STASILISTAN

"När man punkterar en varböld luktar det illa. Svenska politiker kan intala sig att de slipper undan. Men det är bara en tidsfråga innan bölden spricker. Det är enda möjligheten för den att läka."

Julia Ceasar skriver om Stasilistan och Birgitta Almgrens bok "Inte bara Stasi" idag på Snapphanen.

Jag läser boken just nu och hoppas läsa ut den innan onsdag. Då kommer nämligen Birgitta Almgren till riksdagen för att tala om sin bok.


Kommentarer
Postat av: Hulda

Har nyss läst Julia Ceasars krönika hos "Snapphanen".

Man blir arg, förfärad, förb***ad och äcklad över hur detta kunde ske och hur namnen skyddas idag.De som sammarbetade med Nazismen och tom. de som var små barn när deras föräldrar gjorde det hängs ut utan tvekan. Men Kommunismens femtekollonnare i Sverige ska skyddas.

Kommunismen har kostat tom. ännu flera människors död än Nazismen, men ändå ska deras medlöpare i vårt land skyddas - mycket märkligt och skrämmande.....

2011-10-09 @ 12:35:17
Postat av: Robert Stöm

Önskar jag hade fått läsa den jag hade gärna tagit fängelse för att avslöja dessa vidriga personer

2011-10-09 @ 12:57:47
Postat av: Kalle

Det är inte endast svenska kopplingar till STASI listan som mörkas. Mörkas gör även Estoniaolyckan samt sveriges regerings agerande i samband med Tsunamikatastrofe.Sverige är ett mörklagdt land trots sin offentlighetsträvan!!!

2011-10-09 @ 13:12:14
Postat av: Sven Dacke

Sanningen förtigs i nationella trauman enligt ny bok

Publicerat: onsdag 14 september kl 05:00 Dela

I den nya boken "Nationens intresse" går journalisten Lars Borgnäs igenom om Palmemordet, ubåtskränningarna på 80-talet och Estoniakatastrofen. Gemensamt för dessa nationella trauman är att sanningen undanhållits svenskarna, anser Lars Borgnäs. Samtal med författaren.Nationella trauman, samtal med Lars Borgnäs

Dela artikelnDet som göms i snö, kommer upp i tö

Postat av: MakingBacon

Skulle inte SD inte själva kunna bekosta och tillsätta en utredare som åker ner till Tyskland och gräver ur STASI-arkiven. Skulle troligtvis vara ett bra material att använda i valrörelsen. Inte bara vilka som finns med i arkiven utan de som vill undanhålla det.

2011-10-09 @ 14:51:02
Postat av: jägarn

Det finns allt för många oegentligheter och en alltför statskontrollerad press och etermedia som till stora delar är statsfinansierad för att Sverige skall kunna betraktas som en demokrati.

2011-10-09 @ 14:53:12
Postat av: carl

7 klöverns Sverige är som en gammal bil, de har målat över rosten om och om igen. Men rosten har spridit sig i plåten, en stomme som det snart inte finns mycket kvar av!2011-10-09 @ 14:59:00
Postat av: rksmrgs

@carl: Så är det, totalruttet under skalet. Stötdämparfästena är helt bortrostade, krängningshämmarna är totalslut, hela åket kommer att kollapsa i första bästa potthål.@MakingBacon: Den ansvarige för arkivet i Tyskland har sagt att Sverige mycket väl kan få ta del av deras samlingar. Tyvärr kan de inte ta emot vanliga privatpersoner, men forskare och journalister eller representanter för tex politiska partier är välkomna.

2011-10-09 @ 15:56:15
Postat av: Svensson

Undrar om det finns några Moderater med på den listan ?

2011-10-09 @ 17:18:01
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Irene

Ursäkta men vet någon vad som hänt med Politisktinkorrekt? Det går inte att komma in där,"Webbsidan kan inte visas", det känns skrämmande efter att jag har läs Julia Ceasars krönika.

2011-10-09 @ 17:41:27
Postat av: rksmrgs

@Irene: Det har krånglat hela dagen. Just nu är det totalstopp. Ja, man blir mörkrädd av JC's senaste krönika. En massa konspirationsteorier blixtrar genom huvudknoppen. Vi får väl ge oss till tåls en liten stund, och hoppas på det bästa ändå!

2011-10-09 @ 17:46:52
Postat av: Lassekolja

Fredrik Reinfeldt:"Sverigedemokraterna vill inte att Sverige skall vara ett öppet land men det vill vi!"

Jojo, pyttsan...!?!?!?

Postat av: OT

Som en blixt från klar himmel måste nu varje sosse inse att Juholt har blivit "ThunderStruck"[1] och tagit räkning, räkna nu kallt med att det är KO.Enda räddningen för Juholt är nu att öppet deklarera ett nära samarbete med SD, vilket skulle få media att helt glömma hans tidigare eskapad med handen i kakburken.[1]: The BadPiper - ThunderStruck: http://www.youtube.com/watch?v=oO1bGlyHDNU

2011-10-09 @ 18:13:03
Postat av: nadacomprende

OT: Var är PI? någon som vet?

2011-10-09 @ 18:17:47
Postat av: Kalle

EXPRESSEN skriver:

""Men saken är att Håkan Juholt har blivit påmind om reglerna – gång på gång.

Den 19 maj skickade Socialdemokraternas gruppledare Carina Moberg ut vilka regler som gäller för bland annat bidrag och boende. Håkan Juholt fick också det mejlet.""skrev EXPRESSENÄr Juholt så klantig och slarvig så han inte kan hålla reda på reglerna på sin egen arbetsplats, Riksdagen.så sakll han INTE vara partiledare. I Riksdagshusethar han kunnat fråga sakkunniga i huset om han uppfattat reglerna rätt plus alla påminnelser.Hans undanflykter är endast gamla sossebortförklaringar. Han har även börjat kallas för Ljugholt i en del media.

2011-10-09 @ 18:39:12
Postat av: Skånepåg

OTHos Alexander Louhichi som är galjonsfigur i föreningen Invandrare för Sverige (eg. Invandrare för Invandrare) har det börjat att snurra ordentligt i ”bikupan”. Hans försök att skapa ett parallellsamhälle för invandrare och egna regler för hur samhällets skall styras utanför det som beslutas inom befintliga politiska organ gör att man undrar om alla kamelerna är vid oasen? Han skriver bl.a. i sitt senaste blogginlägg riktat till Thoralf: ”Men rädslan i mina mörka ögon och svarta hår kanske får dig att låsa in dig på ditt kontor i riksdagshuset.” Jag undrar om inte SÄPO blir mer bekymrad över detta än vad Thoralf blir?Beträffande Politiskt Inkorrekt så verkar det som om sidan hittas, men att det inte går att ansluta vilket kan tyda på att sidan är utsatt för ett s.k. DOS-angrepp (massanrop som överbelastar och gör sidan obrukbar)?

2011-10-09 @ 18:45:42
Postat av: zz

PK:s lögnaktiga rapportering måste ibland modifieras. Folk tror inte på jultomten och heller inte på många av PK:s lögner. För dem som bor i Malmö går det givetvis inte att betvivla allt det våld och hot som man ser med egna ögon.

Det är därför som PK modifierar sig ( Man kan ju inte ljuga om sådant som folk känner till)

Så har nu DN en artikel om hot och våld som verkar helt och hållet sanningsenlig.

Men när SD berättar om något snarlikt så brukar det regelmässigt dömas ut som rasism.Men hur kan sanning bli rasism?

http://www.dn.se/nyheter/politik/har-har-gangen-tagit-over

2011-10-09 @ 18:52:18
Postat av: OT

En låt från Ljugoslavien, tillägnad Ljugholt"Diggi-loo diggi-ley alla tittar på mig...

Jag har visioner för millioner...

(Säg mer vi tror på ditt ord)...

Det var en önskedröm...": http://www.youtube.com/watch?v=UTFec_mrD-c

2011-10-09 @ 19:24:12
Postat av: Lotta

Juholt sade inför valet av sig själv till partiordförande att han inte var särbo, inte sambo för de bodde inte ihop. Han hittade på ett nytt ord, kulbo. Nu kan man fråga sig om han inte myntat ytterligare ett uttryck, fast det gillar han nog inte: Fulbo.

2011-10-09 @ 19:26:10
Postat av: Skånepåg

OTVerkar som att PI är hackat. Blev väl för mycket sanning för "vänstermaffian" ang. Ljugholt, för att man inte skulle reagera!

Postat av: SM811

@Skånepåg

Sidan brukar vara nere ibland när de uppdateras.

Håller med att tiden har varit för lång?

Hoppas innerligt att den inte har blivit "hackad".

2011-10-09 @ 19:49:45
Postat av: Robert Stöm

PI blir hackad och jag tror den kommer försvinna pga vad de skriver. Media och politikerna klarar inte detta i längden.

2011-10-09 @ 20:31:10
Postat av: sophia

@Lotta

Att han hittade på Kulbo var nog medveten taktik ifall han skulle bli påkommen med sitt bidragsfusk! Är man Kulbo är man tydligen varken sambo eller särbo, allt är bara för kul och då är det inte så noga med för vems pengar man har kul med!

2011-10-09 @ 20:32:50
Postat av: Essendon

PI åter uppe nu kl. 20.30.

Över 1000 besökare inne där nu!

2011-10-09 @ 20:37:45
Postat av: Sven Dacke

Det verkar som kraven på nya grillplatser smittar av sigEn anlagd brand inträffade vid skolan på Parkgatan i Mönsterås på söndagen.När kommer ansvariga att säga. Nu är det nog

Postat av: Hulda

Nu gäller det! Agendas debatt börjar! Juholt och Ohly leker i sandlådan under tiden....

2011-10-09 @ 21:22:10
Postat av: Lotta

Agenda: Hörde precis Reinfeldt säga att en klimatåtgärd som kostar 5 kr i Sverige kostar 5 öre i Nigeria och att det då är bättre att satsa i Nigeria. Att resonera på samma sätt när det gäller flyktinpolitiken är rasism enligt Reinfeldt. Logik i det?

2011-10-09 @ 21:58:22
Postat av: Lotta

Agenda igen: Lyssna gärna till allt Reinfeldt säger om att satsa på klimatet. Han säger även "Tror någon att resurserna är oändliga? Vi måste ju satsa där man får mest för pengarna". Applicera även detta på flyktingpolitiken, där tycks ju samma resurser vara oändliga.

2011-10-09 @ 22:07:22
Postat av: Hulda

Stor förlorare är Ohly. I eftersnacket nämndes bara Juholt + de närvarande partierna. Ohly glömdes bort......

2011-10-09 @ 22:16:20
Postat av: Lotta

Herre Gud, det ser mörkt ut för Sverige. Måtte svenska folket vakna till 2014. Jag tycker annars Jimmie skötte sig mycket bra.

2011-10-09 @ 22:39:44
Postat av: AWSvenssson

Om inte om hade funnits så hade jag varit kung i Makaronien. Om alla får jobb,om alla får godkända betyg,om solen skiner ,om vinden blåser ,ja hela debatten från de närvarande från sjuklövern kantades av detta om .Självklart om inte om funnits så hade Sverige varit ett drömland,men nu är det inte så , det finns inga jobb i den uträckning som skulle behövas för att sysselsätta alla arbetslösa antingen de är arbetsföra eller som vissa oanställningsbara. Solen skiner inte på beställning och vindar uteblir den kalla vinterdagen när energin behövs. För att återgå till debatten,den ende som ideligen blev avbruten var Jimmie, när den flinande centerpartisten pratade i mun på Jimmie gick det bra,där Jimmie reflekterade på samma manér blev han tillsagd programledaren var som väntat partisk. Heders Jimmie,argumenten håller,sjuklövern är naken.

2011-10-09 @ 22:44:13
Postat av: zz

Hulda skriver att Ohly är en stor förlorare, och hon har rätt. Och det måste kännas särskilt bittert för kommunisterna att det nu blev Åkesson som ENSAM fick gå till storms mot lönedumpingen, dvs Åkesson fick ensam försvara ”det arbetande folkets rättigheter”

2011-10-09 @ 22:49:12
Postat av: coachhandbags

http://www.buyhandbagscheap.com replica coach handbags

http://www.buyhandbagscheap.com cheap coach handbags

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-wallets-c-7.html cheap designer wallets

http://www.buyhandbagscheap.com cheap handbags

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-handbags-c-1.html cheap handbags from china

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-sunglasses-c-3.html imitation designer sunglasses

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-jewelry-c-4.html" imitation jewelry

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-scarves-c-5.html Cheap Silk Scarf

http://www.buyhandbagscheap.com/cheap-handbags-coach-laptop-bags-c-1_89.html coach laptop bags

2011-10-11 @ 09:09:53
Postat av: northfacejackets

http://www.northfaceapexjacket.com North Face Apex Bionic Jacket

http://www.northfaceapexjacket.com North Face Apex Jacket

http://www.northfaceapexjacket.com North Face Mens Apex Bionic Jacket

http://www.northfaceapexjacket.com North Face Womens Apex Bionic Jacket

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-jacket-mens-c-29 North Face Denali Fleece Jacket Mens

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-jacket-kids-c-27 North Face Denali Fleece Jacket Kids

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-jacket-womens-c-32 North Face Denali Fleece Jacket Womens

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-apex-bionic-jacket-mens-c-28 North Face Apex Bionic Jacket Mens

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-apex-bionic-jacket-womens-c-31 North Face Apex Bionic Jacket Womens

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-apex-bionic-vest-c-33 North Face Apex Bionic Vest

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-hoodie-jacket-men-c-30 North Face Denali Fleece Hoodie Jacket Men

http://www.northfaceapexjacket.com/north-face-denali-fleece-hoodie-jacket-women-c-26 North Face Denali Fleece Hoodie Jacket Women

2011-10-11 @ 09:11:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0