KURDISKT HEDERSVÅLD OCH DANS

Den senaste tiden har de politiskt korrekta i Sverige ägnat sig åt att koppla samman sina motståndare med Anders Bering Breivik. SVT:s Uppdrag grnaskning har hittat ett sätt att koppla samman Ingvar Kamprad och IKEA med politiska fångar i forna Östtyskland.

Då tänkte jag komma med ett liknande exempel från Socialdemokraterna i Kalmar.

I veckan begicks ännu ett hedersmord i Sverige. En ung kvinna eller nästan ett barn med kurdisk bakgrund knivmördades. Gärningsmannen verkar vara hennes bror som bara är ett litet barn (16år). Mamman är också häktad och misstänkt för anstiftan. Så det är ännu ett i raden av kurdiska hedersmord i Sverige. Följande kan läsas på Wikipedia.

”Följande hedersmord begångna i eller med anknytning till Sverige har blivit uppmärksammade i media:

Representationen av kurder bland de som dömts för hedersmord i Sverige är hög.”

Hur många svenska politiker inom 7-klövern vågar ta upp detta problem och samtidigt peka ut den kurdiska gruppen som extrem i dessa sammanhang? Nej, ingen!

Jag skulle vilja påstå att situationen är ännu värre inom de rödgröna, trots att de finns så kallade ninjafeminister. Men som alla vet, när det handlar om personer med utländsk bakgrund som begår brott är det locket på. Inte nog med att det blir locket på I Kalmar skall socialdemokraterna istället hylla denna fina folkgrupp som mördar sina döttrar om de inte följer familjens lagar.

I samband med att Socialdemokraterna firar 1:a maj och Henrik Rydström håller tal på Larmtorget så finns även kurdisk dans med på programmet. Nu tror jag ingen skall förvänta sig att Henrik Rydström kommer ta upp det kurdiska hedersmordet i Landskrona i sitt tal på Larmtorget. Snarare får vi höra en lovsång till mångkulturen och den kurdiska dansen.

Nej, genom att ha med kurdisk dans på programmet så tar socialdemokraterna inte avstånd från den kurdiska hedersvåldskulturen utan man legaliserar den istället som något ”naturligt” i det svenska samhället. Självklart borde man ha strukit detta inslag i programmet.Med tanke på mitt blogginlägg imorgon tänkte jag ta upp Expo. En organisation med vänsterextremistiska förtecken som ägnar sig åt att åsiktsregistrera människor som inte delar deras åsikter och samhällssyn.  

För de läsare som följt min blogg i många år kanske kommer ihåg att Expo 2007-2008 hängde ut vad dom själva kallade islamofober och islamofobiska bloggar och nätsidor. Expo publicerade ett dokument bland annat på nätet.

Jag var en av de utpekade men även journalisten, nu framlidne Kurt Lundgren. Kurt reagerade häftigt på detta utpekande och liknade Expo vid Stasi och deras åsiktsregistrering av landets befolkning. Läs artikel från Ölandsbladet.

Ett absolut måste är att lyssna på följande intervju av Kurt Lundgren i Radio Kalmar där han sågar Expo, Daniel Poohl och även Radio Kalmars reporter.Jag vet att många av mina läsare även läste Kurt Lundgren och när ni nu hör honom ryta till så vet jag att ni alla saknar denna röst och skribent på Östra Ölands Fria Horisont.

http://kurtlundgren.webblogg.se/

När ni läser mitt blogginlägg imorgon förstår ni varför jag lyfter Expos åsiktsregistrering i detta blogginlägg.


Kommentarer
Postat av: Gute

Hur kan det komma sig att en sådan extrem organisation som Expo kan få bidrag ur allmänna arvsfonden, vilka är ansvariga för det beslutet?

Verkligen obehagligt när man läser om Expos historia, åsiktsregistreringar och kartläggningar av folk i värsta KGB-stil!

2012-04-29 @ 20:04:01
Postat av: sophia

Thoralf

Man är inte ett barn när man är 16 år. Retar mig på alla "dessa s.k ensamkommande flyktingbarn som inte är barn!

I min värld är man tonåring(ungdom)tills man är 18 år, sedan vuxen.

OT kanske i sammanhanget men vi bör vara försiktiga med benämningen barn som missbrukas å det grövsta numera.

Trevlig helg

2012-04-29 @ 20:21:36
Postat av: InfoNY EXPO-BLOGG HEDRAR THORALF MED BILDEn ny stjärna har värvats som medarbetare i Expo, Henrik Johansson, assistent i IF Metalls Ungdomskommitté. Tillsammans med andra expoiter turnerar han runt i landets skolor för att på schemalagd tid lära svenska ungdomar bekämpa rasism, intolerans och felaktigta partisympatier. Han tillhör Facebook-gruppen ”Sverigedemokraterna ur riksdagen – Ja tack”. – Från skolframträdande:”Han pratar också om Sverigedemokraterna, men påpekar att de inte är en del av vit makt-rörelsen.–Men de kommer från sådana grupper. Sverigedemokraterna har sina rötter i den rasistiska organisationen Bevara Sverige Svenskt.Ingen i klassen reagerar när Niclas pratar om Sverigedemokraterna. I stället är det den sista delen av föreläsningen som skapar störst reaktioner. När Niclas visar de olika symboler som används av rasister börjar killarna viska till varandra. Och när han berättar att vissa organisationer anser att siffran 88 står för HH som i Heil Hitler börjar klassen skratta. Det var långsökt, tycker de.”http://www.dagensarbete.se/home/da/content.nsf/aget?open&key=nej_till_rasism_pa_schemat_1334735388246Men Henrik har också en egen blogg, där de två personer han f.n. tycker sämst om i Sverige hedras med porträttbilder och korta texter i en rörlig sekvens överst i bloggen. De båda avbildade är Thoralf Alfsson och Victoria Wärmler:http://interasistmen.se/Victoria Wärmler är kanske ett helt nyupptäckt hatobjekt för Expo – nämligen efter det att Henrik tillsammans med Daniel Vergara på Expos hemsida angripit det nybildade Svenska Tryckfrihetssällskapet (STS) och dess grundare Ingrid Carlqvist och Victoria Wärmler därefter skrivit en artikel om saken hos STS:http://www.tryckfrihet.com/expo-oppnar-for-attack-mot-yttrandefriheten2012-04-29 @ 20:28:49
Postat av: Essendon

Kurt Lundgren lär får rätt. Expogänget kommer att sitta inom lås och bom.

Kurt Lungren luskade i var ifrån Expo fick alla sina stålar men fick aldrig något svar.

Inom sinom tid kommer sanningen fram....

2012-04-29 @ 21:11:22
Postat av: Stora Dalsland

Ja,ja man ser hur det blivit med Röda Korset där har verkligheten börjat komma ikapp 70 st blir utan arbete tack vare två snikna personer Bästeberg och Donner .

2012-04-29 @ 21:25:49
Postat av: Ex occidente lux

Roligt att höra Kurt Lundgren. Vartenda ord han säger är sant. Må hans arbete och engagemang leva vidare!

2012-04-29 @ 22:21:31
Postat av: Wimarg

Lyssnade på SR och läste artikeln. De tio punkterna från artikeln tyckte jag var så bra, så nu hänger de på min anslagstavla. Har tyvärr inte hört talas om Kurt men tycker det är mycket synd att han inte finns kvar.

2012-04-29 @ 22:50:03
Postat av: Robin Shadowes

Jag kom tyvärr för sent in på banan. Hörde inte talas om Kurt Lundgren förrän i den vevan han avled. Men jag har sedan dess förstått att han var något så ovanligt som en hederlig och ärlig journalist.

2012-04-29 @ 23:38:06
Postat av: Ronny

Kurt Lundgren, en av dom största mediapersoner som har funnits i Sverige, . Hans blogg finns fortfarande kvar, som tur är! Gå in och läs.......:)

2012-04-30 @ 00:35:47
Postat av: Sven Dacke

Träffade Kurt Lundgren i livet några gånger och gillade honom.För information så finns radiosändningen nu nerladdad och sparad, om det skulle uppstå "tekniskt fel" i Radions arkiv.Det kan ju vara någon rödgrön person som kommer åt fel knapp.

2012-04-30 @ 06:03:04
Postat av: Sven Dacke

Har PK tidningarna plötsligt upptäck "den blå elefanten" som står mitt i rummet.En "elefant" som blivit allt större under många år, och kanske inte går att missa längre, Men Sverigedemokrater har tydligen bättre syn än 7-partierna för dom har sett detta länge.Och nu har även Smålandsposten fått upp ögonen

Postat av: Åke, Västervik

...Inte mycket att bry sig om längre vad Expo, metallfack, LO och andra föreläsare har för sig egentligen, då väldigt många inkl mig själv givetvis, ser verkligheten, då det är så uppenbart vad de håller på med. Det handlar inte om rasism,( som givitvis ska bekämpas på sitt sätt ) utan om kulturkrockar och stora j-ä attitydproblem bland främst många invandrargrupper i Sverige, som inte alls vill eller kan bli en del av svenka samhället.

Sådana människor har inte här att göra, utan borde utvisas omgående till något land med samma inställning som de själva och borde därmed trivas alldeles utmärkt!Senaste dårskapen i vår kommun,Västervik, så har en mindre gäng hämtats in till polisen från en "trygg" liten by som heter Totebo, där det talats om medborgargarden pg av upprepade trakasserier mot innevånarna...Det talas nu om att det hittats skjutvapen hos de misstänkta, så det kanske var tur att de misstänkta inte uppsöktes av medborgargardet, vilket kunnat sluta illa.....Eller måste det gå så långt så att man måste ha bössan redo? Det är en högst skrämmande utveckling iallafall....

2012-04-30 @ 07:46:44
Postat av: Stefan A

hahaha..Mats Svegfors VD för Sveriges Radio AB är ett riktigt ståuppkomikerämne, har inte på något vis märkt att MP gynnats i media,bara man har lite ledsyn kvar har man nog inte kunnat undvika Wetterstranskans otaliga framträdanden i olika media i SVT/SR, och bara i positiva sammanhang förstås,"rädda miljön""fy till vapenexport""och allt till alla" och de svåra frågorna har uteblivit, som t.ex. finansieringen av "allt till alla", hårresande skillnad mot hur t.ex. representanter för SD behandlas.

2012-04-30 @ 08:58:50
Postat av: Lotta

OT/ Muslimer röstar på Marine Le Pen, läs vad några av dem anger som skäl.

Postat av: J B Doe

När man blir anklagad för islamofobi ska man alltid be motståndaren att precisera sig, eftersom islamofobi är ett paraply-begrepp som bl a består av:

Hedersmords-fobi

Kvinnoförtrycks-fobi

Barnäktenskaps-fobi

Plågsam-slakt-fobi

Babystympnings-fobi

Inavels-fobiOm man vill provocera, kan man tillägga: "- Jag är inte islamofob eftersom jag tycker att det är rimligt att en man får ha fyra fruar och att han får klå upp dom om han inte är nöjd med deras uppförande. Så på den punkten är vi överens."

2012-04-30 @ 10:28:30
Postat av: Da CapoIDIOKRATIN 'NYA SVERIGE'

Sverige håller idag världsmästartiteln i dumhet; svenskarna arbetar ihärdigt på sin egen utplåning; det svenska folket är världens mest manipulerade och hjärntvättade folk; ett alltsedan barnsben av statens villiga hantlangare indoktrinerat folk, som inte ens gitter eller förmår tänka självständigt; ett folk utan ryggrad och kraft; ett folk som låter korrupt och rasistisk vänstermedia diktera dess livsvillkor; ett viljelöst folk, som låter sig manipuleras till undergång av tokiga och illvilliga politiker till och med med utländsk bakgrund; ett folk som kommer att går till historien som en underlägsen särart; ett folk som föraktas och förlöjligas av sina välgynnade invandrare och även av en obetydligt mindre idiotisk omvärld. Svenskens horribla och självdestruktiva beteende kan knappast vara betingat enbart av okunnighet, liknöjdhet eller av simpel feghet utan måste rimligen ha sin orsak i att att svensken i gemen är obegåvad eller av statsmakten gjord till dumbom, dvs är funktionellt dum, annars skulle inte nio av tio svenskar som nu sker aningslöst eller likgiltigt låta sig ledas till sin egen kulturella och demografiska undergång.

2012-04-30 @ 11:25:56
Postat av: Gubben o Gumman

När det gäller Larmtorget så ha sossarna en förkärlek till att promota våld/död på detta fina torg,är det inte hakkors så är det folkdans.Gubben o Gumman tycker inte att gruppvåldtäkter,hedersmord samt judehat skall bli en del av det svenska samhället.Barrack Obama har sänt ett ombud för att titta på situationen i Malmö i frågan om judeförföljelser.

Dom som beger sej till Larmtorget för att tala eller lyssna, bör tänka efter både en och två gånger.Vi vill inte ha hakkors på Larmtorget via sossarna.

Tiden är väl mogen för Thor-alf att skicka över lite biler till Amerikanska ambassaden och CIA nu ?

Glöm inte att skicka med namnen på dom som figurerar som offentliga företrädare .Bla Mona Sahlin satt och grät på Fadimes begravning

Vad har socialdemokratiska arbetarpartiet ?, gjort för att få stopp på hedersmord bla ?En utmärkt uppgift för redaktör Karlsson på Östran att hugga tänderna i såvida det inte räknas som att spy galla över invandrare?

För du är väl inte en manipulerande hycklare Ulf Karlsson ?Redaktör Holgersson kan ju fundera på vilket torg i Kalmar som människor som inte stödjer folkmord och hedersmord, på främst flickor, skall gå till i Kalmar ?Det måste väl bli helsidor om detta både i Barometern och Östra Småland på onsdag, eller ställer båda redaktionerna upp på bla hedersmord löpande i Sverige, båda redaktionerna hade ju väldiga problem med det skrivna ordet gruppvåldtäkt. härromsistens, för ni är väl inte hycklare med blod på era mjuka små fingrar.

2012-04-30 @ 12:20:32
Postat av: S- E Karlsson

På tal om Mona Sahlins tårar så var det nog krokodiltårar ! Det är ju bland annat hennes fel att vi fått det på detta viset i Sverige !

2012-04-30 @ 12:38:44
Postat av: Magentan

"Sven Dacke" har lagt in en intressant länk till en artikel i Smålandsposten. I slutet av denna för svenska PK-tidningar minst sagt överraskande och sällsamma artikel står följande.Citat: "Någonstans måste också gränser för anhöriginvandring dras, annars kan vi till slut inte tala om familjeåterförening utan om släkt- eller klaninvandring. Anarkister, marxister, nyliberaler och kristna aktivister må ha invändningar och drömma vidare om en gränslös värld – de talar alltid om fri invandring och aldrig om vilka konsekvenser det för med sig för välfärdsstaten."Smålandsposten uppger sig vara moderat. Om det verkligen fortfarande finns några moderater kvar som har samma uppfattning som ledarskribenten har (eller ger sken av att ha?), så bör dessa moderater i så fall snarast avlägsna sig från sitt parti, eftersom M-partiet i nuvarande sammansättning och med nuvarande riksdagsmän och samarbetspartners arbetar EXAKT mot de mål som anarkister, marxister och övriga beskrivna i sista meningen av citatet ovan gör, dvs samma gemensamma mål att utradera Sverige och svenskarna som samtliga riksdagspartier UTOM Sverigedemokraterna har.http://www.smp.se/ledare/ratt-med-familjeaterforening%283249798%29.gm

2012-04-30 @ 13:19:59
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Personrån Kalmar utanför Sandra blev en fylleskalle rånad på mobil och plånbok när han slog en båge utanför i ett buskage.

I det buskaget satt det ett odjur och väntade kanske ?

Personrånen stiger nu i Kalmar hur kan det komma sejKälla : Barometern

2012-04-30 @ 13:45:30
Postat av: Svensson

Moderaterna säger sig vara så måna om invandrarna, sen läser man att Moderaterna ser invandrarna som kommer till Sverige som billig arbetskraft, och sånt går vanliga Svenskar på ?

2012-04-30 @ 14:23:12
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Lassekolja

Tack Thoralf för tipset om Kurt Lundgren. Hans blogg kände jag inte till men kommer att placera som nr 6 bland mina "favoriter", d.v.s. efter 2xSD, Dig, Therese Borg, Kent Ekeroth och före "Avpixlat"! Det var definitivt en av dom mest intressanta intervjuer jag hört.

Betr. hedersvåld, jag försökte både i torsdags och fredags komma fram i RingP1, eftersom just Belinda Olsson tog upp hedersvåld för en tid sedan i Svt´s Debatt. Då var ju Therese Borg på alerten och satte bl.a.Kurdo Baksi på plats. Jag ville propagera att det var fel att utse Carin Götblad som "nationell samordnare" för hedersvåldsutsatta kvinnor, eftersom hon tillhör PK-etablissemanget.Med henne kommer inget att förändras. Elisabeth Massy-Fritz hade passat betydligt bättre, eftersom hon förespråkar utvisning för samtliga inblandade i hedersförtrycket, det enda effektiva straffet vi har!

Postat av: Lassekolja

När jag nu gick in på Kurt L.´s blogg minns jag honom. Vi hade bövt fler som honom, inte färre!

Postat av: Steen

Underbart at höra Lundgren igen. Tack !

2012-04-30 @ 16:03:21
URL: http://snaphanen.dk/
Postat av: Jeppe

Kurt Lundgren, en verkligen riktig och sann journalist

2012-04-30 @ 16:24:41
Postat av: M

Trevlig valborg!

http://sdu.nu/2012/04/30/trevlig-valborg/Duktiga ungdomar som förstått.

2012-04-30 @ 17:09:08
Postat av: Observer

Kurt Lungren var en lysande journalist.Dessutom grävde han och fick fram fakta som pk-etablissemanget antingen missat eller förteg.Men han gav också kritik både åt vänster och höger när det var befogat.Dessutom var han försedd med en god portion humor och ironi när han hittade galenskaper.En av hans absoluta höjdpunkter var återgivandet av Kungliga Vetenskapsakademiens argument för sponsring av det genuskorrekta projektet "Trumpeten som manlig förtryckarsymbol".Akademiens försvar för att stötta projektet slog ut vilket replikskifte som helst i en buskisteater.En annan avslöjande skriftväxling var den Lundgren återgav mellan kalmarpolitikern(s)Nasim Malik,DO och SAS.Malik,i Kalmar numera enligt uppgift kallad "skinkmackan",hade fått en sådan smörgås serverad på SAS-planet från Kalmar till Stockholm.Flygvärdinnan hade inte ens en gång frågat honom om han var muslim eller tydligen sett det,nej hon hade helt fräckt gett honom samma smörgås som alla de andra passagerarna fick ,eftersom han såg ut som vilken annan manlig passagerare som helst, fast inte blond.Denna ovan nämnda skriftväxling,den kanske finns kvar om Lundgrens skriverier sparats,var något bland de mest bisarra en skinksmörgås kunnat ligga till grund för.Fablernas värld i pk-tappning är ett snällt omdöme om skinkmackeärendet och det hade aldrig kommit till allmän kännedom om inte Kurt L. publicerat dokumentationen.

Lundgren hade behövts idag.Han var en kraft som tyvärr gick bort alldeles för tidigt.

2012-04-30 @ 17:15:41
Postat av: Stefan Månsson

Vet inte om denna länk fungerar men Expos små lärjungar har överträffat sig själv i åsiktstsmonopolism och censur. Riktigt stor komik utlovas. Kommentarerna finns på Tryckfrihetsforum på Facebook:https://www.facebook.com/groups/163223677058828/351262404921620/?notif_t=group_activity#!/photo.php?fbid=3449190760526&set=o.285240318222554&type=1&theater

2012-05-02 @ 05:38:28
Postat av: oink

Breivik som mördade 77 pers på en dag. Varför är det mer relevant att fokusera på 7 hedersmördade kurder på 26år? Dessutom med olika gärningsmän/kvinnor.

2012-05-04 @ 16:37:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0