BRA INSLAG I TV4Det finns få så rakryggade och tuffa politiker som Kent Ekeroth i Sveriges Riksdag. Bra att TV4 kör ett inslag med Kent. Där han får möjligheten att säga ett antal sanningar, inte minst med tanke på Uppdrag granskning och Debatt under den senaste veckan. Synd att SVT (Sveriges Vänster Television) inte vågade bjuda in Kent Ekeroth till Debatt. Då hade programet blivit betydligt mer rättvist!

Nu var det ett antal vänsterflummare som fick sitta och beklaga sig över det svenska samhället som gett dem alla möjligheter till utbildning men som istället valt att sitta på sina feta rövar och ägna sig åt brottsliga handlingar på grund av "sysslolöshet". Jag blev minst sagt upprörd över att se Debatt men samtidigt ger det ny energi för mitt eget engagemang och motivation.

Alliansregeringen gjorde istället upp med Miljöpartiet. En uppgörelse som innebär att pengarna som skulle gått till minskad skatt för pensionärerna nu istället går till Somalier och illegala invandrare. Snacka om att regeringen inte är i fas med verkligheten utan låter Maria Ferm (MP) styra Rosenbad. Frågan är vad regeringen fått i gengäld från Miljöpartiet.


Kommentarer
Postat av: Dumle

Politik handlar om prioriteringar. Nu nu tusentals somalier skall ges livslång försörjning drabbar detta alla andra medborgare som istället får höra att pengarna inte räcker till. För att inte tänka på de brottsoffer som råkar ut för de somalier som råkar våldta eller råna pursvenskar pga sitt livslånga utanförskap.

Jag blir så ledsen av dessa besked. Ingen annan regeringar har så konsekvent försämrat de långsiktiga möjligheterna att leva ett gott i liv i framtidens Sverige! Segregeringen kommer fortsätta öka, eklaviseringen och motsättningarna tillsammans med allt tillhörande våld mot ursprungsbefolkningen. Svensken fortsätter sova och slår på TV-n, plockar fram chipsen och njuter av livet. Temperaturen höjs långsamt i kastrullen med den snart kokta grodan.

2011-09-18 @ 20:37:37
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Dumle

Glömde att kommentera den fantastiske Kent Ekeroth. För oss som har följt partiet och dess företrädare under många år är det tydligt Kent brinner av engagemang och övertygelse för kampen för ett bättre Sverige. Thoralf, du är faktiskt också en partiets stöttepelare idag (iallafall i kontakten med oss gräsrötter). Utan er hade jag funderat på att emigrera för länge sen. På grund av ert engagemang har jag fortfarande kvar hoppet att en förändring kan komma. Tack!

2011-09-18 @ 20:47:44
URL: http://skafferigodis.blogspot.com/
Postat av: Thoralf Alfsson

Tack Dumle!

Postat av: AWSvensson

Politiker som kallar en spade för en spade är ett nytt begrepp i riksdagen. Om dessa inslag skulle innehålla något främlingsfientligt i egentlig mening så är som de flesta vet allt som riktar minsta kritik mot den havererade asylhantering och vad det medfört främlingsfientligt. Sålunda är vi alla främlingsfientliga och rasister ,och med det klarlagt så kan vi lägga det åt sidan och ta itu med asylhanterings problematik. Heders åt Kent Ekeroth.

2011-09-18 @ 20:54:30
Postat av: Gubben o Gumman

2018 Integrationsminister Ekeroth....

2018 AW Svensson fanbärare SD Blekinge (reserv)

2011-09-18 @ 21:08:03
Postat av: Ex occidente lux

Är det uttryck för främlingsfientlighet att poängtera det olämpliga i att kasta sten på brandmän, poliser, ambulanspersonal eller byggnadsarbetare???Sveriges journalister och samhällsvetare tycks ha fått kollektivt hjärnsläpp!!Jag tycker att det är fullkomliga självklarheter. Bra att Kent Ekeroth talar klartext i Riksdagen!

Han borde dock bemöda sig om att tala lite långsammare och artikulera tydligare. Det skulle hans framträdanden vinna ytterligare på.

2011-09-18 @ 21:09:08
Postat av: Gubben o Gumman

E O L : Du är på rätt spår det har med hjärnan att göra.

Igår sände TV4fakta ett program om paranoid schizofreni,drabbade lever i en egen värld.

Tänk sedan när dessa vägrar ta litsium och bildar partier.

Första gången det hände var 1917.

Oftast behövs tvångsmedicinering,det kan AW Svensson reda ut med hjälp av Slånpågen.Då är det lätt hänt att en spade blir en snöskoter och tvärtom,för att sedan förvandlas till en vingmutter

2011-09-18 @ 21:22:43
Postat av: Skånepåg

@ Ex occidente lux"Han borde dock bemöda sig om att tala lite långsammare och artikulera tydligare."Instämmer till fullo, och något som Ekeroth på allvar måste "jobba med".

2011-09-18 @ 21:31:57
Postat av: Hulda

Nu sitter "Bitter-Mona" och beklagar sig i "Agenda". Samma i fredagens "Studio ett". När hennes kvinnliga kompis nu ska bli statsminister i Danmark, svider det säkert i henne... Men det gäller inte bara att vara kvinna, man måste också vara kompetent. Monas lik i lasten har tydligen alla journalister "glömt"...

2011-09-18 @ 22:02:39
Postat av: Tobbe S

Jag vet inte, men antingen är en av redaktörerna på TV4-nyheterna medlem i SD eller så är personen plågsamt trögtänkt.

Direkt efter inslaget med och om Ekeroth (som ju gav ett rakryggat och intelligent intryck) följde, nästan direkt efter varandra, tre st inslag på nästan perfekta illustrationer till vad Ekeroth sa. Det var tre reportage om Jemen, Libyen och Hamas/PLO. I alla tre reportagen befolkades rutan av skrikande, skjutande och koranciterande muselmaner... Häpp, så tokigt det kan bli när redaktören inte tänker till lite grand.

2011-09-18 @ 22:56:52
Postat av: Robin Shadowes

Trodde faktiskt Sverige skulle bli det första europeiska landet ut med krav på att ta bort korset från flaggan. Nu har dock Schweiz hunnit före oss. Artikeln nämner visserligen bara det luddiga begreppet invandrare men jag vet bara två grupper som hatar kristendom. Den ena gruppen är kommunister men dom är oftast, för att inte säga alltid en majoritet av inhemska och inte invandrare. Vilken den andra gruppen är som blir krängkta av kors, behöver jag förmodligen inte ens nämna, eftersom 99% som hänger här kan tänka själva.http://www.aargauerzeitung.ch/schweiz/weg-mit-dem-kreuz-secondos-fuer-neue-schweizer-fahne-113290242

2011-09-18 @ 23:07:00
Postat av: Robin Shadowes

Tillägg till mitt förra inlägg. Tre grupper finns det. Vill givetvis inte riskera att krängka alla vampyrer i Schweiz så nu har jag fått det sagt. (OBS! Ironi :))

2011-09-18 @ 23:09:25
Postat av: Dumle

@ Ex occidente lux och SkånepågKent Ekeroths utveckling är faktisk enorm, även om han inte är "färdig" än. För något år sedan talade han ännu snabbare. Genom övning och erfarenhet kommer han och många SD-are att blir helt suveräna även när det gäller att uttrycka sina tankar muntligt.

2011-09-18 @ 23:31:43
Postat av: Johan

Instämmer. Vi ser gärna mer av den lille förskrämde Kent Ekeroth i rutan. Han är det optimala sänket för SD. Det är svårt att tänka sig en större politisk katastrof än någon som förmedlar samma budskap som återfinns i Breiviks manifest. Fortsätt med ditt hat lille Ekeroth! Mera!

2011-09-19 @ 00:25:43
Postat av: Tjadden

JohanAtt du som samhällsfrånvänd kommer med ett sådant yttrande förvånar inte oss som vet bättre än du, att försvara vårt land mot dig och dina gelikar i Rosengård och det förargar du dig över, varför inte elda upp en bil, så att du avreagerar dig som vanligt och inte här.

2011-09-19 @ 00:38:01
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

JohanKattungar öppnar ögonen efter 2 veckor... Du borde ha slagit det rekordet för länge sedan...Men jag skall inte stanna vid en two-liners. Jag ska ge dig ett tips - skriv ner vad Kent E har sagt och läs högt för dig själv. Därefter tar du dig en rejäl funderare...Återkom sedan med mer konkreta synpunkter - inte Breiviktrams - så kanske det finns hopp om dig också...vi är många som kommer hjälpa dig på traven.Det sista menar jag verkligen - jag själv öppnade ögonen betydligt senare än en genomsnittlig kattunge, men jag gjorde det till slut och det har jag inte ångrat.Man vill ju se världen som den är - hur skall man annars kunna förändra den till det bättre?2011-09-19 @ 01:10:11
Postat av: Tony Ingman

Ja Kent Ekeroth brinner verkligen för den politik

som SD står för, men jag håller med dem som tycker

att han pratar för fort, att snubbla på orden ger ett hafsigt intryck, och många äldre med nedsatt hörsel har säkert svårt att uppfatta det han säger.

Och det är just många äldre som behöver upplysas om

dårhusbygget Sverige.

2011-09-19 @ 06:43:58
Postat av: Skånepåg

@ Johan”som förmedlar samma budskap som återfinns i Breiviks manifest”Har du verkligen lyckats att åstadkommit denna slutsats helt själv, eller var hela gruppen VSÄBF (vi som är bakom flötet) samlad för att lyckas med bedriften att få ihop denna knivskarpa analys av Kent Ekeroths person? Tror faktiskt att ni är lite avundsjuka på galningen Breivik, eftersom han fått stå i rampljuset på ett sätt som ni själva och andra galningar endast kan drömma om.Måste även beundra er inom gruppen VSÄBF, eftersom ni enbart under den senaste månaden lyckats med den heroiska bedriften att hota, slå sönder fönster och göra mordbrandsförsök hos tre av Sverigedemokraternas yngre kvinnliga politiker och nu senast i Mariestad. Bra jobbat då ni nu på ett pragmatiskt och "glasklart" sätt ger ammo till de olika kvällsblaskorna, som ofta hånar Sd för att man inte har fler kvinnliga toppolitiker i partiet.

2011-09-19 @ 06:53:46
Postat av: Lotta

Ärligt talat förstår jag inte vitsen med att svara Johan? Individen som gett teflonhjärnan ett rejält antal olika namn.

2011-09-19 @ 10:05:07
Postat av: Skånepåg

@ LottaBloggen besöks i genomsnitt varje vecka enligt Bloggtoppen av ca 3500 unika besökare. Av dessa är det inte speciellt många som skriver någonting, men då jag tycker att det är lämpligt att ta tillfälligt i akt och ironisera/informera så har jag gjort det. I det här fallet så "kokar jag" av ilska över de vedervärdiga attacker som skett på 3 Sd-tjejer senaste tiden och vill få de läsare som inte ännu förstått det, att det är typer som kategorin "Johan" som håller på med sådana avskyvärda saker.Men f.ö. har du rätt, att mata troll är meningslös sysselsättning och där varje uppmärksamhet dessa får betraktas som en framgång i deras begränsade tankevärld.

2011-09-19 @ 10:24:47
Postat av: Åke, Västervik

Kent Ekeroth är en riktigt rakryggad "rakt på sak"-människa! Att säga sanningar så pass skarpt utan att börja svära, är ju alla tiders....Håller med honom till 100%. Dock så håller jag också med de som tycker han snackar för snabbt, men det är nog svårt när man blir ivrig och upphetsad och totalt engagerad som han är.... Sedan så är jag tusan så förvånad över att TV-4 överhuvudtaget släppte igenom så pass mkt av vad han sagt, till tittarna...redigeringskillen måste ha tagit miste på det som klippts bort o det som skulle sändas...:)

2011-09-19 @ 10:28:27
Postat av: Lotta

@Skånepåg

Du har naturligtvis rätt att skriva de inlägg du vill samt att rikta dem till vem du vill. Mitt inlägg var mer ett konstaterande om att denne individ som för tillfället kallar sig Johan inte är mödan värt att diskutera med. Alla individens besök på bloggen under olika nicks,( som för övrigt vänstersidan beskyller oss för att ha) slutar på samma vis. Individen skriver ens massa strunt i ett inlägg, vi bemöter och ställer frågor som individen aldrig svarar på. Efter ett antal fullständigt meningslösa meningsutbyten återkommer individen med ett käckt inlägg i stil med. Tack för en roande tid på bloggen och nu kommer jag lägga ut era inlägg för allmän beskådan någon annanstans. I samma stund inbillar sig individen att individen vunnit debatten.

2011-09-19 @ 11:55:52
Postat av: sophia

Ett inlägg som jag skickat till olika media. ang. det uttjatade "ordert främlingsfientlig" är ett ord som missbrukas av media jämnt. Jag t.ex. är inte på något vis främlingsfientlig men däremot invandringskritisk och regimkritiker. Vilket innebär att jag anser att vi har tagit in för många och för fort vilket reportaget om Backa i Göteborg belyste i Granskning häromkvällen.

Att vara invandringskritisk innebär alltså inte att man är "främlingsfientlig". Lyft hellre fram att SD är regimkritiska, många invandrare både röstar på SD och är aktiva.

Så sluta med att kasta på oss inom SD epitet som är felaktiga!

2011-09-19 @ 12:18:31
Postat av: sophia

Tillägg; att vara religionsfientlig när det gäller Islam kan ju inte heller benämnas som "främlingsfienligt"....

2011-09-19 @ 12:39:48
Postat av: carl

dumle:

anledningen kan vara att globala bankerna som äger internationella bolag vill gräva upp alla ädelmetaller och dumpa kärnavfall 8berget under östhammar)och sopor(sakab i närke).

för att få en befolkning som lyder blint är nog massinvandring effektivaste vögen.det blir en dyster framtid för Sverige med 7 klöverns politik.

7 klöverns politiker får väl rejält med mutpengar så de kan flytta när samhället rasat ihop och dagbrotten efter uran,volfram är överallt.

7 klövern gör Kaoz med oss

2011-09-19 @ 13:05:32
Postat av: carl

dumle:

anledningen kan vara att globala bankerna som äger internationella bolag vill gräva upp alla ädelmetaller och dumpa kärnavfall 8berget under östhammar)och sopor(sakab i närke).

för att få en befolkning som lyder blint är nog tokhög invandring effektivaste vägen.det blir en dyster framtid för Sverige med 7 klöverns politik.

7 klöverns politiker får väl rejält med (mut)pengar så de kan flytta när samhället rasat ihop och dagbrotten efter uran,volfram är överallt.

7 klövern gör Kaoz med oss

2011-09-19 @ 13:07:24
Postat av: carl

dumle:

anledningen kan vara att globala bankerna som äger internationella bolag vill gräva upp alla ädelmetaller och dumpa kärnavfall (berget under östhammar)och sopor(sakab i närke).

för att få en befolkning som lyder blint är nog tokhög inflyttning från u länder effektivaste vägen.det blir en dyster framtid för Sverige med 7 klöverns politik.

7 klöverns politiker får väl rejält med (mu-t)pengar så de kan flytta när samhället rasat ihop och dagbrotten efter uran,volfram är överallt.

7 klövern gör Kaoz med oss

2011-09-19 @ 13:10:34
Postat av: Lassekolja

Det är alltid lika intressant att följa Thoralfs blogg. Där skrivs så mycket bra saker att jag inte skulle klara det dubbelt så bra själv(!).(Säkrast att påpeka att den meningen var ett skämt så att inte Jante sticker upp sitt fula tryne!)

Även jag såg U.G., Debatt och TV4-inslaget och funderade över hur många tusen röster till, som SD fick (igen). Otroligt att SD inte växer betydligt snabbare!?

Postat av: Robin Shadowes

Apropå sådana som Johan och G. Mata inte trollen. Synd att det inte finns en funktion där man kan blockera dem så man slipper se deras dravel.

2011-09-19 @ 21:39:35
Postat av: Wimarg

Ja han är duktig den där Ekeroth, men han måste lära sig prata långsammare och tydligare för att få större trovärdighet. Skicka honom på kurs ;-)

Såg SDU´s paradfilm genom Jönköping. Blev nästan rörd till tårar. Vilka fina ungdomar det är. Kunde inte låta bli att jämföra med de gapande störarna utefter gatan, de ser ut som sluskar, är inget och kommer aldrig att bli något.

2011-09-19 @ 21:45:52
Postat av: MartinA

Tv4 trodde att de målade en nidbild eller? Jamenar, jag känner ingen som inte hålller med Kent Ekeroth i de här inslagen. Och jag känner ingen annan än jag som röstar på SD.

2011-09-20 @ 19:27:44
Postat av: Moncler Jackets Sale

Thank you for your article!

2011-10-08 @ 05:24:15
URL: http://www.usbestmoncler.com/
Postat av: Moncler Jackets Sale

very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he enjoyed it as well!

2011-10-22 @ 03:00:14
URL: http://www.usbestmoncler.com
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:17:33
URL: http://www.burberry-pas-cher.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0