TRÄNAT PÅ NAMNTECKNINGAR

Idag har jag skrivit min namnteckning väldigt många gånger på egna motioner, partimotioner och budgetmotioner. Det kändes nästan som när man hade varit lite för livlig i skolan som liten och fick skriva Jag skall inte ……… 100 gånger i en anteckningsbok innan man fick gå hem från skolan och snyggt skulle det också vara. Något sådant ”straffarbete” är nog inte tillåtet längre men jag tror faktiskt att det var ganska nyttigt. Det kanske man kunde införa på skolorna i norra Kalmar. "Jag skall inte tända eld på skräpcontainrar" eller något annat lämpligt som "Jag skall inte krossa fönsterrutorna på min skola."

Euro-krisen fortsätter och börsen rasar. Man kan ju undra var det skall sluta. Om man skall tro finansminister Borg så är det kört för Grekland, det är i varje fall min tolkning. De problem Grekland har med sin genomruttna offentliga sektor och licensverksamheter löser man inte på några månader. Det kommer utan tvivel ta flera år att förändra, kanske så länge som ett decennium. Det bästa vore utan tvivel att låta Grekland gå i ”konkurs” och samtidigt lämna euron.

Om man skall tro de siffror som nämns så går Grekland ca 30 miljarder back varje månad. Jag tror faktiskt att det gått så långt som att många greker är fullt medvetna om att det kommer "gå åt skogen" och därför passar på att sko sig själva så länge EU öser den ena efter den andra miljarden med euro över Grekland. Vart tar annars alla miljarder vägen? Hamnar de i madrassen eller i bankvalv utomlands. Jag tror grekerna hamstrar euro vilket kan vara väldigt bra att ha när man inför drachmern igen.

Idag kom en proposition från regeringen om att Sverige skall utöka sina ekonomiska åtaganden mot IMF och EU-fonder. Det handlar om garantier om många miljarder kronor.

Idag har man faktiskt gjort narr av Euron i flera program i SVT. Förutom Göran Persson som ansåg att Sverige måste gå med i euron.


Kommentarer
Postat av: Taxiroy

Sverige-Vilket underbart land. Vem tycker det längre?

2011-10-05 @ 00:54:18
Postat av: Robin Shadowes

Kulturmarxisterna älskar detta land. Snart är deras utopi uppfylld. Bara några få steg kvar att gå så är det mångkulturella lyckoriket färdigbyggt. Hallellujah!! Eller allahu akhbar borde man kanske snarare uttrycka det.

2011-10-05 @ 03:44:05
Postat av: Sven Dacke

Svenska Dagbladet rapporterar om avhoppade SD medlemmar.Sveriges Radio rapporterar om att Brevbärare i Malmö förses med överfallslarm på grund av trakasserier och raketbeskjutning.Vilka problem är störs i Sverige i dag och vad är lösningen.

Naturligtvis är SD det största problemet som måste bekämpas på alla sätt.Trots detta kommer SD att få lämna följande motioner i Riksdagen i dagMotion 2011/12:K223

Stasidokumenten

av Thoralf Alfsson och Jonas Åkerlund (SD)

Löpnummer 250Motion 2011/12:T223

Farleden in till Grankullavik

av Thoralf Alfsson (SD)

Löpnummer 249Motion 2011/12:Ju221

Hot och våld mot förtroendevalda

av Thoralf Alfsson (SD)

Löpnummer 248Det finns flera men lite svårt att hitta, bode vara uppdelade efter parti

2011-10-05 @ 07:37:42
Postat av: Sven Dacke

Kina har akut brist på arbetskraftPublicerad 4 oktober 2011 - 22:07

Uppdaterad 4 oktober 2011 - 22:14

Kinas turboekonomi har drabbats av växtvärk. På grund av Kinas ettbarnspolitik har det fötts så få barn de senaste trettio åren att det börjar bli brist på arbetskraft i världens folkrikaste land.Är det någon som kan meddela flyktingsmugglarna att det finns jobb i Kina för "grabbarna" fast det är ett problem antagligen, det är att dom vill ha ARBETSKRAFT !Postat av: Da Capo

Från snaphanen.dk saxas:Det händer något intressant i Tyskland och i Sverige, och det händer samtidigt och av samma skäl. Tyska och svenska media har inlett en kampanj mot den största invandringskritiska bloggen i resp. land. De gjorde det eftersom immigrationsmotståndet ökade och deras egen cirkulation minskade. I Sverige är det svenska PI som nu är en större nyhetssida än Sydsvenskan och nästan lika stor som "Sveriges Berlingske Tidende", SvD. Sådant är oacceptabelt och det gör ont hos de fd "åsiktsmonopolisterna". Nu måste Sapo granska bloggen PI - tigger den starkt vänsterorienterade och AFA närstående nazistjägarsajten Expo.Gräsrötter är bra bara om de är ofarliga och gör endast det som man förväntar sig av dem. Annars är de satans "populister" och "islamofober", och saker kan sluta med att EU måste ingripa för att "försvara demokratin".Hittills har fulmedia inte uppnått något annat än att skapa ovärderlig och gratis publicitet åt just dessa bloggar, nästan av samma kaliber som när de norska medierna stort annonserade för Fjordman, Document.no och Gates of Vienna. Man bör tänka sig för noga, innan man startar en kampanj mot det fria ordet.Ja fy! - Som det brukar heta: "en Sverigedemokraterna närstående sajt" ger utrymme för hot och rasistiska påhopp, som borde kunna leda till åtal om de publicerades i en tidning. "Men de anonyma personerna bakom Politiskt Inkorrekt behöver inte ta några risker. De påverkar utan att synas." --- Så bra - detta omöjliggör stjärnkult!

ordförkl. "hot och rasistiska påhopp" = att utan omskrivning och skönmålning återge den fula verkligheten.http://www.sydsvenskan.se/kultur-och-nojen/article1553651/I-natskuggan.html http://politisktinkorrekt.info/2011/09/30/gammelmedia-far-allt-kallare-fotter/#more-102007Sveriges Radios har två kongeniala program om svenska PI: http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2795&artikel=4713544 http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2795&artikel=4724250

2011-10-05 @ 07:50:31
Postat av: Sven Dacke

RÄTTELSE.!!!!!!Sveriges Television rapporterade att det var brist på arbetskraft i Kina.Skall vara: Det är brist på BILLIG arbetskraft i Kina.

Kineser är nu för dyra, kanske Sverige har sin chans igen att bli en producerade nation.

Postat av: Helene

Missa inte partiledardebatten i Agenda på söndag. Börjar kl. 20.00.

2011-10-05 @ 09:20:34
Postat av: Thoralf Alfsson

Sven DackeIdag är sista dagen att lämna in motioner under den allmäna motionstiden. Det kommer sedan ta riksdgskansliet någon eller några dagar att registrera alla motioner men sedan kan de läsas på riksdagen.seDär kan man välja att titta på motioner partivis eller per ledamot väldigt enkelt.

2011-10-05 @ 09:26:07
Postat av: Gubben o Gumman

Sven Dacke : Skjut inte budbäraren revideras härmed till skjut inte brevbäraren.

2011-10-05 @ 09:54:36
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Idag hänger Expressen ut mördaren på häktet

Det är ok men varför pixlar ni Lasse Kongo och

Abdalah Svensson?

2011-10-05 @ 10:29:57
Postat av: Gubben o Gumman

Ang Brevbärarproblemet egentligen är det inget annat än rashat så pågår,precis som i Kalmar där Somalierna får vara pyromaner.

Så säger kulturmarxisterna att SD är problemet

Gode gud gör så mentalsjukhusen återöppnas snabbt.

2011-10-05 @ 10:34:31
Postat av: Gubben o Gumman

Posten bör som polisen satsa på gula västar med texten bidragsutdelare/moneyman.

På framsidan av västen : Dont kill me no coke or Kat then.

Ev iförd en gummimask model Gustav Fridolin

2011-10-05 @ 10:40:06
Postat av: carl

grekland köper Vapen av Frankrike och Tyskland, svenska skattebetalare betalar och sjukvård höjer sina avgifter. svensk skola och äldrevård finns snart inte kvar pga av besparingar. och alla pengar går vart....

till 7 klöverns kreatur så de stoppa våra skattepengar i egna fickor och sedan dela ut resten till sina kompisar i EU bryssel och goldmansachs mfl..

http://www.friatider.se/grekland-shoppar-pansarvagnar-for-eu-pengarna

2011-10-05 @ 11:42:28
Postat av: Calle

Bra Thoralf,

Både motion nr 248 och 250 är viktiga för landets och pursvenskarnas väl och ve.

2011-10-05 @ 13:50:27
Postat av: Essendon

Kriget mot PK trappas upp!http://politisktinkorrekt.info/2011/10/05/alex-bengtsson-arets-folkbildare/PK är i gungning och väntas lida svåra nederlag.

2011-10-05 @ 15:18:25
Postat av: Svensson

Vänta tills brudarna drar upp tröjorna och vill ha namnteckningar på deras överkropp, då kommer pennan att skaka :p

Polisyrket trycks ha blivit ett låglönejobb med reinfeldt vid makten, en massa poliser är riktigt upprörda nu.

2011-10-05 @ 15:50:09
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: AWSvensson

Snacka om att bli sågad,inte i höjd med fotknölarna utan liktornarna.

Postat av: Åke, Västervik

hmmm...När man läser om allt elände, och att ekonomierna havererar i världen med Grekland i spetsen för Europas del, så kanske det ligger nå´t i varför Mayakalendern slutar 2012, och att en ny världsordning ska bli till...:) Det är ju för böveln kaos överallt.....!

2011-10-05 @ 16:37:33
Postat av: Stora Småland

I det lilla samhället jag bor i har samhällsföreningen gått ut i tidningen om en fastighet som man tycker ser skräpig ut ,foto finns också samt att det är invandrare som innehar fastigheten . Samma personer som sitter i samhällsföreningen sitter i kommunstyrelsen och har alltså röstat för forsatt mottagande av flyktingar , nu tycker man tydligen helt annorlunda , vad tycker då jag jo jag tycker att det visar på en dubbelmoral av Guds nåde !

2011-10-05 @ 18:13:01
Postat av: Tony Ingman

Tittade på Aktuellt både kl 1600 och 18.00, inte ett ljud om Sd s budget, detta är en icke händelse

vad runt 500 tusen människor vill höra. Dock blir

det en stor nyhet att två Egyptier, som säger sig

ha blivit torterade i sitt hemland, och som med

pk maffians hjälp skall försöka snylta sig tillbaks till lyckolandet.Har väldigt svårt att tro

att denna händelse intresserar många Svenskar.

2011-10-05 @ 19:28:56
Postat av: allemand

@Tony Ingman, jag fortsätter att tjata, därför är det viktigt att SD skaffar sig alternativa vägar för att få ut informationen.

2011-10-05 @ 19:38:24
Postat av: Hulda

Visst är det märkligt. De som skriver mest om SD,s "skuggbudget" är EXPO. De har snart blivit en skvaller/förtalsorganisation enbart mot SD.Tänk att staten och delar av arbetarrörelsen stöttar en organisation som helt legalt hjärntvättar skolungdomar och deltar i samhällsdebatten, mot ett riksdagsparti. Så är det i Sverige idag......

2011-10-05 @ 19:47:08
Postat av: Pettersson

Såg ni att Grekland inte har det så taskigt. De har råd att handla stridsvagnar i varje fall.http://petterssons.bloggsida.se/politik/skuldsatt-grekland-shoppar-pansarvagnar

2011-10-05 @ 19:50:55
URL: http://petterssons.bloggsida.se
Postat av: Hulda

Pettersson:...

Har man Turkiet som granne, kan Greklands vapenköp vara förståeligt. Ett demokratiskt ytterst tveksamt Muslimskt grannland - rusta för krig.....

2011-10-05 @ 20:11:47
Postat av: Göran

Barometerns enda och stora behållning, miss AT, har på dagens ledarsida åter igen en tänkvärd spalt.

Tydligen är hon inte konstant förpassad till frysboxen, vore synd på så rara ärtor, hon tar upp bla TinTin-nojan som rullat i fulmedia på sistonde.

Även Fazers kinapuffskines avhandlas.Frågan är hur många som egentligen läser och begriper innebörden i denna och liknande texter.

Förhoppningsvis får vi en ringar på vattnet-effekt.Vad sedan mr UW tycker är orelevant.AT är en av få skribenter som avhandlar svåra frågor på ett vis som borde tilltala de allra flesta, oavsett politisk inriktning.

När jag själv var i tidiga tonåren, typ 100 år sedan, så vill man minnas att FP var liberala på riktigt.

Ett starkt och konsekvent mittenparti är egentligen nödvändigt för sund politisk utveckling.

Så har det inte varit på 35 år, det "nya" Centern är redan ett politiskt skämt och kommer att söndra en redan förstörd mittenhärva ännu mer.

Partilederskan är vald för sin person, inget annat.2011-10-05 @ 20:27:11
Postat av: Robert Stöm

Grekland, Rumänien och några till skulle aldrig fått komma med i EU! Då hade vi inte haft dessa problem. Detta är exakt som svensk migrationspolitik. Färre och färre som betalar för fler och fler. Vad som sker? Säg det

2011-10-05 @ 21:00:07
Postat av: Lotta

Nu har jag sett sändningen där Sverigedemokraternas skuggbudget presenterades. Mitt intryck är att det var en mycket bra budget, mycket baserat på rättvisa och mycket sunt förnuft. Bra jobbat. Har även sett Reinfeldts och Borgs analys av S skuggbudget. Jag mår riktigt illa av Reinfeldts människosyn, han verkar tro att alla sjuka och arbetslösa är myglare och lata som inte vill jobba. När han sedan tog upp en tidning och visade en muslima som han ville skulle ge ett ansikte för den stora förloraren i S budget blev det bara för mycket. Denne mans svenskhat är i det närmaste sjukligt. Jag blev glad när en journalist tog upp SD:s budget men återigen fick man höra om "konventionerna som vi skrivit under" som hindrar att det går att minska invandringen. Journalisten tog ju även upp Danmark som även de är med i EU. Det nya var att Danmark "ser lite annorlunda ut" enligt Borg. SD måste ta upp vilka dessa konventioner är och även läsa på om Danmark och på vilket sätt de skiljer sig mot Sverige när det gäller dessa konventioner. 

2011-10-05 @ 21:30:26
Postat av: Kurtan

Lotta,Läste att du nämner "konventionerna" eller "avtal" som reinfeldt titt som tätt tar upp som ett försvar till denna vansinniga kolonisering (för det är det).De finns inga "konventioner" som kräver detta ! Möjligen har han ingått hemliga "avtal" med menaländer(na)....Han gömmer sig bakom denna lögn. Verkar som om Sverigeföraktaren börjar bli nervös !!!Snart spricker bubblan....MVH2011-10-05 @ 22:05:21
Postat av: Lotta

@Kurtan

Antingen ljuger Reinfeldt gällande konventionerna eller har han skrivit under hemliga avtal. Allvarligt i båda fall som borde upp på bordet. Tittar på TV4:as nyheter om kungen och Silvias besök i Saudiarabien. Man tar upp att Silvia är klädd i traditionella kläder och nämner samtidigt kvinnors svåra situation och att de endast är värda hälften så mycket. Visst är det konstigt att denna klädsel när den bärs i Saudiarabien ses som ett tecken på förtryck men när den bärs i Sverige som en mänsklig rättighet.

2011-10-05 @ 22:36:43
Postat av: carl

Lotta och kurtan:

helt klart är det mygel och avtal under bordet som driver 7 klöverns kreatur att stegvis och med sakta tillvänjning förstöra Sverige totalt.

hörde på webbtv från riksdagen att de menar FN´s konventioner för mänskliga rättigheter angående flyktingar . men det är väl 192 länder som är med i FN inklusive de länder som flyktingarna "flyr" ifrån!

7 lklövern borde få klargöra i detalj hur de "misstolkat" de konventioner de talar om.helt galet att 7 klöverns politiker och deras kompisar skall bli rika av massinvandringsindustrin och sedan när kommunerna och staten inte har råd så besparas det på äldre och skola och välfärden.

2011-10-05 @ 23:44:36
Postat av: Putte

Clownfeldt ljuger som en häst travar. FN:s konvention om mänskliga rättigheter säger inte att alla som söker asyl ska få det och att de ska få stanna i Sverige och erhålla livstids löntagarfinansierad försörjning. Det står att man har rätt att söka asyl, men det innebär inte att man har rätt att stanna i Sverige. Det står också om alla människors lika värde, men det står inte att "människors lika värde" är detsamma som att alla som har lust att ta sig till Sverige ska försörjas av det svenska välfärdssystemet.

2011-10-06 @ 05:41:32
Postat av: Tony Ingman

Allemand: Håller helt med om detta, att på något sätt få ut information till den sovande massan i

god tid inför valet 2014 är ett måste, och jag tror

nog att det jobbas med detta.

2011-10-06 @ 07:03:41
Postat av: Widar Nord fd liberal

Nåja. Sverige är faktiskt inte mycket bättre, även om staten är rik här. "Staten är rik men folket är fattigt" som Jan Kallberg uttryckte saken när han jämförde oss med USA och Grekland där det tydligen är tvärtom.Jag var idag till äventyrs inne på PI och hörde SD:s egen "finansguru" Johnny Skalin gnälla på USA för att deras statsskuld "överstiger 100% av BNP".Vad Skalin dock inte nämnde var att enbart svenska privatpersoners BOLÅNESKULD överstiger 100% av BNP. En fullständigt sjuk siffra då den var 50% för bara några år sen.Det är till stor del medelklassliberalerna i innerstaden som vi har att tacka för det. Och de kan ju inte gärna betala av detta själva när Anders Borgs helt oväntade "finansiella olycka" kommer. Istället kommer de att vana trogen rösta till sig förmåner, lagändringar, gräddfiler och special- och särrättigheter som ska befria dem från ansvar. Regeringen har ju redan ändrat på skuldsaneringslagen. Ett första steg mot att låta skattebetalarna rädda bolånetorskarna rakt av.En positiv bieffekt är kanske att det blir lite mindre trendigt att satsa på flyktingpolitik och bistånd och såna saker. En stor del av den "nya klassen" kommer nämligen att tvingas göra en klassresa nedåt.Den innerstadsbaserade medelklassliberalen ändrar snabbt åsikt när verkligheten biter honom i röven och han tvingas bo i förorten. Jag tala här av egen erfarenhet.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0