen med sammanlagt 16 års studier bakom sig?

Hurra, jag drar till Norge och skalar bananer, kanske?Begreppet "aktersegling" får i alla fall för mig en helt ny innebörd.2012-02-14 @ 23:56:23
Postat av: Leif Tore Åhlin SD Arvika

Det varnas för att 50 % av svenskarna kommer i en närmare framtid erhålla demens och för allvarliga besvär för andra och anhöriga.Det sägs att den dementa inte har någon uppfattning

om ett besvärligt och okontrollerat läge. De befinner sig alltså i ett läge där bekymmer och verklighet är totalt bortraderat.Hm, jag undrar om inte demensakten redan drabbat den

större delen av svenskarna, i och med deras nollställda ansikten trots att "elefanhjordar" vankas framför deras ögon! Ja vad skall man tro, när

verkligheten visas hos de med friska ögon, åtminstone hos mina...

2012-02-15 @ 02:40:33
Postat av: Sven Dacke

Ännu ett misslyckande för politikerna, förutom dom som hade köpt aktier hos medicinföretagen.

Men pengar satte dom sprätt på. Intressant forskningsobjekt för dom så kallade journalisterna är att kolla upp dom hemliga kopplingar som säkert finns."Sveriges massvaccination mot svininfluensan gav mycket minimal effekt.

Dödligheten i svininfluensa var lika låg i andra länder, där enbart en liten del av befolkningen vaccinerades

Det skriver Svenska Dagbladet.

I Sverige, med 9,5 miljoner invånare, vaccinerades 60 procent av befolkningen.

Massvaccinationerna kostade i Sverige fem miljoner ( fel på SVT OBS skall vara 5,3 miljarder,) kronor.Svenska Dagbladet skriver att Smittskyddsinstitutet nu kommit fram till att sex liv räddades genom det omfattande vaccinationsprogrammet."Konstigt att man kan räkna människoliv i pengar, det går inte när det gäller invandringPostat av: Citadell 4

Thoralf.

Du är bra att engagera dig i olika saker.

Anta att man gjorde en insamling och fick ihop 500 000 kronor i belöning till den som lyckas få fram de svenska Stasi-namnen för publicering på webben.

Bövelen vilket liv det skulle bli.

Jag skulle bidragit med upp till 5000 själv.

Man kan gissa att det finns många lurifaxar i toppen hos etablissemanget som skulle fått sina fiskar varma då.

2012-02-15 @ 08:55:55
Postat av: Observer

Artikeln som Göran refererar till inleds med texten;Muhammed ska få jobb,företagen utbildning o.s.v. Om ungdomsarbetslösheten generellt säjs inte ett smack.Nej,fokus ligger på Fatima och Muhammed.Så Malin,Erik och de andra med inte klingande mellanösternnamn kan slänga sig i väggen tydligen.Deras namn orkar inte industrins företrädare ens en gång ta i sin mun.Den politiska korrektheten tar sig mer och med bisarra uttryck.De tre i artikeln beskrivna industriella projektens företrädare borde skämmas riktigt ordentligt,kanske rent av tänka på att koppla in hjärnan innan munnen går igång vid intervjuer.Multikultiknarkandet har onekligen sina biverkningar.

2012-02-15 @ 08:58:13
Postat av: Hulda

Aftonlögnen (Aftonbladet) glömmer bort 330 000 väljare. idag. Under en rubrik om oppositionen finns foton på Stefan Lövden, Jonas Sjöstedt och Mp,s båda språkrör.

Men var finns Jimmie Åkesson,s foto?

Förakt mot minst 330 000 SD-sympatisörer......

2012-02-15 @ 10:03:43
Postat av: Hulda

Tittar på Utrikesdebatten på TV nu. Julia Kronlid företräder SD.

Hon gör det bra! SD får fram duktiga unga kvinnor!

2012-02-15 @ 10:12:15
Postat av: Magentan

Idag kan man läsa ett mycket sansat och otroligt välformulerat inlägg på Avpixlat av signaturen A.M. Det är ett genmäle till Maria Svelands hatartikel i DN men ligger på en helt annan och avsevärt högre nivå än Svelands prestation - i alla avseenden. Här är ett litet smakprov:".. Den kvävande filten av rädsla för att säga fritt vad man tycker ligger redan tung över de som tvivlar på samhällsriktningen. Vilka konsekvenser får en avvikande åsikt? Om man vågar sig utanför den dikterade och snäva ramen för vad som får diskuteras i Sverige, vad händer? Kommer ens karriär påverkas, ens barn drabbas, kommer gatunivåns rättrogna PK-krigare klottra “Här bor en rasist!” på husets fasad?Det är ni som har makten, Maria, din sida. Det är Reinfeldt, Ullenhag, Expo, Bonniers, Schibsted, SVT som har pengarna, megafonerna, maktmedlen. Det är ni som har absoluta anspråk på vad vi kan tillåtas tycka, vilka ord som bedöms farliga och tabu. Det är ni som inte tål motargument, ifrågasättande, skepsis inför en demografisk process utan historisk motstycke. Trots att många avigsidor och problem redan ligger i öppen dag vägrar ni acceptera den diskussion som i en fungerande demokrati skulle förts INNAN vi kastade oss in ett projekt som är nytt, experimentellt och därför äventyrligt."Läs den!

http://avpixlat.info/2012/02/15/du-skrammer-mig-maria-sveland/#more-10399

2012-02-15 @ 10:47:38
Postat av: Christopher Dywik (KD)

Suck, känns lite trist när du, som annars brukar vara så arg på att vi ifrån de "etablerade partierna" inte kan skilja på invandrare och flyktingar, medvetet eller omedvetet blandar om korten.

Ganska säker på att det mestadels är flyktingar och inte arbetskraftsinvandrare som kommer till Sverige ifrån Somalia.För övrigt finns det inga som helst förslag på att höja pensionsålderna till 75. Och det tror jag att du vet om Toralf.Med vänliga hälsningar

Christopher Dywik

Gruppledare för Kristdemokraterna i Kalmar

2012-02-16 @ 11:58:15
URL: http://dywik.wordpress.com
Postat av: PK

Christopher: om vi nu ska kalla saker för dess rätta namn, bör de varken kallas arbetskraftsinvandrare eller flyktingar, utan ekonomiska flyktingar. Varför "flyr" folk från hela världen till just Sverige? Ligger det nära? Gillar dom vårt klimat? Eller tycker dom kanske om våra slappa asylregler och livstidsförsörjning? Slå till på en vild gissning!

2012-02-21 @ 17:45:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0