TOBIAS BILLSTRÖM ÄR EN INKOMPETENT MINISTER

Nu skall Alliansregeringen och migrationsminister Tobias Billström tvinga alla kommuner att ta emot ensamkommande barn eller om man vill komma sanningen lite närmare så handlar det i huvudsak om unga muslimska män.

Tobias Billström hävdar att systemet aldrig varit i balans och detta beror på att det hela tiden kommer fler och fler ensamma unga muslimska män till Sverige. Trots höga ersättningar till kommunerna vill många kommuner inte hjälpa till att få balans i systemet.

Tobias Billström har tydligen aldrig hört talas om sambandet mellan tillgång och efterfrågan.”Man brukar utgå ifrån att ju dyrare en vara är desto mindre efterfrågas den.”  

Om Tobias Billström vill ha balans i systemet måste han förändra ”priset på varan” det vill säga göra som i våra nordiska grannländer. Införa bland annat ålderskontroller som i Norge, eller sänka bidragen till de unga muslimska männen som man gjort i Finland. Det får omgående effekt på efterfrågan. Detta samband har uppenbarligen vår minister Tobias Billström inte förstått.

Hans kollegor i våra nordiska grannländer har säkert väldigt roligt åt Tobias Billströms inkompetens.

Nedanstående diagram visar med all tydlighet hur inkompetenta de ansvariga är på detta utgiftsområde.


Källor. Migrationsenheter i respektive land.

Man ser väldigt tydligt att våra nordiska grannar såg den negativa utvecklingen redan 2008-2009 och gjorde förändringar som man tydligt kan se att de har förändrat efterfrågan. Den har flyttats till Sverige istället.

Migrationsverkets prognos för 2012 är 3100 "barn" och för 2013 inte mindre an 3300 "barn.

I riksdagen röstar 7-klövern emot alla förslag som SD lägger för att minska "efterfrågan". Istället kommer man nu tvinga kommunerna att ägna sig åt "trafficking" av unga muslimska män.

Läs Sverigedemokraternas pressmeddelande.

Se också Jimmie Åkesson fråga statsminister Fredrik Reinfeldt om varför våra grannländer klarar detta bättre. Att statsministern skulle svara på frågan var väl knappast att förvänta. Uppenbarligen begrepp han inte frågan och därmed är han tydligen lika inkompetent som migrationsministern.


Kommentarer
Postat av: Magnus S

Imkompetent javisst är han det. Eller PK. Samma sak. Hela sjuklövern kommer att rösta för att det består. Endast 19 emot. PK-smittan är vår tids nasism. Svenskhet och dess blonda traditioner är det hemskaste som finns och måste utplånas. Annars hade ju SD rätt.

2012-04-24 @ 00:09:25
Postat av: Magnus S

Varför kommer inga ensamma och föräldrarlösa små flickor? Varför frågade inte Jimmie det?

2012-04-24 @ 01:30:21
Postat av: Göran AnderssonVilken balans ? Balans hade vi före 1975. Då kom det in ungefär 3000 personer och lika många emigrerade.Sänk ersättningsnivån till Italiens d.v.s. en tredjedel av vad sjuklövern i Sverige betalar så sjunker intresset för att bereda sig tillträde till svenskt territorum.Vi får således en självsanering av problemet.

2012-04-24 @ 01:34:10
Postat av: carl

det beror nog på att 7 klöverns kompisar har företag som tar ut stora vinster på asylindustrin. exempel är carema och attendo care som är registreade i skatteparadis.

andra exempel är väl Jimmy Hope och sossarnas emanuelsson som stoppat 250 miljoner av skattepetalnas pengar i egen ficka.

via "ensamkommande barn"- skattebedrägeriet.skrämmande medans äldrevården inte har några skattepengar

2012-04-24 @ 01:46:30
Postat av: Magentan

@ Magnus S

Det finns 100-tals jättebra saker man kan replikera med, och jag är säker på att varje människa har sina favoritrepliker som de undrar över varför inte Jimmie (eller någon annan) passade på att säga vid det ena eller andra tillfället.

2012-04-24 @ 01:50:03
Postat av: Magentan

@ ThoralfStapeldiagram är oslagbara när det gäller att tydliggöra den enorma skillnaden på Sveriges och andra länders hantering av invandringsflödet.Dessa diagram skulle jag väldigt gärna vilja se i ett utskick till allmänheten.

2012-04-24 @ 01:58:10
Postat av: Magentan

Lite O/T men ... Detta har jag lagt in på Avpixlat, och nu stoppar jag in det här också.LO:s nya angivarorganisation är STÖRRE än vad DDR-diktaturens STASI var !!!På den danska nyhetsbloggen Snaphanen kan man läsa följande:"I mars inledde LO ett jättelikt projekt som går ut på att utbilda 150.000 av sina medlemmar i att övervaka misstänkta rasister på jobbet. De som rapporteras för invandringskritik riskerar att bli utesluta ur flera LO-anslutna fackförbund, enligt ett inslag i SVT Agenda. Den jättelika angivarorganisationen blir med sina 150 000 medarbetare betydligt större än Stasi, som vid DDR-diktaturens sammanbrott hade 100 000 angivare runt om i Östtyskland. Syftet med verksamheten är att hålla koll på människors frustration över invandringspolitiken och göra så att vanligt folk känner sig övervakade och därmed rädda för att lufta sina åsikter med sina kollegor och vänner.– Som förtroendevald måste man ställa sig bakom den värdegrund som finns i fackförbundet, säger Kennet Bergqvist som är en av de utbildade angivarna.Sitter någon då och ifrågasätter invandringen och säger rasistiska grejer, då måste man ingripa, så är det bara, fortsätter han. Enligt ett inslag i SVT:s Agenda får arbetare inte ens säga att det finns ”för många invandrare” i Sverige utan att riskera uteslutning ur facket.http://snaphanen.dk/2012/04/23/svensk-lo-udanner-150-000-antiracister/Tänk alltså på att STOREBROR hör dig om du vågar ifrågasätta svensk invandringspolitik för din jobbarkompis!Så här skriver en dansk kommentator i Snaphanen:

Beklageligvis må man sige om svenskerne som om nordkoreanerne: De finder sig i det.

2012-04-24 @ 02:04:44
Postat av: carl

här kan man se hur billström förklarar hur moderaterna fixade höjt partistöd trots att förre röstade på dom tidskod 02:00 i mitten videonhttp://www.martinborgs.com/1200-miljarder/sossarna är likdana.

massinvandringen är ett sätt för 7 klövern att fiffla till sig skattebetalarnas pengar, 1200 miljarder om året betalar vi in minst.en kommun på ca 20 000 invånare omsätter ca 1 Miljard. som jämnförele.se hela filmen här lagligt och gratis:

http://video.google.com/videoplay?docid=3131814649006604738#men massinvandringens och EU kostnader finns ej med, kanske nån kan göra en ny film

2012-04-24 @ 02:09:03
Postat av: Söndag

Jag kommer att för första gången lägga min röst på ett annat parti än det jag alltid röstat på. Det blir SD 2014. Jag vet ytterligare sju personer i min bekantskapskrets som kommer göra likadant. Två är läkare, två är lärare, en är socionom, en är jurist och en är civilingenjör. Det är lustigt hur media försöker få det till att SD:s väljare skulle vara en korkad massa som ingenting begriper när man betänker dessa sju personers utbildningsbakgrund. Tänker man efter är det dock inte särskilt förvånande, många av dessa jobbar inom den offentliga sektorn och har på nära håll haft det tvivelaktiga nöjet att beskåda det mångkulturella experimentet. Uppenbarligen har det inte fallit dem i smaken...

2012-04-24 @ 06:02:03
Postat av: Fredrik

Vad är flickorna i denna ensamkommande industri som det börjar bli? Finns kanske någon enstaka men vad är dom? Kom igen nu politiker, media och övriga fantasi människor.. tillbaka till verkligheten! VAD ÄR FLICKORNA??Vågar man inte ställa den frågan? får man inte åka "fly" pga av föräldrar eller rädsla att bli trakasserade,slagna eller våldtagna av de 99% manliga könsmogna barnen som flyr till Sverige.Är det religion och deras kultur som hindrar dom

att komma till ett modernt samhälle?Nåt är det ju som gör att flickorna inte kommer hit? Har ni i media inget intresse av att kontrollera,ifrågasätta och verkligen göra nåt som verkligen skulle belysa problematik som är livsfarlig och kvinnofientlig.Sen får ingen glömma att detta med ensamkommande barn håller på att svälla till en stor industri där privata profitörer kommer suga ut statsmedel i miljarder.Men som sagt

POLITIKER,FEMINISTER,KVINNOJOURER,VÄNSTERFLUM OCH VÅR SÅ KORREKTA MEDIA...VAD ÄR FLICKORNA?

2012-04-24 @ 06:31:35
Postat av: Ludvig

Instämmer helt i din analys Thoralf.

2012-04-24 @ 07:19:50
Postat av: Jenny

Kommunerna sätter sig i ett ekonomiskt-klister likt ett "pyramidspel" . De får bidrag de första åren, men sedan måste de stå för en ökad kostnad för socialbidrag och då måste de ta emot ännu fler "ensamkommande" för att få bidrag...och sedan ännu mer socialbidrag och sedan ännu fler ensamkommande...osv.

För att inte tala om alla de som tjänar en hacka, likt Jan Emanuel....

2012-04-24 @ 07:35:59
Postat av: InfoDE NYA MODERATERNAS (OCH SJUPARTIETS) FÖRKLARINGDet finns numera rättframma förklaringar att tillgå. Klara uttalanden, utan förskönande ordkrusiduller, som inte kan missförstås. Förklaringen till att regeringens och Sjupartiets enda och allt övergripande mål är Sveriges autogenocid.Särskilt tydlig var en av De Nya Moderaternas handgångna män, chefen för Timbros medieinstitut Roland Poirier Martinsson, när han i Sv.D. d. 23/4 på ledarplats förklarade:”DÄRFÖR KRÄVER SVERIGE OCKSÅ ETT STÄNDIGT TILLFLÖDE AV INVANDRARE. ”Särskilt gällde detta muslimer, vilkas medföljande traditioner (Sharia-lagar, böneutrop, klanstrider, koranutbildning, hedersvåld osv.) Martinsson betecknade som ”en åder av friskt vatten” i den stagnerande och stinkande, svenska ankdammen.Ju förr detta gamla kloakvatten var helt utbytt mot det nya, ”friska” källvattnet från Afrika och vilka andra världsdelar som helst, desto förr skulle lyckan infinna sig hos de svenskar, som inte längre fanns kvar.Men också en inte fullt så ultramoderat opinionsinstitution, företaget Axess med tidningen med samma namn i spetsen, har varit tydlig nog. Utpekad som Breivik-inspiratör av bl.a. vissa politiska ledarskribenter och (statsfeministiskt uppfostrade) radikalfeminister som Maria Sveland, såg sig redaktionsledningen i Axess nödsakad att 2012-02-27 överst på sin hemsida avge en tydlig, politisk programförklaring:”Under lång tid var Sverige isolerat från det övriga Europas kultur som en följd av Gustav Vasas införande av protestantismen. [= Grov lögn.] En falsk föreställning om en ursvensk kultur utvecklades, som än idag omhuldas av grupperingar på ytterkanterna av det politiska landskapet.AXESS anser varken att det finns någon ursvensk kultur eller att en sådan ska eftersträvas. Istället bör Sverige globaliseras och internationaliseras inte bara socialt och ekonomiskt utan också kulturellt.

Så blir det geografiskt isolerade, kalla och konsensusstyrda Sverige ett intressant och spännande land att leva i, som kan attrahera människor från andra länder och vitt skilda kulturer.AXESS är för det globala, liberala och mångkulturella samhälle som Sverige är på väg att bli en del av.AXESS är för fri invandring, för fri rörlighet över alla nationsgränser - - -”- - - - - - - - - - - - - - -”Regeringen, med migrationsminister Tobias Billström (M) i spetsen, vill kunna tvinga kommuner att ta emot ensamkommande asylsökande barn och ungdomar.”http://2.bp.blogspot.com/_V8FLVgnkE18/SJTnANTH_II/AAAAAAAAAKg/GM1dQQuMZNA/s1600-h/image-upload-83-716003.jpgNär kommer det svenska språket att slutgiltigt förbjudas av en enig sjupartiriksdag? Kommer överlevande svenskar att få besöka sina avlidna anförvanters gravar i framtiden? Eller skall gravstenar med svenska namn skyfflas bort och förpassas till stenkrossarna?

2012-04-24 @ 07:37:19
Postat av: Stefan A

"– Ska jag vara ärlig så är det många som ljuger.Enligt Christian Blackmon kommer de flesta till Sverige för att de drömmer om ett bättre liv.Nästan alla avslag överklagas till Migrationsdomstolen.Christian Blackmon är chef på asylprövningsenheten i Gävle."från Arbetarbladet.

2012-04-24 @ 07:50:22
Postat av: Da Capo

UTAN SOMALIER SOM GRANNAR

BLIR DU DUM I HUVUDET"Därför kräver Sverige också ett ständigt tillflöde av invandrare. De blir del av oss och vice versa,

tillsammans skapar vi kulturens nödvändiga dynamik.

Att ta emot flyktingar bör vi göra av moraliska skäl, att uppmuntra invandring bör vi göra av ekonomiska skäl, men inget är viktigare än det skäl jag just angav: vi blir tröga utan den Andre."

ROLAND POIRIER MARTINSSON

http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/den-konservat

ive-och-invandringen_7077109.svd

2012-04-24 @ 09:22:26
Postat av: SM811

Fredrik måste vara dum eller spelar han dum som inte kan svara på JÅ fråga. Samma var det när Kent debatterade om brott. Tydligen är alla i sju(k)klövern i samma fåra.

http://www.youtube.com/watch?v=NVIBwNedF8I

2012-04-24 @ 10:04:31
Postat av: Arvid

Förlåt att jag måste avslöja att ag är trög och dum - vilket sannolikt beror på att jag inte har några somaliska grannar - men jag blir inte klok på Thoralfs diagram. Leder ökat utbud verkligen till högre pris?! Det motsägs av den andra kurvan att

ökad kvantitet leder till lägre pris - vilket ju knappast kan bestridas.

2012-04-24 @ 10:12:35
Postat av: AWSvensson

Är det Sverigedemokrater som skaffat BMW och lärt sig okvädingsord på arabiska för att lägga skulden på muslimer eller?

Postat av: AWSvensson

"Ytterligare åtgärder som övervägs är att ge Migrationsverket möjligheten att återkalla ett givet arbetstillstånd då det framkommit att det är utställt på felaktiga grunder".

Vi har hört det förut,men då drunknade budskapet i ovationer av främlingsfientlighet och rasism.

Postat av: Inge Sandén

Börjar med ett svar till Magnus S och Fredrik.

Flickorna i Afganistan som skulle behöva vår generösa hjälp,vet inte ens om att det finns ett land som heter Sverige.

Nu skall vi tala klarspråk.

För det första är det helt omöjligt att ett barn i Afganistan ensamt kan ta sig till Sverige,det går bara inte.

Alltså är det en gigantisk bluff,att kalla de ungdomar för barn,som vill ta chansen till ett bättre liv i Sverige och vars familjer har råd att betala de välorganiserade människosmugglarna alltifrån 5 till 10 tusen dollar.

I det högsta priset ingår allt ifrån vad man skall säga till migrationsverket och hur man skall ljuga om sin ålder för att bli antagit som ett "ensamt barn".Varför har då denna debatt uppstått?

Jo,för att majoriteten av svenska folket uppfattar inte att det är barn utan ungdomar,som vill ta del av vår välfärd.

Ordet "ensamkomande"är lanserat av Röda Korset för att framkalla känslor fråna alla snälla och goa människor,som inte kan de bakomliggande orsakerna till denna industri,som sysselsätter alltfler svenskar.

På de s.k.mottagningsboenden i kommunerna är man en handledare per ungdom,medans våra äldre far illa i brist på personal.När det på 40-talet kom ensamma barn från Finland höjdes det inte en enda röst mot denna hjälpversamhet,därför att svenska folket uppfattade och förstod att det var barn och inget annat.Hur djupt kan PK-iterna falla i sin förljugenhet?

I min tidning stod att läsa efter Billströms ut spel.

Därför gör Billström nu helt rätt.

Inga ursäkter ska duga när det står ett gråtande ensamt barn vid kommungränsen.En gång för alla,det finns inte en enda normal människa i dett land som inte skulle hjälpa ett ensamt gråtande barn vid kommungränsen,det är lika sannolikt som det är osannolikt,att ett barn kan ta sig ensamt den långa vägen till Sverige.Således är detta projekt Billström nu med maktmedel vill införa den största bluff som svenska folket blivit utsatta för på mycket lång tid.Det enda sättet svenska folket kan visa makthavarna i detta land att vi inte går på denna bluff,är att lägga sin röst på SD i valet 2014.

2012-04-24 @ 10:37:59
Postat av: Gubben o Gumman

Inge Sanden : Det är inte nog med att det är den största bluffen på länge, hela grejen är så groteskt frustrerande så det är svårt att bibehålla lugnet.

Läs tex i Barometern om brister på hemmen osv.

Hela grejen är genomrutten lägg sedan till att tex Getgafistan producerar 90% av världens heroin ,så kanske det inte är så jävla lustigt att det rör sej på en del boende.Lyssna noga på stadsministern han säger i princip att alla oavsett om det är 4000 eller 12000 är välkomna i Sverige, han kunde likaväl vara medlem i Miljöpartiet eller Vänsterpartiet "Allt åt alla gänget", det ringer varningsklockor lång väg angående Fredrik Reinfeldt och partitoppen i Moderaterna, dessutom gör aldrig en sann moderat upp med kommunister i Miljöpartiet av rent principiella skäl.

"Vi skall ha så lite kommunister som möjligt i Sveriges riksdag", sa Gösta Bohman.

Fredrik samarbetar med dom för att sänka Sveriges välfärd ?Att vara snäll och reko har inget att göra med att tillåta bedrägeri mot det svenska folket,frågan är bara varför, måste vara pengar inblandade här, intelligensen är det nog inte något fel på, speciellt inte hos en del psykopater/mytomaner.Deltidsbulttuggaren Pillenström är bara genuint korkad, det är därför han har den post han har.

End of story.

2012-04-24 @ 11:28:21
Postat av: Dille

Mycket glädjande att SD går uppåt. Det är dubbelt glädjande, därför att miljöpartiet samtidigt tappar. Tar man hänsyn till att SD ALLTID är undervärderade i opinionsundersökningarna, att SD brukar komma stort i slutspurten och att miljöpartiet brukar vara övervärderat i opinionsundersökningarna...

Att SD får vara med i partiledardebatten kommer säkert att göra sitt till.

Ja chansen väldigt stor att SD blir tredje största parti vid valet 2014. En vice talmanspost hägrar alltså.

2012-04-24 @ 11:34:14
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Hultsfreds kommun behöver spara så man föreslår nedläggning av brandkåren i Målilla.

Sverige är så rikt så kommunerna har inte längre råd att släcka bränder eller ha en ambulans till sina skattebetalare.

2012-04-24 @ 11:43:50
Postat av: Kalle""Multiresistenta tarmbakterier har hittats i Hemfjärden i Hjälmaren. Upptäckten gjordes i samband med ett forskningsprojekt.– Det är bekymmersamt att de finns i en så ren miljö som vi har i Sverige, säger Per-Erik Olsson, professor i biologi vid Örebro universitet"" skriver EXPRESSENKommer de multiresistenta tarmbakterierna med massimporten av invandrare??? Man får tydligen börja tänka mer på importerade sjukdommar också. Ett stort förbisett problem i det svenska pk-systemet.Kan SD göra något för att uppmärksamma problemen mLänk till artikeln.

Postat av: SD 2014

Ensamkommande och industrin kring dessa är väl den största bluffen sedan pyramidspelet uppfanns... Nu har vi på vår ö också blivit berikade, vintern 2010/11 kuppade migrationsverket kommunen med ett avtal med en fastighetsägare. Denna vintern gjordes ett nytt avtal, nu med kommunens goda minne.

Vi börjar se oroväckande konsekvenser:

http://nyhetersto.se/telegram.asp?ID=2956"11-åringa Majblomsförsäljare hotades med knivTjörn

Två pojkar i elvaårsåldern som stod utanför en livsmedelsaffär på Tjörn hamnade i torsdags i konflikt med två män som tagit en av pojkarnas cykelhjälm.Pojkarna hann ifatt männen och tog tillbaka sin hjälm. Den ena pojken fick då ett slag över axeln varpå den andra gärningsmannen drog fram en kniv och hotade. Händelsen är polisanmäld.Polisen har ett signalement på männen och tror sig kunna identifiera dom. Brottet rubriceras som misshandel och olaga hot."Att Billström nu vill tvinga på alla kommuner detta elände är bara för mycket!

2012-04-24 @ 12:19:15
Postat av: Svensson

Moderaterna är ur balans,att tvinga någon till något, det säger ju en hel del. Då är man desperat, då har man tappat folks förtroende. Man är körd, på ren Svenska.

2012-04-24 @ 14:34:22
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lärare

Många frågar sig så även jag, VARFÖR kommer det inga unga flickor? Det är bara unga män man ser, allt fler o fler frågar sig det!

Är det inte så viktigt med dessa flickor i hemlandet? Tydligt är att de saknar varken pengar eller ngt annat de unga herrarna!

De "jagar" också i flock när de är ute på våra gator o torg.

SD, fortsätt kämpa!

VARFÖR, uppges aldrig signalementet nu för tiden? En fråga, SD måste aktualisera i riksdagen!

2012-04-24 @ 14:35:35
Postat av: Info

STORT PRIS TILL SD-HATAREMadeleine Grive, en marxistisk kulturkofta och anordnare av ”Stockholms internationella poesifestival” mot rasism, rev inför ”festivalen” 2011 sönder en hakkorsflagga, som symboliserade partiet Sverigedemokraterna, samtidigt som hon sa:”HÅLL FÖR ÖGONEN JIMMIE ÅKESSON!”Något som naturligtvis väckte stort jubel i alla svenska medier.Att Madeleine Grieve nu tilldelas Längmanska kulturfondens stora kulturpris är inte helt oväntat:”Chefredaktören Madeleine Grive tilldelas Längmanska kulturfondens kulturpris för 2012. Hon får priset, som är på 150 000 kronor för att hon sedan 1980 år efter år ger ut den litterära kulturtidskrift som först hette 80-tal, sedan 90-tal, därpå 00-tal och 10-tal´. Hon anordnar även Stockholms internationella poesifestival och de båda gärningarna tycker stiftelsen tillsammans utgör ´en berömvärd outtröttlig och ideellt inriktad kulturgärning´.” (SR Kulturnytt.)2012-04-24 @ 15:53:18
Postat av: s29

Sveriges regering får Muppet Show att framstå som ett faktaprogram.

2012-04-24 @ 19:55:51
Postat av: Fredrik

Amnesty ställer sig på förtryckarens sida?

Vad är det som händer?

Man legitimerar niqab som normalitet och nåt icke kvinnofientligt genom att göra så här.Man säger att muslimer ej får jobb pga av klädslen.

Ja är den inte passande eller rent av ivägen så får dom göra avkall på det..får vi andra i det demokratiska samhället. Men icke muslimer! dom ska ha det precis som dom vill.. ryser av tanken bara!Blir livrädd över hur man fått för sig att man tror genom att bemöta förtryckaren och agitatorn med att erkänna och bekräfta dess beteende genom att konstant vägra säga ifrån eller stop bara gör dom ännu mer övertygade om att dom HAR RÄTT!?.Postat av: leifer

Jag blev förvånad av Reinfeldts svar på frågorna. Antingen är han taktisk eller så tror han verkligen på det han säger. Det senare finner jag svårt att tro då ex den bästa hjälpen ju inte givet alltid är att "få komma" till Sverige. Sen öppnar ju vidare ett medborgarskap i Sverige upp för hela EU. Vilket faktiskt ibland innebär att välutbildade heller sticker till länder där det finns större möjligheter för dom som ex England.Idag var det en artikel i SVD om segregationen i våra förorter som ökar i ex Stockholm. Segregation betyder i detta fall inte ens fungerande mångkultur. Man skulle ju faktiskt kunna tänka sig segregation i bemärkelsen fungerande subsamhällen, men detta är alltså inte frågan om fungerande subsamhällen.http://www.svd.se/nyheter/inrikes/lyftet-ett-luftslott-for-jarvaborna_7080101.svdlite försök till svar från politikerhttp://www.svd.se/nyheter/inrikes/jarvafaltet-kan-bli-som-central-park_7083859.svd

2012-04-24 @ 23:34:16
Postat av: S Småland

Nu ska det sändas en delegation från Växjös kommunstyrelse till Somalia för att på plats utvärdera vilka som ska få komma till kommunen och tära på vår välfärd , jag hoppas innerligt att dom åker på en ordentlig Jalla,jalla så dom får en riktig minnesbeta !

2012-04-25 @ 05:12:38
Postat av: Berit

Frågan är hur ska man stoppa detta inflöde av invandrare och ensamkommande till Sverige?

Det bara fortsätter och fortsätter utan att någon gör någonting alls.

Att skriva kommentarer hjälper inte det måste till handling av något slag till exempel demonstrationer/protester mot 7-klöverns invandringspolitik.

SD kan väl samla sympatisörer som vill förändra och ta tillbaka Sverige.

2012-04-25 @ 18:12:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0