BERÖRINGSSKRÄCKEN

Idag har Barometern sju helsidor i den tryckta upplagan angående mordbranden i Berga centrum. För den uppmärksamme är det märkligt att man inte med ett enda ord lyckas beröra de gäng som ligger bakom dessa anlagda bränder som härjat i bostadsområdet under flera månader. De boende i området spekulerar och Barometern skriver om två mystiska personer.

De vittnen som såg två unga män vid platsen får gärna komma till mig med signalement så skall jag publicera det på bloggen eller om någon annan har något tips så kan ni maila mig på thoralf.alfsson@telia.com Vi kan knappast räkna med att polisen och media kommer publicera uppgifter om det "pekar åt fel håll".

Beröringsskräcken för invandrargängen är total hos Barometern.

Jag har ännu inte läst Östran men återkommer när jag läst den.

Östran är väl något bättre än kollegan Barometern då man har betydligt fler infallsvinklar i sina artiklar i den tryckta upplagan. Nu väntar vi spänt på om Ulf Carlsson kommer följa upp sina mycket läsvärda artiklar om gängen i Berga centrum eller om han fått skrivförbud i detta ämne av ansvarige utgivaren på Östran.

Tag chansen nu och bli medlem i Sverigedemokratrerna och jobba för ett förändrat samhälle politiskt! Flera i Kalmar har redan gjort detta sedan igår.

Barometern, Expressen, Östran

Inringad byggnad nedbränd.

Kommentarer
Postat av: Ludvig

Synd att det pekar åt fel håll. Tänk så beskuren tidningen blir, kan ej skriva sanningen.

2011-10-14 @ 09:00:18
Postat av: Karlskronabloggen

Hemska bilder Thoralf, men skönt att inga människor kom till skada!Nej, att det är invandrargäng som ligger bakom kommer knappast varken Barometern eller andra politiskt korrekta medier att skriva om, för sånt "har ingen betydelse" enligt gammelmedierna!Skönt att det finns bloggar och nya medier där man kan läsa fakta och inte lögner och undanhållande av fakta!

2011-10-14 @ 09:08:57
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Gubben o Gumman

Polisen har misslyckats total,vilka klåpare.

Belöningen på 25000kr hjälpte inte att skrämma fram "rutmördaren" för något år sedan,när rutor slogs ut för 400000kr , här är det miljonbelopp,tjenare.Nu börjar bostadsrättsföreningarna mullra,vad skall dessa göra åt dessa psykopater.

Lär er och ta rätt valsedel istället.Det måste ju vara kul när en tilltänkt köpare frågar varför portarna är låsta dagtid i Berga centrum med omnejd.

"Nja jo vi har lite mordbränder här varje dag"

En del villaägare och lgh innehavare kanske fattar att deras objekt sjunker i värde?I Baromtern har överkuckun UW tagit till orda.

Barometern stängde/städade sina fält mitt i natten igår,samma effektivitet ang containerbranden 15.18 går inte att skönja?Handlingsplaner stormöten o fan o hans mormor.

Har det hjälpt någon annastans i Sverige,tjofaderittan.

Kommungubbarna polisen och dom boende har mycket roligt att se fram emot.Ibland undrar man hur naiv en svensk medborgare kan bli,vi har inte fått vara med och säga vår mening när Berga gjordes multikulturellt skrev en villapellejöns fick svar av oss kommentaren städade Barometern undan fort.Vi säger lycka till till sjuklövern Kalmarpolisen och mörkande Baromtern,det är springer bi inte ifrån

Det är stadsterror,som NI har tagit hit.

Lös nu detta stolpskott.Nu ökar pressen på polisen,skall bli helt "underbart" när dom börjsr skylla på politikerna.

Lycka till sosseoikofober.

2011-10-14 @ 09:24:48
Postat av: Inte-en-till

Berga = Kalmars Beirut...och sjuklövern kniper käft och saknar lösningar.

2011-10-14 @ 09:52:59
Postat av: Skånepåg

G&G

Barometerns borttagning i natt av praktiskt taget alla läsarkommentarer till tidigare artiklar om branden i Berga C är en skymf och ett skandallöst handlande mot sin läsekrets. Man har nu överträffat sig själva och satt ett nytt lågvattenmärke som kommer att bli svårslaget.

2011-10-14 @ 10:00:38
Postat av: Lotta

På Barometerns sida finns en inspelad intervju med ett vittne som sett 2 personer uppföra sig konstigt vid Berga Centrum. Den ene skall varit svensk och den andre utländsk. Den ene var runt 22 år och den andre 24 år, hur man kan uttala dig så tvärsäkert gällande etnicitet och ålder vet jag inte.

2011-10-14 @ 10:23:50
Postat av: Skånepåg

Snart dags att ersätta patrullerande polisbilar med patrullerande brandbilar?

Postat av: Skånepåg

OTI morgon lördagen den 15 oktober samlas SDU på Gustav Adolfs Torg i Malmö för att sedan tåga mot Triangeln där man håller ett torgmöte 15:00. Parollen för mötet är ”Med folket för fosterlandet”.Starka antidemokratikska krafter kommer enligt egen utsago på olika sajter, att göra allt för att störa och hindra detta torgmöte. Du som har möjlighet att närvara, ställ upp och stöd SDU i kampen för att rädda vårt fosterland.

2011-10-14 @ 11:26:43
URL: http://sdu.nu/
Postat av: Maria

Tills motsatsen är bevisad så kan det lika gärna vara SD-medlemmar som tänt på Berga för att främja främlingshatet.

2011-10-14 @ 11:39:27
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg : Så mycket sämre kan det ju inte bli

2011-10-14 @ 11:48:16
Postat av: Gubben o Gumman

Maria : Eller Helan o Halvan

2011-10-14 @ 11:49:06
Postat av: Skånepåg

@ Gubben o GummanVette f-n. Tror att Barometern har en ny målsättning, nämligen att bli sämsta landsortstidning. Då får man åtminstone något att skryta med!

2011-10-14 @ 11:51:36
Postat av: Thoralf Alfsson

MariaJag kan med 100 procent säkerhet lova dig att det inte är en SD-medlem. Vi har inga medlemmar som ingår i de gäng som härjar i Berga centrum. Däremot har Östran skrivit en artikel om vilka som ingår i dessa gäng. Läs den innan du kommenterar igen!

2011-10-14 @ 11:51:53
Postat av: Gubben o Gumman

Skånepåg Att Barometern tar bort kommentarer är väl inte så konstigt man värnar ju multikulti före svenskar,att sedan hela stan genom bla Östran vet vad det handlar om är inte så viktigt.

Bara bra att man agerar så så blir folk ännu mera förbannade.

2011-10-14 @ 11:53:00
Postat av: Gubben o Gumman

20 bränder på ett koncentrerat område förrutom dom i Norrliden och sheriffen missar,måste vara någon form av världsrekord.

2011-10-14 @ 11:57:48
Postat av: Karlskronabloggen

#MariaMen herregud snälla Maria!Saknar du helt verklighetsuppfattning om vad som pågår i både Kalmar och andra städer i det som en gång var Sverige?

2011-10-14 @ 12:02:30
URL: http://www.karlskrona.nu/blogg/
Postat av: Maria

Thoralf jag har läst Östrans artikel och vad jag vet så är det inte bevisat att det är någon från dessa gäng som tänt på. Var saklig i det du skriver istället för att använda antaganden.

2011-10-14 @ 12:05:31
Postat av: Tjadden

Hör upp alla Sverigedemokrater, jag saknar er i kommentarbåsen på andra bloggar och nättidningar, där ni skulle kunna göra större nytta för partiet.Gå in på Sourze.se och försvara Jimmy Åkessons sekreterare som behöver vårt stöd mot PK stollarna, ni kan skriva era kommentarer där utan att behöva registrera sig, det räcker med endast ett nicknamn.Endast en enda SD vän försvarar oss just nu, in och hjälp till vet jag. Jag hatar när folk häver ur sig svenskfientliga åsikter om oss och partiet!http://www.sourze.se/__10768035.asp

2011-10-14 @ 12:13:03
Postat av: Inte-en-till

"Postat av: MariaTills motsatsen är bevisad så kan det lika gärna vara SD-medlemmar som tänt på Berga för att främja främlingshatet."Eller varför inte marsianer? Tills motsatsen är bevisad?

2011-10-14 @ 12:44:50
Postat av: Skånepåg

@ MariaOm du läst ingressen i Thoralfs förra tråd med rubriken ”Berga Centrum Brinner”, kollat de länkar som finns, och fortfarande hävdar att ”det lika gärna kan vara SD-medlemmar som tänt på Berga” placerar du dig självmant i kategorin ”tagit del ej förstått” utan hjälp av någon annan!

2011-10-14 @ 12:46:55
Postat av: Thoralf Alfsson

MariaFrågan är hur sannolikt det är att det är någon annan än någon som ingår i den kretsen av gäng som finns i området. Den sannolikheten anser jag vara mycket liten.Bra att du läst Ulf Carlssons artikel i Östran då kanske du fått upp ögonen lite mer. Ulf Carlsson kommer ned en uppföljning enligt honom själv. Jag hoppas att den också är lika rak på sak.Nu hoppas vi att polisen griper de ansvariga för branden, oavsett vem det är.

2011-10-14 @ 12:53:02
Postat av: Skånepåg

Någon slagit sönder/inbrottsförsök(?) Folktandvården Berga C under natten till i dag.

Postat av: Lassekolja

Säga vad man vill men en sak är klar; Ingen journalistkår i hela Europa är så skickliga som den svenska (när det gäller att dölja och skruva verkligheten, så att det lättlurade svenska folket ges "rätt" uppfattning om "Det nya Sverige")!

Ännu mer anmärkningsvärt är att polismyndigheten har politiserats och vägrar lämna ut korrekta signalement på brottslingar, m.a.o. man prioriterar politisk korrekthet till nackdel för att optimera möjligheten att kunna gripa brottslingar. Det är en gåta att Rikspolisstyrelsen anser det OK att spela med i detta bedrägeri mot det svenska folket och även mot sin egen yrkesstolthet.

Förhoppningsvis är det, för allas bästa, enbart en tidsfråga innan svenska folket/väljarkåren vaknar upp, börjar tänka själva och genomskådar detta moraliskt enorma och kostsamma landsomfattande bedrägeri!? Hur det skulle påverka SD´s genomslag kan ju var och en själva räkna ut!!!

Postat av: Skånepåg

OTEnligt senaste uppgift kommer SDU:s torgmöte i Malmö att nu hållas på Stortorget i morgon 15:00. Detta innebär att man visuellt kan följa vad som sker på webkameran i bifogade länk.

Postat av: Lotta

@Maria

Det var ju endast en tidsfråga innan någon dumskalle skulle skylla bränderna vid Berga Centrum på SD. Har Maria nyligen vaknat eller lever sitt liv i någon skyddad verkstad skärmad från verkligheten? Du påstår att du läst Östrans artikel men har du fattat vad som stod? Om inte kan du kanske be någon läsa och förklara följande artikel för dig. Tror du för ett ögonblick att Alexander Louhichi skulle engagerat sig om det varit svenskar det handlat om?

Postat av: Lotta

@ThoralfFick du mina bilder igår?

2011-10-14 @ 13:44:33
Postat av: Lassekolja

Maria@, är Du helt säker på att det inte är Kalle Anka eller rent av Stora Stygga Vargen, som varit framme (åtminstone "till dess att motsatsen är bevisad")? Nej, nej, va´ dum jag är, Vargen hade ju blåst ner köpcentret, inte eldat upp det!? Bästa Maria, det måste vara underbart att leva i en blå bubbla och inte ha en aning om den dystra nya svenska verkligheten, eller nya förresten, det började redan på 70-talet!!!

Postat av: Helene

Maria

Främlingshatet, skriver du. Är det hatet från främlingar du menar? Det som sprider sig från Rosengård och norrut?

2011-10-14 @ 14:04:53
Postat av: S.E.K.

" Maria " tycks leva i ett parallellt universum eler så har hon skygglappar !

2011-10-14 @ 14:16:54
Postat av: Lotta

”Det är inte ungdomar i Berga som tänder på, det är ungdomar från Oxhagen, Norrliden och Smedby som vill visa oss sitt stöd, det säger två unga killar som själva bor i Berga till P4 Kalmar idag.

"Det blir stenkastning mot poliser..." "Det blir stenkastning mot poliser..." (1:39)

En 17-årig kille som bor i Berga i Kalmar efter den största branden hittills, kvällen mot torsdag den 13 oktober. Reporter Erika Norberg, P4 Kalmar Sveriges Radio, 2011-10-13.

Torsdag 13 oktober 2011 kl 11:56 (Nyheter P4 Kalmar)

– Alltså jag tror de mest ser hur vi lider, och hur vi blir kränkta varje dag så de vill hjälpa oss. Om det fortsätter så här tror jag det kommer sluta med att det blir stenkastning mot polisen.

Det säger en kille som är 17 år och som bor i en lägenhet i Berga med sin familj. Han är inte en av de som tar till pyromandåd för att visa sin frustration men han kommer snart att få veta:

– För rykten går, då kommer vi få veta vem det är som har anlagt till exempel den här branden igår. Men det är inget vi går ut med till media eller polisen. För vi har inte tänkt samarbeta med dem förrän de är villiga att samarbeta med oss.

"Helt fel metoder"

Polisens och kommunens metoder att hantera den sista tidens oro i Berga Centrum är helt fel säger den här killen som P4 Kalmar har träffat inne i Kalmar idag. Han har gått ifrån en lektion i skolan, för han försöker göra sin grej, sköta sig och göra det han ska men känner att alla unga i Berga just nu dras över en och samma kam.

Och protesterna mot utanförskapet och frustrationen många unga i Kalmars känner, har alltså mobiliserat krafter från andra utsatta bostadsområden, som Smedby, Oxhagen och Norrliden. Den här killen säger att om ingen börjar lyssna på och prata med dem kommer det alltså att bli ännu värre. Kommunalrådet Johan Perssons lösning med tipspengar ger han inte mycket för:

– Jag behöver bara att de visar lite mer att de vill hjälpa oss lite mer i stället för att trycka ner oss. Pengar har inte så stor betydelse i denna världen när det gäller att vara trygg och sådant.”

Hittade texten på SR:s sida. Man förvånas över hur dåligt reportern gör sitt jobb. När den intervjuade personen säger ” och hur vi blir kränkta varje dag” vore det naturligt att reportern frågade på vilket sätt dessa personer blir kränkta varje dag. Samma sak gäller uttalandet ” För vi har inte tänkt samarbeta med dem förrän de är villiga att samarbeta med oss.” Naturlig följdfråga hade varit – Samarbeta? På vilket vis menar du att polisen skulle samarbeta med er? Frågan ställdes aldrig.2011-10-14 @ 14:23:08
Postat av: Lotta

Är det denne man kallar brakskiten?

2011-10-14 @ 14:45:17
URL: http://jihadimalmo.blogspot.com/
Postat av: Observer

Rimligen bör kalmarpolisen ställa en del frågor till Alexander L. inte minst med tanke på hans insändare i en kalmartidning i måndags och uttalanden i samma tidning idag.

2011-10-14 @ 15:29:40
Postat av: Robin Shadowes

Som tur är har vi ju massor av nybyggare i vårt avlänga land. Bara att sätta dem i arbete. Låt dem röja upp för att sedan göra vad dom är bäst på, bygga upp nytt igen. Vill dom små liven inte göra det så kan dom gott bo i tält hela vintern. Så är dom nog inte så kaxiga längre.

2011-10-14 @ 17:25:44
Postat av: Skånepåg

Hehehe!!Min kommentar 2011-10-14 @ 10:00:38 här i bloggen har kopierats direkt av pseudonymen Ronken. Finns nu också i läsarkommentarerna på Barometern och har fått en positiv respons av andra kommentatorer. Givetvis hedrande för mig, men ett litet tack av Ronken för ”lånet” hade inte skadat!

Postat av: Anonym

2011-10-14 @ 21:23:22
Postat av: Kalmarkille

Vad jag har hört så är minst två av dom svenskar.

2011-10-15 @ 05:53:48
Postat av: N

Tre är svenskar. Nu börjar de outas på FB. https://www.flashback.org/t1683918p11

2011-10-15 @ 12:19:02
Postat av: Moncler Jackets Sale

very interesting. In fact after reading, I had to go show it to my friend and he enjoyed it as well!

2011-10-22 @ 02:59:12
URL: http://www.usbestmoncler.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0