VÄNSTERN KOSTSAM FÖR SKATTEBETALARNA


                                                           Foto Thoralf Alfsson


Idag har jag varit i Malmö på SDU:s demonstration tillsammans med några andra medlemmar från Kalmar. En händelserik dag men samtidigt en bedrövlig upplevelse. Polisen hade satt in en enormt stor insatts för att kunna garantera att SD kunde genomföra sin demonstration i Malmö trots vänsterextrema våldsverkare försökte stoppa demonstrationen på olika sätt. Jag vill inte tänka på vad polisens kostnader blir när slutnotan skall summeras. Fakturan borde skickas till Lars Ohly och andra ledare för de kommunistiska partierna i Sverige. Det finns andra hål att stoppa dessa skattemedel.

Bland åskådarskarorna fanns dock många sympatisörer också, något som media gärna inte vill skriva om. Personlige skulle jag gissa att ca 20 procent av de som stod utanför avspärrningarna var sympatisörer. Jag noterade att ett flertal av åskådarna gjorde tummen upp under demonstrationståget.

Ett ganska talande klipp från Sydsvenskan. Läser man "emellan" raderna är den ganska talande.Jag vet inte hur många polisen gripit men jag gissar att det är minst 50 bråkstakar. Det mest beklämmande med dessa motdemonstranter är att det tycks ha stängt av vissa av sina sinnen, som t.ex. hörseln. Eller så står det så illa till att de inte kan lägga ihop 1+1. Vanlig slutledningsförmåga tycks saknas hos många av dessa individer.

Här kommer lite bilder från dagen i Malmö.


                                                               Foto Thoralf Alfsson                                                             Foto Thoralf Alfsson

Sedan några bilder på de intellektuella i Malmö!
                                                        

                                                              Foto Thoralf Alfsson                                                                        Foto Thoralf Alfsson
    


                                                        Foto Thoralf Alfsson


                                                           Foto Micael Foghagen


Kommentarer
Postat av: Pelle P

En drömmare på näst sista bilden med med den talande texten "asyl åt alla". Vad får dom allt i från? Vad ska Sverige göra med alla tomma länder när alla har asyl här?Bra jobbat av SDU & även polisen verkar ha gjort ett bra jobb trots omständigheterna.

2011-10-16 @ 01:32:50
Postat av: wied

Vad får dom allt i från? Svenska skolan och utbildningssystem

2011-10-16 @ 02:26:58
Postat av: Erik

Man få se till att utkräva böter av dem som omhändertas för störande av mötet. Att angripa demokratin måste ju ses som värre än att vägra någon att komma in i ens butik. Så en 100 000 kr styck. Då skulle det finansiera sig självt.

2011-10-16 @ 02:42:11
Postat av: Jesse

Fina bilder där i slutet. Vilken salig samling trashankar ho ho ho

2011-10-16 @ 07:15:32
URL: http://kattsvans.wordpress.com
Postat av: Robin Shadowes

Det var säkert felstavat. Var nog meningen att det skulle ha stått Asyl åt allah istället. Men det är okej för mig om nån nu kan hitta honom, för då slipper vi väl alla andra mohammedaner?

2011-10-16 @ 08:09:03
Postat av: Stefan K

Varför urartar merparten vänstersocialistiska demonstrationer i våld och hot? Ligger det i generna att leka anti-demokrat eller förstår de inte bättre? Är det inte Malmö, så är det Rom eller Aten.Vi ska nog inte bara skylla på Lars Ohlys väljare. Vad jag förstår brukar även Miljöpartister och Socialdemokrater ingå i dessa s.k. "motdemonstrationer".Sorgligt är det och en stor del av skulden lägger jag på vår regering som envist håller sig fast i att det inte behövs några åtgärder mot det politiska våldet. Under gårdagen utfärdades det direkta hot som vi kan läsa på flera bloggar.Det finns anledning att åter ta upp detta i riksdagen Thoralf och det hoppas jag att ni gör.Ganska gulligt reportage som Rapport visade från demonstrationen igår. Sjungande småflickor bland "motdemonstranterna" och stillsamma "motdemonstranter" med snälla plakat. Man kunde nästan tro att de befann sig på söndagsutflykt med sina familjer i någon av Malmös vackra parker.

2011-10-16 @ 08:35:56
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Info

REGNBÅGSRABULISTERJa – vet ni vad ”regnbågsrabulister” är? Kanske inte. Tydligen ändå en viktig gruppering inom den svenska, inflytelserika HBTQ-rörelsen, mer eller mindre löst hopkopplad med AFA, Expo, Ung vänster, SSU, Motkraft osv. Brukar tåga i särskilda avdelningar i prajdparaderna under svarta fanor.Samt ingå i de skränande hopar, som saboterar Sd:s och SdU:s manifestationer.Regnbågsrabulisternas ädla målsättning är följande (notera det graverande kommafelet):”Vi förenas av att vi påtalar – – – att heterosexismen är förenad med rasism, sexism och kapitalism; att kampen mot nationalstat, köttindustri och löneslaveri är viktigare för våra queera liv, än ett sponsoravtal med något PR-hungrigt företag.”Nationalstatens avskaffande (gäller bara Sverige)

Heteronormens avskaffande

De biologiska könens avskaffande

HBT-certifiering

Genusperspektiv

Valerie Solanas

Inga rasister på våra gatorINGA–RASISTER–PÅ–VÅRA–GATOR!2011-10-16 @ 08:40:36
Postat av: Stefan K

2011-10-16 @ 09:23:11
Postat av: Stefan A

Ingen konst att skingra en samling vänsterslödder..bara att gå omkring med en insamlingsbössa för världens fattiga...

2011-10-16 @ 09:23:56
Postat av: Stefan K

Man kanske ska skriva det man tänker innan man trycker på enterknappen.Sveriges Radios Ekot hade en ganska komisk rapportering om SIFO:s väljarbarometer idag.

Kl. 08:00 räknade man upp siffrorna för samtliga partier, utom SD.

Kl. 09:00 nämnde man bara S och M:s väljartapp, samt att flera småpartier ökat något.

2011-10-16 @ 09:25:43
URL: http://petterssons.bloggsida.se/
Postat av: Hulda

Det är talande för vårt land att SD kallas för "främlingsfientligt" och vänsterterroristerna kallas för "motdemonstranter".

Med dessa förvrängda ord ser man tydligt den nuvarande PK-riktningen i Sverige.

Tänk om "motdemonstranter" skulle attackera 1:a Majtågen.......

2011-10-16 @ 09:26:56
Postat av: Calle

Såg programmet Skavlan i fredags 14/10.Han har varit syrlig mot SD ett flertal ggr,och haft anti SD gäster, men här läste en iransk? tjej, troende muslim, lusen av både honom och andra politiskt korrekta journalister och politiker.Även av Percy Barnevik.

Se reprisen om ni har möjlighet.Hon sa att det bara är SD som ställer de svåra frågorna.

2011-10-16 @ 09:35:56
Postat av: Magentan

@Stefan K

Jag besvarar din kommentar i föregående tråd här istället.Du skriver: "Folk är nog klokare än så. De vet varför polisen befann sig på plats och vilka som orsakar detta gång på gång."Nej Stefan K, en stor del av folket är tyvärr inte klokare än så, och massmedias förvrängda vinklingar och mer eller mindre öppna hatpropaganda mot SD sätter definitivt stopp för alla friska tankar åt rätt håll.Du skriver: "Förlorar SD röster på att vänsterpöbeln tvingar fram kostsamma polisinsatser, är det väljarna som bör tänka om, inte SD."Och vilka tror du tjänar på ett sådant resonemang? (Jag kan ge dig en ledtråd: Det är definitivt inte SD - och i förlängningen inte folket heller.)

2011-10-16 @ 10:15:02
Postat av: Magentan

@ Info

Intressant info, Info! :)

Tack för den.

2011-10-16 @ 10:17:25
Postat av: Tony Ingman

Lyssnade på Jimmy Åkessons anförande i riksdagen,

J.Å gjorde ett starkt anförande om den misslyckade invandringspolitiken. Det kan man däremot inte säga

om motståndarna som hela tiden tjatar om att SD vill kasta ut alla invandrare, vilket är en grov

lögn. Jag har inte i något sammanhang hört sådana

uttalanden, ändå upprepas dessa lögner gång på

gång. Att begränsa dårskapen är inte samma sak som

att kasta ut alla invandrare.

Göran Hägglund drog den slitna valsen av att si och så många utländska läkare jobbade i Sverige

och att många invandrare jobbade som vårdpersonal

men naturligtvis inte att många svenska läkare på grund av skattesystemet jobbar utomlands ej hellre

att många sjuksköterskor jobbar i t.ex Norge där ersättningen är betydligt bättre än här hemma.

Som vanligt rena lögner och halvsanningar.

2011-10-16 @ 10:37:54
Postat av: Lassekolja

Man önskar att det vore möjligt att låta dessa "motdemonstranter" leva ett år i sitt drömsamhälle, d.v.s. ett samhälle utan alternativt kraftigt begränsad välfärd, hårt kroppsarbete mellan 06:00 - 18:00 (även lördagar t.kl.15), cykla till och från arbetet alternativt åka kollektivt i kalla, fuktiga, bladfjädrade bussar med bussläp, elda med ransonerad kol,o.s.v. Överdriven skräckbild? Inte alls, så såg det ut i ex.-vis DDR (gamla Östtyskland). Jag har visserligen aldrig levt i DDR men kört transit (mellan Sassnitz och södra gränsen mot f.d. Västtyskland-Hirschberg) under drygt 30år och då på förutbestämda "Transitstrecken", detta för att vi från väst inte skulle kunna se hur det verkligen såg ut i "motdemonstranternas" drömrike. Man bör även beakta att DDR betraktades som en östeuropeisk mönsterstat.

Jag tror att dessa "motdemonstranter" är en av alla negativa konsekvenserna av att värnplikten avskaffades!

Postat av: Hulda

Lassekolja:...

Varför inte låta "motdemonstranterna" jobba en månad för de svältande i Nordkorea? Med samma arbetstider och matransoner som de får i regimens arbetskäger...?

Nordkorea verkar vara Vänsterns drömrike, inga protester syns ju mot förtrycket där.....

2011-10-16 @ 10:51:37
Postat av: Lassekolja

Javisst Tony Ingman@, hela strategin hos SD´s motståndare går ut på att först med lögner och fördomar, måla upp en falsk bild av SD för att därefter attackera densamma. Om våra motståndare vor begränsade av enbart sanningen, ja, då hade inte mycket återstått. Så går det till när de adekvata argumenten tryter.

Jimmie Åkesson är en fantastisk partiledare med många förtjänster, som vuxit med uppgiften, se´n vi valde honom i Norrköping 2005. Att kunna behålla lugnet trots orättfärdiga falska påhopp är en egenskap, som imponerar även på våra motståndare. Jfr med Ohly och Romson, som tappar fattningen för ingenting och Reinfeldt ligger inte långt efter.

Postat av: Magentan

Enligt senaste Sifo-mätningen ligger V före SD för första gången på länge. En del hade ju hoppats på att väljarna som nu hoppar av S skulle gå över till SD, men i denna mätning kan vi konstatera att S-avhopparna väljer MP och V istället. Tyvärr fick jag alltså rätt i mina dystra prognoser.

Hoppas jag har fel när jag nu lägger till att V kommer göra ett rejält kliv uppåt efter att Sjöstedt blivit deras nye ledare.S 30,3 (-1,5)

V 6,3 (+0,9)

MP 10,1 (+1,2)

M 31,1 (-1,6)

C 4,9 (+0,4)

FP 6,8 (+1,0)

KD 3,8 (-0,3)

SD 5,5 (±0,0)

Övr 1,3 (+0,1)

2011-10-16 @ 12:03:33
Postat av: Lotta

Enligt PI var en av de som greps en Skräntärna eller någon annan fågel. Min profession är som ni förstår inte Ornitolog så arten kan ha varit en annan.

2011-10-16 @ 12:54:41
Postat av: Gute

Vilket enormt intresse SDU väcker, det bådar gott inför framtiden.

Avskyvärt att se en sån skock rättshaverister stå och vråla och skramla, detta klientel är det sämsta Sverige har att visa upp.

SDU, efter såna här uppvisningar så får ni "vanligt" folk på ER sida!

2011-10-16 @ 12:57:28
Postat av: allemand

@Magentan, där har du rätt, Sjöstedt kommer tyvärr att betyda ett jättelyft för V-packet. Han är duktig, bara att konstatera, annat än den nuvarande sk-thögen.SDU demonstrerar medan SD är tysta som musen. Kravaller i Malmö tror jag inte skapar några nya röster. Titta på Sifo, intet nytt.

2011-10-16 @ 13:14:11
Postat av: Anonym

Sverige har kommit till en punkt, då vi måste välja om vi ska forsätta nedmonteringen av Sverige, eller om vi ska ändra kurs och börja bygga upp landet igen. Du avgör, läs mer här

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/16/sverige-slits-isar/

2011-10-16 @ 13:47:12
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Robin Shadowes

Skall man tro Lena Holfve så verkar Cypern mer civiliserat än Sverige.http://www.radda-sverige.nu/det-finns-fler-som-reagerar-over-negerbollsrasisterna/#disqus_thread

2011-10-16 @ 14:04:45
Postat av: Skånepåg

@ Robin ShadowesVar det inte en av våra mer kända skånska humorister som tidigare i år sade något i stil med att "konstigt att kalla en negerboll för en negerboll anses vara rasistiskt, det var det aldrig förr".Vi får nog be SD lämna in en skriftlig protest till USA:s och Storbritanniens ambassader i Stockholmia, att de omedelbart upphör att använda ordet swede (kålrot), eftersom det anses att ett stort antal ”nysvenskar” känner sig kränkta av detta och därför inte anser sig kunna söka svenskt medborgarskap!

2011-10-16 @ 14:31:09
Postat av: Skånepåg

@ LottaJo enligt samma källa så lär det även ha varit en (s)trömstare som flaxade omkring bland buskarna på Stortorget och som rönt samma öde. Det enda jag minns av fågellivet då jag jobbade på MAS på 60-talet var en h-e massa duvor överallt i Malmöööö. Men det är ju väldigt trevligt att man fått en ökad mångfald framförallt bland fåglarna. Det tar sig tydligen även här, som mordbrännaren hade sagt. Fl´åt!

2011-10-16 @ 14:40:46
Postat av: SkånepågDen 31:a oktober släcks Politiskt Inkorrekt ned.Någon som vet mer än vad som framgår av sajten?

2011-10-16 @ 15:17:28
Postat av: Lassekolja

Magentan@, betr. besvikna sossar, som gått till V och MP;

Det är bara att konstatera att alltför många besvikna sossar fortfarande inte begriper sitt eget bästa. Om så varit fallet hade dom inte gått till V eller MP.

Vi får hoppas att ev. "Sjöstedt-effekt" är utraderad till valet 2014.

SD har trots allt betydligt bättre möjligheter att göra sig gällande inför nästa val jämfört med tidigare val.

Förstagångsväljare kommer sannolikt att påverka SD´s siffror positivt, dels för att dom besitter internet-vana och dels för att det är dom, som vistas i ex.-vis mångkulturell skolmiljö med allt vad det innebär.

Postat av: carl

PI är nog hackad, de brukar annars anonnsera efter nya som kan skriva och ta över.www.friatider.nu är nedsläckt helt plötsligt.det är nog bilderbergsgruppens 7 klöverparti som gett order.fast nu är det spännande! tänk er att sverige varit ett Indoktrineringsland där befolkning manipulerats att gett bort allt till staten.nu har globala fianansmarknaden köpt 7 klöverns politiker, som vill bli av med svenskabefolkning innan de upptäker de blivit blåsta.sakta men säkert skall pursvenskar bytas ut mot en världmedborgare som inte har några fädernelandsideer, utan går med på vad som helst

2011-10-16 @ 16:06:13
Postat av: Kalle

Ännu ett bra internetmedia läggs ned. Nu är det Politiskt Inkorrekt (PI) som läggs ned.PI skriver

""Sedan vår f d redaktörs död reducerades redaktionen kraftigt, en aktiv och drivande huvudskribent försvann vilket orsakade en närmast omänsklig arbetsbörda för de kvarstående. Faktum är att vi redan direkt efter hans död hade långt framskridna planer på att lägga ned PI /.../

Allt är dock inte bara nattsvart denna dag. Arbete pågår på annat håll för att starta en sajt med liknande inriktning där en fortsatt kritisk samhällsanalys kommer att bedrivas. Vissa av våra skribenter kommer dessutom att fortsätta sitt arbete där. PI:s redaktion kommer dock inte att vara inblandade i detta. Mer information om denna sajt kommer inom kort."" skrev PIDen 31 oktober 2011 släcks PI ned för gott enligt PI redaktionen. Tre hela år har PI glatt oss som inte litat på fulmedia.Tack PI för den tid som varit. Bockar ödmjukast.

2011-10-16 @ 16:11:40
Postat av: carl

blev fel skall vara www.fritider.se

(om man drar ikonen ner till aktivitetsfältet så blir den en genväg där)jag tror vänsterfolket som demonstrerar får betalt att tycka som de gör. ingen normal begåvad människa vill ha 7 klöverns politik.troligen är det statsbidragen till alla mystiska organisationer som sedan avlönar vänstern i olika projekt.sedan omsätter den svenska massinvandringsindustrin miljarder, glassiga jobb som 7 klöverns undersåtar gärna vill ha kvar.men vad händer när det inte finns nån infrastruktur och välfärd att spara in på?

2011-10-16 @ 16:14:43
Postat av: Tom Box

@Kalle, prova här istället, http://friapi.wordpress.com/

2011-10-16 @ 16:41:44
Postat av: Berit

Jag håller med Erik som skrev 100.000 kronor/st ska de betala som störde ordningen för SDUs demonstration i Malmö och som 600 poliser tvingades bevaka.

De ska betala vad polisstyrkan kostade så kanske de lär sig en läxa för all framtid.

2011-10-16 @ 16:47:12
Postat av: S.E.K.

204 av sveriges 290 kommuner har skrivit på avtal med Migrationsverket om mottagande av de såkallade "ensamkommande barnen " ! Man kan kanske ställa sej frågan vad tänker kommunstyrelserna med i dessa kommuner , har dom tänkt alls ! Detta mottagande byter ju ut sveriges befolkning på tid och längd ! Snart finns det inga blonda kvar i Sverige .

2011-10-16 @ 17:50:57
Postat av: S.E.K.

Såg att flera riksdagsledamöter lämnade salen när Jimmie började sitt tal , detta ofog att lämna salen oavsett vem som står i talarstolen skulle absolut förbjudas , det är vi skattebetalare som betalar lönen för våra riksdagsledamöter , då ska dom faen i mej vara på plats också !

2011-10-16 @ 18:00:03
Postat av: Magnus

En fråga till Thoralf. Varför bjuder SDU in ett parti som la destra? Dessa verkar ju inte enligt media (om man kan lita på dessa)ha ett rumsrent förflutet. Det här skapar ju bara enligt mig negativ reklam för partiet när SVT visar detta på bästa sändningstid.

2011-10-16 @ 18:11:28
Postat av: Michael Gajditza

Jag har skrivit det förr och jag gör det igen. jag tycker att det är helt bedrövligt att SD inte kan få ha sina torgmöten/demonstrationer på samma sätt som andra partier. Har man i laga ordning fått sitt tillstånd så ska man också i god demokratisk ordning få hålla sitt möte utan att behöva vara rädd eller bli tystad. Jag har ingen som helst förståelse eller sympati för dom som håller på och stör SD:s möten på det sätt dom gör!

2011-10-16 @ 18:34:59
URL: http://svemykon.info
Postat av: Tony Ingman

Såg precis ett reportage om Nordkorea med allt

fler undernärda barn och extrem fattigdom bland

befolkningen. Men svulstiga militärparader med

vapen så långt ögat når, det har man råd med.

Det är bara att konstatera att kommunismen är inte

ett samhällssystem, utan en gravt allvarligt

sjukdomstillstånd som inte någonstans på jordklotet

stått för något annat än stagnation och tillbakagång, kort sagt en cancersvulst på samhällskroppen. Exemplen är många Ryssland hade

detta dödfödda system i75 år med gigantisk efterblivenhet, Kina likaså, som visserligen bekänner sig till kommunism än i dag, men börjat

utvecklats först sedan man börjat att införa

kapitalistiska affärsmetoder.

Ändå rantar här omkring inteligensbefriade dårar

och ropar på införande av det kommunistiska systemet i Sverige. Helt otroligt

2011-10-16 @ 18:38:54
Postat av: nadacomprende

Politisktinkorrekt??????Hackat????

2011-10-16 @ 18:55:20
Postat av: Skånepåg

OTYtterligare mordbrand i Kalmar från Barometern.KALMAR i dag 18:44

En rådig Ljungbyholmsbo lyckades i helgen stoppa en storbrand vid Ljungbyholms förskola. Vid 13.30-tiden fann personen att en soptunna nära husets vägg stod i brand.Lågorna stod höga, men tillsammans med en granne och flera hinkar vatten släcktes branden. Räddningstjänsten behövde inte komma. Händelsen är betecknas som mordbrand.

Postat av: Tjadden

Så var det dags igen" hur Alexandra Brunell kritiseras av Sourze redaktör, men glädjande nog så har han fått mothugg av flera som kommenterat hans artikel.http://www.sourze.se/__10768261.asp

2011-10-16 @ 19:18:28
Postat av: evamarie

Jag var där!!!

Stod mitt i hopen med galningar.

Det var en ledsam dag, man insåg att det finns gott om odemokratiska människor som väntade på att lyncha.

Du har rätt Thoralf, jag var där och gjorde tummen upp. Då trodde sambon att jag skulle få på flabben.http://petterssons.bloggsida.se/politik/det-radde-maskeringsforbud2011-10-16 @ 19:38:42
Postat av: Hulda

Tony Ingman:...

Såg samma reportage nu. Vi får verkligen hoppas att detta land fredligt imploderar på sama sätt som Sovjetunionen.

Men chansen är väldigt liten. Alla är extremt hjärntvättade och övervakade av regimen. Minsta lilla och inte bara du utan hela familjen hamnar i fängelse eller arbetsläger.

En Amnesty-rapport om tragedin publicerades för några månader sedan, men det har varit väldigt tyst om den.

Kommunisternas lyckoparadis är ett H-E för sina innevånare som inte tillhör makteliten....

Samtidigt finns människor i Sverige som stöder detta förtryck. Man häpnar....

2011-10-16 @ 19:47:22
Postat av: Kermit

Om text-TV stämmer låg SD rimligen på mellan 6 och 7 % sista veckan av SIFO:s opinionsundersökning. M och SD tog mycket av S:s tapp enl text-TV och medelvärdet av båda veckorna för SD var 5,5 %. (Eftersom SD knappast kan ha fått lägre än 4,5 % första veckan)

2011-10-16 @ 19:53:49
Postat av: Robert Stöm

Samma idioter som förstörde i Göteborg 2001 men i en annan skepnad. De bryr sig inte om något annat än att få bråka var kvittar

2011-10-16 @ 20:14:31
Postat av: sophia

Rekommenderar verkligen en bok om Nordkorea som vann pris som bästa reportagebok 2010 och nominerades till National books Award. "Inget att avundas" av Barbara Demick, byggt på intervjuer med avhoppare som lyckats fly ifrån världens mest slutna rike. Stark skildring av ett samhälle som drivit kommunismen till det yttersta, rekommenderad läsning för afaiter och hjärntvättade vänsterfolk som läser här och även för andra, varning dock för känsliga själar!

2011-10-16 @ 20:41:11
Postat av: Magentan

Gute skrev: SDU, efter såna här uppvisningar så får ni "vanligt" folk på ER sida!Vilka uppvisningar menar du då? Menar du det som den delen av det "vanliga" folk som bor i Malmö och som vågade sig in i lejonkulan fick se (alltså redan frälsta SD-sympatisörer)?

Alla andra i vårt avlånga land vet inte mycket av vad som hände i Malmö. Det som Thoralf och PI visar här på nätet har ju bara setts av den lilla minoritet av folket som läser här. Den stora majoriteten av folket har enbart matats av PK-massmedias anti-SD-propaganda. Och den har gett en HELT ANNAN bild.I PK-massmedia nämns inte ett ord om systematiska, olagliga störanden av tillståndsgivnan SD-torgmöten. I PK-media existerar heller inga rabiata, hetsande vänsterextremister och påtända, vrålande ligister. I PK-media finns absolut ingen pöbel som kastar knallskott och skränar åtalbara hotelser till SD-ungdomarna som ”Vi kommer till ert hem, vi tar er på natten!”.I PK-media finns ENDAST små rara oskyldiga små gossar och flickor som kallas för "MOTDEMONSTRANTER" och som i TV får tala om för hela svenska folket att de är där för att de "inte tycker om rasister" (så kan man i PK-media enkelt och effektivt ljuga för alla lyssnare och tittare att SD är "rasister").Exempel på PK-rubrik i Expressen: "Motdemonstranter buade ut SD:s tal"

Exempel på PK-rubrik i Sydsvenskan: "Högljudda protester mot SDU:s demonstration"

Exempel på PK-journalistik i Sydsvenskan: "Skånepolisen bekräftar för Sydsvenskan att 20 personer har omhändertagits. Det är dock oklart om det handlar om SDU:are eller motdemonstranter." (OBS!) Så kan man alltså i PK-media snabbt och enkelt övertyga alla läsare som inte var där att det lika gärna kan vara 20 SDU:are som har omhändertagits vid demonstrationen.Svensk PK-media har verkligen passerat den undre gränsen med råge!

2011-10-16 @ 21:06:24
Postat av: Hulda

En pressad Repalu i SVT,s Agenda. Han har äntligen fattat att problemen är enorma i landets, speciellt Malmös förorter. Men han vill fortfarande ha in flera invandrare...

Så helt har han inte vaknat.

Eller har han det, men vet att han får ta ett steg i taget...?

2011-10-16 @ 21:35:04
Postat av: Magentan

Nedan är några olika citat från vad en ovanlig journalist som faktiskt inte håller med sina PK-kolleger. Hon har en blogg på nätet där hon har skrivit om SD-demonstrationen och den aggressiva pöbeln. När får vi se journalisterna i våra PK-medier skriva något liknande istället för de vanligt insinuanta anti-SD-flosklerna?En SD:are från Ystad som blogg-journalisten intervjuar säger: "Det är så tröttsamt att bli kallad rasist, när vi tvärtom säger att en svensk kan se ut hur som helst, bara han eller hon accepterar svenska lagar och regler och anpassar sig till vårt land. Och störst ansvar har dina kolleger – det är främst journalisternas fel att folk tror att vi är rasister!"

[...]

"Jag håller med honom. Jag kan inte begripa varför nästan alla svenska journalister och medier framställer Sverigedemokraterna som nästan- nazister. Det är inte bara ohederligt, det är farligt och uppviglande – det syns ju tydligt på mobben bakom kravallstaketen. "

[...]

"I gruppen bakom kravallstaketen är det minsann inte Voltaires ord som gäller: Jag avskyr din åsikt, men är beredd att dö för din rätt att uttrycka den. Snarare tycks de förmedla: Jag avskyr din åsikt och du ska dö för att du uttrycker den"

[...]

"... bakom kravallstaketen står människor och skriker: ”Inga rasister på våra gator! Inga rasister i våran riksdag!” Hatet i deras röster och ögon, skrämmer mig. Vad är det för pöbelfasoner? Vad hade hänt om inte poliserna skyddat de demonstrerande ungdomarna? Antagligen hade ”antirasisterna” kastat sig över dem och slitit dem i stycken, som de blodtörstiga bestar de såg ut att vara."Läs mer:

http://inteutanminasoner.wordpress.com/2011/10/15/malmo-lordag-gud-bevare-oss-for-antirasister/2011-10-16 @ 21:52:11
Postat av: Magentan

Här är en annan bra bloggare som också var åskådare i Malmö:http://petterssons.bloggsida.se/politik/studie-i-idioti

2011-10-16 @ 23:25:05
Postat av: S.E.K.

Ja,ja,men,galor hit och galor dit , Världens barn , Afrikas barn och ett otal andra som jag har glömt namnet på , en stilla undran varför ingen påkostad gala för tex våra ca flera hundra tusen fattigpensionärer och våra ca 20-25 tusen uteliggare? Nej det är något som det ska blundas för vi kan ju inte visa utåt att vi även behöver galor för fattiga och bostadslösa i Sverige , ett land som måste visa världen hur rikt det är i alla lägen !

2011-10-17 @ 06:25:51
Postat av: evamarie

Hej Magentan

"bakom kravallstaketen står människor och skriker: ”Inga rasister på våra gator! Inga rasister i våran riksdag!” Hatet i deras röster och ögon, skrämmer mig. Vad är det för pöbelfasoner? Vad hade hänt om inte poliserna skyddat de demonstrerande ungdomarna? Antagligen hade ”antirasisterna” kastat sig över dem och slitit dem i stycken, som de blodtörstiga bestar de såg ut att vara."Precis så var det, så mycket hat. Dom väntade på den tändande gnistan för att lyncha. Jag stod vid kravallstaketet och upplevde hatet. Dessa människor var mera som upptända babianer färdiga för attack när de försökte välta kravallstaketet.

Det var skarpt läge och jag trodde vid ett flertal gånger att dom skull döda mig.

Jag kunde ju inte låta bli att fotografera idiotin och svara för mig.

Jag hade tur att det fanns så många poliser annars.....

2011-10-17 @ 07:25:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0