KARTA FÖR AFAAFA är väldigt omtänksamma med att tala om var alla Sverigedemokrater bor. Därför har min partivän Micael Foghagen i Kalmar gjort en liten karta så alla AFA-gossar skall hitta hem till alla Sverigedemokrater.

Therese Borg har återigen haft påhälsning av dessa AFA-gossar i Eskilstuna. Det enda de åstadkommer är att fastighetsägaren blir väldigt arg över att behöva klottersanera sin fastighet. Han kanske också blir Sverigedemokrat i nästa val när han upptäcker hur lite samhället och vårt rättsväsende gör för att lagföra dessa AFA-gossar. Det är endast företaget som får göra klottersaneringen som tjänar på dessa ”här bor bla bla” klottringar.Dessutom tror jag alla grannar också blir upprörda över hur en kvinna som bara engagerat sig politiskt i ett demokratiskt parti blir trakasserad. Det kan även det generera fler röster för Sverigedemokraterna i kommande val. Jag lider samtidigt med Therese Borg över vad hon utsätts för då jag själv för ca 4 år sedan utsattes för exakt samma saker. Men man får försöka se det positiva i det hela och att vänstern är de stora förlorarna.


Nu till något helt annat.
Igår var jag tillbaka på mitt gamla jobb och var med på ett investeringsmöte hos en kund inom mejeribranschen. Vid uppvärmning av produkten används en utrustning där en detalj kallas för ”gris/grispick”. Anledningen är att den långa stången skruvar sig likt en grispick. Detta är vad jag förstår ett vedertaget namn inom branschen och i hela Västeuropa.

Den danska leverantören berättade att när man sålde utrustningar till muslimska länder fick man inte kalla den för grispick i några dokument. Någon kunde ju tro att det är en riktig grispick och som iså fall skulle göra mjölken ”oren”. Den kallas istället för ”råtta” i dokumentationen! Precis som det skulle vara bättre.

Ska man skratta eller gråta över denna stenåldersreligion?

Nu kanske alla muslimer i Sverige slutar dricka mjölk om de får reda på att mjölken varit i kontakt med en ”grispick” på mejeriet :-)


Kommentarer
Postat av: Gute

AFA-drägget börjar snart bli lika populära som pedofiler i samhället.

Bra att SD-politikerna visar bilderna för svenska folket, så att man får se hur det går till i verkligheten!

2011-09-01 @ 18:59:26
Postat av: Lotta

Stor eloge till TV4 som vid sin 19-sändning tog upp våldet mot SD och detta som första inslag. Äntligen.

2011-09-01 @ 19:18:58
Postat av: Skånepåg

@ LottaTur att man är anonym Sd-sympatisör. Med min "arsenal" av olika lämpliga tillbehör hade jag gjort mig olycklig och antagligen fått "skaka galler", om någon försökt att dj-as med mig.

2011-09-01 @ 19:37:47
Postat av: Oliver

Vi måste avslöja mer hur media jobbar och fungerar. Det är de som stoppar sanningar från att komma fram, mörkar och snedtolkar. Se bara på vad de vill göra med kommenteringar. Det är enkelt att inse att de är skiträdda.Mediernas roll i samhället bygger på en gigantisk bluff. Det hävdar forskaren och författaren Bengt Nerman, som i 30 år bedrivit massmediekritisk forskning. Bengt Nermans senaste bok heter Den offentliga lögnen och är en lågmäld, men ändå våldsam, uppgörelse med medieindustrins självbedrägerier: "Objektivitet" finns inte i medierna. Massmedier förmedlar inte sanningar, utan är dramafabriker. "Nyheter" är i verkligheten ett slags teaterföreställningar. Och massmediernas ideologi är livsfarlig.

Reportaget publicerades ursprungligen i ETC nr 1-2/1998.

"För att hjälpa sina elever på journalisthögskolan att förstå mediaindustrins verkliga roll gav Bengt Nerman den ett namn: "dramafabrik".

"Massmedieideologin talar om 'fakta', ett slags punkter i verkligheten, att återge, mer eller mindre trovärdigt. Med bilden av teatern ser vi att det snarare är fråga om pjäser; på engelska säger man 'stories'. En pjäs och en story har till skillnad från fakta en tidsdimension; den utspelas i en tid, har en handling, personer, bakgrund, en början och ett slut. Och det innebär en tolkning och ett ställningstagande. Pjäsen har, som man brukar säga, en 'moral'.""I boken skriver jag att det var så här Joseph Goebbels gjorde i Tyskland på 30-talet i Tyskland. Precis likadant! Till slut hade Hitler alla med sig. Det gällde bara att se till så att det fanns några att skylla på hela tiden. I Tyskland hade man judarna. Här i Sverige har man utlänningarna. Och vad gör det liberala etablissemanget, inklusive socialdemokraterna? Jo, man ser till att man för ett jävla liv om det kommer ut några kortklippta killar på gatan och skriker. Men man ställer sig aldrig frågan hur det kommer sig att dom uppträder överhuvudtaget.""Samtidigt som media med hjälp av övertäckande debatter håller oss sysselsatta med oväsentligheter pågår utan diskussion det verkliga förändringsarbetet i samhället.

BN: Om man förskjuter verkligheten genom små, små beslut som man aldrig redovisar och aldrig diskuterar - och detta att besluten aldrig behöver diskuteras är det som kännetecknar Sverige idag - då kommer folk så småningom till ett läge där de säger "jamen herregud, vi måste väl vara med i EMU i alla fall!". Jag menar, om man har förändrat människors verklighet till ett läge där det inte finns något val, då kan man sätta in en folkomröstning!Att förskjuta verkligheten i små, små steg för att få med svenskarna på idén att gå med i EMU... var har jag hört det förut? Naturligtvis på Dagens Nyheters ledarsida."

http://josefsson.net/artikelarkiv/170-den-stora-myten-om-journalisten.htmlMedia är enligt mig idag psykologisk manipulering. Det finns alltid ett syfte varför man skriver om ett ämne och vad man vill uppnå.

2011-09-01 @ 20:00:34
Postat av: Vänsterwiki

En grispitt är också det verktyg som används för att demontera bultar med kvaddat huvud. En felgängad kraftig kil man borrar in i bulten. Nu får muslimerna inte jobba i verkstad heller.

2011-09-01 @ 20:19:46
Postat av: Lotta

@SkånepågDessa fega töntar skulle säkert lägga benen på ryggen illa kvickt om de stötte på motstånd. De vågar bara ge sig ut om nätterna när de inte riskerar att möta någon. Svt var ju sig likt och tog inte upp det grova våld som SD-politiker utsätts för. Det gick att skriva inlägg live på TV4:s hemsida så jag skrev: Vore intressant att få höra Reinfeldts åsikt när det gäller våldet mot SD. Han tyckte ju att de fick skylla sig själva.

2011-09-01 @ 20:21:48
Postat av: Svensson

Bra att tv tar upp hur tokvänstern utför våldsdåd mot SD, nu måste Reinfeldt snart agera, annars kan han förlora röster.

2011-09-01 @ 20:21:50
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Sett inslaget nyss i TV 4. Rätt intressant att just Mona Sahlin häromsistens gick ut med att våld och hot mot oss inom SD måste fördömas medans andra toppolitiker inklusive vår statsminister häller tyst.Men så tänkte jag ett varv till - det är kanske just därför hon nu kan säga vad hon innerst inne tycker. Hon har sin politiska karriär bakom sig medans de andra vill ha kvar sina. Om detta kan man bara tycka - hyckleri!

2011-09-01 @ 20:42:37
Postat av: Lotta

OT/ Kanske av intresse för någon?

Postat av: Tony Ingman

Det är ytterst beklämmande att Statsministern inte öppnar käften mot dessa helidioter som med sina odemokratiska metoder försöker skrämma folk till tystnad, om bland annat den helsjuka invandringspolitiken. Visserligen får han ju ingen

fråga om detta i och med vi har en massmedia som

måste vara den mest inskränkta i hela Europa.

Om nu Fredrik.R själv är för feg för att uttala sig

borde han ha det goda omdömet att skicka fram någon annan från regeringen.Men han myser förstås över all djävulskap som Expos dårpippin hittar på

mot SD. Dessa fega rötägg drar sig inte ens för att angripa kvinnor med barn.

2011-09-01 @ 20:53:04
Postat av: Anonym

Detta vänsterextrema terrorvåld från AFA som sanktioneras via Expo och i förlängningen regeringen Reinfeldt måste tas på största allvar.

Vi kan inte nöja oss med sporadiska pliktskyldiga reportage i media.

Egentligen är det skrämmande att det "oberoende" Sveriges television helt har lagt locket på,inga reportage,inget på text tv ingen grävande journalistik.

Vad krävs för ett uppvaknande?En Sverigedemokratisk småbarnsmor som brinner inne tillsammans med sina barn?Detta ytterst allvarliga samhällsproblem måste tas upp i riksdagen.

En polisiär specialenhet som utreder,stävjer och bestraffar dessa terroristbrott som riktas mot demokratin och yttrandefriheten måste omedelbart bildas.

Vänligast

Mats Berndtsson

2011-09-01 @ 21:17:33
Postat av: Hulda

Mona Sahlins inlägg om våldet mot SD-politiker hade varit trovärdigt om det kommit FÖRE valet förra året.

Över till Libyen. Det talas nu om demokrati där efter Qadhaffis fall. Men blir det verkligen det?

Troligen Sharia-lagar istället, vilket är låångt ifrån verklig demokrati.

Var finns våra feminister? De brukar ju gå i taket för minsta lilla orättvisa mellan könen här....

2011-09-01 @ 21:20:29
Postat av: AWSvensson

AFA och Expo i sammarbete proklamerar att Sverigedemokrater ska vara märkta med en framträdande blåsippa ,allt i syfte att möjliggöra trakasserier,vilka är sanktionerade från högre ort varför de inte kommer att beivras. Vidare förbjuds sverigedemokrater att arbeta inom offentlig verksamhet,även inom de områden där privata aktörer är beroende av offentlig upphandling. Vidare får sverigedemokrater icke hysas inom kommunalt ägda bostäder. Bostäder i övrigt som hyser sverigedemokrater ska på ett tydligt sätt vara märkta med dito blåsippa. I de fall nyanlända behöver bostaden så ska den ställas till dessas förfogande. Denna förordning träder i kraft med omedelbar verkan.

2011-09-01 @ 21:42:02
Postat av: Gubben o Gumman

Det som polisen tillåter gentemot Therese Borg är oförlåtligt,hon har varit utsatt för mordförsök.

Varför är inte bevakning insatt.

Detta bör Eskiltuna polisen svara på,maila och ring ned dessa stolpskott alla som kan.

Finns det inga SD väljare som kan hålla koll på henens adress nattetid i Eskiltuna?Varför inte partiet bekostat en ett vaktbolag år henne,vi pratar mordbrand finns det sedan barn på adressen så är stödet ynkligt.

Detta är skandal inget annat,så tror man att folk skall ställa upp i kommunerna.

Det skulle stått två vakter efter brandattentatet på adressen efter första incidenten.

Agera partiledning omgående

2011-09-01 @ 21:50:55
Postat av: Ex occidente lux

@ HuldaLibyens nationella övergångsråd (NTC) har deklarerat att landet ska ha ett demokratiskt flerpartisystem, med parlamentet som högsta beslutande församling. Sedan heter det att islam ska vara statsreligion och lagstiftningen beseras på sharia.Jag undrar bara hur detta ska gå ihop.

2011-09-01 @ 21:54:45
Postat av: Ex occidente lux

Baseras på sharia ska det heta - ju!

2011-09-01 @ 22:08:43
Postat av: Lassese

Om inte annat så lär sig folk att "rasister" kanske inte är så farliga... Om vettiga Therese är rasist, ja då kanske jag också är det och med mig en rätt stor del av befolkningen.

AFA har så till den milda grad devalverat ordet rasist att det inte längre har en negativ klang utan snarare signalerar förnuft och klarsyn.

2011-09-01 @ 22:21:57
Postat av: Hulda

Ex occidente lux:...

Rätt. Demokrati - Islam - Sharia - omöjligt.... Demokrati för Muslimska män som tycker exakt lika, det är det säkert. Men de andra....

2011-09-01 @ 22:38:13
Postat av: Solidus

Vad är en rasist? Jag börjar bli skogstokig på detta uttryck.Homo Sapiens är vi alla människor och detta är defintionen av begreppet ras.Nu måste statsministern ta bladet från mun för annars så har han förbrukat allt förtroende som Homo Sapiens.Om inte statsministern gör något så måste väl för bövelen vår kung säga något för vi är trots allt en Monarki.Om ingen av dessa fördömer dessa dåd så kan vi som röstar med huvudet bara fördöma detta.Jag ställer statsministern skyldig till allt som händer Sverigedemokrater så länge som han håller tyst. Tystnaden är att betrakta som ett medgivande.Just nu har vi ingen demokrati i Sverige!

2011-09-01 @ 22:41:38
Postat av: S-E Karlsson

På tal om Libyen och Kadaffi varför flyger man inte ner med regeringsplanet och hämtar Kadaffi hit till Sverige vi har ju sägs det hundratals krigsförbrytare här redan , så en mer eller mindre spelar väl ingen roll , här skulle han få det bra Sverige utvisar ju inga flyktingar , ifall han skulle få ett avvisningshot över sej så kanske Kyrkan eller Röda korset kan gömma honom ! He,he,he .

2011-09-01 @ 22:55:28
Postat av: Stefan K

Varför hyllar ni Sahlins artikel?

Den bygger på att SD inte ska få fler sympatisörer p.g.a. det politiska våldet. Sahlin är ju en av de som lagt grunden till hatet mot SD och säkerligen inspirerat AFA och annat drägg till sina odemokratiska handlingar.Sedan stinker artikel av dubbelmoral, då hon ena stunden försvarar demokratin för att i nästa påpeka att hon tänker göra allt för att motarbeta och aldrig, aldrig någonsin ge SD något inflytande.

2011-09-01 @ 22:59:30
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Tjadden

Vi bör klistra en blåsippa på våra meningsmotståndares bilar, så att de slår sönder sina bilar för varandra.

En gammalt påfund som hände en glad ND som fick sin bil förstörd för att han ett klistermärke med orden avveckla mångkulturen med Nd loggan på märket.

2011-09-01 @ 23:32:44
Postat av: Göran

Man kan undra vad som finns dolt i bla. AFA:s, EXPO:s och V:s agendor. De agerar ju som förtrupper till ett regelrätt krig. Deras uppgift förefaller vara att molekylisera eventuella motståndsrörelser innan de ens har skapats.

I krig och härskande är det sällan någon som verkar för syftet utan betalning.

Eller kan man verkligen vara så benägen att söndra sitt eget land på frivillig basis?I detta nu löper ett tidevarv vars hotbild är svår att förstå och bemöta.

Låt oss alla hoppas att kriget stannar i internet.

Ovanstående grupper verkar inte intresserade av att stanna där vid.

Vad som är för mig obegripligt är hur de kan hävda att de slåss för mänskliga rättigheter.

Kan väl ändå inte finnas mycket själ kvar i kropparna som utför vansinnesdåden.2011-09-01 @ 23:41:58
Postat av: Magentan

Här redogör Reinfeldt mycket tydligt och klart vad han anser om SD och om våldet mot SD:http://www.youtube.com/watch?v=KEg7zsXcdQ82011-09-01 @ 23:51:38
Postat av: vi gillar olika bara inte du gillar olika

Vänsterextremist åtalas för SD-attackDet var vid ett skolbesök som Wiechel och Andersson blev attackerade av den rabiata vänsterextremisten som redan har ett digert brottsregister, bland annat misshandel av en kvinnlig (!) sverigedemokrat. Samma Najafi tilldelades 2009 ett stipendium på 25 000 kr av stiftelsen Artister mot nazister.

Då lektionen precis tagit slut rusar Najafi in och uppträder aggressivt och hotfullt. Han skriker att sverigedemokraterna är ”nazister” och att de skulle försvinna från hans skola. Vidare ska han ha höjt handen som för att måtta ett slag. Wiechel upplevde Najafi som närmast psykotisk.En reporter från TV4 råkade befinna sig på plats samtidigt och fick med en del av händelsen.Armin Najafi, 901202, åtalas för olaga hot och ofredande avseende händelsen på Birgittaskolan plus ett annat fall av olaga hot, överträdelse av besöksförbud samt narkotikabrott.Dom förkunnas den 15 september.

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/01/vansterextremist-atalas-for-sd-attack/#more-98595

2011-09-02 @ 00:02:51
Postat av: Anonym

Lisa Bjurwald i antimuslimsk hatchock- Jag vill inte heller att Sverige ska islamiseras. Men det betyder något annat än när en Sverigedemokrat säger det. De är emot att det kommer hit muslimer överhuvudtaget.

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/01/lisa-bjurwald-i-antimuslimsk-hatchock/#disqus_thread

2011-09-02 @ 00:26:52
Postat av: jägarn

Den socialdemokratiska eskilstunatidninges webbilaga har hittils inte nämnt attackerna på SD med en rad och inte med ett ord. Kan någon gissa varför? Min egen teori är Afa-Expo-Mona Sahlin.

2011-09-02 @ 08:32:05
Postat av: Anonym

Dagsböter för äggkastning mot Jimmie ÅkessonFemtio dagsböter à 200 kronor blev påföljden för den 31-årige borlängebo som kastade ägg på Jimmy Åkesson, Sverigedemokraternas partiledare.Falu tingsrätt fattade beslut efter förhandlingen förra veckan. Jimmy Åkesson medverkade då via videolänk. Den åtalade borlängebon valde att inte komma till rättegången.

Förhören gav en klar bild, anser tingsrätten. Det blev utrett att borlängebon från ganska kort avstånd kastat ett ägg mot Jimmie Åkesson vid ett valtal på Sveatorget i september i fjol. Ägget träffade skon och byxbenet som blev kletigt. Borlängebon rev också sönder informationsmaterial från Sverigedemokraterna.

Mannen har erkänt och meddelat i en skrivelse att han beklagar äggkastningen.

Han döms nu för ofredande och störande av allmän sammankomst till 50 dagsböter. Borlängebon ska också betala 5 000 kronor i skadestånd till Jimmie Åkesson för kränkningen.

http://www.dalademokraten.se/Borlange/Dagsboter-for-aggkastning-/

2011-09-02 @ 10:19:49
Postat av: Ex occidente lux

För att åter anknyta till Libyen, har Süddeutsche Zeitung idag en lång artikel just på temat islamisterna och Libyens framtid. sueddeutsche.de

2011-09-02 @ 10:36:28
Postat av: AWSvensson

Apropå den demografiska myten,det är riktigt att fler måste jobba för att hålla välfärdssamhället igång. Men det beror inte ,som man försöker inbilla oss ,på den åldrande befolkningen utan på massproduktionen av välfärdssnattare.

2011-09-02 @ 11:50:59
Postat av: Birger-Zorro

Tyvärr är detta orsaken till att jag inte är aktiv Sd-politiker. Min familj skulle få lida, men även mitt företag skulle nog ta stryk är jag rädd. Det är oerhört beklagligt att vi inte har respekt för demokratiska principer i Sverige.Tyvärr så är det nog bara en engångsföreteelse att diverse mediaorgan rapporterar om Sd-politiker som blivit attackerade. Enda anledningen är nog Per Gudmundssons ledarartikel tidigare i veckan, tror jag.

2011-09-02 @ 12:09:10
Postat av: LN

ROPEN SKALLA - SHARIA ÅT ALLA!

De här grabbarna känner ni redan -

ni har sett dem en gång tidigare.

Nu är de tillbaka, mer beslutsamma

än någonsinn. Vad har ni att ställa

upp mot dem? Herr Ekeroth kanske?

Nu skall det bli slut på knark

och nakenhet, hor och hångel,nu

skall Systemet gå i graven.

Allahu Akbar

http://youtu.be/6wBfH8ExYfg

2011-09-02 @ 12:43:44
Postat av: AWSvensson

Media genomsyras för tillfället av den glada nyheten att Sverigedemokraterna fått 7,1% i Sentios väljarundersökning. Ovationerna vet inga gränser, rubriksättarna försöker överträffa varandra i glädjerubriker , tårarna rinner den uträknade har kvicknat till och ordningen är återställd.

2011-09-02 @ 14:26:23
Postat av: Jeppe

Jag säger bara jinge.se som är en misstänkt AFA ledare.

Kommunisten som är antisvensk ut i fingerspetsarna.

2011-09-02 @ 14:31:42
Postat av: Skånepåg

@ AWSvenssonJa och man framåller också med emfas, att Sd ökat med 0,7 procentenheter sedan väljarundersökningen i juli!

2011-09-02 @ 14:55:31
Postat av: riffi

Man kommer naturligtvis inte heller att glömma att tala om på löpsedlarna att sentio har den bästa träffsäkerheten när det gäller SD av alla opinionsinstitut

2011-09-02 @ 15:13:18
Postat av: Tjadden

skrämmande är att Moderaterna har ökat i Sentio mätning och alliansen totalt, har Mp sympatisörerna börjat att snegla redan på Moderaterna?http://www.dn.se/nyheter/valet-2010/sentio-alliansen-drar-ifran

2011-09-02 @ 15:20:51
Postat av: Anonym

Det är glädjande att miljömupparna är på dekis.

Sentio för augusti:

C 4,0 (-0,2)

FP 6,5 (+0,3)

M 32,0 (+0,4)

KD 3,2 (-0,3)

S 33,1 (-0,6)

V 4,8 (±0,0)

MP 8,0 (-0,4)

SD 7,1 (+0,7)

Övr 1,2 (+0,1)

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/02/sentio-augusti-sd-fortsatter-att-oka/#more-98711

2011-09-02 @ 15:35:31
Postat av: Hulda

Nu plågas journalisterna på landets tidnings, radio och Tv-redaktioner. SD ökar i Senitos undersökning till 7,1%.

Hur kunde det bli såhär, undrar de säkert. Mest funderar säkert Lena Sundström.

Men får vi se detta resultat i TV-rutan ikväll? Får "Svensson" veta att SD fortsatt är vågmästare??

Det blir väl som på cirkus. Största möjliga tysstnad....

2011-09-02 @ 15:38:34
Postat av: vi gillar olika bara inte du gillar olika

Jag mejlar redaktioner i part och minut när det är största möjliga tyyssstnad,och visst påverkas den vänstervridna journalistkåren i långa loppet,vi fick igång en början till debatt angående det eskalerande politiska våldet.

PS:Vi är snart tredje största parti.

2011-09-02 @ 16:16:05
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Återigen mörkar media... jag följer exemplet att maila diverse redaktioner. Börjar med SR och SVT sedan blir det aftonblaskorna och morgontidningarna.Här skall det banne mig mailas så datorn ryker!

2011-09-02 @ 16:36:38
Postat av: Ludvig

Stenåldersreligion, det är det rätta namnet på islam. I länder där denna religion härskar kan man få dödsstraff för en sådan förseelse som att byta från islam till kristendom.

2011-09-03 @ 09:48:48
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Avsikten är självklar. Att skrämma vettet ur befolkningen. Hot och våld är facisternas/kommunisternas verktyg i dagens Sverige. Gissa vem som stött deras ändamål?Och herrn är så tyst så tyst. En beundrandsvärd jämförelse...

2011-09-03 @ 14:56:57
Postat av: Peer Pedersen

Jag blev för ett par veckor sedan kallad "nazist" med mitt fulla namn i en debatt i Kristianstadsbladet.

Jag polisanmälde ärekränkningen och ärendet ligger nu hos Justitiekanslern.

Man får inte tillmäle någon som "nazist" och når det som här rör sig om en ledamot i lokala kommunfullmäktiga och kommunstyrelse för SD, då hänger man på den.

2011-09-03 @ 22:18:28
Postat av: Funtaren

Peer, har du sett denna artikel:http://www.kristianstadsbladet.se/kristianstad/article1537021/Tveksamt-om-fortal-tas-upp-av-JK.htmlJag kommenterade ang deras insinuation av att det normala för SD:are skulle vara att vara nazister. Du kanske kunde ta ett varv till, eftersom det nu är tidningen själv som gjort bort sig?

2011-09-04 @ 10:56:13
Postat av: Ojoj

Alltså vilken låg nivå! Jag råkar vara vänster-sympatisör själv och jag kan bara hålla med om att det här förstör för vänstern. Vi lever i en demokrati och folk ska ha rätt till sina åsikter, utan att bli påhoppade. Snälla bjud inte detta konservativa och rasistiska parti på sympatiröster. Gå inte ner UNDER deras nivå.

2011-09-07 @ 12:04:19
URL: http://www.tjejkastet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0