SATSA PÅ FEL HÄST

Marcus Birro satsade på fel häst när han idag ville bli partiledare för KD. Det tog inte många timmar innan han fick sparken som programledare för Kvällsöppet i TV4. Hade han istället satsat på att efterträda Lars Ohly hade det nog inte gått lika fort. Samtidigt kanske det var en läxa för Marcus Birro som ett flertal gånger ironiserat över Sverigedemokraterna. Nu kanske han har fått en ny erfarenhet av vad vi Sverigedemokrater jämt och ständigt utsätts för. Inget ont utan att det har något gått med sig. Eller hur Marcus Birro!

Kungen har också satsat på fel häst
när han åker Saudiarabien och delar ut ett scoutpris. När sedan drottning Sylvia finner sig i att klä ut sig i svart tygstycke är det en beklämmande syn som förmedlas i media. Vissa tidningar har varit så kloka att de maskat fotot så att Sylvia inte syns. Jag trodde i min enfald att kungahuset hade förnuftiga rådgivare men så var inte fallet. För några år sedan var det Brunei men detta tar nog ändå priset. Hur fan kan den svenska kungafamiljen gå med på detta spektakel? Det är inget annat än ett stolleprov från kungahuset.

Tidningen Östran uppmärksammar idag
en av mina motioner i en artikel och jag kan inte se att man på något sätt vinklat det negativt förutom att man först hade satt KD som min partibeteckning under fotot. Det rättades dock till relativt snabbt. Det går ju dock knackigt för KD just nu så det kan vi Sverigedemokrater bjuda på. Jag får passa på att tacka Östran för att man ger mig lite ”neutral” publicitet. Nu väntar vi bara på att Peter Akinder skall raljera över motionen på ledarsidan.


Kommentarer
Postat av: carl

Birro borde nu komma till insikt och bli aktiv i SD. han är ju nu rökt i svt.kungafamuljen borde alla få bo i varsin tvåa i Tensta, de gillar ju mångkultur och vill leva som folket änger dom.östran inser väl att SD är på väg att bli det största partiet i framtiden och redan nu inser de vart vindarna blåser

2011-10-04 @ 00:19:45
Postat av: Kalle

Länstidningen i Södertälje skriver:""Sverigedemokraten Frida Grundström i Gnesta som drabbades av ett brandattentat i somras får nu hemlig adress./.../– Det är Säpo som har rekommenderat det"", säger Frida Grundström till SN. Skrev LT i Södertälje.Visst är det helt uruselt med demokrati och yttrandefrihet när våra folkvalda i Sverige måste skaffa sig hemlig adress på inrådan av SÄPO.Postat av: LN

"Att satsa på fel häst" är dagens tema.

-----------------------

Jag fick ett vänligt eMail från Thoralf. Han skrev:

Hej! Jag uppmanar dig att skärpa dig i dina kommentarer. Idag skrev du en mycket obehaglig kommentar som jag nu tagit bort. Jag vill inte bli uthängd i media på grund av dina kommentarer som jag definitivt inte delar. MVH Thoralf Alfsson.Mitt svar:

Ja, Thoralf, jag skall skärpa mig till den grad att jag upphör att kommentera. Att "kommentera" var kanske i mitt fall ett något oegentligt ord, eftersom det ofta har rört sig om OT-inlägg. Ju mera islamiseringen fortskrider, ju närmare vi kommer "slutlösningen", desto obehagligare skulle mina kommentarer förmodligen ha blivit, därför lägger jag av efter mitt nästa och sista OT-inlägg. Snart kanske vi kommer att befinner oss i en leva-överleva situation. Om man noga följer utvecklingen i England, kan man vara ganska säker på vad man har att vänta sig i Nya Sverige. Lyssna än en gång på vad den nyttige idioten domprost Åke Bonnier har att säga i anslutning till Riksmötets högtidliga öppnande. "Kunskap fördriver okunnighet" påstår denne den kristne gudens tjänare. Till sådan klokskap kan man bara säga AMEN. http://youtu.be/d0TOuz8etHA

2011-10-04 @ 05:02:02
Postat av: Maroxxo

TACK LN för att jag slipper dina gräsligheter. Tar det som ett löfte!!!!! Heder åt dig Toralf

2011-10-04 @ 07:15:24
Postat av: Sven Dacke

Snälla "Expo trollen" lämna oss i fred på Thoralfs blogg.Thoralf och övriga inom SD är varken övermänniskor eller kan ändra världens gång, men jag tror på fullaste allvar att dom jobbar för Sveriges bästa. Framtiden får visa vilket var rätt.Helt klart är att Muslimska Brödraskapet "lurat skortan" av dom flesta politiker och präster, och det som säkerhetstjänster i andra länder rapporterar gäller inte i Sverige. Vi är immuna som i Örådet tror allt för många.Billströms senaste utbrott om harmonisering med andra länder av regler för "ensamkommande" är ett utspel för att plocka SD röster. Men för sent och utan effekt.Storchefens hemliga avtal med Saudiarabien är det som gäller!Denna vecka i Riksdagen inget speciellt, men nästa vecka kommer Stadsministerns frågestund där jag vill veta " Vilka kända eller hemliga avtal har Sverige när det gäller att ta emot folk från Muslimska länder.Och till sist. Hur kan dom kallas ensamkommande när dom kommer i stora grupper, organiserat av smugglarmaffian!

2011-10-04 @ 07:25:49
Postat av: Sven Dacke

Från Sveriges RadioVåra webbredaktörer håller hela tiden ett vakande öga på nyhetssajtens kommentarsfält och sedan en tid tillbaka kompletteras detta arbete med hjälp av företaget Interaktiv Säkerhet. Detta Varbergsföretag tar bort inlägg som tydligt bryter mot lagar och regler – dygnet runt.Att ta upp i Riksdagen av SD eller annat lämpligt forum.Att privatägda tidningar anlitar ett företag för att övervaka bloggar är troligen inget att göra åt.

Men när Statsägda Media som SR anlitar samma företag som ingen har uppsikt över eller kontroll på då börjar det likna DDR. Tänk om dom samkör IP nummer med Expo och liknade organisationer.Då har vi ännu ett allvarligt problem i Sverige.I morgonens program på SR P1 diskuteras om Stazi listan skall släppas. För ett frisläppande är journalisten Johanna Hildebrand. Mot är Moderaten med barnvagnen Carl Bild.Det är något som luktar ruttet i Sverige och det är inte Surströmming

Postat av: Thoralf Alfsson

LNDet är jag som har ansvaret för vad som skrivs i kommentarerna och en mening i din kommentar var fullständigt idiotisk. Du klagar på mig men innan du gör det bör du komma ut ur din anonymitet.2011-10-04 @ 08:03:49
Postat av: Robin Shadowes

Det finns saudiska prinsar som äger oerhört mycket i Sverige i form av stora bolag, fastigheter och mark. En av dom äger t o m ett slott, i Sörmland nånstans tror jag. Demokratbloggen granskade detta i flera artiklar men tyvärr så valde wordpress att släcka ned hans blogg i början av sommaren så tyvärr är dom källorna borta. Kanske han lägger upp dem på sin nya blogg så småningom. Men det är i allra högsta grad sannolikt att Jättebebisen har en massa avtal med dessa diktaturens kreatur.

2011-10-04 @ 08:57:17
Postat av: Hulda

Kungen besökte säkert inte Saudi-Arabien av egen fri vilja. Drottningen täckte säkert inte huvudet av egen fri vilja heller.

Bakom beslutet ligger säkert Svensk exportindustri, UD och regeringen. Silvia blev säkert beordrad att ta på sig religös tvångsklädsel av respekt för landet och kulturen de besökte.

MEN att en diktator från ett oljeexporterande Islamstyrt land skulle respektera vårt sätt att leva vid ett besök här - glöm det.

Då får säkert inte ens hans fruar följa med och alla fjäskar för honom och delegationen.

2011-10-04 @ 09:10:00
Postat av: Skånepåg

@ HuldaHoppas att du har rätt, och att vi inte får beskåda drottning Silvia i sin nya framtida representationsklädsel (även inom Sverige)?

Postat av: Hulda

Skånepåg:.. Frågan är vad hon kommer att ha på sig om Kungaparet ska besöka ett "berikat område" eller någon aktivitet som är smittad av "berikning"....

Återigen: Vart är Sverige på väg..??

2011-10-04 @ 09:26:46
Postat av: Cavatus

Tycker att LNs kommentarer kan vara nog så intressanta och det är synd om han/hon lämnar bloggen. Var annars kan jag läsa hans tankar och åsikter? GoV på engelska? Nu har jag ju inte läst allt han skrivit här och givetvis kan övertramp ske i ilskan över samhällets utveckling. LN! Överväg ditt beslut!Själv vaknade jag imorse med en fruktansvärd mardröm. Det var val och valvaka och centern hade i princip fått alla röster i Sverige! Maud satt och kuttrade och Annie såg nöjd ut. S och M var totalt marginaliserade och SD hade cirka 10 %. Med tanke på tesen om nybyggarlandet var det en riktig mardröm. Skönt att vakna, faktiskt.Jag återupprepar Sven Dackes önskemål, som nu övergår i ett krav:1.Denna vecka i Riksdagen inget speciellt, men nästa vecka kommer Stadsministerns frågestund där jag vill veta "Vilka kända eller hemliga avtal har Sverige när det gäller att ta emot folk från utomeuropeiska länder?".Reinfeldt hänvisar ju gärna till dessa och då kan de ju inte vara hemliga. Vore kul att få dem listade och genomgångna för att se om han bara drar valser eller om det stämmer. Då kan ju saken även undersökas om de kan omförhandlas. Det är nämligen oerhört fräckt att Clownfeldt att ständigt köra över frågeställare med dessa svepande svar, som om han tillrättavisade ett litet dagisbarn som inte förstår bättre. Ja, det ÄR en öm tå för honom, just därför ska den trampas på ÄN HÅRDARE! Glöm inte Thoralf, att vi se beskådar skådespelet myser när ni trampar på dessa ömma tår!Fråga två, som för mig inte är lika viktig, men mer av retorisk art, som också är ett sätt att trampa på de ömma tårna är att ställa följande fråga i punkt 2:2. Hur kan dom kallas ensamkommande när dom kommer i stora grupper, organiserat av smugglarmaffian?Tack för gott jobb, Thoralf. Så småningom kommer det att vända. Proppen går ur, så att säga. PK-folket kämpar nu med näbbar och klor men det är nog sista sucken innan de inser att loppet är kört.2011-10-04 @ 09:37:57
URL: http://aktualia.wordpress.com/julia-caesar
Postat av: allemand

Förstår inte varför ni har problem med slöjan om man går in i en moské. Min fru och jag har flera gånger besökt moskéer för att de är vackra. Att jag måste ha långbyxor och min fru sjal är inget jag har problem med. I kyrkan får inte män ha hatt, inget konstigt med det.Att jag sedan inte gillar en viss religions undanträngande av vårt Sverige är en helt annan sak.

2011-10-04 @ 09:38:34
Postat av: Sven Dacke

Cavatus. Kanske vi skall trampa på när det gäller Interaktiv Säkerhet och Sveriges Statsradio, är det ett SAPO eller vad är det???????

Postat av: Skånepåg

@ allemand"Förstår inte varför ni har problem med slöjan om man går in i en moské."Det var inte vid ett besök i en moské som drottningen bar detta plagg. Hon bar dessutom tydligen en ”heldräkt” som kallas chador. Så nära en burka eller niqab man kan komma. Andra kvinnor bl.a. Hillary Clinton, Merkel m.fl. brukar enbart ha en sjal som täcker det mesta av håret och de ”upphetsande” öronen när man besöker muslimska länder.

2011-10-04 @ 09:54:20
URL: http://sv.wikipedia.org/wiki/Chador
Postat av: Sven Dacke

Cavatus. Kanske vi skall trampa på när det gäller Interaktiv Säkerhet och Sveriges Statsradio, är det ett SAPO eller vad är det???????

Postat av: Hulda

Allemand:... Moskeer må vara vackra, men likväl är de representanter för något som vi inte vill ha i Sverige. En kvinnosyn som tillhör medeltiden, en totalt obefintlig hänsyn till djur och demokrati.

2011-10-04 @ 10:01:20
Postat av: Skånepåg

@ HuldaTurkiets statschef Erdogan: "Moskéerna är våra kaserner, kupolerna våra stålhjälmar, minareterna våra bajonetter, de troende våra soldater."Låter inte alls bra!

2011-10-04 @ 10:10:22
Postat av: allemand

@Hulda, där tycker jag du har fel. Finns en moské i Alby, vacker byggnad, stör ingen där den ligger. Att bara säga nej tycker jag personligen är fel, vi har trots allt en viss frihet kvar i Sverige.Att vi sedan inte skall ändra våra lagar för att passa gäster anser jag vara självklart, men att förbjuda någon att tillbedja sin Gud förstår jag inte. Själv har jag ingen annan Gud än min fru.Du är inte tvingad att deltaga och då tycker jag inte att det är ett problem.

2011-10-04 @ 10:12:12
Postat av: Helene

Det har nu gått en vecka sedan SD presenterade sin skuggbudget. Ännu inte ett ord om detta i svensk massmedia! Det har ältat S budget vid minst tre tillfällen, men som sagt, total tystnad i nyhetssändningarna när det gäller SD:s dito..Jag skulle också bra gärna vilja veta vilka avtal Reinfeltdt menar att Sverige bryter om vi minskar invandringen.

2011-10-04 @ 10:19:22
Postat av: Kalle

>HeleneDS:skuggbudget kanske/borde göras mer publikvänlig så att media har lättare att skriva om den.

2011-10-04 @ 10:36:24
Postat av: Gubben o Gumman

In i oikofobmanegen kommer Marcus "Pirro" på den ståtliga pållen Flatfoot Sam, men vad gör karln han riiiiiiveeeeerrrrrrr ajajaja.Frågan är är om CG har alla muslimerna i moskeen?

Skall man gömma öronen går mussarna igång på öron?

Vad gör man om man har extremt utstående öron.När det gäller båten till Gotland så har vi räknat ut att Alfsson är smygölänning han har inte kommit ut än bara :)Missa inte frikännandet av Kling o Klanga för deras lilla OK Corall i Rinkabyholm,dessa två kunde ju stationeras permanent i Brandsmeden med en stor låda amunition.

Inget bilinbrott var aktuellt samt man sköt efter bilägaren och blir frikända snackar vi poliskorruption eller AW Svensson?

Se Östran

2011-10-04 @ 10:48:42
Postat av: Gubben o Gumman

Kalle : En sak är säker du begriper inte hur svensk media fungerar med kommunister det är fastslaget nu.

Det spelar nog ingen roll om Jimmie Björn o Thor-alf dansar ballongdansen vid presentationen.

2011-10-04 @ 10:52:22
Postat av: Helene

Kalle

Jag tror att om viljan funnits, hade de kunnat presentera SD:s budget såsom de de presenterat övriga partiers. Jag inte se att S:s framställande var mer publikvänlig SD:s.

2011-10-04 @ 10:53:45
Postat av: Gubben o Gumman

Är det verkligen någon som orkar läsa Akinders och JGA:s sagor från en svunnen DDR tid, snacka om att sitta fast i 1970 talet.

F-n man blir ju trött efter 4 meningar.

Då gör vi vårt bästa för att förstå.

Agera Gotha Media skicka dessa clowner till a-kassan.

2011-10-04 @ 10:59:33
Postat av: Lassekolja

Helene@, det var väl invandringens kostnader, som SD presenterade i förra veckan men det låtsades media som vanligt inte om, trots att dom är det största hotet mot vår välfärd. SD´s skuggbudget skulle väl presenteras igår, måndag men om det skedde vet jag inte.

TV4´s arbetsmiljö verkar lämna åtskilligt övrigt att önska. Man kan ju undra hur glada dom leende nyhetstjejerna egentligen är innerst inne? Nu finns det väl värre SD-belackare än Birro men han fick säkert en tankeställare.

Huruvida det var lämpligt att den ene Kungen ger den andre ett scoutpris kan jag inte bedöma även om prismottagaren inte verkar lika beskedlig, som den han fick priset av. Att Drottning Silvia tar seden dit hon kommer brukar ju vi Sverigedemokrater gilla i andra sammanhang.

OBS! Att jag tycker som jag gör kan vara påverkat av mitt livstidsmedlemskap i två organisationer, i vilka ledaren heter Åkesson i efternamn, SD/Jimmie Å. resp. Rojalistiska Föreningen/Patrik Å.!

KD har det inte lätt nu för tiden men dom kan ju i alla fall stoltsera med att förväxlas med Sverigedemokrater!!!

Postat av: Kurtan

Har Sveriges stadsminister en "blank check" vad gäller vilka avtal han ingår för Sveriges räkning ?

(här åsyftas immigrationspolitiken).Måste han inte innan ett avtal ingås, meddela och söka godkännande av riksdagen ? Någon som vet, Thoralf kanske ?Angående att Reinfeldt allt som oftast hänvisar till avtal som han, (inte Sveriges befolkning), tydligen har ingått när det gäller denna massinvandring, misstänker starkt att han avser bl.a. de "avtal" han ingått med de cirka 20 muslimska representanter som han hade ett hemligt möte med efter Vilks uppståndelsen...Ingår det kanske även i detta "avtal" att öppna för islamister i Sveriges riksdag ?!Varför finns inget protokoll från detta möte ?!Hemliga avtal med saudiarabien ?!Några andra internationella "avtal" existerar inte vad jag vet som motiverar denna vansinniga och destruktiva massinvandring. Skulle så vara fallet bryter samtliga länder mot dessa avtal utom "bäst i klassen" Reinfelts privata egendom Sverige....Frågorna är många, svaren är få.SD borde pressa på svar samt begära av talmannen/kvinnan att svar ges på frågorna inte undvikande uttalanden samt floskler/osanningar som nu förekommer i riksdagen....Talmannen/kvinnan roll samt utfrågning i riksdagen är ju helt meningslös om inte svar fås på konkreta frågor, eller hur ? Då är ju demokratin helt satt ur spel....MVH2011-10-04 @ 11:03:27
Postat av: Gubben o Gumman

Rätt kuligt med kampen i KD, man skall alltså ersätta en tröttkeps med ett 65-årigt sömnpulver.

Sömnpulvret har suttit i riksdgen sedan 1991 och tappat kontakten med verkligheten i Sverige för länge sedan,killen måste ju ha en riksdagsbänk fastvuxen i pruttlådan.

Frikyrkofolket hör bäst hemma i KF politiken.

Där gör dom minst skada med sitt godhetsdravel.

2011-10-04 @ 11:04:13
Postat av: johanna

Vilken fin blogg! Hoppas du har haft en bra dag? :) kram!

http://johannamarina.devote.se/

2011-10-04 @ 11:06:34
URL: http://johannamarina.devote.se/
Postat av: Thoralf Alfsson

RättelseI förra veckan presenterade SD invandringens kostnader något som media fullständigt undvikit att rapportera om.Imorgon klockan 11:30 presenteras Sverigedemokraternas skuggbudget och jag hoppas att detta får mer genomslag i media. Sverigedemokraternas satsningar har givtvis finansierats bland annat genom minskade kostnader för invandringen. Något media även måste/borde förklara.

2011-10-04 @ 11:08:54
Postat av: rksmrgs

Nej, SD har inte presenterat sin budget, den kommer senare. Däremot har de presenterat ett inslag i sin budget, nämligen hur stort utrymme en minskad invandring skulle innebära, eftersom de ständigt får i halsen att deras budget är ofinansierad/orealistisk. På så här sätt skulle de kunna neutralisera åtminstone den delen, så att det kan bli en vettig diskussion om den egentliga budgeten.

2011-10-04 @ 11:09:19
Postat av: rksmrgs

Attans, jag var 16 sekunder för sen!

2011-10-04 @ 11:12:06
Postat av: Gubben o Gumman

Där ser du Kalle man har inte ens presenterat budgeten och du gnäller på utformninge.KD 3.#% i senaste Sentio SD 6.7%

KD får nog ringa till Leif Loket Olsson nu om detta skall räddas.

Mats Odell tjenare

2011-10-04 @ 11:15:05
Postat av: Gubben o Gumman

Rättelse KD #,3

2011-10-04 @ 11:23:29
Postat av: Gubben o Gumman

KD det nya folkölspartiet:)

2011-10-04 @ 11:24:36
Postat av: Gubben o Gumman

rksmrgs : Du får ta nästa buss då

2011-10-04 @ 11:25:47
Postat av: Helene

Förra veckans presskonferens var kanske "inofficiell" (eller, Thoralf?) men likväl alldeles för intressant för att fullständigt negligeras av svensk massmedia.

2011-10-04 @ 11:26:16
Postat av: Kalle

Det var feltryckning på knapparna. Självfallet skulle det stå SD, sverigedemokraterna, och ingenting annat.G&G har du ett bättre förslag på hur dessa invandringskostnader skall få ett genomslag i media mer än att angripa mig som budbärare???Anlita Julia Ceasar eller någon anna journalist till att skriva begripliga pressmeddelanden. Om inte hon kan så med någon annan vaken kortfattad journalist. Pressmedelanden skall vara pang på rödbetan md det viktigaste först. Gärna med mycket spektakulära citat. I slutet kan det ovesäntliga stå. Då kan media på grund av tidsbrist/effektivitet kapa meddelandet från slutet och lägga in det direkt i artikel utan en massa sökande i massa DNS hänvisningar.

Hänvisar SD till DNS anvisningar så skall det var en kort sammanfattning av DNS först sedan kan hänvisningen komma som källa.2011-10-04 @ 11:27:34
Postat av: Helene

Lassekoja

Exakt! Det är där skon klämmer! Detta känsliga ämne ska behandlas med största möjliga tyyyyyyystnad.

2011-10-04 @ 11:29:42
Postat av: AWSvensson

Det kan väl inte vara så att man uppmärksammade din motion i tron att det var från KD,när sanningen uppdagades så var skadan redan skedd,nej så kan vi inte tänka. Har personligen besökt en moské iklädd kjol ,synd att dölja så snygga ben, därför att seden så kräver. Att man då respekterar svenska seder är då självklart men inte fallet. Nu borde man i arabvärlden se på folks dignitet ,en drottning av Sverige är inte en vanlig bimbo som skulle behöva krypa för muslimer,hur hade det varit om vi haft en kvinnlig statschef,hade hon också hunsats,statschefen är trots allt en symbol för Sverige.

Jag kan inte påstå att jag ödslat tårar på Birro, hut går hem.

2011-10-04 @ 11:41:48
Postat av: Skånepåg

@ KalleDu som tydligen vet hur "en slipsten skall dras", är ju som klippt och skuren till att ta hand om kommande upplägg och presentation inför massmedia. Vi väntar med spänning på detta geniala drag från både ditt och Sd:s håll.

2011-10-04 @ 11:51:08
Postat av: Leif T Åhlin SD/Arvika

Precis som "Cavatus" skriver, så har även jag inte läst allt som "LN" skrev.

Ibland måste "kraftord" tillgripas för att ett folk,

indoktrinerat av en demokratur, skall vakna och begripa att det handlar om allvar nu.

Vad det handlade om som gjorde Thoralf "sur", har jag ingen aning om, men annars tycker jag "LN" haft

många bra inlägg, och hoppas att han fortsätter, även om vår vän Thoralf taget honom i örat...;-)Ibland måste man provocera för att få till stånd en

förändring. Jag har gjort detta vid ett flertal tillfällen med utmärkta resultat. Inte för att mina

motioner gått igenom (S styrt), utan att jag fått ut mina tankar till väljarna. Så måste man agera, och även då de sju besitter okunskap i ordets behandling, har ett flertal bemötande i ortens tidning haft uppenbar framgång. Jag är nöjd.Som fd yrkesmilitär har jag tidigare avlagt ett

"löfte" mot min konung och mitt fädernesland. Det kommer jag att hålla, även om denne fjäskar för en diktator. Om vår konung går ur tiden, blir mitt löfte befriat. Det beror givetvis vem av oss som går först! Att Silvia spökar ut sig må vara hennes ensak

om det inte föregåtts med tvång. Något moskétvång synes ej heller föreligga.Visst skall man värna om sin hembyggd. Jag bor i en glesbygdkommun, där spenderandet på stadens faciliteter är enorma. Naturligtvis vill jag att glesbygden skall erhålla den hjälp som erfordras,

något som de sju motsätter sig. Något att utnyttja till valet 2014.2011-10-04 @ 12:01:03
Postat av: Sven Dacke

Arbetskraftinvandring läggs ut på EntreprenadProtester från Merit Wager som känner till det mesta vad som händer inom Invandrarverket vi sina kontakter.Det stora frågan är nu om det finns någon gräns hur långt man kan gå i detta land för att köra det i botten utan att "folk" reagerar.

Postat av: Robert Stöm

SD som är för monarkin kanske skulle ompröva detta med en så korkad kung?

2011-10-04 @ 12:49:51
Postat av: Michaela

Hej!

Jag har precis startat ett eget UF-företag. Jag ska göra smycken och har precis avslutat skapandet med berlock armband och har funderat på något nytt som speglar mitt företag mer.

Det skulle vara trevligt om du kunde kika förbi min blogg och lämna feedback. :)

2011-10-04 @ 13:30:38
URL: http://mkcollectionuf.blogg.se/
Postat av: Svensson

Kungen tycks gilla att vara ute i blåsväder, dags att omyndigförklara kungen snart ?

2011-10-04 @ 13:35:21
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

>Leif T Åhlin SD/Arvika...och även till andraJag han läsa vad LN skrev innan TA raderade inlägget och jag kan till 100% instämma att detta var vämjeligt. Och då tar jag till i underkant.2011-10-04 @ 14:07:43
Postat av: sophia

@Leif T Åhlin

Nej det är inte drottningens ensak att hon drar på sig förtryckets klädkod! Hon företräder Sverige och har ingen rätt att underkasta sig en av de värsta förtryckardiktaturer å Svea rikes vägnar!Jag skäms som svensk kvinna å hennes vägnar.

Kan Hilary Clinton vägra underkasta sig så borde hon ha stått upp för svenska kvinnor och våra värderingar.

2011-10-04 @ 14:26:04
Postat av: Skogman

Birro.... ha, ha, ha. Rätt åt dig.

2011-10-04 @ 14:31:26
Postat av: Tjadden

Sveriges farligaste man Fredrik Reinfeldt i det högerextrema partiet Moderaterna har tillsammans med det vänsterextrema Miljöpartiet beslutat att 850.000.000 kr ska satsas för att få hit ca ett tusen somaliska familjer, som redan har sina anhöriga i Sverige!Muslimer, Muslimer i långa banor alltså!Tänk om man sparade de somaliska pengarna för att sänka penionärernas skatter istället som en svenskvänlig handling.Nej då, allt som kan kväsa oss svenskar och övriga (som vill vara svenskar men som inte törs vara detta i rädslan för att bli kallad rasist) svenskar bör tänka till och visa att de står upp för Sverige och svenskarna!Tack Anders Borg för den femtiolapp jag får behålla varje månad i sänkt skatt.Funderar på att spara dessa pengar till att köpa mig några indianer ifrån USA för att förgylla min tillvaro ett folkslag som blev bestulna på sitt land, har nog mycket att berätta om hur det gick till. (Apropå Maud Olofssons nybyggare i Sverige)

2011-10-04 @ 15:17:06
Postat av: LN

Här kommer enligt löfte den sista "gräsligheten".Med välsignelser av självaste Allah (swt) organiserade 'Hizb ut-Tahrir Amerika' den sk 'Kalifatet konferensen 2011', med titeln Revolution i den Muslimska Världen: från Tyranni till Triumf söndagen den 26 juni, 2011. Parallella konferenser hölls över hela planeten - från Sidney till Bryssels.

Men det visste ni förstås, alla ni anti-islamister?Tag gäna del av följande videor mm från konferensen - det är er framtid som är på tapeten:http://hizb-america.org/activism/local/1927-videos-a-photos-khilafah-conference-2011Betänk domprostens ord: Kunskap fördriver okunnighet!

2011-10-04 @ 15:29:55
Postat av: Tjadden

@ cavatusJag ifrågasätter var du står politiskt, kan inte komma ihåg just exakt nu vad du hade skrivit om SD. men det var iaf. inte precis några smickrande ordalagMin tolkning är att du vänder kappan efter vinden och det är främst därför jag ställer frågan var du står politiskt?2011-10-04 @ 15:42:03
Postat av: Tjadden

LN du är en hyvens person och jag har största förståelse för din vrede som även jag m.fl. bär på mot landets regim, men regler är regler och ska följas.

Du ska fortsätta att skriva här, för du skriver mycket bra inlägg mellan varven som man tar fasta på som främsta anledning att stanna och att du behövs här liksom flertalet av oss andra är en plikt på sätt och vis för kravet om ett rättvist samhälle.Ett tips till dig och till er andra också, gå in på den här siten (en vän till oss skriver och tar reda på vilka lögner myndigheterna vill att folket ska tro på)http://newsvoice.se/2011-10-04 @ 15:52:49
Postat av: Tony Ingman

Dagens fråga i Aftonbladet. Skall en programledare

på TV få lov att visa sina politiska sympatier?

Men kära Aftonbladet,om dom inte skulle det, hade det ju inte blivit några program, eftersom nästin

till 100 % av alla som jobbar där är skolade till

vänsterlallare. Konstig fråga!

2011-10-04 @ 18:01:57
Postat av: Jenny

Konstigt att inte vänstern reagerar när saudiarabien bygger moskéer här??

2011-10-04 @ 18:19:27
Postat av: allemand

@Jenny, visar tydligt hur dubbelmoralen fungerar i demokraturen Sverige.

2011-10-04 @ 19:38:16
Postat av: Jenny

@Allemand, hade deras (vänstern) empati och känsla för mänskliga rättigheter varit äkta, så hade de aldrig tillåtit moskébyggen, hedersmod, och annat kvinnoförtryck i Sverige! Det är otäckt tyst i media om detta och de har liksom bestämt sig för att det bara är den snälle svenske mannen som är skurken :-(

2011-10-04 @ 21:17:20
Postat av: Gubben o Gumman

JP:s bad o brandnytt : Containerbrand 21.45 Berga centrum

2011-10-04 @ 22:35:22
Postat av: Gubben o Gumman

OT : Kolla Eskil Erlandsson krognota i Höglandsnytt.

Måste ha blivit givande diskussioner hoppas bara att dom bandade det hela till dagen efter

2011-10-04 @ 23:06:36
Postat av: Nils Dacke

Lista på samtliga motioner inlämnade till Riksdagensåg Thoralf i slutet. Bra jobbat

Postat av: Göran

Med vemod läser man mellan raderna i en del kommentarer att uns av hopplöshet och uppgivenhet börjar smyga sig på likt en pust från den Arabiska våren.

Hav förtröstan, den Nordiska våren kommer.

Danmark inser snart sin nya fjollregerings tillkortakommande.

När oljepengarna i Norge är bortraljerade på massinvandring, menlöst styre och misslyckad integrationspolitik så vaknar våra grannar.

Finland behöver bara vara sig själv.

Island är kallt.På tal om kallt - mycket intressant dokumentär på dumburken sändes nyligen om världens kallaste bebodda platser, bla Arktis. Folket där är sanna överlevare och inte tyckte de synd om sig själva heller.

Något för gnällhögarna i Arabvärlden att tänka på.

Finns extremt gott om plats på Grönland, men då blir det snart synd om de bofasta. Tror dessutom inte att valarna pratar Persiska och då blir de förmodligen stämplade som rasister.@LN

I kampen behövs folk med Din kunskap, fortsätt!@Barometern

Vet att redaktörerna lusläser, så:

Det fanns en tid då journalistik var objektiv, prova det.

Just nu är Er papperstidning det mest intetsägande som någon har skapat, skämmes!2011-10-04 @ 23:42:02
Postat av: Cavatus

Tjadden! Vadan detta intresse för min politiska åskådning? Rent ideologiskt är jag icke-vänster och konservativ. Partipolitiskt har jag under mitt långa liv röstat på olika partier, då jag är gammal och vindar har blåst åt olika håll där även jag har påverkats. Med andra ord: när man är ung är man ofta dum. Nog pratat om det.För tillfället finns det bara ett parti att rösta på. Trots min konservativa grundinställning är jag i själen en rebell i likhet med Dick Erixon, och idag finns det endast ett parti som är rebelliskt mot det rådande paradigmet. Jag hatar åsiktsförtryck och yttrandefrihet är min ledstjärna. Mer orkar jag inte gå in på det även om jag givetvis skulle kunna skriva spaltmil om mer utmejslade delar av mina åsikter.Sedan kan du ju spekulera vidare om min politiska hållning hur mycket du vill, men var du har inhämtat kappvändarfasoner vore ju intressant att få veta. Idag är det ju vanligt att identiteter (kanske även anonyma sådana) "kapas" enligt den lenasundströmska fraseologin.Och varför är det så viktigt var just JAG står politiskt? Var står du själv? Jag har ingen uppfattning om det och du får gärna redogöra för dina politiska preferenser du också!

2011-10-05 @ 16:00:16
URL: http://korta.nu/jc
Postat av: Cavatus

Skrev ett långt svar till Tjadden här, men det verkar vara raderat! Orkar inte skriva ett till, då jag inte sparade det förra. Undrar bara: varför detta intresse för MIN politiska inställning? Har inte det framgått? Och varför skulle jag skriva på denna blogg annars i den utsträckning som jag gör?

2011-10-05 @ 16:19:51
Postat av: Moncler Jackets Sale

very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he enjoyed it as well!

2011-10-22 @ 03:03:19
URL: http://www.usbestmoncler.com
Postat av: Burberry Pas Cher

Thomas Burberry a fondé la maison de luxe Burberry mode en 1856 alors qu'il n'avait que 21 ans.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="Burberry Pas Cher">Burberry Pas Cher</a>

Burberry a commencé sa carrière dans le monde de la mode comme apprenti drapier, jusqu'à ce qu'il ouvre son propre magasin en Angleterre. En 1870,<a href="http://www.burberry-pas-cher.com" title="sac burberry pas cher">sac burberry pas cher</a>

son entreprise avait une réputation solide pour son développement d'extérieur attire.Thomas Burberry est crédité de développer une nouvelle forme <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/7-burberry-bottes" title="Burberry Bottes">Burberry Bottes</a>

de tissu qui a été utilisé dans ses vêtements de plein air. Ce tissu, connue sous le nom de gabardine, était résistant à l'eau et résistant mais respirante.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/17-chaussures-burberry" title="Chaussures Burberry">Chaussures Burberry</a>

Comme tel, il a aidé à protéger le porteur contre les éléments tout en restant comfortable.By 1891, Thomas Burberry avait ouvert un emporium à Londres.<a href="http://www.burberry-pas-cher.com/21-costumes-burberry" title="Costumes Burberry">Costumes Burberry</a>

Cette emporium sert encore de siège Burberry entreprise. Quinze ans après l'ouverture de l'emporium, Burberry a conçu la marque déposée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/12-hobos-burberry" title="Hobos Burberry">Hobos Burberry</a>

de la ligne Burberry: ". Transmet» un chevalier équestre avec le mot latin "Prorsum", qui signifie Burberry a fait les manchettes lorsque la compagnie équipée <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/11-lunettes-burberry" title="Lunettes Burberry">Lunettes Burberry</a>

de Roald Amundsen, qui a été le premier à atteindre le pôle Sud, en 1911. Il a gagné plus d'attention en 1914 quand il était responsable de pourvoirie <a href="http://www.burberry-pas-cher.com/5-sacs-burberry" title="Sacs Burberry">Sacs Burberry</a>

Ernesst Shackleton, qui était l'homme chargé de diriger une expédition qui a parcouru l'Antarctique. Le War Office, puis lui a commandé de faire des changements à leurs manteaux officier dans le but de mieux suite de leurs conditions, qui conduisent au développement de l'trench qui est devenue populaire parmi les civils après la guerre était terminée. s

2011-11-14 @ 07:45:57
URL: http://www.burberry-pas-cher.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0