OBEGRIPLIG INKONSEKVENS

Är du en vänstermänniska som troligen tillhör 68-vänstern så har du immunitet mot mediadrev i Sverige. Andra personer får löpa gatlopp i media efter att de avslöjats med narkotikainnehav eller narkotika i blodet. Deras anställningar upphävs och de blir sedda som pestsmittade av etablissemanget.

Men tillhör du den så kallade kultureliten är det uppenbarligen ingen som bryr sig. På något annat sätt kan jag inte tolka att Plura Jonsson fortsätter som inget hänt efter att han dömts till tre månaders fängelse för innehav av kokain.

SVT, Sveriges Vänster Television belönar istället honom med ett eget matlagningsprogram. Kriminalvården kanske också anpassar hans fängelsetid och permissioner efter Eldkvarns spelprogram.

Inkonsekvensen inom svensk media är minst sagt obegriplig!


Kommentarer
Postat av: Calle

Ett annat exempel är den självgode Jan Guillou.En landsförrädare och spion som bevisligen sålt information till " främmande makt" dvs. hans drömland, det forna Sovjet. Han har erkänt de faktiska omständigheterna, men förringar självklart det hela.Det " blåste" lite kring honom just när detta avslöjades, men sen var allt som vanligt igen.Inga uteslutningar ur Publicistklubbar el. likn. Istället premieras han av SVT och får vara med i allsköns program, som sakkunnig i allt som rör muslimer-terror-USA-Sverigedemokrater-rasism etc. Nä, han skulle haft samma behandling som norrmännen gav sin Quisling.

2011-09-12 @ 10:25:58
Postat av: Gubben o Gumman

Bra skrivet Thor-alf jämför man Ola Lindholm med Plura ser man en viss skillnad i behandling.

2011-09-12 @ 10:36:52
Postat av: Stefan K

Ja, det måste bara något med vänstersocialister som gör att de ständigt dyker upp i media som proffstyckare och underhållare.Förutom Plura och Guillou som redan nämnts har vi de ständigt närvarande Gudrun Schyman, som kissade offentligt på en biograf. Daniel Poohl som företräder en organisation som grundades av bl.a. Tobias Hübinette, en f.d. AFA-ligist med ett antal domar på sig http://sv.metapedia.org/wiki/Tobias_H%C3%BCbinette. Samt den allstädes närvarande kommunisten Lisa Bjurwald som avskyr allt vad Sverige står för.Kan det vara så att media är stark vänsterorienterat och att de håller "de egna" under vingarna?

2011-09-12 @ 10:40:31
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Gubben o Gumman

Den största politiska kampen sker på nätet med landets vänsterjournalister inte i Rosenbad.

Det var länge sedan gummiryggarna kastde in handduken i Rosenbad ,numera med vissa undantag.

2011-09-12 @ 10:47:49
Postat av: Karlskronabloggen

Vesslan har en fin teckning av Plura här!http://vesslan.com/plura/Det ska väl anspela på Mr Creosote från Monty Python (tror jag det var).

2011-09-12 @ 10:50:21
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Robin Shadowes

Undrar vilka andra medier förutom PI som kommer skriva om den handikappade SD-politikern som blev rånad av en cyklande nybyggare?

2011-09-12 @ 12:55:39
Postat av: Gubben o Gumman

En nybyggare slog ju ihjäl en Svenne Banan som inte ville låta sin cykel stjälas,hur mycket har vi läst om det i oiokofob media.?

2011-09-12 @ 13:11:22
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Clownfeldt och Måddans mfl ungdomsjippiesatsning är helt sannslös hela skiten går ut på invandrare.

Fy fan rent ut sagt på vanlig svenska rösta bort dessa

Oikofober.

Krogsmoms yrkesskola komvux samt pengar till socialfall om dom börjar jobba.

2011-09-12 @ 13:34:43
Postat av: Inge Sandén

Läs denna artikel på newsmill skriven av den politiske redaktören Lars J Eriksson på Skånska Dagbladet.

Centerns politik om ökad invandring är orealistisk.

Om man nu inte visste vem som skrivit dessa sanningar kunde man lika gärna tro att det var Jimmie Åkersson som fått in en debattartikel i tidningen.

Läs och håll till godo ännu en vars samvete inte rymmer mera lögner om tillståndet i vårt land.

2011-09-12 @ 14:01:20
Postat av: Svensson

Kan vi få se Vänstern och Reinfeldt dansa runt julgranen i jul :p

2011-09-12 @ 14:53:10
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Länk till Inge Sandén,värt ett besök.

Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonIntressant citat från artikeln du refererar till:

"Ekonomidocenten Jan Tullberg vid Handelshögskolan konstaterade i en uppsats i tidskriften Ekonomisk debatt i vintras att Jan Ekberg underskattar de verkliga kostnaderna. Tullbergs slutsats är att kostnaderna snarare är 2,5 till 3 procent av BNP vilket därmed närmar sig 90 miljarder årligen, mer än t.ex statens samlade stöd för barnfamiljerna i vårt land."

Postat av: LN

HEMMA IGEN! HEMMA?

Hur går det med anpassningen

till alla de nya bosättarna?http://www.youtube.com/watch?v=K5X0SVBpt_o2011-09-12 @ 19:41:57
Postat av: Hulda

Nu har PI publicerat namnen på de fyra personer som sitter gripna i Göteborg för misstänkt terrorbrott.

Tyvärr blir ingen förvånad....

2011-09-12 @ 19:50:16
Postat av: Robert Stöm

Samma sak med Ola Rapace dömd för knark och dopning!

2011-09-12 @ 20:15:04
Postat av: Robin Shadowes

@Robert Stöm. Går lite bättre för exet. Hon spelar nämligen än stor roll i den nya Sherlock-rullen mot Robert Downey Jr och Jude Law.

2011-09-12 @ 21:10:57
Postat av: Tjadden

Genus Nytt en urvattnad bloggsite.Där håller PK låda med sjuka kommentarer för att försvara Genusperspektivet in i minsta detalj och påfallande många hannar är försvararna.Visst det finns normala svenskar också som skriver av sig där, men lamt och nästan med en löjlig försiktighet för att inte stöta sig med någon feminist ur rörelsen.Jämför det här med oss, som inte spar på kritiken för att inte stöta sig med någon PK tomte.

2011-09-12 @ 22:20:39
Postat av: carl

lie inblick i vänstersfären som dom själva vill visa, vem skulle tro att en sd-person skulle kunna få ett jobb i mediahttp://svtplay.se/v/1391945/oppet_arkiv/vikarier_aker_ut_pa_lopande_band?cb,a1364145,1,f,112513/pb,a1364142,1,f,112513/pl,v,,1423957/sb,k103107,3,f,112513gäller ha rätt åsikter som är godkända annars...

http://svtplay.se/v/1423957/inte_alltid_kontroll_over_direktsandning

2011-09-12 @ 22:38:15
Postat av: carl

medinen mot eländet är att ställa ut tv i förådet och säga upp tv licensen.säg upp prenumerationen av tidningen.det man behöver veta finns på webben.fixa släktträffar så vet man när folk fyller år och vad som berör dig.finns ingen anledning att betala för indoktrineringsmedia och lögner.tidningars statliga pressstöd beräknas på antal prenumeranter och svensk vänster television får det besvärligare utan dina 20 000 kr i licensavgift på 10 år

2011-09-12 @ 22:48:51
Postat av: matspp

Välfärdsstaten försvann med kvadraten på statskulden.De som gnäller värst på SD är arbetskygga politruker och annat inavel från SVT/SR.Mamma/pappa är ju också journalist/politruk – Ja fy fan sitta på holken och röka holk istället för att jobba.Har aldrig varit imponerad av de som sitter på läktaren och pekar finger åt de som sliter ute på plan.

Dessa arschel bor dessutom ofta i samma områden som framgår här:

” I Enskede villaområdet söder om Stockholm ligger sekelskifteskåkar i sexmiljonersklassen på rad längs med små pittoreska gatstumpar.Dessa sköna hem är alltså häck plats för Sveriges kulturelit. Det senaste åren har kulturcheferna på landets största tidningar,Radio och Tv samt en hel koloni av förläggare, redaktörer och journalister funnit ro i den gamla trädgårdsstaden. - Jag tror att det intellektuella samtalet i dag kan föras vid trädgårdsbordet lika väl som på ett café i staden säjer Mattias Berg kulturchef på Sveriges Radio. Han har bott i ett av Enskedefältets fina pastellfärgade småhus i över tio år.Mattias Berg fick intresse för Enskede när han vart bjuden på middag hemma hos DNs kulturchef Maria Schottenius.

- Så hemskt är ju inte villalivet och kanske är det lättare att tillgodogöra sig mycket svår och obegriplig litteratur här ute? sa han.

I kvarteret bor numera branschkollegor SVT-journalisten Erik Fichtelius och Helena Lindblad från DN:s kulturredaktion och även förläggaren Stina Hammarström. På andra sidan vägen har Aftonbladets kulturchef Håkan Jænsson gjort sig hemmastadd.Ett stenkast längre bort huserar Expressens biträdande kulturchef Björn Wiman i ett nyputsat parhus.Bullerbyn och Lillköping brukar nämnas när Enskedestämningen kommer på tal. Hela tanken här var ju att återskapa småstadskänslan och upplevelsen av att alla mer eller mindre är släkt med varandra.

– Man retade mig på jobbet för jag flyttade hit eftersom min chef bodde här säjer Eva Gedin biträdande chef på bokförlaget Norstedts. Bokhandelns ägare Margareta Wahlén tror att kultureliten lockas just av en äkthetsstämpel.

– Det ger nog en känsla av kontinuitet att veta att miljön här alltid kommer att vara intakt.

(Inget multikulti med minareter å vrålande dag och natt alltså.Men det gäller inte för oss andra förstås)I december hålls traditionsenligt adventsmarknad på Gamla Enskedes huvudgata. Maggankaffet på Margaretavägen och vatten-festivalen i Vårflodsparken mm.Och till majbrasan tågar Enskedeborna årligen i fackeltåg, för att lyssna på vårtal och KSMB/Ebba Grön-låtar.

Vid Enskede gård i en av längor bor Kristoffer Lundström programledare för SVT:s kulturprogram Kobra.I kvarteret råder schemalagd grannsamverkan gällande vem som vattnar blommor hos vem.Och vem som står för midsommarnubben och vem som tar in posten under utlandsemestern. Och i flera av villorna på gatan finns barn födda inom samma niomånaderskull (har de samma DNA också kan man undra).

– Det skvallras ju över staketet om rena skilsmässor eller om kärring eller gubb byten.Trötta på sina mötesplatser, mingelkvällar och sociala nätverk flyr nu som väntat en hel generation kulturpottor till idén om den egna härden.Långt långt bort från den fantasi värld de försöker lura på oss andra.En våg av ”husknarkare” enligt tidningen Family Livings krönikör Enskedebon Anna Björkman beskrev en längtan efter en gammeldags och genuin (Svensk) miljö.

– Om du promenerar längs Månhornsgränd och inte tänker: ”Här måste det vara härligt att bo!” så är du helt okänslig för saker som vi andra känner säjer förläggaren Svante Weyler.

Han flyttade hit för 18 år sen då Enskede fortfarande var för svennigt för Södermalmsborna. Men i takt med stigande taxeringsvärden och multikulti orsakade problem kom också strömmen av kulturnissar i spåren efter arbetarklassen.

Både SVT:s filmkritiker Fredrik Sahlin och SVT:s före detta kulturchef Ozan Sunar bor också här. Med sina sneda staket och egen målade brevlådor präglas pittoreska gator den proletära historien.

– En pool skulle nog sticka i ögonen säjer Svante Weyler myndigt.

Ett par år sedan gick en kulturjournalist runt i grannskapet och samlade in underskrifter i protest mot utbyggnaden av Söderstadion.Ligister kunde ju köra ner på Enskedes små lugna gator och ställa till en massa elände (för och inte tala om sk flyktingar - det måste ni ju fatta att vi inte vill ha i vårt område).

2011-09-12 @ 23:12:58
Postat av: Magentan

@matsppBra inlägg!

2011-09-13 @ 00:22:15
Postat av: Johan

Plura står för vad han gjort, till skillnad från vissa andra. Däri ligger skillnaden. Hade han försökt mörka som Ola Lindholm skulle behandlingen i media ha sett annorlunda ut. Men framför allt ger Plura intryck av att vara en sympatisk person med stort hjärta. Dessutom gör hsn inga anspråk på att vara någon förebild eller att sträva efter förtroendekapital.

2011-09-13 @ 01:03:47
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:42:16
URL: http://www.burberry-pas-cher.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0