SD-VALARBETARE JUHOLT, REEPALU OCH LOUHICHINu har jag gått med ett leende på läpparna i två dagar
och funderat på vad nästa groda skall komma. Kanske kommer den i Agenda imorgon kväll från statsminister Fredrik Reinfeldt.

Enligt uppgifter i Aftonbladet vilket DN tar upp i en artikel skall Håkan Juholt redan 2009 ha varnats för sitt bidragsfusk. Om dessa uppgifter stämmer och kan valideras är Håkan Juholt ”rökt” som partiledare för Socialdemokraterna. En bekräftad bidragsfuskare kan omöjligt vara partiledare för det största oppositionspartiet i Sverige. Hejdå Juholt, ny karriär väntar utanför politiken! Istället för partiledardebatt i Agenda kan det bli sparken.

Ilmar Reepalu gör också sitt bästa för att stärka Sverigedemokraterna.
Men jag förstår honom mycket väl då han sitter mitt i skiten i Malmö med både förbundna händer och fötter. Han har dock lyckats få ner ögonbindeln eftersom han kommer med ett förnuftigt utspel och anser att det enda som biter på dessa kriminella i invandrargäng i Malmö är utvisning. Jag har själv förespråkat att inte bara den kriminelle utan även hela hans familj skall kunna utvisas.

Utspelet om tidigare medborgarskap begriper jag dock inte. Vad skulle få en person med ett svenskt medborgarskap att agera annorlunda? Snarare skulle det få rent motsatta effekter då en person med svenskt medborgarskap inte kan utvisas. Nej istället skall det vara svårare att få ett svenskt medborgarskap och det skall även vara möjligt att återkalla ett medborgarskap. Jag har precis lämnat in en motion till riksdagen med den formuleringen. Läs motion.

Att sedan Ilmar Reepalu och Morgan Johansson måste backa från sina förslag gör det bara än mer tragikomiskt och visar hur verklighetsfrånvarande socialdemokraterna är. Om Sverigedemokraterna berömmer ett förslag från något parti vet vi nu att de kommer backa från sitt eget förslag. ;-)

Alexander Louhichi får återigen nytt utrymme i Barometern
. Än en gång kommer han med diverse märkliga påståenden som att det inte finns någon solidaritet i Kalmar. Vem känner solidaritet med pyromaner och mordbrännare förutom Alexander Louhichi. Han har uppenbarligen inte förstått vad som pågår i Berga Centrum eller snarare är det så att hans invandrarögon inte kan se när andra invandrare begår brott utan han ser det uppenbarligen som ett rop på hjälp. Den naivitet som Alexander Louhichi visar upp är makalös.

sin blogg skriver han även märkliga formuleringar eller vad säga om denna.

”Jag förstår att det är en svår uppgift att se till att bränderna slutar trakassera det område som den senaste tiden har varit på första sidorna i våra lokala tidningar.”

Bränderna slutar trakassera? Här visar han upp en otrolig verklighetsuppfattning. Tror han att bränderna uppstår av sig självt eller hur skall man uppfatta det. Bränderna slutar trakassera? Ja, jösses sicken kille som är ansvarig  för organisationen "Invandrare för Sverige"

Läs mer av det svårbegripliga blogginlägget. Men det blir väl så när man inte vill kännas vid den ”bistra” sanningen.

Det är med en viss optimism som man nu kan se fram emot kommande opinionsmätningar.


Kommentarer
Postat av: zz

Håkan Juholt borde mycket hellre ägna sin tid åt att lära sig skillnaden mellan mitt och ditt än att förtala sverigedemokraterna och deras politiska representanter.

Märk att gärningen är att betrakta som ett ekobrott, just ett sådant brott som socialdemokraterna ägnat årtionden åt att fördöma. Så har socialdemokraterna tilldelat väldiga resurser till poli skattemyndighets, åklagare och domstolar för att ekobrottslingarna ska kunna klämmas åt så mycket som möjligt.

Men nu är det fråga om PARTIETS ordförande. Då blir det ett annat ljud i kråksången. Ja socialdemokraterna tänker till och med ha Juholt kvar.

Och om Juholts gärning är brottslig är det inte alls säkert att han kommer att dömas. Många av de tunga ekoåklagarna är ju socialdemokrater och även inom polisen finns det gott om sossar i hög ställning.

2011-10-08 @ 16:33:01
Postat av: MakingBacon

Är reepalusen på väg att gå över till SD?

2011-10-08 @ 16:37:39
Postat av: Magentan

Thoralf skriver: "Det är med en viss optimism som man nu kan se fram emot kommande opinionsmätningar."Tyvärr så är det nog inte värt att ta ut någon seger i förskott. PK-media är makalösa när det gäller att gräva fram mer eller mindre sanningsenliga skithistorier om SD.Om det nu skulle visa sig att opinionssiffrorna tagit några glädjeskutt uppåt, så är jag ganska övertygad om att orsaken i så fall är SVT:s inslag i aktuellt om de bägge sandleksakerna som SD tänkte skänka till Juholt och Ohly.Hos sossarna har detta att SD för en gång skull fick framföra ett litet skämt i TV tydligen blivit ett svårt trauma. Förtrytsamma S-röster meddelar att SVT lät SD skoja om detta i FLERA MINUTER!!! Fy så hemskt! Det har ju ALDRIG hänt att SD har blivit mobbade eller förtalade i media - i synnerhet aldrig, aldrig, aldrig av sossarna eller någon annan i 7-klövern.2011-10-08 @ 17:04:11
Postat av: Stefan A

Roligt nästan hela tiden nu....demonstrationer från Eritrianer MOT Expressen och SVT inte att förglömma....

2011-10-08 @ 17:30:14
Postat av: Sven Dacke

Thoralf. Hur går det med debatten mellan Chang Frick SD och företrädaren för invandrarna Alexander.Kommer det att bli någon eller är det fria fantasier på bloggen

Postat av: Sven Dacke

Onekligen en spännande tid. Först debatten på Söndag förutom dom längst till vänster samt "Fifflarpartiet"På Onsdag kl 09 partiledardebatt i Riksdagen, undrar om "Fifflarpartiets" ledare vågar vara med i samma lokal som Åkesson.Har funderat vidare på dom där avtalen Rainfelt hela tiden åberopar när det gäller invandringen. Avtalen han inte kan presentera.Kanske RUT ( Riksdagens Utredningstjänst) kunde göra en lista på dom avtalen

Postat av: zz

Kan debatten ses på youtube? När lägga agenda ut på SVTplay? Någon som vet?

2011-10-08 @ 19:08:46
Postat av: Gubben o Gumman

Thor-alf : Det kan vara huvudanledningen till att Juholt inte finns med i debatten.

Han skall ev sparkas,och man vill inte gör situationen värre med att ha honom i rutan.

En donna fick ju sparken för obetald tv-licens.

En större del av skulden är inbet varför inte hela?

Är det lite ebb i kassan efter alla år i riksdagen?

Vårt stalltips är att det är finito för Juholt.

2011-10-08 @ 19:12:29
Postat av: Birger-Zorro

Kan bara tänka mig vad som hänt om en Sd-ledamot betett sig på detta viset, hujedamig! Att han dessutom blivit varnad redan 2009 gör inte saken bättre! Haha!Vad är det de brukar sjunga på Första maj? "Sådan är kapitalismen...."Underbart, Håkan! Är det sådant som brukar betecknas som "självmål"?

2011-10-08 @ 19:22:51
Postat av: AWSvensson

En gång gång är ingen gång ,två gånger är genast en vana, nog har paret Juholt visat på en kriminell ådra.I mina ögon är han rökt som en sur gammal John Silver fimp utan filter. Nej nu är det verkligheten som blir så påtaglig för den breda allmänheten att utspel typ REEPALU kommer att bli vardagsmat ,allt för att dessa småpåvar ska kunna klamra sig fast vid makten. Att man från från Stockholmshåll med patrasket på Sveavägen fortsätter som om solen alltid skiner och slår ifrån sig när man från provinsen beklagar eländet tillhör spelets regler.Det mångkulturella kan aldrig vara fel. Jag säger bara ,det våras för Sverigedemokraterna antingen de vill eller inte.

2011-10-08 @ 19:32:48
Postat av: OT

Socialdemokraterna av idag är i sanning en sorglig samling!Varje inbiten sosse måste nu känna av samma hjälplöshet som varje människa känner när en nära anhörig sakta försvinner bort i sin demens.Den enda skillnaden är väl att Juholt och andra högdjur inom socialdemokratin inte är inlåsta som de dementa är i dagens Sverige.Hvad vilja då de socialdemokratiska väljarna pläga göra åt detta?1) Rösta blankt?2) Rösta med fötterna d.v.s emigrera?3) Rösta på SD (socialdemokraternas rättmäktiga arvinge)?P.S. Vi behöver er ärliga socialdemokrater (och inom alla andra partier), det är dags att ni börjar tänka själva; Vad vill ni?Sverigedemokraterna - Blåsippans Väg: http://www.youtube.com/watch?v=2KHQwdf0yFg

2011-10-08 @ 19:34:42
Postat av: Kurtan

Lika barn leka bäst !!!Juholts särbo dömd för bedrägeri

Av: Ola Söderlind

Publicerad 28 mars 2011 15:32 2 kommentarerSocialdemokraternas nya partiledare Håkan Juholt har en flickvän som dömts för bedrägeri mot sin tidigare arbetsgivare Fritidsresor.Håkan Juholt är Socialdemokraternas nya partiledare sedan bara några dagar tillbaka.Men redan nu har hans privatliv satts under lupp av medierna.Enligt di.se har hans flickvän och särbo: Åsa Lindgren dömts till villkorlig dom för bedrägeri.Domen kungjordes i Stockholms tingsrätt i slutet av 2007. Åsa Lindgren har erkänt brottet som begicks under tiden hon var anställd på Fritidsresors flygbolag Tui Fly Nordic.Brottet ledde sedermera till att hon fick sparkenhttp://www.affarsvarlden.se/hem/politik/article3137966.eceMVH

2011-10-08 @ 19:39:36
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Baltens utspel är bara ilska för att lämnas i sticket av folket i Stockholm som du påpekar inget annat.

2011-10-08 @ 19:40:32
Postat av: Hulda

Borde inte alla politiker i "Elitserien" fatta att man måste ha absolut rent mjöl i påsen? Landets journalister är experter på att snoka rätt på allt.Detta är också en varning till SD-toppen som tyvärr nog är extra bevakade....

Vad gäller Juholt så bär det sakta utför. Vad gäller hela hans parti så är kursen den samma...

2011-10-08 @ 19:41:07
Postat av: Gubben o Gumman

AW S : Är fimpen 1 eller 2 millimeter?

Du glömde också att skriva att rökning kan skada din hälsa allvarligt

2011-10-08 @ 19:41:44
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : "Kurskkursen"

2011-10-08 @ 19:42:42
Postat av: Robin Shadowes

Som bloggens egen Fox Mulder vill jag påpeka att det faktiskt finns ett fenom, mystiskt så väl som kontroversiellt som faktiskt heter spontan självantändning. Men jag känner inte till ett enda fall där det har drabbat döda föremål eller djur, bara människor. Medan det faktiskt är väldigt vanligt att folk ser UFO'n eller spöken, mer vanligt än vad Svensson kanske tror, så spontan självantändning betydligt mer ovanligt. Fast det skrevs faktiskt om ett nytt fall förrförra veckan.Troligtvis är fenomenet av övernaturlig art eftersom det bara drabbar dom enskilda individerna. Elden sprider sig aldrig utan dör snabbt ut när den har konsumerat kroppen. Låt säga att personen satt hemma i en fåtölj när det hände. Trots den intensiva branden så blir kanske inte ens fåtöljen sönderbränd. Kanske lite svedd. Föremål på bordet sidanom kan vara helt oskadade. Trots det blir 99% av kroppen förtärd. Ofta överlever en fot eller en hand. Men dom bränder som händer i ghettona är näppeligen av övernaturlig art. Möjligtvis undernaturliga om man kan använda ett sådant ord, om det ens finns. För den som vill förkovra sig är det bara att googla "spontaneous combustion" och det finns hur mycket som helst att läsa. Det är rätt spännande faktiskt, så om ni har tråkigt eller tid över och känner för ett riktigt ouppklarat mysterium så är det bara att googla.

2011-10-08 @ 20:33:03
Postat av: OT

Lite lytes komedi...Juholt on the "High way to hell": http://www.youtube.com/watch?v=9e5WTARWVKk

2011-10-08 @ 20:33:22
Postat av: Robin Shadowes

Rättelse: Fenomen skulle det ha stått. Tyrckfels-Nisse måste ha kommit över mig. :)

2011-10-08 @ 20:34:17
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shawdowes "Tyckfelsnisse! är inte det signaturen Makrill?

2011-10-08 @ 21:02:07
Postat av: Tjadden

Juholt ska granskas av åklagare enligt uppgift av Expressen.

2011-10-08 @ 22:03:09
Postat av: EssendonSista minuten speltips:Juholt Skandal, Undvik att satsa på denna!Kommentar:

Stegfel och orent beteende kan innebär diskning.Banförhållande: Blåst med mycket halt underlag kan medföra att hela S-gänget hamnar utanför banan.

2011-10-08 @ 22:13:14
Postat av: alex

såg en skön sketch någon postat på Barometern som sammanfattar bränderna rätt bra ^^http://www.youtube.com/watch?v=WMZdA-b2Vdw

2011-10-08 @ 22:13:22
Postat av: Fredrik

Julholt i Robins på TV ikväll.

Nu gör man allt för att "gå vidare" så fort så möjligt innan soffliggarna inom socialdemokratin inser vad i helsike man har för ledare.Sen detta i Berga Kalmar.

Att Alexander.L resonerar som han gör ser jag som fullt naturligt. Det är väl så man gör eller?

Hotar,bränner osv för att få som man vill?

Vet inte men i Sverige så ska inte de funka?Har definitivt inte gjort de när jag växte upp! Men nåt som får svensken att bli stel som en pinne vilket många politiker,medier och nysvenskar kommit på är att man gör så här:Are you losing the debate?

Shout RACIST!

And you silence opposition

which ends the argument

allowing you to clame victory.....Sorgligt att rätt och fel i ett välfärdsamhälle 2011 inte gäller längre. Utan denna ide om allas lika värde oavsett hur vidrigt eller skoningslöst

man beter sig mot andra människor genom grova kriminella och avskyvärda handlingar

SKALL ICKE vara själ nog att hindra han/hon eller dom från att bli svenska medborgare??Detta handlar inte om hudfärg,kultur,etnicitet eller religion utan om rätt och fel.....2011-10-08 @ 22:57:30
Postat av: Ateisten

Fortsätt jobba Thoralf!Sverige behöver män som som du!

2011-10-08 @ 23:14:33
Postat av: Antigone

Jag tycker att det är pinsamt att intelligenta människor ska tillbringa sin tid med imbicilla.Det är nog nu tokvänstern.

2011-10-08 @ 23:28:59
Postat av: Kalle

Juholt gömmer sig för sina partkamrater. Han gömmer sig också för en debatt med SD Jimmie Åkesson. Han springer och gömmer sig så fort det hettar till.

Och han gör anspråk på att leda sverige efter nästa val. Kan bara säga en sak. Stackars sverige både nu och senare. Nu har det visat sig med råge vilken dålig klass det är på sossarna.

2011-10-09 @ 01:33:51
Postat av: Karlskronabloggen

Bra jobbat Thoralf!Ja, det helt uppenbara bidragsfuskande Juholt sysslat med är betydligt värre än det fusk och slarv Mona Sahlin sysslade med en gång i tiden och som gjorde att hon inte kunde bli partiledare den gång!

2011-10-09 @ 01:56:22
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Stora Småland .

H. Juholt årsinkomst år 2009 ,1,035800:- ränta

10790:- !!!

2011-10-09 @ 08:08:48
Postat av: jägarn

Skönt att Jimmie Åkesson slipper att stå bredvid en bidragsfifflare i SVT.s partiledardebatt.

2011-10-09 @ 09:59:10
Postat av: fiona1177

Hur är det med Juholts egen lägenhet på hemorten? Jag gissar att den är uthyrd i andra hand och att han därför inte har några kostnader för den? Då är han ju stadigvarande boende i Västertorp (?) och kan inte anses behöva ersättning för "dubbelt boende". Eller....?

2011-10-09 @ 10:15:43
Postat av: allemand

@G&G"Tyckfelsnisse! är inte det signaturen Makrill"Den signaturen är inte en person utan ett flertal som använder den växelvis. Förmodligen Bästebergs Quick response eller möjligtvis Expo.

2011-10-09 @ 10:18:18
Postat av: Lotta

Är det någon som kan förklara vad den "ekonomiska uppenbarenheten" är får något som Lutten svamlar om? Ett råd till dessa "stackar förfördelade" som bränner ner Berga Centrum. När ni slutat böla för det är sååå synd om er, flytta till Norrliden så får ni det lika fint som dem. förresten brukar det en brinna i Norrliden. Undrar om Lutten har någon förklaring till det? Självantändning kanske.

2011-10-09 @ 10:18:51
Postat av: Lotta

Även brinna skall det vara.

2011-10-09 @ 10:21:40
Postat av: MartinA

Jag tycker ni borde gett sossarna stöd i att de hoppade av debatten. De gjorde något som är mycket ovanligt för sjuklöverns politiker att göra, de stod upp mot journalister.Vad som hänt de senaste 30 åren är att journalisternas agenda har blivit Sjuklöverns agenda. Sveriges främsta problem är Journalistpartiets fasanfulla makt. Det är ju det som hänt med alliansen, de tröttnade på att aldrig vinna val så de la sig platt för Journalistpartiet i de frågor som Journalistpartiet bryr sig allra mest om, dvs förstöra nationalstaten, avveckla kungahuset och ta bort kristendomen som en enande kraft.

2011-10-09 @ 10:34:44
Postat av: Da Capo

Många har hört av sig och frågat vad som hänt mig och bloggen. Efter (yttre) påtryckningar så har jag bestämt att lägga ner denna blogg, och mitt bloggande om Islam. Det som skett är att det uppstått en situation, som mer eller tvingar mig att dra mig undan. Med bloggandet, Twitter och min Facebook.Så länge hot varit riktade direkt emot mig, så har jag tagit detta. Man har istället nu bytt taktik och börjat ge sig på människor i min närhet. För att värna om deras säkerhet, så lägger jag helt enkelt ner detta.Det pågår en process i vårt samhälle som många blundar för. Många gånger av ideologiska skäl, men oftast av ren dumhet och okunskap. Det pågår en så kallad islamisering/arabisering. Religion vinner makt, medeltid och dogma håller sakta på att ta över. Det där med ett uppvaknande, det kommer ske. Då är det dock försent.

Må väl...!/ Roger admin@allahuakbar.se

2011-10-09 @ 10:44:14
Postat av: Lotta

Socialdemokraten Björn Andersson har skrivit ett osmakligt blogginlägg. Han får extremt mycket mothugg för det han skriver. Bl.a. från en norsk politiker: "Björn Andersson, du er en intolerant og trangsynt mann, som ikke overhode aner hva du snakker om.Jeg personlig mistet en bekjent i massakren på Utøya, så sitter du her, og bruker det som politisk gevinst og verktøy for å stemple SD.Og jo, SD ER et demokratisk parti. Hvis du ikke forstår det så forstår du ikke hva demokrati betyr. Men det ser det ut til som samtlige i Sverige ikke lenger gjør.SD ble stemt inn i riksdagen av over 300 000 personer, og de fortsetter å vokse.

Å drive intolerant skitkasting slik du holder på, uten argument og fakta, kommer bare til å gagne de, fordi folk er ikke så dumme at de ikke ser igjennom ditt politiske hykleri og juks over tiden.Ønsker du å stoppe SD sin framvekst, så får du komme med ren fakta og argument.Dere er så fanatiskt opptatt av å fremstille SD som intolerante og ekstreme, at dere ikke innser at det er dere selv som har blitt de intolerante, og udemokratiske.Det gjør meg kvalm at du bruker massakren i Norge på dette viset. Du er ideologisk blind.Det latterlige er jo at det er DERE i Sverige som er de ekstreme, jamført med oss i andre europeiske land, her klarer vi å ha en diskusjon.Og ja, jeg foreslår du studerer litt statsvitenskap, for det hadde du åpenbart hatt godt av.Hvis du virkelig tror at du kan bekjempe SD på denne måten, så tror du feil. De kommer til å fortsette å vokse, det eneste dine kommentarer vil skape er mer intoleranse og mindre demokrati.Det er du som er den udemokratiske, ikke Jimmie Åkesson i SD.Hilsen Nordmann (ps. jeg er sentrumspolitiker, her i Norge så har vi hjernekapasitet til å ha en diskusjon om innvandring uten å skrike rasist/nazist/hitler/islamofob/høyreekstrem til alle vi ser og samtidig glorifisere oss selv som tolerante)."

Många skribenter tycker också att sossen borde anmälas för ärekränkning. Dessa S-bloggare är rena SD-magneter pga deras ideliga klavertramp. Mer sådant.

Postat av: Gubben o Gumman

Allmand: Vad tror du om Frölunda makrilarna Göteborgskommunister då?

Hur som helst så är det organiserat av folk som inte kan stava till demokrati utan måste "grupptrolla"

Fast det ligger ju nära en kladdig ormgrop.

Patetiskt att spamma ut sin "Leninångest"

2011-10-09 @ 11:10:25
Postat av: Gubben o Gumman

Allemand : Vi döper om fanskapet till spammsillen från Götetet, ett gäng Boljeviker rejält bakom flötet.

(Lyssna gärna på AIK trubaduren)

2011-10-09 @ 11:15:07
Postat av: Robin Shadowes

Kära Kalmariter. Igår fick jag reda på varför bloggen Allahu Akbar har lagt ner.Svensk counter-jihad bloggare skrämd under jorden. Allra sista meddelandet på hans blogg:Många har hört av sig och frågat vad som hänt mig och bloggen. Efter (yttre) påtryckningar så har jag bestämt att lägga ner denna blogg, och mitt bloggande om islam. Det som skett är att det uppstått en situation, som mer eller tvingar mig att dra mig undan. Med bloggandet, Twitter och min Facebook.Så länge hot varit riktade direkt emot mig, så har jag tagit detta. Man har istället nu bytt taktik och börjat ge sig på människor i min närhet. För att värna om deras säkerhet, så lägger jag helt enkelt ner detta.Det pågår en process i vårt samhälle som många blundar för. Många gånger av ideologiska skäl, men oftast av ren dumhet och okunskap. Det pågår en så kallad islamisering/arabisering. Religion vinner makt, medeltid och dogma håller sakta på att ta över. Det där med ett uppvaknande, det kommer ske. Då är det dock försent.Må väl…. Rogerhttp://allahuakbar.se/wordpress/Hans namn är Roger Sällström och kommer ifrån Kalmar. Han väckte en viss uppmärksamhet 2010 då han tältade i Lars Vilks trädgård som protest mot hoten konstnären utsattes för. Dagens verklighet i Reinfeldts Nya Sverige där man får skylla sig själv eller han kanske borde byta åsikt som Aftonbladets Karin Magnusson uttryckte det för nån vecka sedan?

2011-10-09 @ 11:27:09
Postat av: Lotta

OT/ Julia Caesars söndagskrönika om STASI-listan/Lotta S -> SD det narturliga steget.

Postat av: Hulda

Det är rent förj****t att man inte kan kritisera saker utan att bli hotad och tom. ens närmaste blir utsatta för hot.

Vart är Sverige på väg? Bilbränder, mord, gängvåld och stor arbetslöshet i våra förorter. Polisen tappar kontrollen över våldet och politiker blundar för problemen.

När en väldigt blundande och förnekande politiker i den värsta bushålan, till slut reagerar, blir han utstött av sina partikamrater.Aftombladets journalist Karin Magnussons uttalande i "Debatt" om att byta åsikt om man inte kunde stå för dem offentligt gav mig "1984"-rysningar.Politiker träter över den höga arbetslösheten och journalister skriver om den, men igen vågar stoppa eller kritisera varken invandringen eller arbetskraftsinvandringen.SD,s utspel om att spara 106 miljarder på en minskad invandring tegs nästan ihjäl i media.Extremvänstern ställer okritiskt upp på Islamisternas sida. Att deras kvinnor och flickor förtrycks å det grövsta blundas det för.Så fort SD har ett torgmöte kommer stenkastande och skränande galenpannor med röda fanor och stör mötet.

SD-politiker hotas och utsätts för attentat.Vem visste för 20 år sedan vad gruppvåldtäkt, bhurka och hedersvåld var?Maffiagäng fanns bara på film och i andra länder.Unga män kommer hit från andra sidan jorden och klassas som "barn". De tas om hand, gullas med och kostar stora brelopp.Vi bor i ett märkligt land som går mot en farlig utveckling.....

2011-10-09 @ 11:59:36
Postat av: Hulda

Lotta:...

Nu har jag läst Julia Caesars krönika som du länkade till. En skrämande läsning som borde väcka allas vrede.

Det måste vara väldigt högt uppsatta personer som skyddas. Många är säkert döda, några nämns i inlägget. Någon säkert som hyllas som ett "nationalhelgon" av sin rörelse.

Några som troligen dödats för att dölja brott.Men det märkligaste är varför våran nuvarande regering inte vågar ta i namnen.

Hur många politiker, journalister och affärsmän har haft sina skitiga fingrar i kommunismens syltburk..??

En otroligt obegriplig soppa alltihop.

2011-10-09 @ 12:20:28
Postat av: Lassekolja

Även jag går sedan några dagar med ett leende. Hur kan det vara så svårt att begripa att Juholts och Ohlys barnsliga beteende får Jimmie Å. & SD att framstå som mogna, ansvarstagande, balanserade och seriösa, vilket visserligen stämmer och är bra, men ur Juholts och Ohlys perspektiv är det ju fullständigt obegripligt. Synd bara att Svt, med anledning av J.´s & O.´s avhopp, har kortat debattiden. Synd att MP inte hoppade av men å andra sidan sparade SD in kostnaden för två gröna hinkar med spadar.

Betr. utvisning av hela familjer instämmer jag sedan länge, förutsatt att man verkligen vill ha slut på buset.

Postat av: Systemfel

"Det är fredag kväll på Rasmusgatan i stadsdelen Seved, det senaste området i Malmö som uppmärksammats för sin gängdiktatur. DN försöker gå in i den lilla kvartersbutiken Ziyad men möts av fyra aggressiva unga män.– Här har ni inget att göra, säger de. Försvinn från våran gata!När vi går därifrån följer de unga männen efter och slänger en skur av ägg efter oss."

Postat av: Lotta

@Systemfel

Tack för länken. Kan man hoppas att journalisten vaknade upp ur sin törnrosasömn?S -> SD det naturliga steget.

2011-10-09 @ 13:29:11
Postat av: zz

Socialdemokraterna har skrivna etiska regler för riksdagsmän och denna skift är hållen i högstämda ordalag och fördömer bluff och båg och talar om att man inte lurar skattebetalarna på deras pengar.

Men den socialdemokratiska praktiken är en helt annan. Juholt ska få sitta kvar.

Dessutom har de etablerade politikerna liksom bäddat för Juholts räddning i sin lagstiftning. Bedrägeri vad avser bidrag, det må vara sjukpenning arbetslöshetsunderstöd, bostadsbidrag eller studiestöd, är inte tillåtet enligt brottsbalken och blir därför föremål för polisutredning och åtal med vidhängande straff.

Den (socialdemokratiske?) åklagaren som utreder Juholts beteende börjar redan att svikta och hänvisar till just frånvaron av rättsliga sanktionsbestämmelser i strafflagen.

Har politikerna skrivit lagar som fråntar dem straffansvar vid fusk med statens medel? Det är frågan.

Men varför gäller i så fall inte bestämmelserna om bedrägeri? Vid ekobrott brukar många åklagare vara flitiga med att åberopa svindleri som brottsrubricering.

Ett av rekvisiten för svindleri är att det ska vara fråga om ett meddelande riktat till allmänheten. Frågan är om inte offentlighetsprincipen gör att detta rekvisit är uppfyllt.

Någon som vet?

2011-10-09 @ 13:32:47
Postat av: Tony Ingman

Inget ont som inte för något gott med sig, nu slipper ju Jimmy Åkesson stå mellan en figur

som hyllar den idelogi som dödat flest människor

i världen och en som har svårt att skilja på mitt och ditt.

2011-10-09 @ 16:33:32
Postat av: Sandra

ja Jurholt är en bra valarbetare, partiet verkar ha identitetskris och han vinner ju inga nya väljare och de gamla börjar undra va sjutton de röstade på.

2011-10-10 @ 15:13:51
Postat av: Inte-en-till

På Alexander-språk:"Hur ska vi rusta upp Berga så att den kommande generationen får en normal samhällsutveckling och där den ekonomiska uppenbarenheten inte är lika synlig?"Översättning till svenska:Hur ska vi få än mer bidrag till dem som redan lever på skattebetalarna samtidigt som dessa bidragsberoende trakasserar skattebetalarna?2011-10-10 @ 20:12:22
Postat av: Inte-en-till

På Alexander-språk:"Hur ska vi rusta upp Berga så att den kommande generationen får en normal samhällsutveckling och där den ekonomiska uppenbarenheten inte är lika synlig?"Översättning till svenska:Hur ska vi få än mer bidrag till dem som redan lever på skattebetalarna samtidigt som dessa bidragsberoende trakasserar skattebetalarna?2011-10-10 @ 20:13:04
Postat av: Inte-en-till

Håkan Jugholt är en typisk sosse: lågutbildad, landsortsbo och bidragsberoende.Att en sån dessutom fuskar med bidragen förvånar ingen!

2011-10-11 @ 10:07:17
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:36:52
URL: http://www.burberry-pas-cher.com
Postat av: Chaussures Christian Louboutin

Les médias en font beaucoup de son argent dans l'intérêt des gens obsessif dans la vie de leurs célébrités préférées.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="Chaussures Christian Louboutin">Chaussures Christian Louboutin</a>

Tout le monde veut savoir ce que les stars portent de sorte qu'ils puissent obtenir les mêmes, ou du moins quelque chose approchant les mêmes.<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="chaussures christian louboutin soldes">chaussures christian louboutin soldes</a>

Beaucoup de trésorerie des entreprises sur cette volonté en offrant réplique ou tomber chaussures de marque - la dernière catégorie est en fait illégal, <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="prix chaussures christian louboutin">prix chaussures christian louboutin</a>

car les maisons de conception perdre de l'argent à partir offs.There knock ne fait aucun doute que le culte de la célébrité sans cesse croissante dans <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin pas cher">christian louboutin pas cher</a>

les Etats-Unis et ici, dans au Royaume-Uni a conduit à plus de gens désireux de chaussures de marque propre. Pas une <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org" title="christian louboutin femme">christian louboutin femme</a>

semaine ne passe sans que le magazine des femmes appelant à ses lecteurs pour obtenir des chaussures comme Kylie ou comme Kate <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/6-christian-louboutin" title="Christian Louboutin">Christian Louboutin</a>

Moss. Aujourd'hui plus de gens dépensent leur argent sur les chaussures Jimmy Choo et Christian Louboutin femmes que jamais auparavant,<a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/9-christian-louboutin-chaussures" title="Christian Louboutin Chaussures">Christian Louboutin Chaussures</a>

et un marché en pleine croissance a conduit à une croissance du nombre de sites offrant des épouses discount designer shoes.The <a href="http://www.chaussureschristianlouboutin.org/16-christian-louboutin-hommes" title="Christian Louboutin Hommes">Christian Louboutin Hommes</a>

et copines de footballeurs de classe mondiale, ou remue comme ils sont connus a augmenté la popularité des marques de créateurs tels que des chaussures Christian Louboutin femmes. Si vous achetez des chaussures de marque discount alors il est possible d'obtenir des orteils Christian Louboutin peep.

2011-11-14 @ 07:37:16
URL: http://www.chaussureschristianlouboutin.org

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0