BORG BESVIKEN

Anders Borg är besviken efter tre dagar i USA tillsammans med den ekonomiska makteliten. Det är bra att vår finansminister är ärlig. Men hans sammanfattning och besvikelse innebär med stor sannolikhet att börsanalytiker drar samma slutsatser vilket i sin tur kan utlösa ett massivt börsfall på världens börser imorgon.

Prestigeprojektet Euron styr i stor utsträckning hur de europeiska ledarna agerar. Nu verkar det som de kan hitta på vad som helst för att Grekland skall vara kvar i EMU. Min uppfattning är att det bästa vore om Grekland ställde in betalningarna och att landet sedan lämnade Euron och införde drachmer igen.  Det vore den bästa lösning på framförallt lång sikt. Inte minst skulle det ha en psykologisk effekt på andra länder som skulle inse vad priset kan bli om man inte ”sköter sig”.

Nu tror jag dock att flera av de europeiska ledarna kommer skicka mängder av skattemedel till Grekland för att rädda euron från en enorm prestigeförlust.

Att någon lyssnar på Nigel Farage i Europaparlamentet är nog knappast troligt.Sveriges befolkning kan skatta sig glada över att vi sa nej till euron i folkomröstningen. Även om vi nu kommer drabbas av lågkonjunktur så blir det betydligt mildare än hur det kommer se ut i de flest euro-länder.Idag har SDU (Sverigedemokratisk Ungdom) haft ett torgmöte i Kalmar där Chang Frick
från Kristianstad talade om bland annat den könssegregerade simundervisning som införts i simhallen i Kalmar. Jag återkommer med ett inlägg när jag fått det YouTube-klipp som filmades under dagens möte.


Kommentarer
Postat av: Robert Stöm

Grekland är ute ur leken frågan är bara hur många miljarder EU vill kasta ner i hålet. Chang sätt på dig något snyggt när du ska tala.

2011-09-25 @ 20:39:45
Postat av: Hulda

Såg nu Annie Lööv intervjuas i SVT,s Agenda. Hon fick nästan glödande ögon när hon med glädje talade om alla hon ville skulle flytta hit.

Nu går det snabbt utför med Centern.....

2011-09-25 @ 21:35:07
Postat av: Lotta

OT/ sitter och tittar på Agenda med Annie Lööf. Om det var Måddans nybyggarpolitik, (där det gällde att fylla Sverige med så många utlänningar som möjligt) som gett Centern så dåliga opinionssiffror hängde precis Annie Lööf dit ytterligare ett sänke modell större. Hon kan tänka sig att folkmängden i Sverige kan öka till 40 miljoner. Tyckte till och med att den vanligtvis så invandrarvänga Anna Hedenmo reagerade.

2011-09-25 @ 21:42:14
URL: http://snaphanen.dk/2011/09/24/103424/
Postat av: Lotta

Om jag inte är helt ute och cyklar har Grekland ställt in sina betalningar 4 gånger genom historien.

2011-09-25 @ 21:44:34
URL: http://snaphanen.dk/2011/09/24/103424/
Postat av: Lotta

OT/agenda igen. Förklaring till bostadsbristen i Sverige. Statistik att förfärad av.

Postat av: Hulda

Agenda igen.... KINA-godiset och annan "rasism". Allt är fel hos oss vita Svenskar.

Vart är Sverige på väg? Hela Agenda skrämmer mig idag....

(Och varför ska alla bo och jobba i Stockholm?)

2011-09-25 @ 22:10:04
Postat av: Gubben o Gumman

Grekland kan bli den första av flera Clownrepubliker som åker ur EMU ,fler av dessa skulle aldrig fått vara med i EU/EMU överhuvudtaget om man använt sunt förnuft historia samt miniräknare.Sedan skall man väl i ärlighetens namn säga att Grekerna är 8 gånger smartare med sin privatekonomi om man jämför med svenne kåltratt.Beskedet SVT68 fick av Grekland ambassad när dom ville ha en kommentar säger allt vi jobbar inte på söndagar,ett tjofaderittan land med en tjofaderittan befolkning,ta bort turisterna från Grekland and see what happens.

Landet består inte av mängder av raketforskare.Så jobbar man för att få in Turkiet Rumänien osv.

Anders Sorg kan snart sluta stå med sitt Sverige babbel i tv rutan ,när det smäller till.Frågan är om man hinner sjösätta det nya invandrarpaketet före man tvingas höja skatterna i Sverige.Bankerna kickar personal för fullt,snart är det slut med mantrat ansvar ansvar ansvar ansvar från Borg/Clownfeldt..Skillnaden för Sverige mot andra länder är att svenska folket skall försörja 800000 socialfall också,sedan får vi ju inte glömma alla förtidspensionärer runt om i världen 156 länder skickar visst försäkringskassan stålar till.

2011-09-25 @ 22:14:55
Postat av: Lotta

Oj, oj, oj nu får vi inte längre säga svartjobb, svart arbetskraft för det var minsann en (1) person under ett seminarie som reste sig upp och sa så. När vi ändå är igång kan vi för säkerhets skull ta bort färgen svart, förresten vi tar gul och röd också så inte någon kan känna sig kränkt. Hmm glömde brun, den åker också. Då kan vi i rättvisans namn inte heller kalla dem vita jobb, vita löner osv.

Postat av: Gubben o Gumman

Känslan av Chang Fricks besök i Kalmar är av historiska mått en markerande motvikt till det nya mordbrännar Kalmar som härjar tex.

En markering mot kvinnoförtryck.Så ett stort tack Chang,givetvis höll Gubben o Gumman ett öga på talaren,denna gång gömda i fontänen på Larmtorget.

Boskapskärran kopplad till T-Forden ifall transporter till Moskogen skulle behövas

(Stans soptipp)Fast socialhjälpskompaniet med hakkorsflaggor och dylikt syntes inte till,var väl lite tidigt på morgonen 13.00 för dessa,pulvret hade väl inte gått ur näsan så tidigt.Lars Rosen slog ett slag för SD djurskydd och klappade lilla vovven eller om det var matte som drog :)?I Saudiarabien skall kvinnor få rösträtt i kommunala val, i Kalmar får dom egna badtider.

Från medeltiden-mot medeltidenMed Johan Persson vid det socialdemokratiska rodret har Kalmars invandrarkvinnor fått en spark mot medeltiden,kallas för könsrasism.

Sådant hör hemma på Ravelinsgatan 2

(Kriminalvårdsanstalten)Polisen utmärker sej precis som förra gången med att komma 20 minuter efter utsatt mötesstart.

Fast dom kanske kommer 20 minuter försent till jobbet också,så nu får väl polismästaren ta ett snack om hotbilden mot SD/SDU med sina stjärnor.

2011-09-25 @ 22:55:04
Postat av: alf

Jag tycker nog att araberna är lite taskiga mot oss svenskar!

http://www.expressen.se/nyheter/1.2571664/domd-svensk-hungerstrejkar-i-bahrain

2011-09-26 @ 00:00:50
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, det är väl troligt att börserna fortsätter falla rejält framöver.Såg att Aftonbladet (tror jag) hade någon artikel om att pensionspengarna håller på att urholkas rejält och det är precis som jag alltid brukar säga - Se till att du plockar ut så mycket du kan av din pension så tidigt som möjligt innan hela systemet kollapsar för det borde alla med normal intelligens förstå att det kommer att göra om nuvarande totalt vansinniga politik får fortsätta.

2011-09-26 @ 03:30:22
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: S-E Karlsson

Hur länge kommer vi att få ha kvar den lille blonde killen på Kalles kaviar ?

Risken är nog stor att det kommer att stå Alis kaviar istället ! Morrn,morrn .

2011-09-26 @ 03:43:10
Postat av: Gubben o Gumman

S-E Karlssson : Eller mor Fatimas nötbullar

2011-09-26 @ 05:09:20
Postat av: Sven Dacke

Polisen har gett upp!"Gatugäng är inget framtidsscenario, utan en realitet

25 september 2011 kl 21:52, uppdaterad: 26 september 2011 kl 06:48

BRÄNNPUNKT | KRIMINALITET

Strukturen på den svenska gängkriminaliteten håller på att förändras. För att kunna komma åt gängkriminaliteten krävs arbete på alla nivåer i samhället. Polisen kommer aldrig på egen hand kunna få bukt med kriminalitet som växer ram ur utanförskap och social oro, skriver fem poliser som alla arbetar på Stockholmspolisens sektion mot gängkriminalitet.Och Sverige ökar takten i att importera flera som riskerar att hamna i gängverksamhet!!!

Postat av: LN

http://youtu.be/UkJ91Q_QAwkGeert Wilders"Islamization and Europeanization of the Nation States"-tal i tre delar i Berlin på tyska med engelska texter.

Manuskriptet finns här: http://www.pi-news.org/2011/09/speech-of-geert-wilders-in-berlin-932011/

2011-09-26 @ 07:06:54
Postat av: LN

German Law Professor:

"The problem is with the Muslims"

It would seem that Russia Today now provides far more objective news about EU countries than the mainstream media outlets based in those countries themselves.

The following is a fascinating interview with Karl Albrecht Schachtschneider, Professor of Law at Erlangen-Nurnberg University, in which he outlines his reasons for believing that the concept of a European superstate was doomed to failure from the outset.

His most interesting and indeed ‘contentious' comments come at 4 minutes and 1 second into the interview, in which he talks about the failure of multiculturalism in European societies, with specific and direct reference to Islam as being a hostile and unassimilable system of belief.http://durotrigan.blogspot.com/2011/09/german-law-professor-problem-is-with.html

2011-09-26 @ 07:22:36
Postat av: Annonym

Jag var på en tillställning hos en granne som bor i en mycket påkostad villa i skärgården nyligen. Havsutsikt, pool, sportbilar mm. Här fanns det pengar. Vad jobbade han med? IT-miljonär som sålde i rätt tid? Riskkapitalist? Nej, han driver hem för ensamkommande flykingbarn. Tydligen finns det vissa som tjänar grova pengar på den verksamheten.

2011-09-26 @ 07:31:24
Postat av: Sven Dacke

Från Sveriges Radio i dagSverigedemokraterna förlorar ett viktigt mandat i riksdagen när ledamoten William Petzäll blir politisk vilde, skriver Expressen.

I februari tog han timeout från politiken efter en fylleskandal då han omhändertogs av polis.

Han säger sig nu vilja stanna kvar i riksdagen för att arbeta med beroendefrågor. Han ska inte ha informerat partiledningen om sitt beslut.

Petzäll valdes in i riksdagen vid valet i fjol.Hur ligger det till med detta? Vad är sanning

Postat av: Anonym 2Ett parti i tillväxt -...SD?,nej fan,inte de sömngångarna,UKIP förstås!http://youtu.be/U1VfjWc8wo0

http://youtu.be/Ry2cnXHMrO4

2011-09-26 @ 08:13:13
Postat av: Gubben o Gumman

Snark ZZzzz snark ZZZ

2011-09-26 @ 09:06:58
Postat av: Mo'se Pig

Herr Petzäll säger sig nu vilja stanna kvar i riksdagen för att arbeta med beroendefrågor. Han ska inte ha informerat partiledningen om sitt beslut.Twenty little negro boys went out to hit the bottle;

One choked his little self and then there were Nineteen,

Nineteen little negro boys sat up very late;

One overslept himself and then there were Eighteen.

Eighteen little negro boys boozing in Devon;

One said he’d sleep at the place and then there were Seventeen.

-

-

-

-

-

-

-

-

One little negro boy finally was left all alone;

He went out and hanged himself and then there were None.2011-09-26 @ 09:12:00
Postat av: Skånepåg

@ G&GLutten fick i går priset "Årets kärleksängel" av Två systrars församling i Norrliden.Nu har han således även fått vingar. Detta innebär med stor sannolikhet ännu fler "högtflygande" planer från han sida med krav om en snabbare anpassning av samhället till islam.Den svenska kyrkan gör verkligen allt för att bli "populär" och eliminera sig själv!

2011-09-26 @ 09:23:06
Postat av: Stefan K

När det gäller Annie Lööfs framträdande i Agenda så var det nog inte bara politiska motståndare som förvånades, utan säkerligen mängder av centerpartister.

Visst är det bra om Sverige lockar till sig nya företag, men hur enkelt är det med ett kostnadsläge som får allt fler företag att välja lågkostnadsländer i Östeuropa och Asien?

Att som Lööf sa, ta hit människor och sätta dem i arbete redan från dag 1, talar om hur verklighetsfrånvarande hela Centerpartiet blivit. Vilka jobb Annie Lööf? Om de jobben existerar är jag säker på att de dryga 300 000 personer som saknat jobb i många år vill veta var de finns.Agendas inslag om Kinapuffarna tänker jag inte ens kommentera. Något så pinsamt har jag inte sett i Tv på länge.

2011-09-26 @ 09:26:42
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Hulda

Anonym 2:....

Skrattar bäst som skraffar sist.. Det är snart val igen och alla problem med invandringen bara ökar. Så tio små "negro boys" kan snart bli väldigt många flera....

Vad tror du föräldrar till gruppvåldtagna flickor stoppar för valsedlar i valurnan, tex..?

2011-09-26 @ 09:30:47
Postat av: Hulda

Funderar mer och mer på Annie Lööv,s framträdande i SVT,s Agenda igår. Vart är Centern på väg? Man måste givetvis veta om hennes visioner med en enorm invandring - och ändå väljs hon...Har hon missat historiens förlorare när invandringen blir för stor? USA,s indianer protesterade och se nu hur det gått för dem....

Även ursprungsbefolkningen i Australien har drabbats hårt.Kan inga förnuftiga medlemmar på gräsrotsnivå stoppa ledningen..??

2011-09-26 @ 09:36:34
Postat av: S-E Karlsson

Löövs uttalande sätter nog p för Centern som parti och gud ske lov för det !

2011-09-26 @ 09:44:39
Postat av: AWSvensson

Hur kan man prata om 40 miljoner invånare i Sverige samtidigt som man pratar om det grönaste landet i världen. Det tog inte många minuter innan Annie Lööf visade på intelligensfrånvarande talanger.För att människor ska kunna bo och verka i detta land så krävs förutom arbete också en stor mängd energi. Detta ska genomföras utan kärnkraft och enbart med förhoppningar från en glappkäft, aldrig har väl ordspråket att tala är silver men tiga är guld.

2011-09-26 @ 10:14:52
Postat av: Sven Dacke

Josefin Hugosson (S) har fått besked att det är hon som ersätter Kalle Winner (SD) i fullmäktige. Och efter att hon avsagt sig kanske Markus Lund (S) blir nästa politiker som placeras på SD:s mandat.Det är något som är ruttet i Sverige när man kan göra på detta sätt

Postat av: Sven Dacke

Om Berga i Kalmar där det brunnit sista tiden. Nu ska "buspojkarna" troligen belönas.”Vi måste se djupare kring detta och ta signaler om utanförskap på allvar." Kommunstyrelsens ordförande Johan Persson (S) kommer att bjuda in till ett öppet möte.

Postat av: Egon

Inte bara egna badtider, på kultur och fritidsförvaltningen kan muslimska kvinnor köpa burkini. En baddräktsburka. Kommunal kärnverksamhet?

2011-09-26 @ 10:25:23
Postat av: Kalle

Nu börjas det en SD:are blir Politisk Vilde. Börjar SD krackelera redan. Är det sant som EXPRESSEN skriver. William Petzäll som är/ var en av de flitigaste i Riksdagens talarstol hoppar av från SD.Ingenting om det på SD pressroom. Ingen kommentar hitills. Är det sant eller inte. Det är frågan för SD pressroom att besvara!!! Och varför William Petzäll hoppar av???

Postat av: Tony Ingman

40 miljoner invånare i Sverige tycker Annie Lööf,

och förmodligen då merparten från Somalia och andra

Afrikanska länder, med ett IQ snitt på 70 när

IQ snittet i Europeiska länder ligger på 90.

Ja det väntar strålande tider! Bara en stilla undran, vem skall försörja alla dessa människor?

2011-09-26 @ 11:39:30
Postat av: Stefan K

Kalle

http://www.mynewsdesk.com/se/pressroom/sverigedemokraterna/pressrelease/view/ang-william-petzaell-686137Du litar väl inte på Expressen?

2011-09-26 @ 11:57:00
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: AWSvensson

Jag hoppas verkligen om inte annat för William Petzälls skull att han tar sin Mats ur skolan och försöker komma tillrätta med sina problem. Finns någon heder så inser han vilken belastning en missbrukare i riksdagen innebär.Lojaliteten ligger hos hans väljare,de har han svikit en gång låt det stanna vid det.

2011-09-26 @ 12:43:00
Postat av: Hulda

Petzäll bör självklart omedelbart avgå som riksdagsman. Inga alternativ finns.

2011-09-26 @ 12:48:00
Postat av: Kalle

Stefan K

Jag läste i EXPRESSEN blev chockad över att allt fler profiler och bloggare hoppar av eller motas ut av SD-ledningen. Vad blir det kvar till slut. Att SD sitter och gosar i de sjusysterpartiernas famn. SD förlorar mer och mer av sin ryggrad. William var en av de mest framstående SD:arna i Frågestunden i Riksdagen. Kommer att sakna honom i den talarstolen som SD:are.Verkligen kul (tråkigt) att läsa om Petzäll:s avhopp i fulmedia FÖRST. Kollade sedan SD pressroom. Fanns inget där. Skrev inlägget. Klickade iväg det. Två minuter senare skrev pressroom sitt inlägg. Kolla tidsangivelserna får du se.Alla söker Petzäll för en kommentar. Skall bli intressant och se vad han säger.Ta mer hand om varandra speciellt i riksdagsgruppen och SD för övrigt så vi slipper fler sådana här tråkiga överraskningar.2011-09-26 @ 12:57:58
Postat av: Calle

@ Mo´se Pig

Din j-a rasse!!! Använder det förbjudna N-ordet och dessutom upprepar det. Vad har du emot människor med afrikanskt ursprung eftersom du tycker att ensamkommande skall hänga sig???

Har du Lenin-Stalin-Pol Pot eller Hitler som förebild? Dom gillade heller inte olika.

2011-09-26 @ 15:03:09
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Anders Borg(aren) var det. Att vi har en finansminister som vill införa euro, måtte vara en felplacering. Må hända att han är duktig eller har tur

i sina handläggningar, men att skänka bort 6 miljarder

till eurolandet Irland, främjar aldrig han egenskap.Dessa pengarna borde gått till de fattigaste pensionärerna, istället för till det slarviga irländska folket. Att ingen kommenterat hans dåliga

handläggning av våra pengar, vi som står utanför euron. Undrar om han skänker mer pengar, nu via andra mystiska vägar. Allt för att dölja sitt stöd till sitt älskvärda euro. Och om denne sägs vara Fredriks efterträdare...ja, ja! Det går åt helsike med musik...

2011-09-27 @ 08:45:54
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:35:44
URL: http://www.burberry-pas-cher.com
Postat av: Chaussures Christian Louboutin

Les médias en font beaucoup de son argent dans l'intérêt des gens obsessif dans la vie de leurs célébrités préférées.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="Chaussures Christian Louboutin">Chaussures Christian Louboutin</a>

Tout le monde veut savoir ce que les stars portent de sorte qu'ils puissent obtenir les mêmes, ou du moins quelque chose approchant les mêmes.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="chaussures christian louboutin soldes">chaussures christian louboutin soldes</a>

Beaucoup de trésorerie des entreprises sur cette volonté en offrant réplique ou tomber chaussures de marque - la dernière catégorie est en fait illégal, <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="prix chaussures christian louboutin">prix chaussures christian louboutin</a>

car les maisons de conception perdre de l'argent à partir offs.There knock ne fait aucun doute que le culte de la célébrité sans cesse croissante dans <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin pas cher">christian louboutin pas cher</a>

les Etats-Unis et ici, dans au Royaume-Uni a conduit à plus de gens désireux de chaussures de marque propre. Pas une <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin femme">christian louboutin femme</a>

semaine ne passe sans que le magazine des femmes appelant à ses lecteurs pour obtenir des chaussures comme Kylie ou comme Kate <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/6-christian-louboutin" title="Christian Louboutin">Christian Louboutin</a>

Moss. Aujourd'hui plus de gens dépensent leur argent sur les chaussures Jimmy Choo et Christian Louboutin femmes que jamais auparavant,<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/9-christian-louboutin-chaussures" title="Christian Louboutin Chaussures">Christian Louboutin Chaussures</a>

et un marché en pleine croissance a conduit à une croissance du nombre de sites offrant des épouses discount designer shoes.The <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/16-christian-louboutin-hommes" title="Christian Louboutin Hommes">Christian Louboutin Hommes</a>

et copines de footballeurs de classe mondiale, ou remue comme ils sont connus a augmenté la popularité des marques de créateurs tels que des chaussures Christian Louboutin femmes. Si vous achetez des chaussures de marque discount alors il est possible d'obtenir des orteils Christian Louboutin peep.

2011-11-14 @ 07:36:12
URL: http://www.chaussureschristianlouboutin.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0