BAROMETERN TILLÅTER INTE KRITIK AV LO OCH EXPO

I förra veckan skickade jag in en insändare/debattartikel till Barometern i förhoppning om att få den publicerad i samband med 1:a maj. Då jag ville lyfta upp det mastodontprojekt som LO genomför med stöd av Expo när man skall utbilda inte mindre än 150 000 förtroendevalda till ”åsiktsangivare”.

Nu föll detta inte i god jord hos Mats Andersson på Barometern! Men det kanske inte är så konstigt med tanke på hur "vänstertjock" mediakåren är enligt en färsk undersökning. Ca 70 procent av journalisterna sympatiserar med de rödgröna. Den som inte sett Agenda från igår bör faktiskt göra det och höra Mats Svegfors säga att han brukar citera Marx och dessutom förneka all vänstervridning i public service.

Efter ett första nekande svar från Mats Andersson försökte jag fråga vänligt om han kunde tänka sig att prioritera om någon debattartikel då min artikel säkert skulle väcka en del känslor inför 1:a maj. Något som den borgerliga och moderata tidningen Barometern borde varit intresserad av. Men så var inte fallet istället fick jag följande mail tillbaka från Mats Andersson.


För var rad jag läste blev min förvåning bara större och större!

Jag har låtit flera andra läsa min debattartikel men de kan inte vare sig hitta floskler eller kränkande påhopp. Den enda som anges till namn är ju faktiskt en sverigedemokrat förutom att jag nämner Henrik Rydström i slutklämmen men tanke på att han 1:a majtalar på Larmtorget i Kalmar.

Att en moderat tidningar i så klara ordalag tar avstånd från all kritik mot LO och Expo är minst sagt anmärkningsvärt. Här kan vi verkligen prata om att Mats Andersson trampar i klaveret när han inte vill publicera följande text ”vi redan ett debattklimat som är väldigt kontrollerat och begränsat, där det politiskt korrekta samhället styr över media och den politiska debatten”. Mailet är rena självmålet av Mats Andersson och Barometern.

Att Expo sysslar med åsiktsregistrering visade jag ju i förra blogginlägget!

Här kan du läsa min något tillspetsade debattartikel som Barometern vägrade att publicera då den inte var politiskt korrekt. Jag trodde i min enfald att en debattsida i tidningen var till för att skapa debatt inte att den var till för att passa LO och Expo.

”LO tränar upp ”stasiagenter” skriver den norska nätsidan Human Rights Service i en artikel om socialdemokratiska LO. Om du på jobbet uttrycker att det är för många invandrare i Sverige eller att du säger att Sverige tar emot för många invandrare åker du med huvudet före ut ur facket eftersom du då inte delar fackets värderingar. Det vill säga om LO:s nyutbildade ”stasiagenter” råkar höra vad du säger i fikapausen eller på lunchrasten.

Yttrandefriheten får sig därmed ännu en knäck i Sverige när LO nu startar en utbildning av 150 000 förtroendevalda medlemmar till ”whistleblowers” eller rättare sagt angivare. Genom att kalla projektet för att motverka främlingsfientlighet och rasism undviker man all kritik av projektet.

I SVT:s Agenda den 25 mars visade man ett inslag om hur en förtroendevald Sverigedemokrat, Fredrik Lantz uteslöts ur Transportarbetarförbundet på grund av sitt politiska engagemang och förtroendeuppdrag för ett demokratiskt politiskt parti i Sveriges riksdag. I programmet berättade man också om LO:s mastodontprojekt att utbilda 150 000 åsiktspoliser som skall hålla ”järnkoll” på vilka åsikter som framförs på arbetsplatserna. Denna utbildning kommer sannolikt medföra stora kostnader för både arbetsgivarna och LO-medlemmarna.

Det är inte första gången i Socialdemokraternas historia som angiveriverksamhet och åsiktsregistrering används mot politiska motståndare. 1978 avslöjades den så kallade IB-affären, där socialdemokraterna ägnade sig åt att kartlägga och åsiktsregistrera kommunister. Skillnaden nu är att det kan göras helt öppet i den politiska korrekthetens tjänst. Förra året avslöjades även att den vänsterextrema underrättelseorganisationen Expo, som ägnar sig åt olaglig åsiktsregistrering och kartläggning av nationalister, konservativa och invandringskritiker, har ett nära samarbete med Socialdemokraternas ungdomsförbund SSU, enligt HRS.

I Sverige har vi redan ett debattklimat som är väldigt kontrollerat och begränsat, där det politiskt korrekta samhället styr över media och den politiska debatten. När LO nu tar detta steg kommer yttrandefriheten begränsas även på våra arbetsplatser och snart återstår bara yttrandefriheten vid våra köksbord. Vi får då ett samhälle som mer eller mindre kan liknas vid de forna öststaterna, där DDR med sin säkerhetspolis Stasi framstår som ett mycket avskräckande exempel. Det sägs att det i DDR fanns en stasimedarbetare på ca 65 personer av befolkningen. När LO utbildat sina 150 000 förtroendevalda kommer Sverige uppnå motsvarande siffra. Är det ett sådant samhälle vi eftersträvar?

Den 1:a maj är det LO och socialdemokraternas stora dag och det hålls tal på ett stort antal orter i landet. Kommer vi då få höra dessa talare prata om hur LO utbildar ”angivare” för att inskränka yttrandefriheten och därmed uppnå sina politiska syften. Får vi höra fotbollsspelaren Henrik Rydström tala om och förespråka åsiktsangiveri i sitt 1:a majtal på Larmtorget i Kalmar?

Thoralf Alfsson  
Riksdagsledamot (SD)”

 

 


Kommentarer
Postat av: EssendonMedlöparna inom LO vilka är angivare och tjallar på sina arbetskompisar, brukar kallas för nyttig idiot!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Nyttig_idiot

2012-04-30 @ 18:49:38
Postat av: SM811

Jag begriper inte vad det var som var så farligt i texten. Bara sanningar men de kan ju också vara farliga.

2012-04-30 @ 19:02:57
Postat av: SM811

Trevlig Valborg önskar jag dig Thoralf.

2012-04-30 @ 19:03:43
Postat av: Kalle

Thoralf du har skrivit FÖR mycket sanning med en annan och ny vinkel. Det är mycket mer än vad denne PK-redaktör klarar av, tyvärr.2012-04-30 @ 19:27:27
Postat av: Stormsvalan

En debattartikel i dagens gammelmedia får naturligtvis inte innehålla kritik av etablerade strukturer. För då kan ju Muren till sist falla :) Glad Valborgsmäss!

2012-04-30 @ 19:33:02
Postat av: S- E Karlsson

Tjo, flöjt nu blir det en Cuba Libre ,nu

glömmer jag iallafall Barometerns orättvisor .

Trevlig Valborg alla goa Sverigedemokrater !

2012-04-30 @ 19:50:02
Postat av: World Traveller

Undrar hur Sverige ser ut om 5 ar. Undrar om SD da blivit forbjudna att verka. Undrar om vi da har fatt vaart forsta islamistiska parti. Undrar hur manga poliser tillhorande "fredens religion" vi har da. Skrammande tankar.

2012-04-30 @ 20:06:48
Postat av: Ateisten

Det blev väl lite för plågsamt för Mats Andersson att läsa så många sanningar på så (relativt) få rader...Mycket bra artikel, Thoralf!

Hoppas du får den publicerad nån annanstans.

2012-04-30 @ 20:09:17
Postat av: Sven Dacke

SVT rapporterar i kväll om personer som beskylls för att ha varit Stasi spioner, vilket dom naturligtvis förnekar, väl medvetna att dom som bestämmer aldrig kommer att släppa arkiven fria.Thoralf försöker få in en artikel om "Nya DDR" iform av LO och Expo utkiningen av 150 000 nya arbetsplatsspionerTänk att allt i historien måste upprepas. Det finns även dom som påstår att Hitler återuppstått i form av .......Och SVT eller Barometern har inte en aning........Kanske någon skulle upplysa dom vad som händer i Sverige

Postat av: InfoEXPO – EN GÅTFULL STIFTELSEKamouflerat halvstatlig, halvanonym stiftelse med en verksamhet som ”bedrivs på ideell grund”, innebärande en årsomsättning 2009 på närmare sju miljonor kronor. Senare affärsresultat okända. Dess syfte är, som ni kan se nederst på sidan:STIFTELSENS PLATTFORM VÄRNAR DEMOKRATI OCH YTTRANDEFRIHEThttp://utbildning.expo.se/Expo är nära lierat med LO, Sveriges hembygdsförbund, Artister mot nazister m.m.Värnandets enda innebörd är en ständig förföljelse av ett visst riksdagsparti, vilkets alla yttringar skall tystas och förtalas med alla medel och till vilka kostnader som helst. Den gren av verksamheten, som Thoralf förgäves försökte belysa i sin censurerade insändare, ryms troligen inom projektet ”Stoppa rasismen på jobbet”:http://utbildning.expo.se/stoppa-rasismen-pa-jobbet_63.htmlEn del av Expos medarbetare ses här:http://utbildning.expo.se/vara-forelasare.htmlAtt Lisa Bjurwald, ”expert på Sverigedemokraterna”, efter sex år som medlem i Expos ”ideella redaktion” numera verkar som låtsat fristående journalist och författare beror möjligen på att hon som sådan kan prångla ut det expoitiska budskapet också på "objektiva" bakvägar.

2012-04-30 @ 20:26:20
Postat av: alf

Med sådana vänner som Mats Andersson behöver de Nya Moderaterna inga fiender, hoppas han stannar länge på sin post.

Hade jag vetat att Mats läser den här bloggen skulle jag frågat honom om han vet vad floskler är.

Jag skulle också frågat om han på ett sakligt sätt kan bemöta Thoralf och förklara vad som är lögn i hans insändare.

Likaså skulle jag vilja veta var han placerar EXPO och Daniel Foohl på på en höger-vänsterskala.

Jag vet ju att det råder "valhemlighet" i Sverige, men det skulle ändå vara intressant om han kunde tala om vilket parti som ligger honom närmast om hjärtat. Med tanke på gårdagens program om journalisters partisympatier,

Insänt av av en f.d. Moderat.2012-04-30 @ 20:48:10
Postat av: Tobbe S

Jag har läst din insändare och instämmer till 100%. Jag är så pass gammal att jag minns den tiden då alla fackanslutna blev kollektivanslutna i SAP. Man var tvungen att fylla i en skriftlig reservation för att slippa vara medlem i Socialdemokraterna. Den reservationen föranledde till mobbning och trakasserier från arbetskamrater (de som var den tidens PK) och att man blev illa behandlad av verkstadsklubbens ordf och andra fackligt aktiva. Det var först efter hot om lagstiftning som kollektivanslutningen togs bort (måste ha varit så sent som 1976).

De (S) har det i blodet skulle man kunna uttrycka det. Samma jävla kollektiva grupptryck och mobbning nu, som då.

/Tobbe S

2012-04-30 @ 21:39:23
Postat av: Funtaren

Bra text.Men ärligt talat har jag svårt att förstå varför du är förvånad. Du vet ju vid det här laget vad Barometern står för.

2012-04-30 @ 21:44:04
Postat av: Gubben o Gumman

Proffessorn sa ju att nyheterna färgas,Expo håller ju på med register, LO utbildar ju i att "tänka rätt".Så djävla fel har väl inte Alfsson,dessutom är det ju så Thor-alf uppfattar verkligheten precis som LO tex, här är det öppet för att debattera med Alfsson.

Heter det inte debattsidan ?

"Vi tar debatten med SD " ?LO och Stasi är väl lite tufft i sosseland, fem år för tidigt att skriva, vi måste ha ett par val till,så att trycket på clownerna på red har ökat rejält,svarsmailet från Andersson kommer du garanterat att kunna plocka fram senare Alfsson.Samtidigt får man "förstå" Mats Andersson lite hade han publicerat detta så hade han begått journalistiskt självmord på SvågerKöpings Allehanda.Fast en sak är direkt fel ang framförhållning hade Barometerns journalister tillsammans haft 50 % av Alfssons journalistiska förmåga så hade Kalmar varit en mera rättsvis stad att leva i för skattebetalarnaSlutsatsen blir att Mats Andersson får behålla foliehatten och lösnäsan på tillsammans med resten av gänget på Barometern, och tillfredsställa sin Master, ynkryggar agerar så det är välkänt.

2012-04-30 @ 23:11:26
Postat av: OT

”Försvaret allt närmre total kollaps”: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/forsvaret-allt-narmre-total-kollaps_7122979.svdVad en främmande makt tidigare behövt kraftig övermakt och mycken blodspillan för att genomföra har nu sjuklöverpolitikerna genomfört utan så mycket som en tidningsartikel i motstånd!Är det fortfarande någon som undrar vilka inofficella medarbetare som finns med på STASI-listan?

2012-04-30 @ 23:34:43
Postat av: Essendon

Barometerns svar till Alfsson kan komma att användas i ungarnas historieböcker framöver.

Detta för att beskriva hur tidnings-idioterna fullständigt missbrukade sin yrkesroll för att rapportera sin syn på verkligheten!

2012-04-30 @ 23:49:26
Postat av: Göran AnderssonNyutbildning av 150 000 nya åsiktspoliser. Man kan undra hur många som det finns redan. Rickard Jomshoff har ju fått smaka på vad åsiktsförtryck är för något liksom flyktinghandläggaren Kenneth Sandberg. Den senare fick sparken från migrationsverket p.g. av att han inte ville bryta mot lagen."Svenska försvaret stridsodugligt"Så står det i många tidningsrubriker idag. Det fattas helikopterutbildning och luftvärnsrobotar bl.a. Allt för att 7klövern ska få budgetbalans. De kanske t.o.m. behöver sälja av ytterligare lite grejer för att finansiera MENA-inporten. Det är nog lite obetänksamt enär USA har minst 4 hangarfartyg på väg mot persiska viken. Ett finns redan på plats. Vi vet ju inte hur det här kommer att utvecklas. Det kunde kanske vara till prydnad för "Alliansen" att se med större allvar på det som kan komma att inträffa med att utrusta vår beredskap lite mer ändamålsenligt.Så kan det vara och gå till i demokraturen Sverige.

2012-04-30 @ 23:49:30
Postat av: Egon Henriksson

När jag läser din insändare som på diverse tveksamma grunder har stoppats från att införas på debattsidan så får jag en obehaglig påminnelse av ett debattklimat som för tankarna mot det gamla östblocket.

Då jag nu har uppnått en ålder av 67 år och är en i högsta grad öppen och berest person så vågar jag nog påstå att jag sett det mesta i mygel och PK-mentalitet. Den utveckling som allt mer framträder hemmavid kan få mången god samhällsmedborgare att börja ifrågasätta det "demokratiska" skeendet som allt mer påminner om ett öststatsland. Jag vågar påstå att jag skräms av tingens ordning i mitt älskade Sverige.

Till sist ett tack till Er som orkar stå upp mot förfallet hemmavid.

2012-05-01 @ 00:52:24
URL: http://gobde.blogg.se/
Postat av: S- E Karlsson

Jo,jomen, Hela Valborgshelgen har det stått 7 st lyxbilar utanför Migrationsverket i Högsby , varför används inte dom till att skjutsa äldre ,handikappade och andra som behöver komma ut på en liten resa och få titta på den vackra naturen som nu står i full knoppning ? Det är ju vi skattebetalare som äger de bilarna det är för j-----t att dom inte utnyttjas till annat än att skjutsa asylsökande i ! Chaufförer som går arbetslösa finns det säkert gott om ! Som sagt var det är våra pengar det rör sej om !

2012-05-01 @ 07:19:27
Postat av: Stefan A

"Finns inte en chans" "kränkande angrepp" men va fan det är ju en debattartikel, finns ingen anledning och skriva en sådan om man skall stryka alla medhårs, och det var kritik bara mot organisation och inte person, kan det då vara "kränkande"? hur debattklimatet ser ut är han nog högst medveten om, han, en av demokraturens nyttiga och godtrogna kreatur, är en av skaparna av detta.

2012-05-01 @ 08:09:42
Postat av: InfoKONSENSUS I SVENSKA MEDIER – EN REFLEKTION UTIFRÅN SVERIGES RADIOSveriges radio håller sig med en uppsättning framsållade medarbetare, som tillsammans illustrerar den verklighet, som radions VD, Mats Svegfors, i Agenda 29/4 gjorde allt för att förneka – nämligen den massiva, ideologisk konsensus som råder inom det svenska, mediala brödraskapet.För att nysta i en liten tråd, vilken som helst.Den 1. maj 2012 presenterar P1 på hemsidan ett nytt, ”fräscht” program, kallat ”Mellansnack”. Vi möter där ”hemma i hans kök” (varför?) Emil Jensen, ”en av Sveriges mest underfundiga och intressanta scenpersonligheter – engagerad, nyfiken och personlig i sitt tilltal. I Mellansnack debuterar han som programledare i Sveriges Radio”.Oj, jag hade aldrig hört talas om denne kulturgigant. Vad sysslar han med. Låt oss se på hans hemsida:”Fredag, lördag och söndag 16e, 17e och 18e december gör jag en kväll - eller rättare sagt tre kvällar - med käraste Nour El-Refai på Babel i Malmö.”Men ”käraste Nour El-Refai” har jag hört talas om. Det var hon som skrev en feministisk drapa på Newsmill häromåret med den sofistikerade titeln ”Håll käften, ni som förnekar könsmaktsordningen”. Hon har dömts för sexuellt ofredande efter att ha visat brösten för en man i Humlegårdsparken samt naturligtvis anlitats i svensk TV, t.ex. i ”Ballar av stål”, där hon framställde ”en radikal och manshatande feminist”, dvs. sig själv.Och vilka är Nour El-Refais egna ”käraste vänner”? Tja, naturligtvis den vänsterfeministiska ligan bakom ”Feministiskt perspektiv”, som förtjust recenserade en ”hoppfull kraftsamling” för 790 feminister på Dansens hus i Stockholm, där publiken kunde ”höra Maria Sveland och Nour El Refai diskutera hatet mot feminister”.http://www.feministisktforumsthlm.se/?p=109Hm, Maria Sveland. Låter namnet bekant?Nå, vem möter vi mer i programmet Mellansnack? Jo, en nyupptäckt ung, kvinnlig förmåga, som lyssnarna nu får tillfälle att njuta av: serietecknerskan Liv Strömquist, ”som bland annat uppmärksammats för sin bok osv.”. – Men vänta, också namnet Liv Strömquist låter bekant. Var det inte hon som i P1:s evighetsserie Bokcirkeln som litterär expert analyserade en strindbergsroman tillsammans med två andra radikalfeminister på vänsterkanten, Åsa Moberg och Marie Lundström? Svar: Jo. ”Bibliotekets nysatsning Bokcirkeln har mötts av fin kritik och en stor 
skara hängivna lyssnare.”Nåja, det var ju fint att Liv Strömquist fick chansen en gång till. Men vad är det här? Vem är det som är fast programledare i P3:s stående, vänsterfeministiska program Tankesmedjan? Heter inte hon också Liv Strömquist? Jo. Och vem leder programmet Pang Prego? Hjälp – en Liv Strömquist till!Liv Strömquist är alltså dessutom en av Sveriges mest ”hyllade” konstnärer. Se arbetsprov:http://www.sydsvenskan.se/samtidigt/med-liv-och-lust/Liv Strömquist: ”Född och uppvuxen i Ravlunda. I serien ´Tredje riket på Österlen´ beskriver hon stämningen under uppväxten med konstanta slagsmål och nynazister som öppet bar hakkors. ´Det är så fruktansvärt konstigt att det var accepterat”. – Startade med det egna fanzinet Rikedomen´. Sedan dess har hennes serier publicerats i bland annat Galago, Arbetaren, DN på stan, Ordfront, Bang och Handelsnytt.”Apropå serier. Till Liv Strömquists serietecknarkompisar hör t.ex. en viss Nanna Johansson, känd och ”hyllad” för sina råfeministiska fulteckningar, vilka hon presenterar på sin egen hemsida:http://www.fulheten.com/Men Nanna är också känd för en annan sak. Hon tillhör nämligen också hon programledargarnityret i P3…http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2785&artikel=2691531Vad är detta?Är egentligen ”konsensus” det rätta ordet? Borde man inte hellre tala om en allmän, intellektuell riksmissbildning till följd av långvarig, medial och politisk åsiktsinavel?

2012-05-01 @ 09:25:07
Postat av: S- E Karlsson

Ja INFO det är banne mej inte konstigt att det ser ut som det gör i Gamla Sverige , usch,usch !Inte hjälper det heller att SD finns tycks det iallafall .

2012-05-01 @ 09:43:47
Postat av: Inge Sandén

Nu är tiden förbi,då vi sanningsälskare inte längre behöver förargar oss över vad som skrives och inte får skrivas.

Det är nämligen vetenskapligt bevisat,det vi Sverigedemokrater sagt,journalistkåren är vänster och vinklar alla sanningar.Klart som korvspad utbildar man agenter som måste resa runt i landets skolor och hjärntvätta våra ungdomar men inte nämner kurdernas hederskultur och islamiseringen av vårt land och att imamer i skägg och vita nattskjortor ockuperat vårt land och predikar i moskeérna hur det nya Sverige skall se ut,då måste man tåla att sanningssägaren Thoralf Alfsson samanliknar Expo med stasi.När inte en enda journalist vågat skriva varför flickan i Landskrona blev mördad,då är man en köpt agent av makteliten och sådana vimlade det av i forna DDR och kallades för stasiagenter.Fortsätt att kämpa mot överheten Thoralf,historiskt sett har alltid sanniningen vunnit över de som stoppar fingret i munnen och känner efter hur vinden blåser,innan de vågar uttala sig om det som sker.Borlänge är ett skolexempel på att Sverige är ockuperat av en lära som använder koranen som vapen i stället för en AK-4

2012-05-01 @ 09:47:30
Postat av: Nalli

Postat av: alf ”Hade jag vetat att Mats läser den här bloggen ”Det begriper du väll att Mats och Svenska STASI/Expo läser vad Toralf skriver.Insänt av av en f.d. Folkpartist.

2012-05-01 @ 11:41:31
Postat av: Lassekolja

Förhoppningsvis står sanningen slutligen som segrare även om det hittills ser allt dystrare ut i allt snabbare takt. Eftersom Reinfeldt´s "sovande folk" tycks föredra att slumra vidare kan en lösning vara en SD-gratistidning några gånger om året till samtliga hushåll i Sverige. Vi kan inte längre sitta och se på när både media- och det politiska etablissemanget kväver varje försök att förmedla sanningen till väljarna. Om jag fattat rätt kostar ett riksomfattande utskick ca7 miljoner kr men detta måste prioriteras. Den PK-understödda ilfärden mot U-landsstatus för Sverige måste stoppas per omgående!!!

Thoralf, Din debattartikel/insändare är högst relevant och hur denne Mats Andersson/Barometern kan se sig själv i spegeln är för mig obegripligt men han är väl avtrubbad även i det avseendet.

Betr. DDR, STASI, Expo, LO o.s.v. kommer jag att tänka på första gången när jag körde bil genom gamla Tjeckoslovakien 1969, under alla elluftledningar gick två extra ledningar. Dom gick till högtalare med jämna mellanrum. Om en bondgård låg ensligt på landsbygden och saknade el, gick separata stolpar med dessa två högtalarledningar ut till gården. INGEN skulle kunna säga att han inget visste när kommunistpropaganda och marschmusik sändes över hela landet!!! Är det verkligern så vi vill ha det i vårt kära Sverige???

KÄMPA PÅ Thoralf!!!

Postat av: surkart

Thoralf Alfsson har ju alldeles rätt. Utbildar man 150000 medarbetare till angivare och "whisleblowers" så måste det väl med med lite intellektualism och logik kallas för stasiliknande. Att moderater inte vill erkänna denna problematik är än mer löjeväckande! Det är det som kallas internatisering, alla tycker och tänker likadant i den svenska ankdammen!

2012-05-01 @ 12:12:45
Postat av: Kalle

Är alla svenskar som talar rikssvenska i radion utrotade. Numer måste man tydligen klämma in ett engelskt ord eller mening i alla svenska meningar för att verka modern. För att inte tala om alla utlänningar i radion som bättre skulle passa som skrivande reportrar istället för att brottas med svenska uttal.I svensk radio villl jag höra rikssvenska!!!

2012-05-01 @ 12:58:42
Postat av: Robin Shadowes

Man får väl åtminstone ge Mats Andersson rätt i en sak, nämligen att Thoralf skriver underfundiga texter. Men annars var det Thoralf som hade rätt i sak om LO och Expo. Jag kunde då inte finna något minsta stötande i hans text. Det är en skandal att tidningen inte tar in insändaren.

2012-05-01 @ 14:05:50
Postat av: M

I ett land där högern är mer röd än vänstern bör invånarna inte vara förvånade över dom Stasi liknande metoderna.

2012-05-01 @ 14:22:54
Postat av: Observer

Barometernskribenten Mats Andersson är en av de dussintals historielösa journalister som finns idag.Om det inte är okunskap, så finns det andra anledningar till vägran att ta in Thoralf Alfssons debattinlägg.Angiverisystemet på arbetsplatserna i DDR med STASI-kopplingar hade otäcka paralleller med det system LO och Expo nu ska införa på svenska arbetsplatser.Om det gamla östtyska systemet tycks inte Andersson veta ett skvatt om man får tro hans svar.Inte ens en jämförelse med detta system går tydligen att påpeka utan att censuren sätter in.Rädsla,okunskap eller faktafobi?Den frågan borde Mats A. svara Alfsson på om den ställs.Det är faktiskt ett renhetskrav ska kunna ställas på en mediarepresentant.

2012-05-01 @ 14:43:04
Postat av: Hulda

Hörde häromdagen ett program i SR-radion. Om hur man skapar och får in ett ord i Akademins Ordlista.

Någon märklig människa hade hört ordet "Könsmaktsordning" och blivit inspirerad.

Det hade blivit ordet "Rasmaktsordning".

Givetvis då med gadden mot oss Svenskar.

Sedan intervjuades Sture Allen (Svenska Akedemien) som tydligen var en av de som styr över ovan nämnd ordlista.

Enligt honom kommer detta ord att hamna i ordlistan om det används allmänt.

Så därför, använd aldrig R-makt-ordet. Svara aldrig på en insändare som har detta ord i sig.

Mao. tig ihjäl detta ord.

2012-05-01 @ 14:59:04
Postat av: Svensson

Han säger att vi kan inte trycks så som det är skrivet, visst kan dom det,vem skulle förbjuda det ? Barometern är inte så noga med vad dom gör reklam om, finns en del underliga reklamannonser i den tidningen , men det tjänar dom ju pengar på.Barometern kommer aldrig nå några större upplagor, som dom censurerar , som man bäddar får man ligga.

2012-05-01 @ 15:09:12
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Hulda

@Info..

Nu hörde jag den andra sändningen av Emil Jensens första program. Bara vänsterflum och reklam för "antirasism-demonstrationer".

Ytterst dåligt.... Har AFA en direktkanal in i vår radio?????

2012-05-01 @ 17:04:28
Postat av: SM811

"Kristina Winberg, Sverigedemokratisk lokalpolitiker i Jönköping, uppmärksammar svenskdiskrimineringen i kommunen under ett anförande i kommunfullmäktige den 26 april." http://avpixlat.info/2012/05/01/svenskdiskriminering-i-jonkoping/

2012-05-01 @ 18:55:52
Postat av: S- E Karlsson

Efter att ikväll sett reportaget om Malmöpolisen så är det bara att konstatera att till Malmö flyttar jag inte , en stad förstörd av penningkåta politiker .

2012-05-01 @ 22:03:58
Postat av: K

Läsvärt!

http://meritwager.wordpress.com/2012/04/25/migrationsverkets-prognos-for-asylsokande-och-anhoriga-2012-2013-174-500-personer/

2012-05-01 @ 22:22:33
Postat av: K

http://www.newsmill.se/artikel/2012/05/01/flyktingombud-ensamkommande-flyktingbarn-r-ofta-vuxna

2012-05-01 @ 22:24:45
Postat av: Misslyckande

Jag har nu skapat ett jobbindex med 50 grupper - 2000 argumentMen SD kanske inte tycker det inte är intressant att med fakta pulvrisera ner "myter" om arbetskraftsinvandringen och lönedumpningarna med den?

Postat av: Repell

Vår regim är avslöjad hur de reagerar för våldsrapporter som vad vanligt folk känner avsky för, deras resonemang är att detta kan inte drabba oss, för det är vi som bestämmer och mord, våldtäkter och all annan form av kriminella handlingar får vi acceptera som normalt som har funnits med i alla tider, det gäller bara att få folket att inte vara rasistiska så löser vi alla kriminella problem.Slutsats, 7 klöver lägger ner all energi på att bekämpa alla svenskar som är potentiella rasister enligt deras synsätt, på så sätt får vi bort all kriminalitet och därför motarbetar regimen inte Islam, för då tror de att svenska folket fullbordar sin rasistiska läggning genom att förfölja alla muslimer?Och som alla vet, att muslimer eller invandrare över huvud taget kan aldrig vara rasister dem som är våra stöttepelare och utan dem så skulle svenska folket gå under, det här är vår folkvalda regims budskap att bekämpa kriminalitet!

2012-05-02 @ 07:36:55
Postat av: Stefan

Det var ett av det mest idiotiska blogginlägg jag någonsin läst. Snacka om att inte se skogen för alla träd. Du borde ta en titt på hur verkligheten ser ut Thoralf innan du skriver nåt så dumt igen.

2012-05-04 @ 14:54:14
Postat av: Gaijin

Så, Stefan ovan. Thoralf ska ta en titt på hur verkligheten ser ut.Du är välkommen att redogöra för hur den ser ut.Samarbetar LO med Expo? Vad går detta samarbete ut på? Hur behandlas SD-medlemmar som är med i LO? VAD i SD:s politiska program går emot LO:s stadgar. Detta har jag aldrig sett i klartext, och misstänker därför att det slenterianhänvisas till stadgarna (så klart utan att klargöra VAD i stadgarna man åsyftar).

2012-05-04 @ 15:51:01
Postat av: F-HATT

Foliehattar upp till kamp

2012-05-04 @ 23:36:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0