HUR OFTA ÄR EN PRÄST INBJUDEN TILL EN MOSKE?

Media försöker nu göra en höna av en fjäder när Jimmie Åkesson kritiserar att en imam och en rabbin skall medverka vid gudstjänsten i Storkyrkan som en del av öppnandet av Riksmötet. Några av SD:s ledamöter har valt att inte gå till Storkyrkan. Flertalet av dessa valde att inte föranmäla sig långt innan det var känt att en imam skulle medverka. Detta undviker givetvis media att nämna.

Personligen anser jag det är fel att politisera denna stund och upplever det till viss del som en provokation från Svenska Kyrkan. Jag hade själv anmält mig till gudstjänsten men kommer inte att gå. Inte på grund av att en imam medverkar utan på grund av att jag skall åka till Polen några dagar tillsammans med mina gamla arbetskamrater och arbetsgivare. Därför kommer jag bara att närvara under uppropet i kammaren, sedan måste jag resa hem till Kalmar för att hinna med till Polen.

När det gäller Svenska Kyrkan känns det som den fullständigt håller på att abdikera för det mångkulturella samhället som växer fram. Man tonar allt mer ner det kristna budskapet och de kristna traditionerna. I samma takt som Kristdemokraterna övergett sina grundläggande värderingar tycks Svenska Kyrkan göra detsamma. Ett sådant exempel är synen på kärnfamiljen.

Att bjuda in en imam till Storkyrkan vid riksdagens öppnande är som att legitimera den kvinnosyn och jämlikhet mellan könen som finns inom islam, inte minst genom Sharialagarna.

Jag undrar i mitt stilla sinne hur ofta eller om det överhuvudtaget skett att en präst blivit inbjuden till en moské för att läsa ur bibeln under fredagsbönen i ett muslimskt dominerat land. Hur tolerant är egentligen fredens religion?

DN, SvD, Expressen,


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

Mångkulturella samhället som växer fram,snarare kväver den västerländska framgångsrika kulturen,en kultur som skapat ett välfärdssamhälle som inte något muslimskt land varit i närheten av. Dessutom bjuder vi in dessa och bekostar med konfiskerade skattemedel vår egen kulturs undergång.Vad skall till för att det apatiska folket ska inse vad som håller på att hända, eller är det bara så att man är så nedtryckt att man givit upp.

2011-09-15 @ 12:38:41
Postat av: Ex occidente lux

Den dagen en kristen präst blir inbjuden att tala (inte predika evangelium) i en moské kommer aldrig. Hela det här spektaklet är enbart iscensatt, för att förödmjuka och provocera Sverigedemokraterna. Den stackars rabbinen är bara inbjuden som gisslan, för att fösöka att få jippot att verka mer legitimt, genom att inte enbart inkludera islam. Varför inte också inbjuda buddhister, shintoister, animister, ateister och anhängare av falluskult? Då hade man ju verkligen satt modebegreppet MÅNGFALD i centrum.Nej, saltet har för länge sedan mist sin sälta. Redan för hundra år sedan kallade karismatiska frikyrkopredikanter statskyrkan för DEN STORA SKÖKAN. De visste inte då, hur rätt de skulle få.Enda anledningen till att inte lämna svenska skökan, jag menar kyrkan, är att man då förlorar möjligheten att rösta på Sverigedemokraterna i kyrkovalet. Alltid kan det väl reta någon stollig stockholmsbiskop, ingen nämnd och heller ingen glömd.Hade jag varit närvarande i Storkyrkan, hade jag skränat ALLAHU AKHBAR!!!!! varje gång imamen öppnat truten!

2011-09-15 @ 13:05:04
Postat av: Robin Shadowes

Vad hände med tv-sändningen? Jag har då inte sett till nån. Både TV1, TV2 och Kunskapskanalen har sänt helt andra program hela förmiddagen och nu i början av eftermiddagen.

2011-09-15 @ 13:05:25
Postat av: Kalle

Du skall älska din nästa som dig själv. Just kärleken till våra medmänniskor är ett kristet budskap som SD verkar ha mycket svårt att ta till sig.

2011-09-15 @ 13:22:05
Postat av: Ex occidente lux

Sabotage mot dansk vallokal: en vallokal i Nyköbing/Falster har utsatts för sabotage genom att någon har spridit ut ett vitt pulver av okänd art. Flera väljare har börjat må illa. Stort politipådrag och räddningspersonal i marsdräkter, som försöker dekontaminera lokalen.Är det åter muselmaner i farten eller måhända en sinnesförvirrad dansk tempelriddare i Lacostetröja, som förläst sig på Jan Guillou?

2011-09-15 @ 13:23:50
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, "Svenska Kyrkan" har nog totalt "abdikerat" för de nysvenska nybyggarnas "religion", fast jag tycker nog vi ska kalla det en "ideologi" och inte religion.Jo, vad rabbinen gör där förstår jag helt (jag vet att du också gör det), det är ju så uppenbart iscensatt av vämstermdian att ett barn normalt hade begripit det, men nu är tyvärr över 90 procent av Sveriges befolkning så totalt genomindoktrinerade att de inte förstår detta.Det hade varit bra med ett sanningsenligt reportage i svenska gammelmedirer om varför mer än hälten av judarna i Malmö valt att flytta från staden!

2011-09-15 @ 13:26:46
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Robin Shadowes

@Kalle. Jag tycker du ska gå ut i friska luften och kjama riktigt många muslimer idag. Så får du väl se om dom har förmåga att ta till sig det kristna kärleksbudskapet. Eller anar du månne innerst inne att det inte kommer bli så populärt? Att det kanske rent av är förenat med livsfara? I så fall, hur mycket är din kristna tro egentligen värd? Hade Jesus bangat ur när det gäller kjama muslimer tror du? Finns bara ett sätt att ta reda på det.

2011-09-15 @ 13:27:15
Postat av: Robert Tracey

Turkiet är ett muslimskt dominerat land men också bland det mest sekulariserade av de muslimska länderna. Där händer det till och från att präster bjuds in till Moskeer. Mest känt är förmodligen när påven predikade vid den blå mosken. Det finns en kristen minoritet och en tusenårig historia där kristendom och islam har korsats på både gott och ont. Jag vet att även jordanien, libanon och syrien vid enstaka tillfällen har bjudit in präster till moskeer. Det är andra exempel på länder där kristendomen möter islam på många plan i samhället och där en slags respekt, försoning och markering är nödvändig för förhindra oroligheter i samhället. Nu har du fått svar på din fråga. Hur pass ofta en präst bjuds in är dock svårt att säga men att det händer är ett faktum. Du skriver också att besöket i storkyrkan ej borde politiseras. Att kyrkobesöket sker i samband med riksdagens öppnande är väl att politisera det redan från början? Traditionen är ett arv från en svunnen tid då kyrka och stat var djupt sammansvärjade. Om du är för en total seperation och att kyrkan helt ska avpolitiseras så borde du istället försöka att förhindra att tradionen fortlöper.

2011-09-15 @ 13:28:46
Postat av: G

@Thoralf och dina anhängare:Ni gör mig mörkrädd.Hur vill ni att kristna, muslimer och judar ska kunna leva mellan varandra om vi inte talar med varandra och bjuder in till samtal? Eller vill ni inte att vi ska kunna leva sida vid sida?

Vattentäta skott mellan alla trossamfund, är det er lösning?"Hela det här spektaklet är enbart iscensatt, för att förödmjuka och provocera Sverigedemokraterna."

Ta av dig konspirationsglasögonen och läs artikeln:

"Men precis som 2007 och 2009 kommer också en imam och en rabbin att närvara."Resten av Sveriges partier inklusive trossamfund är för en dialog religionsutövarna emellan förutom SD.

Men du tycker att Svenska kyrkan "tonar allt mer ner det kristna budskapet och de kristna traditionerna."

Vad är du ute efter egentligen? Att vi går bakåt i tiden, förbjuder homosexualitet och dylikt? Religionskrig? Korståg?Och vad är det för ett jävla snack om att gudstjänsten politiseras??? Det är bara SD som mår illa av att en imam är inbjuden till en kyrka. Islam är en religion, inte ett politiskt parti och vi har religionsfrihet i Sverige. Är ni emot det också?

2011-09-15 @ 13:36:13
Postat av: Ex occidente lux

Det heter: du skall älska din nästa, såsom dig själv. Det har jag lärt mig i söndagsskolan, någon gång när detta arma land fortfarande var älskvärt.Det står även i skriften: Den som tager till svärd, skall med svärd förgås.Den som försöker kyssa en angripare med bombbälte och Kalasjnikov, är inte kristen utan idiot.

2011-09-15 @ 13:39:26
Postat av: G

@Robin ShadowesNej jag tror det är du som ska gå ut och träffa muslimer för din världsbild är helt skev.Jag jobbar som läxhjälpare i Biskopsgården och träffar bl.a. många muslimer som vill ha hjälp med sina läxor. Deras föräldrar kanske kommer från Somalia och har inte ens fått chansen att lära sig läsa och skriva, dvs. de kan inte få någon hjälp hemifrån.

Har även hjälpt 60-åriga muslimska kvinnor som vill lära sig svenska.Jobba som läxhjälpare i ett invandrartätt område några månader och kom tillbaka och se om du är lika rädd för muslimer efter det.

2011-09-15 @ 13:41:24
Postat av: G

@Ex occidente lux"Den som försöker kyssa en angripare med bombbälte och Kalasjnikov, är inte kristen utan idiot."Vem har bombbälte? Alla muslimer i Sverige? Jisses vad du måste gå runt och vara rädd.Kanske dags att stänga av datorn och träffa några riktiga människor med utländskt ursprung?

2011-09-15 @ 13:43:12
Postat av: Gubben o Gumman

G : Vilka tycker du har rätt till svenska socialförsäkringar pension tex.

2011-09-15 @ 13:59:04
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bäste G,Jag har arbetat och varit bosatt i Saudi Arabien, ett mycket hårdfört och fundamentalistiskt islamskt samhällssystem. Under inga omständigheter så fick jag tillämpa mina kulturella seder och bruk utan att hamna i fängelse och senare bli utvisad på livstid.

Islam visade ingen som helst förbarmelse mot andra religioner, kulturer eller seder och bruk!

Kom igen nu G, om Du kan matcha detta med Din "flumretorik" om islam?

2011-09-15 @ 14:01:22
Postat av: Pär-Assar Lingoflax

Interreligiös gudstjänst.

Inte illa pinkat av pk-trähästarna.

Inkontinent gudstjänst låter mer som vad det handlar om.

Att bjuda in en imam till Storkyrkan vid riksdagens öppnande är som att legitimera satanism.

2011-09-15 @ 14:04:59
Postat av: G

@Sverige, Sverige fosterland!:Saudiarabien är ett land jag är glad att jag inte bor i.

Jag har inte träffat en enda muslim i Sverige som vill att Sverige ska bli som Saudiarabien och det är ofta därför de är här. De har flytt från förtryck och fasciststater. Eller svält."Islam visade ingen som helst förbarmelse mot andra religioner, kulturer eller seder och bruk!"Vad vill du ha sagt med det? Att du som kristen minsann inte ska ha någon som helst "förbarmelse" mot islam?

Kom vi inte överens om att Saudiarabien inte är ett bra föredöme? Då ska vi väl inte bete oss som den staten?Det är ju här du har chansen, om du nu är kristen, att vända den andra kinden till och behandla alla människor lika oavsett hudfärg eller religion.

2011-09-15 @ 14:14:34
Postat av: G

@Gubben o Gumman:"Vilka tycker du har rätt till svenska socialförsäkringar pension tex."Sveriges medborgare. Vilka tycker du?

2011-09-15 @ 14:20:12
Postat av: AWSvensson

Nej G,det enda som fått somalier eller i varje fall påstådda somalier att investera 50000 till 100000 för att ta sig till Sverige med dess kalla klimat utan möjlighet att försörja sig är just den arbetsbefriade tillvaro som 7 klövern erbjuder. Utan bidrag stannar somaliertrafiken. Nu ska du inte tro att det är Jesus som utfodrar dessa somalier med lite bröd och fiskar utan det är ett hårt arbetande folk som avkrävs större delen av lönen för att dessa somalier ska kunna glassa.

2011-09-15 @ 14:22:35
Postat av: Ex occidente lux

islam är inte en religion i traditionell bemärkelse. Den skiljer sig radikalt från alla andra religioner. Den kräver total underkastelse (islam betyder just underkastelse) inte bara av individen, utan av hela samhället. Den som frånsäger sig islam, skall avrättas. Punkt slut. Så står det i koranen. Inget som står i koranen kan någonsin ifrågasättas, - det är allahs vilja.islam är en primitiv, inhuman och anakronistisk lära. Inte en religion. Den bör därför inte räknas in under begreppet religionsfrihet. islam är inget annat än religiös fascism. På grund av sin primitivitet och ur ett humanistiskt perspektiv absurda predestinationslära, leder islam till att miljoner människor slösar bort tiden med att lära sig koranverser utantill, i stället för att göra ett förnuftigt handtag för att föra sitt sammhälle framåt mot ökat välstånd. Hundratals miljoner människor lever i misär, på grund av islam.islam har ingen plats i det svenska samhället - eller något annat demokratiskt samhälle heller för den delen. Alla demokratiska krafter ( som tar begreppet demokrati på allvar), borde samverka med att bekämpa islams utbredning.

2011-09-15 @ 14:24:09
Postat av: sophia

Anneli Enochsson KD; Koranen är oss främmandehttp://www.svd.se/nyheter/inrikes/kritik-mot-riksmotets-oppnande_6471664.svd

2011-09-15 @ 14:25:13
Postat av: Gubben o Gumman

G: Inbetalarna inga andra.

2011-09-15 @ 14:38:39
Postat av: Gubben o Gumman

G : Vad tycker du är bäst för Sverige socialism eller borgelighet?

2011-09-15 @ 14:41:06
Postat av: G

@Ex occidente lux:Här var det ord och inga visor. Det låter som att muslimer är onda robotar, inga mänskliga känslor eller medmänsklighet har de i sina kroppar.Jag vill inte leva i din definition av samhälle som förbjuder andra människor att utöva sina religioner.

Islam är en religion och har därför en plats i det svenska samhället.Man behöver inte tycka om islam för att ändå stå bakom religionsfrihet.

"I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it."

2011-09-15 @ 14:46:22
Postat av: AWSvensson

När Dan Eliasson lämnar det grundstötta havererade Migrationsverket för att köra Försäkringskassan i sank så efterträds han tillfället av en ännu större snedseglare Christina Werner . Att gossen Billström inte är byxad uppgiften är givet men finns det ingen i den kretsen som fortfarande har förståndet i behåll.

2011-09-15 @ 14:49:06
Postat av: G

@Gubben o Gumman:"Inbetalarna inga andra."Nu är du ute på djupt vatten. Så handikappade, sjuka och arbetslösa bör inte få något stöd? Härlig värld du (eller ni?) förespråkar. Eller är det bara nya medborgare som de hårdare reglerna ska gälla för?"Vad tycker du är bäst för Sverige socialism eller borgelighet?"Bra fråga, jag tycker nog inte något av dem är så speciellt överlägset. Röstade borgerligt men har även socialistiska värderingar, bl.a. att hjälpa folk som har det svårt.

Är även aktiv inom Röda Korset om det ger dig en klarare bild av vem jag är.Vad tycker du/ni själv är bäst? Är ni aktiva i någon organisation? Går ni på bidrag?

2011-09-15 @ 14:51:29
Postat av: Ex occidente lux

@ GJag skrev att: den som försöker kyssa en muslimsk fanatiker (för att göra det om möjligt ännu mer lättfattligt) med bombbälte och Kalasjnikov, eller antraxsmitta eller giftagas eller radioaktiva ämnen eller vad fan som helst, som kan förstöra vanliga människors liv i ett civilicerat samhälle, istället för att oskadliggöra fanskapet, som man gjorde med Osama Bin Ladin, är inte kristen utan idiot. Möjligen kristen idiot. Det finns allt för många sådana också.Jag skrev inte, att alla muslimer bär bombbälte eller viftar med en Kalasjnikov. Har Du problem med dyslexi - sök hjälp! Jag känner och umgås med många människor från muslimska och andra länder. Just detta har fått mig att förstå, att islam inte hör hemma i något civilicerat samhälle.

2011-09-15 @ 14:51:38
Postat av: AWSvensson

Eftersom G tydligen gillar olika så får du finna dig i att här tycker vi annorlunda.Islam är och kommer aldrig bli en naturlig del av det västerländska samhället. Det finns tillräckligt med muslimska länder att välja på så enda anledningen som tar dem till Sverige är bidragen. Om muslimer bad lite mindre och jobbade lite mer så kunde de skapa ett välfärdssamhälle i hemlandet ,så vi slapp dem.

2011-09-15 @ 14:56:41
Postat av: G

@AWSvensson:"...utan det är ett hårt arbetande folk som avkrävs större delen av lönen för att dessa somalier ska kunna glassa."Och som de glassar sen! I sina miljonvillor på Ekerö utan att lyfta ett finger. Där sitter somaliern och läppjar på sin Martini och skrattar dig rakt i ansiktet.Seriöst så delar jag gärna med mig av min lön till bättre behövande vare sig de är från Somalia eller Fagersta. Människa som människa.

Och ärligt talat har väl du och jag det väl ändå rätt bra ställt. Kunna snacka skit så här mitt på blanka dan med varsin dator för flera tusen kronor och Internetabonnemang på det. Och ingen av oss är väl på gränsen till att svälta ihjäl.Ja jävlar vad världsfrånvänd man kan bli.

2011-09-15 @ 14:57:25
Postat av: Inge Sandén

@G

G behöver tydligen själv lite hjälp med läxläsning.

Isalma är ingen religion,det är en politisk totalitär världsuppfattning,en ideologi som i sig har en religion,är det närmaste man kan förklara denna hemska lära.

Det är en politisk filosofi,som är jämförbar med nazism,stalinism och andra kända totalitärer.

Inte undra på med sådana lärare,att det ser ut som det gör i vårt land.

Du tycks inte ens veta det mäst elimentära om islam.

Död åt alla homosexuella predikar imamerna i vårt land förutom att de står för allt vi i detta land kämpat emot i hundra år.

Bara ett exempel av hundra.

Kvinnans jämstäldhet med mannen,har vi kommit långt med.

Vad tycker du om detta med att islamisternas fruar skall ha särskilda badtider och kan inte sola i ett. par shorts en solig sommardag.

Sedan landsförräderna tllät islam breda ut sig i detta land så kom allt elände,som vi läser om varje dag.

Sverigedemokraterna är de enda som har mod att tala om att något islam skall vi inte ha i detta land.

Blir inte mörkrädd,när dina okunskaper sätts på pränt,kan bara säga stackars arma människa,som lever ett liv isolerad från verkligheten.

Titta på kvällens debatt,när PK-iterna skall blåljuga svenska folket rakt upp i ansiktet,varför det ser ut som det gör i Bergsjön m. fl.

2011-09-15 @ 15:00:32
Postat av: Anonym

@Ex occidente lux:Jag ber om ursäkt för min dyslexi."Just detta har fått mig att förstå, att islam inte hör hemma i något civilicerat samhälle."Då tycker vi helt enkelt olika, jag tycker att de har en plats här på samma sätt som du och jag oberoende av din religiösa tro.@AWSvensson

"Om muslimer bad lite mindre och jobbade lite mer så kunde de skapa ett välfärdssamhälle i hemlandet ,så vi slapp dem."Den där fördomen låtsas jag att jag inte hörde, du är klokare än att dra 1,5 miljarder utövare runt om i världen över en kam.

2011-09-15 @ 15:03:05
Postat av: AWSvensson

G,det citatet är hämtat från en Egyptier,så jag tar inte på mig äran att konstatera att det finns inte ett muslimskt välfärdssamhälle, de kan inte ens tillverka en mutter till en Mercedes,ord från denna Egyptier.

2011-09-15 @ 15:12:57
Postat av: Hulda

@G:.. vill du ha ett samhälle där Islam styr din och dina närmaste tillvaro?

Eftersom du tydligen jobbar med Muslimer, så kan väl du bli våra ögon och rapportera hur snabbt de assimilerar sig till vårt samhälle!

Hur fort tex. deras döttrar får gå ut på helgkvällar och träffa kompisar, gå på disco, träffa killar mm.

Vi väntar med spänning.....

2011-09-15 @ 15:15:17
Postat av: Hm

@G

Islam är en fundamentalistisk ideologi som söker världsherravälde och då ibland försöker framträda som en religion. Vilket som passar bäst för det land man vill behärska. När du har förstått det kan vi diskutera. Om inte, läs på!!

2011-09-15 @ 15:17:58
Postat av: G

@Inge Sandén:"Isalma är ingen religion""islam (arabiska islām 'underkastelse', 'kapitulation', 'överlämnande'), benämning på den religion..."

http://www.ne.se/islamIslam är en religion. Vad du personligen kategoriserar islam som och bygger din världsbild på ger jag blanka fan i.Jag håller VERKLIGEN INTE med om mycket som står i Koranen och jag vill inte införa sharialagar i Sverige. Muslimer får precis som kristna följa svensk lag.

Men vad folk tror på, tycker och tänker kan varken du eller jag påverka genom att förbjuda vissa religioner i vårt land."Blir inte mörkrädd,när dina okunskaper sätts på pränt,kan bara säga stackars arma människa,som lever ett liv isolerad från verkligheten."Vet inte om det är du, som kallar alla utom Sverigedemokrater för "landsförrädare", eller jag som har flertalet svenska muslimska vänner och lever i samförstånd med dem, som är isolerad från verkligheten.

2011-09-15 @ 15:23:41
Postat av: Ex occidente lux

Jag ber om ursäkt för att jag stavade fel i hastigheten. Det ska ju heta civiliserade samhällen. Jag tycker att islam är religiös fascism. Den ska bekämpas var den än uppträder.Om min religiösa tro behöver ingen bekymra sig om. Den gick upp i rök för trettio år sedan.

2011-09-15 @ 15:28:28
Postat av: G

@Hulda:"vill du ha ett samhälle där Islam styr din och dina närmaste tillvaro?"Nej tack, inte den judiska eller kristna kyrkan heller.Antar att du försöker komma till att berätta för mig hur hårt muslimers föräldrar håller i sina barn om kvällarna. Det gör säkert många och det kan jag förstå när nu så mycket främlingsfientlighet vandrar omkring på våra gator.@HM:

"Islam är en fundamentalistisk ideologi som söker världsherravälde och då ibland försöker framträda som en religion. Vilket som passar bäst för det land man vill behärska. När du har förstått det kan vi diskutera. Om inte, läs på!!"Oj. Vi kan alltså inte diskutera förrän jag tycker som dig? För det är vad du tycker inte som det är men det kanske du inte visste.

Läsa vad förresten? Sverigedemokraternas hjärntvättade pamfletter?

Du tycker inte att du låter något konspiratorisk när du verkar tro att muslimer i Sverige är här som en del i en plan för världsherravälde.

Bor du i en grotta?

2011-09-15 @ 15:33:28
Postat av: G

@Ex occidente lux:Jag är också rädd för folk som utövar islam fascistiskt och det är helt emot. Även kristna och judiska religiösa avarter.

Men de flesta av dessa religioners utövare vill bli lämnade ifred och bara utöva sin religion utan att trampa någon på tårna.

Det tycker jag att de ska få i vårt land.

2011-09-15 @ 15:36:01
Postat av: AWSvensson

G, medge att du saknar förmåga att se en verklighet,har dessa analfabeter som du umgås med negativt påverkat din analysförmåga. Olämpligt umgänge kan i många fall vara fördummande.

2011-09-15 @ 15:39:10
Postat av: G

@AWSvensson:Paddor flyger ur din mun herr Svensson.Jag tror vi ser olika verkligheter.

I min kan muslimer, kristna, judar, ateister och agnostiker leva i Sverige i samförstånd utan att trampa varandra på tårna.

Alla lika under Sveriges rikes lag.

2011-09-15 @ 15:48:55
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bäste G,

Tack för Ditt svar!

Varför skall Vi kristna i Sverige alltid "vända andra kinden till" och bli "våldtagna, mördade eller sprängda i luften" som tack för hjälpen?

Räcker det inte med alla dessa miljarder i skattepengar som alltid skall delas ut till analfabeter, terrorister och krigsförbrytare, vilka dessutom aldrig kommer att bli självförsörjande!

Jag vill, att gamla svenskar, som har arbetat och betalat skatt i 50 år av sina liv, skall kunna få en värdig ålderdom och en värdig vård och inte bli satta på undantag på grund av att gnälliga och krävande invandrare, som dessutom bränner ner och slår sönder sina egna bostadsområden, skall ha allt de pekar på!

Det finns ingen naturlag som säger; "Att Ni i Sverige är skyldiga att försörja oss andra för Ni har varit så uppfinningsrika, kreativa och hårt arbetande människor eftersom Ni har lyckats med att bygga upp landet från ett av Europas fattigaste, på 1800-talet, till ett välmående land med kristen etik och västerländska värderingar!"

Andra länder och andra kulturer får ta sitt ansvar och inte hänge sig åt ohämmad parasitering på sin omvärld!

Skulle aldrig falla mig in, att "vända andra kinden till" för att ytterligare få en "käftsmäll"!

2011-09-15 @ 16:01:05
Postat av: Robert

Hoppas Imamen tar tillfället i akt att upplysa våra riksdagsledamöter om att kvinnor som har mens ej skall vidröra koranen då dom skall anses orena/smutsiga.

2011-09-15 @ 16:14:26
Postat av: AWSvensson

G,det finns en hake,för att överleva i det här landet så krävs någon form av försörjning. Eftersom varken Jesus eller någon annan profet fixar det utan man får förlita sig på den svenske skattebetalaren som får försaka av sina surt förvärvade inkomster. Tycker du verkligen att ditt jobb tillför det här samhället något,läxhjälpare till muslimer,tveksamt.

2011-09-15 @ 16:15:05
Postat av: G

@Sverige, Sverige fosterland!Är du verkligen kristen?"Räcker det inte med alla dessa miljarder i skattepengar som alltid skall delas ut till analfabeter, terrorister och krigsförbrytare, vilka dessutom aldrig kommer att bli självförsörjande!"Hmmm, vet inte riktigt hur jag ska svara.

Vem delar ut "miljarder" till "terrorister och krigsförbrytare"?

Att analfabeter ska få stöd och hjälp i ett land som är så baserat på ord och bokstäver som Sverige ser jag som självklart. Stöd att lära sig läsa och skriva om möjligt."Att Ni i Sverige är skyldiga att försörja oss andra för Ni har varit så uppfinningsrika, kreativa och hårt arbetande människor eftersom Ni har lyckats med att bygga upp landet från ett av Europas fattigaste, på 1800-talet, till ett välmående land med kristen etik och västerländska värderingar!"På vilket sätt har du varit med och byggt upp detta idag välmående land?

Har du egentligen inte bara en jäkla tur som är född i Sverige?

Och nu när du är född här så vill du inte dela med dig till mindre bemedlade. Äckligt är vad jag tycker det är, egoistiskt och inhumant. En direkt motsats till det kristna budskapet.

Sätt dig in i hur en flykting har det så tror jag att du skulle tänka lite annorlunda:

Inga pengar. Flytt från ditt eget hemland och kan inte återvända. Inga vänner. Du kan inte språket. Du har en familj att föda."Jag vill, att gamla svenskar, som har arbetat och betalat skatt i 50 år av sina liv, skall kunna få en värdig ålderdom och en värdig vård och inte bli satta på undantag..."JAG MED!"...på grund av att gnälliga och krävande invandrare, som dessutom bränner ner och slår sönder sina egna bostadsområden, skall ha allt de pekar på!Nej nu har du nog blandat ihop nåt. Att några idioter går lös i vissa förorter omöjliggör inte pensioner till andra.

2011-09-15 @ 16:19:08
Postat av: Hm

@G

Det fungerar inte att provocera på denna sajt. Vi är vana och vet varför ni gör det. Försök med den taktiken på Flashback istället, där kan du hitta folk som argumenterar på din nivå.

2011-09-15 @ 16:23:02
Postat av: Kalle

Det finns tydligen FLERA Kalle här på Thoralfs blogg.

2011-09-15 @ 16:23:49
Postat av: G

@AWSvensson:Käre herr Svensson.Försöker du säga att muslimer i Sverige inte jobbar?

Du verkar inte riktigt "vara med i matchen" så att säga.

Vad jobbar du själv med som tillför samhället så mycket?Mitt "jobb" som läxhjälpare är något jag gör ideellt för att hjälpa invandrare.

Vad gjorde du senast för att hjälpa en medmänniska?Till vardags jobbar jag med data, en jävla massa pengar hivar jag in i statskassan så rätt att uttala mig om var mina pengar hamnar har jag allt.

2011-09-15 @ 16:25:05
Postat av: G

@Hm:"När du har förstått det kan vi diskutera. Om inte, läs på!!"I din värld var man tvungen att ha dina åsikter för att diskutera, eller hur?

Dvs du uppfattar detta som provokation, jag som diskussion.Bemöt hellre mina inlägg än att säga att jag hör hemma någon annanstans.

2011-09-15 @ 16:28:55
Postat av: Ex occidente lux

Det G inte begriper -eller inte vill begripa- är att måttfulla och förnuftiga muslimer inte innebär något problem. Men om bara en procent av dessa hundratusentals människor är våldsbenägna - är inte detta ett problem? De kan totalt vända upp och ned på vårt samhälle.2011-09-15 @ 16:31:22
Postat av: G

@Ex occidente luxPrecis som Breivik. Det räcker med en person, helt klart!

Men varför just gå på muslimer? Är de mer våldsbenägna än andra religionsutövare?Vad är din lösning? Att straffa alla muslimer för att du är rädd för någon/några muslimer kommer "totalt vända upp och ned på vårt samhälle" i framtiden?

2011-09-15 @ 16:52:06
Postat av: Tomtom

@ Ex occidente luxVad vill du ha sagt med detta? Det finns våldsbenägna inom alla segment. Våldsbenägna affärsman, politiker, björnar, tyskar, norrmän...ja norrmän ja, vi vänder lite på det du säger och stoppar in "norrmän" istället för "muslimer":"...är att måttfulla och förnuftiga norrmän inte innebär något problem. Men om bara en procent av dessa hundratusentals människor är våldsbenägna - är inte detta ett problem? De kan totalt vända upp och ned på vårt samhälle."Så hur ska vi göra för att stoppa den lilla promillen norrmän från att begå massmord?2011-09-15 @ 16:52:43
Postat av: Hm

@G

"Läsa vad förresten? Sverigedemokraternas hjärntvättade pamfletter?

Du tycker inte att du låter något konspiratorisk när du verkar tro att muslimer i Sverige är här som en del i en plan för världsherravälde.

Bor du i en grotta?"Tyvärr kan jag hitta något argument att bemöta. Vill du t ex veta om jag bor i en grotta?

2011-09-15 @ 16:52:47
Postat av: Inge Sandén

@G.

Känner också många musslimer.

Det är inte människan musslimen,vi pratar om.

Det är läran islam.

Musslimerna i vårt land,som anpassat sig till hur vi lever här,är det inga problem med.

Är man född i ett land som styrs av islamisterna,är man per automatik musslim.

Är man född i Sverige kallas pursvensken för kristen antingen han är med i kyrkan eller inte.

Musslimerna som tagit med sig läran islam till vårt land,det är själva grundorsaken till alla de motsättningar,som vi inom SD vänder oss emot.

Musslimerna måste göra som de som är aktivt kristna reformera sin lära.

Säger som musslimen sade till mig,när vi disskuterade läran islam.

I Sverige är det inga problem att vara musslim om man sköter sig,arbetar och betalar skatt och har sin tro inom hemmets väggar.

Jag varken besöker moskeér eller ligger med rumpan upp i vädret 5 gånger om dagen.

Men det värsta är för musslimer som bor i dessa s.k. förortsgetton som styrs av fundamentalistika islamister dom blir förföljda om dom öppet skulle kritisera denna lära.

Före denna lära fick som idag, ett alltför stort inflytande på vårt samhälle,hade vi det lugnt och skönt och klarade av våra egna problem ganska bra.

Pursvenskar som röstade på SD första gången 2002,hade fått upp ögonen vilken oreda denna lära skulle ställa till med om inte landet regering satte ned foten.

Den som förnekar att islam är orsaken till allt ont vi kan se tillbaka på låt oss säga från 2000-2011 är riktigt naiv och hjärntvättad.

År 2000-2002 hade vi de första hedersmorden.

Ordet "balkongmord"var ett nytt ord för pursvensken liksom kusingiften och tvångsgiften och att bröder och fäder skulle ha den sexuella kontrollen på sina döttrar och systrar.

Dom värsta islamisterna som nästlat in sig i kommuner och riksdag anser att deras lära islam står över svensk lag.

Här har du alla problem serverat på ett silverfat,som den totalitära läran islam har stält till med i vårt land de sista 15 åren.Svenskar som "G"som låtsas vara så goda och förstående och tycker att andra kultuer och seder skall gå före våra egna och de som vi godhjärtat tagit emot som flykingar skall styra och ställa hur vi i fortsättningen skall leva och tycka och begär gräddfiler allt ifrån särskillda badtider,egna skolor som predikar islam och att t.o.m Ramadan skall bli en svensk tradition och än värre kränka vår nationaldag med konstiga danser och våra affärer tvingas att sälja halalslaktade hönor och får och våra skolor inte bara bräns ned utan dom som får stå kvar tvingas att ha särskild mat för musslimerna.

Alla svenskar som tycker att detta är OK kallar jag för landsförrädare punkt slut.

2011-09-15 @ 16:54:18
Postat av: Hm

@G

" ...muslimer? Är de mer våldsbenägna än andra religionsutövare?"

Visst kan du ställa frågan här om du inte vet hur det förhåller sig. Du kan också läsa på själv! Eller du kan fråga om björnen skiter i skogen eller om påven har en lustig mössa!2011-09-15 @ 16:58:31
Postat av: AWSvensson

G,du kan ju hylla Ullenhag,vi andra ser att Jimmie sopar mattan med honom . Det är denna primitiva argumentation som Ullenhag uppvisar som anammats av personer som inte kan se se och tänka självständigt.

Postat av: G

@Hm:

"Visst kan du ställa frågan här om du inte vet hur det förhåller sig. Du kan också läsa på själv!"Ok, så "här" är det underförstått att muslimer är mer våldsbenägna. Vet inte om alla "här" håller med om det, t.ex. Thoralf själv.Du kan väl åtminstone säga vad jag ska läsa för att förstå dig.@Inge Sandén:"Svenskar som "G"som låtsas vara så goda och förstående och tycker att andra kultuer och seder skall gå före våra egna och de som vi godhjärtat tagit emot som flykingar skall styra och ställa hur vi i fortsättningen skall leva och tycka"Stopp stopp stopp! Lägg inte ord i min min herr Sandén. Citera där jag säger att jag vill att någon kultur eller sed ska gå före någon annan."Den som förnekar att islam är orsaken till allt ont vi kan se tillbaka på låt oss säga från 2000-2011 är riktigt naiv och hjärntvättad."Jisses. Är detta även Thoralfs syn på islam? Vad har jag hittat för blogg egentligen...

2011-09-15 @ 17:09:59
Postat av: G

@Hm:Eller är det här du menar, på denna blogg jag ska läsa, för att förstå hur du tänker?

2011-09-15 @ 17:10:56
Postat av: Gubben o Gumman

G : Nu håller vi oss till pensionsfrågan 30 års tjänst minst 10 år.

Fallande trappa 30år-0år skall gälla.En försäkringsfråga, ex Du krockar med din bil ersättningen betalas ut till en norrman.

Vill du det?Att du betalar skatt är fullt normalt, så det ger inga pluspoäng, 56% av nybyggarna lever på socialhjälp läs skattebetalarna.

Så ta gärna ett extrajobb.Tycker du att avståendet på var 5 skattekrona skulle vara frivilligt,eller är du mycket för tvång?

Är du tvingad att läsa läxor med jippiesvenskarna eller vara med i röda korset.?

Vet du skillnaden på demokrati och skatterånAlla skattebetalande svenskar är tvingade att vara med i den schizofrena cirkusen du varmt förespråkar.Bilden du tecknar av dej själv är en nyttig Titanics

Sådan behöver Clownfeldt många av.

Läs IQ-snitt världen, så kan du börja spela bingolotto istället.10% av Somalierna arbetar så utöka gärna din läxhjälp lite.Hur röstar man förresten borgeligt i Sverige idag?

Beskriv?Varför tror du Sverigeblocket växer hela tiden 60% av svenska folket tycker som SD i invandrarfrågan.

Fattar du det överhuvudtaget?

Inte ett skit kan du göra åt det:).Sverige har 1.4 miljonermänniskor med utlänsk bakgrund, så knip igen brödhackan bara stolpskott.Lika stort föredömme som Finland är, lika stor katastrof är du för Sverige.Ta inte ut din ilska på oss bara för att du är politiskt könskastrerad på sossedagis, det är dit problem inte vårt.Vill du leka Bror duktig med godhetssyndrom så gör det,det står looser i hela pannan på dej.

Totalt socialpippad utan att förstå det.Så snälla du gå någon annastans med ditt illaluktande godhetsskryt.

2011-09-15 @ 17:12:55
Postat av: Gubben o Gumman

TomTom : Som Finland gör skall vi göra med en del returer som skillnad, våldtäckare tex.

2011-09-15 @ 17:16:27
Postat av: Tomtom

@ Gubben och gummanDu får lära dig att formulera texter för det går inte att förstå vad du menar.

2011-09-15 @ 17:19:34
Postat av: Anonym

Nu har Reinfeldt röstfiske gått över gränsen, rykten går att Usa inte ser positivt det det som sker i Sverige nu.

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/

2011-09-15 @ 17:29:58
Postat av: Inge Sandén

@Bäst att skriva ut "Gubben och Gumman"så det inte förväxlas med "G".

Tack för att du tar ner detta svenska troll med din satiriska förmåga,så kanske vi får lugn och ro en stund.

Skriver in min ordbok "nya svenska ord".

Politiskt könskastrerad på sossedagis.

Klara besked för den chockdrabbade "G"som inte förstått vad han hamnat.

2011-09-15 @ 17:35:37
Postat av: Gubben o Gumman

TomTom : Det spelar nog inget större roll i ditt fall

2011-09-15 @ 17:35:52
Postat av: SM811

@G

Välkommen hit under att annat alias.

2011-09-15 @ 18:03:37
Postat av: Tomtom

@Gubben och gummanSå din taktik är:1. Säg något osammanhängande

2. Få tillbaka svaret "Hur menas?"

3. Svara med "Du fattar ingenting!"?

2011-09-15 @ 18:07:15
Postat av: Edward Ulfertz

Om man kan ha en imam i Storkyrkan vid riksdagens öppnande så är det väl inget som hindrar att muslimska barn har skolavslutning i kyrkan?

2011-09-15 @ 18:09:12
Postat av: Putte

@ För det första är bara cirka 5% av de som beviljas asyl i Sverige flyktingar.Sedan ett roligt citat!"Antar att du försöker komma till att berätta för mig hur hårt muslimers föräldrar håller i sina barn om kvällarna. Det gör säkert många och det kan jag förstå när nu så mycket främlingsfientlighet vandrar omkring på våra gator."Du menar de "barn" som ränner ute på nätterna och bränner bilar i Rosengård och som kastar sten på brandkåren och polisen när dessa försöker släcka bränderna. Eller de mordbrännare som härjar i Berga Centrum i Kalmar. Du kanske missade UPpdra granskning om Backa i Göteborg. Är det dessa ungdomar som du menar att de muslimska föräldrarna håller inne om kvällarna.Är det inte på grund av den fina religionen Islam som läkare ger rådet till unga kvinnor att de ska sticka sig med en nål i underlivet under bröllopsnatten för att de ska blöda, så den muslimske mannen blir nöjd?Är det på grund av den fina religionen Islam som svenska simhallar har infört enkönade dagar för att muslimska kvinnor ska kunna simma där?När man läser dina inlägg kommer man att tänka på den gamla science fictionserien V. Där fanns också en flock muppar som stod med näsan uppkörd i röven på främlingarna och trodde sig vara goda människor.Skänk du bort dina EGNA pengar, men skänk inte bort mina. Det har du förbbane mig inte rätt till, oavsett hur god du anser dig vara. Det är lätt att vara givmild med andras pengar

2011-09-15 @ 18:11:07
Postat av: Ex occidente lux

Islam gör sig bäst i det land som det avskaffas i. Liksom socialismen. Ingenstans har socialismens avskaffande uppvisat större genomslagskraft än i Kina

.

Folkrepubliken Kina är ett perfekt exempel på en fascistisk polisstat med marxistisk retorik. .Detta får inte skrivas i svenska nyhetsmedia.Att Kina uppvisar näst intill otroliga tillväxtsiffror, beror på att man totalt struntar i vad vanligt folk tycker.

2011-09-15 @ 18:12:25
Postat av: Gubben o Gumman

Tomtom : Vi har bara tagit efter Lasse Ohly

2011-09-15 @ 18:13:54
Postat av: Tomtom

@ Gubben och gummanVad ska det ens betyda?Sluta glida undan och förklara din första kommentar till mig istället.

2011-09-15 @ 18:15:53
Postat av: Skånepåg

@ TomtomDu hade inte behövt göra en "jättelång" lista för att förklara dig, det hade räckt med att du angav punkt 3. Tror att de flesta ändå förstår vad G&G menar, trots sina lätt dyslexianstrukna kommentarer.

2011-09-15 @ 18:19:11
Postat av: Tomtom

Skånepåg, kul att du också känner att du vill bidra!Är då din tanke att istället för att som i en diskussion ha påståenden och repliker, så räcker det med att säga "Du fattar ingenting"?

2011-09-15 @ 18:22:16
Postat av: Ex occidente lux

Det är inte lönt att diskutera med jubelidioter. Species Asinus Jubilans.

2011-09-15 @ 18:22:38
Postat av: Putte

En sak är då säker. Skulle multikultmupparna själva få stå för massinvandringens samtliga kostnader, så skulle det bli djä*** tunt med invandrare i Sverige.

2011-09-15 @ 18:25:20
Postat av: Gubben o Gumman

Tomtom : Lasse Ohly bara glider undanVadå förklara om du inte hajjar så hjälper inga förklaringar,dessutom är du inte seriös som skriver

under olika nick,så nu näthatar vi dej, och du får värdens grymmaste nätfatwa.

Detta är en elitblogg,ingen holkblogg.Du kommer ihåg vad Loffe Karlsson sa till Italienaren i Göta Kanal filmen.

2011-09-15 @ 18:27:45
Postat av: Anonym

Kul att du har hittat google translate. Den är bra. Hade du något mer än personangrepp att bidra med?2011-09-15 @ 18:28:08
Postat av: Gubben o Gumman

Personangrep det är när man försöker elda upp Sverigedemokrater va?

2011-09-15 @ 18:33:25
Postat av: Anonym

@Gubben och gummanNu börjar mitt tålamod tryta: Jag har aldrig använt något annat nick än Tomtom.

Sen: Du svarar något till mig som inte hade någon relevans för den kommentar jag lade in. En osammanhängande kommentar helt enkelt, kan jag då inte ställa frågan "Va?" till dig då?Ännu en sen: Lasse Ohly-kommentarer 1 & 2, vill du förklara dig?Dessutom så brukar nog "Elitbloggar" ha lite fler "Elitstavare".

2011-09-15 @ 18:34:53
Postat av: Gubben o Gumman

Tänk på blodtrycket,alla kan faktiskt inte vara så toppariska som du.

Tror du det ärm Lasse Ohly som är ute och åker u-båt kanske sen semester i år.

2011-09-15 @ 18:40:17
Postat av: Tomtom

"Elitreplik" från en "elitbloggare". Blodtrycket är rätt lugnt faktiskt för jag sitter och skrattar gott åt hur elit du är.

2011-09-15 @ 18:43:45
Postat av: Gubben o Gumman

TomTom: Där ser du nu är du glad,glöm nu inte att rösta på SD 2014

2011-09-15 @ 18:47:17
Postat av: Slånepåg

Ämnet i tråden är "HUR OFTA ÄR EN PRÄST INBJUDEN TILL EN MOSKE?"Vill Mr Tomtom vara så vänlig att svara på den frågan, så att det blir nån dj-a (för att travestera på Hermansson) ordning?Rättstavningsövningarna kan vi ta sedan. Men eftersom mitt specialistområde ligger inom TRUS, TURP, PSA, BPH, CPPS, TUNA o.s.v. kan det bli en lustiger lek.

2011-09-15 @ 18:48:55
Postat av: Skånepåg

"Slånepåg". Där ser man hur tosset det blir, när man plockat slån och sitter och tänker på hur den goa saften kommer att bli!

2011-09-15 @ 18:50:54
Postat av: Magnus S

Tomtom@ Jobbar du också med fina och skötsamma invandrare som G påstår sig göra?Det är så här det går till gång på gång. Trollen hittar på/ljuger att de jobbar med och känner ofantligt många trevliga muslimer/somalier t ex som är precis som oss när man väl lärt känna dem. Syftet är att visa hur upplysta de är samt att samtidigt visa hur inskränkta och rädda vi är för något vi inte känner till. Egentligen kommer de direkt från broilerskolan där de inte har en susning om verkliga Sverige. Janne Josefsson. Vem är det? Uppdrag granskning? De är naiva och lever i en värld där "verkligheten" ser ut som de hoppas. De är troll med anarki här inne som enda syfte. Jag tycker att det kan vara trevligt att debattera någon gång ibland men när varannat inlägg består av dessa troll så blir ju syftet uppenbart. Mata helst inte trollen.

2011-09-15 @ 18:53:47
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Skulle det inte vara Slånpåg då?

2011-09-15 @ 18:55:56
Postat av: Skånepåg

@ G&GSlånpåg blir det bara när vi gör slånbärslikör. Man tager 1 st 3 liters putelj och pytsar dit en viss mängd socker varvad med bären. Sedan tar man 96/99 % och fyller fullt. Vänder och skakar varje dag och tappar när det lackar mot jul. Sedan åker Orrefors STORA likörglas fram och se då, då blir man en riktig slånpåg! I brist på frost så brukar vi ge bären en omgång i frysen innan nämnda procedur, vilket ger bättre stuns i slutresulatet.

2011-09-15 @ 19:02:23
Postat av: Skånepåg

För vän av ordningen:

Slutresulatet= Slutresultatet. Om det är fler tyrckfel, så bjuder jag på detta!

2011-09-15 @ 19:05:06
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : "Ge bären en omgång i frysen" "Bättre stuns i slutresultatet.

Ge nu inte AW Svensson några sextips

2011-09-15 @ 19:06:21
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o GummanBorde kanske angett "Varning för klämskador"!

2011-09-15 @ 19:08:06
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Så var det det här med lätt dyslexi :)

2011-09-15 @ 19:08:42
Postat av: Skånepåg

@ G&G"dyslexianstrukna"Hmm, hur skall jag nu rädda skinnet (vems?), när björnen inte är skjuten?

2011-09-15 @ 19:12:08
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Klockan börja "flämta" för dej nu.

Fast du skall få nåd denna gång.

Ge dej nu inte på någon björnjakt i Skåne.

Det kommer att funka lika bra som skåningar på skidor

Räcker för övrigt så bra med att AW Svenssson jagar tigrar i skärgården.

2011-09-15 @ 19:34:43
Postat av: alf

Snälla killar, de där imamerna!http://www.expressen.se/nyheter/1.2561242/sr-polisanmalt-efter-dodshot

2011-09-15 @ 19:37:46
Postat av: Sverige, Sverige fosterland!

Bäste G,Såå, Du är fortfarande i farten!

Se Dig om i världen och Du kan mycket snabbt konstatera, att där islam dragit fram så råder diktatur, ofrihet, våld, rädsla, avsaknad av tolerans, ingen religionsfrihet, ojämlikhet mellan könen vad avser tillgång till utbildning och inte minst i det religiösa rummet.

Jag har, som sagt, arbetat och varit bosatt i mellanöstern och sett med egna ögon hur föraktfullt islam behandlar sina egna undersåtar med prygel, stympning, avrättning och stening av kvinna. Allt detta äger rum klockan 12, varje helgdag (fredag) och i all offentlighet "androm till varnagel"!

Detta dödande äger rum enligt bestämmelser i Koranen och därav tolkade sharia-lagar!

Därför skall Vi inte ha islam i Våra upplysta länder vilka bygger på kristen etik och västerländska värderingar!

2011-09-15 @ 19:46:26
Postat av: Tony Ingman

Är sign.G lika med galen? Och är sign TomTom en

måttstock på vad som befinner sig innanför

skallbenet? Undrar bara?

2011-09-15 @ 20:34:09
Postat av: Robin Shadowes

"Jobba som läxhjälpare i ett invandrartätt område några månader och kom tillbaka och se om du är lika rädd för muslimer efter det."No way, José! Även om jag klarar mig från både jihad, TBC, rån, våldtäkt så fat chance. Jag finner mussar dryga, arroganta, otrevliga och allmänt osympatiska. Har ännu ej stött på någon som jag skulle tänka inleda några som helst bekantskapsband, om än hur lösa som helst. Känner ingen från den folkgruppen och saknar ingen heller. Sedan får du tycka vad du vill om det och vilka slutsatser som helst av detta mitt ställningstagande. Tänker viga resten av mitt liv att åter göra Sverige musse-fritt.

2011-09-15 @ 20:44:15
Postat av: Magnus S

Emmenäs, är inte det en förort till Målilla? ;)http://www.barometern.se/nyheter/hultsfred/tre-bilar-forstordes-i-brand(2943371).gm

Postat av: Robin Shadowes

#Här var det ord och inga visor. Det låter som att muslimer är onda robotar, inga mänskliga känslor eller medmänsklighet har de i sina kroppar."Svar: Ja, i princip agerar dom som robotar. Koranen och haditherna heter dator-programmet som styr deras positron-hjärnor. Programmeringen börjar vid två års ålder och pågår kontinuerligt under hela barndomen och resten av livet. En defekt robot blir korrigerad eller skrotad. Bland programmen ingår alla dessa inprogrammerade tvångssyndrom som att lyfta rumpa fem gånger om dagen, tvagningen av fötter, händer och näshålor fem gånger dagligen. Dit hör också alla SAW och PBUH som dom måste lägga till efter allahs och pedofetens namn, samt alla dessa enfaldiga alhamdulillah, mashalla och andra uttryck som poppar upp i deras samtalsvärld kontinuerligt.Dessutom finns det ingen gyllene regel inom islam och inga tio guds bud. Däremot finns det oändligt mycket hat mot kafirer.

2011-09-15 @ 21:11:16
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Många sanningens ord från "de otrogna". En avlönad

dräng som skall lära intelligensbefriade lyckosökare att bli arbetande istället för bidragsökande, men också blivit smittad av arbetets vällust, dess inkomst och en märkbar låg smittosam intelligens.Och visst har Edvard Ulfertz ovan rätt! Nu kan vi fira skolavslutningar i skolorna utan problem.Även Magnus S kommer med sanningens ord. Och naturligtvis alla vänliga kavallerister ovan med sina sanningens ordTigen i andra hos underkastelsens bojor, och fria

inte döda de muslimska konvertiterna till kristendom

som "budskapet gäller"!Att IT-trollen lever är inte att förglömma. Deras

påbud visar en skrämmande dålig kunskap om händelser. Naturligtvis bör vi inte förmedla vår kunskap till dessa, utan hellre stoppa deras utflykt.Jag delar Thoralfs åsikt till 100 %. Ingen kristen

präst blir bjuden att predika i islams helgedom. Jag

förutsätter även att ingen präst underlåter sig att

underkasta sig i islams styre.Jag känner en befrielse över att inte mer tillhöra

den Svenska Kyrkan. Trots allt är min religion den

kristna protestantiska läran, den verkliga läran, dock ej under den Svenska Kyrkans regi.

2011-09-15 @ 21:33:55
Postat av: G

@Magnus S:"Det är så här det går till gång på gång. Trollen hittar på/ljuger att de jobbar med och känner ofantligt många trevliga muslimer/somalier t ex som är precis som oss när man väl lärt känna dem."Varför målar du upp en falsk bild istället för att diskutera för din sak!

Jag är för övrigt flyktingmottagare och är kontaktperson till ett muslimskt par.

Jag känner inte ofantligt många muslimer men jag har uppenbarligen positivare erfarenheter än många här."Syftet är att visa hur upplysta de är samt att samtidigt visa hur inskränkta och rädda vi är för något vi inte känner till."Nej, det gör ni väldigt bra själva. Ni är bra mycket räddare än vad jag är iaf."Jag tycker att det kan vara trevligt att debattera någon gång ibland men när varannat inlägg består av dessa troll så blir ju syftet uppenbart."På vilket sätt är jag ett troll? För att jag inte håller med er?@Sverige, Sverige fosterland!"Därför skall Vi inte ha islam i Våra upplysta länder vilka bygger på kristen etik och västerländska värderingar!"Att låta muslimer bo och utöva sin religion i Sverige är jag för. Men bryter de mot svenska lagar så ska de straffas precis som du och jag.@Robin Shadowes"Jag finner mussar dryga, arroganta, otrevliga och allmänt osympatiska. Har ännu ej stött på någon som jag skulle tänka inleda några som helst bekantskapsband, om än hur lösa som helst."Att dra alla muslimer över en kam tycker jag är väldigt sorgligt att du gör. Det finns idioter överallt och det är synd att du inte vill ge muslimer en ny chans."Ja, i princip agerar dom som robotar."Du gör det för enkelt för dig. (De är människor precis som du och jag.)"Dessutom finns det ingen gyllene regel inom islam och inga tio guds bud."Vad menar du med det? Lever du själv efter tio guds bud?

2011-09-15 @ 21:49:18
Postat av: Göran

@ G

Om du nu är anställd på Migrationsverket så uppstår väl redan där en jävsituation i debatten du är högst angelägen om att föra.

Inte biter man handen som föder en, oavsett vems handen är.

Antagligen får du dessutom en vänlig klapp på axeln när du i olika forum och på olika platser kan vidhålla massinvandringens, i dina ögon, förträfflighet och fullkomlighet.Du är ytterligare bara en i raden av många som byggt upp såväl sitt arbetsliv som sitt privatliv runt invandringsindustrin.

Därför blir dina synpunkter i detta forum totalt ovidkommande då den enda du försöker lura är dig själv.

2011-09-15 @ 22:44:52
Postat av: G

@Göran"Om du nu är anställd på Migrationsverket..."Jag är ideell flyktingmottagare. Ring din kommun så kan du också hjälpa till. Flyktingar behöver din hjälp för att komma in i det svenska samhället.

2011-09-15 @ 22:55:49
Postat av: Johan

Thoralf, jag kan upplysa dig om att interreligiösa sammankomster även äger rum i moskéer. En svensk delegation genomförde t.ex. en sådan i Syrien för en tid sedan.Om vi håller oss till de religioner som var representerade i Storkyrkan idag, så är de ju som bekant grenar på samma träd. Som du borde veta tillber man samma gud. Islam erkänner ju dessutom Jesus som en profet.För min del får man gärna skrota allt vad religioner heter, men om de prompt ska finnas kvar, så är givetvis brobyggande och interreligiösa arrangemang att föredra framför misstänksamhet, generaliseringar och konfrontation.

2011-09-15 @ 23:06:44
Postat av: Göran

@ GMin kommun klarar i dag inte av att upprätthålla kommunal basservice, exempelvis meningsfull skolgång och trygg äldrevård.

Att då bjuda in ytterligare en skara människor till en vardag i misär vore att göra vederbörande en otjänst.

2011-09-15 @ 23:09:24
Postat av: Gubben o Gumman

G : Sverige = Fullsatt

2011-09-16 @ 00:52:40
Postat av: Gubben o Gumman

G : Kan inte du anmäla dej till frivillig kravallpolis

2011-09-16 @ 01:33:23
Postat av: Gubben o Gumman

Göran : Kan man rent säga att din kommun gått över till (G)robianservice på heltid?

2011-09-16 @ 03:00:23
Postat av: Ex occidente lux

En bekant, invandrad från Iran, ej muslim utan fritänkare, välintegrerad med eget företag, anser att den svenska invandringspolitiken är helt absurd. "Har man bara en kyckling, kan man inte bjuda femtio personer till gästabud", sa han vid ett tillfälle.En annan bekant, som nyligen invandrat till Sverige från Vietnam, tycker att den svenska kriminalpolitiken är ett skämt. Brottslingar som begått grova brott hundra gånger, döms till symboliska straff, helt utan allmänpreventiv effekt. Han har arbetat som polis i Saigon, så han har väl en del att jämföra med. Hans fru, som arbetar i en butik, har varit utsatt för rån vid flera tillfällen. När han kom till Sverige, hade han fast jobb efter två dagar. Inte som polis, utan som tidningsbud, trots att han inte kunde ett ord svenska. Han lärde sig omgående att skilja de olika tidningarna från varandra och delar ut rätt tidning till rätt kund.På fritiden är han mest i butiken för att skydda frugan mot eventuella nya rånförsök. Han är småväxt och tunn, men en fena på asiatiska kampsporter. En eventuell rånare kommer att få sig en obehaglig överraskning.Sådana invandrare har vi nytta av i samhället. Andra kan vi klara oss utan.

2011-09-16 @ 03:19:40
Postat av: Putte

@G "Jag är ideell flyktingmottagare. Ring din kommun så kan du också hjälpa till. Flyktingar behöver din hjälp för att komma in i det svenska samhället."Då¨kan det inte vara många du träffar på eftersom en överväldignade majoritet av de som kommer hit INTE är flyktingar. Läs exempelvis förrförra lördagens Östra Småland, där en sådan som ni kallar flyktingar, själva säger att dom tycker att "det är konstigt att folk tror att de är flyktingar som flytt unda krig och förföljelser. De har bara valt att flytta hit av ekonomiska skäl." Flyktinglögnen kan du sluta med, för det var länge, länge sedan det handlade om att hjälpa flyktingar. Nu är det helt öppet att massinvandringen är till för att förändra Sveriges demografi och skapa det mångkulturella samhället. Fråga din förre ordförande Bängt Wetbästerberg."Och ärligt talat har väl du och jag det väl ändå rätt bra ställt. Kunna snacka skit så här mitt på blanka dan med varsin dator för flera tusen kronor och Internetabonnemang på det. Och ingen av oss är väl på gränsen till att svälta ihjäl.Ja jävlar vad världsfrånvänd man kan bli."Ja, jag bor i en mångmiljonvilla och har dator och Internet och svälter inte heller, men jag och min fru har själva jobbat ihop vartenda öre som vår villa kostar. Du har inte hjälpt till att betala och vi har inte åkt till andra sidan av jordklotet och parasiterat på andra människors arbete.Du gör ju svenska löntagare till livegna parasitförsörjare, som är skyldiga att försörja de du ljuger om är flyktingar. Om t.ex Somalierna skulle vara flyktingar, varför "flyr" de över halva jordklotet för att komma till Sverige. Hur många andra länder, som gott skulle duga som asylland, passerar de på väg till Sverige? Varför duger inte Italien, Österrike, Ungern, Tyskland, Polen, Finland, de baltiska länderma eller Ryssland? För inte att tala om alla afrikanska länder de passerar vid sin "flykt".

2011-09-16 @ 05:44:05
Postat av: Ludvig

Nog märks det att Sverige håller på att islamiseras.

2011-09-16 @ 06:38:20
Postat av: Isabelle

Hejsan sötnos!

Just nu har jag två supernajsiga tävlingar!!

Ena där du kan vinna tandblekning & whitening toothpaste för 700kr!!!!!

Och den andra där du kan vinna ear cuffs , armband osv till vilket pris du vill!

Kolla gärna in och hoppas att du får en superbra vecka eller det som är kvar iallafall haha!

Ursäkta om du inte gillar spam , men ser detta som en rekomendation endast!

Kram!http://isabellealberti.blogg.se/2011/september/tavling.html#comment

http://isabellealberti.blogg.se/2011/september/smyckestavling.html#comment

2011-09-16 @ 07:11:22
URL: http://isabellealberti.blogg.se/
Postat av: Tony Ingman

Uppföljningen av Janne Josefssons program om Berga

och dess förbrytar klientel blev naturligtvis ett

program där enbart vänster hycklare fick plats.

Så typiskt SVT att enbart släppa in vänsteryttrar i

programmet debatt, man skulle kunna tro att Sveriges befolkning bestod av 95 % Kommunister och

inte dom 4 % som det i verkligheten är.

En mycket svag programledare som ställer frågor, och som själv har svårt att hålla tyst medan föremålet svarar, samt låter kommunistfjantarna sitta och applådera över varje floskel som slapp ur käften på en invandrare, som i sin inskränkthet

tror att Svensken skall låta sig behandlas hur som helst av dräggen.

2011-09-16 @ 07:52:17
Postat av: Gubben o Gumman

Belinda och DDR tv är helt ointressant,nej nu skall det vara vårduppror i åtta städer.

Här sköt TV4 sej själva i foten Göran Hägglund sprang och gömde sej,tittare började höra av sej om kontakt till vardupproret.se

Man får väl förmoda att denna eminente skitsnackare snart avgår och inte vill förklara var alla pengar tar vägen.Detta kan bli stort,på vilket sätt undrar AW Svensson,jo till sist så blir det en pengafråga.

100000 vårdplatser har blivit 22000 svenska försvaret har blivit 27000 istället för 900000 man.När Svenne Banan börjar undra varför inte 57% i skatt räcker till skola vård omsorg och försvar så blir det jobbigt för sjuklöven.20 städer omfattas i nästa rond SDU mobilisera

Hjälp Svenne med sista pusselbiten.Orädda läkare i spetsen samt annhöriga till avlidna vanvårdade anhöriga,skjut en pil i 800000 bidragssnablar.TV4 har lyckats promota plura, visa Lena Sundström samnt placerat Anna Sjödin i sin panel

2011-09-16 @ 08:25:16
Postat av: Gubben o Gumman

Tre danska socialistdamer skall nu komma överens.

Mission impossible talar dansk press om enligt Lena

Även omval fast det tror inte Lena på....

Omvalet kommer innan jul.

2011-09-16 @ 08:29:08
Postat av: Åke, Västervik

Håller med Tony.....Det var verkligen en uppvisning av sämsta klass igår på uppföljningen i "Debatt"...Han som talade först i programmet, och som hävdade sin oskuld och inte kunde förstå varför polisen grep honom, råkade ju i början säga att de tre som sedan togs var kusiner till honom, så vad drar man för slutsats av det? Nej...det blev en alldeles för ensidig och vinklad debatt, där i stort sett polisen får skulden för allting...jävligt märkligt, faktiskt....!

2011-09-16 @ 08:32:06
Postat av: Johan

@a Åke, Västervik:

Beklagar, men där tar du helt fel. Fallet med de fyra i Göteborg är ett flagrant exempel på polisens inkompetens. Bakgrunden till tillslaget mot dessa personer var ett felaktigt tips. Polisen gjorde även en olaglig masttömning inom ett snävt tidsintervall, vilket ledde till att man feltolkade teletrafiken. Polisen har bett om ursäkt till de fyra. Inga misstnkar finns mot dem. Jag har läst de båda internutredningarna och då slås man av vilka klantskallar som lett utredningen. Så han som framträdde igår hade all anledning att kasta skit på polisen. Det gjorde han med den äran.

2011-09-16 @ 08:54:35
Postat av: Anonym

Kära vänner - nu tycker jag att vi på traditionellt sätt samfällt sjunger:"We shall overcome - we shall overcome - we shall overcome some day -- Oh deep in my heart - I do believe - you and me shall overcome some day."2011-09-16 @ 09:43:59
Postat av: G

@Gubben o Gumman"Sverige = Fullsatt"På vilket sätt?

Med avseende på Sveriges yta? Rikedomar? Färskvatten?Nej du, den gubben går inte. Sverige kan hjälpa till lite mer trots att du gärna behåller allt för dig själv.@GöranVilken kommun är det?@Putte"Ja, jag bor i en mångmiljonvilla och har dator och Internet och svälter inte heller, men jag och min fru har själva jobbat ihop vartenda öre som vår villa kostar."Och den möjligheten har en somalier i Somalia också?"Varför duger inte Italien, Österrike, Ungern, Tyskland, Polen, Finland, de baltiska länderma eller Ryssland?"Ja precis, det är det som är lösningen, någon annan får hjälpa dem, inte vi. Vi har det ju förjävligt här i Sverige, maten, pengarna, vattnet och pengarna är slut!

Vissa av länderna du räknar upp är förbannat dåliga på att ta emot invandrare (läs Finland) trots att de har gott om resurser och för det borde de skämmas.

2011-09-16 @ 09:57:53
Postat av: Skånepåg

@ GHur många invandrare, på en höft, tycker du då att det är OK att Sveríge tar emot per år?

2011-09-16 @ 10:13:32
Postat av: AWSvensson

Nu hade SVT storsatsat ,tre reportrar skulle till Köpenhamn och inplantera den svenska sanningen att nu skulle det främlingsfientliga Dansk Folkeparti kastas ut på gatan,nu skulle även dansk asylhantering havererar vilket betyder likställas med den svenska.

Men hur dom jobbade och slet så fick de inte höra sin medförda sanning. Socialdemokraterna står fast vid den inslagna linjen i asylhanteringen,allt annat vore självmord,de har en gång torskat på denna fråga ,Dansk Folkeparti har minskat med 3 mandat men fortsatt 22 personer eller var åttonde väljare.Pia Kjaersgårds ande kommer även i fortsättningen sväva över Folketinget ,beredd att slå till vid minsta försök till att "generösisera"asylhanteringen.

Beträffande debatten i TV ,ja vad skulle man förvänta sig,en hoper skrikande vänsterdrägg som tyckte det var rätt att bränna bilar ,skottlossning och säkert lite stenkastning för de som inte lyckats skaffa fram vapen,samtliga mångkulturella yttringar som inte förekom i Sverige på den tiden Sverige var svenskt. Att packet förväntades ta tag i sina egna liv var för mycket begärt, någon ny BMW skulle de aldrig kunna skrapa ihop med hederligt arbete så det förväntade de att staten skulle tillhandahålla. Bedrövligast av alla den stackars Ullenhag, en intergrationsminister som inte kan se några fel på den politiken,allt är ju sociala skäl läs utebliven BMW.

Lena Sundström o TV4 och bibelläsning på allmän plats i Saudi Arabien utsätter jag mig inte för.

2011-09-16 @ 10:22:01
Postat av: G

@Skånepåg"Hur många invandrare, på en höft, tycker du då att det är OK att Sveríge tar emot per år?"Bra fråga, jag tycker Sverige ska ha en generös flyktingpolitik framförallt för asylsökande barn, de som förföljs på grund av sitt kön eller sexuella läggning.

Arbetsinvandring är jag också för när företag försöker expandera i Sverige men saknar arbetskraft.2009 invandrade 102.280 personer till Sverige och nånting runt den siffran beroende på diverse omständigheter per år tycker jag låter vettigt.Jag vill även poängtera att över 40.000 svenskar har utvandrat från Sverige varje år de senaste åren.

2011-09-16 @ 10:53:58
Postat av: AWSvensson

G,är det antalet som är viktigast eller att de uppfyller kravet på flyktingstatus eller att de har en kompetens som saknas inom Sveriges och Eu:s gränser.

2011-09-16 @ 11:09:13
Postat av: Robin Shadowes

@Johan."Om vi håller oss till de religioner som var representerade i Storkyrkan idag, så är de ju som bekant grenar på samma träd. Som du borde veta tillber man samma gud. Islam erkänner ju dessutom Jesus som en profet."Antingen ljuger du eller så är du okunnig. Jehova och allah är inte alls samma gudar. Att Jesus skulle vara en och samma i islam är en annan lögn.

2011-09-16 @ 11:10:48
Postat av: Hulda

Ska inte SVT,s reportrar vara opartiska?Tänker på "Aktuellt" igår där reportern AH inte kunde hålla tillbaka sin glädje över att "rätt parti,s" partiledare nu skulle få bilda regering, att det var en kvinna och som grädden på moset, Danskt Folkparti minskade.

Bedrövligt....

2011-09-16 @ 11:20:27
Postat av: Robin Shadowes

@G."Att dra alla muslimer över en kam tycker jag är väldigt sorgligt att du gör. Det finns idioter överallt och det är synd att du inte vill ge muslimer en ny chans."Varför det? Finner absolut ingen anledning till detta. Dom gillar inte mig och den åsikten är ömsesidig f ö. Dessutom anser jag mig fräckt nog ha mer rätt att uppehålla mig i det här landet än dom, i synnerhet som 99,9% av dom ändå är bluff-flyktingar."Du gör det för enkelt för dig. (De är människor precis som du och jag.)"Jag kan bara tala för mig själv och vet inte vad du är men ack nej, mussarna är inte ens i närheten av att vara som mig. Till skillnad från dig så är jag mer påläst om islam men har också sett åtskilliga bevis att dom mer beter som djur än människor. Eftersom du känner så stor gemenskap med dem så är du kanske själv ett djur? LOL!"Vad menar du med det? Lever du själv efter tio guds bud?"Vad jag menar med det? Saknar du läsförståelse? Du får väl googla den gyllene regeln om inte annat. Jag har aldrig påstått att jag är Guds bästa barn men till skillnad från musslorna som i princip bryter mot samtliga tio på mer eller mindre daglig basis så skäms jag knappast trots allt. Mina eventuella felsteg i livet ligger väldigt långt tillbaka och är preskriberade sedan länge. Vill påpeka för att undvika missförstånd att det inte är några grova saker heller. Lever du själv efter buden? Är du en sådan där perfekt godhetsapostel? En sådan som öppnar sitt eget hem och plånbok för ensamkommande skäggbarn?

2011-09-16 @ 11:23:46
Postat av: G

@AWSvenssonAntalet är inte viktigast, det kan bli väldigt lågt om vi har få sökande och väldigt högt om t.ex. en diktatur går lös på befolkningen.

Viss invandring kan även vara temporär, många invandrare vill kunna flytta tillbaka till sina hemländer.Vad tycker ni själva? Ett specifikt antal invandrare per år? Stopp för anhöriginvandring?@Robin Shadowes:"Antingen ljuger du eller så är du okunnig."Posta gärna länk till trovärdig källa till dina påståenden istället för att anklaga andra för att ljuga.

2011-09-16 @ 11:26:50
Postat av: AWSvensson

Men då är du ju överens med Sverigedemokraterna att invandringen kan minska med 90%,det var väl inte så svårt att komma fram till det. Välkommen i gänget.

2011-09-16 @ 11:40:57
Postat av: G

@Robin Shadowes:"Till skillnad från dig så är jag mer påläst om islam men har också sett åtskilliga bevis att dom mer beter som djur än människor. Eftersom du känner så stor gemenskap med dem så är du kanske själv ett djur? LOL!"Som djur? Utveckla gärna."Dessutom finns det ingen gyllene regel inom islam..."

"Vad jag menar med det? Saknar du läsförståelse? Du får väl googla den gyllene regeln om inte annat."Låtom oss Googla:""Den gyllene regeln" är en grundläggande etisk princip som återfinns inom de flesta religioner och andra filosofiska och etiska läror. Nedan är exempel på olika religioners formuleringar av principen.

...

Islam: Ingen är rättrogen förrän han älskar sin broder som sig själv."

https://secure.wikimedia.org/wikipedia/sv/wiki/Den_gyllene_regelnDags att Googla lite själv kanske."Lever du själv efter buden? Är du en sådan där perfekt godhetsapostel?"Nej verkligen inte, jag anser mig inte ens kristen. Snarare agnostiker.

2011-09-16 @ 11:45:46
Postat av: Johan

@Robin Shadowes:

Okunnighet? Hmm. Hur mycket har du egentligen missat av religionsundervisningen? Jesus erkänns inom islam som en av flera centrala profeter. Däremot tror man inte att han korsfästes eller att han var Guds företrädare på jorden. Man vänder sig också mot treenigheten. En annan stor profet inom islam är Moses. Vidare är Abraham stamfader för alla tre religionerna, varför man ju brukar tala om bokens folk.

2011-09-16 @ 11:52:29
Postat av: G

@AWSvensson"Men då är du ju överens med Sverigedemokraterna att invandringen kan minska med 90%,det var väl inte så svårt att komma fram till det. Välkommen i gänget."Ööö, nej. Hur drog du den slutsatsen?

Att vilja minska invandringen är en sak, att ha en nedvärderande syn på muslimer en annan.

Och nej, jag vill inte minska invandringen för sakens skull.Det är lustigt, SD uttrycker inte sin muslimsyn i medierna lika öppet som ni gör här, varför inte?

Tycker alla SD:are som er? Är det så här snacket går bakom kulisserna?

2011-09-16 @ 11:59:13
Postat av: G

@Robin Shadowes:När du läst Johans inlägg så inser du kanske att ditt muslimhat är baserat på fakta du läser på SD-bloggar.Logga ut och kom ut och träffa mig och några muslimer istället. Vi kan ta en öl (iaf du och jag) och kanske se att vi har mer gemensamt än du tror.

2011-09-16 @ 12:03:52
Postat av: sophia

Tråkigt med debatt igår efter uppdrag granskning. Att se påtänd vänsterungdom babbla och applådera och allt tjat om ungdomsgårdar som en ursäkt för att skjuta , bränna, kasta sten m.m. De enda som tillförde debatten något var KD;s representant och mamman med sina barn på dagis i området. Att det ska vara så svårt att ta ett eget ansvar och val?

Det säger en hel del att de innevånare som bodde där inte vågade komma.Med tanke på hur man själv växte upp utan fritidsgårdar så kan man ju fråga sig varför inte vi startade bränder, kastade sten och allt som dessa nysvenskar ägnar sig åt?Mina barn skulle aldrig kommit på tanken så man undrar ju vad för värderingar föräldrarna ger sina barn?

All heder åt polisen f.ö.

2011-09-16 @ 12:04:27
Postat av: AWSvensson

Sophia, det kan bero på att du växte upp när Sverige var svenskt utan dessa mångkulturella viljeyttringar, något som då var synonymt med Mellan östern och avlägset både i tid och rum.

2011-09-16 @ 12:10:18
Postat av: Skånepåg

@ GSå du tycker således att det är bättre att ta emot raketforskare, ingenjörer, läkare o.s.v. till Sverige, och i allt för många fall en livstidsförsörjning genom olika bidrag, än att de stannar kvar och bygger upp sina egna länder? Hur ser du på detta ur moralisk synpunkt, att det sker en dränering av de som har utbildning och som hade gjort större nytta genom att förbättra sina landsmäns levnadsvillkor i de egna hemländerna?Om jag inte minns fel så sade finansminister Borg för ett tag sedan, att den genomsnittliga arbetslösheten bland invandrare och andra generationens invandrare ligger på mellan 50-60 % och hos vissa etniska grupper på över 80 %. Något behov av en generell arbetskraftsinvandring föreligger således inte.När man gör en förändringar i ett företags stuktur eller ändrar på olika rutiner, gör man alltid en konsekvensanalys. Hur ser din konsekvensanalys ut för Sverige med en invandring av cirka 100 000 personer om året och med ett barnafödande som vida överstiger vad som finns hos etniska svenskar. Vad kommer att hända med det land som våra förfäder med stor möda och slit har byggt upp? Landstingen har i dag oerhörda problem med att få ekonomin att gå ihop. Sverige har minst antal vårdplatser i västvärlden per capita. Brottsutvecklingen är skrämmande och vi har fått en mängd nya företeelser inom detta område som en direkt följd av att nya kulturer har en annan uppfattning om vilka rättigheter och framförallt skyldigheter man har i samhället. ”Utvecklingen” är minst sagt skrämmande och uppmuntras av dess tillskyndare, där du tycks vara en av dem!Det finns således ingen anledning att Sverige skall ha en annan migrationspolitik än den som man är förpliktig till enligt Genèvekonventionen. Och enligt Migrationsverkets statistik rör det sig om cirka 5 % av alla som fått uppehållstillstånd. Övriga 95 % får det enligt av svenska politiker ”hopsnickrade tycka synd om” regler. Personer som utan minsta besvär kan åka på semester till sina hemländer eller ”flytta hem” då man ordnat förtidspension eller motsvarande livstidsförsörjning. D.v.s. en stor del av de 40 000 som du nämnde. Enligt Försäkringskassan skickas olika former av bidrag till cirka 140 länder. En annan del av dessa 40 000 är studenter från olika länder, som varit en kortare eller längre period i Sverige, och som inte är tärande på samhället varken i nutid eller i framtid.

2011-09-16 @ 12:11:21
Postat av: Magentan

"G" skriever:

"Sverige = Fullsatt" "På vilket sätt? Med avseende på Sveriges yta? Rikedomar? Färskvatten?"Menar du att vi ska ge varje familj en bit mark intill en bäck med färskvatten någonstans på Sveriges stora yta? Alltså enligt Maud Olofssons nybyggar-svammel?Jovisst, varför ska vi inte unna alla som vill leva ett bättre liv att komma hit till vårt "rika" land och pröva lyckan? Svenskarna reste ju till Amerika under samma förutsättningar en gång i tiden - eller?Samma förutsättningar?

Av dem som steg iland på andra sidan Atlanten var det ingen som kallades för tycka-synd-om-epitetet "flykting". De kallades för invandrare (eller lycksökare) och innan de fick komma in i det nya landet tvingades alla genomgå en hälsoundersökning. Endast helt friska släpptes in. De sjuka fick ta sig hem igen för egna medel.

Det var heller ingen som fick bostäder med betald hyra och pengar varje månad till ALLA levnadsomkostnader för både barn och sig själva, medan de "väntade på att få ett jobb". Man fick klara sig bäst man kunde.Genom en "Homestead Act" fanns det möjligheter att få en bit av "indianernas mark" på den vilda prärien eller i de djupa skogarna. Det var dit som fattiga svenska jordbrukare och torpare sökte sig med sina familjer. Där fick man börja helt från scratch i det nya landet.

Om man inte själv hade släpat med sig redskap och verktyg hemifrån fick man skaffa för egna pengar.

Den första tiden levde familjerna ofta i jordhålor med sina medtagna trasmattor som skydd, medan de högg ned träd och byggde ett enkelt skjul som en första bostad. Samtidigt skulle den vilda marken röjas för odling.

Nöden var mycket stor i början, och det var inte ovanligt att man periodvis drabbades av samma svält som man hade flytt ifrån i Sverige.Efter många års kamp och hårt arbete lyckades de flesta så småningom skaffa sig riktigt goda levnadsvillkor. Men det var TOTAL egenförsörjning som gällde hela tiden.

2011-09-16 @ 12:19:41
Postat av: AWSvensson

Magentan, hur många somalier och andra välfärdsuktare skulle gästa vårt generösa land om det var ett stycke mark i Norrlands inland som erbjöds.

2011-09-16 @ 12:37:39
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Häng på nu G kanske tar med några pilska

brudar

2011-09-16 @ 12:43:23
Postat av: Skånepåg

@ G&GMin tur att fixa lunchen i dag. Då jag diskade lät jag diskmaskinen vila och gjorde ett G med löddret från diskborsten på en av tallrikarna och sköljde sedan belåtet av det med en lagom stråle från kranen. Detta var väl "djupsinnigt" och kan väl av AWSvensson inte associeras med en G-string eller?

2011-09-16 @ 12:57:45
Postat av: AWSvensson

Skånepåg,förstår att du vänder dig till GoG ,vår talesman när det gäller G -string och lösaktighet. Som den oskuldsfulla individ man är så är jag inte bakant med dylikt.

2011-09-16 @ 13:02:10
Postat av: Skånepåg

OTFrån SVT Text 2011-09-16

”I höstbudgeten avsätts ytterligare 90 milj kr till nordafrikanska internetaktivister och demokratikämpar.

Vi vill att det svenska biståndet ska göra skillnad. På detta område kan det verkligen det, säger biståndsminister Gunilla Carlsson (M) till DN.”Vad händer? Börjar man få ont om pengar för ammunition till sina Kalasjnikov AK-47 efter allt skjutande i dessa länder efter årets alla ”befrielsekrig”? Vi vet ju vad som hände med alla miljarder som Yassir Arafat lade beslag på och som skulle användas till diverse olika samhällsprojekt!Bra jobbat Gunilla Carlsson!

2011-09-16 @ 13:33:37
Postat av: Magentan

I samband med Danmarks val kan man nu höra och läsa ett ord i svensk TV, radio och tidningar som är mycket främmande för oss svenskar, eftersom det aldrig används av våra politiker eller av vår politiskt korrekta massmedia.Ordet är "utlänningspolitik".I Sverige kallas motsvarande för "flyktingpolitik". Här används ALLTID ordet "flykting" i ALLA officiella sammanhang, trots att endast ca 5% av alla asylsökanden här är verkliga flyktingar enligt UNHCR. "Asylsökande" eller "utlänning" skulle alltså vara en mer korrekt benämning.Alla invandrare som jag känner (inklusive mina sekulariserade muslimska vänner) använder däremot gärna ordet "utlänning" utan att skämmas.

"Du ser ut som en utlänning egentligen" har de t ex sagt till mig flera gånger. Och det gör jag - eller rättare sagt gjorde jag innan de grå håren segrade över de svarta.Varför föredrar politiker och media det felaktiga ordet "flykting" i alla sammanhang tro? (En retorisk fråga.)

2011-09-16 @ 13:38:52
Postat av: Robin Shadowes

@G."När du läst Johans inlägg så inser du kanske att ditt muslimhat är baserat på fakta du läser på SD-bloggar.Logga ut och kom ut och träffa mig och några muslimer istället. Vi kan ta en öl (iaf du och jag) och kanske se att vi har mer gemensamt än du tror."De flesta bloggar jag läser är helt fristående från SD. Min fientlighet till islam är helt och hållet rotad i vad det faktiskt står i koranen och haditherna. Låt mig nu för guds skull slippa höra tjatet om att det har att göra med olika tolkningar, verserna är tagna ur sin kontext, att det går bara att förstå på arabiska och liknande dumheter. jag är oerhört trött på sådana undanflykter. Islam är extremt våldsam, koranen uppmanar till mord på oliktänkande, islam är extremt rasistisk då den delar upp folk i mussar och kafirer.Varför är du så angelägen att gå ut och ta en öl? För att du skall kunna få bekräftat min identitet och därmed åsiktsregistrera mig? Kanske rent av dina mohammedan-vänner väntar runt hörnet för att ge mig vad jag förtjänar? Nej du, den gubben gick inte.

2011-09-16 @ 13:57:11
Postat av: Robin Shadowes

@G."Som djur? Utveckla gärna."Jag skulle mycket väl kunnat länka men jag är inte så säker på om Thoralf hade uppskattat det. Därför får du själv söka på LiveLeak och YouTube. Använd sökord som beheadings och stonings bl a."Den gyllene regeln" är en grundläggande etisk princip som återfinns inom de flesta religioner och andra filosofiska och etiska läror."Inom de FLESTA religioner står det. Islam är INTE en av dem, punkt slut.@Johan."Okunnighet? Hmm. Hur mycket har du egentligen missat av religionsundervisningen?"Hur mycket har du själv missat? Enligt islam så kommer Jesus att återvända som mussla, bryta korset och avskaffa jizyan. Det senare tolkas som att det i dom yttersta dagarna bara kommer finnas två valmöjligheter. Antingen konverterar man till islam eller så blir man dödad, då avskaffandet av jizyan utesluter det tredje valet att bli dhimmi. Mussarnas Isa är uppenbart INTE samma figur som dom kristnas Jesus. Comprende?

2011-09-16 @ 14:07:26
Postat av: Skånepåg

OT

Lite litterärt inför helgen:Min limerick:

Massinvandringen är inte ett dugg kul

ger bara en dj-a massa elände och strul.

Positiv särbehandling, vandrande tält och sharia

om framtiden är det inte svårt att sia.

Bara att kolla hur det ser ut i Kabul!Wilhelm Moberg:

"Vad Sverige idag är, det har döda och levande svenskar gjort det till, och ingen annan. Sverige är idag vårt genom svensk strävan."

2011-09-16 @ 14:13:05
Postat av: Robin Shadowes

@G."Posta gärna länk till trovärdig källa till dina påståenden istället för att anklaga andra för att ljuga."Suck! Försöker du trötta ut mig? Allah och Gud är INTE samma person. Allah är en mån-gud, demon enligt dom kristna d v s dom kristna som inte håller på med "interfaith" och sådant pk-trams. Gud hade en son, Jesus och allah hade tre döttrar, som jag på rak arm inte minns namnet på och jag är trött och orkar INTE leta upp länkar just nu. Har för mig att Roger Sällström på Allahu Akbar har skrivit om det vid något tillfälle. Föreslår att du går dit och letar lite grann. Vojne, vojne, fast nu räknas väl just den bloggen som extremt islamofobisk så det går väl inte för sig. Då får du väl leta upp det nån annanstans.

2011-09-16 @ 14:16:06
Postat av: Skånepåg

OT?Islam är som bekant inte bara en religion utan även en ideologi som gör anspråk på att styra alla aspekter av såväl den enskilda individens liv (från vaggan till graven) som samhällsliv och politik. Islam har dessutom en aggressivt imperialistisk agenda, enligt vilken man strävar efter muslimskt herravälde. Det slutgiltiga målet är att hela världen ska vara ett muslimskt kalifat där sharialag råder.Givetvis är varje enskild muslim inte delaktig i någon slags enorm konspiration med syfte att ta över Sverige, Europa eller hela västvärlden. Däremot finns det utan tvekan ett stort antal ledarfigurer med extrema islamistiska åsikter som tänker i sådana banor. Men i praktiken blir varje enskild muslim ändå delaktig i denna islamiseringsprocess. Samma gäller också för de som vill leva i ett sekulariserat land med västerländska värderingar, och som inte har förmågan att inse den stora fara som hotar vårt samhälle.

2011-09-16 @ 14:46:23
Postat av: AWSvensson

Skit samma ,om dessa gudar är släkt eller inte är något gudarna ska veta ,så det kan vi lämna därhän. Att hänvisa till det ena eller det andra förändrar inte det sätt att leva som vi i århundraden kompromissat oss fram till skillnad mot dessa ociviliserade inkräktare som kräver att vi ska anpassas till deras medeltida idéer. Sätt ner foten ,visa med hela handen ,passar det inte så finns det kommunikationer ut ur landet också.

2011-09-16 @ 14:48:16
Postat av: sophia

@AWSvensson

Visst är det så, på den tiden visste man knappt vad islam var och inte såg man några beslöjade tält på våra gator. Lite OT i ämnet men Var är dessa kriminella ungdomars föräldrar? Vilka värderingar har de gett sina ungar....Nej jag vägrar att ta till mig deras kultur och synsätt..nolltolerans gäller ang. deras sätt att terrorisera hela stadsdelar.F.ö. varför var inte katolska kyrkan med i kyrkan? Står ju närmare oss än Islam som ingenting har med kristen tro att göra.

2011-09-16 @ 15:31:40
Postat av: Skånepåg

OTTrafikal och muslimsk galenskap.

Postat av: G

@AWSvensson & Robin ShadowesAtt det är så svårt att söka fram några länkar som underbygger era resonemang kan väl knappast vara så svårt att hitta.

Jag försöker inte trötta ut er, jag vill bara veta om fakta som ni rapar upp är sann eller falsk.@Robin Shadowes:Ja, halshuggning och stening till döds är medeltidsfasoner, jag håller helt med. Men minoriteten av de muslimer skulle vilja införa det i vårt land kommer bli nedröstade så att det skulle införas eller utövas här är inte särskilt troligt."Inom de FLESTA religioner står det. Islam är INTE en av dem, punkt slut."Läs mitt inlägg en gång till, jag länkar till Wikipedia som tydligt säger att Islam är en av dem.

2011-09-16 @ 15:44:52
Postat av: sophia

F.ö. många går ur Svenska kyrkan som protest vilket jag anser är fel precis som Ayaan Hirsi Ali i sin bok Nomad. Vi ska INTE lämna plats åt Islam!

2011-09-16 @ 15:52:48
Postat av: Thoralf Alfsson

GDet som jag finner mycket obehagligt är att det ändå är en relativt stor andel av muslimerna som lever i västvärlden som vill införa Sharialagar.I en undersökning uppgav visst 37 procent detta. Väldigt oroande i mina ögon. rågan är också hur många som vill det men inte säger det vid en undersökning.

2011-09-16 @ 16:06:47
Postat av: Skånepåg

OT

Den turkiske premiärministern Recep Tayyip Erdogan är f.n. på en rundresa i olika muslimska länder kring Medelhavet för att hetsa och på alla sätt och vis provocera Israel. Han har utvisat Israels ambassadör från Ankara, placerat 3 krigsfartyg utanför Israels territorialgräns, avslutat handelsavtal o.s.v. Hans tidigare uttalande: ”Minareterna är våra bajonetter, moskéerna våra baracker, kupolerna våra hjälmar och de troende våra soldater” låter minst sagt oroväckande!

2011-09-16 @ 16:07:56
Postat av: Johan

@Robin Shadowes:

Koranen vore ju omöjlig utan bibeln. De båda religionerna är som sagt grenar på samma träd och man talar i grund och botten om samma gud. Till och med Muhammed själv uppfattade ju till en början sina uppenbarelser som helt i övrensstämmelse med bibeln. Huvudtankarna i de tio budorden går också igen, men muslimerna invänder mot det ologiska och felaktiga i treenigheten. Och jo, man erkänner vår Jesus som en profet, men tillmäter honom givetvis inte den betydelse som vi gör.Jag ser bara fördelar med att företrädare för olika religioner kan mötas så som skedde i storkyrkan, eller när kristna deltar i interreligiösa sammankomster i moskéer och synagogor.

2011-09-16 @ 16:12:13
Postat av: G

@Thoralf AlfssonHej Thoralf."I en undersökning uppgav visst 37 procent detta."Som riksdagsman så kan du säkerligen ge mig en källa till denna siffra.@Johan:

"Jag ser bara fördelar med att företrädare för olika religioner kan mötas så som skedde i storkyrkan, eller när kristna deltar i interreligiösa sammankomster i moskéer och synagogor."+1 Amen!

2011-09-16 @ 16:29:44
Postat av: Skånepåg

@ ThoralfEn undersökning från 2006 anger att 40 % av muslimerna vill införa Sharia i Storbritannien. Tror inte att procentsasen minskat utan snarast ökat sedan denna undersökning. Från The Telegraph: ”Forty per cent of the British Muslims surveyed said they backed introducing sharia in parts of Britain.”

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1510866/Poll-reveals-40pc-of-Muslims-want-sharia-law-in-UK.html85 Shariadomstolar i Storbritannien enligt YT-inslaget. Hur många i det "tysta" finns i Sverige?

2011-09-16 @ 16:57:47
URL: http://www.youtube.com/watch?v=i2VkIu8TL_I
Postat av: Skånepåg

Skrämmande läsning om islam. En mängd olika undersökningar från Storbritannien presenteras överskådligt i bifogade URL.

2011-09-16 @ 17:09:39
URL: http://markhumphrys.com/islam.uk.html
Postat av: Putte

@G"Ja precis, det är det som är lösningen, någon annan får hjälpa dem, inte vi."Jo du G, du får hjälpa dom precis hur mycket du vill, men gör det med DINA EGNA pengar! Jag är innerligt trött på att vara livegen försörjare av snyltare. Förresten så kan väl Somalierna använda en del av de pengar som deras pirater har stulit när de har överfallit fartyg och kidnappat människor. Du kan väl ta ut alla dina sparpengar och köpa en enkel biljett ner dit och göra en personlig insats, både ekonomiskt, om som hjälparbetare för såååå goood är väl du? Sverige tar i förhållande till sin folkmängd emot åtskilligt mer än något annat västland. I faktiskt antal även det åtskilligt fler än de flesta.För 100 år sedan var Sverige lika fattigt som Somalia, men våra förfäder byggde upp landet till ett rikt och förhållandevis välmående land. Vad har Somalierna gjort under samma tid, Sprungit kring med med en Kalashnikov i högsta hugg och alstrat åtskilligt fler barn än de kan försörja! Det börjar bli dax för hela Afrika och andra u-länder att vakna upp ta ansvar för sina egna liv. Västvärlden har skänkt 100-tals miljarder kronor under säkert 60 år till dessa u-länder, utan att det har blivit bättre.

2011-09-16 @ 17:27:42
Postat av: Tony Ingman

Johan: Nej din bibel är väl Maos lilla röda, och dina profeter var väl Lenin och Stalin.

2011-09-16 @ 17:45:14
Postat av: SM811

Statistik.

http://statistics.webatu.com/demo2010/demo1.php

Vilken skillnad det blir med Danmarks politik.

2011-09-16 @ 20:10:14
Postat av: Observer

Visst måste det vara tillåtet att påpeka att islam är en religion som dessutom är en samhällsform. De signaler som kommer från Libyen runt hur det nya landet ska se ut bl.a. lagmässigt visar just på detta med tydlighet. Den nya författningen ska baseras på "moderat islam" och sharialagstiftning. Att inte känna till eller låtsas som att man inte vet hur fundamenta är i islam när man debatterar är minst sagt bedrövligt ,antingen man är hemspråklärare,SFI-lärare,läxhjälpare eller politiker.

2011-09-16 @ 20:50:51
Postat av: Robin Shadowes

@Johan."Koranen vore ju omöjlig utan bibeln. De båda religionerna är som sagt grenar på samma träd och man talar i grund och botten om samma gud. Till och med Muhammed själv uppfattade ju till en början sina uppenbarelser som helt i övrensstämmelse med bibeln. Huvudtankarna i de tio budorden går också igen, men muslimerna invänder mot det ologiska och felaktiga i treenigheten. Och jo, man erkänner vår Jesus som en profet, men tillmäter honom givetvis inte den betydelse som vi gör."Du är helt yr i mössan. Gud och allah är INTE samma varelse. Med tanke på det våldsamma budskapet i koranen så är nog snarare allah satan själv. Så här ligger det till, mohammed var avundsjuk på judarna och dom kristna. Han hittade därför på en egen religion. Han snodde massor av Bibeln och Talmud.

Det är uppenbarligt för var tänkande person att det bara är hitte på hela rasket. Det kan omöjligen komma från ärke-ängeln Gabriel p g a abrogationerna.

Gubben hittade på nya uppenbarelse när det passande hans syfte. Ett exempel är det där med antalet fruar. Varför kunde inte alltets skapare kommit på det redan från början?

2011-09-16 @ 20:57:01
Postat av: Robin Shadowes

@G."Att det är så svårt att söka fram några länkar som underbygger era resonemang kan väl knappast vara så svårt att hitta.

Jag försöker inte trötta ut er, jag vill bara veta om fakta som ni rapar upp är sann eller falsk."Du bara trollar. Du vill bara ha mig ödsla min tid med att leta länkar. När du till slut får en så duger den inte. Så får man hålla på så med vilda gås-jakter för att hålla mig sysselsatt. Du får faktiskt leta själv.

2011-09-16 @ 21:01:50
Postat av: sandra

Hej alla.Det går hett till här på sidan ser jag. Har läst en del kommentarer och fastnat för insändaren "G".

Tänkte fråga G några frågor.Vad tycker du (G) om den slappa migrationspolitiken i landet? (

Varför måste Sverige måste ta emot flest "invandrare" per capita än något annat land i Europa (när vi inte ens kan ta hand om våra egna)?Mvh "sandra"

2011-09-16 @ 21:05:45
Postat av: Göran

Här har det varit bra drag hela dagen, synd bara att man måste jobba länge, hårt och mycket.@ Gubben och Gumman:

Ja, min hemkommun är helt Grobianiserad.@ G

Välj själv vilken du vill av landets kommuner.

2011-09-16 @ 21:39:17
Postat av: Fek Ahli

Hej G

Kan du nämna några svårigheter, problem som kan uppstå i ett land som har en hög invandring, från kulturellt avvikande länder, i förhållande till sin folkmängd?Ja, Sverige är rikt, det är även USA, eller hur?Är Somalia ett fattigt land?Är Somalia ett demokratisk land?2011-09-16 @ 22:53:25
Postat av: Johan

Så bra, Robin Shadowes. Då har du tydligen förstått att koranen och bibeln hänger mycket nära ihop. Visserligen vill du helst tala om stöldgods, men det är av underordnad betydelse. Och visst är alla religioner "hitte-på". Där skiljer sig knappast kristendomen från islam. Men jag tror inte att teologerna skulle gilla att du talar om abrahamiternas gemensamma gud som en varelse, oavsett vilken av de tre syskonreligionerna du avhandlar.

2011-09-16 @ 23:07:29
Postat av: Lotta

Rätt konstigt att den naive svensken i gemen inte lärde sig något av vurmandet för nazismen. "vi visste inte, vi förstod inte" hette det. Nu går man på samma mina återigen och omhuldrar ytterligare en totalitär våldsideologi i klass med nazismen, islam. Hur länge dröjer det innan vi åter får höra: "vi visste inte, vi förstod inte"?

Postat av: Anonym

Vore bra om den vidriga kristendomen tynade bort helt..

2011-09-17 @ 15:32:39
Postat av: Skånepåg

@ Anonym/blyger"Vore bra om den vidriga kristendomen tynade bort helt.."Och att den således ersätts med islam och shariadomstolar, eller vad menar du?2011-09-17 @ 15:57:15
Postat av: Lotta

Omhuldar skall det vara och inget annat.

2011-09-17 @ 16:02:02
Postat av: Kakan

Vi är alla människor och borde se oss som människor i en stor gemenskap där målet måste vara att alla får vara med. Ingen tjänar på att stänga ute grupper av människor, detta är självklart i en upplyst värld!

2011-09-17 @ 16:59:53
Postat av: Lotta

@KakanVem skall betala för att alla skall få vara med? Du är givmild på andras bekostnad.

2011-09-17 @ 18:00:10
Postat av: Berit

I svenska kyrkan skall det inte finnas någon representant för varken islam eller judedommen ni hör inte hemma i Sverige.

Sverige ska vara svenskt där kristendomen är vår religion.

Alla invandrare som invaderat vårt land var så god och anpassa er och respektera vår religion och våra lagar.

2011-09-17 @ 18:02:24
Postat av: Skånepåg

@ KakanTror att det är dags för dig att skaffa en ny vänkrets eftersom du tydligen har svårt med verklighetsuppfattningen. Det finns ett nyupptäckt fenomen som innebär, att IQ påverkas oerhört av de man umgås och sympatiserar med. Se bifogade URL och hur det ser ut i de länder från vilka "nybyggare" strömmar hit en masse!

Postat av: Ett cannabis fritt GOTLAND

vAD TYCKER DU OM ATT CANNABIS SKA BLI OKEJ?

vi kan ju iaf testa att ha det på ett och samma ställe!? låt folk på gotland röka och bevisa för resten av sverige att cannabis inte är något skadligt för männskligheten!

2011-09-17 @ 20:51:18
URL: http://ettcannabisfrittgotland.blogg.se/
Postat av: Skånepåg

@ Ett cannabis fritt GOTLANDUschanimej. Tycker att ni på Gotland skall fortsätta med saffranspannkaka, vispgrädde och salmbärssylt. Mycket bättre för hälsan.Cannabis är inte bra alls!

2011-09-17 @ 21:09:35
Postat av: Lotta

@Ett cannabis fritt GOTLAND

Att Cannabis inte är bra bevisar du med råge i ditt inlägg. Du särskriver ord. Du stavar Sverige och Gotland med liten bokstav. Du kan inte stava, det stavas mänskligheten. Summa summarum: Det är inte bra med Cannabis och sådant skit skall aldrig legaliseras.

2011-09-18 @ 10:14:06
Postat av: Isabel

Det finns bara en Gud oavsett vad den har för namn. Alla som älskar Gud och är troende på riktigt vet att det är så. EFtersom muslimer tror på Gud och kristna också gör det är det samma Gud vi talar om. Sedan att vissa människor väljer att döda i Guds namn får stå för dem, det gör både kristna och muslimer varje dag. DE är inte dem som är troende på riktigt. Det är människan det är fel på inte religionen i sig. Den som tror något annat borde kolla upp sin mentala kapacitet.

2011-09-20 @ 07:51:21
Postat av: Thoralf Alfsson

IsabelHar du kollat upp din egen mentala kapacitet. Ta och fundera lite över konflikten i Mellan Östern. Hur många troende finns det där?

2011-09-20 @ 09:05:53
Postat av: P-A Rudberg

Tonar ner det kristna budskapet??????????

Det kristna budskapet handlar om öppenhet, medmänsklighet, dialog - utan att snegla på kön, etnicitet etc.Det är INTE att legitimera en fundamentalistisk islamsk kvinnosyn att bjuda in en imam att läsa några rader ur Koranen vid en gudstjänst. (De raderna kunde för övrigt ha varit hämtade ur Bibeln.)

I DIALOG kan vi hitta vägar framåt - utan kvinnoförtryck etc.Och en tanke - ska vi förbjuda kristendomen också bara för att en del galningar ägnar sig åt våldsbrott i kristendomens namn?

2011-09-26 @ 11:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0