GFA-SJUKAN?

Jag måste få kommentera den spelarflykt som tycks råda hos mitt Kalmar FF. Att klubben misslyckas med några värvningar kan jag acceptera, inte minst när dessa begår brottsliga handlingar vid sidan om fotbollsplanen.

Men när man däremot inte lyckas behålla sina duktigaste spelare som istället går till andra allsvenska klubbar blir jag mycket bekymrad. Även när man i vintras inte lyckades få tillbaka David Elm till klubben blev jag oroad. När sedan kosmopoliten Henrik Rydström ger sin avundssjuka syn på de löneavtal som Mattias Moström erbjöds undrar man hur det står till hos lagkaptenen Henrik Rydström. Att han ännu inte är vuxen trots att han närmar sig 35 års åldern har nog de flesta redan räknat ut. Åtminstone de som besöker hans blogg då och då.

I mina egna funderingar till den problematiska utvecklingen på spelarsidan börjar GFA-sjukan börja ta form. Kalmar FF har en arena som kostat drygt 250 miljoner kronor och detta gräver givetvis stora hål i föreningens plånbok. Vilket i sin tur gör att man inte kan matcha andra allsvenska klubbars löneerbjudanden.

Om Svante Samuelsson redan ställt sig på bromsen så väntar dystra tider på Guldfågeln Arena till nästa säsong. Då kommer troligen inkubationstiden gått ut för GFA-sjukan och effekterna kan bli långvariga.


Kommentarer
Postat av: Karlskronabloggen

Hej Thoralf!För min del håller jag på Blekinges stolthet Mjällby AIF, men höll på Kalmar FF tidigare när Elmbröderna var där och de blev svenska mästare. Nu tycker jag Kalmar FF är rätt tråkiga att se och jag håller med dig helt om Rydström. Läser också till och från hans blogg och den är rätt OK så länge den handlar om fotboll, men när han ger sig in på politik och statistik visar han bara att han inte förstår någonting."Jag fortsätter läsa om tragiken i Norge och man kan konstatera att exempelvis SD-människor inte direkt framstår som hjärntrusten i samhället. Det var givetvis ingen nyhet, men nu blir det så uppenbart.""På twitter läser jag att gärningsmannen, Anders Behring Breivik, varit aktiv i SD:s motsvarighet i Norge""och jag läser vidare på twitter att ”0.34% av de terrordåd som utförts i Europa 2006-2009 har varit islamistiska."Det är bara några av de tokigheter han skrivit senaste tiden, men han har väl tänkt sig en politisk framtid inom socialdemokraterna efter avslutad fotbollskarriär!

2011-09-09 @ 00:35:38
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Bittergubbe

Själv håller jag på entreprenörer, innovatörer samt flitiga och innovativa arbetare.

Dvs folk som tillför nationen reella värden.Musik kultur och idrott i all ära, men idoldyrkan i dag borde innefatta intelligens och yrkesskicklighet.Måhända är jag en outsider, men lika lite som jag förstår att en Somalier plötsligt kan bli "svensk"

Så förstår jag inte hur en Sundsvallare eller Kenyan plötsligt kan representera ett småländskt eller halländskt fotbollslag

I dessa fall så är det ju bara frågan om att bästa köpkraft vinner.Att ej vara vuxen trots 35 års ålder torde gå igen hos samtliga som tar gravallvarligt på att lyckad jakt efter en boll över gräsplan berättigar till miljontals kronor i spelarinkomst, eller samhällskostnader vid upplopp och dylikt.

Sinnessjukt och ovärdigt en civiliserad nation!Hur många känner tex till "Carissa Love"? en ung dam som vann mästerskapen i svetsning i USAMänskligheten premierar fortfarande färdigheter som appellerar till stenåldersmänniskan i oss, i stället för framtidens verktyg

2011-09-09 @ 02:55:00
Postat av: Gubben o Gumman

Bittergubbe : Det var bra skrivet,möjligtvis med det tilllägget att tillföra ett samhälle något innebär att man hajjar halv sju, och på egen hand ordnar en löneavi,icke skattefinasierad.Det förstår till och med ungarna på dagiset Folkhemmet men uppenbarligen inte 94.3% av svenska väljarkåren.

Få länder har i Europa har en så korkad befolkning.

Någon bättring är svår att se om inte "blonda Anna" får p-piller i maten regelbundet.

2011-09-09 @ 04:33:10
Postat av: Karlskronabloggen

# Bittergubbe"Måhända är jag en outsider, men lika lite som jag förstår att en Somalier plötsligt kan bli "svensk"

Så förstår jag inte hur en Sundsvallare eller Kenyan plötsligt kan representera ett småländskt eller halländskt fotbollslag"Intressant det du som inte fotbollsintresserad skriver!Det är ju så att vissa lag ibland inte har en enda inhemsk spelare i laget, t ex Arsenal hade ett tag i princip bara icke engelsmän i laget och visst är det pengarna som styr!Det finns dock ett lag i Europa som kör sin egen princip och det är baskiska Athletic Bilbao i spanska förstaligan som BARA har spelare från just Baskien i sitt lag och de är faktiskt tillsammans med Real Madrid och Barcelona det enda lag som aldrig åkt ur Spaniens förstaliga!Helt otroligt egentligen och det är som om Kalmar FF bara skulle ha spelare från Småland i sitt lag!Fast i Sverige skulle ett fotbollslag som Athletic Bilbao klassas som "rasistiskt" eller "främlingsfientligt" eller något liknande uttjatat tramsord.

2011-09-09 @ 06:05:59
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: LN

Idrott i all ära, men idoldyrkan i dag borde i betydligt större utsträckning omfatta verklig intelligens inom kultur, vetenskap, teknik, politik, samhällsvetande osv.Roland Huntford i sin bok om Sverige och svenskarna: "The New Totalitarians" som utkom 1971, påpekades 'icke-personens' roll i det nya Sverige. Huntford gjorde i den svenska utgåva med den tama titeln "Det blinda Sverige", iakttagelsen:"Det som saknas i det svenska samhället är inte uppskattningen av outsidern utan erkännandet av dennes existens. I västerländska stater kan outsidern: den intellektuellt avvikande, väl ofta nog bli illa omtyckt, men man erkänner åtminstone att outsidern finns."Om, - om Thilo Sarrazin hade verkat i Nya Sverige, hade han för allmänheten varit okänd och hans bok med titeln "Sverige avskaffar sig själv" hade adrig funnit en förläggare. I Sverige förvägras outsidern rätten att finnas till.Läs mera om hithörande ting:

"Minnen från landet där den offentliga lögnen fått en svindlande omfattning".http://www.ioir.se/Minnen.pdf

2011-09-09 @ 06:10:21
Postat av: Lotta

Läste i gårdagens Östran att SD-hataren Akinder hört det ryktas att Victor Elm letar bostad i Kalmar.

2011-09-09 @ 06:35:07
Postat av: LN

Från förra tråden hämtas följande:

Magnus S sade: "Trots att jag alltid tyckt du haft en arrogant attityd och ganska tråkiga inlägg så skrev jag denna gång att där fick du till det LN.

För att jag tyckte det. Du borde träna lite på hur man uppträder bland folk."

2011-09-09 @ 00:39:46För ett sådant insiktsfullt inlägg kan man som ohyvlad och 'ouppfostrad' kommentator och amatörpropagandist bara tacka. Så roligt att ha efterlämna en lite rispa hos någon "OMDÖMESGILL KOLLEGA" som anser sig företräda "folk" och som jag själv bara igenkänner till signaturen. Kan man nu kanske tala om 'The clash of non-persons'?

2011-09-09 @ 06:36:54
Postat av: Sven Dacke

STOPPA PRESSARNA!!!Bo Frank presenterar kostnader för flyktingmottagandet

Smålandsposten VÄXJÖ i dag 07:52 | Uppdaterad i dag 08:05106 655 374 kronor.

Under de senaste fyra åren.

Beloppet beskrivs som den merkostnad Växjö haft för att ha tagit emot flyktingar.( Det är konstigt, men jag har en liten svag känsla av att sanningen börjar diskuteras, men förmodligen kan den nya kampanjen från facket att "prata folk med fel uppfattning till rätta" att kanske ge resultat.

Eller att skära av tungan på alla SD sympatisörer.

Observera det sista är ironi, om det nu är någon som är så dum att ni inte fattar det!

Postat av: S-E Karlsson

Följande har inget med fotboll att göra men är nog viktigt ändå ! Växjö kommun har på tre år haft en merkostnad för flyktingar på , läs och häpna ,

106655374 :- ! Lever man upp till vad som står i kommunallagen då ? 8kap.ekonomisk förvaltning .Andra paragrafen : kommunerna och landstingen skall förvalta sina medel på ett sådant sätt att krav på god avkastning och betryggande säkerhet kan tillgodoses ! Som jag ser det så är dessa pengar ingen avkastning alls !

2011-09-09 @ 09:38:52
Postat av: Stefan A

Ett klart fall av ett lag på dekis, klarar man inte av att ersätta numera rundningsmärket Rydström med någon yngre och bättre är man illa ute, men Rydström har kanske nått upp till zlatanstatus i Kalmar, dvs. bestämmer själv om han ska spela eller inte, precis som zlatan i svenska landslaget,efter två usla insatser mot mediokert motstånd kommer han ändå aldrig att ifrågasättas.

2011-09-09 @ 10:06:28
Postat av: Hulda

Förbered er på svammel idag. Mattias Gardell ska medverka i Studio Ett. Det ska handla om 9/11 och skulden kommer säkert som vanligt att falla på USA och Israel....

2011-09-09 @ 11:48:36
Postat av: Magentan

"Sverige, Sverige fosterland" skrev under Thoralfs föregående inlägg: "... Mina "nyrekryterade" SD-väljare kommer med "andan i halsen, efter att ha sett på SVT och TV4 ... osv."Exakt liknande reaktioner från mina "nyrekryterade" SD-väljare har jag också varit med om åtskilliga gånger. Man behöver inte ens gå längre än till sig själv. Varje gång man råkar höra eller läsa de braskande rubrikerna i en ny mer eller mindre ihopljugen "SD-skandal" (typ Almqvist senaste), så sätter auto-piloten i skallen igång, och man blir i första ögonblicket ordentligt upprörd och undrar "men va f-n, kan dom aldrig skärpa sig?!"Efter några sekunder lugnar man ned sig. Vis av åratals ljugerier i massmedia går man in på SD:s hemsida, kollar läget och får (nästan alltid) fram en helt annan version. Så småningom brukar de korrekta versionerna även dyka upp i massmedia, dock med betydligt mindre bokstäver, vilka förmodligen inte alls uppmärksammas av den stora massan.Den här typen av hjärntvätt, som hela vår PK-massmedia använder, är effektiv. Majoriteten av den stora allmänheten har heller inte någon SD-bekant som snabbt kan förklara läget för dem. Alla dessa måste få information! Åtminstone ett par tre gånger per år, så att de då och då blir medvetna och påminda om medias manipulerande och ljugande om SD.

2011-09-09 @ 12:50:44
Postat av: Svensson

Det borde satsas mer på egna svenska unga spelare i allsvenskan, trenden har blivit att många allsvenska lag köper avdankade spelare, ska vi få högre standard på allsvenskan måste man satsa på en mer lång sikt, än att tokköpa dessa avdankade spelare.

2011-09-09 @ 13:23:19
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Sven Dacke

Nu går det inte längre att kommentera Bo Franks artikel om kostnaden för Nybyggare i VäxjöDen har väckt ett allt för stort intressen, och dom har kanske fått order från "högkvarteret" men fortfarande kan tyligen bloggar länkas.Förmodligen stängs även den möjligheten snart av.Hurra för det "demokratiska och öppna" landet Sverige.Postat av: Karlskronabloggen

Denna Aftonbladetreportern måste du ju bara skriva om Thoralf!http://www.karlskrona.nu/blogg/?p=4956Han "hatar luften Jimmie Åkesson andas"!

2011-09-09 @ 14:53:46
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Anonym

106 655 374 kronor.

Under de senaste fyra åren.

Beloppet beskrivs som den merkostnad Växjö haft för att ha tagit emot flyktingar.

http://www.smp.se/nyheter/vaxjo/bo-frank-presenterar-kostnader-for-flyktingmottagandet%282933646%29.gm

2011-09-09 @ 15:22:43
Postat av: Anonym

Jimmie Åkesson mordhotad av aftonbladets reporter Tore Börjesson.Han har nu raderat inlägget vad vi förstår. På sin Facebooksida surar stjärnskottet, där han skrev något i stil med att 1 miljon SD-anhängare hatar honom.Titeln på inlägget på det nu raderade inlägget var Jimmie Åkesson – Jag hatar luften du andas! och sätter tonen för vad som komma skall:Jimme Åkesson – DÖ!http://politisktinkorrekt.info/2011/09/09/apropa-nathatet-aftonbladet-och-tore-borjeson/#more-995092011-09-09 @ 15:43:52
Postat av: Robin Shadowes

Ja, vad kan man säga om det? Fasicken vad moget skrivet. Vi brukar ju ofta kalla Riksdagen för sandlåda. Finns tydligen lite fler vuxen-dagis en så. Toje!! Gå nu ut i sandlådan och lek med dom andja bajnen, fjståj du?? Annajs fåj du gå och lägga dig utan att få någja smöjgåsaj och utan din nalle!

2011-09-09 @ 17:28:01
Postat av: Magentan

Svar till Postat av:Börjessons raderade inlägg kan man läsa här:http://img714.imageshack.us/img714/8051/nthatet.png(Klicka på texten som kommer fram, så förstoras den!)Han har fått en hel del bra kommentarer på sin "Aftonbladsblogg".

2011-09-09 @ 17:29:34
Postat av: Anonym

FFA : Flyttfågeln arena

2011-09-09 @ 18:44:55
Postat av: Tony Ingman

Roar mig ibland med att gå in och kika på Alexander

Louhichis blogg, han behöver i alla fall inte ödsla

mycket tid på att besvara kommentatorers åsikter.

För på dom 5 senaste inläggen har han bara fått ett

(1) svar! Varför överhuvud taget lägga ner jobb på en blog som ingen läser?

2011-09-09 @ 19:42:07
Postat av: Mattias

Vem fan vill spela i samma lag som Henrik Rydström...?! En snubbe med total brist på självinsikt......och dessutom ha den totalt intetsägande Nanne Bergstrand som tränare?!

2011-09-09 @ 21:24:12
Postat av: Magentan

@ LNRE: http://www.ioir.se/Minnen.pdfIntressant länk. Tack för tipset.

2011-09-10 @ 00:52:37
Postat av: Cheap Jordan Shoes

I recently came across your article and have been reading along. I want to express my admiration of your writing skill and ability to make readers read from the beginning to the end. I would like to read newer posts and to share my thoughts with you.6.Thank you for this article. That’s all I can say. You most definitely have made this blog into something special. You clearly know what you are doing, you’ve covered so many bases.Thanks!

2011-09-10 @ 08:41:06
URL: http://www.jordantoo.com
Postat av: Lotta

OT/ I dagens Östran, (finns inte på nätet vad jag kan se) finns en artikel som skall spegla efterdyningarna av 11september 2001. Man intervjuar filosofiprofessorn Per Bauhn. Jag reagerar på en hel del som står men nöjer mig med att kommentera två saker. "Främlingshatet har minskat". "Terrorattackerna till trots har främlingsfientligheten i Sverige inte ökat utan minskat sedan 1993. Det visar siffror från SOM-institutet vid Göteborgsuniversitetet som studerat svenskarnas inställning till invandrare. 1993 tyckte 52 %av svenskarna att vi tog emot för många invandrare, 2009 hade den siffran sjunkit till 36." 

Att tycka att vi tar emot alldeles för många invandrare är alltså främlingsfientligt = rasistiskt enligt artikelförfattaren Agneta Adeen. Sedan kommer ett långt stycke där Per Bauhn tar upp de olika terrorangreppen som han kallar fatwan mot Salman Rushdie, muhammedteckningarna, Lars Vilks rondellhund och vikten av att värna yttrandefriheten. "De största konsekvensen av angreppet mot yttrandefriheten sker i ett slags undfallenhet gentemot religiösa grupper. Ett oroande exempel är kristdemokraternas förslag om lagstiftad "Trosfrid"". Med en sådan lag kommer man farligt nära en lag som förbjuder hädelse." "Han menar också att tidningar, museer och konsthallar i vissa fall svikit yttrandefriheten med hänvisning till en förment respekt för "de andra". I sälva verket styrs massmedia av rädsla, menar Bauhn." "Han säger att detta är förståeligt. Konstkuratorn och redaktionschefen som inte kan garantera säkerheten för sina medarbetare, och som avstår från att publicera bilder och teckningar som kan provocera religiösa fundamentalister, väljer att hänvisa till hänsyn och respekt. Man försöker göra dygd av nödvändigheten, att få undfallenheten att framstå som moralisk hållning. Men det vore i så fall bättre att göra klart att man gör det av rädsla för hot och för att man inte kan skydda sina medarbetare. Först då kan vi diskutera angreppen mot vår yttrandefrihet och demokrati och hur vi ska skydda vår demokrati." Sund inställning tycker jag men så kommer den (o)väntade avslutningen "Om vi inte slår vakt om yttrandefriheten som ett demokratiskt fundament, hur ska vi då agera den dag hotet mot yttrandefriheten kommer från extremister på höger- eller vänsterkanten?,frågar Per Bauhn."

2011-09-10 @ 09:47:18
Postat av: Lotta

Den här är kul.

Postat av: Magentan

... Och det här är skrämmande!"Svenska språket dör ut i Malmö""Att en av Sveriges största städer i snabb takt går mot att inte längre vara en svensk stad borde rimligen betraktas som något mycket extremt. Det märkliga är dock att det i stället är de som kritiserar denna utveckling som framställs som extremister."http://politisktinkorrekt.info/2011/09/10/svenska-spraket-dor-ut-i-malmo/

2011-09-10 @ 10:59:32
Postat av: Lotta

Det är på ren svenska för djävligt. De som utsattes för övergrepp i fosterhem får inte ett öre i ersättning av staten. Man får en ursäkt. Samtidigt har beslutats att ge 46 miljoner till landets zigenarna: http://politisktinkorrekt.info/2011/09/09/46-skattemiljoner-till-landets-zigenare/

Postat av: Tjadden

Grunden till mångkulturen var på sätt och vis Finansmannen Anders Valls fel på 70 talet som skröt över hur han nolltaxerade trots att han tjänade åtskilliga miljoner och han berättade i TV om de snabba klippens filosofi och blev en hyllad person av samtliga riksdagspartier.Allt efter den dagen så satte köpmännen igång med, att här ska det göras snabba klipp och matpriserna sköt i höjden och när LO och SAF skulle göra upp om procenten för löneökningar satte importen igång ordentligt med billig arbetskraft.Olof Palme kom snabbt underfund med att den växande invandringsindustrin gynnade sossarna genom att fånga invandrarnas röster (röstboskap)I genomsnitt i tjugo års tid importerades 33,5 tusen invandrare pr år till Sverige fram till Bengt Westerbergs dråpslag 1991 med 98 tusen lycksökare.2011-09-10 @ 11:07:24
Postat av: Lotta

@Magentan

Appropå svenskhataerns blogg på AB som jag tittat lite närmare på: Oj den mannen kan inte vara fullt frisk. Ett inlägg så fullt med svensk- och Sverigehat var det ett tag sedan jag läste. Vad man kan konstatera är att ”mannen” gillar äldre kvinnor; Cathrine Deneuve f. 1943 alltså 68 år gammal och Sophia Loren f. 1934, alltså 77 år gammal. Om vi bortser från ålder och endast tittar på skönhet har vi haft en del mycket vackra kvinnor i Sverige att vara mycket stolta över: Ingrid Bergman, Anita Ekberg, Viveka Lindfors, Greta Garbo för att nämna några. Dessa ”glömde” svenskhataren nämna. När det gäller författare ”råkade” svenskhataren glömma Vilhelm Moberg och August Strindberg för att nämna några. Några vidare citat: ”INGEN vill lämna sitt land för att bo i Sverige.” Tror verkligen svenskhataren på det själv? Varför saknar annars runt 90-95 procent asylskäl som kommer hit varje år? Knappast för det fina vädret. Ett liv försörjt av svenska skattebetalare är vad som hägrar för väldigt många som kommer hit, att tro något annat är mer än lovligt naivt. ”Men ibland blir folk, säg italienskor, kära i någon som mig. Då blir de tvungna att komma hit.” Varför blir de tvungna att komma hit? Går det inte lika bra att bosätta sig i Italien eller något annat fint ickesvenskt paradis? ”Eller så bor de på en plats som inte respekterar FN:s deklaration om fri- och rättigheter. Då kommer de också hit. Motvilligt.” Jaha, så Sverige är det enda land i världen där man respekterar FN:s fri och rättigheter? Har för mig att det ofta gnälls om att Sverige inte respekterar just FN:s fri- och rättigheter. Kanske de stackare som ”Motvilligt” kommer hit skulle välja ett annat land då.

Sista stycket är det enda i dravlet jag någorlunda kan hålla med om men inte på det sätt svenskhataren tror. ”Eller är det bra ekonomi att komma hit. Vem i världen tänker annorlunda? Här är jag pank. – Där har jag en inkomst. Skall folk hindras från att röra sig över jordklotet utifrån den impulsen?” Inkomst? Väldigt många som kommer hit kommer aldrig att kunna få ett jobb, ”inkomsten” består alltså av bidrag som svenska folket via sina skatter får betala. Det blir alltså bar ekonomi att komma hit. Jag bryr mig inte om att folk rör sig över hela jordklotet men jag har definitivt inte lust att stå för deras försörjning livet ut. Detta på bekostnad av att hela det svenska välfärdssamhället knakar i sina fogar. Man snålar och drar in på det mesta inom vård, skola, omsorg, vägar och järnvägar. Den enda heliga kon som icke får belysas eller ens ifrågasättas utan att man får okvädningsord som främlingsfientlig eller rasist över sig är massinvandringens katastrofala kostnader och följder.

2011-09-10 @ 12:37:42
Postat av: Lotta

OT/ City Gross värnar om sina muslimska kunder och struntar i oss andra.

Postat av: Tjadden

Motståndare till massinvandringen redovisar här vad de kommit fram till.http://www.argument.n.nu/

2011-09-10 @ 13:42:07
Postat av: Svensson

Vägra City Gross, sprid vidare budskapet.

2011-09-10 @ 14:37:16
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tjadden

Nu är det allvar igen i USA terrorhot som gör att tre bombmän jagas.http://www.sydsvenskan.se/sverige/article1542643/Nya-terrorhot-mot-USA-infor-minnesdagen.html

2011-09-10 @ 14:46:11
URL: http://tagminhandnu.blogspot.com/
Postat av: Magentan

@ Lotta

Håller helt med dig.

Igår skrev jag följande två kommentarer till PI:s artikel:Kommentar 1) "På sin Facebooksida surar stjärnskottet, där han skrev något i stil med att 1 miljon SD-anhängare hatar honom."I Sverige är det ca 6 miljoner som röstar. Om det nu finns "1 miljon SD-anhängare" så betyder det att SD redan har ökat till 16,7%!!! Bra! Tack för den upplysningen Börjesson.Kommentar 2) Börjesson skriver: "Eller så är det bra ekonomi att komma hit. Vem i hela världen tänker annorlunda? Här är jag pank – där har jag en inkomst. Ska folk hindras från att röra sig över jordklotet utifrån den impulsen? Är det den världen vi vill ha?"Här förstår jag inte riktigt hur Börjesson menar. Kanske han har skrivit fel och egentligen menar så här:

... Här är jag pank - där får jag bidrag från alla de korkade svenskarnas skattepengar. Ska folk hindras från att röra sig över jordklotet utifrån den impulsen ...osv.

2011-09-10 @ 16:44:51
Postat av: Magentan

SDU:s ungdomskongress i Jönköping bombhotad.http://nyheter24.se/nyheter/inrikes/610038-sdu-s-kongress-bombhotad

2011-09-10 @ 16:49:28
Postat av: Tony Ingman

Ingen ersättning till foster hemsbarnen, nej dom stackars satarna är ju Svenskar, och då finns inga pengar att fördela. Men att sprida 46 miljoner över Zigenarna det finns det pengar till, och till alla lättkränkta muslimer, då bullas det upp.

Man får inte kalla denna regering för vad jag tänker , men föremålet jag tänker på brukar säga nöff nöff.

2011-09-10 @ 18:04:25
Postat av: Hulda

Tony Ingman:.. Hur gör regeringen med fosterhemsplacerade, nu vuxna Zigenarbarn? Säkert en besvärlig nöt att knäcka..

Sedan så har tokvänstern återigen skämt ut sig. Denna gång i Jönköping. En skrikande babianflock utstrålar större intelligens....

2011-09-10 @ 21:20:19
Postat av: Gubben o Gumman

Missa inte "Peppe" när han verkar för mera skjunkande skolresultat med sin "hästballe"

2011-09-10 @ 21:33:10
Postat av: Gubben o Gumman

Brandnytt i Nya Kalmar : Fjärde branden Rimmsmeden

Barometerns journalist orkade bara skriva en mening.

Är det bara fågelskådning på schemat på polishögskolan

Polisens insatts får man nog säga är under all kritik

2011-09-10 @ 21:35:39
Postat av: Gubben o Gumman

P.s Peppe och "blonda Anna" hittar du givetvis på Politiskt Inkorrekta nyheter

2011-09-10 @ 21:36:52
Postat av: Hulda

I morgon är det en speciell dag. En dag som för väldigt många människor världen runt kopplas ihop med skräck.

För tio år sedan dödades tusentals oskyldiga människor av en samling galningar som bluffat sig in i USA.

Vi vet säkert alla vad vi gjorde då vi för första gången hörde om detta dåd.

I morgon intervjuas säkert många om vad de gjorde just den dagen, men knappast om vad de tycker om ideologien bakom brottet.

Inte heller kommer någon Muslimsk företrädare att få några närgågna frågor.

2011-09-10 @ 22:27:03
Postat av: OT

@HuldaMin första tanke när 911 kom till min vetskap, var att "vad hade de väntat sig?"Men nu i eftertänksamhetens bleka anlete så är jag 100% amerikan i detta fall.Johny Cash - Ragged Old Flag: http://www.youtube.com/watch?v=whmVGRSgAe8The railroad king James Hill is quoted: "Give me snuff, whiskey and Swedes, and I will build a railroad to hell!": http://en.wikipedia.org/wiki/James_J._HillAnd the American should remeber that - "There are only two people I take off my hat to. One is the president of the United States and the other is Mr. Johansson from Sweden.": http://en.wikipedia.org/wiki/Carl_Edvard_Johansson

2011-09-10 @ 23:47:14
Postat av: OT

Det enda multikulturella någon kan klämma ur mig är följande - The ballad of Ira hayes: http://www.youtube.com/watch?v=KX1pLlmMcmkMen självklart är det ju fusk då Ira hayes är en av oss.

2011-09-11 @ 00:01:11
Postat av: OT

Johnny Cash - San Quentin: http://www.youtube.com/watch?v=1zgja26eNeYMulticulti, you've been livin' hell to me

You've prisoned me since nineteen seventy five

I've seen 'em come and go and I've seen them take

And not long ago I started askin' whyMulticulti, I hate every inch of you.

You've cut me and have scarred me thru an' thru.

And I'll walk a wiser weaker man;

Mister sosse Congressman why can't you understand.Multiculti, what good do you think you do?

Do you think I'll be different when you're through?

You bent my heart and mind and you whart my soul,

And your stone walls turn my blood a little cold.Multiculti, may you rot and burn in hell.

May your walls fall and may I live to tell.

May all the world forget you ever stood.

And may all the world regret you did no good.Multiculti, I'll hate every inch of you.

2011-09-11 @ 00:22:05
Postat av: Gubben o Gumman

Brandnytt nya Kalmar : 02.15 brand Norrliden

2011-09-11 @ 05:43:34
Postat av: Gubben o Gumman

P.s Bilbrand

2011-09-11 @ 06:20:25
Postat av: Tony Ingman

Hulda : Ja dom lyckas nog särbehandla så att Ziggisarna får ersättning, fast man predikar ordet

alla människors lika värde, så är det tydligt att

vissa är mer värda än andra.

2011-09-11 @ 08:29:21
Postat av: Robin Shadowes

Eller som Orwell uttryckte det. Vi är allah jämlika men somliga är mer jämlika.

2011-09-11 @ 09:27:58
Postat av: Magentan

Erik Almqvist i ny runda i Aftonbladet.

Aftonblaskan ger sig inte utan lägger upp en ny omgång med insinuationer (inkl bild och stor rubrik) om Erik Almqvist och hans påstådda överfall på dörrvakten (trots att Almqvist hade två SÄPO-poliser med sig, vilket vakten var omedveten om).I gårdagens Aftonbladet står:

"Polisen misstänker även Erik Almqvist för narkotikabrott eftersom han enligt anmälan 'flipprar med fingrarna, har stora pupiller och muntorrhet' ".Observera tempus på verbet "misstänker"!

Almqvist lämnade ju urinprov redan för en vecka sedan, och det tar max 8 minuter efter avlämnat prov att läsa av ett 10-drogs-test. Varför skulle polisen då fortfarande misstänka honom efter en hel vecka? Varför vill Aftonbladet att allmänheten ska tro att en riksdagspolitiker från SD fortfarande misstänks för narkotikabrott?Finns det inte anledning att anmäla tidningen för förtal i detta fall?(Vill inte länka till denna tidning.)

2011-09-11 @ 11:29:23
Postat av: Hulda

Megentan:

Om Aftonbladet: Såg detta om Erik Almqvist i går kväll. Men det jag sökte var rubriken om AFA-dårarna som störde SDU-mötet i Jönköping. Hörde på radion om att polisen fick ingripa mot "motdemonstranter". Men istället satsade de just då på att sk-ta ner en SD-politiker. Som av en "ren händelse".......

När inte journalister eller politiker kan rå på SD med argument och fakta, återstår smutskastning och kärringskvaller....

2011-09-11 @ 13:09:08
Postat av: Tony Ingman

Nu finns nya symboler i dom butiker som inte säljer fläskkött i form av en överkorsad gris.

Skulle man inte kunna göra en bild av halalslaktat

i form av ett kreatur med halsen på halvt avskuren

och klistra upp i dom butiker som säljer kött från

dessa barbariska slaktmetoder.

2011-09-11 @ 13:38:35
Postat av: Skånepåg

Halalslakt.Varning för mycket starka bilder.

Observera hur ett av de stackars kreaturet andas genom den avskurna luftstrupen. Andra djur "lever" lång tid efter att denna barabariska slaktmetod är utförd.Var i h-e är alla dj-a fega djurrättsaktivister????

2011-09-11 @ 15:47:47
URL: http://www.youtube.com/watch?v=tmIOiTV6rEE
Postat av: Stefan A

Jaha då tvingas man in på aftonslasken ändå, fast man inte vill, ja det var väldigt vad det ändrats vad det gäller Almqvist, knuff i bröstet nu, förut var det slag från både Erik och hans flickvän,och rassekortet har dragits förstås "blattejävel", och narkotikabrott för att E flipprar med fingrarna???? de enda jag vet som flipprar med fingrarna är aftonslaskens sk. journalisterna, men det är tyvärr inte straffbart.

2011-09-11 @ 16:32:24
Postat av: Tony Ingman

Skånepåg: Dom är väl ute och släpper ut Minkar, samt klottrar ner pälshandlares skyltfönster, ty då

är dom modiga, men att uttala något negativt om halalslakt, ja se det vågar dessa fega vänsterkräk

inte.

2011-09-11 @ 17:11:45
Postat av: Anders Askelöf

Är det bara jag som inte känner till förkortningen, GFA?

2011-09-12 @ 11:47:43
Postat av: Skånepåg

@ Anders AskelöfGFA= GuldFågeln Arena. D.v.s. den sprillandes nya fotbollsarenan i Kalmar vid Hansa City. Ett annan populärt namn är "Kycklinggrytan"!

2011-09-12 @ 12:27:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0