BACKA, ETT I MÄNGDEN


Utbrända bilar på Röda gatan i Kalmar.

Idag träffades hela vår riksdagsgrupp och många av de politiska sekreterarna för första gången efter sommaren. Även om jag inte stortrivs i Stockholm så var det väldigt skönt att träffa alla igen, Den mediala smutskastningen som ständigt pågår av oss Sverigedemokrater kan ibland kännas påfrestande och därför är det väldigt skönt att känna den gemenskap som finns i vårt riksdagskansli där alla har insett vart vårt land är på väg. Därmed kommer jag in på kvällens avsnitt av Uppdrag granskning.

Jag hoppas att ännu ett antal svenskar nu vaknar upp och tänker efter lite när de hörde de boende prata om sin otrygghet i dessa invandrartäta områden. Hur alla som kan planerar att flytta från området. De som blir kvar är äldre pensionärer som själva inte orkar eller klarar av att flytta.

Ungdomarna i Backa hade inte något nytt att komma med. De låter på samma sätt oavsett om de kommer från Backa, Rosengård, Tensta eller till och med Berga i Kalmar. De skyller bara på samhället och polisen. De har uppenbarligen inget eget ansvar för sina liv och framtid. Det är sorgligt att höra deras ynkliga gnäll och argument.

De boende i området berättade sanningsenligt om hur de upplevde sin situation och det gällde även ungdomarna. De enda som ljög friskt var de två politikerna, en socialdemokratisk politiker och en moderat kvinnlig politiker. De är så fullständigt fast i den politiska korrektheten att de sitter och blåljuger hela svenska folket rätt upp i ansiktet när de påstår att de skulle kunna tänka sig att flytta till värstinggatan i Backa. Ska man skratta eller gråta.

Det var intressant att SD fick lite gratis reklam i programmet.

I Kalmar har det varit en hel rad bränder stadsdelen Berga under den senaste veckan. Uppenbarligen har Barometern tagit med sig Alexander Louhichi till Berga och gjort ett reportage som även lagts ut på nätet och skrivande stund finns det 85 kommentarer på artikeln. Dessa ungdomar inspireras uppenbarligen av invandrargängen i storstadsförorterna.

Enligt min mening måste vi strypa invandringen mycket kraftigt. Om vi inte gör detta så lägger vi bara mer ”ved på brasan”. När nu många förutspår att vi kommer att få en ny lågkonjunktur kommer dessa problem med stor sannolikhet accelerera då ungdomsarbetslösheten kommer öka. Den blir definitivt inte mindre genom att öka invandring till Sverige genom t.ex. arbetskraftinvandring till nybyggarlandet Sverige enligt Centerpartiets modell.

Dessa ungdomar måste istället komma till insikten att det själva har ett ansvar för sin egen framtid. Ingen får något gratis idag utan det gäller att jobba och slita från den dag man börjar i skolan.


Kommentarer
Postat av: Pelle P

Det jag såg i programmet var Nya Moderaternas Nya Folkhem. Stafettpinnen snappade dom blixtsnabbt upp från socialdemokraterna.

2011-09-14 @ 22:09:38
Postat av: Stefan A

Sossepolitikern började redan skylla ifrån sig, en vara som vi nog kommer att få se mycket gott om i framtiden från sjuklöverpolitikerna.....

2011-09-14 @ 22:26:26
Postat av: Gubben o Gumman

Kommentarsfältet i Baromtern är stängt sedan länge

2011-09-14 @ 22:26:26
Postat av: Göran

I slutklämmen på Barrans "artikel" drar Escander till med både ved till brasan och brinnande containrar inombords.

Intressant.

Det mellanöstska temperamentet slår igenom och Barran använder utropstecken.Min högst egna tolkning måste bli att Escander tycker om när det brinner.Om någon med avvikande åsikt gällande massinvandringens "förträfflighet" hade yppat ett liknande påstående så hade murveldrevet gått likt hungriga vildsvinsjägare.Det "svenska" mediadrevet är i både ljud, bild och text så förvanskat att många tror att Gustav Wasa fortfarande lever och i denna stund säljer sina gamla skidor till högstbjudande.

2011-09-14 @ 22:29:41
Postat av: J B Doe

Man blir förvånad när verkligheten någon enstaka gång visas fram, som i dagens program med Janne Josefsson.

Men en debatt om programmet och problemen utlovades, så man kan utgå från att allt då ska ställas till rätta så att folk inte börjar tänka "fel" och till och med börjar sympatisera med sd.

2011-09-14 @ 22:43:07
Postat av: Anonym

Jag tror att våra kära pk-politiker tror att lösningen på alla sociala problem är "resurser" dvs pengar. Du bråkar ok, det är inte fel på dig, vi förstår, det är fel på de andra som sköter sig. Nu gör vi så här: vi tar pengar från de skötsamma och ger dig istället, är du nöjd nu?Jag ser det som ett slags organiserad utpressning, där staten glatt beskattar oss och låtsas om att allting är OK. Vi däremot får högre skatter, försäkringspremier och en blåtira då och då!

2011-09-14 @ 23:11:01
Postat av: carl

alla bör bli stödmedlem i SD(som jag) nästa steg blir att gå på möten och lyssna och begrunda sedan bli mer aktiv.#ingen kan göra allt, men alla kan göra något.# det gäller DIN framtid, skall NI hoppas att andra

skall rädda Sverige och bara passivt stoppa huvet i sanden under tiden?

2011-09-14 @ 23:39:13
Postat av: Jesse

Men nu vill ni inom Sd också ta emot berikare i mängder, hur förklarar du annars vad Sd,s frontfigur i Falkenberg har gjort???

2011-09-15 @ 01:00:49
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Citronsmurfen

>>Enligt min mening måste vi strypa invandringen mycket kraftigt.<<Absolut. Självklart. Pga vissa internationella avtal går det väl inte att stoppa helt, men den måste strypas så mycket det bara går. Sedan räcker inte det - det behövs även någon form av repatrieringspolitik.Men vad sysslar SD med ute i kommunerna? Röstar ja till flyktingmottagning och s k "ensamkommande flyktingbarn"???http://www.nationell.nu/2011/09/14/sverigedemokraterna-rostade-ja-till-flyktingmottagninghttp://www.nationell.nu/2011/09/14/extra-sd-vill-ta-emot-flyktingbarn-gjorde-tummen-upp

2011-09-15 @ 01:42:59
Postat av: Citronsmurfen

...och att SD centralt sedan t ex vill plocka bort nationalism ur programmet gör att funderingar väcks...

http://www.nationell.nu/2011/09/13/bekraftat-sd-vill-slopa-nationalismen-blir-socialkonservativa

2011-09-15 @ 01:45:36
Postat av: Karlskronabloggen

Mycket bra skrivet Thoralf! Håller med dig till hundra procent efter att nu ha sett programmet och det medförde säkert ett antal ytterligare väljare till Sverigedemokraterna!Lycka till i riksdagen under hösten och det ska bli spännande att se om ni sköter er lika bra som under det första året då ni i princip sopade banan med alla sjuklöverpolitiker.Det är bara så trist att inte så många ser det, men jag hoppas pensionärerna i Sverige sätter på TV:n på förmiddagarna och eftermiddagarna och kollar för en del debatter har varit grymt bra!I riksdagen får man ha olika åsikter och inte som i TV-kanalernas morgonsoffor dit man bara bjuder in deltagare som har "SDfobi" och alltid tycker precis likadant.2011-09-15 @ 06:49:51
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Skånepåg

OTStasis spionage i Sverige. Vi vill ha alla fakta på bordet och inte det tillrättalagda som nu presenteras. Vilka var landsförrädarna?

Postat av: Åke, Västervik

Citronsmurfen....Hörde också på omvägar att SD centralt har för avsikt att avskaffa, åtminstone ordet "Nationalislm" i sina skrivningar, men kan

inte tänka mig att avsikten är att förändra politiken, utan att man helt enkelt är trött på politiska motståndares övertolkningar av saker och ting som står i nuvarande partiprogram, och därför på nå´t sätt behöver "överförtydligas".Jag hoppas iallafall att dessa funderingar från SD-toppens sida inte ska leda till avsteg ifrån den nationella identitet och samhörighet som ska känneteckna SD urholkas, för då blir många väldigt besvikna inl. jag själv!!!! Det här vill jag i allafall ha en riktig förklaring på vad som menas....!!! Thoralf kanske kan komma med en förklaring, som sitter närmare ledningen än vi andra.

2011-09-15 @ 07:10:17
Postat av: Skånepåg

@ Åke, VästervikFrån Twitter:

@erikalmqvist Erik Almqvist

Ang frågor kring strykandet av "nationalismen" i SD:s principprogram: Sådana planer existerar inte. #svpol

6 Sep via Twitter

2011-09-15 @ 07:33:40
Postat av: Hulda

SD protesterar mot att en Iman ska predika på Gudstjänsten vid riksdagens invigning.

Bra att någon sätter ned foten och protesterar...!!Tydligen finns det 57 namn på STASI-listan. Offentliggör dem NU!

2011-09-15 @ 08:10:14
Postat av: Thoralf Alfsson

Angående nationalism i vårt principprogram så har jag aldrig hört någon nämna att detta skall tas bort.När det gäller Stasilistan kommer vi skriva motioner om att sekretessen skall upphävas och namnen därmed kommer att bli offentliga. Idag utkommer boken "Inte bara spioner" som jag skall inhandla. Läs debattartikeln i DN skriven av författaren Birgitta Almgren på nedanstående länk.Postat av: jägarn

Stockholms-fotbollsförbunds svarta lista, enbart nybyggare. Hur ser det ut hos er Thoralf?

http://politisktinkorrekt.info/2011/09/15/stockholms-fotbollsforbunds-svarta-lista-idel-nybyggare/#more-100275

2011-09-15 @ 08:41:48
Postat av: Irene

Lars Ryding skriver i sin kolumn SvD om att 349 personer får sina namn upplästa i riksdagen idag och att "nästan alla är fullkomligt okända för den breda allmänheten de representerar".Så är det säkert för dem som representerar de 7 landsförrädarpartierna men ni alla i SD, ni som företräder det verkliga svenska folket, ni är alla kända av oss,och är verkligen våra hjältar!Jag som pensionär kommer att följa era debatter det är en sann njutning höra/se er i talarstolen.

2011-09-15 @ 08:54:49
Postat av: AWSvensson

Har länge undrat över vad som ryms inom ordet mångkulturell,tycker nog jag fick ett konkret svar på den frågan.

2011-09-15 @ 08:58:59
Postat av: Calle

@ Alla

Missa inte kvällens "Debatt" kl. 22.00 i TV 1.Nu skall Josefssons reportage förklaras bort, av bl.a. fjanten Ullenhag. Skall bli intressant att se när dom konfronteras med verkligheten.

2011-09-15 @ 09:39:31
Postat av: Robin Shadowes

Hoppas att ni även tar upp i riksdagen det här hotet med den multiresistenta TBC'n. Nybyggarna är alltså viktigare än svenska folkets ve och väl. Kräv obligatoriska hälsotester och att dom smittade sätts i karantän. Frågan blir väl förstås i slutändan att det anses som rasistiskt att repatriera dom smittade istället för PUT och livslång vård på vår bekostnad.

2011-09-15 @ 10:28:39
Postat av: Anonym

@Robin Shadowes

Detta har redan tagits upp av SD:s riksdagsledamot Per Ramhorn, socialutskottet. Följande inlägg skrevs av honom på SD:s hemsida

2010/12/20:För att undvika smittspridning av tuberkulos bland utlandsfödda i Sverige ansåg vi att det var viktigt att man införde obligatoriska hälsoundersökningar för alla som söker uppehållstillstånd i Sverige. Tyvärr fick vi inget gehör från övriga partier i denna viktiga fråga, vilket jag beklagar djupt.

2011-09-15 @ 11:32:19
Postat av: Magentan

@Robin Shadowes

Detta har redan tagits upp av SD:s riksdagsledamot Per Ramhorn, socialutskottet. Följande står i slutet av ett inlägg från honom på SD:s hemsida 2010/12/20:"...För att undvika smittspridning av tuberkulos bland utlandsfödda i Sverige ansåg vi att det var viktigt att man införde obligatoriska hälsoundersökningar för alla som söker uppehållstillstånd i Sverige. Tyvärr fick vi inget gehör från övriga partier i denna viktiga fråga, vilket jag beklagar djupt."http://sverigedemokraterna.se/2010/12/20/kamp-mot-okningen-av-tuberkulosfall/Av riksdagspartierna är det alltså endast SD som är intresserade av att åtgärda det här mycket allvarliga hotet.

2011-09-15 @ 11:38:37
Postat av: Hulda

Om inte "STASI-listan" offentilggörs får vi alla ta och ta fram namn på misstänkta. Sedan kan vi efterhand stryka de oskyldiga.

På något sätt måste vi provocera fram att listan blir offentlig. Media har på ett effektivt sätt tagit fram de som sammarbetade med Nazisterna. Nu är det tid för att summera vilka som svek Sverige och sålde sig till kommunismen....

2011-09-15 @ 11:46:36
Postat av: Kalle

>MagentanEftersom TBC-larmet inte gjorde något större intryck på Sveriges riksdag förut är det dags att ta upp frågan om hälsoundersökning för bl.a. TBC, AIDS samt multiresistenta bakterier igen. Speciellt nu när ännu mer alarmerande rapporter kommit allmänheten via media.Tiden är mogen för SD att framför TBC frågan i riksdagen igen. Man får inte ge upp och sitta ned på rumpan bara för att SD förlorat en gång. Till slut går det SD:s och svenska folkets väg. Bara att hänga på med lite mer envishet och djävlarannama.

2011-09-15 @ 12:17:39
Postat av: Robin Shadowes

@Magentan. Tycker inte att det skadar att ta upp det igen och igen. Det är ju precis den taktiken dom själva använder, total utmattning med att köra sina frågor tills dom till slut går igenom. Dom kan gott få en dos av sin egen medicin så får vi väl se hur länge dom klarar att stå emot.

2011-09-15 @ 13:19:22
Postat av: Karin

Politikerna är nog tyvärr tvungna att väga sina ord på guldvåg, därav verkade de väldigt naiva och korkade Jag minns tydligt den där sk. Valstugedebatten. Janne Josefsson och hans gäng intervjuade politiker med dold mikrofon. Politikerna sa helt ärligt att de inte tyckte att invandringen var ok. Sedan ställdes de rätt bryskt upp mot väggen. En politiker blev så rädd att han blånekade

2011-09-15 @ 20:33:53
Postat av: Karin

Politikerna är nog tyvärr tvungna att väga sina ord på guldvåg, därav verkade de väldigt naiva och korkade Jag minns tydligt den där sk. Valstugedebatten. Janne Josefsson och hans gäng intervjuade politiker med dold mikrofon. Politikerna sa helt ärligt att de inte tyckte att invandringen var ok. Sedan ställdes de rätt bryskt upp mot väggen. En politiker blev så rädd att han blånekade till vad han hade sagt, när han konfronterades med filmen som togs i smyg av honom. Jag tyckte att det var riktigt riktigt fult av Janne Josefsson - så var väldigt aggressiv - folk fick sparken från sina uppdrag. "huvuden skulle rulla". Politiska debatten tystnade och ingen vågade säga något.

Jag anser att Janne Josefsson i o m detta har stor skuld i det som händer idag. Jag litar inte alls på honom. Vad vill han? Blev det inte som han hade tänkt sig i förorterna??

2011-09-15 @ 20:39:57
Postat av: Berit

Jag tycker att SD ska använda uppdrag gransknings film från Backa/Janne Josefsson om hur det ser ut i Sveriges invandrartäta bostadsområden.

För debatt i riksdagen om massinvandringens kriminella baksidor.

Kräv svar från 7-klöverns politiker om de tycker det är relevant att bara fortsätta fylla på med invandrare utan kontroll.

Var skulle de sluta i så fall och vem betalar kräv att kostnaden redovisas offentligt.

Ett ypperligt tillfälle för SD att få igång debatten om massinvandringen.

2011-09-17 @ 18:21:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0