AVSKAFFA POLIS OCH MILITÄREN

Nu kan jag bekräfta det jag hört från många andra och som flera skrivit i kommentarerna. Det är ”hucklefritt” i Polen. I varje fall har jag inte sett en enda person med slöja eller liknande om man undantar tre nunnor. Inte heller på färjan fanns det någon med dessa klädesplagg.

Givetvis ställer man sig frågan varför det ser ut på det sättet. Svaret är att Polen inte har några PK-politiker och inte på långa vägar ett så generöstbidragssystem som i Sverige. Där alla asylsökande får full tillgång till alla system så snart de fått uppehållstillstånd.

Jag läste att Alliansen och MP gjort ännu en överenskommelse om migrationspolitiken. Nu kommer en ny våg av Somalier till Sverige och dessutom skall illegala invandrare få gå i skola. Det innebär att Alliansregeringen på sätt och vis legitimerar anarki i vårt samhällsystem. Jag tar mig för pannan.

När det gäller anarki så är det väl även något som nu även kommer införas i Danmark
. Det röda blocket i Danmark består av S, SF, Radikale venstre och Enhedslisten. Jyllandsposten skriver om partiet under rubriken ”Vidste du det om Enhedslisten”. Man blir minst sagt mörkrädd när man läser vad Jyllandsposten plockat fram från deras partiprogram. När man sedan vet att pariet ökade från 2,2 procent till 6,7 procent i valet blir jag bekymrad.

Arbetarklassen skall ta över alla större verksamheter, dessutom banker och kreditväsende. Militären och polisen skall avskaffas och ersättas med strejker, demonstrationer, ideologisk och kulturell kamp samt civil olydnad.

Fast någon civil olydnad kan det väl knappast bli tal om när man avskaffat både polisen och militären.
Läs artikel.

Flera av de invalda ledamöterna från Enhedslisten har öppet stött terrororganisationer enligt en annan artikel i Jyllandsposten. Läs artikel.

Att någon i media skulle informera svenska läsare/tittare om Enhedslistens partiprogram är nog mer eller mindre uteslutet. Det skall möjligen då vara den kristna tidningen Världen idag.

Enhedslisten fick tolv mandat och innebär i mina ögon en kvarnsten om halsen på det röda blocket som nu skall försöka driva dansk politik. Jag gissar att det kommer bli stora problem inom en snar framtid i Danmark där ett försvagat socialdemokratiskt parti skall försöka styra.

Hurraropen som vi sett i svensk media över valrsultatet i Danmark lär nu tystna ganska tvärt.


Kommentarer
Postat av: AWSvensson

För att få igenom sin budget så har Reinfeldt vänt sig till prostituerade,i detta fallet Fridolin och Miljöpartiet. Att besöka prostituerade kostar som bekant något, i det här fallet så ska Sverige berikas med påstådda anhöriga till somalier som likt en ekonomiskt fästing bitit sig fast i landet. Tusentals av dessa bidragstörstande analfabeter och resurskrävande kommer att storma in i kommunerna nästa höst. Vinnare är bl a Borlänge och Växjö som kan räkna med c.a 900 st tillsammans utan ersättning från staten. Att detta kräver för nedskärningar inom äldrevården och övrig verksamhet är inte svårt att förstå. Nej nu är det dags att moderater vaknar och stoppa denna hatiska människa som i sin blindhet och hat är beredd att accelerera Sveriges väg mot träsket.

2011-09-18 @ 10:42:35
Postat av: Leffe

Vänstersegern i Danmark är det bästa som kunde hända landet, låt socialisterna visa sin verkliga politik så blir det ett katastrofval nästa gång om dom mot all förmodan klarar en mandatperiod utan nyval.Ska bli intressant att se svensk medias reaktion på det kaos som nu uppstår i Danmark

2011-09-18 @ 12:14:02
Postat av: Ex occidente lux

Vissa partier brukar ju som bekant betecknas som "populistiska".

Någon mer verklighetsfrämmande ärkepopulism än vad som framgår av Enhedslistens partiprogram, kan jag svårligen föreställa mig.Egendomligt nog har jag aldrig någonsin påträffat detta epitet i förbindelse med Enhedslisten. Hur kan väl detta komma sig, månntro?Om detta stolleparti ska utgöra en del av den nya regeringens parlamentariska underlag, lär den nog inte bli långlivad.

2011-09-18 @ 12:20:16
Postat av: Ex occidente lux

Även brandkåren borde naruligtvis avskaffas. Då slutar det omedelbart att brinna.

2011-09-18 @ 12:23:58
Postat av: Lotta

OT/ Säpo gjorde i torsdags husrannsakan i en lokal som tillhör Bellevuemoskén i Göteborg. Läs så försiktigt man uttalar sig och även slår fast att det inte är olagligt att utföra en husrannsakan i en lokal bredvid moskén. En fråga infinner sig då: Är det olagligt att utföra en husrannsakan i moskén? Av vilken anledning skulle det vara olagligt och enligt vilken lag är det olagligt? Är det inte svensk lag som skall gälla i Sverige?

Postat av: Lotta

Rättelse gällande förgående inlägg. Det står inte att det är olagligt att utföra en husrannsakan i en moské utan att det är förbjudet. Frågan kvarstår dock: Varför skulle det vara förbjudet och enligt vad? Läser också att de hemlösa i Göteborg stadsdelar årligen kostar 172 miljoner. När får vi läsa liknande artiklar om hur mycket massvandringen kostar?

Postat av: Tjadden

Avskaffa mångkulturen!http://www.friatider.se/framtiden-tusentals-nya-somalier-till-sverige-efter-politiskt-beslut

2011-09-18 @ 13:38:00
Postat av: Calle

Ja du Thoralf, jag har väl aldrig längtat efter att bli gammal,men när man läser om alla stollerier runt omkring är jag närmast tacksam över att ha fyllt 60.Däremot får våra barn och barnbarn ett rent helvete.

2011-09-18 @ 13:39:08
Postat av: Tony Ingman

I går demonstrerade vårdpersonal i Malmö på dom

stora nedskärningar som görs inom vården.

Reinfeldts Svar är att i stället för ökade resurser

så skall vården nu ta hand om alla papperslösas

vårdbehov, och som lök på laxen så skall nya horder

av Somalier tas emot, därav följer det givetvis nya sorters sjukdomar som den redan krackelerande

vårdapparaten skall ta hand om.

Undrar om inte vår statsminister är i stort behov av vård, eftersom det ena knäppa beslutet följer det andra.Är övertygad om att detta idiotiska beslut tillsammans med MP görs enbart för att markera emot SD.

2011-09-18 @ 13:53:33
Postat av: Tjadden

CalleDu är långt ifrån ensam om att tvingas ta på sig sådana dystra tankar om vår framtid, som går tillbaka istället mot medeltiden, tack vare de kollektivt samvetslösa landsförrädarena i 7 klövern.

2011-09-18 @ 14:00:12
Postat av: Svensson

Ska regeringen öppna somaliska daghem sen, för somalierna som kommer hit är lika utsatta som barn, dom kan inte spåket, bättre att ställa frågan, vad kan dom ?

2011-09-18 @ 14:30:08
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Tommy

Vill dem plocka jordgubbar på sommaren?

2011-09-18 @ 14:32:09
Postat av: Magentan

AWSvensson skrev: "Nej nu är det dags att moderater vaknar och stoppa denna hatiska människa som i sin blindhet och hat är beredd att accelerera Sveriges väg mot träsket."Ja, man skulle kunna tycka det, men alla opinionsundersökningar visar att de moderata väljarna står troget bakom sin ledare Reinfeldt, vilka vansinnigheter han än tar sig för.M ligger fortfarande stadigt högst i opinionssiffrorna, dvs mellan 32-35 procent. Inte en enda moderat väljare har alltså reagerat negativt mot samarbetet mellan M och MP.

2011-09-18 @ 14:36:52
Postat av: Tjadden

SvenssonSverige ska bli eller om vi inte redan är det" Europas största flyktingförläggning och då förstå var och en av oss urinvånare att våra rättigheter kan vi inte behålla som då sticker i ögonen på de stackars flyktingarna som flyr sina länder för att låta sig försörjas av dig och mig och övriga 6,5 miljoner pursvenskar.

2011-09-18 @ 14:45:39
URL: http://tagminhandnu.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

@ MagentanDu vet väl att Reinfeldt har skrivit under ett avtal med FN att vi i Sverige ska hjälpa till med att tömma 5 stycken flyktingförläggningar i MEMA länderna där Somalia är det första, som förklaring på varför det dräller in en massa somalier in i Sverige och får automatiskt PUT. (senaste siffran 57,600)

2011-09-18 @ 14:52:57
URL: http://tagminhandnu.blogspot.com/
Postat av: Lotta

Återigen har en kvinnlig SD-politiker attackerats i sitt hem. 9 fönsterrutor slogs sönder och en brandsläckare slängdes in som man trätt buntband runt så ett hela dess innehåll tömdes ut i köket.

Postat av: MartinA

Danska socialdemokraterna kanske blir tvugna att samarbeta med DFP? Då skulle nog en och annan svensk journalist få nervöst sammanbrott?

2011-09-18 @ 15:02:33
Postat av: Lassekolja

Betr. danska valet, så har Svt, SR och TV4 i flera dagar berättat för oss lättlurade svenskar hur Dansk Folkeparti "hamnat ute i kylan" o.s.v. ja, det har låtit som om DF kanske inte helt utraderats men gått KRAFTIGT tillbaka. Verkligen är att DF blev tredje största parti och det parti, som minskat minst av de tre Folkepaertierna.

Socialistisk Folkeparti: -3,8%

Konservative Folkeparti: -5,5%(!)

Dansk Folkeparti: endast -1,6%

SD´s motståndares enda chans försöka bromsa SD´s uppgång är att sprida lögner, floskler och fördomar om SD och liknande partier, men jag är övertygad att dom kommer att misslyckas när väljarna till sist genomskådar att dom blivit grundlurade!

Överenskommelsen mellan M & MP om somalierna kommer att hjälpa SD, om inte närmar vi oss den där stilla sucken, som Kent E. brukar tala om!

Postat av: Carl

Hur är det möjligt att stollar tar över och infiltrerat partier och sänker de skandinaviska ländera.

nästan så man hoppas ryssland eller kina tar över och tvångsförvaltar länder i Europa.

fast det kanske är planen som de smider i i hemliga stormöten som G8,G20,Bilderberg,G7.verkar som de med sakta tillvänjning skall skapa kaoz och mångkriminalitet i samhället.

alla statliga bolag och tillgångar skall säljas ut till globala bankbolagen som sedan plockar ut vinster.

verkar som hela världen blir som ett stort Birkenbau-läger!viktigt: ta kontakt med dina partikollegor i Lekebergs kommun i närke och ge dom mer självförtroende och kämparglödd, angående vindkraftetableringen.bästa är att 1:säga nej till stena

2: kommunen bildar eget vindkraftbolag och bygger vindverk i egen regi.vinsten från den lukrativa vindkraften får kommunen och dess invånare istället för att skattebidragen hamnar i fickorna hos vd ar i privata bolag.

2011-09-18 @ 15:16:04
Postat av: Info

DET HELA ÄR LITET UNDERLIGTPå Kungsholmen i Stockholm röstade jag nästan ensam på Sverigedemokraterna i det senaste valet. Av denna anledning är jag enligt Sydsvenskan en varböld, som det ska stickas hål på. Om i magen med en lång kniv eller med ett somaliskt spjut rakt i hjärtat sägs inte. Camilla Läckberg skriver i Sydsvenskan, jag citerar från en blogg:"Sverigedemokraterna är en varböld som vi borde sticka hål på. Jag skulle vilja lyfta fram allt jag kan för att visa det vansinniga i vad vi gjorde som röstade in ett sådant parti i riksdagen."Här är jag, varbölden, som Camilla Läckberg och Sydsvenskan vill döda, så fort det går:http://www.malmgrenpaintings.se/implications_framset.htmMen ännu underligare är väl Sveriges radios stående huvudnyhet idag: Regeringen har tillsammans med Miljöpartiet kommit överens om att alla somaliska anhöriga (omkring femtio miljoner människor) har rätt att komma till Sverige och genast bli svenska medborgare och sen försörjas på livstid.Frida Johansson Metsu, som har den fina yrkestiteln "ordförande för FARR, Flyktinggruppernas och Asylkommittéernas Riksråd" är ändå inte nöjd. Gång på gång predikar hon i Sveriges radio: Naturligtvis ska alla papperslösa ha rätt att komma till Sverige och att bli försörjda där - men alla andra, de som inte ljuger om att de är somalier utan kommer från Eritrea och Burma, varför ska inte också de få komma?Tja, jag förstår inte mycket. Men det lilla förstår jag, att hur mycket än Camilla och Frida än hånar och vill döda mig, så lever jag fortfarande...Haha.

Hälsning från Varbölden2011-09-18 @ 15:37:50
Postat av: Magentan

Enligt Svenska YLE är 85-90 procent av de somalier som kommer till Finland analfabeter.Tydligen är det då betydligt mer "välutbildade" somalier som kommer till Sverige eftersom "bara" 50 procent av dessa är analfabeter. Vilken tur alltså...

Och då förstår man också ju bättre varför Reinfeldt och alla moderatväljare är så angelägna om att få hit fler...http://svenska.yle.fi/nyheter/sok.php?id=183040&lookfor=&sokvariant=arkivet&advanced=yes&antal=10

2011-09-18 @ 15:39:39
Postat av: Magentan

Lassekoja skrev: "SD´s motståndares enda chans försöka bromsa SD´s uppgång är att sprida lögner, floskler och fördomar om SD ..."Ja, och det har de tyvärr alla förutsättningar att lyckas utomordentligt bra med (vilket de också har gjort hittills).Eftersom det politiska och massmediala etablissemanget förfogar över alla samhällets resurser är det inte särskilt svårt. Den svenska åsiktsmaffian har fortfarande stenkoll på samtliga papperstidningar samt hela radio- och TV-utbudet.Att 24 timmar om dygnet genom den massmediala megafonen ha möjligheten att trumpeta ut den ena politiska lögnen efter den andra ger ett absolut oöverträffat övertag.

2011-09-18 @ 15:55:14
Postat av: Tjadden

@ LassekoljaI min bekantskapskrets går de inte på massmedias lögner om SD och jag tror att alltfler börjar förstå vad massmedia sysslar med, det är väl därför tidningen Nationell Idag (Ni.) får allt fler läsare och inte minst av oss SD som inser att de stödjer SD indirekt om inte annat.

2011-09-18 @ 16:00:06
URL: http://tagminhandnu.blogspot.com/
Postat av: SD

Kan instämma i hucklefritt. Genomförde en resa i Europa i somras, var i slovakien, tjeckien, ungern, polen och rumänien av östländerna. Såg tre negrer på en musikvideo i budapest annars inget.Dessa länder hatar muslimer och negrer och kommer aldrig börja falla in på den väg resten av europa valt.Faktum är att man känner sig trygg. Det finns många fattiga människor, men de är helt ofarliga, det värsta som kan hänta är att någon kommer fram och ropar "Zigarree" eller "small coin".Som sverigedemokrat lämnar jag mycket dricks till de jag anser förtjänar det och bjuder på massviss av "Zigaree".Hemma i sverige igen sänker sig otryggheten, bilinbrott och allmän olustkänsla. SOm vanligt.

2011-09-18 @ 16:05:22
Postat av: Info

BLOCKERAT YTTRANDE"När det gäller anarki så är det väl även något som nu även kommer införas i Danmark. Det röda blocket i Danmark består av S, SF, Radikale venstre och Enhedslisten. Jyllandsposten skriver om partiet under rubriken ”Vidste du det om Enhedslisten”. Man blir minst sagt mörkrädd när man läser vad Jyllandsposten plockat fram från deras partiprogram. När man sedan vet att pariet ökade från 2,2 procent till 6,7 procent i valet blir jag bekymrad.Arbetarklassen skall ta över alla större verksamheter, dessutom banker och kreditväsende. Militären och polisen skall avskaffas och ersättas med strejker, demonstrationer, ideologisk och kulturell kamp samt civil olydnad."

2011-09-18 @ 16:08:42
Postat av: Info

VAD NU DÅ?Jag skrev tidigare, att jag röstade på Sverigedemokraterna och var kritisk till dels att alla somaliska anhöriga nu skulle få komma till Sverige samt till att Sydsvenskan (Camilla Läckberg) av denna anledning kallade mig en varböld.Thoralfs blogg svarade först, att jag inte skulle få yttra mig och sen att jag eventuellt skulle få yttra mig "sedan bloggägaren godkänt" vad jag sagt.Härovan roade jag mig med att citera några rader ur Thoralfs senaste inlägg. Och detta blev godkänt utan vidare.Nu ska det verkligen bli spännande att se vad som händer, när jag klickar på "Skicka kommentar".

2011-09-18 @ 16:16:12
Postat av: Magentan

@ TjaddenDet finns väldigt många "bekantskapskretsar" som påstås "inte gå på massmedias lögner om SD". Likt förbannat ligger SD inte högre än runt 5-7 procent i alla undersökningar, medan M- och S-staplarna ligger skyhögt över.Så länge inte sanningen om SD:s politik och sanningen om läget i Sverige sprids på annat sätt än via bekantar och webben har SD ingen chans att få en meningsfull andel röster, dvs minst 15 procent.Och det brådskar!2011-09-18 @ 16:19:49
Postat av: Tjadden

@ InfoVore det inte trevligare om du hade ett nicknamn så att vi vet vad du brukar skriva om, Att skriva info är det många andra som gör och då blandas du ihop med dem.Att du inte skulle få ha rätt att yttra dig här beror nog på ett missförstånd ifrån Toralfs sida, kanske just för att du kallar dig Info.

Allternativet kan ju vara att du skrivit något dumt som inte är med sanningen överensstämmande i ett annat nicknamn och därför Toralf reaktion.

2011-09-18 @ 16:43:46
URL: http://tagminhandnu.blogspot.com/
Postat av: carl

magenda: i omvalet 2011 i invandratäta Vivalla så fick SD över 8 procent! det berodde på att SD folk var med och bevakade valsedel räknandet!#tror helt klart att SD fick minst ca 15 procent av rösterna men bara ca 6 procent räknades.

7 klövern vill nog ha "möjligheten" till vågmästarroll och nån att trixa med.# länsstyrelsen som anställer valarbetare anställer väl bara folk de har "förtroende för" = folk som är 7 klöver indoktrinerade och får sin lön av dess tentakler.

men det hade varit för uppenbart om de gett sd för få röster så sd kommit under 4 procent!valräknandet är nog(alla vet de fifflar) lika bluffande verksamhet som övrigt i Swedistan.kul sketch om rösträknande:

http://www.youtube.com/watch?v=27f14jWCKno

2011-09-18 @ 16:59:04
Postat av: Tjadden

Jag fick höra ett intressant spörsmål igår om svarta människor.Citat;Har någon tänkt på att ordet Neger är avskaffat i Sverige och när inte det ordet finns med kan ingen bli åtalad för att kalla någon för Neger, när det har mist sin betydelse och betyder ingenting. slut på citat.Min kommentar- Är inte det här en juridisk nöt att knäcka, är det rätt eller fel? Hur tolkar man det här egentligen?

2011-09-18 @ 17:09:12
URL: http://tagminhandnu.blogspot.com/
Postat av: Tjadden

MagentanJag håller med dig, när alla visar en sådan välvillighet mot SD varförför märks det inte i opinionsmätningarna?För det kan väl inte vara så illa ställt att det myglas med dessa mätningar och av den anledningen redovisar man ständigt lägre siffror än de egentliga, om det nu finns några sådana?

2011-09-18 @ 17:14:50
URL: http://tagminhandnu.blogspot.com/
Postat av: LN

Skillnaden mellan vi och domNedanstående text tillkom som en reaktion på SRP1-programmet 16/09 Filosofiska rummet, http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=793&artikel=4685628

i vlket den nyttiga idioten och SD-hataren Elisabeth Gerle som vanligt fick lägga ut texten om den specifikt svenska trossatsen om "alla människors lika värde", vilken henne ovetande är baserad på en 'genant, alternativt avsiktlig' felöversättning av första satsen i Universal Declaration of Human Rights (UDHR) och som sedan har tillåtits tränga ända in i den svenska grundlagen. Dumheten i det nusvenska samhället finns på alla nivåer, den är så spridd och omfattas av så många att den skulle kunna kallas nationalideologi eller anses vara ett slags nusvensk gudlös statsreligion; här exponerades den på professorsnivå - häromdagen mötte vi den på en betydligt lägre nivå när signaturen g gästade bloggen.Europa kommer högst sannolikt inte att förbli mångkulturell länge till, ty snarare förr än senare kommer Europa att omvandlas och domineras av islamiska extremister. Inte av självmordsbombare och andra terrorister, men av i anden och i sin fredliga gärning extremt bokstavstroende muslimer och framför allt av deras mäktiga organisationer.Invandrare kan berika en nation. Men det är skillnad på invandrare och kolonisatörer, på 'nybyggare' och bosättare. De förra är nyfikna, har en öppen attityd och är i de allra flesta fall ivriga att bidraga till och att lära sig om sitt nya hemland för att kunna integrera och tillgodogöra sig vad det nya hemlandet har att erbjuda av vanor och sedvänjor och kultur i allmänhet och inte som bosättarna, som i första hand kasta sig över värdlandets generösa välfärdsutbud, som för dem varit den främsta och troligen enda skälet för deras invandring. Kolonisatörerna eller bosättarna tar också handgripligen sin kultur med sig (bild: http://tinyurl.com/43ajueb) och försöker fortsätta att leva under diktatet av sina egna lagar och sin egen religion. Deras lojalitet är riktad någon annanstans än till det nya land som de har invaderat. Obekant för berikarna själva pågår ständigt högt över deras huvuden samordnade ansträngningar för att utnyttja invandringen av muslimer till Europa i den process vars enda syfte är att bit för bit omvandla Europa politiskt, kulturellt och religiöst i riktning mot det framida globala kalifatet.Ledande för denna satsning är 'Organisationen för den Islamiska Konferensen' (OIC), som inrättades 1969, men som för några månader sedan bytte namn, utan tvekan på inrådan av någon välbetald PR-firma, till 'Organisationen för Islamiskt Samarbete'. Det låter onekligen tjusigare så - vem uppskattar inte samarbete? http://www.isesco.org.ma/OIC representerar 56 islamiska stater samt den palestinska myndigheten (Palestinian Authority). Organisationen avser att representera också alla muslimska invandrare i Europa, Amerika, Afrika och Asien. Den är pan-islamisk, vilket vill säga att dess syfta är att förena och leda världens 1,3 miljarder muslimer. http://tinyurl.com/68nphbyI en manual som publicerades 2001 benämnd "Strategi för islamiska kulturåtgärder i väst" (Strategy of Islamic Cultural Action in the West) hävdar OIC att muslimska invandrargrupper i Europa utgör en del av den islamiska nationen, även kallad Ummah. Alla muslimer tillhör denna enda nation. När väl denna nation är slutgiltigt etablerad på planeten, finns det ej längre som idag några gränser mellan nationer och länder som kan separera muslimerna. Den uppdelning i olika länder som idag råder är enligt muslimskt synsätt ett resultat av västvärldens kolonisation av det islamiska samhället. Glöm ej bort att vi alla enligt islamisk doktrin har fötts som muslimer!

http://www.isesco.org.ma/english/strategy/documents/Strategy%20West.pdf)Den omnämnda manualen föreslår en rad åtgärder för att förhindra integration och assimilering av muslimer i den europeiska kulturen. OIC är inget mindre än ett prematurt universellt KALIFAT, som ej på något sätt liknar tidigare kalifat som de forna ottomanska, abbasidiska och fatimidiska. I stället kanske det kan liknas vid en modern transnationell byråkrati. Kalifatets lismande företrädare har flitigt smugit fram över de gyllene mattorna i maktens korridorer, på FN och i alla de otaliga organisationerna för allianser, partnerskap och EU-Arabiska nätverk och lagt fram sin ord än här och än där. OIC utövar redan betydande makt, dels genom att förse FN med ökande myndighet för global styrning, dels genom det fullständigt underkastade EU, som villigt främjar och understödjer OIC:s intentioner genom sina olika euromediterraneiska organisationer och samarbetsorgan, varav några här nämnes:

Euro-Mediterranean Partnership - Union for the Mediterranean Euro-Arab Dialogue - Euro-Arab University - Euro-Arab Parliamentary Dialog - EU and Maghreb Countries - EU-Algeria relations - EU-Egypt relations - EU-GCC - EU-Israel agreements - EU-MED Association Agreements - EU-Morocco fishing agreement - EU-Morocco relations - EU-Palestinian exports - EU-Syria Agreements - EU-Tunisia relations - Euro-Arab Dialogue - Euro-Arab Parliamentary Dialogue - Euro-Arab University - Euro-Mediterranean cooperation - Euro-Mediterranean Forum - Euromed Civil Forum - MED Programmes - MEA - Mediterranean Forum - Mediterranean Solar Plan (MSP) - PEGASE- Union for the Mediterranean WEU - Mediterranean Euro-Arab Framework - The Anna Lindh Euro-Mediterranean Foundation tillsammans med Svenska Institutet i Alexandria.2011-09-18 @ 18:14:10
Postat av: LN

forts.Bland övriga organisationer som springer OIC:s ärenden bör nämnas Förenta nationernas Alliance of Civilizations, FN:s kommission för mänskliga rättigheter och den europeiska parlamentariska föreningen för EU och arabländerna (PAEAC).I ögonen på OIC:s tjänstemän finns det i dagens värld ingen företeelse som är mera angelägen att bekämpa än "islamofobien", vilken har utnämnts till att vara "ett brott mot mänskligheten" vilket FN och EU officiellt måste bekämpa. OIC kräver också av de internationella organen att förtal av religion (varmed ISLAM avses) skall förbjudas. Också att diskutera varför så mycket terrorism utföres i Islams namn skall betraktas som förtal och vara förbjudet. OIC har också varnat specifikt EU, samt det 'internationella samfundet' för de faror som framkallas av sionismen, extremhögern (här kommer SD in i bilden), aggressiv kristen evangelisation samt annan extremism av olika slag som judisk, hinduistisk, sekulär samt inte minst antireligös sådan, som kan påverka internationella frågor och det sk kriget mot terrorismen. OIC förkastar mångkultur och tillkännager öppet överlägsenheten hos den islamiska tron och den islamiska civilisationen med dess 1300 år gamla oreviderade lagar.Vore det inte lämpligt att vi övertygade islammotståndare som motåtgärd, även om den är tämligen tam, framgent avvisar varje beskyllning för att vara ISLAMOFOBA med att stolt deklarera att vi är ANTI-ISLAMISTER? Nog är det hög tid för KLARSPRÅK? Sannolikt är vi både antiislamister, antinazister och antikommunister. Något annat är knappast möjligt för en upplyst och hederlig nutidsmänniska med såväl självkännedom som minimal kunskap i historia.Även om finansiering av terroristverksamhet generöst utövas av individer i oljerika OIC-länder, är organisationen enligt egen utsago inte anhängare av terrorism. Men ej heller är den - på muslimskt manér - en uttalad motståndare mot terrorism. Våld som är riktat mot de som anses vara fiender till Islam definieras som "motstånd" - även om civilpersoner, däribland kvinnor och barn, är tilltänkta offer. OIC har heller aldrig fördömt r de av Hamas, Hizbollah och av den religiösa härskarklassen i Iran öppet uttalade uppmaningarna till väpnade folkmordsliknande åtgärder mot israeler.Påtvingade ett politiskt system som inrymmer multikulturalism, multietnicitet och multireligiositet och som avfärdar patriotism, nationell identitet och kulturell stolthet samt pådyvlade skuldkänslor för ett imperialistiskt och kolonialt förflutet - något som i Sveriges fall är näst intill obefintligt, men just därför måste frammanas genom att makthavarpatrasket släpar hit den nyttige idioten Jesse Jackson - och okunniga om en mer än tusenårig islamisk imperialism och kolonialism - har delar av befolkningen i flera europeiska länder redan blivit dhimmis i sina hemorter, där de löpande underordnar sig och accepterar en status av underlägsenhet och underkastelse.Kalifatet spirar och tillväxer i Europa med OIC som trädgårdsmästare...

Inte minst är detta möjligt därför att media har fördunklat, förnekat och ljugit om historiska fakta och de uppenbara faror som är förbundna med den av makteliten såväl uderstödda som initierade musliminvandrinen.Om du, sedan du besökt här angivna hemsidor och tittat på framtidens makthavare, anser att situationen är alarmerande och också anser att det är hög tid att motåtgärder blir vidtagna och att gränser måste sättas i Nya Sverige för vad som kan och inte kan accepteras, måste du engagera dig. Tillräckligt länge har du blivit dragen vid näsan! Opponera dig NU, om några år kan det vara försent - om det inte redan är det.

- - - - - -

"Strategi för Islamiska kulturella åtgärder utanför den muslimska världen"

(The Strategy for Islamic Cultural Action outside the Islamic World)

http://www.isesco.org.ma/english/strategy/documents/strategieExtVELR.pdf

2011-09-18 @ 18:15:57
Postat av: Gubben o Gumman

Redan fixat i Sverige Dialogpolis kombinerat me 80% som lägger ned utredningar.

Försvaret 900000 man till 27000 man.Boljevikernas politik k in Danmark hör förmodligen ihop med ett kraftigt inhallarenade av petrokemiska produkter

2011-09-18 @ 20:47:07
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Kan vi gå så långt så vi kallar Fridolin för Puttefnask?

Vad kostar ett nyp nu förtiden (som bekant)

2011-09-18 @ 20:49:05
Postat av: Ugglan

2011-09-19 @ 21:18:46
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:26:15
URL: http://www.burberry-pas-cher.com
Postat av: Chaussures Christian Louboutin

Les médias en font beaucoup de son argent dans l'intérêt des gens obsessif dans la vie de leurs célébrités préférées.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="Chaussures Christian Louboutin">Chaussures Christian Louboutin</a>

Tout le monde veut savoir ce que les stars portent de sorte qu'ils puissent obtenir les mêmes, ou du moins quelque chose approchant les mêmes.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="chaussures christian louboutin soldes">chaussures christian louboutin soldes</a>

Beaucoup de trésorerie des entreprises sur cette volonté en offrant réplique ou tomber chaussures de marque - la dernière catégorie est en fait illégal, <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="prix chaussures christian louboutin">prix chaussures christian louboutin</a>

car les maisons de conception perdre de l'argent à partir offs.There knock ne fait aucun doute que le culte de la célébrité sans cesse croissante dans <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin pas cher">christian louboutin pas cher</a>

les Etats-Unis et ici, dans au Royaume-Uni a conduit à plus de gens désireux de chaussures de marque propre. Pas une <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin femme">christian louboutin femme</a>

semaine ne passe sans que le magazine des femmes appelant à ses lecteurs pour obtenir des chaussures comme Kylie ou comme Kate <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/6-christian-louboutin" title="Christian Louboutin">Christian Louboutin</a>

Moss. Aujourd'hui plus de gens dépensent leur argent sur les chaussures Jimmy Choo et Christian Louboutin femmes que jamais auparavant,<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/9-christian-louboutin-chaussures" title="Christian Louboutin Chaussures">Christian Louboutin Chaussures</a>

et un marché en pleine croissance a conduit à une croissance du nombre de sites offrant des épouses discount designer shoes.The <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/16-christian-louboutin-hommes" title="Christian Louboutin Hommes">Christian Louboutin Hommes</a>

et copines de footballeurs de classe mondiale, ou remue comme ils sont connus a augmenté la popularité des marques de créateurs tels que des chaussures Christian Louboutin femmes. Si vous achetez des chaussures de marque discount alors il est possible d'obtenir des orteils Christian Louboutin peep.

2011-11-14 @ 07:26:48
URL: http://www.chaussureschristianlouboutin.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0