HOT OM STÄMNING


Utsikt från balkongen.

Bloggen kan faktiskt fungera som en politisk dagbok och det är ganska roligt att backa tillbaka några år i bloggen och se vad som var på ”tapeten” just då. Uppenbarligen gör en del andra det också.

Några kanske känner till Fredrik ”finken” Jönsson. Han har uppenbarligen kommit på att han skall stämma mig för ett blogginlägg från 2008. Han kommer kräva 10000 kronor i skadestånd för att jag kallat honom något han inte gillar. Läs blogginlägg från 2008. Undrar om det finns någon preskriptionstid för den här typen av skadeståndskrav. När jag får de officiella dokumenten för denna anmälan kommer jag ta upp det i bloggen. Han har ”hotat” mig med en anmälan om jag inte går med på en uppgörelse, utan att det skall få någon medial uppmärksamhet. Jag har inget emot att Fredrik Jönsson skapar lite medial uppmärksamhet.

Visst är Fredrik Jönsson väldigt omtänksam! 

Han har ju lyckats ett antal gånger med sina skadeståndskrav men nu är han ute på djupt vatten och jag är övertygad om att det enbart kommer slå tillbaka mot honom själv och hans vänsteranhängare. Genom hans "hotmail", betala annars kommer det i media har han troligen grävt sin egen "grav".

Nyligen kunde vi läsa om en annan person, Armin Najafi som också fått pris och belöning av organisationen Artister mot nazister som åtalades för ofredande och hot mot Sverigedemokrater. Läs på PI


Kommentarer
Postat av: Magnus S

Gissar på Kreta eller kanske Rhodos. Ge Finken vad han förtjänar.

2011-09-06 @ 00:37:56
Postat av: Peter

Jag tar hand om denna människa med glädje...Kanske han vill ha en daim oxå?

2011-09-06 @ 01:00:27
Postat av: Peter

Dessutom så är det så här: INGEN skall inbilla mig att det "bara" finns 2 miljoner berikare i detta land! Tittar man runt på alla möjliga platser i Sverige ser man att majoriteten består av hucklen och av allehanda pensionärstagare, jag som e svensk- vart jag än kommer i detta land... Vem Ljuger???

2011-09-06 @ 01:16:44
Postat av: Peter

Det börjar bli kris nu! Alla ni som röstat fram sossarna de senaste 45 åren får snart stå till svars. Vårt jävla land svämmas över av lycksökare, de vet att de är prioriterade och erhåller bidrag från staten och de vet dessutom att du som svenne kommer att ersätta dessa..

2011-09-06 @ 01:32:17
Postat av: Magnus S

Nu är det faktiskt moderaterna som styr landet i samma riktning som sossarna. Samma skitpolitik. Sverigeblocket står ensamt mot landsföräderiet.Det är vi som är de goda. Det är vi som är Sverigedemokraterna.

2011-09-06 @ 01:43:52
Postat av: Anonym

Den där finken Fredrik Jönsson verkar fullt arbetsför så vi bör tipsa försäkringskassan om hans arbetsförmåga.

www.forsakringskassan.se Här är ett nummer att ringa om du vill diskutera och anmäla fusk:

Försäkringskassans Kundcenter 0771-524 524En motanmälan gällande utpressning hade inte varit helt fel.När vi ändå är i gång så tar vi och tipsar socialförvaltningen om den där Jan Rume´s arbetsförmåga,kan man blogga kan man jobba och ska inte uppbära socialbidrag.Kommunisten Fredrik ”Finken” Jönsson har satt i system att förtalsanmäla sverigedemokratiska bloggare som skriver saker om honom han ogillar. Bland annat har han stämt Markus Wiechel, ordförande för SD Östergötland, för förtal. I onsdags kom beskedet att Norrköpings tingsrätt ogillar käromålet och friar alltså Wiechel från förtal.

http://politisktinkorrekt.info/2010/08/19/sd-politiker-friad-i-fortalsmal/

2011-09-06 @ 02:00:34
Postat av: Karlskronabloggen

Härlig utsikt från balkongen Thoralf!Håller med dig helt att Fredrik Jönsson gärna får "skapa medial uppmärksamhet" om detta tre år gamla blogginlägg!Det gynnar bara Sverigedemokraterna och dig som riksdagsman!

2011-09-06 @ 02:42:10
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Gubben o Gumman

Gubben o Gummans förslag är att Thor-alf ordnar ett postgirokonto, samt stiftar en fond "Alfssons fond mot missbruk av svenska rättsväseendet"Alla som vill och kan sätter in 100-500kr.

Ev skadestånd tages från fonden.

Varje gång detta upprepas så skickar vi in lite stålar till fonden,bör kunna bli en rejäl slant faktiskt.Så kan bra advokater anlitas, och ev motstämningar göras.Vem fan är bättre värd det än Thor-alf Alfsson med den tid han lägger ned på Sverige oss och bloggen i stort.Dessutom förutsätter vi att alla SD anhängare i en radie av 20 mil till en ev rättsal infinner sej med kollekthåvar.Nu räcker det med stenattentat brandattentat osv.

Visa nu att du stödjer Alfsson ekonomiskt samt ev fysiskt,han tar skiten för oss alla andra.Enda resultatet av stämningar skall bli att mera medel avsätts samt att rättsalar blir fullproppade.

Så får vi se hur media och tingsrätten skall hantera detLåt detta bli stämningen som fick bägaren att rinna över.

2011-09-06 @ 03:13:47
Postat av: S-E Karlsson

Till Peter, Jo,jo men man behöver bara åka till det lilla Högsby så tror man sej ha kommit fel och hamnat i Bagdad eller någon annan Menastad ! Det är mycket egendomligt att inte folk reagerar mer än dom gör ! Här i Högsby kommun finns det avtal på att ta emot 19 st flyktingar/asylsökande ända sedan 2006 ändå minskar innevånarantalet konstant ! Vilka är det som flyttar kan man undra !

2011-09-06 @ 04:06:15
Postat av: Joakim

Man får ändå imponeras av att Finken orkar ägna all sin vakna tid åt att hata. Måste vara psykiskt påfrestande. En eloge till dig Thoralf för att du står på dig.

2011-09-06 @ 04:13:19
URL: http://www.realisten.se
Postat av: SD are

Det händer ibland att GoG skriver något bra och inte bara ironi.

Kan bara hålla med och kommer helt klart att ställa upp med slant och närvaro.

2011-09-06 @ 05:56:25
Postat av: Sven Dacke

Artikel i Barometern."En politiker i Mörbylånga har skulder på 13 000 kronor och jagas av kronofogden."Vi kan i alla fall vara helt säkra på att han inte är Sverigedomokrat, för då hade det varit ett stort uppslag över hela förstasidan.Postat av: Stefan A

Svårt att se något stämmningsbart där, men finken kanske har en egen form av nigeriabrev,skickar ut masstämningar, alltid är det någon som betalar innan rättegång, men det är inget "mitt" rättssystem och mina skattepengar skall gå till, kan bli dyrt i längden för finken både hoppas och tror jag, men det kanske är partiet som betalar.

2011-09-06 @ 07:38:46
Postat av: Tony Ingman

Sverige har inte resurser till att höja pensionerna,men det finns obegränsade resurser till att ta hand om dom s.k ensamkommande skäggbarnen. På 10 ensamkommande finns det io anställda som skall jollra och passa upp dem,

tänk om dom stackars satar som jobbar inom

åldringsvården haft den pers

onaltätheten, då hade

det funnits tid att ta ut dom gamla någon gång per

vecka så att dom hade kunnat insupa frisk luft,

istället för att hamna i säng redan på eftermiddagen.

Sverige styrs av fullblodsdårar!

2011-09-06 @ 08:04:41
Postat av: Ugglan

Väldigt märklig figur den där "Finken". Det finns ingen anledning för dig Thoralf, att gå med på någon uppgörelse.

2011-09-06 @ 08:47:09
Postat av: Martin

'Betala, annars kommer det i medierna!'hmm....Utpressning mot en riksdagsledamot, folkvald att stifta rikets lagar, torde väl ändå om något vara olagligt.

2011-09-06 @ 09:23:11
Postat av: Ronny

Vad debatten om de anonyma kommentarerna på tidningarna har blivit vinklade, till vänsterns fördel! Det står helt klart att det är anonyma vänsterfolk som står för diskriminering och hets mot alla som har en avvikande åsikt.

Helt obemärkt har skulden lagts på bl.a SD folk.

Tydligen ingen som vågat nämna det!?

2011-09-06 @ 10:49:27
Postat av: Arne E

Njut av semestern tänk på Finken senare, utsikten ser ut som Mallorca, eller?

2011-09-06 @ 11:41:08
Postat av: Inte-en-till

@ S-E Karlsson:Har du ringt upp dina kommunpolitiker i Högsby och protesterat? Gör det. Sen ber du alla dina gamla polare att ringa också och framföra samma budskap: stopp! Helt plötsligt har ni skapat en folkstorm. Fyll på med en insändare och underteckna med era riktiga namn så ska du få se att det börjar hända saker.

2011-09-06 @ 11:42:45
Postat av: Svensson

Att man är mån om sitt land och sitt folk, tycker många är dåligt. Då kanske dom bor i fel land, dom flesta innvånare i olika länder är stolta över sitt land och sitt folk.

2011-09-06 @ 11:52:09
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: jägarn

Den socialdemokratiska slasktidningen Folket i Eskilstuna publicerar idag en rasistisk nazimuslimsk hatartikel. Någon kommentar i kommtentarsfältet tas icke emot av denna rasistiska sosseblaska.

http://folket.se/asikter/debatt/1.1174619

2011-09-06 @ 11:59:46
Postat av: Peter

Jag älskar Sverige och Stockholm! Jag har bott här hela mitt liv, jag kan det mesta om vår historia, jag fyller 50 på Fredag hehee. Jag minns med nostalgi "uppgörelserna" på skolgården - jodå, det fightades då också - vi hade i vår högstadieskola 2! stycken icke nordbor som var j-gt schyssta och fungerade precis som alla andra. Sen hände något.

2011-09-06 @ 12:06:26
Postat av: Skånepåg

@ jägarnDenna hatartikel är full av påståenden som det inte finns tillstymmelse till bevis för. Den dryper av hat och är så befängd att jag vet inte hur man överhuvudtaget skall kunna kommentera den? Jag har lagt in en länk till kommentarfältet för den som har tålamod att plocka artikeln i småbitar.Att tidningen Folket publicerar detta är minst sagt anmärkningsvärt. Har ingen aning om vilken partitillhörighet som denna tidning har, men bara namnet gör att man associerar till något "långt ut på vänsterkanten".

Postat av: S-E Karlsson

Till "inte en till " jodå det tror jag inte fungerar enär kommunstyrelsen består av bara " tycka synd om alla " utan att tänka på att vi själva blir lidande , sitter man i KS eller KF och har en bra lön på sitt arbete med därtill hörande jobbskatteavdrag , så tycker man att Sverige är så rikt så rikt och att vi har råd att svämma över kommunen med flyktingar/asylsökande !

2011-09-06 @ 12:45:06
Postat av: Ex occidente lux

Brottet skulle teoretiskt kunna rubriceras som "förolämpning". I så fall är preskriptionstiden två år. Är man aktiv i den politiska debatten, brukar domstolarna bedöma att man får vara beredd att utstå ganska besk kritik. Jag har svårt att tro att någon domstol skulle ta upp detta trams.

2011-09-06 @ 12:57:30
Postat av: AWSvensson

Har man sett Finken i en debatt med Söder,verkar numera borttagen ,så får man begreppet lyteskomik klart för sig.

2011-09-06 @ 12:57:42
Postat av: Tjadden

Apropå Thoralf som fick sina fönster krossade och anmälde det hela och begärde skadestånd och fick avslag.Jag läste en artikel för ex antal år sedan om hur ND fick sina valaffischer systematiskt bortplockade av SSU ute på Ekerö utanför Sthlm.ND killar grep förövarna och filmade deras valbuss (ww) med SSU loggan och allt plus i skåputrymmet liggande valaffischer.Självklart blev detta sabotage mot ND och demokratin polisanmält och gick till åklagarens bord. Och hör och häpna hon lade ner målet, med orden brott kan ej styrkas?Sedan den dagen har jag absolut ingen tillförlit till vårt domstolsväsende.Jag skulle vilja påstå att åklagaren begick ett hatbrott mot ND.

2011-09-06 @ 13:02:51
Postat av: carl

tjadden 13:02 det var intressant, mest tydliga bevis för swedistan-diktaturen med fina fasaden.

verkar som alla som säger emot 7 klöverns kreatur blir bestraffade på alla möjliga sätt.det är ju fler som lider och vaknar av vad 7 klövern har orsakat än de som gillar deras politik.

blir intressant att se hur media skall försöka indoktrinera folk när verkligheten är ifatt på alla orter i landet, när det inte längre går att köpa sig välfärd och liva i en fantasivärld.

2011-09-06 @ 13:21:10
Postat av: Anonym

Preskriptionstider i SverigePreskription i civilrättsliga målI civilrättsliga mål skall i motsats till straffrättsliga mål, den som anser att preskription inträtt även åberopa detta. Det är alltså normalt inte domstols skyldighet att beakta preskription utan att den åberopats.För brottmål handlar preskription om icke-utövande av statens rättighet att straffa, där straff uteblir på grund av en viss tids dröjsmål att åtala eller verkställa utdömd bestraffning. Den kallas i den svenska brottsbalken bortfallande av påföljd (35 kap.). Exempel på sådan är att brott som kan ge upp till ett års fängelse preskriberas efter två år, medan brott som kan ge livstids fängelse inte preskriberas förrän efter 25 år. Preskription uppmärksammas ex officio av rätten.Två års preskriptionstid gäller för brott med maximalt straff på fängelse 1 år,

Fem års preskriptionstid gäller för brott med maximalt straff på fängelse 2 år,

Tio års preskriptionstid gäller för brott med maximalt straff på fängelse 8 år,

Femton års preskriptionstid gäller för brott med maximalt straff på fängelse viss bestämd tid över åtta år,

Tjugofem års preskriptionstid gäller för brott med livstids fängelsestraff i straffskalan,

För de allra grövsta brotten, såsom mord, gäller ingen preskriptionstid.

http://sv.wikipedia.org/wiki/Preskription

2011-09-06 @ 13:22:16
Postat av: Tjadden

carlJag kan ge ett exempel på hur vår självtagna kulturelit vill utplåna vår svenska kulturhistoria genom att förnedra denHär är ett i högen Svensk folkmusik och dess förening besitts av utlännigar till en stor del som jobbar för mångfolksmusik och samtidigt vill få bort vår egen folkmusik.Vad är det för slags människor som talar om och förordar svensk mångfolksmusik som vill döda vår folklivskultur, som speglas av vår svenska folkmusik plus all annan kulturhistorik.Jag brukar inte gärna ta ordet landsförrädare i min mun, men den här gången gör jag ett undantag, hur ska vi kunna stoppa detta landsförräderi som ger sig på ett av vårt svenska heliga arv, denna respektlöshet är en avskyvärd handling mot svenska folket.

2011-09-06 @ 14:06:30
Postat av: Jesse

Ja Finken ja, han är väl utvecklingsstord va??? Såg han en gång på ett torgmöte då han vråla i nån megafon, spotta å dreggla mest ha ha ha

2011-09-06 @ 14:39:33
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Robin Shadowes

Apropå folkmusik. Det som skedde på Skansen i somras var extremt krystat och ingen direkt naturlig folkmusik på något sätt. Däremot går det alldeles utmärkt att blanda in folkmusik på ett naturligt vis. Men då är det alltid undantagslöst så att det kommer från musikerna själva. Kan på rak arm nämna två briljanta musiker som på eget bevåg blandat olika stilar och gjort det till något eget. Tänker dels på pianisten och multi-instrumentalisten Jan Johansson som i grunden var jazz-musiker men så småningom började blanda in alltmer folkton i sin jazz. Ett annat exempel är den brittiske gitarristen och tillika multi-instrumentalisten Mike Oldfield som har gjort en del originella plattor. Vilket resulterade i en blandning av rock, folkmusik och klassiskt, där i synnerhet den keltiska folkmusiken är framtonande. Men det var ju inga politiskt korrekta personer som prackade på dem någonting, utan det var sånt som växte fram av sig själva. En nyfikenhet och vilja att prova nya vägar och experimentera. Men trots att det inte är renlärig folkmusik så resulterade det ändå i nånting som blev oerhört tidlöst trots allt. Ser som sagt inget fel i att folkmusiken utvecklas med nya influenser, då det skulle innebära stagnation. Men det som skedde på Skansen var inget spontant på något vis, utan dikterat ovanifrån och framför allt, nerkört i halsen på medborgarna.

2011-09-06 @ 14:47:27
Postat av: Calle

Ställer upp på G&G:s förslag om insamling för att finansiera motprocesser mot sådana som " Finkel".Han och hans gelikar skall f-n inte ha ett öre, däremot skall dom bekosta sina egna idioträttsprocesser.

När man läser arikeln från 2008 som Thoralf länkar till, kan man se att mediatillståndet är samma som idag.

2011-09-06 @ 14:55:11
Postat av: AWSvensson

För er som inte vet vem finken är har här möjlighet att stifta bekantskap med denne vänsteraktivist.

Tyvärr är inslaget tillagt diverse ljud som förstör det hela, men finken får ända möjlighet att presentera sig och vad han står för,håll tillgodo.

Postat av: Hulda

"Finken" har en medfödd kroppslig skada. Den ska vi inte ironisera över.

Däremot är hans systematiska agerande mot politiska motståndare värt att kritisera.

Likt "Prinsessan på ärten" överreagerar han på allt som kan tänkas vara kritik mot honom. Måtte han någon gång få en rejäl näsbränna, så att han slutar.

Demokrati och respekt för andra människors värderingar har han väldigt dålig kunskap om.

Undrar om han någon gång varit på en lektion i samhällskunskap...?

Eller skolkade han från varje lektion och läste Stalins samlade skrifter istället....

2011-09-06 @ 15:14:16
Postat av: Tjadden

Robin ShadowesDu beskriver hur några har blandat ihop musikstilar och visst det är helt ok, du nämner Mike Oldfield en av mina favoriter och likakså hans syster Sally med Morning of my life som en höjdare om man vill höra gråtmild sång som rensar själen.

2011-09-06 @ 15:15:02
Postat av: Tjadden

HuldaMed erfarenhet av kommunistiskt tänkande med en Far som såg kommunism som en helig ideologi som ska och kan få slut på det kapitalistiska systemet o.s.v.Det här predikas inte längre, deras första är att lära sig att hata dem som inte är med dem och se alla utomstående som sina fiender, likt vad Pingstkyrkan gör, är man inte med dem är man deras fiende?

2011-09-06 @ 15:23:49
Postat av: Tony Ingman

Hulda : nej hans medfödda skada skall man inte, ironisera över, men tänk på att bli kommunist är

inte medfött, det är ett medvetet sjukdomstillstånd.

2011-09-06 @ 18:38:27
Postat av: Magentan

Jesse skrev: "Ja Finken ja, han är väl utvecklingsstord va??? ..."Som Hulda skriver är Finkens CP-skada absolut inget att skratta åt - inte att vara utvecklingsstörd heller för den delen.(Finns anledning att ta bort Jesses kommentar.)

2011-09-06 @ 19:00:25
Postat av: OFF-TOPIC-NEWS

POLITISK DYNAMIK eller DYNAMIT,

eller båda?Medan den svenska kärringen jobbar

fram VETORÄTT för EU om gränskontroller,

"upplyser" oss Rodney Atkinson om EU:s

sanna väsen, om de ÄKTA nazisterna och

fascisterna som grundade EU och om

deras inflytande idag."Huka er nu göbbar och kärringar" för

nu smäller det strax!http://youtu.be/7Nf5KeC4dAs*Motsätter sig SD fortfarande

NyaSveriges medlemsskap i EU*?Vem fan är R. Atkinson?

http://en.wikipedia.org/wiki/Rodney_Atkinson

2011-09-06 @ 19:36:32
Postat av: Pelle P

En gissning är att han snart sitter i TV4 soffan & pratar gojja,ungefär som detta.http://affes.wordpress.com/2011/09/06/lena-sundstrom-tv4s-egen-lilla-goda-fe/#comment-2879

2011-09-06 @ 19:45:05
Postat av: Hulda

Att bli extremist-kommunist är definitivt ett val. I det faller är "Finken" att bedömmas som skyldig.

Varken kommunism eller Islam är komparatibelt med demokrati....

2011-09-06 @ 20:04:35
Postat av: Peer Pedersen

Jag minns från barndomen på Stevns (Danske Gøngelandet)når vi på femtiotalet slaktade vår vantro gris inför julen, då uppsamlade min kära, nu hädangångna farmor upp det värma blodet i en spann, för att sen laga den goda blodkorven.

Hjärta, njure, lunga och lever, hackades och tillagades tillsamman med lök och kryddor, för efter stekning på det stora gjutjärnsstekjärnet att serveras på tallrik med hembakat grovt rågbröd, rödbetor och öl till.

Den rätten kallas "Finker" och det är en skymf mot god och naturlig mathållning att ens nämna denna "Fredrik ”finken” Jönsson" på en offentlig utmärkt politisk blogg som denna.

2011-09-06 @ 20:44:05
Postat av: TräskTage

Massssssor med LOL, HAHAHA och liknande. Kan verkligen någon med normal uppfattningsförmåga ta "spelefi...vinken" på allvar? Vilken underbar pajas, vilken clown.

Jag kommer osökt att tänka på en scen från filmen Picassos äventyr. Scenen där Rolv V. är elektiker och ska undersöka om "äny propps has gone".

När jag läser om spelevinkens bravader så undrar jag osökt om inte spelevinken kan behöva en elektriker?

Herre min skapare vilken stjärna denne spille-finken är. Vilken stjärna...

2011-09-06 @ 20:49:50
Postat av: TräskTage

Finkel kan kanske vara ett namnalternativ? finkel är ju som bekant inom den kemikaliska världen, skit och dyngsmaken som uppstår om man slarvat med rengöring av den klara droppen.

Finkel kan måhända göra så att rompan går i baklås, och dyngan kommer ut genom munnen istället.

Fina finken..fisken menar jag :-)

2011-09-06 @ 20:57:14
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Ny brand på Rimsmedsvägen 22.51 tisdag kväll härromdagen försökte man tända på hela köpcentret.

"Psykopater börjar ofta sin brottsliga bana med bränder" citat Ulf Åsgård TV4 Fakta.

Står Ica Rimsmeden mfl butiker till jul?

2011-09-07 @ 01:48:25
Postat av: Sven Dacke

Smålandsposten i Växjö rapporterar följande sensationella nyhet."När polismannen gick hem lämnades de beslagtagna kläderna på skrivbordet. På morgonen efter fattades en tröja.

Nu har en förundersökning om stöld inletts av åklagaren.http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/troja-forsvann-pa-polishuset(2929907).gmI dag publicerar PI förljande nyhet"I fredags utspelades en dramatisk händelse vid Rinkeby polisstation som inte uppmärksammats i övrig media. Efter ett tips till PI kan vi avslöja att en polis utsatts för ett kidnappningsförsök."http://politisktinkorrekt.info/2011/09/07/polis-i-rinkeby-utsatt-for-kidnappningsforsok/Är det någon som läst detta i någon av dom vanliga tidningarna?

Jag har i alla fall inte sett något, däremot vet jag att en tröja försvunnit i Växjö.Du som jobbar inom media. Varför gör ni så mot Svenska folket, vi har inget illa gjort så vi förtjänar att föras bakom ljuset.

Fy skäms

2011-09-07 @ 04:17:46
Postat av: S-E Karlsson

Den politiske redaktören för Oskarshamns Nyheterna skrev häromdagen följande : " Vi behöver fördela mera och bättre , från den som har till den som inte har " , därvidlag håller jag med honom till 100 % , vi bör ta ifrån i första hand Migrationsverket ,det är där man har en bottenlös skattkista , och flytta över till pensioner , äldrevård , sjukvård , skolor med mera, med mera !

Har sänt in ovanstående som insändare till OT få se hur det går om dom tar in den !

2011-09-07 @ 06:37:35
Postat av: jägarn

Vad jag känner till så är inte finkar fridlysta.

2011-09-07 @ 08:59:29
Postat av: Calle

@ AW Svensson

Tack för tipset. Har nu stiftat bekantskap med " Finkel". Tycker inslaget säger allt- kommunismen förnekar "sitt" holocoust.

2011-09-07 @ 10:34:03
Postat av: Sven Dacke

Dagens största nyhet i Växjö"SD-politiker vägrades hyra folkdräkt"

Postat av: OFF-TOPIC-NEWS

Känner också Thoralf skummisen Alan Lake?Alan Lake är en dator expert från Highgate, London, och en ledande medlem av 'English Defence League'. Lake är miljonär och har beskrivits som den främste finansiären av English Defence League, något som han enligt The Guardian starkt har förnekat. Han har dock i norsk TV medgett att han finansierat EDL. Han har också grundat den högerextrema hemsida "4 Freedoms"Lake föreläste vid ett seminarium om islamisering i Malmö 2009 som organiserades av Sverigedemokraterna.(Urbota dålig ljudkvalitet på de 6 SD-inspelade videorna -Klåpare!!). Lake har senare framhållit att han upprätthåller goda relationer med många medlemmar i Sverigedemokraternas toppskikt och att han är god vän med riksdagsledamoten Kent Ekeroth.

http://gryningensljus.blogspot.com/2011/07/kan-kent-ekeroths-vann-alan-lake-vara.htmlThe Guardian rapporterar att Lake har uppmanat till diskussion om det lämpliga i att helt enkelt mörda ärkebiskopen av Canterbury för dennes uttalade stöd för sharialagstiftning i Storbritannien samt att han har biträtt svenska anti-islamistiska aktivister med att "motverka Jihad"[?].

Han har också uttalat att staten "lika gärna kan avrätta" islamister som vill införa sharialagar i Storbritannien.Lake uttalar sig ytterst ogärna för pressen. Enligt professor Nigel Copsey företräder Lake den mera "respektabla" intellektuella flygeln av English Defence League. Senaste godiset om Mr Lake:

http://www.searchlightmagazine.com/index.php?link=template&story=344

-----

http://london.indymedia.org/articles/9709

http://uaf.org.uk/2011/08/edl-racists-and-fascists-ditch-shadowy-strategist-alan-lake/

http://kentekeroth.se/2010/09/16/svt-inslag-om-mig/

2011-09-07 @ 12:36:03
Postat av: Robin Shadowes

@TräskTage. Enklare att skicka dårfinken till närmaste mekaniska verkstad för åtdragning av alla dom lösa skruvarna istället.

2011-09-07 @ 13:53:02
Postat av: Svensson

Jag tycker vi stämmer upp i körsång, vi svenskar som inte har gett upp om landet än. Sverige ska ett bli en loppmarknad signerad av Reinfeldt :p

2011-09-07 @ 14:05:41
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Robert

Kanske anmäla finken för utpressning?

Jag vet inte hur snäv lagen är i detta område men det kanske är värt att kolla upp?

2011-09-07 @ 15:23:22
Postat av: jägarn

Hur skal spyklövern hantera detta?

Ilan Sadé, centerpartist vars debattartiklar på Newsmill vi nyligen återgav, fortsätter att väcka uppmärksamhet.

Sadé menar att Sverigedemokraterna, i skarp kontrast till den övriga så kallade sjuklövern, är ett föredöme på området invandringspolitik och vågar säga som det är. I debattartikeln kallade han bland annat Centerns integrationsprogram, där dumheter som ”nybyggare” och ”svenska Chinatowns” mixas friskt i en floskelcocktail av sällan skådat slag, för ”det mest förljugna hopkok som någonsin lagts fram inför en centerstämma” och att partiet måste ompröva ”den förödande multikulturalistiska linje som de senaste tio åren vilselett partiet”.Sadé vill se en kraftig minskning av invandringen från MENA-länderna, Mellanöstern och Afrika, till förmån för en bättre integration för alla de som redan finns här. Dessutom vill han se kraftiga åtgärder mot den skenande brottsligheten i storstäderna. Sjuklöverns förhållande till invandringspolitiken kallar Sadé träffsäkert för ”sekteristiskt” och menar att de mest rättrogna finns i Centern.

Saxat från Politiskt Inkorrekt2011-09-07 @ 18:01:53
Postat av: Gubben o Gumman

Centerpartiet och KD får betala priset av sin oiokofobi med att bli partier verksamma inom kommunalpolitiken,bäst av allt dom fattar ingenting OBS detta är inte skadeglädje det är näthat.Det kan dom gått ha för det dom gör ihop med moderaterna mot Sverige,direktdemokrati ciao.

Moderaterna har en massa täta Skitenhjelmare som håller siffrorna uppe konstant, samt 5-10% grundlurade skatteslavar i dom högre inkomstskicken.Därifrån kommer mest röster till SD 2018.

Att dessa inte fattar vad klockan är slagen i minareten när M försvinner från kyrkopolitiken är fullständigt intelligensbefriat.

Det var väl inte bara för mobbningen Janne KGB skrev boken ondskan och sedermera filmen.

Innaveln är konstant i Sveiges nya (M)ellanösternparti.Men vi skall alla oiokofober den vägen sakta vandra som centerpartisten och "krisdemokraten" sjöng på väg ut ur Rosenbad.I SEP 2014 skjuter vi raketer både för SD:s framgångar och att C o KD lämnar riksdagen i allfall Gubben o Gumman.

2011-09-07 @ 18:39:59
Postat av: Gubben o Gumman

Nytt från nya Kalmar : Barometern har nu tagit upp mordbrand nummer två på 3 dagar i nybyggartäta Rimmsmeden bränderna är anlagda i ett handelscentrum,så man vet mycket väl vad man sysslar med,ungefär som när rutor för 400000kr slogs sönder på områdets skola."Man blir lite misstänksam när man tänker på branden härromdagen" säger en rep. för "Stenkåren" medan han strör trygghetpulver runt sej.

Han tillägger även att cointainern stod 2 meter från väggen som var av tegel minsann så spridningsrisken var lite.Vi tycker det vore bättre att denna apröv sa att en pyroman går lös och att nästa apröv skrev det i sin tidning,så kanske Svenne Banan kan hålla ögonen öppna,arabisk pluggande dialogpolisen kan vi nog glömma.1 Står handelscentrummet kvar i orginalskick till jul?

2 Skulle inte försäkringsbolaget som har detta som objekt fundera på dygnet runt bevakning via ett vaktbolag en tid framöver,måste bli billigare.Fotnot: Apröv är en synonym till KalmaroiokofobGubben o Gumman skriver som vanligt som freelands journalister utan någon hjälp av Thor-alf Alfsson AW Svensson eller musslimska broderskapsrörelsen: Va?Ps. I England skall dom som startade bränder vräkas med sina familjer från kommunala bostäder.

Exakt så hanterar man människor som utsätter medmänniskor för terror,sedan sätter man dom i en taxi till flygplatsen,för alla behöver ju semester.

Johan på Snippen gör tvärtom.

2011-09-07 @ 19:06:36
Postat av: S-E Karlsson

Nu är den pusselläggande bridgespelaren HGS i Högsby igång igen med sitt evinnerliga dyngsprättande ! Han använder mycket fula ord för att vara före detta lärare !

2011-09-07 @ 19:42:24
Postat av: det är väl inte så jävla noga!

Saxat från "jägaren":"...invandringen från MENA-länderna, Mellanöstern och Afrika"MENA-länderna = Middle East (and) North AfricaNågon uttrycker sig/skriver/tänker som en BOSÄTTARE.

2011-09-07 @ 19:51:37
Postat av: MakingBacon

Låter som utpressning. Är inte det straffbart?

2011-09-18 @ 22:05:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0