HEMMA IGEN

Det börjar dock med datorproblem och med uppkopplingsproblem till Internet.

Media satsar tydligen hårt på 9/11 i helgen.

Den dagen för 10 år sedan kom jag in på mitt kontor efter en runda ute i pappersbruket och skulle bara slänga en titt på hur börsen innan jag gick hem. Jag gick in på di.se där jag möttes av helt overkliga bilder på World Trade Center. När även bilderna kom på flygplanskraschen in i det andra tornet förstod man att det inte rörde sig om en olyckshändelse utan om terroristattacker. Då började jag tänka på min syster med familj som bodde i Boston. Jag ringde min syster som inte hade en aning om vad som pågick. Hon hade lämnat barnen i skolan som vanligt och var hemma med den minsta i huset. Deras hus låg inte så långt från en flygbas och hon hade märkt en ökad aktivitet de sista minuterna. Hennes man var på jobbet på MIT och som tur var inte ute på någon resa.

Idag har jag har läst några lokala tidningar, kollat lite på nätet och sett lite på TV vad som skrivs och sägs men jag har reagerat på att det handlar väldigt lite om de som låg bakom attackerna. I t.ex. Barometern nämns knappt överhuvudtaget inte att det var muslimer och islamister som utförde dessa terrordåd som innebar att närmare 3000 människor miste livet. Bilderna från New York och Washington känns fortfarande overkliga. Om media har bestämt sig för att tona ner vilka som låg bakom dessa terrordåd blir jag väldigt bekymrad.

Många kanske kommer ihåg de videosnuttar som fanns på nätet alldeles efter att attackerna genomförts där jublande muslimer skrek och sköt i luften och brände USA:s flagga i vild glädje över den lyckade terrorattacken. Al Quadia hyllades som de stora hjältarna i den muslimska världen. Får vi överhuvudtaget se något av detta i några av de program som visas idag?


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Brandnytt Nya Kalmar : Brand Vestavägen 01.15

(Nära Amorvägen) Rimmsmeden.

2011-09-11 @ 14:54:18
Postat av: Lassekolja

Välkommen hem igen Thoralf!

Även jag minns alla glada och lyckliga muslimer, inte minst dom "joddlande" muslimtanterna, som skämde ut sig över hela världen.

Själv låg jag nyopererad på Sahlgrenska efter att ha ramlat ner från lastbilstaket i Holland, med hälbenet rätt i betongen. Jag hade "eget" rum med TV och efter några minuter var hela rummet fullt med sköterskor som ville se detta ödesdigra dåd.

Det känns tryggt att Du är hemma igen och att Riksdagen snart öppnar igen.

Hur går det, lyckas Ni hyra folkdräkter. Jag tycker SD borde köpa in folkdräkter till var och en ledamot i Riksdagen!

Postat av: Gubben o Gumman

Lassekolja : Sköterskor du hade video hoppas vi....

2011-09-11 @ 15:39:18
Postat av: Skånepåg

Från Cairo."They were animals," said Amer.The rioters also attacked Egyptian journalists, including a reporter for Egyptian state television. Many correspondents ran for their lives.After the brutal and vulgar assault on CBS correspondent Logan, the Uncoverage.net website noted, “The assault on Lara Logan illustrates just how much order has recently broken down in the MidEast region which is now far more dangerous for Westerners.”

Postat av: Mr T

Det finns fler frågor och tveksamheter än det finns svar på 9/11Personligen tror jag det var israeler tillsammans med CIA som låg bakom attentaten. Fjärrstyrda plan. Syfte: utpeka muslimer och palestiner som de onda, the bad guys.Googla. Googla på den tredje byggnaden som föll, dvs wct7. Den träffades inte. Men föll med gravitationskraft. Skulle det tredje planet ha flygit in i wct7 men bkev nedskjutet?Och var befann dig Bush, Cheney och Rumsfeldt?

http://911blogger.com/node/15959Vilka dog eller tystades ner?Vilka kände till och låg bakom?

http://educate-yourself.org/cn/list911coconspiratorsfromwhodidit26sep07.shtmlGoogla och du börjar tvivla. Exempelvis Russo + 9 11

2011-09-11 @ 16:30:13
Postat av: Ronny

Va komiskt av Aftonbladet! Idag la men in en artikel av Janne Gillou, där bl.a har likhetstecken med terrorattacken mot World Trade Center och Jimmy Åkesson ( bl.a bilder). Vilken prestation:) Samtidigt som ett terrorhot i Göteborg har avstyrts, och enligt svensk media förberett av islamister!!! Hur skall man nu vinkla detta i media? Skall bli intressant att följa.......

2011-09-11 @ 16:31:55
Postat av: Lotta

Välkommen hem Thoralf hoppas semestern varit trevlig och lugn. För er som missat det så bombhotades en konstutställning i Göteborg igår. 4 på sannolika skäl misstänkta terrosrister har anhållits. Enligt en poliskälla misstänks männen ha kopplingar till al Qaida.

Postat av: Lotta

Terrorister heter det.

2011-09-11 @ 16:35:52
Postat av: Kermit

Inga opinionsundersökningar redovisade på sista tien trots att två stora för augusti fattas.Visserligen ett tecken på att SD gått starkt framåt, men varför inga undersökningsresultat. Vägrar tidningarna att köpa dom eftersom SD går starkt framåt? vägrar tidningarna att publicera dom eftersom SD går starkt framåt?Hur som helst ett bra tecken. Skall vi tippa på närmare tio procent.Någon tidning skrev för ett tag sedan att danskt folkeparti och fremskrittspartiet rasat. Jag följer inte detta så noga, men i varje fall har inte dansk folkeparti rasat.

2011-09-11 @ 16:41:12
Postat av: Skånepåg

@ Mr TFjärrstyrda trafikflygplan, vilket dj-a trams!"Flight 77 was hijacked at 8:54. At some point between 9:16 and 9:26, Olson called her husband. According to him, she reported that the flight had been hijacked, and the hijackers had knives and box-cutters.[3] She further indicated that the hijackers were not aware of her phone call, and that they had put all the passengers in the rear of the plane.[3] About a minute into the conversation, the call was cut off.[3"Så en ”direktrapport” duger inte för dig som bevismateriel?

2011-09-11 @ 16:41:58
URL: http://en.wikipedia.org/wiki/Barbara_Olson
Postat av: Henrik

SVT: världsfrånvänd sossemedia i sitt esse.

"Hur ska vi skymfa och nedvärdera de 3000 som mördades den 11/9 2001 ?"

Jo, vi tar in Mona Sahlin som börjar babbla om tolerans och att "Gå vidare"LITE RESPEKT skulle vara på sin plats din €!&%("&"#&!# tokkä....ng !

2011-09-11 @ 16:54:10
Postat av: Putte

@Mr TTa av dig foliehatten.Du borde få någon slags medalj för decenniets mest korkade inlägg!

2011-09-11 @ 17:00:28
Postat av: Kayza

Du är en äcklig horunge som inte vet vad du snackar om-

2011-09-11 @ 17:08:18
Postat av: Skånepåg

@ Mr. T

Informationen om den "fjärrstyrda piloten" Hani Hanjour som styrde trafikflygplanet in i Pentagon, finns i bifogade länk.@ Kayza

Vem är den "äckliga horungen" enligt ditt förmenande?

2011-09-11 @ 17:12:52
URL: http://en.wikipedia.org/wiki/Hani_Hanjour
Postat av: Kurtan

Om ni trodde att datumet september 11 var "taget ur luften" så läs nedan artikel hämtad från bloggen

http://gatesofvienna.blogspot.com/2006/09/other-september-11th.htmlSmakprov:The other september 11th:

I will commemorate the events of five (ten) years ago by revisiting events of 323 years ago. I refer, of course, to the other 9-11: September 11th, 1683, the day when an alliance of Christian armies led by Jan III Sobieski, the King of Poland, arrived at the Gates of Vienna.The Ottoman Empire had been expanding into Europe ever since Constantinople fell to the Turks, and even before that. Wherever the Muslim armies went, they plundered cities, took slaves, turned churches into mosques, and converted many thousands of Christian captives to Islam at the point of a sword.2011-09-11 @ 17:19:08
Postat av: Stefan K

Vet inte hur mycket du Thoralf och ni andra sett av SVT:s minnesdag för offren i attentaten?Snacka om besvikelse när nästan hela dagen gått åt till att tycka synd om världens muslimer efter den 11:e september och inte till de som föll offer för muslimska terrorister.SVT har idag visat upp en sida som vi möjligen anade, men trodde var omöjlig.Muslimska advokater, muslimska bloggare, muslimska komiker, muslimska författare, muslimska filmare, muslimska fångar, muslimska anhöriga, muslimska imamer, muslimska barn. Alla har de fått chansen att i SVT berätta hur onda USA är och hur illa behandlade de blivit.När Jan Guillou och Mona Sahlin sedan fick chansen att hata USA, främlingsfientlighet och hylla världens muslimer, åkte TV:n av...hellre än att den åkte ut.Vad håller ni på med SVT? Var inte dagens sändning ämnad att hedra offren för världens värsta terrorattack?

Postat av: Skånepåg

@ Stefan KJo vi märkte ganska så snabbt vilket upplägg SVT (Sveriges Vänster Television) skulle ha, och har därför följt minneshögtiden på CNN och några andra internationella kanaler.

2011-09-11 @ 17:26:53
Postat av: Tony Ingman

Henrik: Ja man tar sig för pannan, är det någon som inte borde få uttala sig en sådan dag, är just

muslimkramaren Mona Sahlin. Men med Svt och deras

vänsterinriktade anhang kan man vänta sig vad som helst.

2011-09-11 @ 17:27:12
Postat av: Lotta

@Kayza det högst ointelligenta inlägget tyder på att du är en "förtryckt stackars" muslima som lyckats irra dig in på fel blogg. Schas.

2011-09-11 @ 17:39:26
Postat av: Thoralf Alfsson

Tur att jag ägnat mig åt annat än att se på Sveriges Vänster Telvision, SVT idag.Tänk om man ägnat sig åt samma agenda efter attentaten i Norge.

2011-09-11 @ 17:40:42
Postat av: Svensson

Ja man tycker att man borde visa vilka som orsakade dådet, det brukar man göra i såna här fall.

2011-09-11 @ 17:48:25
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

Inte många länder som kan "skryta" med att ha en sådan statsminister?"Reinfeldt riktar kritik i dag mot president Bush På tioårsdagen säger svenska statsministern: Det är lätt att säga i efterhand, men visst togs det i för mycket i vi mot dem-tänkandet."Samma inlärda fras "vi mot dem", som när SD-partivänner blir halvt ihjälslagna av AFA och andra i vänsterpöbeln!

Postat av: Kurtan

Ett stort grattis till SVT's medarbetare som lyckats med konststycket att få muslimer till offer och oss andra till de onda trots att samtliga bakom detta terroristattentat, som tog livet av runt 3000 oskyldiga individer, otvivelaktigt var ute på ett jihad uppdrag sanktionerat av koranen !!!Ni är härmed favoriter till priset årets "nyttiga idioter". Ps många har ett gott långtidsminne Ds2011-09-11 @ 17:53:29
Postat av: Lassekolja

Mr T@, snart är det SD som ligger bakom WTC-dådet. Tror Du inte att det var Jimmie Åkesson som satt vid spakarna? Åsså kom Kent Ekeroth och hämtade upp honom med en fjärrstyrd Israelisk helikopter alldeles innan? Så var det nog eller vad tror Du Mr T?

Postat av: Gubben o Gumman

Svensson : Undrar om poliserna hette Lindholm i efternamn?

2011-09-11 @ 18:21:09
Postat av: Birger-Zorro

Idag är det 10 år sedan den "fredliga" religionen attackerade den fria världen; och det är något vi aldrig glömmer! Till skillnad mot de svenska medierna.De idioterna som drar kopplingen till Utöya och jämställer dessa dåd vill jag bara säga: när idioten på Utöya hade utfört sitt dåd så var det INTE två miljarder människor som jublade i alla fall! Han ansågs i ALLA vettiga människors ögon som ett jävla svin!Araberna som flög in flygplan i Twin Tower ansågs som hjältar; de flesta vettiga människor kan förstå skillnaden. Tyvärr gör inte 7-klövern och svenska massmedia detta!!!

2011-09-11 @ 18:32:19
Postat av: Ludvig

Tyvärr så gör media allt de kan för att frånta islam skulden för attentaten för tio år sedan. Nästan så man saknar USAs förra president.

2011-09-11 @ 19:03:54
Postat av: AWSvensson

Gjorde samma reflektion,islam och muslimer nämndes enbart när de var offer. Två muslimer satt och ojade sig över att de fick försvara islam gentemot attentatet . Minnet är kort, detta fördömande kan jämföras med det mediadrev som sverigedemokraterna fick utstå ,utan minsta medverkan och skuld till Breiviks bravader så skulle ända SD företrädare tvingas ta avstånd för något de inte hade minsta samröre med. När det gällde 11 september kan jag inte minnas att muslimer i samlat trupp tog avstånd,snarare jublade.Nej om man istället gjort programmet med utgångspunkt från alla islamistiska attentat och elände den sk religionen åsamkat mänskligheten så hade det haft någon mening, nu var det enbart trams i stil med sändningarna efter Breivik, enbart politisk korrekta var inbjudna att formulera sin förtjusning över islamiseringen ,ingen tanke på att det stryper detta land. Marianne Rundsröm, ja som konfirmand och med ett rykte att försvara så överlåter jag till GoG att etikettera denna varelse.

2011-09-11 @ 20:19:59
Postat av: Lotta

Agenda tar upp att Dansk Folkeparti går dåligt och vad intervjuar man då? Jo en dreadlocktjej.

2011-09-11 @ 21:36:37
Postat av: Magentan

Det är inte bara i SVT och SR samt bland våra svenska 7-klöverpolitiker som man ska ta all möjlig hänsyn till muslimer och försvara dessa in absurdum i samband med minneshögtiden av de närmare 3000 dödade den 11 september.Även i USA går man ungefär åt samma håll. Berit från Atlanta skriver i sin blogg bland annat följande om vad som gäller där nu."Obama har dragit upp regeringens riktlinjer för vad som får sägas och inte. Israel ska inte nämnas i den lista över andra länder som har trakasserats av terror, och betydelsen av al-Qaida ska tonas ner.

Attacken den 11/9 ska skyllas på den franska främlingslegionen eller högerextremister. Vi får absolut inte stöta oss med våra saudiska "allierade" (15 av de 19 kaparna var saudiska medborgare).

Utryckningspersonal, poliser och brandmän som räddade liv och arbetade oförtrutet i flera dygn har fått meddelande om att de inte får deltaga i år. "Läs mer här:

http://everykindapeople.blogspot.com/2011/09/tio-ar-senare.html

2011-09-11 @ 21:56:56
Postat av: Robin Shadowes

Såg på Aktuellt och det var kväljande med muslim-kramandet. Så synd om dom staaahaaackars mussarna var det. Fy fan för det fria oberoende SVT68 och Pjotr Elfsbergski och Irina Hedenmova.Mitt minne av 911. Jag hade nyss vaknat och slagit på tv'n. Tror det var 18-nyheterna som just hade börjat. Lite lätt yrvaken trodde jag dom rapporterade om en ny Hollywood-blockbuster. Tänkte att det var märkligt att jag som film-nörd inte kände till den nya action-filmen där dom flyger in ett plan i en skyskrapa. Strax blev jag medveten om att det inte var special effects utan verklighet.På den tiden spelade jag mitt första multiplayer-spel på nätet, det då på den tiden rätt populära rollspelet Vampire The Masquerade: Redemption. Hade några av mina medspelare på MSN-messenger. Den förste som loggade på var en kanadensare som kallade sig för Kincaid. Tror han också var aningen nyvaken. Frpgade honom om han sett vad som hänt på nyheterna. Men nej, det hade han inte hunnit än. Så jag blev den som berättade det för honom. Så det känns lite märkligt. Men nog minns man den dagen alltid.

2011-09-11 @ 22:08:20
Postat av: Robin Shadowes

Såg på Aktuellt och det var kväljande med muslim-kramandet. Så synd om dom staaahaaackars mohammedanerna var det. Fy fan för det fria oberoende SVT68 och Pjotr Elfsbergski och Irina Hedenmova.Mitt minne av 911. Jag hade nyss vaknat och slagit på tv'n. Tror det var 18-nyheterna som just hade börjat. Lite lätt yrvaken trodde jag dom rapporterade om en ny Hollywood-blockbuster. Tänkte att det var märkligt att jag som film-nörd inte kände till den nya action-filmen där dom flyger in ett plan i en skyskrapa. Strax blev jag medveten om att det inte var special effects utan verklighet.På den tiden spelade jag mitt första multiplayer-spel på nätet, det då på den tiden rätt populära rollspelet Vampire The Masquerade: Redemption. Hade några av mina medspelare på MSN-messenger. Den förste som loggade på var en kanadensare som kallade sig för Kincaid. Tror han också var aningen nyvaken. Frpgade honom om han sett vad som hänt på nyheterna. Men nej, det hade han inte hunnit än. Så jag blev den som berättade det för honom. Så det känns lite märkligt. Men nog minns man den dagen alltid.

2011-09-11 @ 22:11:27
Postat av: Robert Stöm

Araberna firade idag med tragiskt att se

2011-09-11 @ 22:36:33
Postat av: Ronny

@ Lotta

Jag såg Agenda ikväll också, och blev förskräckt av Anna Hedenmos pinsamma utfrågning av den danska reporten, om DF:s överlevnad. Hon bara fortsatte och fortsatte att älta om DF. Och reportaget från "gatan" med folk var också vinklat mot DF. Hur kan det få fortsätta, med en sådan vinklad statsTV.

2011-09-11 @ 22:50:59
Postat av: Tjadden

Det kan inte hjälpas fd Miljöpartist eller inte så är han ärlig och rak, han var en av dem som ansåg att vi bör prata med SD och inte försöka hålla dem utanför, de är faktiskt demokratiskt folkvalda.http://schlaug.blogspot.com/

2011-09-11 @ 22:59:34
Postat av: Robin Shadowes

Ny krönika av Julia Ceasar på Snaphanen. Denna gång handlar det om våra kulturmarxisters drömsamhälle på jorden, nämligen Nord-Korea.http://snaphanen.dk/2011/09/11/sondagskronik-pipet-fran-riskokaren/

2011-09-12 @ 02:49:14
Postat av: HM

Fick en riktigt glad överraskning när jag kollade in på S-Bloggar efter T Alfsson så jag backar och vill meddela att Yougow visst publicerat sin mätning i går i Metro. SD augusti var 7,5 och jag är personligen förundrad att hetsen mot SD som varit inte verkar få något som helst genomslag i opinionssifforna.

Problemet för SD är inte att locka till sig fler väljare utan att få fram ännu fler företrädare för något som kan bli ett stort parti och något som växer fram på ett sätt som liknar forna tiders frikyrka, nykterhetsrörelse och arbetarrörelse. Bespottat och förföljt av makteliten.(PS. Jag är på intet sätt religiös och på intet sätt socialist men de historiska parallelerna finns där. Däremot är jag nästan smygnykterist. :-))

2011-09-12 @ 07:17:13
Postat av: Hulda

Robin Shadowes:...

Verkligen en skrämmande krönika av Julia Ceasar. Tyvärr finns det människor här i vårt demokratiska (nja) samhälle som inte tror på vittnesmålen om förtryckets Nordkorea.

Försök gärna att kommentera med något kritiskt om komunismen och Nordkorea på ledande vänsterbloggar....

Det verkar som om de trots att de lever i vårt samhälle vill ha det som i NK.

Kommunismen i sitt mest hänsynslösa utförande är tveklöst lika brutal som Nazismen.

De som inte inser det, utan stödjer kommunismen är värda lika mycket förakt som Nazister.

2011-09-12 @ 07:26:48
Postat av: Tony Ingman

Som vanligt får den vidrige Jan Guillou skriva sina vrickade Alster i hans husorgan Aftonlögnen, där

han jämställer Usama Bin ladden , Brevik,Busch med

Jimmy Åkesson i någon slags konstig sammankoppling.

Stora ord från en sketen landsförrädare!

2011-09-12 @ 09:10:12
Postat av: Tony Ingman

Ja tänk om man körde en serie om andra världskrigets alla offer utan att med ett ord beskriva vem som var skyldig till all djävulskap,

naturligtvis en helt omöjlig tanke, naturligtvis

skall massmördare påtalas. Men i Sveriges enfaldiga

nyhetsmedia gäller det inte om missdådarna är Muslimer, då är det enligt stjärnskottet Mona Sahlin bara att gå vidare.

2011-09-12 @ 10:12:50
Postat av: Citronsmurfen

Byggnaderna rasade inte pga planen. De spränges i kontrollerade rivningar vilket vid det här laget får anses bevisat bortom all rimlig tvivel, för den som verkligen satt sig in i ärendet. 9/11 är ett "inside job", muslimer/islamister har inte ett dugg med saken att göra. Som så många gånger förr är detta en false flag operation.Börja fundera på den tredje skyskrapan, Byggnad 7. Den träffades inte ens av något plan, ändå imploderade och pulvriserades även den i fritt fall, många vittnesmål om explosioner osv osv. Jämför med hur en kontrollerad rivning ser ut (identisk).Som vanligt gäller: sök alternativ information på Internet, massmedia ljuger som vanligt.... lyssna på vad vetenskapsmännen har att säga.Hela kriget mot terrorismen är en false flag operation som tog sin början med detta false flag event.Här är en startpunkt för den oinvigde, sedan finns hur mycket info som helst. Att den officiella versionen är en bluff kan vem som helst genomskåda, om man bara har den minsta förmåga till kritiskt och självständigt tänkande och aktivt söker upp information på nätet och inte bara sväljer massmedias propaganda.

http://vaken.se/911blad

2011-09-13 @ 23:15:39
URL: http://vaken.se/911blad/
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:47:10
URL: http://www.burberry-pas-cher.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0