DEBATT I AGENDAI nästan 4 av 10 omröstningar röstar Socialdemokraterna med Alliansen! Denna sanning undviks väldigt ofta men däremot påtalas nästan alltid av de politiska debattörerna att SD röstar med Alliansen i nästan 9 fall av 10. Om Socialdemokraterna lider så mycket av dessa förhållande vill jag ge dem ett gott råd.

Förhandla med Sverigedemokraterna!

Kvällens debatt i Agenda var mycket bra även om Jimmie Åkesson inte fick ordet lika många gånger som Miljöpartiets Åsa Romson. De gånger Jimmie Åkesson fick ordet gjorde han det med den äran. Fredrik Reinfeldt såg nästan ut som han skulle börja grina när Jimmie Åkesson högg emot.

Jimmie Åkesson fick in en riktig fem etta när han påpekade att om Alliansen fått råda hade vi idag varit ett EMU-land med euro och ett enormt krav på oss att låna ut 10-tals miljarder kronor till skuldtyngda medelhavsländerna.

Det var också väldigt intressant att SVT valt Integration som ett ämne i debatten. De som kommer ihåg slutdebatten inför valet 2010 kanske minns att detta ämne inte förekom i den nästan två timmar långa debatten men nu trängde man in det på 45 minuter. Den som påstår att SD inte påverkar har inte förstått den nya verkligheten.

Centerpartiets Annie Lööv fick ta några rejäla smällar angående att de vill ha 40 miljoner invånare i Sverige och Jimmie passade på att ge Centerpartiet priset som mest extremt invandrarvänligt parti efter Miljöpartiet. Jimmie kallade deras politik horribel vilket var ett mycket bra och fick Annie Lööv att gå upp i varv och försvara Centerpartiets politik. Hohoho.

SVT har agerat väldigt bra när det gäller hur de genomfört denna partiledardebatt. Att de tillsammans med Sverigedemokraterna gjorde narr av Socialdemokraterna och Vänsterpartiet i fredagens nyhetssändningar var ett välkommet inslag och något förvånande.

Det enda jag kan rikta kritik mot är möjligen att man valt två vänsterpersoner att sammanfatta debatten och turerna kring debatten.  Men det kan jag köpa med tanke på den vinst Sverigedemokraterna gjort på denna debatt samtidigt som Socialdemokraterna och Vänsterpartiet är de riktigt stora förlorarna idag. Det vill vi se mer utav i framtiden!

DN, Aftonbladet, Expressen,


Kommentarer
Postat av: Robert

Reinfeldt är väldigt ovan att få mothugg. Första valrörelsen mötte han en trött göran persson som mer hade tankarna på sitt storgods, den andra valrörelsen hette det stora motståndet mona...

Hoppas han får lite mothugg denna tredje valrörelse

2011-10-09 @ 23:10:07
Postat av: Tomtefar

Som vanligt håller Åkesson högsta klass och fick fram budskapet på ett sansat och redigt sätt.

2011-10-09 @ 23:18:13
Postat av: Magnus S

Vem vann debatten i VK;http://www.vk.se/survey/survey_result.jsp?surveynr=1927&category=2&prefix=483484&showsurvey=true

Postat av: Karlskronabloggen

Ja, Jimmie var verkligen bäst i denna debatt och det är väl fortfarande ingen politisk motståndare som ens varit i närheten av att "vinna" en debatt när han är med.Minns hur han totalt klädde av Mona Sahlin och Maud Olofsson när de skulle "ta debatten" innan valet och det har varit ungefär samma sak i riksdagsdebatterna!Jag hoppas många svenskar kollade på dagens Agenda och drog sina egna slutsatser!

2011-10-10 @ 00:52:17
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Robin Shadowes

Grattis till det bästa Agenda på år och dag! Att sedan Obidohlyckan och Ljugholken fegade ur får ju stå för dem själva. Tror nog det kommer visa sig i kommande opinions-undersökningar. Ljugholk kommer nog bli utbytt innan nästa val tror jag. Om det sedan blir nån vettig ersättare låter jag vara osagt. Vi skall nog inte hoppas på för mycket då den politiska korrektheten verkar ha kopplat ett rejält strupgrepp på Sjupartiet.

2011-10-10 @ 01:32:57
Postat av: zigge

Varje gång Pippi från centerpartiet ordade,nickade Reinfeldt instämmande,precis som om Jimmie skulle bli osäker då de blev två som alltså måste vara sanningen.

Jag har nog aldrig sett Hägglund så trött tidigare,och den där miljöhäxan fick nog många att fundera på ungkarlslivet igen. Det har sagts att Jimmie ska vara lite tuffare,men det räcker att han tittar på motståndarna, för att omintetgöra deras floskler.

2011-10-10 @ 05:14:47
Postat av: Lotta

I dagens Östran gråter Akinder ut om hur orättvisa Svt är. hur orättvisa tyckte samme Akinder att Svt var när Sverigedemokraterna inte ens fick vara med i sista debatten inför valet?

2011-10-10 @ 07:42:21
Postat av: Stefan A

oj oj oj C har verkligen problem,Lövet låter som om hon läser upp ett manuskript,duger inte att hålla svepande valtal när man ska debattera,helt makalöst att MP fått fram en pladdermaskin till, när man just blivit av med en, en Ronsontändare på speed,när man pratar som hon försöker man vanligen dölja sin okunskap och/eller tron på det man själv säger,men som vanligt,fullt med beröm från mindre vetande "experter",Åkesson lugn och säker som vanligt, inget onödigt pladder skönt att höra och en frisk fläkt, t.o.m. invandringen kom upp,kors i taket,och då bara inte sju st. som överbjuder varandra om hur många vi ska ta hit,bara inte Svensken var så "rasistisk" så skulle hela världens fattiga få jobb i Sverige,de stora förlorarna var inte där, och då menar jag inte V, för Ohly ska ju avgå och gör en Schyman d.v.s. skiter i partiet.

2011-10-10 @ 08:13:40
Postat av: Sven Dacke

Först debatten.

Åkesson var OK men inte mera. Tycker han missar viktiga saker som Billströms utspel att samordna mottagning av "ensamkommande" med övriga "rasistiska" Nordiska länder.

Eller Socialdemokraten Repalu som står framåtböjd med byxorna nere, efter att ha upptäckt den verklighet han varit med att genomföra i MalmöNästa fråga är varför kommunala politiker är sååå förtjusta i mångkultur och invandring, bara dom inte själva behöver göra något.I Växjö väcktes ett förslag med fadderverksamhet för nyanlända, inget hände och förslaget togs upp igen.Ingen enda av kommunens politiker, inte ens Bosse Frank som är mycket för invandring ställde upp.Slutsats om politiker.Gör som vi SÄGER, inte som VI görDet är så man bygger det "Nya Sverige"Postat av: Sven Dacke

Fråga att ta upp med Rainfelt på Onsdag i Riksdagen.Vilka avtal är det som Rainfelt alltid hänvisar till när det gäller invandringen, och som Rainfelt påstår vi måste följaBåde dom allmänt kända och "hemliga" för oss vanliga väljare.

2011-10-10 @ 08:28:42
Postat av: Arvid Bengtsson

SD måste ha en hårdare retorik. Det tjänar inget till att försöka spela på de andra partiernas planhalva. Det är SD som ska sätta agendan´, inte de andra. Se och lär av Dansk Folkeparti och Gert Wilders i Nederländerna.

2011-10-10 @ 09:13:32
Postat av: Ronny

Jag är förvånad att inte någon gång få höra från SD i debatter, kraven som ställs på invandrare till andra länder, som i denna debatt t.ex, när Canada nämndes. Och att 60 -70 tusen ungdomar från Sverige jobbar i Danmark och Norge, samtidigt som man pratar om arbetskraftsinvandring.

2011-10-10 @ 10:02:43
Postat av: Tony Ingman

Det är så typiskt att när invandrarfrågan diskuteras så får alltid Alliansen lyfta fram

fördelarna med arbetskraft invandringen, som ju är

den absolut minsta. Aldrig ställer programledarna

frågan om dom stora nackdelarna med bidragsberoende, brottslighet i Gangsterstäderna

Malmö Södertälje, och som hela tiden byggs på med nya områden.

Sen fick ju Pladdermajan i MP alldeles för stort

utrymme, hennes löjliga svar till Jimmy Åkesson

"Har du sett hur där ser ut nere i Somalia",

precis som om det är Sveriges fel.

2011-10-10 @ 10:05:49
Postat av: Sven Dacke

Så mycket "bullshiit" bland politikerCanada dras upp som ett exempel, bland annat i gårdagens debatt angående invandring.Kan någon förklara vad som gäller, exempelvis att uppfylla krav och klara minst 67% i kravlistan där krav finns på Engelska eller Franska.I Sverige översätter vi allt för att några få skall fatta.

Postat av: Tony Ingman

En trött Göran Hägglund hade nog ingen stor kväll,

men lyckades haspla ur sig i den besvärande frågan

om pensionärerna, att dom kommer att få en liten ökning. Men han glömde samtidigt att tala om att

man höjt både högkostnads skyddet för läkarbesök

och för medicin, vilket ju drabbar just pensionärer

som väl är dom som blir lidande. Men någon ska ju

betala, när det nya frälset invandrare ska ha gratis sjukvård , tandvård samt lägre pris på

medicin.

2011-10-10 @ 10:16:52
Postat av: Ludvig

Tyvärr var jag inte hemma och kunde inte se debatten. Men han som hade köpt hink och spade till S och V ledarna fick jag se. Mycket bra!

2011-10-10 @ 10:54:14
Postat av: lee

Romson skulle få frågan om dom Thailänska bärplockarna ..Vad är det klimatsmarta i att flyga in arbetskraft från andra sidan jorden när det finns miljoner arbetslösa i Europa?Och på frågan om hur det ser ut i Somalia så måste MP svar vara att alla från Somalia som önskar ska få komma till Sverige .Hur ska MP finansiera det ?Tror även att Alliansen har en annan ide än att öka Arbetskraft utbudet .Överbefolkar man Välfärdsystemen så kommer vi inte ha dom kvar som det se ut i dag(Den Svenska modellen kommer vara död) .Den enda lösningen kommer vara Privata försäkringar..

2011-10-10 @ 11:13:02
Postat av: AWSvensson

Reinfeldt påstår att Sverigedemokraterna inte har en genomförbar politik när man vill normalisera svensk asylhantering till genomsnittlig Europeisk nivå. Sanmtidigt så påstår han att krogmomsänkningen skulle generera en massa jobb till en kostnad av om jag minns rätt 12 miljarder,hur många jobb eller om det blev några överhuvudtaget visste man inte.

Miljöpartisten som ser Sverige i alla sammanhang som lösningen på klimatproblemet hade klurat ut att vi skulle också ta ansvar för klimatpåverkan på de varor vi importera,att vi exporterar och därmed överlåta köparna att ersätta dessa varors miljöpåverkan enligt hennes resonemang var inte lika viktigt att notera. Hela miljödebatten är ett evigt trixande utan logik.

2011-10-10 @ 11:27:41
Postat av: Sven Dacke

Storbritannien skärper invandringslagarna

Publicerat: kl 08:31Storbritanniens regering tänker ändra invandrarlagarna. Reglerna för familjeåterförening skärps i försök att stoppa missbruk av det brittiska välfärdssystemet.Tydligen inte bara Sverigedemokrater som vill begränsa.Hörde i SVT morgonssoffan att Jinnie lyckades få in sin "paradgren" invandring i debatten.Men hallå, vem var det som bestämde frågorna, SVT eller Jimmie.Postat av: Calle

@ Thoralf

Håller med i din summering av debatten. Dock värt att notera vad ena vänsternissen, ej Stig-Björn,sade i eftermälet.Vid fråga från Hedenmo om SD får större framgångar nu när dom är i riksdagen och måste bredda sin politik och inte bara prata invandring var svaret nej,tvärtom.Han drog parallellen till Danmark och Holland som har varit väldigt tuffa i denna fråga och fått rejäl respons. Detta tror jag är viktigt att poängtera nu när nya principprogrammet kommer.SD får inte glömma kärnfrågan, som gör SD unika gentemot alla dom andra partierna.Det är denna fråga som är viktigast för väljarna. Se hur KD (kds) kompromissade bort sina kärnfrågor, kärnfamiljen och kristna värdegrunder. Centern hade kärnkraften. Var är dessa partier nu?.MP fortsätter driva miljön och har framgång.

Masinvandringen kommer att få landet att haverera innan ozonskiktet över Sverige försvinner.

2011-10-10 @ 12:19:51
Postat av: AWSvensson

Väljarundersökning från Yougovs oktobermätning.

M 31,8% Fp 6,4% C 4,0% KD 4,1%

S 30,1 V 5,8% Mp 10,1%

SD 7,0%

2011-10-10 @ 12:29:12
Postat av: Lassekolja

Din analys är klockren Thoralf!

Jag tror att jag blev mest provocerad av Åsa Romson, när hon kallade den moderna kärnteknologin för "gammal teknik". Hon visar lite väl ofta att hon inte har den blekaste aning om utvecklingen på kärnkraftens område. Jag vet inte hur insatt Jimmie är men idag kan uranet utnyttjas ca hundra gånger effektivare än de reaktorer, som är igång idag. Man kan t.o.m. använda det vi idag kallar "avfall" och köra det på nytt i processen. Detta innebär att kärnkraften har en säker och lång framtid och det är ett stort bekymmer för Sverige att utbyggnaden ännu inte är i full gång!

Både vår industri och hushållen behöver billigare elström och enda sättet att få det är, vad man än tycker om det, fortsatt utbyggnad av kärnkraften.

I nästa debatt måste Jimmie, om ingen annan (ex.-vis Björklund) gör det, Åsa Romson/Fridolin pressas på hur dom tänkt sig elförsörjningen med mestadels vindkraft, när vintern är som kallast och vinden upphör. Skall industrin stänga och vi övriga frysa eller hur har miljöstollarna (ursäkta!) tänkt sig?

Nej, sätt genast igång och projektera nya reaktorer med en fjärde operatör så att verklig konkurrens och därmed lägre elpriser åter blir verklighet!!!

Postat av: Sandra

är inte SDare men tyckte Åkesson skötte sig bra. Att försöka få fram sina åsikter bland 5 motståndare som klankar ner på allt vad man säger utan att ens försöka förstå eller vilja lyssna kan inte vara lätt. Jimmie är ju ny på detta och jag tror han tuffar till sig när han får mer erfarenhet av tvdebatter. Hoppas på att partiet breddar sin politik fram till valet 2014. Om man bara debatterar invandring (och muslimer) tröttnar folk.

Jag röstade på sossarna i valet och jag fattar noll av vad Jurholt håller på med. haha. Vinner röster gör han ju iaf inte...hoppas han hade en trevlig kväll i sandlådan med Ohly.

2011-10-10 @ 12:34:41
Postat av: Kalle

Undara just hur alla europeiska islamkramare reagerar på slakten av kristna kopter i det muslimska landet egypten???2011-10-10 @ 12:49:05
Postat av: Sven Dacke

Kalle!Dom konstaterar bara lugnt att allt går enligt planen.

2011-10-10 @ 12:56:08
Postat av: Hm

@Kalle kl 12.49

Hörde en intervju med Cecilia Uden på P1. Hon säger bl a att det är en gåta varför de kristna kopterna blev överfallna. Jag har svaret på den gåtan, det börjar på I.... !

2011-10-10 @ 13:27:07
Postat av: Gubben o Gumman

AW Svensson : Jimmie Åkesson är med i debatterna en klar skillnad från för milstolpe nr 1

SD växer via mun mot mun metoden samt en del aktiva valarbetare milstolpe 2Eftersom inget parti vill samarbeta utan M o MP till och med går ihop,så finns bara en sak kvar att göra politiskt enligt oss.Rösta emot regeringen oavsett vem som sitter och vilken fråga det gäller tills förhandlingar eller nyval är ett faktum.

Ganska många "kärnväljare" tycker nog det.

Företräder man dom skall man nog ta sej en funderare

Varför inte svara med "hink o spade"SD bör nog inse att det är fullt krig snart.

Ursäkta Alfsson men vända andra kinden till verkar funka dåligt : "SD har ingen politik/finansiering"

Att tex ge sej in i kärnkraftsdiskussioner med en påläst manipulerande turbotrutt kan bara sluta på ett sätt oavsett hur rätt man än har i sakfrågan.Ta vara på Stig-Björn Djungelgrans önskade att SD skall tona ned sin invandringskritik ,dvs bli ett stagnerande 5% parti,mannen i hawaiskjortan var mer på rätt spår,fram med motorsågen.7-klövern kör samma mantra 600000 "svenskar" med i-bakgrund går till jobbet varje dag utan dom stannar Sverige".Detta är ju positivt men "vi/jag" pratar om dom 500000 som inte går till jobbet varje dag och kostar x antal kronor som är x antal kronor mer än dom 600000 som går till jobbet varje dag betalar in i skatt exklusive den samhällsservice dom får gratis på detta sätt?Arbeta är grunden för ett välfärdssamhälle ,så vad

är din poäng Jan Björklund?Var det inte arbetslinjen ni gått till val på?

Har jag missat något?Det är en samhällsplikt att gå till jobbet so what?Fram med kostnader samt dra inpå kostnadsdiskussioner det förstår folk.

250 miljarder är lika mycket som 17 hela polisbudgetar eller 5 försvarsbudgetar.

Kronor och ören Hajjar Svenne o Svea Banan

Gör det enkelt räkna om kostnaderna till bingolotter

Hjälp till att bryta SVT68:s kortslutning hos dessa stackars skatteslavar.Jimmie Åkesson fick fram att det inte var dessa som jobbar han menade,men lite mera djävla anamma tackAtt inte nämna pensionärena är "tjänstefel"Räknas inte dom 4-5 miljoner pursvenskar som går till jobbet då?Utan dom Jan Björklund stannar invandringsvansinnet.Clownfeldts personliga hat är bedrövligt att se Frågan är om han inte slår Ohly alltså.Nya centerstjärnana kommer centerpartiet att få mycket kul med,är hon lite bakom eller?Programledarens lögn på slutet var fin:

"Sedan vände" (kostar skjortarn det vet SVT68)Inlägget skall ses som en del av Gubben o Gummans utbildningspaket vid namn ny i riksdagen och i korsdrag ges ut av förlaget AB Hybris

Även boken "Lär dej kör demokratisk motorsåg via pleninsalens knappsystem finns att tillgå.Gubben o Gumman skriver som vanligt utan koppling till Thor-alf Alfsson, SD eller latinamerikanska joddlarföreningen.

2011-10-10 @ 13:40:16
Postat av: Sven Dacke

Hm.Inte kan det väl vara Israel?Underligt att personer som Cecilia Uden inte har en aning, är hon betald med oljepengar även hon

2011-10-10 @ 13:48:02
Postat av: Svensson

Var roligt när Reinfeldt blev arg och sur, han börjar obekväm ut när han måste försvara invandringen, tänk att bli en målvakt för all invandring i Sverige, kan inte vara kul s

2011-10-10 @ 14:03:27
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: S.E.K.

Hur var det under andra världskriget i Sverige ? Jo en väldigt stor del av den arbetsföra manliga befolkningen låg vid gränserna för att mota den lede FI ,inte hade vi vare sej invandring eller arbetskraftsinvandring , vi klarade oss ändå visserligen slapp vi gå i krig men det slipper vi också idag ändå måste vi ha arbetskraftsinvandring fast vi har flera hundra tusen arbetslösa ! Något är sjukt någonstans !

2011-10-10 @ 14:05:05
Postat av: Anonym

Var roligt när Reinfeldt blev arg och sur, han börjar se obekväm ut när han måste försvara invandringen, tänk att bli en målvakt för all invandring i Sverige, kan inte vara kul.

2011-10-10 @ 14:05:45
Postat av: Da Capo

Är islamkritiker vår tids NAZISTER - som EXPO påstår?

Her følger teksten [på norska] til en kronikk som avisen Aftenposten nå har nektet å trykke. De etiske retningslinjene i VærVarsom-plakaten til Norsk Presseforbund gir en person rett til å komme med tilsvar til påstander som fremmes om ham av pressen. Noen få dager før jeg stod frem med mitt reelle navn [Peder Jensen] publiserte Aftenposten en beryktet Artikkel om såkalte islamofober som Robert Spencer, Bat Ye’or og meg selv (Fjordman) der vi ble presentert som den nye bølgen av høyreekstremister. Bildene i den trykte utgaven var spesielt graverende, der jeg ble plassert sammen med Vidkun Quisling, Anders Behring Breivik og nynazister som også er dømte drapsmenn. Den skylder de meg for. De var meget nær et injuriesøksmål den gangen.Jeg sendte dem denne kronikken for noen dager siden, og da selvsagt som Peder Jensen. Den ble refusert.... läs vidare ==>

http://gatesofvienna.blogspot.com/2011/10/er-islamkritikere-var-tids-nazister.html

2011-10-10 @ 14:09:12
Postat av: Sandra

Jag tror faktiskt Reinfeldt förstått vad han missat för möjligheter till inkomst. Skulle ha bara ha sina väljares stöd så kanske politiken skulle bli en annan. Att Reinfeldt (alliansen) skulle bryr sig om människorna (invandrarna) bakom sin politik är ju bara pinsamt, ha har ju redan visat hur mycket han bryr sig om vanliga människor tex pensionärer, sjuka eller arbetslösa. De enda han ser är pengar.Åkesson tror jag växer till sig ju mer debatter av detta slag han får vara med om. Måste vara tufft att stå och försvara sig hela tiden och samtidigt få fram sin politik på ett bra sett utan att gå överstyr(se Ramsons lilla utbrott). Tycker han gör det bra! Dock med om att SD måste bredda sin politik, mycket finns ju redan där i deras program nu gäller det bara att få fram detta!

2011-10-10 @ 14:51:52
Postat av: Kalle

En av dom bästa sakerna med Pariledardebatten var att Sossarna (S) och Vänstern(V) inte kunde diktera villkoren för hur debatten skulle arrangeras.

De blev så barnsligt sura att de valde att inte vara med som ett par bortskämda ungar. De kanske har varit bortskämda tidigare av SVT. Nu verkar det vara slut med S och V diktat.Har SVT vaknat och insett att drygt 300 000 människor röstar på SD!!! Att vi fortfarande har demokrati i sverige???Det är VI journalister på SVT som bestämmer hur det skall vara möblerat i studion och INTE ni i S och V.Efter debatten klagade Romson (MP) på SVT:s ordning men det hade hon inget för. Hon fick backa slokörat med svansen mellan benen för ett hårdnackat SVT .2011-10-10 @ 15:31:49
Postat av: Irene

"Nya centerstjärnana kommer centerpartiet att få mycket kul med, är hon lite bakom eller?" Härligt GoG! Ja C har verkligen sålt smöret och tappat pengarna med detta val, vilken svada,vilka floskler hon framförde allt till vår landsfaders förtjusta nickande.Tösen ler hela tiden, spelar ingen roll vilket budskap hon framför, hon ler över hela ansiktet medan läppglansen rinner ur mungiporna. Jag säger som du "är hon lite bakom eller"?

2011-10-10 @ 15:34:07
Postat av: Magentan

Calle skrev: "Massinvandringen kommer att få landet att haverera innan ozonskiktet över Sverige försvinner."Rätt! Jag är egentligen miljö-freak och var bland de första som röstade på de dåvarande töntarna i MP.Trots att jag t ex är MYCKET kritisk till miljöförstöring och även kärnkraft av 100 olika skäl, så inser jag att kärnkraften har utvecklats åt rätt håll i motsats till invandringen, och att det nu brinner i knutarna om vi ska ha något som åtminstone liknar Sverige kvar till våra barn och barnbarn.

2011-10-10 @ 15:44:05
Postat av: Gubben o Gumman

Förundersökning inledd mot Mr Långfinger.

Det börjar nog bli dags för denna kille att fundera på att dra hem till O-hamn och hjälpa Köttbullen Wretlund att trösta förkrossade Scania arbetare .

Så kan dom ju tillsammans planera om nya mottagningar av bidragssnablar till Oskarshamn.

En o annan pizza lär väl slinka ned mellan dessa Kolesterolcowboys

2011-10-10 @ 16:33:37
Postat av: jägarn

Björklunds obligatoriska floskel med 600 000 utlandsfödda som går till jobbet varje dag fick passera oemotsagd. Det var nog mest Europeer bland de 600 000, araberna och somalierna sov nog fortfarande. Att lilla Södertälje tagit emot fler Irakier än vad Kanada och USA gjort tillsammans kom inte heller fram. Men å andra sida så blev Jimmie ideligen avbruten av programledaren.

2011-10-10 @ 16:54:55
Postat av: Gubben o Gumman

Pngar utbetalde av Riksdagen ingår inte i bidragsbrottslagen.

Tänk bad fint man har ordnat för sej,fina folkvalda vi har.

2011-10-10 @ 16:56:20
Postat av: Gubben o Gumman

Pengar utbetalade

2011-10-10 @ 16:57:19
Postat av: Tjadden

DaCapoSka man skratta eller gråta åt Expos aninglösa idioti om nazism, när de tydligen inte förstår eller vill förstå, att Islams lära är värre än den Hitler framförde, det här säger allt om EXPO som organisation eller snarare som en fanatisk sekt!Med den sanningen om deras sekt, så är EXPO ute i det blå med sitt traditonella budskap att "lögnen måste besegra sanningen" som givetvis ingen klok människa går med på, hur mycket EXPO än försöker med sin lögnpropaganda.EXPO får bakslag på bakslag när sakkunskapen drar ner brallorna på dem, när sanningen segrar över deras lögnpropaganda, som 7 klövern blir helsura över, med detta avslöjande gång på gång, dem som ser till att försörja EXPO av våra skattemedel, för att försöka stoppa oss svenskar som står upp för vårt land och folk.

2011-10-10 @ 17:03:50
Postat av: Errbe

<b>Kalla dom inte invandrarvänliga</b>Jag är vänlig mot alla hederliga invandrare, således invandrarvänlig. Men jag tycker inte vi skall ta emot andra än de som är personligt hotade till döden och de som har särskilda kvalifikationer för ett jobb hos en identifierad arbetsgivare här.De som vill släppa in miljoner utlänningar bör kallas invandringsfanatiker eller, om man vill vara mera hövlig, invandringsförespråkare.Det handlar alltså om "invandring" inte om "invandrare".2011-10-10 @ 17:20:04
Postat av: AWSvensson

Personer som satsar 50000:- till 100000:-för att få in en fot i Sverige väl medvetna om att de inte någonsin kan försörja varken sig själva eller den svans av anhöriga som de förväntar sig att svenska skattebetalare ska bekosta hämtningen av är inget annat än välfärdsnattare.

2011-10-10 @ 17:27:14
Postat av: Tony Ingman

Läser att dom fega djurrättsaktivisterna jobbar

stenhårt för att förstöra för dom enskilda

småföretagarna inom pälsnäringen med rena

gangstermetoder, även djuruppfödare ska trakasseras så att dom till sist ger upp. Men

ett område tycks inte falla inom deras arbetsområde, nämligen Halalslakt, detta vågar nämligen dessa fega as inte ta i, då gäller det

inte frågan om djurens rätt, nej då gäller det att

skrapa med foten för det bisarra Islam, då åker

skygglapparna på, när man ska fungera som nyttig idiot för denna religion. Jag trodde att det var

djurens väl som drev dessa figurer, men dom har tydligen inga som helst problem med att halsen

skärs av på levande djur. Man blir vansinnig för

hur sådana kryp beter sig, vilken falskhet dom

visar upp. Får väl be G & G att finna rätt

benämning på figurerna, det blev ju rätt till

100% när det gällde Ljugholt.

2011-10-10 @ 17:33:12
Postat av: Tony Ingman

Säga vad man vill om centerns nya stjärnskott, men

visst kan hon säkert fungera som en levande

reklampelare för Pepsodent med sitt ständiga leende.

2011-10-10 @ 17:38:43
Postat av: Lotta

Har precis läst omdömena om partiledarna i Aftonbladet. Man undrar när man läser omdömet om Jimmie Åkesson om damerna såg samma Agenda som övriga i Sverige? "Jimmie Åkesson stod ofta på ett ben". Ok men hur ofta filmade man de andra från sidan? Olof Palme stod heller aldrig still i talarstolen vilket man endast såg som något positivt på den tiden. "Jimmie Åkesson lyfte på ögonbrynen och såg förvånad ut". Är det så konstigt med tanke på att studion i övrigt var fylld med verklighetsfrånvända individer med noll koll på verkligheten. "Jimmie Åkesson såg rädd ut". Det tycker jag inte alls, han skötte sig dessutom som vanligt med bravur. "Jimmie Åkesson glider alltid in på invandringen". Det är ren lögn. Först var det Reinfeldt som tog upp det när Jimmie pratade om elen. Invandringen var dessutom ett av ämnena som Svt själva hade med som ett diskussionsämne. Synd bara att inte Jimmie gav Reinfeldt något att tänka på när det gäller det Reinfeldt sa om klimatsatsningar utomlands: Resurserna är inte oändliga och det är bättre att exempelvis satsa 5 öre i Etiopien än 5 kr i Sverige eftersom man får så mycket mer för de pengar man satsar utomlands. Byt ut ordet klimatsatsningar mot invandrar/flyktinghjälp i närområdet mot vad det kostar i Sverige så är det precis samma resonemang men det får man inte säga för  då är man rasist. Resurserna tycks dessutom oändliga. Rätt underligt resonemang faktiskt. 

2011-10-10 @ 17:45:53
Postat av: Svensson

Kika in det här inlägget, det är både roligt och sakligt på samma gång :p

http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/2011/10/10/i-nasta-partiledardebatt-kanske-det-ar-sd-som-vagrar-sta-brevid-s/

2011-10-10 @ 18:31:16
URL: http://svenssonsfunderingar.wordpress.com/
Postat av: Jenny

Tack tack Sd, ni gör skillnad :-) Utan er hade det inte varit en debatt. Undra vad nästa valrörelse kommer ha för "huvudtema"?

2011-10-10 @ 18:38:20
Postat av: Sandra

oj något positivt om SD i media dessutom...

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4738364"Sverigedemokraternas Jimmy Åkesson utnyttjade det effektivt. Trots att Sverigedemokraterna oftast röstar med regeringen i Riksdagen passade Jimmie Åkesson på att kritisera allianspartierna på områden som traditionellt varit Socialdemokraternas hemmabana. Till exempel mer kvalificerad arbetsmarknadsutbildning och höjd a-kassa.Först när debatten kom in på arbetskraftinvandring och integration gick de andra partiföreträdarna till samlat angrepp mot Jimmie Åkesson."kopierar in det ifall de tar bort sidan (man vet ju aldrig)

2011-10-10 @ 19:53:28
Postat av: Tjadden

Det är bara att konstatera får vi inte bort 7 klövern ifrån politiska uppdrag så går vi mot en säker undergång som svensk nation.

När man har lyssnat på våra motståndare i debatten, så förstår man att vi har med idioter att göra, de ljuger som hästar travar, som i sig är idiotiskt när det finns folk i landet som berättar sanningen om den politik som förs och med dess nödlögner, men den tog de inte upp till debatt.

2011-10-11 @ 00:41:51
Postat av: Erik

Åkesson var bra även om jag nog inte tycker det var hans allra bästa debatt. Men det beror så mycket på vilka repliker som sägs och när han får ordet. Det är alltid lättare att sitta hemma i TV-fåtöljen.Det är klart att det berodde på SD att man inte pratade integration i slutdebatten, det skulle väl hjälpt SD annars eftersom inget parti sjuklövern skulle vilja fiska efter SD:s väljare.Det var väl ganska rättvist här att alliansen, MP och SD fick varsin favoritfråga. Även om det är väldigt vinklat att presentera integrationsfrågan med det obligatoriska om den "demografiska utmaningen" som vore den ett oomtvistat faktum.Kul att se hur besvärad Reinfeldt är av SD i varje sammanhang. Eller tja, det vore mycket bättre för Sverige om han inte hade en så konfrontativ attityd.

2011-10-11 @ 02:18:59
Postat av: Gubben o Gumman

Tony Ingman : Svårt med dessa dom är ju halalblinda

Det är bara det ett stort handikapp,sedan kommer drogbiten på det.

Förmodligen saknas "pipelinen" mellan vänster och höger hjärnhalva också.Fast dom blir säkert glada om vi benämner dom som "blodpumparna" ev halalkaniner?

2011-10-11 @ 03:01:16
Postat av: Berit

SD håll fast vid kärnfrågan massinvandringen det är den frågan som ligger till grund för att sjuka,arbetslösa och fattigpensionärer knappt kan överleva.

Infrastrukturen havererar,Sverige förfaller det ser man klart och tydligt på många ställen.

Skräp och fimpar i stora drivor finns överallt idag så har aldrig Sverige sett ut.

Skynken och lakan för fönstren det ser så trist och tråkigt ut det passar inte in.

Fy för den negativa förändringen som sker med vårt vackra land.

2011-10-11 @ 19:32:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0