BLEV 17000 TITTARE FÖR MYCKET?

Uppenbarligen blev 17000 tittare på bara drygt två dagar för mycket för det politiska etablissemanget. Nu har Youtube klippet på David Långs anförande stoppats. Anledningen är troligtvis att anförandet är mycket bra och med stor säkerhet kommer spridas och ses av väldigt många.

Men SD-webbtv har även lagt upp David Långs anförande på Youtube. Det har setts ca 2300 gånger i denna version. Nu får alla hjälpa till med att sprida detta på nätet, via alla möjliga kanaler.

http://youtu.be/FUT7JPNePLA

Nu skall vi se om man även lyckas stoppa detta klipp.

UPPDATERING!

Det ursprungliga klippet är tillbaka! Bra.

Sedan är ju även detta inslag om Malmö inte helt fel heller.Kommentarer
Postat av: Funtaren

Ursäkta - men på vilken bas har man lyckats motivera att klippet tas bort?

2012-04-15 @ 11:27:57
Postat av: Anonym

Jag skulle just ställa den fråga som Funtaren redan ställt.Ett par närliggande frågor: vem spelade in det klipp som nu tagits bort? Har SD själva spelet in Långs anförande och är det den versionen som nu ligger ute?

2012-04-15 @ 12:02:01
Postat av: Lassekolja

Om klippet med David Lång eliminerats av PK-media är det fullt begripligt. David Lång´s insats i Riksdagen denna dag kommer förmodligen att gå till "SD-historien" som ett av de mer lysande över huvud taget, helt i klass med Jimmie Åkessons (första) Almedalstal i somras, som även det var en svidande vidräkning för 7-klöver´n!

Ekots lördagsintervju var däremot raka motsatsen, m.a.o. totalt fiasko, inte för Jimmie Åkesson men för Pontus Matsson. Han gav därmed mediabenämningen "SD är ett en-frågeparti" ett ansikte!

Sveriges Radios Eko-redaktion borde skämmas å Pontus Matssons vägnar!!!

Postat av: Sven Dacke

Ni som tillhör David lång Fan Club kan se samtliga gamla debatter på Riksdagens webbplats.Om den senaste debatten är med har jag inte hunnit kolla, men om inte så måste den ligga för uppladdning.För Riksdagen kan inte undanhålla fakta och tänk påALL MAKT UTGÅ FRÅN FOLKETPostat av: Lärare

Bedrövligt och lågt agerande av PK-etablissemanget!

Visar bara deras enorma rädsla och ängslan inför SD! Kommer bara att generera fler intresserade och tittare!

Det går inte att stoppa SD! Har dom inte fattat att sanningen segrar alltid till slut.

Här satt David Lång "spiken i kistan" för 7-klövern.

SD intresserar fler o fler, märks tydligt ute i samhället, olika arbetsplatser o skolor!2012-04-15 @ 12:45:19
Postat av: Magentan

Att klippet tas bort är ett sätt att försöka utöva demokratur även på nätet.Som bekant är Sverige sedan flera år tillbaka inte längre ett demokratiskt land utan en DEMOKRATUR.Formellt råder här åsiktsfrihet, men politiken och svensk massmedia domineras av ett etablissemang som endast släpper fram vissa, godkända meningsyttringar, vilket har fått till följd att de flesta svenskar lever i den falska föreställningen att de får en objektiv och allsidig bild av verkligheten.Åsiktsförtrycket är väl dolt, men den fria debatten är strypt. Därför är det mycket svårt för människorna att uppfatta att de lever i en demokratur, i synnerhet för alla dem som inte använder nätet.I demokraturen Sverige kan man t ex numera bli av med sitt jobb och sparkad från facket för sin åsikts skull, så för många kan det vara ett stort och riskabelt steg att ansluta sig till SD. Det är t.o.m. många som inte vågar nämna SD:s parti om väljarundersökarna från opinionsinstituten ringer hem. Men i våra allmänna val kan man vara anonym, därför kan man utan risk rösta på Sverigedemokraterna i riksdagsvalet 2014.Tack till er alla modiga människor som officiellt företräder Sverigedemokraterna i demokraturen Sverige!

http://sv.wikipedia.org/wiki/Demokratur2012-04-15 @ 12:53:53
Postat av: Lärare

Ser att den är tillbaka på You tube, ursprungliga versionen!

"David Lång SD, debatterar asyl o migrations....."Hur länge tro?17.572 .....nu

2012-04-15 @ 12:56:32
Postat av: Essendon

@LärareGött att videon är tillbaka igen!

Blev faktiskt lite orolig ett tag, eller kanske - skärrad!

2012-04-15 @ 13:09:45
Postat av: Kalle

""Enligt en ny studie från internationella migrationsorganet IGC toppade Sverige EU-ligan vad gäller asylansökningar från s k ensamkommande under perioden 2010-2011.Sverige tog emot 5050 ansökningar medan England intog en andraplats med 2 641 och Belgien på tredjeplats med 1941 ansökningar.""skriver Avpixlat. Det gäller ju bara antalet inte i förhållande till landets folkmängd.

(England 2 641 ensamkommande på ungefär sextio miljoner innevånare!!!)Det blir förvirrande att jämnföra siffrorna rakt av. Men jämnför man siffrorna per capita (folkmängd i olika länder) så blir det mycket lätthanterligare.Siffrorna blir mycket lättahanterligare och lättförstådda. Något som alla bör kunna både allmänhet och speciellt SD riksdagsledamöter.""Per capita är latin med betydelsen "per person", ordagrant "efter huvuden", och används ofta i statistiska sammanhang för att göra jämförelser, exempelvis BNP per capita."" Wikipedia.Länk till atrikeln i Avpixlat

Postat av: Hulda

Hur kan en inspelning från ett Parlament i en demokrati från ett parti som invalts där i ett demokratiskt val vara så känslig att den måsta tas bort??

En mycket allvarlig fråga........

2012-04-15 @ 13:38:17
Postat av: G Upp

@Lärare

"17.572 .....nu" skriver du.

"17 566" visar min.Jag har sett flera gånger förut hur Visat-antalet "fryst" (Här tycks det dessutom gå baklänges).

Senast när SD-kvinnornas Hedersvideo var som populärast - Visat-antalet stod still åtminstone 10-12 timmar. (Där dessutom antal Gillar+Ogillar var större än antalet visningar).

Så lita inte för mycket på Youtube. Heller.

2012-04-15 @ 14:20:59
Postat av: SM811

"Tystnadens björntjänst

Sju män har nu dömts till relativt hårda straff för gruppvåldtäkten i

Mariannelund förra året. Vissa har beskrivit har denna händelse som en

av de värsta gruppvåldtäkterna i modern svensk historia. Under normala

omständigheter borde det vara tillräckligt för en omfattande medial

bevakning i veckor och månader." http://www.nt.se/bloggar/bloggentry.aspx?blogg=4077584&entry=7609498#forum

2012-04-15 @ 14:22:53
Postat av: Lärare

G Upp!

Ja, det står fortfarande 17.572 innan jag klickat fram den, dvs under you tube rubrikerna. Men klicka fram den så står det nu 17.568, stod där tidigare 17.566. Mystiskt!

Vi får se om det ökar, borde göra det.

Hoppas den får ligga kvar, för vi lever väl ännu i en demokrati?

2012-04-15 @ 14:49:49
Postat av: Tittilitut

ALL MAKT UTGÅR FRÅN FOLKET? Myt och humbug!FOLKET är 100% minus 5,6%.Tror fan att det ser ut som det gör!Kan man inte säga IDIOKRATI med en gång, Magentan?Idiokratin Nya Sverige.Inledd idiokratisering av Gotland.

Sedan 35 år intensivt pågående idiotisering av fastlandet.

Hela Nya Sverige är numera ett dårhus - en sk ASYL.TALA KLARSPRÅK!

2012-04-15 @ 15:33:43
Postat av: Svensson

Sprid budskapet, sanningen ska segra :)

2012-04-15 @ 15:47:14
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Hulda

OT..

I efterdyningarna efter massvåldtäkten i Mariannelund kommer frågor upp i min skalle.

Var finns alla feministiska debattörer?

Borde inte de "rasa"?

När en hårig armhåla blixtrade förbi i TV, i schlagerjippot, då gick debattens vågor högt.

Självutnämnda feministiska kämpar skrev på div. debattsidor inlägg på inlägg.

Nu när en kvinna fått sitt liv förstört av en brutal massvåldtäkt är det knäpptyst.......

2012-04-15 @ 16:47:31
Postat av: Gubben o Gumman

OT : "Damage controll" i Expressen av Nicke

2012-04-15 @ 17:38:35
Postat av: Rune

Men vad har youtube med saken att göra? Långs inlägg i Riksdagen ligger väl på Riksdagens hemsida?

2012-04-15 @ 18:28:09
Postat av: Info

SVERIGES FARLIGASTE FRÅGAI min ungdom, före 1980-talet, fanns det inga nazister i Sverige. Nazismen, en rent tysk företeelse, var beroende av Hitler och dog ut med honom. Inte heller fanns någon rasism. Själv tror jag mig inte ha använt eller ens tänkt detta ord före 40-årsåldern.Den svenska ”rasismen” och ”fascismen” föddes på 1980-talet. I och med att en snabbt ökande och aldrig upphörande skara utlänningar från främmande världsdelar plötsligt började slussas in i landet för att stanna där för alltid och i och med att några modiga män då vågade föreslå en liten begäran till sina folkvalda:”När frågade ni oss? Vi vill ha en folkomröstning om invandringsfrågan och Sveriges invandringspolitik.”Något svar gavs aldrig. Men det var i detta ögonblick Sverige fylldes av påstådda rasister och smygrasister, nazister och fascister.Frågan kan och får fortfarande inte ens yttras: ”Kan svenska folket få ta egen ställning till massinvandringspolitiken genom en objektivt genomförd folkomröstning?” Det är just ordkombinationen ”evig invandring-folkomröstning” som är så farlig i Sverige, att den numera inte ens kan utsägas öppet.Sveriges politiskt underblåsta och med alla medel uppmuntrade (diktatoriskt verkställda) autogenocid eskalerar:http://www.friatt.se/fortsatt-fler-asylsokande-och-arbetskraftsinvandrare-i-ar/http://svenssonsfortvivlan.blogspot.com/2011/02/repris-arabisk-utbildning-hur-man.htmlJust nu tar Sverige emot flest invandrare (främst från Afrika och Mellanöstern) i hela västvärlden. Några med asylskäl, de flesta bidragsinvandrare utan identitet och med påhittade asylskäl, anknytningsfall eller (verkliga eller föregivna) ”anhöriga”. Sverige är också det största biståndsgivarlandet i hela världen. Bland mottagarna av svenskt, ekonomiskt bistånd befinner sig bl.a. Ryssland, Kina och Indien. Inte heller i fråga om biståndspolitiken är folket tillfrågat.Ty denna fråga har avgjorts i ”svensk, demokratisk ordning”. Dvs. av små kretsar i slutna riksdagsrum och på slutna tidningsredaktioner.”Ensamkommande barn”: ”Enligt en ny studie från internationella migrationsorganet IGC toppade Sverige EU-ligan vad gäller asylansökningar från s k ensamkommande under perioden 2010-2011. Sverige tog emot 5050 ansökningar medan England intog en andraplats med 2 641 och Belgien på tredjeplats med 1941 ansökningar. – Bara under 2011 var siffran 2657 i Sverige. Och prognosen pekar på ca 3200 för 2012, enligt Migrationsverket. – Det rör sig nästan uteslutande om män, primärt från Afghanistan, Irak och Somalia som vill slippa prövas på samma villkor som alla andra. Om de söker som ´barn´ tillämpar Migrationsverket synnerligen ömmande omständigheter och chansen till PUT är närmast sannolik kontra om de varit ´vuxna´.” (Källa: Avpixlat 15/4 2012.)Ett snabbt och fullständigt folkutbyte är målet.Lägg de nya orden på minnet: myndighetsinternalisering och AUTOGENOCID.2012-04-15 @ 18:37:24
Postat av: Stefan A

Ja nog fn var det ett försök till Damage controll allt G o G, vilken sagolik smörja, Astrid Lindgren bla...bla...bla...helt otroligt att vuxna utbildade människor kan få ihop någonting sådant....

2012-04-15 @ 19:27:43
Postat av: Hulda

OT..

Kurdo Baksi skriver idag på SVT Debatt. Han vill ha Jimmie Åkesson till Breivik-rättegången och blandar ihop en massa trams och halucinerar.

MEN vad mycket smisk han får som kommentarer!

Hoppas att han någon gång fattar....

2012-04-15 @ 20:28:34
Postat av: Tittilitut

UTI IDIOTERNAS LAN (se 20:28 om Baksi)Genusidioterna i idiokratin Nya Sverige = Septentrionalis Europae Ani,

(hänsyn tagen till Thoralfs krav på vårdat språk, därför latinet i stället för vanlig blattesvenska: norra europas rö-hål) är tydlige de som har

INTERNALISERAT dett vackra ord i nysvenskan.

Dessa djärva nytänkare kommer vi att få tacka för mycket.citat:

Internalisering kan sägas innebära en inkorporering av externa värden – att kvinnan som individ tar in någon annans värderingar i sitt eget värdesystem och ersätter sina egna värderingar med någon annans. Hur detta empiriskt beläggs och teoretiseras kring, är en av de stora utmaningarna för kvalitativ genusteoretisk och feministisk forskning. Är ett handlingsmönster ett ”sant” handlingsmönster hos en individ eller är det internaliserat?””Maskulinitet som innebär att män inte tränas i att kommunicera känslomässigt leder till att oron för brister i det tekniska kunnandet förläggs utanför den egna personen/den egna kroppen, medan kvinnor tränas i motsatsen nämligen att uttrycka och kommunicera oro över potentiell fara. Kvinnor tränas därmed till att internalisera maktordningen och värderingen av upplevd risk, där internaliseringen leder till att risk förläggs inom den egna personen/den egna kroppen. Den feminina träningen i att internalisera och förlägga händelser som känslor i kroppen leder till oöverskådlighet av konsekvenser av ett slutförvar för använt kärnbränsle. Den maskulina träningen i att förlägga händelser och känslor utanför det egna jaget, leder till att det som kan betraktas som oöverskådlighet kan kännas hanterbart. Det som, så att säga, riskerar att hända, händer någon annanstans än i den egna kroppen.”

[- ligger det inte ett korn av sanning i det sist sagda - även om det är krångligt formulerat?]

2012-04-15 @ 20:44:42
Postat av: Sven Dacke

På Migrationsverket har man upptäckt att asylökande unga ljuger om att de kommit ensamma

Postat den fredag, 13 april, 2012 av meritwagerKort utdrag ur en miggas berättelse. Alla nya migg-berättelser kommer i sin helhet i en ny bok före nästa val, men detta är för allvarligt för att inte informeras om förrän i augusti 2014:Nu har vi på Migrationsverket upptäckt att flera minderåriga asylsökande som kostar multum för varenda dag som de bor i sina boenden (även efter att PUT beviljats…) i själva verket har ljugit om att de är ”ensamkommande” och att de har sina familjer i Sverige.Ibland har de sina föräldrar här och dessa har PUT eller är asylsökande. Oftast upptäcker vi detta av en slump, varken föräldrarna eller de ensamkommande barnen har lämnat korrekta uppgifter om familjebilden.Ibland har de ”ensamkommande” ungdomarna sina vuxna syskon här.

Postat av: Fredrik

Video nr borde vara en instruktions video om hur man arbetar med fakta och inte politisk färgning.Är en skam för Sverige och svenskar att vi låter Hitlers största sympatisörer "ISLAM" frodas i Sverige och trakassera judar och oliktänkande.

Födelsen av radikala islam är inget PK MEDIA

talar om eller vågar visa upp...skrämmande!

Sen expo och andra vänsterflummare inte ser detta är för mig en gåta?MEDIA,VÄNSTERN och våra POLITIKER måste inse att denna kultur är inte förenligt med ett västerlänskt samhälle baserat på: jämnställdhet,respekt och det fria ordet.Sen när jag ser,läser och hör hur nu rabiata inkvoterade idioter på twitter,facebook,pkmedia osv osv försöker tillskriva SD händelserna i Norge gör mig så jä..förbannad. Dom kan rapa ur sig vilken jävla dynga somhelst men när SD eller någon annan säger nåt kritiskt omIslam,kulturen,barnfattigdom,ensamkommande osv osv så skriker och slår PK på stora trumman och talar om för oss att vi är:RASISTER,ISLAMOFOBER OCH KULTURLÖSA SVENSKAR.Tror nog de har börjat röra på sig i de

svenska folkhemmet...Vi har tröttnat och det kommer visa sig 2014.

2012-04-15 @ 22:51:20
URL: http://www.youtube.com/watch?v=m_p4B0vN488
Postat av: Kalle

""Rungande nej till flyktingboende hos politiker

SD−motionen "Öppna politikerhemmen för flyktingar" röstades ned. "Är de etablerade partierna rädda för det främmande?" frågar sig Sverigedemokraterna i Kungsbacka."" skrev Fria Tider.Äntligen är PK-politikrna är fullkomligt avklädda nu när de avslöjats som riktiga hycklare. Hur kan någon i framtiden tro på deras fagra ord.Bra gjort SD i Kungsbacka. Önskar att flera SD-avdelningar ställer liknande motioner till sina invandrarkramare!!!Länk till Fria Tider

Postat av: hab

intressant om den sista sovjetstaten al-swedistan:http://www.cbn.com/cbnnews/world/2012/April/Swedish-Home-Schoolers-Flee-Parental-Inquisition/

2012-04-16 @ 00:23:18
Postat av: Hulda

Kalle..

Ett helt enkelt lysande initsiativ! Så borde flera SD-politiker göra i sina kommuner!

2012-04-16 @ 00:43:00
Postat av: Mats (Malmo)

Anförandet av David Lång var mycket bra, klart och tydligt framfört! Det enda "men" jag har, är att han inte riktigt svarade på frågan i sitt första svar till S-kvinnan. Men han gav ju svaret i sitt andra svar.

Detta verkar att vara en man att räkna med framöver. Jag fick ett mycket gott intryck!

2012-04-16 @ 02:13:29
Postat av: PMS

Polisanmäler inte SD/Åkesson Kurdo Baksi för förtal,och SVT till granskningsnämnden,så avsäger jag mig mitt SD-medlemskap.Kurdo Baksi ångar på och förtalar honom med:SD-ledaren Åkesson är ju som bekant uppväxt i främlingsfientliga, rasistiska och nazistiska miljöer. Åkesson kunde med all säkerhet bidra den norska dömande makten med upplysningar om hur den främlingsfientliga och nazistisk/rasistisk/främlingsfientlig propaganda skapas. Ja, Åkesson kan till och med ge upplysningar om hur intoleranta parier rekryterar identitetsförvirrande skandinaviska män efter hjärntvätt.

http://avpixlat.info/2012/04/15/kurdo-baksi-ater-pa-krigsstigen-mot-jimmie-akesson/#disqus_thread

2012-04-16 @ 05:19:11
Postat av: Sven Dacke

Angående föregående inlägg.Bollen ligger på strafflinjen, och målet är öppet men kommer Åkesson att skjuta på målet.För SD kan det ge många poäng och möjlighet att visa hur spelet går till, men risken är att lagledaren missar den chansen.Postat av: Sven Dacke

Angående föregående inlägg.Bollen ligger på strafflinjen, och målet är vidöppet men kommer Åkesson att skjuta på målet.För SD kan det ge många poäng och möjlighet att visa hur spelet går till, men risken är att lagledaren missar den chansen.Postat av: SM811

Mycket bra av David. Kul att se sju(k)klövern sitta som sjuka hönor.

OT: Nu när det är zigenarår här i Sverige behöver de all uppmärksamhet. http://petterssons.bloggsida.se/politik/fangelse-for-zigenare

2012-04-16 @ 09:49:02
Postat av: Madde

År 1970 slog den finska invandringen till Sverige rekord med 90 000 nyanlända finnar.2012-04-22 @ 18:28:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0