KD OCH DF

Göran Hägglund fick ge sig när det gällde sänkta skatter för pensionärerna och istället prata för sänkt krogmoms enligt Fredrik Reinfeldts önskemål. Här tappade KD mycket av sitt väljarstöd gissar jag.

När sedan Maria Larsson (KD) även får ta smällen när det gäller skadestånden till alla fosterbarn som uteblir trots att en utredning föreslagit detta. Något som utan tvekan kan betraktas som ett svek mot denna grupp av människor. Även i detta fall kommer Kristdemokraterna straffas av väljarna. Nu försöker sig Maria Larsson på en pudel men det är redan för sent. Hon är redan "dömd".

Att det inte diskuteras ett partiledarbyte i KD är förvånande men jag är helt övertygad om att det inte dröjer så länge till.

När det gäller valrörelsen i Danmark så lyfter man på ögonbrynet gång på gång när man lyssnar eller läser vad svensk media rapporterar. Att opinionsundersökningar visar på ett allt jämnare val tycks inte svensk media se eller vägrar de att se det. De lever i förhoppningen att Dansk Folkeparti skall försvinna. Det är näst intill pinsamt att höra de vinklade reportagen i Sveriges Radio.

I helgen kom en undersökning som gav båda blocken 49,7 procent. Jag är dessutom övertygad om att det idag råder en skämmighetsfaktor även i Danmark när det gäller Dansk Folkeparti. DF kommer definitivt få ett större stöd än vad opinionsundersökningarna visar tror jag. Frågan är om de kommer att bli större än valet 2007.

På torsdag är valet i Danmark och jag hoppas verkligen att Dansk Folkeparti kan bevara sitt grepp över dansk politik. Jag är övertygad om att det kan finnas en och annan som kan sätta skrattet i halsen på torsdag i kvällen.


Kommentarer
Postat av: Karlskronabloggen

Håller med dig helt om valrörelsen i Danmark! Svenska medier basunerar käckt ut "Dansk Folkeparti på väg ut i kylan", när det i verkligheten är precis jämnt mellan de danska "blocken".Hoppas du får rätt med att en och annan kommer att "sätta skrattet i halsen på torsdag kväll".Att Kristdemokraterna inte redan bytt partiledare är för mig en gåta, men det är ju egentligen bara bra!

2011-09-13 @ 00:08:55
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Göran B

10 år sedan 911, men rösterna att detta var en false flag för styra opinionen till ett låtsaskrig, de tystnar aldrig

http://www.911truth.org/

2011-09-13 @ 00:22:03
URL: http://www.911truth.org/
Postat av: Göran B

Glömde bifoga denna film med Aaron Russo, producenten bakom filmen Trading Places.

Här i en intervju där han förklarar vad han fått höra av en viss Rockefeller. Sponsrad feminism som skulle leda till att kvinnor började jobba vilket skulle öka skattebasen. Också om ett låtsaskrig.

Bedöm själv, ljuger Russo eller avslöjar han nåt kusligt?

http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA

2011-09-13 @ 00:30:04
URL: http://www.youtube.com/watch?v=7nD7dbkkBIA
Postat av: Ludvig

Tyvärr så sitter KD för mycket fast i M-ledarens knä för att lyckas få igenom vettiga förslag. Krogmomssänkningen är ju skrattretande jämfört med det vettiga att sänka pensionärsskatten.

2011-09-13 @ 07:23:40
Postat av: Hulda

Sänkningen av krogmomsen är tänkt för att skapa mera jobb åt landets ungdomar. Men har ingen tänkt på den stora arbetskraftsinvandringen till dessa arbeten.

Tror någon att "Achmed" som har en krog och behöver en till i köket anställer "Kalle 18 år". Nej, det blir säkert en kusin från hemlandet..

SD måste driva upplysning om detta oskick!

Hur kan regeringen släppa in arbetslösa från andra länder till okvalificerade jobb, när vi har Svenska ungdomar som lätt kan ta jobben..??

2011-09-13 @ 07:58:57
Postat av: Hulda

Tittade in på den "Demokratiska tidskriften" EXPO som mest beter sig som en skvallertidning. Minsta lilla fel som en Sverigedemokrat gör, blir en krigsrubrik.

Nu klagas det över att SD i Helsingborg vill förbjuda ett lokalt försäljningsförbud av produkter som kan anses som kommunistiska.

Ett mycket klokt förslag som EXPO givetvis reagerar negativt på..EXPO befarar nog en minskad rekrytering till AFA om T-shirts med Che Cuevara, Hammaren + Skäran och annat blodsbesudlat inte får säljas i kommunen.....

2011-09-13 @ 08:13:33
Postat av: Info

KULTURRADION FÖRSÖKER STYRA DANMARKSVALETSveriges radios kulturredaktion sänder varje vardag – tre gånger om dagen – ett inslag, kallat Kulturnytt. Dagens genompolitiserade inslag är typiskt.Först en recension av en ”konstbiennal” i Göteborg, där ett verk, visande tre små grisar (”grisajävlar”) med polismössor framhålls som föredömligt. Sens moral: Poliser, som skyddar brandkår och ambulanspersonal från stenkastning vid tjänsteutövning passar bäst välstekta på julbordet.Sedan ett långt inslag med den medialt allestädes närvarande, nu plötsligt också till kulturpersonlighet upphöjda f.d. Expo-medarbeterskan LISA BJURWALD, som i Lena Sundströms efterföljd får skåpa ut vårt grannland Danmark på grund av påstådd landets rasism och ondsintv främlingshat. Naturligtvis oemotsagd (däremot reservationslöst uppbackad av Kulturnytts fåniga lilla pjollrerska Hedvig Weibull).http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=478&artikel=4691537Man skulle önska, att Sd mera engagerade sig i det samtida, svenska s.k. kulturlivet. Mattias Karlsson vore kanske rätt person att engagera sig i hithörande frågor?

2011-09-13 @ 08:35:10
Postat av: Calle

Skadestånd till fosterbarnen kunde ju lämpligtvis tagits ur Allmänna Arvsfonden (AA), men eftersom det rör sig om svenskar som utsatts för övergrepp får dom inget. Vart pengarna från AA går kunde jag läsa om i ett tidigare inlägg här, och det var inte till ngn. svensk organisation inte.Däremot var muslimska och romska flumföreningar rikligt representerade.

2011-09-13 @ 09:13:50
Postat av: Gubben o Gumman

Holkfolkets drömmar om ett förintatt DF är väl inget att säga om,däremot att dessa får framföra det i samhällsmegafonen.Givetvis kommer DF att gå framåt på torsdag precis som att SD ökar trots Norge,möjligtvis kan Fremskrittspartiet drabbas ifall svansen som röstar på ett medgångsparti sviker dessutom är dom högre upp i procental med mera vingelputtar.

Fast samtliga nationalrädddande partier i norden har en potensial på 50-60 %.

Beror egentligen bara på hur många fotbaljor i betong respektive land kan producera,samt skyddet av ekosystemen i Östersjön.Torsdagskvällen kan bli jobbig för kulturmarxisterna

Då blir man extra kladdiga om fingrar och mun.

Mellanväggen i näsan kommer att saknas extra mycket.Fast kul blir det för alla omtänksamma människor i Danmark,Abdalah kommer att ha fortsatta problem med Preben.Danskarna är bra på att dricka Tuborg och kapa bidragssnablar.

2011-09-13 @ 10:34:22
Postat av: AWSvensson

Att harmonisera momssatsen mellan vad som äts på plats eller man tar med sig ställer jag upp på. Dock skall detta vara skälet till momssänkningen. Att tro att detta skapar nya jobb är bara en påhittad anledning,de flesta restauranger har redan inkasserat denna minskning genom att höja priset,en momssänkning innebär bara att restaurangen får mer vinst,detta utan att behöva anställa någon.

Lika lite som att folk påstår att de kommer från Somalia och bara med detta påstående som grund anser att de och övriga släkt och vänner därmed är berättigad till livslång försörjning i Sverige, lika lite ställer jag upp på kollektiva utbetalningar om påståendet om vanvård ,ett påstående som i många fall grundar sig på den egna uppfattningen. Visst finns det många som blivit vanvårdade,både sådana som kommunen tog hand om och lika många där kommunen inte ingrep utan de for illa inom egna familjen. Det finns många frågor men inga enkla svar.

2011-09-13 @ 11:04:45
Postat av: Tony Ingman

Calle. Ja om dom gamla människor som skänker sina

jordiska ägodelar till A.A haft en susning om vad

dessa medel går till för tvivelaktiga organisationer så hade dom säkert tänkt om.

Äldre generationer har alltid haft stort förtroende för statliga myndigheter och tror i sin

godhet att dessa medel förvaltas väl. Men den tiden

är sen länge förbi, När sådana tvivelaktiga giftspridare som Expo erhåller bidrag från nämnda

medel är det en stor skandal.

Därför alla som vet någon som är utan anhöriga, försök upplys vederbörande om att cancerfonderna,

Hjärt och kärlsjuka, MS sjuka och andra,är ett

mycket bättre alternativ att skänka sina tillhörigheter till, dessa brukar istället via dyr TV reklam tigga medel till sin verksamhet ,samtidigt som dessa märkliga konstellationer erhåller bidrag från skänkta medel.

2011-09-13 @ 11:11:29
Postat av: Hulda

Calle: De av oss som inte har arvingar bör SNARAST upprätta ett testamente. Allt för att förhindra att ens surt förvärvade ägodelar och kapital går till landets fördärv.

En bra kompis barn kan tex. vara vara bra i sammanhanget. Alternativet är betydligt sämre....

2011-09-13 @ 11:24:03
Postat av: Birger-Zorro

Men hjälper det inte att "önska" sig att DF ska försvinna? Det trodde ju jag.... :)Då kanske det inte funkar med Sd i Sverige heller?Skämt åsido; hur jävla blåsta är svensk massmedia egentligen? Jan Guillo som chattare på Aftonbladet? Det är ju som att bocken som trädgårdsmästare......Vilka puckon vi har i Sverige!!! Suck. :))

2011-09-13 @ 12:47:25
Postat av: Stefan K

Agendas reportage om det kommande valet i Danmark blev tragikomisk då danskarnas åsikter fick symboliseras av en dread-lock tjej som osade vänster och som symboliserade Danmark med öldrickande och Christiania.Nu har väl svensk media fått ännu mer vatten på sin kvarn efter det norska kommunvalet och braskande rubriker om ett katastrofval för Framskrittspartiet.Som du Thoralf hoppas jag att svenska journalister och proffstyckare sätter kvällskaffet i halsen när siffrorna från Danmark ramlar in.

Oavsett hur det går så kommer inte danskarna att nämnvärt förändra sin invandringspolitik, annat än på små punkter. I Danmark har, till skillnad från Sverige, de flesta partierna insett att det inte fungerar med en ohämmad invandringspolitik. En sådan drabbar nämligen alla.

2011-09-13 @ 12:53:29
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Lassekolja

Lika glad som jag blir om det går bra för Dansk Folkeparti, lika trött är jag på svensk medias ensidighet, inte minst när dom samtidigt förnekar detta envetna vinklande.Betr. KD, som jag faktiskt taktikröstade på, innan Ian & Bert dök upp; Om KD vill överleva bör dom sluta med att inför varje fråga hålla upp ett finger i luften för att se vilket håll den politiska vinden blåser. Det tror jag blir KD´s undergång. Några exempel; abortfrågan, homoäktenskap, bensinskatten, fjäskandet för muslimer m.m.

En av SD´s starkaste gren är att vi (är väl det enda parti, som) står fast vid våra åsikter och det bör vi fortsätta med.

Ett annat parti som ligger risigt till. Regeringens sämsta minister (tycker jag) har misslyckats med att ta itu med de tre eljättarna, alltså att återställa konkurrensen, genom att avskaffa deras korsägande av varandra. Hon har även näst intill motarbetat SAAB. Att hon inte längre är lika negativ till kärnkraften tycker jag är bra men det gynnar nog inte Centern.

Postat av: Lassekolja

I sista stycket avser jag naturligtvis Maud Olofsson men det har Ni väl redan förstått!?

Postat av: AWSvensson

Beklagar alla anställda på Försäkringskassan,istället för att ge den sämsta generaldirektören,visserligen i stenhård konkurrens,Dan Eliasson sparken så utser man honom till generaldirektör för försäkringskassan. Migrationsverket personal jublar nog i stil med när de förpassat en del rötägg ur riket, med all rätt ,sämre kan man inte får.

2011-09-13 @ 14:48:25
Postat av: Svensson

Hur kul är det för KD-väljare att rösta på ett stödparti :p

2011-09-13 @ 14:58:24
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tony Ingman

Dan Eliasson har varit en usel chef för Migrationsverket, hur gör man då med en sådan chef?

Jo då ger man honom en ännu bättre befattning som

chef för den svällande försäkringskassan med vidhängande fantasiavtal.

En gång chef alltid chef, bra eller dålig, har ingen som helst betydelse när nomenklaturen kliar

varandra på ryggen.

2011-09-13 @ 16:28:43
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Gubben o Gumman kan vara testamentessmålvakter

No problem at all :)

2011-09-13 @ 18:11:25
Postat av: oveg

Thoralf, ska varje fosterhemsbarn som säger sig ha farit illa få en kvarts miljon kronor av staten? Jag föreställer mig att frestelse kan finnas att anklaga även goda fosterföräldrar, och hur ska i så fall sådana kunna försvara sig!

2011-09-13 @ 23:21:39
Postat av: Berit

Se till att era pengar inte hamnar i allmänna arvsfonden,donera era pengar till olika svenska idella föreningar som att hjälpa våra djur.

För annars går de pengarna till muslimer och andra invandrare.

Hur kan det har gått så illa i Sverige så svenska folket ställs totalt utanför allt i vårt eget land.

Varför vörma för de ekonomiska invandrarna hur tänker man då?

Varför protesterar inte svenskarna mot sveket från 7-klöverns politiker?

2011-09-17 @ 18:46:48
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:30:21
URL: http://www.burberry-pas-cher.com
Postat av: Chaussures Christian Louboutin

Les médias en font beaucoup de son argent dans l'intérêt des gens obsessif dans la vie de leurs célébrités préférées.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="Chaussures Christian Louboutin">Chaussures Christian Louboutin</a>

Tout le monde veut savoir ce que les stars portent de sorte qu'ils puissent obtenir les mêmes, ou du moins quelque chose approchant les mêmes.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="chaussures christian louboutin soldes">chaussures christian louboutin soldes</a>

Beaucoup de trésorerie des entreprises sur cette volonté en offrant réplique ou tomber chaussures de marque - la dernière catégorie est en fait illégal, <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="prix chaussures christian louboutin">prix chaussures christian louboutin</a>

car les maisons de conception perdre de l'argent à partir offs.There knock ne fait aucun doute que le culte de la célébrité sans cesse croissante dans <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin pas cher">christian louboutin pas cher</a>

les Etats-Unis et ici, dans au Royaume-Uni a conduit à plus de gens désireux de chaussures de marque propre. Pas une <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin femme">christian louboutin femme</a>

semaine ne passe sans que le magazine des femmes appelant à ses lecteurs pour obtenir des chaussures comme Kylie ou comme Kate <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/6-christian-louboutin" title="Christian Louboutin">Christian Louboutin</a>

Moss. Aujourd'hui plus de gens dépensent leur argent sur les chaussures Jimmy Choo et Christian Louboutin femmes que jamais auparavant,<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/9-christian-louboutin-chaussures" title="Christian Louboutin Chaussures">Christian Louboutin Chaussures</a>

et un marché en pleine croissance a conduit à une croissance du nombre de sites offrant des épouses discount designer shoes.The <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/16-christian-louboutin-hommes" title="Christian Louboutin Hommes">Christian Louboutin Hommes</a>

et copines de footballeurs de classe mondiale, ou remue comme ils sont connus a augmenté la popularité des marques de créateurs tels que des chaussures Christian Louboutin femmes. Si vous achetez des chaussures de marque discount alors il est possible d'obtenir des orteils Christian Louboutin peep.

2011-11-14 @ 07:30:45
URL: http://www.chaussureschristianlouboutin.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0