GÄNGUTPRESSNING FUNKAR INTE

Tidningarna på Gotland har idag också uppmärksammat mina motioner i riksdagen. Jag har även fått mail från Gotland angående mina motioner. Det är väldigt roligt att mina motioner får utrymme i media på ett positivt sätt. Något som sällan händer! Läs artikel.

Kommunalrådet Johan Persson (S) i Kalmar har uppenbarligen lyssnat på den kritik som framförts mot de gäng som härjar i Berga Centrum. Däremot har han inte lyssnat på Alexander Louhichis ”klagosång” och analyser om bränderna Berga Centrum med omnejd. Några grillplatser eller andra politiskt korrekta åtgärder kommer inte ske förrän lugnet är återställt. Hotet är minst sagt konkret från Johan Persson men jag undrar om han i verkligheten kommer stå för detta hot. Läs artikel i Barometern.


Naturskön park som kommer förstöras.      Foto Thoralf Alfsson

Kalmar kommun ställer nu ut detaljplanen för Gota Medias mediehus skall bli verklighet. Hela detaljplanen finns på nätet för den som orkar läsa alla floskler som ursäktar att man bryter mot en hel rad av lagar för att åstadkomma detta minst sagt vansinniga bygge på Kvarnholmen. Det handlar om strandskyddet, kulturhistoriska lagar och skyddade områden. I detaljplanen har man utlämnat ett antal detaljer och slutsatser från viktiga rapporter. Detaljplanen är en mycket vinklad beskrivning som bara har ett syfte. Nämligen att Gota Media till mötes.


15 meter högt glasmonster som bryter mot strandskyddet och förstör
fornlämningar av riksintresse.

Jag kommer givetvis lämna in mina och även Sverigedemokraternas synpunkter på denna detaljplan och jag rekommenderar alla andra som har synpunkter att också lämna in dem till Kalmar kommun innan den 1 november.


Kommentarer
Postat av: Gubben o Gumman

"Konstmuseet 2"

2011-10-07 @ 00:12:28
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

Reducerar man vansinnet till sin spets handlar det om följande - arbetsplats för fisförnäma journalister.

Vill de ha en större arbetsplats på just Kvarnholmen får de väl för 17 köpa en fastighet som alla andra - till marknadspris...Göteborgsposten ligger vid Stampen, inte vid Avenyn.

Expressen/DN/SvD ligger i Marieberg, inte i Gamla Stan.Östra Småland ligger 8 km utanför stan och slår Barometern med hästlängder...Markområdet - grönområdet/kulturmark - är en raritet på Kvarnholmen! Ta bort "Klumpen" i bilden ovan så kan man se vad mycket finare det är.Vad tror ni skulle hända om New York Times ville bygga kontor i Central Park?Det finns hur många argument som helst, här är några, och jag liksom TA uppmanar innerligt alla att göra sin röst hörd. Men tiden är knapp.PS.

Läser att opinionsrådet Malin Petersson har gästat Berga Centrum en stund på dagtid för att lyssna av tongångarna...Häpp säger jag då, jag har bott i området drygt 8 år och träffar folk dagligen....Återkommer i ämnet.

2011-10-07 @ 00:12:44
Postat av: Micael Foghagen SD Kalmar

oppositionsråd naturligtvis...

2011-10-07 @ 00:14:44
Postat av: Magnus S

Sista bilden. Har du fått vingar Thoralf?Jag har en fråga till dig och SD; Hur viktig är frågan för dig (främst) och SD angående svenskt djurskydd? Då menar jag inte halal där vet jag redan vart vi står. Detta är en fråga som tynger mig. Jag älskar kött men är även enorm djurvänlig. Jag känner mig som en hycklare när jag äter. Min önskan är; Att det är ok att äta kött men att djupt respektera djuren. Hanteringen skall skötas varsamt och respektfullt från födseln (helst närproducerat) till transport och slakt i närområdet och detta skall följas till punkt och pricka. Hur hårt driver ni sådana frågor och liknande undrar jag?

2011-10-07 @ 02:00:22
Postat av: Putte

Varför bygger inte mångkulturella Gota Media sitt ny hus i mångkulturella Norrliden? Tänk vad fint det skulle bli och så nära till de som Gota Media omhuldar mest.

2011-10-07 @ 05:20:44
Postat av: Anders Engdahl

En del fattar visst väldigt långsamt, men "Bättre sent än aldrig"http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2583752/reepalu-vill-utvisa-fler-kriminella

2011-10-07 @ 07:28:19
Postat av: Thoralf Alfsson

Magnus SLäs gärna denna motionSverigedemokraterna värnar den svenska mer ambitiösa djurskyddslagstiftningen, men inser samtidigt svårigheterna att konkurrera mot andra producenter i EU med dessa pålagor. Därför vill Sverigedemokraterna rikta en särskild djurvälfärdsersättning till svenska grisuppfödare.

Postat av: Sven Dacke

Jag hade en dröm i natt.Att Jimmie, Björn eller andra SD i Riksdagen INTE använder det extremt negativt värdeladdade ordet "MASSINVANDRING"Nu var det ju en dröm och kommer aldrig att bli verklighet.

Hur är det för övrigt i Riksdagsgruppen, anlitar ni någon som är bra på retorik för konsultationer. Att använda andra ord för samma sak kan innebära att det inte blir den låsning som när Jimmie upprepar och upprepar och upprepardet skrämmande ordet.Och varför tar ni inte upp goda exempel med invandring, som exempelvis Finland som inte har dom problem vi har i Berga Kalmar och andra områden.Och förutom ett mindre antal så kallade journalister så betraktar vanligt folk knappast Finnar som rasister trots att deras politiker bromsar invandring, väl medvetna hur det går för oss stackars SvenskarPS. På söndag är det debatt, och då får vi se om Jimmie använder "ordet" ännu en gång

2011-10-07 @ 07:48:11
Postat av: Sven Dacke

Artikeln i Barometern om "Griilplatsen Berga" är nu stängd för mera kommentarer, och dom som kommit in är mera än nog för att dom flesta skall fatta vad som är fel, förutom politiker och journalister.Troligtvis kommer den typen av artiklar att bli sällsynta i Kalmar tidningar, för dom aktiverar ett "hat" mot vissa samhällsgrupper och då är det bättre att sluta skriva , än att beskriva vad som händer och att diskutera lösningar hur vi skall gå vidare.För övrigt så tror jag att Brochan, Alexander och dom övriga snart har sin nya grillplats och samlingslokal.För så fungerar det i övriga SverigePostat av: Sven Dacke

"Rasistiskt" utspel i Malmö av känd Socialdemokrat!Reepalu vill utvisa kriminella icke-svenskar

Publicerat: kl 08:26 , Ekot DelaDen socialdemokratiska kommunstyrelseordföranden i Malmö, Ilmar Reepalu, anser att fler kriminella icke svenska medborgare ska utvisas, säger han till Sydsvenskan .

På så sätt vill Reepalu han minska brottsligheten i socialt utsatta bostadsområden.

Reepalu kräver också att polisen ska bli mer aktiv i områden med hög brottslighet.

Postat av: java

Vafan..skit i den här Alexander vetja..? "Alexander sa si och så" .. lite rättshaverist över dem inläggen. Fin blogg annars

2011-10-07 @ 09:00:13
Postat av: Stefan A

Rasisten Reepalu i Malmö vill kasta ut invandrare,inte bara judarna som skall bort från Malmö, utan nu är det alla invandrare...hemska människa..undrar om R bor på taket till Turning Torso och gör nedslag i verkligheten ibland,och förfasar sig,sedan flyger han upp till sitt näste igen,kanske han funderar på att avgå, för det är då sanningen brukar komma fram från PK-politiker, han kan ju trösta sig med att han inte är SD;are, för då hade inte artiklarna varit så modesta och sakliga, expo hade kallats in till TV-sofforna för att berätta att Reepalu "nätverkat" med Breivik för att ta över hela Europa.

2011-10-07 @ 09:11:51
Postat av: Karlskronabloggen

Bra jobbat med alla dina motioner i riksdagen Thoralf!Synd bara att alla politiker i Sverige inte är lika kloka som dig och dina 19 kollegor i riksdagen!Fast jag tror egentligen att väldigt många från andra partier tycker precis likadant som ni, men de måste följa sitt partis vansinniga politik och de vill inte riskera lön och övriga förmåner.

2011-10-07 @ 09:53:25
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Magentan

"Rasisten Reepalu i Malmö vill kasta ut invandrare".Inte alla invandrare, endast de som inte har svenskt medborgarskap, och hur många är det bland 2:a generationens invandrare? Noll.

2011-10-07 @ 10:11:10
Postat av: jägarn

Det råder en uppenbar missuppfattning ute i samhället. Folk tror att man blir svensk medborgare om man råkar födas i Sverige, så är icke fallet.

Man blir inte ens svensk av att födas i Sverige vilket vi dagligen ser exempel på.

Om min katt föder i ett stall så .................

2011-10-07 @ 10:14:37
Postat av: Tony Ingman

"Pinsamt" Piper Jan Guillou om att Tomas Tranströmer fått nobelpriset. Han får det bara för

att han är "Svensk" säger J.G ?? Jaha, så svensken skall undantas även på detta område?

Men dom verkliga skälen är väl snarare att T.T

vägrade att inlemmas i den röda fållan, och då

platsar man inte i den Svenska kulturmaffian.

Jag vet inte om det finns några Muslimska Poeter,

för då hade det nog varit okej, kanske hade Guiiou

själv räknat med att få priset, för sina landsförrädiska gärningar !

2011-10-07 @ 11:11:40
Postat av: Hulda

Ilmar Repalu talar ut efter att ha tappat skygglapparna..

Nu måste det vara STORA problem i Malmö. När Repalu reagerar som nu, då är det kris i staden.

Nu är det så illa att han inte ens klarar av att hålla fasaden uppe till nästa val.

Nu blir det intresant att följa nyheterna idag.

2011-10-07 @ 11:21:25
Postat av: Tony Ingman

Utvisa grovt kriminella säger Repalu, oj då, då

kommer det att bli många tomma läghenheter i

gangsterstaden Malmö.Ett litet tips till Repalu.

börja med Araben som är skyldig 3 miloner i

parkeringsböter.

2011-10-07 @ 11:33:03
Postat av: Sven Dacke

Nu är det bevisat, Svergedemokraterna har stor inverkan i Sveriges Riksdag och politiken.Jugholt och Ohly hoppar av partiledardebatten i SVT

Både Håkan Juholt och Lars Ohly hoppar av SVT:s direktsända partiledardebatt på söndag, kan Expressen.se avslöja.

Beskedet fattades i går och har lämnats till redaktionen.

Orsaken är SVT:s beslut att tvinga Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet att stå med Sverigedemokraterna i studion.

- Vi har tagit det logiska beslutet att avstå från att medverka, bekräftar Socialdemokraternas kommunikationschef Nina Wadensjö för Expressen.se.Frågan är om inte Ljugholt blir den Soccepolitiker som suttit kortast tid som partiledare

Postat av: AWsvensson

Har sandlådan flyttats in i Tv studion,vilken människosyn representerar dessa fega kräk.

Postat av: jägarn

Så har vi en bidragsfuskande sosse till, en viss Juholt om jag förstått media rätt. Det är inte för inte Juholt med frilla kallas för Bonnie and Clay.

2011-10-07 @ 12:22:12
Postat av: Hulda

Man tappar hakan ibland. Först Juholts lägenhetsaffär. Några timmar senare, avhopp från Agendas debatt nu på söndag. Tydligen fegar också Ohly ur.

SD påverkar verkligen Svensk politik....(SD får säkert nya medlemmar i Malmö nu när Repalu har vaknat...)

2011-10-07 @ 12:23:31
Postat av: Robin Shadowes

Jag tycker det var ett otroligt lågt påhopp av vår käre landsförrädare Janne Guilloutine. Att hoppa på en sjuk och gammal man är osmakligt. Dessutom har ingen svensk fått priset sedan mitten av 70-talet, så det är inte allra minsta oskäligt att det går till en svensk efter så lång tid.

2011-10-07 @ 16:15:47
Postat av: Jenny

"  Uppenbarligen klarar inte Håkan Juholt av att stå för sitt bidragsfuskande och debattera i SVT. Så nu använder han Sverigedemokraterna för att komma undan en obehaglig situation."

Självklart är det så! Smart av dig att genomskåda detta. :-)

2011-10-07 @ 20:44:20
Postat av: Jenny

"  Uppenbarligen klarar inte Håkan Juholt av att stå för sitt bidragsfuskande och debattera i SVT. Så nu använder han Sverigedemokraterna för att komma undan en obehaglig situation."

Självklart är det så! Smart av dig att genomskåda detta. :-)

2011-10-07 @ 20:44:56
Postat av: Lotta

Varför har man lagar när de ändå inte behöver efterföljas? Helt sanslöst att Gota Media verkar få igenom sitt groteska, fula skrytbygge. Lärde sig inte Kalmars kommunpolitiker något efter det lika groteska och fula skrytbygget som förstörde oersättlig medeltida historia? Jag har flera förslag till nya lokaler åt Barometern: De kan flytta ihop med Östran. De kan bygga om de befintliga lokalerna och hyra ut den del av byggnaden som blir över. De kan flytta ut på blåsholmen. Säkert finns det någon tom lokal där de kan flytta in som passar storleksmässigt. Finns säkert fler alternativ men låt dem inte förstöra ytterligare ovärderlig historiskt område med idiotbygge.

2011-10-07 @ 21:51:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0