FARSEN JUHOLT OCH SOCIALDEMOKRATERNAHåkan Juholt har bidragsfuskat under flera år som riksdagsledamot men även som partiledare för socialdemokraterna. Han har fått ca 90000 kronor för mycket enligt honom själv, summan kan dock vara betydligt mer då det kan röra sig om hela fem år. I så fall torde det röra sig om närmare 200000 kronor.

Själv skyller han på att han inte kände till reglerna. Jag anser att han har en skyldig att känna till reglerna själv. Jag har fått information om vad som gäller bostaden vid ett flertal tillfällen under det år jag suttit i riksdagen från riksdagsförvaltningen. Så det kan knappast ha gått Håkan Juholt förbi.

Reglerna är sådana att om jag bara har någon på besök under några dagar i min lilla lägenhet skall det anmälas till riksdagsförvaltningen och ett avdrag skall göras. Det handlar alltså inte bara om personer som bor permanent i lägenheten.

Nu hoppar dessutom Håkan Juholt av partiledardebatten på söndag i SVT enligt Expressen. Anledningen sägs vara att partiledaren för Sveriges största oppositionsparti inte vill stå tillsammans med Sverigedemokraternas Jimmie Åkesson i tv-studion.  Uppenbarligen klarar inte Håkan Juholt av att stå för sitt bidragsfuskande och debattera i SVT. Så nu använder han Sverigedemokraterna för att komma undan en obehaglig situation.

Uppenbarligen hade Socialdemokraterna förväntat sig att SVT då skulle tackat nej till Jimmie Åkesson och Sverigedemokraterna för att få med Håkan Juholt i debatten. Vi har nog inte sett slutet på denna fars ännu.

Sandlådenivån har nu fått ett nytt ansikte när Håkan Juholt vägrar stå vid samma bord som Jimmie Åkesson. Givetvis hänger Lars Ohly på. Vilket sorgligt sällskap! Det borde skämmas med tanke på hur ofta det vräker ur sig mantrat ”alla människors lika värde”.


Håkan Juholt på SD-möte i Kalmar  Foto Thoralf Alfsson

I EU-valet 2009 hade dock Håkan Juholt några problem med att gå på Sverigedemokraternas torgmöte i Kalmar och lyssna på Jimmie Åkesson, Sven-Olof Sällström och Erik Almqvist.


Jag kan berätta att jag så sent som för lite drygt en vecka stod tillsammans med riksdagsledamöter från alla partier vid ett studiobord hos Radio Östergötland. Vänsterpartisten stod på min högra sida under en hel timmas tid utan att fara så illa. I varje fall tror jag inte någon märkte något.

Själv kan jag bara applådera detta spektakel. Sverigedemokraterna lär bara få fler väljare!


Kommentarer
Postat av: Roberth

Jag vet inte vad jag ska säga. Finns det ingen hejd på hyckleriet? Finns det några ärliga raka politiker kvar i Sverige? Att Ohly inte är den mest balanserade visste jag men att Juholt beter sig såhär är under all kritik. Hur ska S växa med en sådan ledare? Hur kunde de välja honom när de hade chansen att välja Sven-Erik Österberg. Som visserligen är lite trist men han är ingen fifflare.

2011-10-07 @ 12:27:19
Postat av: J B Doe

Det visade sig att Juholts sambo, den förra bedragerskan, är skriven i övernattningslägenheten. Vad ska man säga om denna röta? Kaka söker maka.

2011-10-07 @ 12:34:52
Postat av: Magentan

Bidragsfuskaren Juholt gör gemensam sak med Ohly och hoppar av debatten i Sandlådan.Men vad bra! Då blir det ju mer tid över i TV-rutan för de övriga deltagarna. Alltså även för Jimmie Åkesson, och tid i TV-rutan är ju inget som Jimmie är bortskämd med!Tyvärr, så tror jag nog att SVT ordnar en egen plats för Jimmie så de gnälliga små barnen "slipper stå bredvid honom".

2011-10-07 @ 12:59:58
Postat av: Gubben o Gumman

På raden kan du skriva vem som är socialistens bästa vän ..............(Ledhjälp för AWSvensson l gn n)

2011-10-07 @ 13:07:15
Postat av: Sven DackeJag har ett förslag, ställ Jimmie Å i mitten som debattledare så blir det braGrattis till SD till alla nya sympatisörer.PS: Jag tror "Expo Mona " ligger bakom beslutet, för hon verkar inte ha "alla hästar hemma" hellerOm man skulle starta vadhållning hur länge Juholt sitter kvar som partiledare.

Jag gissar på 43 dagar från nu

2011-10-07 @ 13:10:56
Postat av: zz

Så har verkligheten hunnit fatt socialdemokraterna i Malmö. Jodå det finns allvarlig brottslighet bland invandrarna, säger Ilmar Reepalu. Och visst ska man kunna utvisa folk som begått allvarliga brott, fortsätter han.

Naturligtvis är detta mest sagt för att lura väljarna i Malmö. Likväl innebär hans utspel en anpassning till SD:s ansvarsfulla kriminalpolitik.Och detta bara ett år efter det att Sd kommit in i Riksdagen.

Grattis SD!

http://sverigesradio.se/sida/default.aspx?programid=83

2011-10-07 @ 13:42:02
Postat av: Karlskronabloggen

Ja, skämmas är bara förnamnet för vad de borde göra!I Karlskrona blev Sverigedemokraterna redan 2006 tredje största parti efter att dåvarande kommunalrådet Mats Johansson vägrade sitta i samma soffa som Richard Jomshof när TV4 sände morgon-TV från Karlskrona.Han gav inte bara Sverigedemokraterna över tio procent av rösterna genom detta sandlådebeteende, utan förlorade även den långvariga socialdemokratiska makten i Karlskrona vid det tillfället när Alliansen gjorde upp med Miljöpartiet, men med Sverigedemokraterna som "tungan på vågen".Så jag håller med, det är bara att applådera detta beteende för det enda parti som gynnas är Sverigedemokraterna!

2011-10-07 @ 14:06:41
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Ludvig

Jag hade väntat mig mer av S-ledaren. Men har har ju klart och tydligt deklarerat att även han sitter i sandlådan. Tyvärr.

2011-10-07 @ 14:16:43
Postat av: Jonas

Grattis till SD! Är Juholt ert nya lok;)

2011-10-07 @ 14:19:50
Postat av: AWSvensson

Thoralf,Att vänsterpartisten kom undan utan men förstår jag,men hur gick det för dig. GoG, jag har alltid trott att socialistens bäste vän var kapitalisten ,vem ska han annars plundra,men det var tydligen lögn.

2011-10-07 @ 14:28:18
Postat av: DDR2

Magentan: Tyvärr så passar (S)(V)T på att korta ner debattiden till 30 minuter...Pajasar.

2011-10-07 @ 14:33:47
URL: http://www.motvarnet.nu/svenska
Postat av: Hulda

Det rör verkligen på sig i politiken idag.. Juholt fastnar med fingrarna i statens pengapåse.

Sedan fegar han och Ohly ur "Agenda".

På detta vaknar Ilmar Repalu upp ur sin tunga sömn.

Allt detta är tidiga julklappar för SD...

2011-10-07 @ 15:08:58
Postat av: Gubben o Gumman

Hulda : Det rör på sej sa flickan

2011-10-07 @ 15:19:31
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svenssson : Det var en gång en familj som hette familjen "Långfinger".

Familjen bodde i en fyrarumslägenhet i Stockholm.

Sommarbostad i Donkeyhamn(gated community i O-hamn)

En dag ringde lellefonen det visade sej att herr Långfinger blivit inbjuden till en dumburksdebatt.

När han fick höra att Jimmie "ångvälten" Åkesson skulle delta blev han byxis.

Magen började bubbla svetten lackade.

Mot figggan 2 sekunder senare trodde grannarna att ett kärnkraftverk "ploderat".

Herr långfinger kröp ut i hallen lyfte telletånluren ringde sin socialistdadda Nanna Holkenburg, och grät rädda mej du måste rädda mej.

Ta det lungt sa daddan vi bokar av dej "Paddy"

(smeknamn internt).

Fast du kanske skall tänka över ambitionen att bli landsfader ditt gamla ålarens..

Jaja hulkade herr långfinger.

Så var sagan slut,lika slut som S och herr Långfinger.Nu blev nog Thor-alf glad det är ju fredag.

2011-10-07 @ 15:33:56
Postat av: sophia

Citat Juholt; Jag har bara missat att det är två som bor i lägenheten" .....och honom vill S se som Statsminister! Dagens skratt! Sandlåderetoriken talar för sig själv, hoppas ni har roligt inom SD i riksdagen!

2011-10-07 @ 15:36:14
Postat av: Lassekolja

Jaha, så har vi fått ny sand i Riksdagslådan, igen!

Dessutom har sanningen och verkligheten trängt sig på Ilmar i Malmö, eller har han gått med i SD, det lät så i alla fall. Den ene efter den andra sosseledaren konkurrerar om att bli Sverigedemokraternas bästa valarbetare. Nu fattas bara att Fredde Barbar tackar nej till Agendas partiledardebatt och att (S)(V)T (som någon mycket träffande skrev här ovan) då ställer in hela debatten. I dårarnas paradis får vi inte vara främmande för någonting. Om så sker borde Svt stå rakryggade och låta de återstående debattera så kan de tjuriga barnungarna sitta hemma och skämmas.

Stort GRATTIS SD!!!

Postat av: Robin Shadowes

Juholt får börja på Expo han också. Så får han jobba tillsammans med Toblemona.

2011-10-07 @ 16:09:09
Postat av: Gubben o Gumman

Robin Shadowes : Fast då kanske domskall döpa om eländet till : Dom långa fingrarnas förbud?

Det är synd att Svenne Banan inte förstår att detta är vad S står för,mygel samt svågerpolitik.

I Kalmar sitter Steve "burken" Sjögren" kvar i KSSR

2011-10-07 @ 16:14:16
Postat av: Gubben o Gumman

"Förbund"FÖR BÖVELEN :)

2011-10-07 @ 16:15:24
Postat av: Tony Ingman

Att Juholt inte ställer upp i Tv debatten har nog mer att göra med hans fifflande, återigen är en

sosse påkommen med fingrarna i syltburken, vilken i ordningen är svårt att hålla reda på. Att den

patetiske kommunisten inte ställer upp gör vare sig till eller ifrån, hans pladder är känt ändå.

När dom säger att dom inte vill vara i samma rum

som SD, säger dom samtidigt, att vad 500000 människor har för åsikt, det skiter dessa båda figurer i. Ynkligt,men det torde göra att SD får

minst lika många väljare till. hoppas bara nu att

SVT anger som skäl att dom inte ville ställa upp på

grund av SD, så borde det gå en storm av ilska

genom väljarkåren.

2011-10-07 @ 16:29:10
Postat av: Lars Rosén SD Kalmar

Om nu inte Juholt skall vara med , bara för att SD är med, måste man ställa sig frågan " skall inte Juholt vara med hela valrörelsen om SD är med. Hur gammal är du Håkan Juholt.

2011-10-07 @ 16:34:43
Postat av: Lars Rosén SD

PS. Glömde, skall han ändra sig om detta, som i alla andra frågor. Trovärdigheten sjunker för varje dag.

2011-10-07 @ 16:37:18
Postat av: Lotta

Jag måste ödmjukast be om ursäkt. Jag har i min ungdom röstat på socialdemokraterna. Idag skäms jag över det och lovar att aldrig, aldrig, aldrig någonsin rösta på socialdemokraterna igen.

2011-10-07 @ 17:39:54
Postat av: dessi

1: Vi ska ta debatten var det nagon som sa for nagra ar sedan !2:Hur ska det ga vid nasta val dvs slutdebatten pa SVT ?

2011-10-07 @ 18:19:48
Postat av: Skaraborgare

Jag ifrågasätter starkt om sådana personer som kommunisten Ohly(V) och Håkan Juholt (s) skall hålla på med politik.När man inte ens kan ställa upp i en partpolitisk diskussion i ett Tv program tillsammans me meningsmotståndare så är det väldigt illa ställt.Framför allt för Juholt (s) som f n leder ett ganska stort parti är detta hans beslut ganska pinsamt.När jag läste detta på text TV var den första tanken som slog mig att vår partiledare,Jimme Åkessons placering vid debattbordet enbart utgör en förevändning för både den demokratiska (s) och odemokratiska vänstern (V) att inte deltaga.Det som detta egenligen handlar om är att dessa båda "vänsterfarbröder" varken vågar ,eller vill möta regeringsalliansen i en öppen debatt.Kan man inte debattera med meningsmotståndare borde en utveckling utanför politiken absolut sökas.Jimme Åkesson utgör där enbart en förevändning och svepskäl för att inte deltaga.En ganska trist situation.Partier (s) och kommunisterna (v) som i andra sammanhang skriker sig hesa om ´demokrati´och öppen debatt vänder nu denna ryggen.Slutsatsen av detta blir enligt mitt förmenande följande:Det är bra att debatten genomföres.Mot regeringsalliansen kommer SD och MP att stå för oppositionen mot regeringsalliansen.Jimme Åkesson (sd)och Fridolin (mp) kommer därvidlag att stå för alternativen och föra oppositionens talan.-" Bingo" säger jag !

2011-10-07 @ 18:25:19
Postat av: alf

@Lotta

Vad skall då jag säga? Jag har röstat på Moderaterna.

(Fast, jag får väl trösta mig med att det var på Boman´s tid och det är ju en viss skillnad. För att inte säga: Himmelsvid.)

2011-10-07 @ 19:13:29
Postat av: Svensson

Juholt framstår mer och mer som en dålig partieledare, det gick fort.

2011-10-07 @ 19:18:05
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: alf

Vad har det tagit åt http://www.sverigedemokraterna.se/

har dom skrattat ihjäl sig så dom har fått stänga web-sidan?

2011-10-07 @ 19:18:21
Postat av: Leffe

Betänk att denne man kan bli Sveriges statsminister om 3 år. Vi kommer att få skämmas inför en hel värld.

2011-10-07 @ 19:20:56
Postat av: Calle

@ alf

Har också röstat på Gösta Boman en gång i tiden.

Som du säger: Det är skillnad! Skulle Gösta se/höra "de nya socialmoderaterna" skulle han snurra runt på stället där han är.

2011-10-07 @ 19:46:09
Postat av: Skaraborgare

Svar till sign "Leffe,alf,Svensson"Nu tror jag bestämnt att SD är på "G".Rejält,dessutom!Vårt parti utgör det enda realistiska alternativet.SD. Ett riktigt väljarparti.

Partiet har tagit några rejäla nypor av NyD:s gtamla uppfattningar.Något jag tror kan vara mycket bra.Desutom tror undertecknad det vara av godo att man styr in ideologin mot socialkonservatismen .Denna måste givetvis,och på olika sätt där placeras in i allas vår tillvaro.Rätt consensus där,m a o. göras tillgänglig för alla och envar.Undertecknad kommer som icke medlem, att granska de dokument vilka föreligger inför landsdagarna och också i detta stycke ta sig friheten att återkomma.Jag ser fram emot söndagens debatt i SVT där Jimmie( glömde inte e:et denna gång

2011-10-07 @ 19:52:14
Postat av: Lotta

@alf

Får trösta mig med att dessa mina ungdomssynder härrör från PreSD.

2011-10-07 @ 20:36:05
Postat av: Lotta

Bra att Rapport tog upp sandlådepajasarna. Kul att även få se Linus Bylunds nyinköpta spann och spade. Hoppas de överlämnas direkt eller sätts på deras pultar i Svtstudion. Förut gick det rösta på Svt om man tyckte sandlådepajasarna gjorde rätt eller fel. När jag röstade var det 65 % som tyckte de gjorde fel mot 35 %. Nu finns den inte var längre. Undrar varför?

2011-10-07 @ 20:47:25
Postat av: Åke, Västervik

hahaha...Ja det har ju varit en skojig dag idag...Först så hör man Ilmar Repalu på radion säga saker som jag först trodde kom från en SverigeDemokrat...det var ju i rätt riktning sagt..:) Sedan så kommer nästa grej till fördel för SD, dvs Juholt o Ohly som på kommunistsikt tjurigt vis avbokar söndagens partiledardebatt....Det är gott om vuxna bebisar i Riksdagen! Och som tillägg till andra som skrivit innan, så har även jag röstat på Sossarna en gång i tiden och t.o.m vänstern....hujedamej..:)

2011-10-07 @ 20:55:09
Postat av: Essendon

Ingen bra dag för sossarna den 7 oktober 2011.Juholt fifflar igen med bidrag!

Juholt och kompisen Lasse är i sandlådan och tjurar mot Åkesson!

Reepalu kovänder om sina kära gangsters och ropar på utvisning!Farväl Arbetarpartiet Socialdemokraterna som försvann bort i ett rökmoln!

2011-10-07 @ 20:59:17
Postat av: Tony Ingman

Om alla skulle bete sig som t.ex Lars Ohly, så

borde samtliga lämna riksdagshuset när han äntrar

talarstolen. Vilka oerhört dåliga förebilder dessa

ledare är för svensk ungdom, deras beteende säger ju till ungdomarna, att är det någon du inte gillar , så gå ut när vederbörande råkar befinna sig i samma rum som du.

Hur fan har dessa skämt kunnat komma ända in i

sveriges riksdag??

2011-10-07 @ 21:02:51
Postat av: Hulda

Ser på "Aktuellt" nu.

Fick ett väldigt gott skratt när jag såg de färgglada hinkarna med vidhängande spadar som skulle skickas med bud från SD till Sossarna och Vänstern.

Juholt och Ohly har gjort bort sig REJÄLT....

2011-10-07 @ 21:17:36
Postat av: Leif T Åhlin SD Arvika

Mona-smittan har kletat ner ordentligt. Men vem är förvånad? Kopiatorn i riksdagshuset, eller kön till maten. Och då var ju "miljöförstörarna" också verksamma, dock har kappan inte vänts denna gång.Tjuv & polis i Agenda vore ett skådespel. Jag tror

att Juholt skäms likt ett Mona spektakel. Någon sa 43 days, jag tror betydligt tidigare.Kommunistens äventyr var väntat, och även hans uttåg. Kanske följer även partiet med?

2011-10-07 @ 22:28:42
Postat av: Skaraborgaren

SD är det nya arbetarepartiet i dess riktiga och uppriktiga bemärkelse.Jag träffade föresten på några meningsfränder häromdagen på min landsbygdsort i V-götaland.Det visade sig att

" storgrisbonnen","åkarn" ,"hemmansägarn" med bekanta ,och dessutom minst halva kyrkokören är sympatisörer med SD.Detta mina vänner, lovar gott. 2014 blir ett intessant år.För Aftonbladet....:)..alla bortförklaringar.....när valsegern presenteras.

lägga ned då?:)

2011-10-07 @ 22:36:10
Postat av: Gubben o Gumman

Denna offentliga mobbning kommer att stå bröderna rödgök dyrt 2014

Detta var det mest korkade dom kunde göra.

Vad skall Svenne Banan tro,lägg sedan till Juholts hyreseskapader.

2 skribenter förrutsåg en rejäl dikeskörning av Juholt gissa vilka?

2011-10-07 @ 22:38:06
Postat av: Johan

Media borde i konsekvensens namn sätta epitetet "bidragspartiet" framför Socialdemokraterna.Nästa val kommer bli riktigt intressant. Synd att det är så lång tid kvar. En riktig lågoddsare är att SD får minst tvåsiffrigt.

2011-10-07 @ 22:47:08
Postat av: Lessismore

Det bästa hade varit om detta hänt strax innan valet, då hade t.o.m sossar röstat på SD "bara för att"...

Folk glömmer fort men vi ska påminna om detta sommaren 2014, eller hur?

2011-10-07 @ 23:10:15
Postat av: Lotta

OT/Berga Centrum. Håll i er tjejer och killar, gubbar och kärringar nu har den store Lutten åter talat. Han är minsann kritisk till Perssons uttalande. Skrev ett inlägg där jag lugnt frågade om Luttens djupa engagemang varit lika stort om det varit pursvenska ligister. Det tog Barometern bort. Vägrar länka till skräpet, den som vill läsa kan söka på tidningen.

2011-10-07 @ 23:20:48
Postat av: Ferdinand Mjuk

Nicknames tycks idag vara mer populära än någonsin.

Den strängt åsatte partiledaren för (S) fick idag ett ”T” före sitt efternamn och dessutom ett ”v” inskrivit mellan u och h …

-För övrigt en underhållande dag, där vi kan tacka dragkamparna Ilmar Repalu, Lars Ohly och den socialdemokratiske ledaren för all hjälp till ökat stöd för SD

2011-10-07 @ 23:21:38
Postat av: Hans Nilsson

Det är knappa 3år fram till nästa val så vi SD:are behöver inte vara oroliga att Juholt:s bidragsfusk och avhoppen av S och V från söndagens TVsända partiledardebatt skall vara isolerade händelser. Klavertrampen från 7Klövern:s företrädare kommer att stå som spön i backen ju oroligare de blir av all fakta som kommer fram daglidags på nätet. Vi SD:are ligger helt rätt i tiden. Min slogan är SD för Sverige i Framtiden. PURSVENSKEN.

2011-10-07 @ 23:35:47
Postat av: kjell johansson

Demokratiförraktets fula tryne visar sig återigen och som så ofta repressenterat av vänsterpatrasket, som hellre går i stenkastarvänsterns demonstrationståg än tar debatten med ett av folket valt riksdagsparti.

Fast de börjar väl tröttna på att stå och skrika "rasist" och "främlingsfientlig" i varje mening då de som vi vet inte klarar av att bemöta SD med sakargument.2011-10-07 @ 23:42:38
Postat av: Stefan D

Helt OT....jämför : http://kvp.expressen.se/nyheter/1.2584559/tva-ranare-flydde-genom-toafonster

med : http://www.nordjyske.dk/artikel/10/5/28/3974825/3/har%20du%20set%20de%20flygtede%20r%F8vere

undrar varför Expressen vill mörka för både polisen och oss vanliga läsare.

Detta borde väl ändå vara olagligt?MVH Stefan D

2011-10-08 @ 00:08:49
Postat av: alf

160.000 tillbaks till statskassan! Det räcker väl till att hålla ett litet stackars vilsekommet barn från något MENA-land under armarna i ett helt år.http://www.expressen.se/nyheter/1.2584732/juholts-storsatsning-mot-bidragsfusket2011-10-08 @ 00:16:06
Postat av: alf

http://bohuslaningen.se/nyheter/uddevalla/1.1387179-juholt-polisanmald-av-uddevallapolitikerDrevet går!!!

2011-10-08 @ 00:25:48
Postat av: alf

Om inte (S)kenheligheten haft ett ansikte förut å har den väl fått ett nu!

2011-10-08 @ 00:39:39
Postat av: alf

Om inte (S)kenheligheten haft ett ansikte förut så har den väl fått ett nu!

2011-10-08 @ 00:42:05
Postat av: joffe

G'day!Ska man få sig ett hjärtans gott kabaret-skratt på gamle dar ska man kolla svenska sandlådepolitiska utspel. Reinfeldt vill inte hålla i SD med tång och Juholt och Ohly vill inte debattera med SD. Det KALLAR JAG NATTSVART DEMOKRATIFNATT.SDs härliga budgetutspel som inte debatterats i PK-pressen knäckte tydligen hela surven!Jag ska baske mig skicka var sin fair dinkum aussie sandlådespade till de helt insnöade "småpojkarna" även Ilmar.Redan på 80talet brevväxlade jag fr.Aussie med härlige framsynte G.Bohman. Han pratade då om "problemformuleringsprivilegium" - Jo jo! Jag hejade på Gösta på den tiden och läste alla tänkvärda härliga kåserier i SVD. Gösta roterar nu i sin grav åt svensk politik. På tal om tång så tror jag inte han skulle vilja hålla i dagens moderatledare ens med en sådan.- Heja SD ni lär få 150% väljare next time around! - OM FOLKET VAKNAR någon gång?

- Verkligen på tiden sanna mina ord!

2011-10-08 @ 02:58:01
Postat av: Skaraborgare

Svar till sign " joffe

"

Du har helt rätt.Men då måste både du och jag och alla, andra våga "komma ut" som SD.

Gå med i partiförening i kommunen.

Själv avvaktar jag lite grand....

2011-10-08 @ 07:54:59
Postat av: jägarn

SVT borde ha stake att säga till de båda stolpskotten, kommer ni inte nu så behöver ni inte komma i fortsättningen heller. Då ska ni se att det blir fart på glina.

2011-10-08 @ 08:17:54
Postat av: Hans Nilsson

Skaraborgare och alla andra som går och funderar över att "komma ut" vad är ni rädda för. Jag har själv röstat SD sen valet 2006 har aldrig tidigare varit medlem i ett parti men är medlem sen ett antal år tillbaka i SD och detta känns 100% RÄTT. Om inte VI som är emot den i åratal förda politik som är både helgalen och totalhavererad i landet vågar ta bladet från munnen och argumentera och agera vem skall då göra detta. En kan inte göra ALLT men många kan göra NÅGOT. Är det något VI SD:are inte skall göra så är det att gå runt och vara RÄDDHÅGSNA. Dessa personer finns det mer än väl av i detta land ändå. VI SD väljare skall visa tåga precis som våra SD politiker gör de riskerar nästan liv och lem daglidags för landets och vårat och kommande generationers bästa. PURSVENSKEN.

2011-10-08 @ 10:10:14
Postat av: joffe

Dear Skaraborgare !Ville gärna hjälpa SD men oförmögen på gravens brant. Du ska inte avvakta, DU som kan - agera NU! Gör det!Jag försökte att påverka svenska politiker redan i början av 80-talet. Misslyckades kapitalt och bor därför sedan 30 år i det riktiga paradiset - Down Under. För att komma hit krävdes en massa papper. Krav. Naturligtvis ärligt namn och ålder, yrkeskunskap, läkarintyg och mycket mycket mer. Polispapper på att du var clean exvis.Tro inte du kunde komma hit och sitta på häcken och leva på bidrag!

Det är kravlösheten som förstör Sveriges framtid. 95% av de som kommer är inte flyktingar. Dom har fubbat sig in i landet, har inga papper och har betalat människosmugglare. Ni pratar om arbetskraftsinvandring fr analfabetländer när ni har arbetslöshet! Vaknar ni aldrig i Sverige och ser varthän det barkar?2011-10-08 @ 10:11:51
Postat av: HM

Den där artikeln i GT var riktigt bra! Grattis och tack från Gotland!

2011-10-08 @ 10:17:19
Postat av: Inge Sandén

När det gäller pengar och makt,tycks väldigt många ha svårt för vad som menas med rent spel.

När det gäller pengar blir man alltid precis som den man föraktar.

S-ledningen miljonärer hela bunten ...och vad föraktade de förr?

De rika.

Juholt har liksom Tobleronemona inte förstått,att det är folket som röstar in sina politiker i Sveriges Riksdag,som är ägarna till detta land.

När en anställd lurar sin ägare på pengar,är det vanligt att den anställde får sparken.

Juholt får göra som Mona en liten "time out".

För närvarande är det bara Sverigedemokraterna som kan rädda detta land från allt mygel.

SD 2014 20%.

2011-10-08 @ 11:52:13
Postat av: Robin Shadowes

@Joffe. G'day måste vara en typisk aussie-hälsning? Anledningen att jag undrar är därför att Gary Rumain mejlar mig emellanåt när han vill ha en Lindströmare översatt och han inleder alltid med just G'day. :)

2011-10-08 @ 13:45:23
Postat av: Anonym

G´day Robin,Istället för att krysta till med Dear Sir kör vi G´day.När jag hade business en gång så smällde det lika högt i inledning av ett brev. - Kunde jag nå dig skulle jag skicka ett kapitel ur en bok jag skrivit. Kapitel: "Australiskt slanglexikon". Verkligen sköj. Kanske du kan nå mig via förträfflige Thoralf så skickar jag en emailkopia.Långt från ämnet men humor behöver vi alla när politiker gör bort sig och inte förstår och inte ens lärt sig våga debattera med SD. Dom har inte läst julklappen dom fick från J.Caesar. Inte heller har dom läst Affes statistik etc. Skandalöst!

Hooroo från nersidan...

2011-10-08 @ 14:45:22
Postat av: Erik

Det är klart att borgerliga ledarsidor kunde använt bilden av de fyra oppositionspartierna mot de rödgröna, men samtidigt fanns det en ovedersäglig logik i placeringen. Partier blir inte alltid behandlade rättvist i medierna (för SD finns åtskilliga långt värre exempel) men det är något som S och V borde svälja - en annan gång kanske de har makten och SD står med alliansen. Klart värre denna gång att utebli.Men bra för SD förstås.

2011-10-11 @ 02:27:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0