I SVERIGE INTET NYTT

Media ger sig uppenbarligen inte utan man kör på som vanligt. Nu är det Erik Almqvist som har hamnat i medias giriga käftar. Stureplansgruppen har en version och Erik Almqvist har sin version.

I det här läget anser jag faktiskt att Säpo måste släppa på sin sekretess och även ge sin version av det inträffade. Något annat är inte logiskt.

Tyvärr så är skadan redan skedd. Även om Säpo styrker Erik Almqvists version till 100 procent kommer media inte skriva en rad om detta.

Jag hoppas dock att en fortsättning följer så svensk folket och läsarna får veta sanningen. Sedan hoppas jag givetvis att alla Sverigedemokraterna inte lägger en enda krona i fortsättningen hos Stureplansgruppen.


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Dom Libyiska rebellerna gjorde ingen skillnad på gästarbetare från afrika, och Kadaffis legoknektar dom dödades också.Är det inte det som kallas mördande rasism, men det nämnde SVT68 inget om konstigt.Det är arabisk vår nu det skall Svenne Banan lära sej.

2011-09-04 @ 23:40:29
Postat av: Robin Shadowes

Typiskt. Hade Erik verkligen slagit till den där dörrslusken så hade vi sett hans nuna klistrad på samtliga svenska löpsedlar med braskande rubriker. Vi hade sett "experterna" sitta i måndagmorgonens tv-soffor sabla ned SD och förutspå att nu kommer SD's opinionssiffror tvärdyka nedåt. Givetvis utan nån representant från SD medverkandes.

2011-09-04 @ 23:40:52
Postat av: Gubben o Gumman

Kvällspoesi : Bättre invandrad och försörjd än barnafödd och skatteslavsförstörd.

2011-09-04 @ 23:41:32
Postat av: Anonym

Stureplansgruppen, Johan Rydevärn, är med i anti-SD-grupp

http://www.facebook.com/johan.rydevarnErik Almqvist har nu polisanmält Stureplansgruppens marknadschef Johan Rydevärn för förtal (ärendenr 0201-K268176-11)Erik Almqvist/SD offentliggör snarast var vi kan donera en slant för att vara med att stötta framtida rättsliga processer.

Mats B

2011-09-04 @ 23:47:42
Postat av: Anonym

Eriks mycket trovärdiga version av det inträffade på nyheterna.

http://www.nyheterna.se/tv?videoid=1991316&treeId=5050101

2011-09-05 @ 00:12:19
Postat av: Tjadden

Även dålig reklam kan vara gynnsamt, alltid kommer sanningen fram och SD plockar nya poäng.

2011-09-05 @ 00:38:34
Postat av: Anonym

Laholm trotsar partipiskan.

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/04/laholm-vagrar-ta-emot-ensamkommande/#disqus_thread

http://arbetarbladet.se/nyheter/hofors/1.3864856-flyktingbarn-en-ovantad-provning

http://www.val.se/val/val2010/slutresultat/K/kommun/13/81/index.html

2011-09-05 @ 01:09:04
Postat av: se hur det gick

Han har icke en chans...– Det är inte våra vakter som för ut honom utan det är Säkerhetspolisen. Vi tycker att det är ytterst obehagligt att han blev så våldsam att Säkerhetspolisen var tvungen att avlägsna honom från platsen, säger Johan Rydevärn.http://www.expressen.se/nyheter/1.307192/har-grips-ssu-basen-anna-sjodin

http://www.expressen.se/nyheter/1.438848/anna-sjodin-falld2011-09-05 @ 04:15:29
Postat av: Lotta

Visst är det märkligt. Aftonbladet hade igår krigsrubriker om det påstådda krogbråket som en toppnyhet under rubriken: Extra i fetstil. Att SD fick 7,1 % i senaste opinionsundersökningen tar man inte upp alls.

2011-09-05 @ 06:33:11
Postat av: Sven Dacke

Jag föreslår att Sverigedemokraterna skyndsamt undersöker möjligheten att starta Skolor på några platser

Skolorna skall bygga på assimilation av "nysvenskar" och behövs som en motvikt till fram för allt Muslimska skolor av olika slag.Principiellt är jag mot att små barn skall påverkas, antingen det gäller Unga Örnar, MUF mm men jag tror att det redan finns ett behov av skola som bygger på Svenska traditionella värdegrundet.Och tänk när media får reda på detta! Då är det många ledarskribenter som troligen får hjärnblödningPostat av: Stefan A

Ja blir Erik frikänt får vi väl hjälpas åt att påminna sändaren på TT med flera,men det dröjer, som vanligt i Sverige, minst ett halvår innan det händer något. England imponerade med sitt rättsystem,bara några dagar efter kravallerna var buset både åtalde och dömda, dit kan man rekomendera ett studiebesök för Svenska politiker. I Sverige ska man fortfarande utreda exakt vem som gjort vad,och det är ju bra iofs, men det funkar inte vid kravaller och demonstrationer och där flera gärningsmän är inblandad och inga trovärdiga vittnen närvarande, och tar en hiskelig tid och kostar massor med pengar.

2011-09-05 @ 07:56:10
Postat av: Info

VARFÖR ÖVER HUVUD TAGET STUREPLAN?Barerna och restaurangerna runt Stureplan har på få år utvecklats från att vara ett folkligt och mänskligt tillhåll till att bli ett centrum för mångmiljonomsättande kändisindustri.Den förnuftige och trovärdige undviker numera att ens närma sig platsen. Att dessutom lägga ned tid på att försöka få kontakt med något så löjligt som ett VIP-rum signalerar dåligt omdöme.Att Erik nu sällat sig till stureplansminglarna kan troligen skyllas på ungdomlig oerfarenhet och obetänksamhet. Brister som ibland och ofta - men långt ifrån alltid - växer bort med åren.Eriks egen redogörelse för det inträffade är ju inte helt glasklar, men på en punkt måste han ha rätt: han kan ju omöjligen personligen ha inlett våldsamt bråk samtidigt som han visste att han bevakades av två civilklädda poliser!

2011-09-05 @ 08:03:15
Postat av: Anonym

Här kommer lite mer förtal.Johannes Jacobsson fd EXPO och nu redaktör för det tidigare populära programmet Efterlyst sa på Twitter -"Ok vem är cafe´boxaren i SD ? Var det Petsäll som trodde dörrvakten var en tv."

2011-09-05 @ 08:43:42
Postat av: Goten

Helt sant, Thoralf, TT skrev om sina nyheter om Almqvist tre ggr igår när verkligheten gick emot deras önskade utfall, dvs, Eriks eventuella skuld i målet.Lärdom av detta: Gör alltid som Erik Almqvist, skriv först en egen rapport, ofentliggör den på egen sida så snabbt som möjligt, ta först där efter kontakt med fulmedia och försök att få lögnerna korrigerade. Och läs gärna vad som skrivs på Flashback, någonstans bland allt babbel och skitsnack finns ofta sanningen.Samtidigt tycker jag att Erik Almqvist borde plocka svamp med Säpo-gubbarna istället för att ränna runt på 08-krogar.

Postat av: SM811

USA erkänner krigsförbrytare inom al-Qaida som Libyens officiella regering

http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=1255

2011-09-05 @ 09:03:42
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Hej Hopp!Poliser i Malmö - läs Rosengård - skall gå på språkkurs....Vilken yrkesgrupp står på tur måntro? Socialsekreterare, domstolsväsendet, kriminalvården?http://www.sydsvenskan.se/malmo/article1539276/Sprakkurs-for-poliser.html2011-09-05 @ 09:24:09
Postat av: S-E Karlsson

Oj,oj,oj och jag som i min enfald trodde att det var invandrarna som skulle gå på SFI för att lära sej svenska , nu visar det sej istället vara svenskarna som ska lära sej arabiska ! Ska SFI skrotas nu då och döpas om till AFP = Arabiska för polisen .

2011-09-05 @ 09:50:13
Postat av: Hulda

Micael Foghagen: Ja, visst är det bedrövligt. Varför inte en rejäl assimileringskurs och ett hårt slutprov för alla "nybyggare"! Då skulle säkert många vända hem direkt....

Ännu en kostnad på Mångkulturens heliga altare....

2011-09-05 @ 09:52:00
Postat av: Stefan K

Även om inte gammelmedia ämnar skriva sanningen om krogbråket, så görs det på nätet och nätet är idag en intressantare nyhetsförmedlare än gammelmedia. Gäller inte minst hos den unga generationen.

2011-09-05 @ 09:56:19
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: allemand

Tjat igen, SD måste skaffa en kommunikationskanal som når folket.

2011-09-05 @ 10:04:22
Postat av: AWSvensson

SD:s mesta och bästa kommunikationskanal är verkligheten,en verklighet som i alla avseenden överträffar dikten. Hur tro ni att pensionärerna uppfattar att det finns inga pengar till skattesänkningar, men till det accelererande asylbedrägeriet råder ingen brist på resurser,det går ju alltid att knapra på den hårt beskattade svensken .För till godheten har det aldrig funnits några besparingar. Så det är upp till varje individ att själv konstatera vad som händer och försöka bilda sig en uppfattning ,då brukar den ekonomiska aspekten vara den som till sist avgör.

2011-09-05 @ 10:44:59
Postat av: Magentan

Stefan K skriver: "Även om inte gammelmedia ämnar skriva sanningen om krogbråket, så görs det på nätet och nätet är idag en intressantare nyhetsförmedlare än gammelmedia. Gäller inte minst hos den unga generationen."Så resonerar tydligen många förhoppningsfulla SD:are, men tyvärr har ni fel.6-7 miljoner människor i Sverige möts av kvällsblaskornas förstasidor och löpsedlar i och utanför affärerna samt hör och ser nyheterna på radio/TV. Inte ens en 1/2 miljon kollar sedan upp det på nätet.PK-media och övriga etablissemanget har i många år på alla sätt (framgångsrikt) jobbat för att ge folket uppfattningen att SD består av en samling rasistiska och dåligt utbildade korkskallar från landet som krökar runt och slåss.SD+KROG+BRÅK - det räcker faktiskt med dessa tre små ord på en löpsedel för att en mycket stor majoritet av folket ska nicka instämmande och mumla något som: "Jaså, nu igen, jaha"Vi som vet sanningen om SD byter givetvis inte parti pga massmedias anti-SD-kampanjer, men visst finns det en uppenbar risk vid varje sådan här historia att SD tappar några tusen potentiella nya SD-väljare som drar öronen åt sig och omprövar beslutet för den här gången.Alltså ytterligare ett bevis på nödvändigheten av att åtminstone 2-3 gånger per år sprida direktinformation hem till alla miljoner hjärntvättade svenskar som fortfarande litar blint på gammelmedias progaganda.

2011-09-05 @ 11:25:02
Postat av: Sven Dacke

I mitten av nittiotalet avslöjande TV-programmet Kalla fakta att de moderata politikerna Margaretha af Ugglas, Birger Hagård och Gösta Bohman hållit föredrag för den högerextrema organisationen Ungsvenska klubben. Den moderata partisekreteraren Gunnar Hökmark förklarade efter TV-programmet att de inte vetat vad Ungsvenska klubben stod för.

Postat av: AWSvensson

Sven Dacke :Konstig förklaring,å andra sidan finns det personer som gått på porrklubb utan att fatta det.

2011-09-05 @ 11:52:29
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Du märkte alltså inte ett skit?

2011-09-05 @ 11:55:08
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : I dom grumligaste vattnen går dom största nassefirrarna även kallade plånboksnassar.

2011-09-05 @ 11:57:25
Postat av: Gubben o Gumman

Det måste ju vra lite retfullt för Clownfeldt att skitehjel(M)arna historiskt sett gått bra ihop med nassar och musslor.Tacka fan för att dom håller på med G by Ass.

Tittar man på den typiske moderate mannen är inte skillnaden så stor på en kärring och honom.

Ofta "hjärnstyrd av mamsen och pappsen.Clownfeldt trivs ju bra i tvättstugan synd bara att han inte stannat där.

Killen är urlöljigt när han leker stor statsman i tv

2011-09-05 @ 12:05:14
Postat av: Gubben o Gumman

Tjadden : Nu har Gubben o Gumman "vridit om näsan " på Charlien Weimers KD på SVD opinion.

2011-09-05 @ 12:07:52
Postat av: Sven Dacke

För dom som inte fattade mitt inlägg kommerr ett förtydligande.Inom Svenska moderaterna finns kopplingar till Nazismen.Därför är det extra intressant vad nuvarande partiledare brukar "kläcka ur sig" vi olika tillfällenPostat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Det gör inget om vi kalla Anders "Sandal" och Fredrik Clownfeldt för Nasse och Ior.

2011-09-05 @ 12:20:55
Postat av: Gubben o Gumman

Hehe nu tänker AW Svensson så det rycker värre om honom är vad det gjorde på dieselmotorerna på U-137,när båten försökte komma loss från grundet.

Så vi strör väl lite salt i såret med förslaget att ta med frugan nästa gång, och välj en "pargymnastikklubb" så lär du märka iallafall var du är någonstans, nästa gång du är i Stockholm.

2011-09-05 @ 12:26:58
Postat av: AWSvensson

GoG ,inte visste jag att du var så gammalmodig,nej nu är det modernare grejer som kan aktivera en.

Postat av: allemand

@AWSvensson, om SD resonerar som du gör tycker jag synd om SD.

2011-09-05 @ 13:14:34
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Lever frun än efter det "skottet"

2011-09-05 @ 13:23:11
Postat av: Lassekolja

Det tråkiga eller rättare dj-liga är att PK-media, framför alla TV4, är väldigt snabba med att gå ut med negativa nyheter med SD-anknytning utan någon som helst sannings- eller källkontroll utan att ta något ansvar för att korrigera felaktigheter eller ännu värre, dom gör allt för att slippa dementera fullständiga lögner.

Frågan är hur länge till fungerar det?

Jag instämmer tyvärr med dem, som hävdar att endast en liten del av väljarkåren kollar upp sanningen på nätet. Den enda trösten och förhoppningen är att när de unga (=de som följer vad som händer på nätet) blir äldre växer andelen väljare, som inte längre låter sig vilseledas!

Postat av: Ex occidente lux

Nu ska poliserna i Malmö lära sig arabiska. Ska de även bära turban eller huckle? Var det inte meningen, en gång i tiden, att invandrare skulle lära sig svenska??För att inte diskriminera någon grupp, ska väl alla poliser lära sig ett hundratal språk. Lycka till! Men vem ska utföra polisarbetet, medan poliserna sliter byxbaken i oändliga språkkurser??Rösta på SD, annars går Sverige till råttorna!!

2011-09-05 @ 14:17:14
Postat av: AWSvensson

allemand, jag bygger mitt antagande på verkliga händelser,det som kan få folk att reagerar är ekonomin,märker man att man känner sig förfördelad så vaknar man. Inga utskick i världen kan ge bättre resultat än när folk själva skådar ljuset.

2011-09-05 @ 14:26:29
Postat av: Ex occidente lux

En god vän, som härstammar från Iran och har bott många år i Amerika, sade en gång till mej apropå massinvandringen i Sverige: har man bara en kyckling, kan man inte bjuda trettio personer på fest. Han är en av mina bästa vänner, avskyr islam och mullorna i Iran och längtar efter att få återvända till ett nytt Iran, fritt från denna anakronistiska, reaktionära och primitiva "religion".

2011-09-05 @ 14:29:59
Postat av: hummelstadskarin

SD:s riksdagsledamöter skall inte delta i det tarvliga livet på Stockholms innekrogar. Håller med vad Info och några andra skriver. Omdömeslöst, ungdomligt (29 år) oförstånd? Vi är omgivna av människor som vill skada SD. Inga fler självmål! Svik inte vårt förtroende!

2011-09-05 @ 14:38:08
Postat av: Calle

Några funderingar efter att ha hört intervjuer i P4 med talesman för Pensionärernas organisation ?? samt förb... pensionärer "på gatan".Särskilt pensionärerna borde ha ett direktutskick med info. om den uteblivna skattesänkningen och SD:s inställning till detta, samt synen på att inga neddragningar i kostnader för invandring aviseras, trots rådande konjunktur.Alt.kanske ngn. SD riksdagsman har kontakter till pensionärernas intresseorganisationer och kan få ut budskapetvia den kanalen." Pensions eller invandringsbroms" i ny tappning.

2011-09-05 @ 14:48:33
Postat av: Anonym

Starta ny tidning,sök presstöd.

Klart slut.

2011-09-05 @ 15:05:32
Postat av: Ex occidente lux

Nä, är man folkvald representant, bör man tänka efter ett varv till, innan man rullar hatt bland nattklubbbarna i Fjollträsk. Vissa nattklubbar bör man av princip undvika, det uppstår nästan alltid bråk på dessa ställen.Det finns en hel del trevliga restauranger i Sthlm, som har öppet inpå småtimmarna. Gå dit i stället eller anordna en trevlig efterfest i någon privat lägenhet! Drick en kartong Chardonnay på en balkong, för ett citera Magnus Uggla.Vi partimedlemmar och sympatisörer har valt er riksdagsmän, och kryssat för respektive favoriter, för att ni ska representera oss i Sveriges högsta beslutande organ och inte för att ni ska rumla runt på innekrogar och orsaka skandalrubriker i boulevardpressen.Jag vill inte se en sån rubrik till!!! Skärpning!!!

2011-09-05 @ 15:22:58
Postat av: Ex occidente lux

2011-09-05 @ 15:30:18
Postat av: Anonym

Här är en av våldsverkarna som överföll Erik,

tillika den mest aktiva:

Armo Ararat Mnasken ,han är armenisk nationalist och SD hatare.

Se skärmdumpen från Facebook här.

http://tinypic.com/view.php?pic=35347ck&s=72011-09-05 @ 15:36:41
Postat av: AWSvensson

En sverigedemokrat riskerar överallt att bli provocerad inte bara på dårpippins så kallade inneställen. Jag har förståelse för vilken konstig situation dessa riksdagsmän lever i,med dörrvakter som har direktnummer till kvällspressens reportrar . Det räcker att någon stöddig person grabbar tag i en och när man försvarar sig så lever vederbörande ut hela scener ur döende svanen. Eftersom det är efter tumultet startat som det uppmärksammas så faller upphovet bort, att då som Almqvist ha två Säpomän i sin närhet är inte vad dessa provokatörer räknat med. Om sanningen når den breda allmänheten så gynnar detta SD. Håller med om att med tanke på vad jag skrivit så får man försöka undvika att lägga upp till straffspark.

2011-09-05 @ 15:41:44
Postat av: allemand

@AWSvensson, problemet är bara att de skådar inte ljuset hur mycket du än vill. Ta bara Almqvists groda, visst han har skrivit på sin hemsida och FB, SD har skrivit på hemsidan. Hur många av den grå massan läser det tror du, väldigt få. Däremot läser många aftonslusken och vad står det där tror du? Något positivt om Almqvist, tror inte det?Sluta och snöa in er, starta en blaska och få presstöd, det finns underlag för det, kan nationella kan SD, eller hur?För övrigt håller jag med dem här som tycker att det finns viktigare saker att göra än att springa på krogen på nätterna, starta en tidning t.ex. Spendera nätterna med att trycka den istället för att springa på krogen ger mer röster. ;-)

2011-09-05 @ 15:44:24
Postat av: AWSvensson

Val avgörs de närmaste veckorna innan valet. Därför blir partiledardebatten helt avgörande om man ska få ut budskapet ,detta i kombination med att valrörelsen inte innehåller några fiktiva eller verkliga affärer med Sverigedemokrater inblandade. För finns det lik i garderoben så på något konstigt sätt brukar dessa vakna till liv lagom till valet.Sant eller osant spelar ingen roll,tiden för korrigeringar har runnit ut. Man kan rimligen anta att 0,5 till 1% försvann i senaste valrörelsen pga affärer. Som bekant minnet är kort.

2011-09-05 @ 16:01:46
Postat av: J B Doe

På busshållplatsen såg jag idag en stor annons från Aftonbladet. "HE IS FULL OF SH*T!", stod det.

Det kunde lika gärna ha stått "IT IS FULL OF SH*T!"

2011-09-05 @ 16:04:34
Postat av: Svensson

Svensk Massmedia, Vi skriver vad vi vill :p

2011-09-05 @ 16:11:01
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

OTMattias Karlsson, Sd riksdagsman Skriver på Twitter.Blev p.g.a. min partitillhörighet precis nekad av dräktrådet i Kronoberg att hyra en folkdräkt från min hembygd till riksdagens öppnande.Nu blir jag minst sagt dj-t förbannad!

2011-09-05 @ 16:30:40
Postat av: Skånepåg

Rättelse:

OTMattias Karlsson, Sd riksdagsman skriver på Twitter."Blev p.g.a. min partitillhörighet precis nekad av dräktrådet i Kronoberg att hyra en folkdräkt från min hembygd till riksdagens öppnande."Nu blir jag minst sagt dj-t förbannad!2011-09-05 @ 16:30:40

2011-09-05 @ 16:49:11
Postat av: vi gillar olika bara inte du gillar olika

OG Helin stoltserar med sitt läsarföraktKommentar från Oskar08

Jag tillhör läsekretsen på internet och köper aldrig er tidning som lösnummer, därför att jag tycker att AB är innehållös, censurerar nyheter, skriver om meningslösa saker och absolut inte objektivt samt avsaknad av undersökande journalistik. Hur skall ni locka tillbaka oss läsare som har reagerat som jag?Jan Helin:

Jag känner inget behov av att locka tillbaka dig. Aftonbladet har fler läsare än någonsin i historien. Vad gör du här? Du verkar tråkig.http://politisktinkorrekt.info/2011/09/05/jan-helin-stoltserar-med-sitt-lasarforakt/#disqus_threadLäs hela chatten här utan att gynna tidningen(klicka ej på något):http://www.aftonlognen.se/engageramer/article13577501.ab

Postat av: Tjadden

Svaret jag fick, varför så många muslimer bosätter sig i Sverige."Muhammed_el_MasirMed 100 % säkerhet, så har en stor del valt att komma hit på grund av välfärdsstaten och de generösa bidrag som delas ut till höger och vänster. Jag är helt övertygad om att detta gäller i lika hög grad för kristna syrianer i Södertälje, som för somaliska analfabeter i Angered.Jag ser inte islam - d v s religionen - som något större problem, utan problemet ligger hos välfärdsstaten. Testa att avskaffa alla generösa bidrag utan krav på motprestation, så skall vi se hur populärt Sverige blir för ovannämnda lycksökare.Från GPs artikel från 2007

"En ensamstående mamma i Hammarkullen, utan jobb och med sex barn födda mellan 1991 och 2004, är garanterad 23 560 kronor i månaden i barnbidrag, flerbarnstillägg, studiebidrag, underhållsstöd, bostadsbidrag och försörjningsstöd. Dessutom får hon, baserat på behov, hjälp med kostnader för vård och medicin, hushållsel, tandvård, förnyelse av husgeråd och utrustning i hemmet och 'andra godtagbara behov'."

2011-09-05 @ 17:47:20
Postat av: Sven Dacke

Säpo: Islamistisk terrorism största hotet!!!!PS: Dom har säker missuppfattat det hela, skulle nog vara SD

Postat av: Putte

Idag fick jag mig tillsänd en artikel om "flyktingar"/invandrare från lördagens Östra Småland. I den intervjuades bland annat en iranier. Han sa bland annat att han hade fått frågan, från svenskar, om han bodde i tält i hemlandet. Hans kommentar till detta var; "Folk tror att vi är flyktingar som flytt från krig och oroligheter i hemlandet. Vi kom hit för att vi ville det." Nu hoppades han att han skulle få ett jobb. Detta betyder således att han enligt eget uttalande inte är flykting. Eftersom han önskade sig ett jobb, är han knappast heller arbetskraftsinvandrare, eller har man ändrat kravet att de ska ha jobb ordnat innan man kommer till Sverige? Denne iranier visar med all tydlighet att vi i praktiken har fri invandring och snacket om flyktingar bara är skitsnack och ett stort bedrägeri mot svenska folket. Var det någon som trodde något annat?

2011-09-05 @ 18:10:23
Postat av: vi gillar olika bara inte du gillar olika

Nu är jag lack igenJag säger det igen,bilda en fond(för rättsprocesser) som vi gräsrötter kan stödja,och det omedelbart.Det som är beklämmande är att jag aldrig fått någon form av respons när jag mejlat SDs riksdagsmän/kvinnor.

Varför är det så?Har ni anammat sjukklöverns pedagogik att vi endast är intressanta max tre månader innan valet.Är det så?Då bör ni skämmas för att ni inte moderniserat tänkandet.I min värld så startar den nya valrörelsen så fort som den gamla är avgjord,plus att man nyttjar oss gräsrötter till 100%Vi måste orka är ett vanligt argument,valet är över vi måste ladda.Detta är enbart skitsnack då många gammelpolitiker känner sig hotade av det nya som händer,känner sin position hotad,och sitter man välbetald i kommunfullmäktige(inkomsten är hotad) så är det alltid där skon klämmer,

och därmed har man inget intresse av förändring.

2011-09-05 @ 19:05:28
Postat av: Anonym

PS: har även mejlat Thoralf på riksdagens och därmed Thoralfs riksdagsadress mejladress,aldrig någon respons.Det är väl inte så illa att ni har i bekvämlighetens varma famn tänkt att vi väljare inte är värd kladdet som ackumulerats under skon på en normal promenad.OG Helin och vi "gillar olika" tanken har jag tyvärr trampat i redan.Jag är ledsen men att trampa på en bigott ledare typ som OG-Helin ger inget extra.

OG-Helin pudrar näsan,gillar han olika?

Absolut är det så,är det ok?

Nä låt OG-Helin valsa runt i näthatets breda tanke om yttrandefrihet och demokrati.2011-09-05 @ 19:46:53
Postat av: Sven Dacke

En rapport från mångkulturelle Araby i VäxjöAv elaka människor kallat ArabbyVi bodde för några år sedan i Araby, och när vi flyttade dit var jag mycket positiv till det mångkulturella och alla dessa människor med olika kulturell bakgrund.

Efter några år var känslan den rakt motsatta, tråkigt men sant.På den tiden var förhållandet 8 till 2. Alltså 8 ”pursvenskar” på 2 ”nysvenskar”I dag är det motsatt förhållande.Pratade för några dagar sedan med en person som vistas mycket på området och person bekräftade att sedan vi flyttade har situationen blivit värre.Om man försöker säga till ett barn att dom inte får göra vad som helst svarar dom tillbaka.SVERIGE ÄR ETT FRITT LAND OCH VI GÖR VAD VI VILL. Samt tillägget Det är socialen som betalar.Min bekant berättade då att det är alla vi som betalar skatt som är Socialen.Någon har missat att berätta för våra nysvenskar hur det ligger till.Undrar hur det blir när Statens skatteinkomster minskar kraftigt och välfärden är ett minne blott

Postat av: Lotta

Postat av: Lotta

@PutteLäste också artikeln i Östran i lördags. Tyckte det var intressant och att fler skulle få ta del av artikeln så jag skannade in den och skickade den till PI igår. Tyvärr verkar de inte tycka detsamma för de har inte lagt ut det på sidan.

2011-09-05 @ 21:14:43
Postat av: Tony Ingman

Ja så har då Reinfeldt åter pissat på alla fattigpensionärer genom att åter en gång frångå givna löften. Han skäms inte över att höja sin egen lön med mer än vad fattigpensionären har att leva på om året, och detta sker varje år.

Uppblåst som han är tror han att det går att jävlas

med den älldre generationen hur länge som helst.

Märk väl att när det gäller anhöriginvandrare som lever på försörjningsstöd så är detta värdesäkrat,

med hyran betald upp till 6500 i månaden plus gratis vård samt subventionerad medicin.

Hade nu Göran Hägglund haft någon skam i kroppen

hade han lämnat regeringen med omedelbar verkan,

men det betyder att hans parti kommer att krympa ännu mer.

Håller för övrigt med dem som kräver en rikstäckande media som når ut till alla dom som

bara har att lyssna till lögnmedia.

2011-09-05 @ 21:17:16
Postat av: S-E Karlsson

Tony Ingman , du har absolut rätt i det du skriver , jag har exakt samma tankar , vi pensionärer är överkörda igen och igen och igen,igen,igen,igen !

2011-09-05 @ 21:53:28
Postat av: Magentan

AWSvensson skrev: "Hur tro ni att pensionärerna uppfattar att det finns inga pengar till skattesänkningar, men till det accelererande asylbedrägeriet råder ingen brist på resurser"Eftersom nästan alla av våra sedan länge hjärntvättade pensionärer enbart läser PK-gammelmedia, så har de inte den blekaste aning om något "accelererande asylbedrägeri" över huvud taget.Till Sverige kommer endast stackars fattiga flyktingar som genom ett under har lyckats rädda livet och klarat sig från alla hemskheterna i sina krigsdrabbade hembygder, och självklart måste vi hjälpa dessa så mycket vi kan, för allt annat är omänskligt. Dessutom har vi ju förbundit oss att ta emot dem, eftersom vi har skrivit på en massa papper och gett löften till en mängd olika världsorganisationer enligt landsfadern Reinfeldt.Att en stor del av dessa "flyktingar" åker tillbaka på långa besök till sina "förfärliga och livsfarliga" hembygder nästan genast efter att de fått sin permanenta asyl och garanti på livstids försörjning här, har de flesta av våra pensionärer heller ingen aaaning om.

2011-09-05 @ 22:18:02
Postat av: Lotta

Det är tydligen inte endast journalisterna som är urusla i Sveriges TV-kanaler. Sitter och tittar på TV4- nyheterna och ämnet är mobbning. Bakom Bengt Magnusson visar man en bild där fotografen lyckats "halshugga" en person som är på väg ner för en trappa. Fotografen i inslaget är inte mycket bättre, filmar endast fötterna på folk i en skola. Jag menar, har de ingen yrkesstolthet inom yrket längre?

2011-09-05 @ 22:20:05
Postat av: Lotta

@Magentan

Håller fullständigt med dig i det du skriver. SD måste få ut information till de som inte har tillgång till nätet och det är många. Sedan kan man undra över alla de papper Reinfeldt påstår att man skrivit under om det endast gäller Sverige och inte övriga länder i Norden eller Europa? Inget annat land har ju denna massinvandring så SD borde ställa honom mot väggen och fråga om vilka dessa papper är som inget annat land skrivit under.

2011-09-05 @ 22:26:38
Postat av: Lotta

@Magentan

Glömde att skriva att det ju dessa papper som man undertecknat som gör att det inte går stoppa massinvandringem enligt Reinfeldt. Inte mer rätt att ställa frågan om vilka papper det är.

2011-09-05 @ 22:29:21
Postat av: Thoralf Alfsson

AnonymHar du någon aning om hur många mail jag får varje dag på mina olika mailadresser?Nej, misstänkte det. Men du kan ju försöka att gissa!

2011-09-05 @ 23:08:39
Postat av: Robin Shadowes

"Glömde att skriva att det ju dessa papper som man undertecknat som gör att det inte går stoppa massinvandringem enligt Reinfeldt. Inte mer rätt att ställa frågan om vilka papper det är."Jag skulle också gärna vilja veta VARFÖR man ursprungligen undertecknade så pass dåraktiga avtal.

2011-09-06 @ 00:46:46
Postat av: Anonym

Här är skärmdumpar gällande vakter och Johan Rydevärns raderade facebook.

http://img69.imageshack.us/img...

http://img163.imageshack.us/im...

http://img801.imageshack.us/im...

http://img850.imageshack.us/im...

2011-09-06 @ 02:18:07
Postat av: Anonym

http://img801.imageshack.us/img801/167/johanrydevrn1.pngDen raderade Facebooksidan tillhörande Johan Rydevärn.

2011-09-06 @ 02:22:42
Postat av: Inte-en-till

Thoralf, du ska svara med den klassiska motfrågan:"Hot eller löfte?"

2011-09-06 @ 14:56:47
Postat av: MartinA

Oavsett vad, stureplansgruppen skall inte få en krona till av mig.

2011-09-07 @ 00:01:23
Postat av: Ferdinand Mjuk

Att inte vila på hanen, torde -av historien att döma- vara en väg för politisk framgång. Slå sig till ro mellan två Riksdagsval är gårdagens väljare vana vid,…inte dagens.

Tre gamla självdestruktiva riksdagspartier simmar fn med näsan i vattenlinjen ,varav ett av dessa borde -sedan länge, vara ett minne blott.

Okonventionella lösningar som ofta kommer upp på agendan via kommentatorer är nog en del av lösning på problemet.

Även om det är svårt, tiden knapp och pengabörsen har begränsning, så ger iaf hårt arbete framgång –det sa dom iaf alltid till mig som liten grabb- å det tror jag på.Gota Medias uppköp av ytterligare ett antal tidningar i Sydsverige är knappast en form som gynnar…(möjligen ägarna -i slutändan?).

Det tycks nämligen gå fort och allt snabbare i utförsbacken på den pk-mediala dyngstacken.

2011-09-07 @ 00:17:34
Postat av: Åke Malmros

Jag får leta upp nåt aanat land att hålla på.

Här är tydligenhttp://www.expressen.se/sport/friidrott/1.2551931/efter-vm-fiaskot-har-ar-den-nya-eliten vår nya elit:

2011-09-07 @ 06:56:34
Postat av: Åke Malmros

http://www.expressen.se/sport/friidrott/1.2551931/efter-vm-fiaskot-har-ar-den-nya-elitenSå ja?

2011-09-07 @ 06:57:45
Postat av: Robert Stöm

Sluta gå ut och festa för fasen!

2011-09-07 @ 09:02:28
Postat av: Premature ejakulation

Jag respekterar dig och detta är mitt allra sista inlägg på din blogg.Postat av: Thoralf AlfssonAnonym

Har du någon aning om hur många mail jag får varje dag på mina olika mailadresser?Nej, misstänkte det. Men du kan ju försöka att gissa!

2011-09-05 @ 23:08:39Antalet mejl är helt ointressant,det som är intressant är om du läser alla.Om du gör detta så bör du förstå att om man har en öppen kanal in riksdagen via mejl,så bör man besvara medborgarnas tankar och tänkerne.Då du är numera välavlönad av oss medborgare(med möjlighet till livstids försörjning)visst tillsammans med övriga i riksdagen(detta är inget nytt och vänstern nyttjar detta in absurdum),

så bör du Och övriga politiker(inklusive SD) som sitter i riksdagen ha en större ödmjukhet gentemot oss väljare.Det kan inte vara som nu med OG-Helin på aftonlögnen:

Jan Helin stoltserar med sitt läsarföraktKommentar från Oskar08

Jag tillhör läsekretsen på internet och köper aldrig er tidning som lösnummer, därför att jag tycker att AB är innehållös, censurerar nyheter, skriver om meningslösa saker och absolut inte objektivt samt avsaknad av undersökande journalistik. Hur skall ni locka tillbaka oss läsare som har reagerat som jag?Jan Helin:

Jag känner inget behov av att locka tillbaka dig. Aftonbladet har fler läsare än någonsin i historien.

Vad gör du här? Du verkar tråkig.Kan man vara mer hatisk som chefsredaktör?

Gynnar detta SD hat verkligen tidningen då man måste avskeda 150 medarbetare.Denna OG-Helin verkar vara en dyr belastning,ställer ni kuvade anställda upp på detta.

Ni förlorar och OG-Helin har som agenda att sätta demokratin ur spel på så sätt att demokratiska invalda partier skall kväsas,förtalas och hjälper inte det så ska dom bli utsatta för nationell vänsterextrem desinformation som inte skådats i mannaminne.2011-09-07 @ 16:03:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0