RÄTTELSE I MEDIA

Både Corren och Norrköpings Tidning har nu gjort ändringar av sina artiklar som var byggda på Anders Blanks felaktiga artikel.

Från Corren kom följande mail igår.Gissa vad jag tycker om Anders Blank på Barometern.

Igår ringde även en person från Sveriges Radio P4 och ställde otroligt dumma frågor. Han spelade helt enkelt dum genom att fråga om vad vänsterhuligan och ärkekommunist betyder, för invandrare hade svårt att förstå orden. När han inte var nöjd med mina förklaringar hänvisade jag honom till att Googla orden.

Det är skrämmande att våra licenspengar används till att betala lönen för dessa vänsterflummiga medarbetare på public service kanalerna.


Kommentarer
Postat av: ER

Är du SÄKER på att journalisten från P4 verkligen "spelade dum"?

Mer troligt är nog att han var sig själv.

2011-09-21 @ 07:32:36
Postat av: LN

"Det är skrämmande att våra licenspengar

används till att betala lönen för dessa vänsterflummiga medarbetare på public

service kanalerna."

- - - - -

citat från FÖRRA tråden!Presstöd är ett generöst ekonomiskt

bidrag från skattebetalarna till främst

dagspressen med syftet att, som det så

vackert heter, främja mångfald, kvalitet

och konkurrens inom denna dagspress.Pressödet ingår emellertid numera

i Arbetslinjen.

Dess främsta syfte är därmed att

möjliggöra för landets press och

mediaorgan att genom anställning

bereda försörjning åt det otal

lågkvalitativa och talanglösa sk

journalister som årligen väller

ut från de statskontrollerade

och vänstervridande

journalistutbildningsanstalterna.

2011-09-21 @ 08:04:54
Postat av: Info

APROPÅ FLUMMIGA TIDNINGSMEDARBETAREFredrik Reinfeldt är en kulturellt högststående person:”Fredrik Reinfeldt läste Camilla Läckberg – hela fyra titlar – på sin semester i somras. Han brukar tydligen göra så, koncentrera sig på ett författarskap i taget. Statsministerns val av lektyr signalerar både nymoderat folklighet och lojalitet med det så omsusade svenska deckarexportundret.”Läckberg - en DECKARDROTTNING som ”skriver som Nicke Lilltroll talar”. Aftonbladets kulturella medarbetare Jenny Tunedal är inte mindre förtjust och imponerad över obildade Läckbergs insats i svenskt kulturliv. Citatet ovan är från hennes recension i AB 2011-09-18 av Läckbergs nya bok ”Änglamakerskan”. Så här skriver hon vidare:”Än en gång kastar mörka arv sina tunga skuggor över människorna i den bohuslänska skärgården.Överraskningen är en fet bredsida riktad mot Sverigedemokraterna, som i boken går under namnet ´Sveriges vänner´. En relativt stor del av boken handlar om det nya riksdagspartiet, dess rasism och rötter i svensk högerextremism.Läckberg skriver in Sveriges vänner i landets historia av nazism.”2011-09-21 @ 09:04:50
Postat av: Skånepåg

Om SR.Ett annat exempel på P4:s ”seriösa” journalistik var när man försökte anordna en debatt mellan Kurt Lundgren och Daniel Poohl (Expos stjärnskott). Om jag inte minns alltför fel, talade man i förväg om för Poohl hur det hela var upplagt och sedan skulle Lundgren helt oförberedd få delta. Då Lundgren (troligtvis av en felsägning/slump) fick reda på detta backade han direkt och med några väl valda ord framförde på sin blogg vad han ansåg om denna radiostation.

2011-09-21 @ 09:18:19
Postat av: Inte-en-till

"Igår ringde även en person från Sveriges Radio P4 och ställde otroligt dumma frågor."Varför nämner du honom inte med namn?

2011-09-21 @ 09:56:37
Postat av: AWSvensson

I dagens Expressen kan vi ta del av Fredrik Krohnmans raljering över hur misslyckade Sverigedemokraterna varit det första året. För att styrka detta påstående så påtalar att SD:s huvudfråga inte vunnit framgång i riksdagen, vilket skulle bero på att de övriga partierna skulle gått ihop i en överenskommelse stick i stäv med SD: s uppfattning. Vad han med flera inte inser är att detta kommer att visa sig vara en Pyrrhusseger ,om framgången uteblivit i kammaren så har den varit desto större bland väljarna ,vilket opinionsundersökningar visar. I övrigt pekar han på en felsägning i kammaren och några bagatellincidenter baserade på ovana i kommunerna. Vem är då denne Fredrik Krohnman, jo en frilansjournalist knuten till TV4 som i jakt på uppdrag vill visa sin politiskt korrekta förträfflighet. Att han bor på Östermalm närmare bestämt på Brantinggatan visar tydligt på hans stora intresse för det mångkulturella.

Postat av: Staffan Sundqvist

Vem var det som ringde? jag vill veta så ska jag ringa honom/henne och förklara vad saker och ting betyder. Bl.a ska personen få reda på vem som finansierar personens tillvaro och varför tilltron till svenska journalister är totalt obefintlig.

2011-09-21 @ 10:01:50
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson :Ytterligare en blindgångarevia utspottad via mandlarna på en vänstervriden journalistskola.Fredrik Krohnman har inte hajjat att det inte går att göra karriär i gammelmedia genom att säga multikulti ger mej go ribba.SD går ju framåt,dessutom blir ju många journalister alkoholister

2011-09-21 @ 10:13:32
Postat av: Lassekolja

Vid det här laget är väl vin Sverigedemokrater inte främmande för så mycket, men Anders Borg provocerade mig igår när jag följde budgetdebatten i Riksdagen. Han hävdade 2x att Johnny Skalin/Sverigedemokraterna "vill stänga Sveriges gränser och låsa in invandrare i utanförskap". Det påstår alltså den politiker, som har störst förtroende av alla politiker i Sverige!? Jag tycker det är ynkedom när inte ens han förmår att bemöta SD med argument istället för lögner och fördomar. I rättvisans namn var inte Skalin så duktig på att bemöta Borg heller, men jag bara suckade över sandlådenivån.

Å andra sidan kan man ju fundera över hur debatter slutar ju närmare nästa val vi kommer. Det ser ljust ut för SD när motståndarna saknar argument!!!

Postat av: Thoralf Alfsson

Kommer inte ihåg namnet!

2011-09-21 @ 10:44:57
Postat av: Skånepåg

@ ThoralfEn förteckning av medarbetare på P4 Kalmar, som kanske ge dig en ledtråd?

Postat av: Magentan

@AWSvensson

I början av sin smutskastningsartikel om SD skriver Fredrik Krohnman:"... SD:s fokus, invandringspolitiken, är den fråga där partiet har kunnat påverka allra minst. Ny­ligen gjorde alliansregeringen upp med Miljöpartiet om anhöriginvandringen. Resultatet blir generösare regler, och inte tvärtom. Tack och lov."Eftersom majoriteten av Expressens läsare med all säkerhet inte alls deltar i Krohnmans lovprisande av den nya blå-gröna Alliansröran är det nog många som avslutar sin läsning efter den meningen. Men Krohnman ska ha stort tack för att han påminner läsarna om Reinfeldts mycket avslöjande samarbete med MP!

2011-09-21 @ 10:58:06
Postat av: Gubben o Gumman

Lasse Kolja : Anders Borg får sin andra bredsida av K-G Bergström i dagens Expressen

Första ang fördelningsutrymmet

Metrolog Anders Borg.

2011-09-21 @ 11:16:46
Postat av: Karlskronabloggen

Jag hade tänkt skriva ungefär samma kommentar som ER skrev allra högst upp, så jag skriver kommentar till kommentarer i stället!Jag har följt de flesta debatterna i Sveriges Riksdag och tycker Sverigedemokraterna i de flesta sopat banan med Sju(k)klovern, fast ibland undrar man hur det kan finnas sådana "stolpskott" som Sju(k)klövern skickat upp.Tänk om hela Sveriges folk kunde se exempelvis Folkpartisten med sin "procenträkning", Kristdemokraten med sitt Interrail och den Vänsterpartistiska riksdagskvinna som inte ens verkade veta ämnet som diskuterades.

2011-09-21 @ 11:31:32
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: AWSvensson

Angående finans debatten så var det när det gäller asylhanteringen ett genomgående tema att avfolkningskommuner måste åter befolkas. Eftersom anledningen till att dessa avfolkas är bristen på försörjningsmöjligheter i form av arbete,i avsaknad av arbeten så är det ju logiskt att fylla dessa vakanser med bidragsberoende. Här kommer då dessa arbetsoförmögna somalier och andra analfabeter som en skänk från ovan och fyller dessa vakanser. Kommunpolitikerna jublar ,i varje fall för en kort stund ,sedan sätter sig jublet i halsen när man helt oförstående påtalas att underskottet i ekonomin skenar. De utgår tydligen från att folk är idioter,en undersökning har tydligen visat att vänsterfolk har lägre IQ så någon sanning ligger det i det.

2011-09-21 @ 11:35:08
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Vänd på smart arab

2011-09-21 @ 11:39:36
Postat av: Hulda

G o G:...Kul! Men finns det några smarta araber?

2011-09-21 @ 11:52:05
Postat av: Magentan

Om telefonfrågor från P-4Min bestämda uppfattning är att ha så lite som möjligt (helst 0) att göra med Sveriges Radios medarbetare (liksom TV). Om det inte är direktsändning så kan de med små och enkla (lagliga) medel hur lätt som helst förvanska varje ord man säger till fullständig oigenkännlighet för den intervjuade och till katastrof för SD vid senare sändningar.Så har de gjort tidigare, och detta fortsätter allt oftare, i allt större omfattning och med allt större hänsynslöshet.Jakten på SD som ett fritt villebråd har trappats upp oavbrutet sedan före valet. Nu räcker det inte längre med att ljuga om SD:s politik. ALLA medel är numera tillåtna för att skrämma SD:s sympatisörer och medarbetare.

2011-09-21 @ 12:17:15
Postat av: Robin Shadowes

Man kan t o m göra om det där anagrammet till palindrom men då får man förstås använda sig av talspråk istället, smart arab e bara trams."SD går ju framåt,dessutom blir ju många journalister alkoholister"Skall man tro Lena Holfve så går dom även på annat, sånt där vitt ni vet. Enligt henne är halterna t o m mätbara i vattnet där uppe. Tokholm gör sannerligen skäl för sitt namn.

2011-09-21 @ 12:19:36
Postat av: AWSvensson

Det är tydligen fler med lågt IQ.

Postat av: Inge Sandén

Har slutat att förarga mig över lågutbildade journalisters olika artiklar om SD.

Så här ser verkligheten ut.

Ena sidan i dagens Sverige äro de som har makten att skriva i media och uttala sig i TV.

Den andra sidan består av folket som läser skiten som numera lärt sig att skilja på nyheter och mobbing.

Varje sådan artikel gör att SD ökar och det är ju själva huvudorsaken att så sker,så länge vi inte har av många önskad en egen tidning.HD:s kulturchef Gunnar Bergdal skriver idag.

Utan invandrare stannar Sverige.

Pursvenskens svar.

Låt det stanna då och nya röster till SD.

Samma tidning en vacker blå cirkel med ytterligare blå cirklar i tur och ordning storleken på Statens utgifter.

Internationellt bistånd i den 12:te cirkeln 30,3 miljader.

Pursvenskens svar till G.Bergdal.

Vi anser att det är fel att först stjäla den välutbildade arbetskraften från U-länderna,för att vi skall ha det bra och i samma ögonblick kompensera denna stöld med 30,4 miljader,då folket i dessa länder nu både svälter och har ont i magen för att Sverige stulit deras arbetskraft.

Hur skall dessa U-länder någonsin komma ur sin fattigdom?En bankrånare rånar banken på 100 miljader.

Nästa dag går han in på banken och vill betala tillbaka 30 miljader av bytet.

Utan sådana rånare skulle Sverige stanna,skriver nu de karriärbesatta vänsterfrälsta journalisterna.

2011-09-21 @ 12:26:52
Postat av: AWSvensson

Utan invandrare stannar Sverige är en ofta använd förevändning för import av id-lösa analfabeter. Självklart så skulle det uppstå problem om alla invandrare skulle över en natt lämna Sverige,det skulle det också göra om allt syre försvann från jorden.Vilket är mest troligast,knappast något men när det gäller invandrare så efter en tid så har ordningen återställts.

2011-09-21 @ 12:37:03
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Jadå det finns massor det är den svenska lärarkåren som är på dekis.

2011-09-21 @ 12:37:18
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svenssson : Sekvensen där rånaren springer in i flyktbilen passar ju bra in skämtfilm.

Måste väl ha varit tvåossar två vänsterpartister och en miljöpartist i den domstolen.

2011-09-21 @ 12:40:06
Postat av: Gubben o Gumman

Inge Sanden : Tog AW Svensson hand om dom resterande 300 miljonerna?

2011-09-21 @ 12:51:30
Postat av: SkånepågÖstran med en välskriven artikel om Thoralf.Sveriges Radio, Barometern och Anders Blank, "släng er i väggen"!

Postat av: Gubben o Gumman

Skånpåg : Dom missar garanterat så du får hitta på något annat

2011-09-21 @ 13:17:50
Postat av: Gubben o Gumman

----e---

2011-09-21 @ 13:18:37
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o GummanFår väl ringa P4 Kalmar och fråga om de har någon som kan förklara vad uttrycket "släng er i väggen" betyder, och om de har en speciell plats på redaktionen för just detta ändamål? Jag betalar ju trots allt deras löner med den "frivilliga" avgiften!

Beträffande Anders Blank så tror jag faktiskt att han redan ofrivilligt råkat ut för detta, vilket inte minst framgår av de "blanka" alster som han åstadkommer.

2011-09-21 @ 13:26:13
Postat av: Skånepåg

OT

Citat från Flashback:

”Satt och läste DN:s nätupplaga, konstaterade att det finns sex aktuella våldsbrott som de skriver om för tillfället, när jag läste lite mer insåg jag att alla var kopplade till invandrare på något sätt. Det finns ett fall till som de skrivet om, våldtäkt, enligt vissa uppgifter skall även det vara invandrar relaterat, men jag väljer att bara ta upp nedanstående.”Från kommentarerna:

” När man ser det så här svart på vitt så är det helt j*vla otroligt att det svenska folket accepterar den utbredda invandring som idag sker till landet. Vad är det som får Svensson att val efter val lägga sin röst på ett invandrarvänligt parti?”

Postat av: Magentan

@ Skånepåg ” När man ser det så här svart på vitt så är det helt j*vla otroligt att det svenska folket accepterar den utbredda invandring som idag sker till landet. Vad är det som får Svensson att val efter val lägga sin röst på ett invandrarvänligt parti?”Svar: Okunskap - eftersom fortfarande 90 procent av alla väljar-Svensson enbart läser och lyssnar på massmedias förtalspropaganda mot SD varje dag och inte vet något annat.

2011-09-21 @ 14:13:14
Postat av: Hulda

Det är inte bara hör Araber det är brist på "smarthet". Federley och några andra Centerpolitiker skriver återigen om invandringens förträfflighet på Newsmill....

Centern är på väg mot stupet,men Newsmillsartikeln visar på att ledande Centerpartisters ögon är förbundna....

2011-09-21 @ 14:21:35
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Fredrik Federlay är en strakt bidragande orsak till att center åker ur riksdagen 2014.

Då kan han stå på Sturekompaniet varje kväll.

Så går det när partier släpper in "heliga kor".

Fedrlay är en av dom största foliehattarna som verkat i Rosenbad.

2011-09-21 @ 14:45:23
Postat av: Magentan

Här är artikeln som Federlay och hans två partikamrater har skrivit på Newsmill. Läs den och häpna! Om denna artikel inte ska föreställa ett riktigt dåligt skämt så är situationen för vårt land mycket värre än vad jag trodde.http://www.newsmill.se/artikel/2011/09/20/inte-invandrarnas-fel-att-integrationspolitiken-brister?page=2

2011-09-21 @ 15:31:22
Postat av: AWSvensson

Nej det är inte invandrarnas fel att de inte är anställningsbara och därmed blir en stor belastning för samhällsekonomin, nej det är dessa politiker med Federley i spetsen som inbillar dem att de är välkomna och tillför detta samhälle något.

2011-09-21 @ 15:45:47
Postat av: AWSvensson

Apropå reportern på Sveriges radio P4, när en hund biter en person är det ingen nyhet,när personen biter hunden är det en nyhet. Sålunda hade reportern ställt intelligenta frågor så hade det varit en nyhet.

2011-09-21 @ 16:24:32
Postat av: Tony Ingman

Hörde en sak på en liten lokalradio som är mindre p.k än det "opolitiska" SR. Terrororganisationen

Al Shabab utlyste en tävling om det bästa korancitatet: Första pris var ett Kalashnikov gevär.

Undrar vad priset blivit om man sagt sanningen om "fredens Religion"

2011-09-21 @ 17:55:50
Postat av: Tony Ingman

"Migrationen bidrar till Svindlande summor" Enligt

Fredrik Federley.Javisst är det så.Det bidrar till

många svarta hål i Svea Rikes kassakista. Men han borde nog byta ut ordet "bidrar" med ordet uppgår,

för det är ingen lysande affär för landet.

Är det ett krav i centerpartiet att man måste vara

ekonomisk idiot för att platsa i gänget?

2011-09-21 @ 18:12:09
Postat av: carl

säg upp tv licensen och ställ ut tv´n i förådet.

skaffa mobilt bredband för 200 kr/månaden och få veta allt ni behöver om allt som händer i hela Världen.svensk vänster television behövs inte mer, vill man höra sagor så fortsätt betala 180 kr i månaden till SR.politisk korrekta tidningar behövs inte heller, det som berör dig och är viktig får man veta från webben.

när folk fyller år och fester och bröllop får man veta genom att fixa släktträffar och umgås mera mer flera.

2011-09-21 @ 23:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0