NASIM MALIK HAR RÄTT

Har idag köpt boken ”Inte bara spioner” som skall bli intressant att läsa. Vi har ju redan lämnat in en motion i riksdagen om att offentliggöra det så kallade Stasidokumenten. Men jag har tidigare lovat ett antal medlemmar i partiet att skriva en motion med ungefär samma krav så jag kommer givetvis också hålla mitt löfte.

Tänkte även ge några kommentarer om tidningarna Barometern och Östran. De två ”vänstertidningarna” vi har i Kalmar län. Tidningarna ägs av Gota Media som städar ordentligt på ledande positioner på tidningarnas redaktioner. Allt för att förstärka den politiska korrektheten och vänstervridningen! Men det återkommer jag till imorgon.

Men först några reflektioner över några artiklar i dagens Östran. En kortversion finns på nätet. Ett antal personer har idag intervjuats om det stora antalet bränder som anlagts i norra Kalmar. Genomgående för dessa politiker och tjänstemän är att de anser det vara ”ett rop på hjälp”.  Jag anser att det är minst sagt intelligensbefriat sätt att ”ropa på hjälp” men det tycks inte dessa samhällstoppar begripa som intervjuas. Ingen av dessa tycks anse att dessa ungdomar som anlägger bränderna skall åtalas och dömas till stränga straff om de uppnått straffbar ålder. Som vanligt skall det daltas med dessa invandrargäng. Det är politiskt korrekt att gå vid sidan om rättssystemet när det gäller invandrartäta områden och invandrargäng. Det är ju inte deras fel utan samhällets.

I en annan artikel intervjuas Nasim Malik (S) om att han vill att Palestina skall erkännas som en stat. På denna punkt delar jag inte hans åsikt men när det gäller den så kallade arabiska våren har Nasim Malik samma uppfattning som Sverigedemokraterna. Till Östran säger han följande.

”Vi skall veta att fundamentalisterna är mycket väl organiserade. Vilka är det som kommer ta makten, vilka finns bakom, när de gamla diktaturerna störtas.

Västvärldens politiker är ibland mycket naiva. Vem har gjort analysen av vad som finns bakom de modiga ungdomarna som demonstrerar.”

Det är bara att gratulera Nasim Malik till dessa mycket förståndiga ord. Samma åsikter har Sverigedemokraterna framfört under de debatter som hållits i riksdagen angående insatserna i Libyen.


Kommentarer
Postat av: Karlskronabloggen

Jag förstår att det du kommer att skriva i morgon handlar om Alice som inte längre får skriva ledare i Barometern. Synd, för hon skrev faktiskt några riktigt bra ledare, även om hon ibland återföll i den politiska korrektheten (men det kanske var påtvingat).Sen var det ju fantastiskt att läsa att Nasim Malik har en vettig åsikt om att "Västvärldens politiker är ibland mycket naiva"!Fast det gäller inte dig och dina 19 partikollegor i riksdagen, eller ens partikollegor överhuvudtaget!

2011-09-24 @ 06:32:05
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Sven Dacke

Före detta ledarskribenten i Barometern Kalmar är troligen för intelligent, och därför ett hot mot andra , mindre intelligenta på Barometern och därför får hon sparken.

Inte helt ovanligt förfarande, och ni är väl "Bärsärken" herre på täppan igen.ALICE TEODORESCU har just nu en debattartikel på Newsmill, där hon kritiserar Moderaternas kvoteringsiver till bolagsstyrelser, där moderaterna vill av kön är viktigare än kompetens.Läs och kommentera på Newsmill

Postat av: Sven Dacke

När det gäller den Arabiska våren, och uttalande av Nasim Malik Kalmar .”Vi skall veta att fundamentalisterna är mycket väl organiserade. Vilka är det som kommer ta makten, vilka finns bakom, när de gamla diktaturerna störtas.Västvärldens politiker är ibland mycket naiva. Vem har gjort analysen av vad som finns bakom de modiga ungdomarna som demonstrerar.”Sug lite på dom orden!Malik säger det som jag som vanlig "Svensson" redan förstått kommer att ske , och snart, eller kanske redan nu är den "Arabiska våren" redan här i vårat land, med god hjälp av svenska politiker och journalister som inte verkar fatta ett dugg eller vilja göra en analys av utvecklingen.För ett år sedan fick en partiledare löpa gatlopp när han sagt att "Islam är vårat största hot"Nu har även Svenska spionorganisationer sagt samma sak men är det någon reaktion för det.Och Svenska journalister jobbar stenhårt för att få en regimkritiker fri i Afrika, samtidigt som dom jag Svenska regimkritiker på alla möjliga sätt.

Är det logik?Och i FN står vår "Fredrik den store" och kritiserar att kvinnor inte behandlas lika som män. Samtidigt som han medverkar till att Kvinnor i Sverige låses in i hemmet eller i "Burka".Har ni föresten sett några "draperade" damer vistas ute efter kl 20?Jag har inte lyckats se några i Växjö i alla fall. Och vad jag vet så har inte polisen satt upp något utgångsförbud mor "draperade" damer, så det måste vara någon annan som bestämt det i så fall.Postat av: jägarn

Stasilistan finns här

2011-09-24 @ 08:32:49
Postat av: jägarn

Stasilistan finns här. http://www.inblick.se/Default.aspx?ID=53&Action=1&NewsId=594&PID=416

2011-09-24 @ 08:33:58
Postat av: Thoralf Alfsson

jägarnOm jag förstått saker och ting rätt så finns inte Rosenholtz-kartoteket i Stasiarkiven. CIA såg till att det kom i deras ägo vid murens fall.

Detta kartotek behövs för att avslöja namnen på

de berörda personerna. Säpo har fått delar av detta kartotek som berör svenska personer.

2011-09-24 @ 09:15:59
Postat av: AWSvensson

Den mest rasistiske Sverigedemokraten,utsedd för lite sedan i hård konkurrens, både jag och GoG hade hoppats på en framträdande plats, rasistisk i detta sammanhang är ett honnörsord , Kent Ekroth har från första stund varnat för vad som komma skall i dessa arabländer. I land efter land med muslimsk befolkning,Turkiet undantaget, så har extremisterna tagit över. Vad jag läste på SVT text så var inte Hammas förtjust i att Palestinierna sökte medlemskap i FN,de har väl andra planer.

2011-09-24 @ 10:28:23
Postat av: Lotta

OT/ I dag presenteras ett riktigt skräckkarbinett med möjliga kandidater till landshövdingeposten i Kalmar Län. Man kan även rösta.

Postat av: Lotta

Hujeda mig. Vem vill oss så illa, nybyggarmåddan har för närvarande fått flest röster till landshövdingeposten.

Postat av: Calle

@ AWSvensson

Exakt som du skriver. Minns mycket väl när Kent E. stog i riksdagen och talade och varnade för just detta.Minns även vad övriga debattörer bl.a. i Nya socialmoderaterna hade för åsikt i frågan. Kent är ett ljus i mörkret.

2011-09-24 @ 11:19:10
Postat av: jägarn

Thoralf i så fall så finns säkert en kopia eller orginalet hos CIA. Kanske vi kan få ut dessa listor den vägen för mig veterligen så är USA en demokrati och inte som Sverige en demokratur.

2011-09-24 @ 11:48:46
Postat av: ATEISTEN

Det finns ett bud förutom de övriga 10,

vilka DU har så svårt för att följa,

fastän sunda förnuftet talar för det

- det är:DU SKALL VETA ATT DU ÄR LURAD!

DU ÄR SÅ IN I HELVETE LURAD!AV MAKTELITEN OCH AV SAMHÄLLET.

INTE ENS EN POLITIKER PÅ TIO ÄR

INTRESSERAD AV SANNINGEN. DE

ÄR ALLA I GRUND OCH BOTTEN

ENKOM INTRESSERADE AV MAKTEN

OCH AV HÄRLIGHETEN - DET VILL

SÄGA - DE EGNA FÖRMÅNERNA.FÖR ATT BIBEHÅLLA MAKTEN OCH

HÄRLIGHETEN ÄR DET BÄST ATT

DU INTET VET. DU SKALL DÄRFÖR

LEVA I OKUNSKAP OM ALLT SOM

GÄLLER DITT EGET LIV. DÄRIGENOM

KAN MAKTENS UTÖVARE - DEN

POLITISKA ADELN - LÄTTARE SNO

ÅT SIG VAD DEN ANSER VARA SITT.

DU KAN INTE ANA HUR LURAD DU ÄR!

NU SKALL ÄVEN MOHAMMAD TVINGAS

PÅ DIG - DET STÖRSTA RELIGIÖSA

SVIN SOM FUNNITS I HISTORIEN.

DIT LIV SKALL BLI TILL EN PINA.

2011-09-24 @ 12:10:19
Postat av: Lotta

OT/AC Marteus vill stoppa "rasistiska" ring P1.

Postat av: Skånepåg

OTFrån Ulf Gudmundsons blogg: ”Att döma av de andra fotografierna ligger han också i startgroparna för det efterlängtade Shariah4Sweden.”Foto på utseendet av kommande hemsida för Sharia4Sweden? http://1.bp.blogspot.com/-0XRq94srzs4/Tnu-Vi9d9cI/AAAAAAAAA20/OrEqJIp_5hc/s1600/59184980181290308811.jpeg

Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson Finn felet-Rasistdåd mot flyktingförläggning (åk hem sprayat)

-Mordbrand i tätbebyggt område (bilbrand)minst 10år

-Skadegörelse via brand

-Skadegörelse via sparyfär

2011-09-24 @ 15:12:07
Postat av: Gubben o Gumman

sprayfärg

2011-09-24 @ 15:13:06
Postat av: ATEISTEN

Skånepåg - det kom som på beställning!Sweden's Future

Sharia4Sweden----------

...

NU SKALL ÄVEN MOHAMMAD TVINGAS

PÅ DIG - DET STÖRSTA RELIGIÖSA

SVIN SOM FUNNITS I HISTORIEN.

DIT LIV SKALL BLI TILL EN PINA.

2011-09-24 @ 15:13:15
Postat av: Gubben o Gumman

Ordleken:"Ghetto", segregerat område,problem-område,invandrartät område.låter lite trist eller hur?Nej här gäller det att uppfinna ett nytt ord

BPO-område(Bidrags positivt område?)

2011-09-24 @ 15:15:47
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Rasism det är när man samlar ihop människor i områden.eller blundar för Islams kvinnotryck.Det faktumet kan knäppgökarna inom vänstern aldrig ändra på,hur stort övertag man än har i pressen.

Glöm inte bort att 60% av Sveriges folk delar SD:s invandringspolitik.Frågan ärbara vilket val deras proktolog snack är slut

2011-09-24 @ 15:24:04
Postat av: AWSvensson

GoG ,det förstår du väl att spraya "åk hem" är ett större brott än att sätta eld på bilar.

I det förra fallet så bygger denna uppmaning på ren och skär elakhet,,medan att elda upp en bil är ett rop på hjälp, i båda fallen så vi mångkulturella offer.

C vill erkänna Palestina "snart", jaså det är det som de väntar på,ja med ny partiledare så ska väl inte världen behöva vänta så mycket längre.

I P1 idag i något mediaprogram skulle man svärta ner Politisk inkorrekt,hur detta gick återfinns på dito blogg.

Undrar om Thoralf tog TAXI till stadion igår,har inte sett något i media.

2011-09-24 @ 16:13:09
Postat av: Svensson

Arabiska våren, regeringen försöker framställa islamisternas korståg som något bra skakar på huvudet

2011-09-24 @ 17:18:47
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: S-E Karlsson

Det som hände på asylförläggningen Humlegården i Kristdala är väldigt lätt åtgärdat det är bara att lyssna på folket så lugnar det sej snart ! Folket har visat att dom inte vill ha någon förläggning i Kristdala det är bara att lyssna till signalerna !

2011-09-24 @ 18:33:26
Postat av: Nybrobo

Thoralf, du har ju ofta här på bloggen sagt att du blivit felciterad eller att journalisten faktiskt ljugit om vad du sagt. Men i detta fall tänkter du inte alls kritiskt. PK-media kan väl lika gärna ha förvanskat dessa personers ord. Jag hoppas det, för det låter väldigt klyschigt att säga "rop på hjälp".

2011-09-25 @ 11:50:04
Postat av: Anonym

Glöm inte bort att 60% av Sveriges folk delar SD:s invandringspolitik.mm, det är därför SD sitter i regeringen. Sluta runka till dina fantasier och kom till verkligheten, ni kommer va stora på internet, men bara i kommentarerna, vi andra läser och skrattar åt er, ingen anledning att kommentera. =)

2011-09-25 @ 22:53:08
Postat av: Moncler Jackets Sale

Thank you for your article!

2011-10-08 @ 05:26:44
URL: http://www.usbestmoncler.com/
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:25:02
URL: http://www.burberry-pas-cher.com
Postat av: Chaussures Christian Louboutin

Les médias en font beaucoup de son argent dans l'intérêt des gens obsessif dans la vie de leurs célébrités préférées.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="Chaussures Christian Louboutin">Chaussures Christian Louboutin</a>

Tout le monde veut savoir ce que les stars portent de sorte qu'ils puissent obtenir les mêmes, ou du moins quelque chose approchant les mêmes.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="chaussures christian louboutin soldes">chaussures christian louboutin soldes</a>

Beaucoup de trésorerie des entreprises sur cette volonté en offrant réplique ou tomber chaussures de marque - la dernière catégorie est en fait illégal, <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="prix chaussures christian louboutin">prix chaussures christian louboutin</a>

car les maisons de conception perdre de l'argent à partir offs.There knock ne fait aucun doute que le culte de la célébrité sans cesse croissante dans <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin pas cher">christian louboutin pas cher</a>

les Etats-Unis et ici, dans au Royaume-Uni a conduit à plus de gens désireux de chaussures de marque propre. Pas une <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin femme">christian louboutin femme</a>

semaine ne passe sans que le magazine des femmes appelant à ses lecteurs pour obtenir des chaussures comme Kylie ou comme Kate <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/6-christian-louboutin" title="Christian Louboutin">Christian Louboutin</a>

Moss. Aujourd'hui plus de gens dépensent leur argent sur les chaussures Jimmy Choo et Christian Louboutin femmes que jamais auparavant,<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/9-christian-louboutin-chaussures" title="Christian Louboutin Chaussures">Christian Louboutin Chaussures</a>

et un marché en pleine croissance a conduit à une croissance du nombre de sites offrant des épouses discount designer shoes.The <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/16-christian-louboutin-hommes" title="Christian Louboutin Hommes">Christian Louboutin Hommes</a>

et copines de footballeurs de classe mondiale, ou remue comme ils sont connus a augmenté la popularité des marques de créateurs tels que des chaussures Christian Louboutin femmes. Si vous achetez des chaussures de marque discount alors il est possible d'obtenir des orteils Christian Louboutin peep.

2011-11-14 @ 07:25:34
URL: http://www.chaussureschristianlouboutin.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0