30 SEKUNDER I RADIO ÖSTERGÖTLAND

Har idag varit i Norrköping och Radio Östergötland tillsammans med andra riksdagsledamöter från 7-klövern. Trevlig debatt om infrastruktur, Sjukförsäkringen och den ekonomiska krisen, dessutom en hel rad kortfrågor. Eftersom vi var 8 personer så får man inte många tillfällen att få ordet när effektiv tid var ca 40 minuter. Varje person fick dock 30 sekunder att säga några ord.

Jag tog chansen att säga att Östergötlands kommuner under 2010 betalade ut över 700 miljoner i ekonomiskt bistånd. Av dessa gick ca 430 miljoner kronor, nästan en halv miljard till utrikes födda. Det innebär att mer än 60 procent av utbetalningarna gick till utrikes födda trots att de endast utgör 12 procent av befolkningen. Ett slående bevis för en fullständigt misslyckad invandrings- och integrationspolitik. Det var värt att åka tur och retur idag till Norrköping bara för att säga detta i lokalradion.


Igår hade SDU torgmöte i Kalmar. Det handlade i huvudsak om det beslut som Kultur och Fritidsnämnden fattat om segregerad simundervisning.Så här ser beslutet ut från nämnden. Av beslutet framgår det att det är centerpartiets Ingegerd Pettersson som kommit med förslagit och att ingen har reserverat sig mot beslutet.Nedanstående personer tog beslutet i Kultur och Fritidsnämnden.

Noterbart är att före detta KFF-spelaren Lasse Johansson både sitter i Kultur och Fritidsnämnden samtidigt som han är ordförande för Kalmar Familjebad. Med anledning av detta har jag mailat honom om detta beslut vilket han blivit lite irriterad över. I nedanstående svar tycker jag att det finns några saker som man absolut lyfter på ögonbrynen över. Lasse Johansson tycks mena att införa segregerad simundervisning är ”att följa med utvecklingen".


Kommentarer
Postat av: PK

Förutom att svaret är snömos är det även inkorrekt: "Den dagliga verksamheten och hur själva driften sköts, lägger vi oss inte i". Nej, jag förstår att ni inte svabbar golvet ellet agerar simlärare, men det är ni som bestämmer hur verksamheten ska bedrivas!Sverige har unikt lågutbildade och ointelligenta politiker, sätt mig i ett IQ-test mot hela fritidsnämnden och jag kommer vinna.

2011-09-27 @ 01:10:56
Postat av: anders

"VI MÅSTE KOMMA TILL RÄTTA MED DE HÄR KULTURERNA"

Polis kallades till von Rosens väg uti Rosengård i den sköna staden Malmö klockan 14.19 efter larm om ett bråk. Väl på plats visade det sig att ett flertal personer bråkade och att en person var nedslagen med ett tillhygge. När polisen försöker ingripa blir situationen hotfull. Som tur är, är några enheter ur den nationella säkerhetsstyrkan på plats - de som skall förhindra att den infödda befolkningen resere sig mot det Clownfeldtska förtrycket. Enligt polisen uppstår en nödvärnssituation och polisen skjuter skarpt. Och träffar! Mannen skadades i benet och fördes till sjukhus med ambulans. Ytterligare en person uppges vara skadad samt ett flertal gripna. Enligt obekräftade uppgifter ska bråket handla om en familjefejd. Sammanlagt har polisen skjutit tre-fyra skott, säger en person på plats.

http://youtu.be/gCg17qzwgqY

2011-09-27 @ 04:09:12
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, det var nog bland det mest korkade jag läst på länge! Så att införa könssegregerade badtider är ”att följa med utvecklingen".Det är väl snarare ”att följa med avvecklingen" av ett modernt samhälle som verkar vara på väg tillbaka mot medeltiden.Men Lasse Johansson har nog, liksom tidigare kollegan i KFF Henrik Rydström, kanske nickat lite för många bollar under karriären!

2011-09-27 @ 04:18:33
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Mats Carlsson - Holmsund

Reality Club var inget bra namn i sammanhanget.. Allvarligt talat så måste man än en gång konstatera vilken nivå många av våra kommunalpolitiker befinner sig på, det är patetiskt.

2011-09-27 @ 05:09:44
URL: http://www.galaxybloggen.se
Postat av: Sven Dacke

I Smålandsposten Växjö tar ledarskribenten upp brottsligheten i Mexiko, men utan att reflektera på att vi har en liknade situation i Sverige."Mexiko har för närvarande svåra problem med att upprätthålla lag och ordning och en oroande tendens är att medborgarna börjat anklaga myndigheterna i stället för de kriminella."Men är det inte politiker som sätter gränserna för vad som är accepterat i samhället?

Postat av: Gubben o Gumman

OT JP:s Bad och brandnytt : Containerbrand 23.10 Berga Centrum

2011-09-27 @ 06:27:17
Postat av: Sven Dacke

Tänk så lätt det skulle vara att "omprogramera" en missbrukares hjärna under rehabilitering från kraftigt missbruk.Naturligtvis förekommer inte sådant i Sverige, möjligtvis i Kina eller Nordkorea.Är det föresten någon som vet var Petzell vårdats senaste tiden2011-09-27 @ 06:51:05
URL: http://www.namndemansgarden.se/kontakta-oss
Postat av: Sven Dacke

Chatt på Aftonbladet om Petzells avhopp.Medverkar gör Statsvetaren och "tidigare" KPLM,r medlemmen Ulf Bjereld och SD experten från Expo Daniel Pohl

Postat av: Fredrik

Är det denna inställning vi har till religiöst förtryck mot det kvinnliga könet?Låt gå principen eller som denna skara politiker.

"följa med utvecklingen" och alla andra kommunpolitiker som fattat samma beslut.Vad jag förstår så grundar man det på att de är bra att dom lär sig att simma och vi får acceptera

att männen inom denna kultur vill ha det så?Handen på hjärtat till alla som läser oavsett

politiskt tillhörighet.Att tillåta och acceptera detta är att stödja förtryck av det kvinnliga könet.Jag gillar lika !

Rättigheter

Lön

Arbetsvilkor

Rösträtt osv osvKan någon förklara för mig hur i helvete vi kan

ha tappat kurs nåt så in i helsike..

2011-09-27 @ 07:23:43
Postat av: S-E Karlsson

Hej , idag har ju Alice Teodorescu ett inlägg i

Oskarshamns tidningen , vad är egentligen sanning om henne , har hon blivit "sparkad " eller inte ?

2011-09-27 @ 07:44:15
Postat av: Tony Ingman

Tycker att det är tråkigt att William Petzäll

försvinner från SD, eftersom han var en både

kunnig och skärpt i debatterna mot 7 klöverns

erbarmliga figurer.

Han borde lämna sin plats i riksdagen, ta tag i sina problem, och sen komma tillbaka i partiet!

Sen drar det ner hans betyg om det är sant som

det sagts, att han sökt medlemskap i moderaterna!

Det partiet borde han hålla sig för god för att ta i med tång.

med tång

2011-09-27 @ 07:52:09
Postat av: Tony Ingman

I söndags sått Lena "pannkakan" Sundström och grät

ut i TV 4 och i går var det dags för Aftonbladets

Jan Helin i Godmorgonsoffan. Anledningen var att någon kapat deras identitet.Det blir patetiskt när

dessa slasktratt journalister som fungerar som den värsta sortens dyngspridare i andra sammanhang sitter och gnäller i Tv så fort någon. jävlas med dom själva

2011-09-27 @ 08:27:41
Postat av: S-E Karlsson

Härlig smocka du fick in där på endast 30 sekunder, Thoralf ! Där fick många något att tänka på !

2011-09-27 @ 08:34:13
Postat av: Sven Dacke

När jag tittade på Videon från SD mötet i Kalmar med Chang Fricks och Thoralf fick jag syn på denna lilla vidosnutt, som på ett mycket fint sätt visar vad livet går ut på, och hur svårt det är ibland .Lycka till Chang Fricks med mera filmer, och SD arbetetPostat av: vmm

Det är alltså personalen på badet som vi ska klaga på... Kanske dags att avskeda dom?

2011-09-27 @ 09:33:03
Postat av: AWSvensson

PK ,jag är helt övertygad om att du slår hela fritidsnämnden i IQ,men allvarligt talat är det någon bra värdemätare. Att följa med utvecklingen,kan man inte ur detta förnimma en uppgivenhet inför islamiseringen ,eller det är något vi får räkna med med fortsatt inflöde av anspråkstagande muslimer,eller misstolkar jag.

2011-09-27 @ 09:41:38
Postat av: SM811

Frågan som jag vill ha svar på av politikerna är..

Är ni för eller emot ett segregerat Sverige?

2011-09-27 @ 10:36:45
Postat av: Gubben o Gumman

30 sekunder måste tidsmässigt ligga i närheten av AW Svenssons samlivsrekord, kanske lite i överkant men ändå.

2011-09-27 @ 11:47:39
Postat av: Nimbus

Den goda Ingegärd blev ju avpolletterad ur Omsorgsnämnden, och fick en reträttplats (hon måste ju ha lite arvode att leva på stackarn annars kan hon ju magra lite....) i Kultur och Fritidsnämnden. Hon är duktig på att vända kappan efter vinden, 2002 var hon ivrig förespråkare för att Stensbergshemmets kök skulle privatiseras, det skulle ju bli så stor ekonomisk vinst för kommunen. När det sen började skrivas artiklar om undernäring hos äldre vändes genast kappan och helt plötsligt var det väldigt viktigt med hemlagad mat, inga storkök nej nej, alla skulle få känna doften av nylagad mat.

Vad är politiskt korrekt nu: jo naturligtvis segregerade badtider, och vips är lilla Ingetärd(!!) framme och försöker fiska lite politiska poäng, men sorry, Maaudan är hemsk, och Ingetärd kommer som nr 2.

2011-09-27 @ 12:02:53
Postat av: Kalle

DN skriver:

""Petzäll garanterad 2,5 miljoner

Om William Petzäll i sin roll som politisk vilde i riksdagen väljer att vara helt passiv har han fortfarande rätt att kvittera ut 2,5 miljoner av skattebetalarnas pengar /.../ Det finns ingen närvaroplikt.""Skriver DN i Länken.Snacka om schyssta löner i det politiska livet. Förstår att många hänger i dessa löner med huggtänderna.Dessa löner vore något för alla fattigpensionärer!!!Postat av: LN

Med hänvisning till den nyligen avslutade sammankomsten av välmenande idealister under namnet "Counterjihad London 2011" påstås härmed att en antiislamisk lösning på problemet med, (1) tillströmningen / importen av muslimer till Europa och (2) den pågående islamiseringen av Europa, inte är sannolik. En demokratisk lösning - som anses vara den enda genomförbara - förutsätter nästan alla människors samordnade medverkan (t.ex. vid valurnan).Men eftersom i vår tidsålder nästan alla människor är både ointresserade och okunniga om ämnet, eller så är de politiskt korrekta, snälla och goda, vänsterextremister, dumma, rädda, fega, islamofila etc. och eftersom merparten under det senaste halvseklet också varit offer för en förfäande kulturmarxistisk indoktrinering i förskola och skola, saknas förutsättningar för att förnuft, logik, fakta, saklighet osv skall kunna ha något inflytande. Senast en hotande islamisering av Europa stoppades var 1683 av den ENVÄLDIGE fursten Jan Sobieski, polsk kung och patriot.

Tror du också att det var sista gången?

2011-09-27 @ 14:51:02
Postat av: Svensson

Det skulle vara kul att veta hur mycket invandrarna som kommer till Sverige, vad dom kostar oss skattebetalare.

2011-09-27 @ 15:24:13
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Skånepåg

Anlagd brand vid Skälby.

Postat av: Tony Ingman

Ha Ha "att följa med utvecklinen" Han menade väl

avvecklingen av nutiden, till förmån för medeltiden!

2011-09-27 @ 16:07:44
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Ladorna vid Skälbygård brinner bra.

Frågan är när Kalmarpolisen skall börja agera

Kanske bra att börja spänna musklerna även om Anna inte tror på det.

2011-09-27 @ 17:04:07
Postat av: LN

Äh, det är väl inte så farligt,

om vi är snälla mot dom nu,

är dom snälla tillbaka när de

har tagit över efter Clownfeldt.http://youtu.be/AIP6Rq2KqSI

2011-09-27 @ 18:44:19
Postat av: Lotta

OT/ tittar på nyhterna på TV4 om apanaget till kungahuset. En Phia Andersson (s) har tillsammans med andra sossar lagt in en motion där man vill att det skall redovisas hur apanaget används. Som skäl anger Phia Andersson att sossarna vill ta ansvar för skattebetalarnas pengar. Varför hör man aldrig samma "genuina ansvarstagande" när det gäller massinvandringen och värnandet om svenskarnas skattepengar då?

2011-09-27 @ 19:24:49
Postat av: S-E Karlsson

Bra Lotta helt rätt tänkt ! Godkväll .

2011-09-27 @ 20:45:39
Postat av: surkart

Följa utvecklingen tillbaka till medeltiden!? Har Johansson en skruv lös ?

2011-09-27 @ 21:38:16
Postat av: Thoralf Alfsson

LottaEn bra reflektion över sossarnas ansvarstagande. Jag skall fundera på hur vi kan utnyttja detta.

2011-09-27 @ 22:11:24
Postat av: Ronny

Jaha, så finns det givetvis dom mediakåta pajaskändisar som Jonas Gardell, Marc Levengood, Niklas Strömstedt med fler som nu försöker göra sig roliga på W P avhopp. Här råder minsjäl ingen censur i medias spridning av det s.k näthatet. Bara fritt fram att spy sin galla, bara det gäller SD. Fy faaan va sjukt......

2011-09-27 @ 22:44:27
Postat av: Stefan K

Lasse Johanssons ord om "att följa utvecklingen" säger allt om vad det handlar om.Utvecklingen i Sverige enligt Johansson och då också socialdemokratin är att återgå till tider när män och kvinnor var separerade från varandra i det offentliga och därmed ser vi alltså hur kampen för jämställdhet tar många kliv bakåt i utvecklingen.Det är nu 100 år sedan män och kvinnor för första gången fick bada tillsammans i Sverige.

Nu anser alltså Socialdemokraterna i Sverige att denna händelse inte var viktig i kampen mot jämställdhet och i och med Islams frammarsch i vårt land så verkar feministernas kamp för jämställdhet vara på tillbakagång. För det är väl inte bara på lönespecen som jämställdhet mäts?Talar Lasse Johansson för sig själv eller hela socialdemokratin?

2011-09-28 @ 09:55:39
URL: http://petterssons.bloggsida.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0